Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 97 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1446
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה

אלון-
    אתה רץ לכיוון העץ, אבל נראה כאילו העץ מתרחק ממך, או שאתה רץ במקום 'האם זה קסם?' אתה תוהה לעצמך ומתחיל להילחץ. הופיפ וסאנקורן עדיין קוראים לך והם אחוזי היסטריה של ממש. אתה מסתכל סביבך, ושומע רישרוש קל שבקלים ממש מתחתיך. אתה מגרד את ראשך ומתכופף, ואז מבין ממה הם בשוט. הדרך שעליה אתה הולך עשויה כולה מעשב שנראה לך חי, והוא מזיז אותך ממקום למקום. אתה מתחיל לבעוט בהם במהירות, ואז אחד נופל אחורה ומגלה שזה לא יותר מעדר ענקי של אודיש .
    "אוי, dear god" אמלמל לעצמי.
    "סנקרן, תשתמש בריח מתוק!" אורה לו, "לאחר מכן תעלה על הופיפ, ותחזרו לכאן" אוסיף.
    כשיחזרו [אם בכלל], אחזיר את סנקרן לפוכדור.

Spoiler ספוילר

2. מורחקים
    לוקאס-
    נכון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד נראה מעט מבולבל, אבל מנסה לעשות את מה שאתה אומר לו והוא מתחיל לחבוט בחוזקה בגלמיאו וניצוצות חשמליים יוצאים מאגרופו. גלמיאו נוהם בקול בקול רם, ומסתער שוב על אלקיד, אשר מחטיף לו אגרוף הישר לפנים, ומעיף אותו לאחור.
    בניסיון אחרון, כנראה, להגן על כבודו גלמיאו נראה זועם במיוחד וציפורניו מתארכות כמעט כמו גופו והוא רץ במהירות בזק לעברו של אלקיד, אשר מנסה להתחמק וסופג פגיעה ישירה.
    עוד לפני שאתה מספיק לומר משהו אלקיד זוהר באור בוהק וחזק ומסתער על גלמיאו עם אגרוף מגה קטלני אשר פוגע בדיוק באמצע ראשו של גלמיאו, מרסק אותו לגמרי ומעלף אותו במקום.
    אלקיד למד אגרוף מגה.
    "אולי זאת לא מתקפת לחימה" אומר לו "אבל זו אחת המכות היותר חזקות שיש, כל הכבוד" אמשיך "הגיע הזמן שנלך למכון, נכון?" אשאל אותו ואז אלך למרכז הפוקימונים, לרפא אותו מפציעותיו ומיד אחר כך אכנס למכון להשיג את התג הראשון שלי

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    עמוד? חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנער מחייך ומציג את עצמו "שון" אומר בפשטות ומסכים לתנאיך ושולח שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים מוזרים. אחד נראה כמו אוסף של ביצים ורודות . ואילו השני נראה כמו גוש אבן עם שתי ידיים חסונות .
    [/QUOTE]

'מי אלו הפוקימונים האלו?' אני חושב לעצמי בפליאה ושולף את הפוקידע שלי מהר מהכיס.
    "ארון אני רוצה שתשתמשי בשבירת לבנים על פוקימון האבן שם, אל תרחמי עליו, תשתמשי בנוסף גם בהתקשחות כדי לחזק את ההגנה שלך מפני מתקפת נגד!" אני פוקד עליה במהירות.
    "קקונה, תתרכז, אל תלחץ בגלל שזה הקרב הראשון שלנו" אני אומר לקקונה בקול רגוע "תשתמש בירי חוטים כדי תקשור את פוקימוני הביצה האלה ואז תשתמש בדחיפה!" אני אומר לו בהתלהבות
    ______
    עמוד זה מלא P:
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    אלון-
    סאנקורן מראש העץ מהנהן בראשו הקטן, ומפזר אבקה ורודה וריחנית לכל עבר, מה שמושך את עדר האודישים להתחיל לרוץ במהירות לעבר העץ, וככה הם גוררים אותך על גבך לעבר העץ. בינתיים סאנקורן מזנק למטה, כשהוא עדין מפיץ ריח מתוק. האודישים מסתכלים עליו, ונראה שהם אחוזי רעב. הוא נלחץ ומחזיר את עצמו לכדור שלו. משאיר אותך ואת הופיפ חשופים לעדר, רעב למראה של פוקימונים.

לוקאס-
    אחרי שאתה חוזר למרכז, מרוצה מההישג היומי שלך, אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון המכון, שראית אותו קודם עומד לצד דרך ארוכה. אבל, כשאתה מגיע לשם, אתה רואה את הבניין הגדול והמרשים הזה נעול.

ג'ון-
    מה אני אגיד לך חחח
    אין לקקונה מתקפת דחיפה, אז אני מניח שזה עוקץ רעל במקום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי גילוי ששני הפוקימונים הם ג'יאדוד, פוקימון אבן/אדמה ואגסקיוטור עשב/על חושי, אתה שולח את שני הפוקימונים שלך לקרב.
    ארון מתייצבת מול ג'יאדוד, מרימה את עצמה על רגליה האחוריות ואז, נוחטת בעצמה ומרסקת את האדמה, ואת גושי האבן הענקיים העפים באוויר, היא מטיחה אותם בחוזקה לעבר גי'אדוד, הנפגע מהמתקפה ישירות. בתגובה אליה, הוא מזנק בדחיפה, אבל עורה השריוני מתקשה והמתקפה שלו לא מזיזה לה כל כך. לעומת זאת, קקונה שולח חוט לבן לעבר הפוקימונים, וקושר אותם כמו לאסו. הביצים, בתקוגה, מצחקקים קלות ובעזרת כוחם הטלפתי, הם מרימים את החוט ושולחים אותו לעבר ארון, וקושרים אותה במקומם. קקונה לא מאבד תקווה, ובזמן של חוסר ריכוז שלהם שולח את עוקצי הרעל שלו לעברם, והם נפגעים קשה מהמתקפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun;148362[B
    ג'ון-
    מה אני אגיד לך חחח
    אין לקקונה מתקפת דחיפה, אז אני מניח שזה עוקץ רעל במקום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי גילוי ששני הפוקימונים הם ג'יאדוד, פוקימון אבן/אדמה ואגסקיוטור עשב/על חושי, אתה שולח את שני הפוקימונים שלך לקרב.
    ארון מתייצבת מול ג'יאדוד, מרימה את עצמה על רגליה האחוריות ואז, נוחטת בעצמה ומרסקת את האדמה, ואת גושי האבן הענקיים העפים באוויר, היא מטיחה אותם בחוזקה לעבר גי'אדוד, הנפגע מהמתקפה ישירות. בתגובה אליה, הוא מזנק בדחיפה, אבל עורה השריוני מתקשה והמתקפה שלו לא מזיזה לה כל כך. לעומת זאת, קקונה שולח חוט לבן לעבר הפוקימונים, וקושר אותם כמו לאסו. הביצים, בתקוגה, מצחקקים קלות ובעזרת כוחם הטלפתי, הם מרימים את החוט ושולחים אותו לעבר ארון, וקושרים אותה במקומם. קקונה לא מאבד תקווה, ובזמן של חוסר ריכוז שלהם שולח את עוקצי הרעל שלו לעברם, והם נפגעים קשה מהמתקפה.
    חחחחח אני חייב לבדוק מחדש את המתקפות של הפוקימונים שלי
    _______
    "קקונה תשתמש שוב פעם בירי חוטים, הפעם על ג׳יודוד ותדאג שהוא לא יוכל לזוז כדי שלא יפגע בארון הלכודה!" אני פוקד על קקונה במהירות ובלחץ.
    "ארון תישארי רגוע, תנשמי עמוק ותנסי בכוח לשחרר את הגוף שלך, אם את לא מצליחה תתחילי להתגלגל על הרצפה הלוך ושוב וזה אולי ישחק את החוטים!" אני אומר לארון בלחץ.
    "קקונה כרגע זה תלוי בך, תשתמש בעוקץ רעל עח אגסקיוטור וג׳יודוד, אל תיתן תהם להתקרב לארון!" אני פוקד עליו.
    'נקלעתי למצב ממש לא פשוט!' אני חושב לעצמי בחוסר אונים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    סאנקורן מראש העץ מהנהן בראשו הקטן, ומפזר אבקה ורודה וריחנית לכל עבר, מה שמושך את עדר האודישים להתחיל לרוץ במהירות לעבר העץ, וככה הם גוררים אותך על גבך לעבר העץ. בינתיים סאנקורן מזנק למטה, כשהוא עדין מפיץ ריח מתוק. האודישים מסתכלים עליו, ונראה שהם אחוזי רעב. הוא נלחץ ומחזיר את עצמו לכדור שלו. משאיר אותך ואת הופיפ חשופים לעדר, רעב למראה של פוקימונים.
    'אוי, שיט.'
    'אני מניח שהופיפ לא יכולה להרים אותי, היא עלולה להיפגע' אחשוב לעצמי ואביט לעברה, 'ובכן.. אין מה לעשות, נלחם בעשב עם עשב'.
    "אוקיי, סאנקרן צא החוצה שוב!" אומר ואוציא אותו מהכדור, ואמהר להסביר "תשתמש שוב בריח מתוק! הופיפ נסי להעיף את הריח עם שני העלים שלך, נסי לסובב אותם במהירות כמו קודם! אני יודע שאת יכולה לעשות את זה!"

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    זה לא שהוא מתוסבך, פשוט טיפה חסר ריכוז.. ואת זה את יכולה למצוא בבולבאפדיה.
    ואלו מתקפות שהן לא נלמדות ע"י עליית רמות. זה או מתקפות מיוחדות שלימדת או מתנה ממני
    כל אחד שאת לוכדת/מפתחת/מחליפה, מקבל את המתקפות הרגילות ועוד אחת או שתיים מתנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את ספינראק שלך מהפוקדור והוא בשניות מטפס על כתפך ומסתכל בקרב בין פיצ'ו לסקיטי. פיצ'ו רצה לעבר הפוקימון וטוענת אגרוף רעם, וניצוצות חשמליים נפלטים לכל עבר בזמן שהוא חובט בסקיטי כמעט פעמיים מצד לצד.
    סקיטי נראה מעט מסוחרר, אבל מנער את ראשו ואז שולח מפיו בועת לב גדולה ואדומה לעברה של פיצ'ו, אשר מתפוצצת עליה בזיקוקים. בשניות שני לבבות מופיעות על עינייה של פיצ'ו והיא מתחילה לקרקר סביבו בהתלהבות, כאילו היא התאהבה בו בשנייה.[/quote]

"פיצ'ו, צאי מזה! הוא משפיע עלייך בעזרת איזה התקפה מוזרה!" אצעק לה. "תשתמשי במכת ברק על סקיטי!" אומר בתקווה שהיא תחזור לעצמה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    לוקאס-
    אחרי שאתה חוזר למרכז, מרוצה מההישג היומי שלך, אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון המכון, שראית אותו קודם עומד לצד דרך ארוכה. אבל, כשאתה מגיע לשם, אתה רואה את הבניין הגדול והמרשים הזה נעול.
    "יופי" אומר לעצמי ואחפש איזה שלט על הדלת כדי לגלות מתי יפתחו "חייב להיות פה משהו"

9. the bitch is back
    ג'ון-
    אין לו כל כך הרבה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קקונה שלך שולח שוב חוט לבן ודק, אבל הפעם לעבר ג'יאדוד, אשר נמצא באמצע הדרך לדחיפה נוספת על ארון. החוט מתחיל להיקשר סביבו, אבל שוב אגסקיוט מתערב והחוט פשוט נשלח ממנו לעבר קקונה וקושר גם אותו.
    המצב לא מזהיר בכלל לשני הפוקימונים שלך. אגסקיוט מתחיל לצרוח בקול רם וגבוהה אשר יוצר גלים כחולים של קול, אשר פוגעים בשני הפוקימונים שלך. למרות זאת, קקונה לא מוותר ובזכות זה שאין לו רגליים, החוט לא מפריע לו יותר מידי והוא קופץ מול ארון, ומגן עליה בגופו ואז שולח מתר כבד של עוקצי רעל על שני הפוקימונים. לפתע שניהם זוהרים בסגול בהיר.
    שניהם הורעלו.

אלון-
    אתה משחרר את סאנקורן לפני, ושני הפוקימונים שלך משלבים כוחות ויוצרים סוג של טורנדו ריחני וורוד אשר מתפזר לכל עבר. למרות שהמראה מעט גס, אתה רואה בזה משהו חינני ומעט קסום בהופעה הזאת. בינתיים, עדר האודיש, אשר נראה מהופנט מהריח, מתפזר במהירות לכל עבר ומתחיל להיעלם מהאופק, למרות שאתה מבחין בכמה בודדים מסתובבים בקרבתך.

בלו-
    נראה שפיצ'ו מנסה להילחם בהשפעה המוזרה של סקיטי עליה, ומצליחה לשחרר עוד מכת ברק לעברו של סקיטי, אשר נפגע ישירות מהמתקפה. סקיטי מיילל בקול עצוב לעברה של פיצ'ו, אשר בתגובה נראית מצטערת ורצה לעברו ומתחילה לחבק אותו בחוזקה. סקיטי מסתכל עלייך, מיילל בקול חמוד ומתחיל לדלג סביב פיצ'ו בהתלהבות. נראה שהפרח על הראש שלה מסקרן אותו והוא מנסה לתפוס אותו בפיו. לא נראה שאחד מהם בקטע של קרב כל כך.

לוקאס-
    אתה מתחיל להקיף את המכון ועושה סיבוב שלם, ואחר כך עוד אחד מהצד השני ואפילו, מנסה לפתוח את הדלת.
    המקום נראה ריק.
    גיל! 3>

10. מורחקים
    לוקאס-
    אתה מתחיל להקיף את המכון ועושה סיבוב שלם, ואחר כך עוד אחד מהצד השני ואפילו, מנסה לפתוח את הדלת.
    המקום נראה ריק.
    'מה קורה פה' אחשוב לעצמי ואחפש את אחד המקומיים לשאול אותם לאן נעלמו כל עובדי המכון

11. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה מתחיל להסתכל סביב ומתחיל להרגיש כאילו אתה במערב הפרוע. שום דבר. אתה חוזר בחזרה לכיוון העיר וניגש לאדם הראשון שאתה רואה. במקרה אישה זקנה בעלת שימלת תחרה שנראית בת מאה שנה. "דני?" היא שואלת בקול צרוד "השמוק הקטן בטח שוב נטש את העמדה שלו! הוא אז בטח במרכז רבייה" אומרת לך ואז ממשיכה ללכת כשהיא נשענת על מקל הליכה בצורת סוודוודו
    גיל! 3>

12. לא ברור בכלל
    אלון-
    אתה משחרר את סאנקורן לפני, ושני הפוקימונים שלך משלבים כוחות ויוצרים סוג של טורנדו ריחני וורוד אשר מתפזר לכל עבר. למרות שהמראה מעט גס, אתה רואה בזה משהו חינני ומעט קסום בהופעה הזאת. בינתיים, עדר האודיש, אשר נראה מהופנט מהריח, מתפזר במהירות לכל עבר ומתחיל להיעלם מהאופק, למרות שאתה מבחין בכמה בודדים מסתובבים בקרבתך.
    "זה הזמן להראות להם!" אומר לפוקימוניי, "הופיפ, בלימה על האודיש הזה!" אומר ואצביע על אחד מהם.
    "סנקרן, השתמש בספיגה על האודיש השני!" אורה לו.
    --
    כן. אני רוצה שני אודישים.

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    לוקאס-
    אתה מתחיל להסתכל סביב ומתחיל להרגיש כאילו אתה במערב הפרוע. שום דבר. אתה חוזר בחזרה לכיוון העיר וניגש לאדם הראשון שאתה רואה. במקרה אישה זקנה בעלת שימלת תחרה שנראית בת מאה שנה. "דני?" היא שואלת בקול צרוד "השמוק הקטן בטח שוב נטש את העמדה שלו! הוא אז בטח במרכז רבייה" אומרת לך ואז ממשיכה ללכת כשהיא נשענת על מקל הליכה בצורת סוודוודו
    "זה היה... מעניין" אומר במבט מוזר ואתחיל לחפש את מרכז הרבייה בעיר כדי להגיד לדני שבאתי לאתגר אותו

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1483729]ג'ון-
    אין לו כל כך הרבה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קקונה שלך שולח שוב חוט לבן ודק, אבל הפעם לעבר ג'יאדוד, אשר נמצא באמצע הדרך לדחיפה נוספת על ארון. החוט מתחיל להיקשר סביבו, אבל שוב אגסקיוט מתערב והחוט פשוט נשלח ממנו לעבר קקונה וקושר גם אותו.
    המצב לא מזהיר בכלל לשני הפוקימונים שלך. אגסקיוט מתחיל לצרוח בקול רם וגבוהה אשר יוצר גלים כחולים של קול, אשר פוגעים בשני הפוקימונים שלך. למרות זאת, קקונה לא מוותר ובזכות זה שאין לו רגליים, החוט לא מפריע לו יותר מידי והוא קופץ מול ארון, ומגן עליה בגופו ואז שולח מתר כבד של עוקצי רעל על שני הפוקימונים. לפתע שניהם זוהרים בסגול בהיר.
    שניהם הורעלו.

אלון-

בלו-
    נראה שפיצ'ו מנסה להילחם בהשפעה המוזרה של סקיטי עליה, ומצליחה לשחרר עוד מכת ברק לעברו של סקיטי, אשר נפגע ישירות מהמתקפה. סקיטי מיילל בקול עצוב לעברה של פיצ'ו, אשר בתגובה נראית מצטערת ורצה לעברו ומתחילה לחבק אותו בחוזקה. סקיטי מסתכל עלייך, מיילל בקול חמוד ומתחיל לדלג סביב פיצ'ו בהתלהבות. נראה שהפרח על הראש שלה מסקרן אותו והוא מנסה לתפוס אותו בפיו. לא נראה שאחד מהם בקטע של קרב כל כך.

"אוקיי, זה לא ילך" אומר ואצחק. אתקרב אל סקיטי ואלטף את ראשו. "היי סקיטי, אני רואה שאתה ופיצ'ו יכולים להיות חברים ממש טובים! מה דעתך להצטרף למסע שלנו? אני בטוחה שיהיה לנו ממש כיף ותוכל לשחק עם פיצ'ו הרבה" אומר לסקיטי תוך כדי ליטוף ראשו. "מה דעתך על זה פיצ'ו?" אשאל אותה לדעתה בחיוך. 'הם כאלה חמודים ביחד!' אחשוב בראשי במבט על השניים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לוקאס-
    נכון
    אלקיד נראה מעט מבולבל, אבל מנסה לעשות את מה שאתה אומר לו והוא מתחיל לחבוט בחוזקה בגלמיאו וניצוצות חשמליים יוצאים מאגרופו. גלמיאו נוהם בקול בקול רם, ומסתער שוב על אלקיד, אשר מחטיף לו אגרוף הישר לפנים, ומעיף אותו לאחור.
    בניסיון אחרון, כנראה, להגן על כבודו גלמיאו נראה זועם במיוחד וציפורניו מתארכות כמעט כמו גופו והוא רץ במהירות בזק לעברו של אלקיד, אשר מנסה להתחמק וסופג פגיעה ישירה.
    עוד לפני שאתה מספיק לומר משהו אלקיד זוהר באור בוהק וחזק ומסתער על גלמיאו עם אגרוף מגה קטלני אשר פוגע בדיוק באמצע ראשו של גלמיאו, מרסק אותו לגמרי ומעלף אותו במקום.
    אלקיד למד אגרוף מגה.

אדם-
    אתה מחקה את לוקאס?
    צ'ארמנדר עושה את דבריו וציפורניו מתארכות פלאים, והוא שולח גחלת עליהן, ובאופן מפתיע, הן נדלקות. צ'ארמנדר מסתער עליו ושורט את ווארמפל בחוזקה ותוך כדי שורף אותו.
    ווארמפל מעולף.

אלון-
    אתה רץ לכיוון העץ, אבל נראה כאילו העץ מתרחק ממך, או שאתה רץ במקום 'האם זה קסם?' אתה תוהה לעצמך ומתחיל להילחץ. הופיפ וסאנקורן עדיין קוראים לך והם אחוזי היסטריה של ממש. אתה מסתכל סביבך, ושומע רישרוש קל שבקלים ממש מתחתיך. אתה מגרד את ראשך ומתכופף, ואז מבין ממה הם בשוט. הדרך שעליה אתה הולך עשויה כולה מעשב שנראה לך חי, והוא מזיז אותך ממקום למקום. אתה מתחיל לבעוט בהם במהירות, ואז אחד נופל אחורה ומגלה שזה לא יותר מעדר ענקי של אודיש .

ג'ון-
    עמוד? חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנער מחייך ומציג את עצמו "שון" אומר בפשטות ומסכים לתנאיך ושולח שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים מוזרים. אחד נראה כמו אוסף של ביצים ורודות . ואילו השני נראה כמו גוש אבן עם שתי ידיים חסונות .

בלו-
    זה לא שהוא מתוסבך, פשוט טיפה חסר ריכוז.. ואת זה את יכולה למצוא בבולבאפדיה.
    ואלו מתקפות שהן לא נלמדות ע"י עליית רמות. זה או מתקפות מיוחדות שלימדת או מתנה ממני
    כל אחד שאת לוכדת/מפתחת/מחליפה, מקבל את המתקפות הרגילות ועוד אחת או שתיים מתנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את ספינראק שלך מהפוקדור והוא בשניות מטפס על כתפך ומסתכל בקרב בין פיצ'ו לסקיטי. פיצ'ו רצה לעבר הפוקימון וטוענת אגרוף רעם, וניצוצות חשמליים נפלטים לכל עבר בזמן שהוא חובט בסקיטי כמעט פעמיים מצד לצד.
    סקיטי נראה מעט מסוחרר, אבל מנער את ראשו ואז שולח מפיו בועת לב גדולה ואדומה לעברה של פיצ'ו, אשר מתפוצצת עליה בזיקוקים. בשניות שני לבבות מופיעות על עינייה של פיצ'ו והיא מתחילה לקרקר סביבו בהתלהבות, כאילו היא התאהבה בו בשנייה.
    ווארמפל הוא זה שעטף לי אותם במשי...
    אני מקורי אחי.
    ~
    "אני לא מאמין צ׳ארמנדר, כל הכבוד!" אתלהב והוציא פוקדור "פוקדור צא!" תמיד רציתי לומר את זה... אחשוב בהתלהבות.

עמוד 14 מתוך 97 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •