חברים סורי על חוסר תגובות היום!
חשוב לי לומר לכם שאני עובד כל יום בערך 10 שעות, אז בסופ"שים ובימים שאני לא עובד אני אגיב יותר, או בעיקר בערבים!
תודה ושיהיה לכם המשך משחק מעניין! 
ג'ון-
טופל!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה להרים את ארון, שלא כל כך מצליח לך.. בהתחשב בעובדה שהיא שוקלת כמעט 50 ק"ג, למרות היותה קטנה מאוד. אתה מוותר על זה ומתחיל לרוץ במהירות, כשהיא לצידך כשלהקת ההוטהוטים נוסקת אחריכם, ומנקרים אתכם בחוזקה עד שאתם יוצאים מהטריטוריה שלהם. אתה מוצא את עצמך על גבעה קטנה המשקיפה לעיר ג'נטה.
סוף סוף הגעת לעיר הראשונה בדרך שלך.
בלו-
אני יותר מסתמך על המנגה בתיאור המתקפות להלן:

.
המתקפה עצמה לא פוגעת פיזית ומורידה חיים, אבל כן היא יוצרת מגע כלשהו עם היריב שלך.
אבל שוב, בתור מתאמת יש לך את היכולת לגרום לכל מתקפה להיראות בכל דרך שתלמדי את הפוקימונים שלך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו מנתרת קדימה במהירות, מתחמקת ממטר כבד של עוקצי רעל ונראה שהיא זועמת במיוחד ולא נראה שהיא כ"כ מקשיבה בריכוז מה לדברייך, ובמקום מכת חשמל, היא מרכזת את חשמל גופה באגרופה וחובטת בחוזקה בספינראק לעילפון עם אגרום רעם.
פיצ'ו למדה אגרוף רעם- thunder punch.
ספינראק מתעלף במקום.
קארון-
"בשמחה" אומרת בחיוך ומצטרפת אליך בדרך. אחרי כרבע שעת הליכה, אתם עוברים את החורשה הנעימה ונכנסים ליער עבות של ממש. אתה מבחין בשלט קטן בצד הדרך שרשום שם בכתב דהוי במיוחד '
דרך 26 הישמרו לסטות מהדרך'
תמי נראית מעט לחוצה ונלחצת קרוב אליך. השקט נהיה מעיק, וקשה לראות את הדרך מאפלה מסביב.
אחרי כמה דקות הליכה אתם שומעים רעש ורואה בענף קרוב אליך פוקימון חום בעל מקור ורוד המצייץ לו ברוגע

.
לוקאס-
"נכון, הם לא נמצאים שם. אבל מידי פעם מאמנים משחררים את הפוקימונים שלהם באזורים שונים והם מתחילים לשרוץ במקום" אומרת טסה בזמן שספירו שלך עץ במהירות שוב לעבר אילומיס כשכנפו מתקשה לברזל קשיח וזוהרת באור אפור בהיר. אילומיס מנסה שוב לתפוס את כנפו, אבל במקום זאת, ספירו מסתובב באוויר בשניות ומנקר אותה בחוזקה במקורו החד כתער.
אילומיס נופלת על האדמה בחוזקה, אבל קמה בקפיצה קדימה וגבה מתחיל לזהור בצהוב בעיר והיא מנופפת את כנפיה במהירות וגל הלם נשלח במהירות לעברו של ספירו, הנפגע קשה מאוד מהמתקפה.
אלון-
אני אומר שהופיפ בעיקר מרחפים באוויר, אין להם שליטה כל כך לאן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על סאנקורן המעולף פוקדור ותוך שניות הוא נשאב פנימה בקרן של אור בהיר. הפוכדור שלך נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל כמה שניות.
סאנקורן נלכד!
אדם-
תראו תראו מי נזכר להגיב >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה יוצא מביתו של הפרופסור, מסדר מעט את חולצתך ואז זורק את הכדור האדום-לבן לאוויר.
מתוכו יוצא פקימון כתמתם, שזנבו עולה באש. אתה מזהה בקלותת את צ'ארמנדר. הפוקימון מפהק אליך ונראה כאילו הוא לא יישן זמן מה או שפשוט הוא התעייף לחכות לך עד שתשחרר אותו מהכדור שלו (אהמ 4 ימים)