Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 97 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1446
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    אתה משאיר את הגנב השפל מאחורה, קשור לעץ והולך משם בלי להסתכל אחורה. 'גונב מגנב פתור' אתה משנן לעצמך ומוצא עוד עשרות סיבות להצדקה, אבל אתה עדיין לא שלם עם ההחלטה שלך.
    אחרי כמה דקות הליכה בשיחים אתה סוף סוף עובר את דרך 25 ועובר לדרך 26. אם בדרך 25 היה שקט נעים ומלטף, פה השקט הוא שקט מעיק וכמעט מיוצר בכוח. החורשה הנעימה שהייתה בדרך הקודמת, מתפתלת וצומחת פה פראית כאילו זה יער עבות שעומד שם עשרות שנים. אתה עדיין מלמל לעצמך בהצדקתך כשלפתע רעש חזק מקפיץ אותך באוויר. אתה מסתכל וקולט זוג עיניים אדומות וגדולות מסתכלות עליך ממרומי עץ. אתה מצמצם את עינייך ומגלה שזה הוט הוט .
    אני מרגיש בן אדם רע עכשיו מרוצה? חחחחחחחחחחחח
    -----------------------------------------------------
    'אני חייב להירגע, הגיע לו שלקחתי לו את החפצים' אני ממשיך בניסיון השכנוע של עצמי כשלפתע אני שומע ורעש ונבהל.
    "מה זה היה?!" אני שואל בפחד את ארון ומתחיל להסתכל סביבי עד שאני קולט הוט הוט על עץ.
    "וואי הוט הוט!" אני אומר בקול של ילד מתרגש "ארון אנחנו הולכים להילחם בו, את מוכנה?" אני שואל את ארון בהתלהבות ופונה להוט הוט "ההוט הוט, אני רוצה לאתגר אותך לקרב, בוא תרד למטה שנוכל להילחם אחד בשני!" אני קורא להוטהוט בתקווה שהוא יקבל את האתגר שלי.
    "ארון תהיה מוכנה למקרה והוא יחליט שהוא רוצה להילחם תשתמשי בסטירת בוץ לעיניים הגדולות שלו, זה אמור להיות בשבילך קל כי זו מטרה יחסית גדולה" אני נותן לארון את הפקודות שלה למקרה ויתחיל קרב עם הוטהוט
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-
    עלי ראשו של טורטוויג נשלחים קדימה ועוד עשרות עלים חדים במיוחד נשלחים לעבר קורפיש, אשר שוב שולח את ידיו לצדדים ומגן על עצמו. אבל טורטוויג שלך לא מוותר ומגביר את כמות העלים ושכבת ההגנה של קורפיש נעלמת והוא סופג את מלוא עצמת המתקפה ומתעלף במקום.
    "פוקדור, צא!" אצעק בקלישאתיות יתרה ואזרוק על קורפיש פוקדור. אלטף את טרטוויג בראשו.
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    ג'ון-
    תתבייש ולך לפינה!
    וכל הכבוד פתחת את עמוד 10, אתה יכול לבחור ללמד איזה פוקימון שבא לך מתקפה אחת!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ארון והיא מזנקת לקרב, אבל לפתע, עוד עשרות עיניים אדומות מתגלות לפניך וזאת להקת הוטהוט! והם לא נראים מרוצים ממך. כנראה פלשת לטריטוריה שלהם והם מתחילים לקרוא בקול עבה ונמוך.

קארון-
    אתה זורק את הפוקדור שלך לעבר קורפיש המעולף ולאחר כמה רגעים בלבד הוא נלכד.
    תמי מברכת אותך בשמחה ומוחאת כפיים בעליזות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    תתבייש ולך לפינה!
    וכל הכבוד פתחת את עמוד 10, אתה יכול לבחור ללמד איזה פוקימון שבא לך מתקפה אחת!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ארון והיא מזנקת לקרב, אבל לפתע, עוד עשרות עיניים אדומות מתגלות לפניך וזאת להקת הוטהוט! והם לא נראים מרוצים ממך. כנראה פלשת לטריטוריה שלהם והם מתחילים לקרוא בקול עבה ונמוך.
    וואלה לא שמתי לב שפתחתי את עמוד 10 חחחח זה היה די מהיר
    אם אפשר ללמד פוקימון מתקפה אז שארון תלמד להשתמש ברעידת אדמה
    -------------------------------------------------------------------
    "שיט!" אסנן בפחד וארוץ להרים את ארון "נכנסנו למקום לא טוב!" אגיד לה ואתחיל לרוץ איתה כשהיא בידיי 'איך לי קוראים כל הדברים האלה?!' אחשוב לעצמי תוך כדי ריצת ספרינט הרחק מין המקום עם ההוטהוטים.
    "מלח מים! מלח מים! מלח מים!" אתחיל לצעוק לאוויר בפחד תוך כדי ריצה שבה אני לא מסתכל לאחור 'אני חייב לברוח מהם, ארון לא יכולה להתמודד עם כולם לבדה!' אני חושב לעצמי בלחץ תוך כדי הבריחה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    קארון-
    אתה זורק את הפוקדור שלך לעבר קורפיש המעולף ולאחר כמה רגעים בלבד הוא נלכד.
    תמי מברכת אותך בשמחה ומוחאת כפיים בעליזות.
    "תתודה רבה תמי" אומר לה. "ועכשיו, אחרי שהשגנו לנו חבר חדש לצוות, שנלך לחפש את הדרך לעיר ג'נטה?" אומר לה.
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    פי'צו מסתובבת ומצליפה כמה פעמים בזנבה בפניו של ספינראק, שלא נראה מתייחס אליה בחומרה, אלה להפך, הוא שולח חוט לבן מפיו ועושה את אותו דבר ומצליף בה בעדינות בפניה.
    פיצ'ו מנסה להשתמש במכת ברק, אבל לא נראה שיוצא ממנה כלום והיא מסתכלת עלייך מבולבלת מעט.
    'אולי זה קשור לאור האדום ממקודם?' את שואלת את עצמך בתהייה. בינתיים ספינראק שולח שוב עוקץ רעל, אבל מפספס את פיצ'ו שזורקת את עצמה אחורה ועושה סלטה מושלמת באוויר.
    [/QUOTE]
    לא שאני מתנגדת להורדת חיים ליריב אבל tail whip זה נראהלי מתקפה כזו שהפוקימון מזיז את הזנב שלו בצורה "חמודה" וזה גורם להגנה של היריב ולרדת וגם גורם לו להיות פחות מוכן להתקפה שלך. זה כמו הקסמה (?)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ'ו, תנסי להשתמש בסטירה כפולה!" אומר לפיצ'ו בתקווה שזה יפעל. 'קראתי פעם על מתקפה שגורמת לזה שהיריב לא יוכל להשתמש בהתקפה האחרונה שהוא ביצע... מעניין אם זה זה' אחשוב ראשי בעניין. 'בהנחה שכן, מכת ברק יצאה מהמשחק. אצטרך להסתמך רק על סטירה כפולה, הצלפת זנב והקסמה..'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    לוקאס-
    ספירו מעיר את גרונו ונוהם בקול צווחני ומחריד לעבר אילומיס, שרק מכסה את אוזניה בשביל לנסות להשתיק את הרעש הנוראי הזה. אתה מחייך בתחושת ניצחון כשכנפו של ספירו מתחילה להאיר בלבן, ומתחילה להתקשות והוא עומד להגיע לאילומיס. אבל היא בתגובה מייצבת את עצמה, תופסת בשתי ידייה את הכנף של ספירו ופשוט מסובבת אותו לצד השני וגורמת לו להתרסק על גזע עץ.
    אתה וספירו נראים מעט מופתעים. "לכדתי אותה ליד מכון כושר ואולם ג'ודו בקנטו. יכול להיות שהיא למדה כמה טריקים" אומרת לך טסה ומצחקקת קלות.
    "מוזר.. לא חשבתי שהפוקימונים האלה נמצאים בקנטו בכלל" אומר לה "את ספירו לכדתי כשהוא מותקף על ידי להקה של טיילואים.. גם לנו יש כמה טריקים בשרוול" אמשיך "ספירו כנף ברזל" אומר לו ואחכה ממש לפני שהוא פוגע בה "עכשיו תסתחרר ותוסיף לזה ניקור"

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    רק שתדע אין רוח באולם סגור :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מסובבת את עליה במהירות ועפה במהירות לעבר סאנקורן ומצליחה לעשות שני סיבובים לפני שהיא מטיחה אותו בעצמה אדירה על גזע של עץ ומעלפת אותו במקום.
    אתה רומז שהופיפ שלי לא מסוגלת לעופף בעצמה?
    --
    'עוד פוקימון עשב.. ואחד די חלש..' אחשוב לעצמי, בתהייה האם עליי לתפוס את הסנקרן.
    "מה דעתך הופיפ, את וסנקרן, כובשים את הבמה״ אומר לה בהתלהבות, ואוציא פוכדור ריק.
    ״קדימה פוכדור!״ אקרא ואזרוק אל עבר הסנקרן.

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון-
    "איפפ על הבוקר" אומר הפרופסור ומסדר את החלוק שלו וקושר במהירות. "כבר עוד חמישה אנשים העירו אותי בשביל זה!" אומר לעצמו יותר ממך ומכניס אותך לביתו הענק. אתה עובר דרך מבואה וסלון מבולגנים למראה. כמעט ואין משהו שאין עליו ספרים ורישומים של פוקימונים כאלה ואחרים. מידי פעם אתה רוצה הברקה של פוקדור צבעוני למראה. הפרופסור מוביל אותך למטבח, או ככה אתה מנחש שזה, ושם מושיב אותך להירגע מעט. תוך כמה שניות הפרופסור מכין לך כוס קפה וכריך לתפארת.
    "תנשום" מוסיף ובינתיים הולך לחדר אחורי וחוזר עם מגש לבן ואורך. עליו מונחים 6 פוקדורים, פוקידע וכרטיס עם מספר הטלפון שלו.
    "אם תצטרך משהו אני זמין" מוסיף בחיוך ומגיש לך את המגש.

אדם-
    אני דווקא חושב שזה יצא לי יפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט במגש שנדחף לידך בכוח ורואה 6 פוקדורים רגילים, פוקידע ועוד כרטיס ביקור של הפרופסור שעליו רשום מספר הטלפון שלו.
    באופק אתה רואה להקת פרפרים לבנים העפים גבוה בשמים. כן יום טוב לצאת למסע. חושב לעצמך.

לוקאס-
    אלקיד מנער את ראשו ומתחיל לרוץ במהירות לעבר החרק הקטן, כששובל אור מהיר זוהר אחריו. והוא מתנגח בחוזקה בקאטרפי אשר מוטח על אבן מאחריו, עוד לפני שאלקיד בכלל מצליח לשלוח את המכת ברק שלו, קאטרפי כבר שוכב מעולף בצד ולא יכול יותר להלחם.
    אלקיד קופץ מאושר סביב החרק הקטן ומידי פעם, מהחשמל שכבר טען פולט ניצוץ חשמלי בחרק המסכן.

בלו-
    "כמובן כמובן" אומר ומשחרר את הפוקימון מהפוקדור שלה. מתוך קרן האור הבהירה של הפוקדור, יוצאת עכברה צהובה קטנה שנראית מתוקה במיוחד, אבל את מבחינה שיש בה משהו מיוחד. היא הולכת עם פרח ורוד וקטן על הראש. היא מסתכלת עלייך כאילו בוחנת אותך ואז ישר קופצת עלייך על הפנים ומחבקת אותך בחוזקה.
    "זו פיצ'ו" הוא אומר וצוחק קלות "רק תיזהרי ממנה כי היא פולטת חשמל" מוסיף ובאותו רגע שאת מנסה לראות אותך בעינייך ולהזיז אותה מהפנים, ניצוץ חשמל צהבהב יוצא מלחייה ומעביר בך זרם קטן. פיצ'ו מחייכת בחיוך חצי מתנצל, אבל יש משהו נוסף מאחורה, שאת לא יכולה למנוע מעצמך לחשוב ככוונת זדון לחשמל אותך.
    "עוד משהו חמודה?" שואל בחיוך הפרופסור.

קארון-
    אתה מנפנף את הפוקימון מכתפך ומביא לו קצת אוכל לפוקימונים והוא לוקח אותו בשמחה ונעלם בעצים. לאחר שתי דקות הליכה, אתה מבחין בעץ גדול ולידו ממש בריכת מים קטנה. אין ספק שמקום מושלם למנוחה. אתה מתיישב ובריזה נעימה מהבריכה מקררת את האוויר מסביב. אחרי סעודה קלה, שלך ושל טורטוויג אתה שומע רחש קל.
    "היי" אתה שומע קול ומסתובב. לפניך עומדת בחורה בת גילך, בעלת שיער בלונדיני ארוך וחיוך שובה לב

"אתה יודע איך מגיעים לעיר?" שואלת בצחקוק נבוך "אני מסתובבת פה כבר יומיים בשבילים האלה!" מוסיפה ומבלי לשאול מתיישבת על הרצפה באפיסות כוחות.

אלון- אני יכול לומר לך לא? תתחיל!
    אני יוצא למסע בשמחה גדולה, לא לפני שאני מוציא את הפוקימון שבפוקדור הגדול [אניממניח...]

10. the bitch is back
    חברים סורי על חוסר תגובות היום!
    חשוב לי לומר לכם שאני עובד כל יום בערך 10 שעות, אז בסופ"שים ובימים שאני לא עובד אני אגיב יותר, או בעיקר בערבים!
    תודה ושיהיה לכם המשך משחק מעניין!

ג'ון-
    טופל!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להרים את ארון, שלא כל כך מצליח לך.. בהתחשב בעובדה שהיא שוקלת כמעט 50 ק"ג, למרות היותה קטנה מאוד. אתה מוותר על זה ומתחיל לרוץ במהירות, כשהיא לצידך כשלהקת ההוטהוטים נוסקת אחריכם, ומנקרים אתכם בחוזקה עד שאתם יוצאים מהטריטוריה שלהם. אתה מוצא את עצמך על גבעה קטנה המשקיפה לעיר ג'נטה.
    סוף סוף הגעת לעיר הראשונה בדרך שלך.

בלו-
    אני יותר מסתמך על המנגה בתיאור המתקפות להלן: .
    המתקפה עצמה לא פוגעת פיזית ומורידה חיים, אבל כן היא יוצרת מגע כלשהו עם היריב שלך.
    אבל שוב, בתור מתאמת יש לך את היכולת לגרום לכל מתקפה להיראות בכל דרך שתלמדי את הפוקימונים שלך.
    פיצ'ו מנתרת קדימה במהירות, מתחמקת ממטר כבד של עוקצי רעל ונראה שהיא זועמת במיוחד ולא נראה שהיא כ"כ מקשיבה בריכוז מה לדברייך, ובמקום מכת חשמל, היא מרכזת את חשמל גופה באגרופה וחובטת בחוזקה בספינראק לעילפון עם אגרום רעם.
    פיצ'ו למדה אגרוף רעם- thunder punch.
    ספינראק מתעלף במקום.

קארון-
    "בשמחה" אומרת בחיוך ומצטרפת אליך בדרך. אחרי כרבע שעת הליכה, אתם עוברים את החורשה הנעימה ונכנסים ליער עבות של ממש. אתה מבחין בשלט קטן בצד הדרך שרשום שם בכתב דהוי במיוחד 'דרך 26 הישמרו לסטות מהדרך'
    תמי נראית מעט לחוצה ונלחצת קרוב אליך. השקט נהיה מעיק, וקשה לראות את הדרך מאפלה מסביב.
    אחרי כמה דקות הליכה אתם שומעים רעש ורואה בענף קרוב אליך פוקימון חום בעל מקור ורוד המצייץ לו ברוגע .

לוקאס-
    "נכון, הם לא נמצאים שם. אבל מידי פעם מאמנים משחררים את הפוקימונים שלהם באזורים שונים והם מתחילים לשרוץ במקום" אומרת טסה בזמן שספירו שלך עץ במהירות שוב לעבר אילומיס כשכנפו מתקשה לברזל קשיח וזוהרת באור אפור בהיר. אילומיס מנסה שוב לתפוס את כנפו, אבל במקום זאת, ספירו מסתובב באוויר בשניות ומנקר אותה בחוזקה במקורו החד כתער.
    אילומיס נופלת על האדמה בחוזקה, אבל קמה בקפיצה קדימה וגבה מתחיל לזהור בצהוב בעיר והיא מנופפת את כנפיה במהירות וגל הלם נשלח במהירות לעברו של ספירו, הנפגע קשה מאוד מהמתקפה.

אלון-
    אני אומר שהופיפ בעיקר מרחפים באוויר, אין להם שליטה כל כך לאן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק על סאנקורן המעולף פוקדור ותוך שניות הוא נשאב פנימה בקרן של אור בהיר. הפוכדור שלך נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל כמה שניות.
    סאנקורן נלכד!

אדם-
    תראו תראו מי נזכר להגיב >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה יוצא מביתו של הפרופסור, מסדר מעט את חולצתך ואז זורק את הכדור האדום-לבן לאוויר.
    מתוכו יוצא פקימון כתמתם, שזנבו עולה באש. אתה מזהה בקלותת את צ'ארמנדר. הפוקימון מפהק אליך ונראה כאילו הוא לא יישן זמן מה או שפשוט הוא התעייף לחכות לך עד שתשחרר אותו מהכדור שלו (אהמ 4 ימים)
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    [color=#ff0000][b]חברים סורי על חוסר תגובות היום!
    חשוב לי לומר לכם שאני עובד כל יום בערך 10 שעות, אז בסופ"שים ובימים שאני לא עובד אני אגיב יותר, או בעיקר בערבים!

קארון-
    "בשמחה" אומרת בחיוך ומצטרפת אליך בדרך. אחרי כרבע שעת הליכה, אתם עוברים את החורשה הנעימה ונכנסים ליער עבות של ממש. אתה מבחין בשלט קטן בצד הדרך שרשום שם בכתב דהוי במיוחד 'דרך 26 הישמרו לסטות מהדרך'
    תמי נראית מעט לחוצה ונלחצת קרוב אליך. השקט נהיה מעיק, וקשה לראות את הדרך מאפלה מסביב.
    אחרי כמה דקות הליכה אתם שומעים רעש ורואה בענף קרוב אליך פוקימון חום בעל מקור ורוד המצייץ לו ברוגע .

אוי ואבוי אתה מנסה להרוג אותי :o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר לתמי:"פידגי'! נראה מעניין. אנסה לתפוס אותו" אומר ואוציא את קורפיש, אומר לו:"קורפיש, השתמש בהגנה כדי למשוך את תשומת לבו של פידג'י!"
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה זורק על סאנקורן המעולף פוקדור ותוך שניות הוא נשאב פנימה בקרן של אור בהיר. הפוכדור שלך נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל כמה שניות.
    סאנקורן נלכד!
    יש
    ~~
    "יש, הפוקימון הראשון שלנו!" אומר ואאחוז בפוכדור של סנקרן.
    אסתכל על הופיפ במבט גאה, "ידעתי שאת יכולה לעשות את זה" אומר לה.
    לאחר מכן אתחיל ללכת איתה לכיוון העץ בו נתקלה קודם, ואשב מתחתיו, אנוח איתה. אוציא גם את סנקרן ואתן לשניהם לאכול

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    לוקאס-
    "נכון, הם לא נמצאים שם. אבל מידי פעם מאמנים משחררים את הפוקימונים שלהם באזורים שונים והם מתחילים לשרוץ במקום" אומרת טסה בזמן שספירו שלך עץ במהירות שוב לעבר אילומיס כשכנפו מתקשה לברזל קשיח וזוהרת באור אפור בהיר. אילומיס מנסה שוב לתפוס את כנפו, אבל במקום זאת, ספירו מסתובב באוויר בשניות ומנקר אותה בחוזקה במקורו החד כתער.
    אילומיס נופלת על האדמה בחוזקה, אבל קמה בקפיצה קדימה וגבה מתחיל לזהור בצהוב בעיר והיא מנופפת את כנפיה במהירות וגל הלם נשלח במהירות לעברו של ספירו, הנפגע קשה מאוד מהמתקפה.
    "ספירו, ספגת כבר דברים קשים מזה" אומר לו "קדימה! תשתמש במכת כנף!" אומר לו שוב ורגע לפני שהוא יגיע אליה אצעק לו "עוף לשמים!" מתי שהוא יגיע מספיק גבוה אומר לו את זה "עכשיו תיפול ותן לנפילה לעשות את הנזק עם ניקור בכל הכוח!"

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    חברים סורי על חוסר תגובות היום!

ג'ון-
    טופל!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להרים את ארון, שלא כל כך מצליח לך.. בהתחשב בעובדה שהיא שוקלת כמעט 50 ק"ג, למרות היותה קטנה מאוד. אתה מוותר על זה ומתחיל לרוץ במהירות, כשהיא לצידך כשלהקת ההוטהוטים נוסקת אחריכם, ומנקרים אתכם בחוזקה עד שאתם יוצאים מהטריטוריה שלהם. אתה מוצא את עצמך על גבעה קטנה המשקיפה לעיר ג'נטה.
    סוף סוף הגעת לעיר הראשונה בדרך שלך.

בלו-
    המתקפה עצמה לא פוגעת פיזית ומורידה חיים, אבל כן היא יוצרת מגע כלשהו עם היריב שלך.
    אבל שוב, בתור מתאמת יש לך את היכולת לגרום לכל מתקפה להיראות בכל דרך שתלמדי את הפוקימונים שלך.
    פיצ'ו מנתרת קדימה במהירות, מתחמקת ממטר כבד של עוקצי רעל ונראה שהיא זועמת במיוחד ולא נראה שהיא כ"כ מקשיבה בריכוז מה לדברייך, ובמקום מכת חשמל, היא מרכזת את חשמל גופה באגרופה וחובטת בחוזקה בספינראק לעילפון עם אגרום רעם.
    ספינראק מתעלף במקום.

קארון-

לוקאס-

אלון-
    סאנקורן נלכד!

אדם-
    תראו תראו מי נזכר להגיב >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה יוצא מביתו של הפרופסור, מסדר מעט את חולצתך ואז זורק את הכדור האדום-לבן לאוויר.
    מתוכו יוצא פקימון כתמתם, שזנבו עולה באש. אתה מזהה בקלותת את צ'ארמנדר. הפוקימון מפהק אליך ונראה כאילו הוא לא יישן זמן מה או שפשוט הוא התעייף לחכות לך עד שתשחרר אותו מהכדור שלו (אהמ 4 ימים)
    "סליחה צ׳ארמנדר! אני הייתי חייב לחגוג ראש השנה!" אבכה לו בבוכה

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1482301]לוקאס-
    לא רצית להשתמש בספירו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רטיקייט של טסה רץ לעברו של אלקיד שלך, המצליח לחמוק מהמתקפה עם שובל של אור לבן ובהיר אחריו ותוך כדי הוא ידיו זוהרת באור שחור והוא ומנסה לגנוב לרטיקייט חפץ כלשהו, אבל רטייקיט מתחמק בקלות וקופץ אחורה.
    "רוצה לראות מהירות?" שואלת טסה "קדימה מתקפה מהירות ואז ניב היפר!" קוראת במהירות ורטיקייט שלה מתחיל לרוץ במהירות מדהימה, ואתה ואלקיד מופתעים מהמהירות שלו כשהוא פשוט נעלם במהירות ובשתי מכות בודדות מעלף לגמרי את אלקיד, הנופל על האדמה מסוחרר.

בלו-
    ספינראק מתעלף במקום.

'טוב, נצטרך לעבוד על עניין העבודת צוות הזה-אבל לפחות היא למדה מתקפה חדשה' אחשוב בראשי. אוציא פוקדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על סיפנארק בתקווה שיילכד. "כל הכבוד פיצ'ו! היית מדהימה. רק כדאי שנעבוד קצת על התיאום בנינו" אומר לה בחיוך. אם ספינארק יילכד (משום מה רשמתי ייכחד בהתחלה 0-0 ) אקח את הפוקדור שלו ואמשיך ללכת בדרך. אם לא, אבקש מפיצ'ו לנסות להשתמש במכת חשמל.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 97 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •