Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 97 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1446
  1. מורחקים
    לוקאס-
    אילומיס ואלקיד נעמדים אחד מול השנייה ומזנקים לאוויר. אילומיס משתמשת בדחיפה עליו, ואילו הוא בתגובה חומק הצידה ומשחרר מכת ברק לעברה ופוגע בה חזק. אילומיס לא מוותרת והיא מתחילה לזהור באור בוהק ומבזיקה בכזאת עצמה שאפילו אתה מכסה את עינייך, ואז דוחפת את אלקיד אשר נראה שהסתנוור מהמתקפה, ומכת ברק נוספת מפספסת אותה.
    בינתיים, אתה מרים כמה אבנים גדולות וזורק אותן, אחת אחרי השנייה, לאוויר ומקורו של ספירו מתחיל לזהור והוא מצליח לשבור אחת בעודה באוויר וכל השאר נופלות במהירות על האדמה והוא צונח לאדמה ומנקר אותם כשהן עדיין שם, ולא נראה שהוא עושה להן נזק כלשהו.
    'אוי ואבוי איזה בלאגן' אחשוב "טוב, ספירו תחזור, אילומיס תחזרי" אומר ואחזיר את שניהם לפוקדורים שלהם "נטפל בכם אחר כך" אומר לפוקדורים שלהם "אלקיד אמרתי לך לא להשתמש במכות ברק... לא נורא" אומר ואחפש איזה עץ "תיתן מכות לעץ ותנסה לרכז את הכוח שלך באגרופים כמו שספירו הראה לך!" אומר ואצפה בו, נעשה את זה בערך שעה וכל כמה דקות אבוא לעודד אותו, אחפש פוקימונים באזור שהוא יוכל להתאמן עליהם

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    זה הכי יצירתי שיכולתי לחשוב עליו באותה שעה חח אז שוש!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו מסתכלת על הבחורה בזעם טהור ומנסה כמה שפחות להראות חולשה, או התמסרות אליך "ואולי זאת היא שעשתה לי משהו?" שואלת גלורי ומרימה גבה ומחזירה את ידה אליה. "ומי נראה לך הביא לה את הפרח שתקוע ככה על ראשה?" שואלת ומשלבת את ידיה. 'היא לא נראית לי' את חושבת לעצמך "פיצ'ו" אומרת בהבעת זלזול "הייתה שלי עוד מביצה. אבל מאז שהיא בקעה, היא הייתה מחשמלת אותי, פוגעת בפוקימונים שלי, ותמיד הייתה רבה עם כולם. לכן החלטתי למסור אותה לפרופסור דוק כי ידעתי שהיא תמצא מאמן שיהיה בשבילה אולי יותר סבלן ממני" אומרת בכמעט גילוי נפש "אבל כנראה היא מצאה אותך!" צוחקת בקול ומסתירה את פיה בידה העדינה, מסתובבת "בהצלחה לך" מוסיפה ומתחילה ללכת משם.

אחליט שהדבר הבוגר ביותר יהיה לו להגיב. לאחר שהיא תעלם אתכופף אל פיצ'ו "אם זה נכון, אני בטוחה שהייתה לך סיבה. אני מאמינה בך פיצ'ו ואני בטוחה שנהיה חברות מעולות!. לא אוותר עלייך בשום מצב" אומר לה ואלטף את ראשה. "יודעת מה, אם את רוצה-ברגע שנמצא דוכן שמוכר סיכת פרח אני אקנה לך-ואז תהיה לך סיכה חדשה. שלא קשורה בכלל לגלורי." אוסיף.
    אחכה לתגובתה, בתקווה שזה יעודד אותה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה

אלון-
    העלים שעל ראשה של הופיפ זוהרים ומטבעות מתחילות להישלח מהם ונופלים על האדמה ומשאירות שביל ארוך וזוהר אחריכם. אחרי כמה שניות, אתה מגיע שוב להתפצלות ואתה רואה את אותו שביל של מטבעות כבר לפניכם! 'משהו מוזר פה' אתה חושב לעצמך ולא מצליח להבין למה.
    "אוקיי הופיפ, זה קצת מסוכן.. אבל נסי לעוף, ולספר לי מאיפה היציאה" אבקש ממנה.
    'אני ממש מקווה שהיא לא תעוף עוד פעם' אחשוב לעצמי, 'חייב להשיג חבל וללכת איתה כמו עם בלון בפעם הבאה'

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    לוקאס-
    איזה מקולקל אחי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את שני הפוקימונים שלך ומתרכז באלקיד. אתה הולך איתו לגזע עץ גדול ומסביר לו מה לעשות ואחרי כמה דקות הוא באמת מתחיל להתחזק, ואתה רואה כבר שחיקה גדולה בגזע העץ, אבל עדיין לא בדיוק מה שציפית. האגרוף כן זוהר, אבל נראה שזה לא הכי הולך לו להטעין אותו עד הסוף. לפתע, אתה שומע רישרוש בשיח קרוב ולפתע פוקימון אפור וחתולי קופץ מהשיח ושערו סומר בזעם .

בלו-
    לראשונה מאז שקיבלת אותה, פיצ'ו מחייכת אלייך חיוך חם וכנה וצוהלת באושר ומרימה לך את ידה הקטנה בתוך מנחת שלום.
    'אז כל מה שהייתי צריכה זה לפגוש מרשעת בשביל שהיא תחבב אותי' את חושבת בחצי חיוך וחצי שמחה. פיצ'ו מתחילה ללכת לצידך כשלפתע, את מבחינה במשהו קטן וורוד מקפצץ במהירות סביב עצמו. את עוצמת את עינייך ופותחת אותן שוב, רק כדי לגלות שעומד מולך סקיטי .

אלון-
    הופיפ מהנהנת ועפה למעלה במהירות כשהרוח נושבת סביבה. אחרי כמה רגעים היא קוראת לך והיא נראית בהיסטריה גמורה. 'עכשיו משהו באמת לא תקין פה' אתה חושב לעצמך. הופיפ חוזרת אליך, על ידי כך שהיא מסובבת את העלים שעל ראשה במהירות. והיא מנסה למשוך אותך מהשביל. 'אבל למה שהיא תרצה לקחת אותי מהשביל?' אתה תוהה לעצמך בשאלה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לוקאס-
    אילומיס ואלקיד נעמדים אחד מול השנייה ומזנקים לאוויר. אילומיס משתמשת בדחיפה עליו, ואילו הוא בתגובה חומק הצידה ומשחרר מכת ברק לעברה ופוגע בה חזק. אילומיס לא מוותרת והיא מתחילה לזהור באור בוהק ומבזיקה בכזאת עצמה שאפילו אתה מכסה את עינייך, ואז דוחפת את אלקיד אשר נראה שהסתנוור מהמתקפה, ומכת ברק נוספת מפספסת אותה.
    בינתיים, אתה מרים כמה אבנים גדולות וזורק אותן, אחת אחרי השנייה, לאוויר ומקורו של ספירו מתחיל לזהור והוא מצליח לשבור אחת בעודה באוויר וכל השאר נופלות במהירות על האדמה והוא צונח לאדמה ומנקר אותם כשהן עדיין שם, ולא נראה שהוא עושה להן נזק כלשהו.

אלון-
    העלים שעל ראשה של הופיפ זוהרים ומטבעות מתחילות להישלח מהם ונופלים על האדמה ומשאירות שביל ארוך וזוהר אחריכם. אחרי כמה שניות, אתה מגיע שוב להתפצלות ואתה רואה את אותו שביל של מטבעות כבר לפניכם! 'משהו מוזר פה' אתה חושב לעצמך ולא מצליח להבין למה.

אדם-
    אתה מתחיל ללכת במהירות וכבר עובר את מחצית הדרך בדרך 25 כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן מתהלך בקרבת הדרך.
    לא בבטוח אם אני רוצה אותו, אבל בכל מקרה הוא אחלה אימון. "צ׳ארמנדרש צא! גחלת ומיד עבור לשריטות!"

6. מורחקים
    לוקאס-
    איזה מקולקל אחי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את שני הפוקימונים שלך ומתרכז באלקיד. אתה הולך איתו לגזע עץ גדול ומסביר לו מה לעשות ואחרי כמה דקות הוא באמת מתחיל להתחזק, ואתה רואה כבר שחיקה גדולה בגזע העץ, אבל עדיין לא בדיוק מה שציפית. האגרוף כן זוהר, אבל נראה שזה לא הכי הולך לו להטעין אותו עד הסוף. לפתע, אתה שומע רישרוש בשיח קרוב ולפתע פוקימון אפור וחתולי קופץ מהשיח ושערו סומר בזעם .
    חחחח למה
    ~~~~~
    אלחש לאלקיד "הנה המועמד שלנו, תתקרב אליו במתקפה מהירה ואז תן לו את האגרוף הכי חזק שלך!" אומר לו "ותנסה לא לשחרר מכות חשמל לא רצויות"

7. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Ritsuka kun;1483457]לוקאס-
    איזה מקולקל אחי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

בלו-
    לראשונה מאז שקיבלת אותה, פיצ'ו מחייכת אלייך חיוך חם וכנה וצוהלת באושר ומרימה לך את ידה הקטנה בתוך מנחת שלום.
    'אז כל מה שהייתי צריכה זה לפגוש מרשעת בשביל שהיא תחבב אותי' את חושבת בחצי חיוך וחצי שמחה. פיצ'ו מתחילה ללכת לצידך כשלפתע, את מבחינה במשהו קטן וורוד מקפצץ במהירות סביב עצמו. את עוצמת את עינייך ופותחת אותן שוב, רק כדי לגלות שעומד מולך סקיטי .

OMFG אחד האהובים עליי תדוהתודהתודהתודהתודהתודהתןדה
    ~~~~~~~~~~~;;
    "סקיטי! איזה חמוד!" אתכופף ואלטף את ראשו אם הסקיטי ייתן לי.
    "פיצ'ו, מה דעתך להוסיף חבר חדש לצוות?" אשאל אותה ואכין פוקדור ביד שלי. "פיצ'ו, הקסמה ואז מכת ברק!" אומר לה בהתלהבות. אזכר בילדותי שבה תמיד חלמתי שיהיה לי סקיטי.
    אסרוק אותו בפוקדע כדי לראות אם הפוקדע ייתן לי מידע חשוב עליו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל

אלון-
    הופיפ מהנהנת ועפה למעלה במהירות כשהרוח נושבת סביבה. אחרי כמה רגעים היא קוראת לך והיא נראית בהיסטריה גמורה. 'עכשיו משהו באמת לא תקין פה' אתה חושב לעצמך. הופיפ חוזרת אליך, על ידי כך שהיא מסובבת את העלים שעל ראשה במהירות. והיא מנסה למשוך אותך מהשביל. 'אבל למה שהיא תרצה לקחת אותי מהשביל?' אתה תוהה לעצמך בשאלה.
    "מה? הופיפ מה קורה פה? אנחנו בסכנה?" אשאל אותה ואביט לצדדיי בבהלה.
    "סנקרן, תעזור לנו!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור, "תתכוננו למה שלא בדרך."

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    אדם-
    צ'ארמנדר יוצא מהכדור שלו בפיהוק חולני ושולח במהירות עשרות כדורי אש קטנים בזנבו אשר פוגעים ישירות בווארמפל. ווארמפל לא מהסס ואחרי שנייה של איפוס עצמי הוא שולח עשרות מחטים קטנים וסגולים מפיו לעברו של צ'ארמנדר ופוגע בו בחוזקה, ונראה שלשנייה צ'ארמנדר זוהר באור סגול. 'הוא כבר מתפתח?' אתה חושב לעצמך בפליאה, אבל ההפך הוא הנכון. צ'ארמנדר מורעל מהמתקפה של ווארמפל. למרות זאת הוא מזנק לעברו של ווארמפל עם ידיו זוהרות באור לבן והוא שורט אותו בעצמה.
    ווארמפל בתגובה, שולח חוט לבן ודק על כפות ידיו של צ'ארמנדר ועוטף אותן בכדור חוטים.

לוקאס-
    אלקיד נראה נרגש מקרב אמיתי, ולא מאיזה אימון מזוייף או תרגיל והוא קופץ מול גלמיאו במהירות ומקשיב לך ורץ לעבר גלמיאו ומתחיל לחבוט בו בעצמה אדירה באגרופו. לשנייה, אגרופו זוהר באור בהיר, אבל האור נכבה מהר. לפי לימודיך, זאת התחלה של מתקפת אגרוף מגה. 'לא בדיוק מה שחשבתי עליו' אתה חושב לעצמך. גלמיאו רושף בזעם, וזנבו מצליף באדמה כמו שוט, והוא נשלח במהירות אדירה, כזאת שלא ראית בחייך, עם ציפורניים שלופות וזהורות ושורט את אלקיד ישירות בפניו.

בלו-
    סקיטי בכלל לא שם לב אלייך, עד שנגעת בו בראשו. הוא היה עסוק לרדוף אחרי הזנב של עצמו. הוא בעיקר מופתע מזה שהתקרבת כ"כ הרבה. את בודקת עליו בפוקידע שלך ומגלה שהוא פוקימון נדיר במיוחד, וקשה מאוד למצוא אותם ועוד יותר קשה לאמן אותם, כי הריכוז שלהם שואף לאפס כי כל דבר קטן מושך את תשומת ליבם במהירות.
    פיצ'ו קופצת לעבר סקיטי, ושולחת נשיקות ורודות לאוויר, אשר מ'מתפוצצות' על סקיטי, ונראה שזה משך את תשומת ליבו, ונראה שהוא מתלהב ממש והוא מתחיל לקפצץ סביב פיצ'ו, אשר מסתכלת עליך מעט נבוכה, אבל משחררת עליו מכת ברק והוא נפגע ישירות.
    סקיטי נראה נעלב מעט, אבל דוחף את פיצ'ו בחוזקה לרגלייך.

אלון-
    אתה משחרר את סאנקורן ואחרי שניות, הוא קופץ על כתפך, ומשם על ענף גבוה. הופיפ מתיישבת לידו ושניהם מנסים לגרום לך להתרחק מהמקום שבו אתה עומד.
    אתה מסתכל סביב על האדמה, אבל לא רואה שום דבר חשוד או מוזר חוץ מהשביל והדשא.
    גיל! 3>

10. מורחקים
    לוקאס-
    אלקיד נראה נרגש מקרב אמיתי, ולא מאיזה אימון מזוייף או תרגיל והוא קופץ מול גלמיאו במהירות ומקשיב לך ורץ לעבר גלמיאו ומתחיל לחבוט בו בעצמה אדירה באגרופו. לשנייה, אגרופו זוהר באור בהיר, אבל האור נכבה מהר. לפי לימודיך, זאת התחלה של מתקפת אגרוף מגה. 'לא בדיוק מה שחשבתי עליו' אתה חושב לעצמך. גלמיאו רושף בזעם, וזנבו מצליף באדמה כמו שוט, והוא נשלח במהירות אדירה, כזאת שלא ראית בחייך, עם ציפורניים שלופות וזהורות ושורט את אלקיד ישירות בפניו.

~~~~
    "אלקיד תשתחרר מזה" אומר לו "תנסה להוסיף שוק חשמלי לאגרוף שלך! אולי זה יהיה יותר קל כי אתה פוקימון מסוג חשמל!"

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    צ'ארמנדר יוצא מהכדור שלו בפיהוק חולני ושולח במהירות עשרות כדורי אש קטנים בזנבו אשר פוגעים ישירות בווארמפל. ווארמפל לא מהסס ואחרי שנייה של איפוס עצמי הוא שולח עשרות מחטים קטנים וסגולים מפיו לעברו של צ'ארמנדר ופוגע בו בחוזקה, ונראה שלשנייה צ'ארמנדר זוהר באור סגול. 'הוא כבר מתפתח?' אתה חושב לעצמך בפליאה, אבל ההפך הוא הנכון. צ'ארמנדר מורעל מהמתקפה של ווארמפל. למרות זאת הוא מזנק לעברו של ווארמפל עם ידיו זוהרות באור לבן והוא שורט אותו בעצמה.
    ווארמפל בתגובה, שולח חוט לבן ודק על כפות ידיו של צ'ארמנדר ועוטף אותן בכדור חוטים.

לוקאס-

בלו-
    סקיטי בכלל לא שם לב אלייך, עד שנגעת בו בראשו. הוא היה עסוק לרדוף אחרי הזנב של עצמו. הוא בעיקר מופתע מזה שהתקרבת כ"כ הרבה. את בודקת עליו בפוקידע שלך ומגלה שהוא פוקימון נדיר במיוחד, וקשה מאוד למצוא אותם ועוד יותר קשה לאמן אותם, כי הריכוז שלהם שואף לאפס כי כל דבר קטן מושך את תשומת ליבם במהירות.
    פיצ'ו קופצת לעבר סקיטי, ושולחת נשיקות ורודות לאוויר, אשר מ'מתפוצצות' על סקיטי, ונראה שזה משך את תשומת ליבו, ונראה שהוא מתלהב ממש והוא מתחיל לקפצץ סביב פיצ'ו, אשר מסתכלת עליך מעט נבוכה, אבל משחררת עליו מכת ברק והוא נפגע ישירות.

אלון-
    אתה משחרר את סאנקורן ואחרי שניות, הוא קופץ על כתפך, ומשם על ענף גבוה. הופיפ מתיישבת לידו ושניהם מנסים לגרום לך להתרחק מהמקום שבו אתה עומד.
    צ"צ׳ארמנדר תחזיק מעמד! תירה גחלת חזקה על כפות הידיים שלך ושלוף ציפורניים, וכשהן בוערות תישרוט את ווארמפל בעוצמה ותסיים את זה בגחלת!"

12. לא ברור בכלל
    אלון-
    "או...קיי" אומר וארוץ לעברם, אנסה לטפס גם על העץ.
    אבדוק מה כלכך מסוכן

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    [B]
    ג'ון-
    אתה מוציא את הסוכריות ומביא לשני הפוקימונים שלך, ארון מחייכת ואוכלת אותה במהירות ואילו ווידל, מתחיל לזהור באור בהיר ולבן ולאחד כמה דקות הוא משתנה . ווידל התפתח לקקונה.
    אתה מתחיל להסתובב בנעימים יחד עם הפוקימונים שלך כשלפתע בחור גבוה בעל קפוצ'ון אדום מציע לך קרב
    התקדמתם מלא בלעדיי
    _______
    'וואו פוקימון שלי התפתח!' אני חושב לעצמי בהתרגשות עם חיוך רחב בזמן שאני מביט בווידל מתפתח "מזל טוב ווידל, אההה סליחה, קקונה, אני כל כך שמח שהתפתחת!" אני אומר לו ומחבק אותו באושר.
    "אני לא אסרב לקרב!" אני אומר לבחור בקפוצ׳ון האדום "מה אתה אומר על קרב כפול?" אני שואל אותו לפני שנתחיל "דרך אגב, אני ג׳ון, נעים מאוד!" אני אומר לו בחיוך ומושיט את היד ללחוץ את היד שלו.
    "קקונה תהיה מוכן לקרב הראשון שלנו ביחד!" אני אומר לקקונה בהתרגשות "ארון תהיה מוכנה גם למקרה והוא יסכים לקרב כפול או לקרב עם חילופים, אני אצטרך אותך בשיאך!" אני אומר לארון בנחישות עם חיוך קטן ואש בעיניים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    בלו-

חחח למה אני מקבלת את כל הפוקימונים הקשים?. קודם פיצ'ו שהחליטה שהיא שונאת אותי, עכשיו סקיטי שיש לה בעיות קשב וריכוז חח
    שאלה-למה לכל פוקימון שלי יש התקפה אחת מודגשת?
    ~~~~~~~~~~~~~
    אעזור לפיצ'ו לקום על רגליה. "כל הכבוד פיצ'ו! עכשיו תשתמשי באגרוף רעם ותוך כדי בסטירה כפולה-ככה המכה תהיה הרבה יותר חזקה!" אומר לה מעט בהתלהבות מהרעיון 'זה בטח יצא מתקפה פיזית מסוג חשמל.. אני אקרא לה סטירת רעם!' אחשוב לעצמי בשעשוע. אביט בקרב בתקווה שפיצ'ו תצליח. בינתיים, אוציא את ספינארק מהפוקדור כדי שיוכל לצפות בקרב ואולי ללמוד ממנו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    לוקאס-
    נכון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד נראה מעט מבולבל, אבל מנסה לעשות את מה שאתה אומר לו והוא מתחיל לחבוט בחוזקה בגלמיאו וניצוצות חשמליים יוצאים מאגרופו. גלמיאו נוהם בקול בקול רם, ומסתער שוב על אלקיד, אשר מחטיף לו אגרוף הישר לפנים, ומעיף אותו לאחור.
    בניסיון אחרון, כנראה, להגן על כבודו גלמיאו נראה זועם במיוחד וציפורניו מתארכות כמעט כמו גופו והוא רץ במהירות בזק לעברו של אלקיד, אשר מנסה להתחמק וסופג פגיעה ישירה.
    עוד לפני שאתה מספיק לומר משהו אלקיד זוהר באור בוהק וחזק ומסתער על גלמיאו עם אגרוף מגה קטלני אשר פוגע בדיוק באמצע ראשו של גלמיאו, מרסק אותו לגמרי ומעלף אותו במקום.
    אלקיד למד אגרוף מגה.

אדם-
    אתה מחקה את לוקאס?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמנדר עושה את דבריו וציפורניו מתארכות פלאים, והוא שולח גחלת עליהן, ובאופן מפתיע, הן נדלקות. צ'ארמנדר מסתער עליו ושורט את ווארמפל בחוזקה ותוך כדי שורף אותו.
    ווארמפל מעולף.

אלון-
    אתה רץ לכיוון העץ, אבל נראה כאילו העץ מתרחק ממך, או שאתה רץ במקום 'האם זה קסם?' אתה תוהה לעצמך ומתחיל להילחץ. הופיפ וסאנקורן עדיין קוראים לך והם אחוזי היסטריה של ממש. אתה מסתכל סביבך, ושומע רישרוש קל שבקלים ממש מתחתיך. אתה מגרד את ראשך ומתכופף, ואז מבין ממה הם בשוט. הדרך שעליה אתה הולך עשויה כולה מעשב שנראה לך חי, והוא מזיז אותך ממקום למקום. אתה מתחיל לבעוט בהם במהירות, ואז אחד נופל אחורה ומגלה שזה לא יותר מעדר ענקי של אודיש .

ג'ון-
    עמוד? חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנער מחייך ומציג את עצמו "שון" אומר בפשטות ומסכים לתנאיך ושולח שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים מוזרים. אחד נראה כמו אוסף של ביצים ורודות . ואילו השני נראה כמו גוש אבן עם שתי ידיים חסונות .

בלו-
    זה לא שהוא מתוסבך, פשוט טיפה חסר ריכוז.. ואת זה את יכולה למצוא בבולבאפדיה.
    ואלו מתקפות שהן לא נלמדות ע"י עליית רמות. זה או מתקפות מיוחדות שלימדת או מתנה ממני
    כל אחד שאת לוכדת/מפתחת/מחליפה, מקבל את המתקפות הרגילות ועוד אחת או שתיים מתנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את ספינראק שלך מהפוקדור והוא בשניות מטפס על כתפך ומסתכל בקרב בין פיצ'ו לסקיטי. פיצ'ו רצה לעבר הפוקימון וטוענת אגרוף רעם, וניצוצות חשמליים נפלטים לכל עבר בזמן שהוא חובט בסקיטי כמעט פעמיים מצד לצד.
    סקיטי נראה מעט מסוחרר, אבל מנער את ראשו ואז שולח מפיו בועת לב גדולה ואדומה לעברה של פיצ'ו, אשר מתפוצצת עליה בזיקוקים. בשניות שני לבבות מופיעות על עינייה של פיצ'ו והיא מתחילה לקרקר סביבו בהתלהבות, כאילו היא התאהבה בו בשנייה.
    גיל! 3>

עמוד 13 מתוך 97 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •