Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 97 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1446
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    shock wave.. לא גורם לשיתוק
    והיא עפה באוויר, לא קופצת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אילומיס פותחת את כנפיה, ושולחת עצמה במהירות לעבר איגליבאף, עם מתקפת דחיפה מהירה כשלפתע, "תותח אוויר" קורא דני במהירות ברוגע. אילומיס, שניות לפני המתקפה החריפה מקבלת את כל האוויר ,שאיגליבאף שאבה לפני רגע, בחוזקה אדירה ומתרסקת על המזרן והיא נראית מסוחררת בטירוף. איגליבאף, מקפצצת בקלות על המזרן ומתחילה לשיר בקול נוגע ומרגיע וגורמת לאילומיס להירדם במקום.

אוקיי ו...
    :3 (חחח סתם התבלבלתי בין זה לבין גל רעם)
    אגב אמרתי לה לעוף באוויר כדי שהוא יקפוץ, בגלל שהוא מעליה זה היה אמור לגרום לו לקפוץ מהתקרה לרצפה בלי הפסקה
    ~~~~~
    "אילומיס תתעוררי מהר!" אומר "אילומיס תתעוררי! תתפסי אותו במשחק יפה ואז תשתמשי בשוק חשמלי מטווח אפס!"

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה

אלון-
    הופיפ זוהרת באור ירוק ובהיר וסופגת את קרני השמש, ופצעיה מתרפים, והיא נראית רעננה מאי פעם. היא מסתובבת במהירות ושולחת עשרות מטבעות נוספות, אבל הם נהדפים מגל אנרגיה כחולה של אודיש, המשתמשת בהגנה על עצמה.
    הופיפ, שכנראה מעוצבנת מהמצב, מתחילה לסובב את העלים שעל ראשה במהירות אדירה ועורה מתחיל לזהור בלבן בהיר והיא טסה לעבר אודיש, כשזעם נוראי על פניה, והיא משספת אותה עם אס אווירי, שברגע זה למדה!
    "הופיפ, זה נהדר!" אומר, בחיוך גדול. 'הופיפ אמנם חזקה, אבל מוטב לסיים עם הקרב כמה שיותר מהר' אחשוב לעצמי.
    "פוכדור, צא!" אומר ואזרוק על אודיש.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה קורא לאילומיס, אבל היא ישנה בנעימים בזמן שהיא מקבלת גל של רוח קפואה, היוצאת מפיה של איגליבאף ומקפיאה אותה במקום.
    אילומיס עדיין ישנה.

אלון-
    אתה זורק פוקדור על אודיש החצי מעולפת והיא נשאבת פנימה במהירות ולאחר שלושה סיבובים הפוקדור נעצר ואודיש גם היא נלכדה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אתה קורא לאילומיס, אבל היא ישנה בנעימים בזמן שהיא מקבלת גל של רוח קפואה, היוצאת מפיה של איגליבאף ומקפיאה אותה במקום.
    אילומיס עדיין ישנה.
    שתקום כבר הכלבה
    ~~~~~~~~~~~
    "אילומיייס בבקשה קומי כבררר!" אצעק לה בתסכול "אילומיס שוק רעם! ותיקול! בבקשה!"

5. לא ברור בכלל

אלון-
    אתה זורק פוקדור על אודיש החצי מעולפת והיא נשאבת פנימה במהירות ולאחר שלושה סיבובים הפוקדור נעצר ואודיש גם היא נלכדה.
    ארים את הפוכדור, ואכניס אותו לחגורתי.
    "הופיפ, בואי לפה!" אומר וארוץ לעברה, אחבק אותה חיבוק גדול.
    "היית נהדרת! והאס האווירי שלך.. אין לי מילים!" אומר, ואלטף את ראשה.

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    "כשתגיע לעיר ג'נטה אתה צריך להירשם שם" אומרת "ואתה צריך ללמד את הפוקימונים שלך לשלב מתקפות ולמצוא דרך מיוחדת להוציא אותן לפועל" מוסיפה "אף פעם לא ראית תחרויות תיאום?" שואלת.
    "אף פעם לא! אשמח לראות!" אומר בהתרגשות.

7. the bitch is back
    לוקאס-
    bitch please
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי עוד מתקפה של רוח קפואה, אילומיס מתעוררת ומסתכלת סביבה בבלבול. היא מסתכלת עליך ואז על איגליבאף של דני וזועמת. היא פותחת את כנפיה ושולחת מגופה הצנום גל חשמלי כחול ובוהק אשר פוגע באילומיס בחוזקה ומעיף אותה על המזרן הרך וגורם לה לקפוץ לאחור, ואז היא דוחפת אותה בכוח.
    אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר.

אלון-
    הופיפ קוראת בקול ומתלהבת מעצמה אפילו ואז מסתכלת עליך בחיוך.

אדם-
    "קח" היא אומרת ומביאה לך כרטיס "זאת הזמנה לראות את התחרות שלי בעיר ג'נטה. תוכל לבוא לראות אותי מופיעה" אומרת בחיוך אמיתי ובשנייה זה מתפוצץ כשהיא פותחת את פיה "ככה תוכל לראות איך באמת משחקים כמו גדולים" אומרת.
    גיל! 3>

8. לא ברור בכלל
    אלון-
    חח אני מקווה שלתגובות הקצרות הללו שלי יש תועלת בחיזוק הקשר ביני לבין הופיפ.
    --
    "קדימה הופיפ, את חייבת לנוח" אומר לה, ואקרא לה לשבת על הכתף שלי.
    אמשיך להתקדם אל עבר העיר הבאה, הפוקימונים שלי צריכים לנוח גם הם!
    אשתדל להתעלם מפוקימונים בדרך, על מנת להגיע כמה שיותר מהר.

Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    לוקאס-
    bitch please
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי עוד מתקפה של רוח קפואה, אילומיס מתעוררת ומסתכלת סביבה בבלבול. היא מסתכלת עליך ואז על איגליבאף של דני וזועמת. היא פותחת את כנפיה ושולחת מגופה הצנום גל חשמלי כחול ובוהק אשר פוגע באילומיס בחוזקה ומעיף אותה על המזרן הרך וגורם לה לקפוץ לאחור, ואז היא דוחפת אותה בכוח.
    אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר
    "תשתמשי בזעם הזה! תתעלי אותו לטובתך!" אומר לה "תתפסי אותה במשחק יפה! שתפסיק להתנפח!" אומר בתחושת מחנק, עומד להתעלף "ואז שוב שוק רעם! בכל הכוח!"

10. the bitch is back
    אלון-
    תגיד לי אתה חח אתה זה שעושה את זה לעצמך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת במהירות לעבר היציאה מהעיר. ומסתבר, שהייתם קרובים יותר ממה שחשבתם, ובגל עדר האודישים, סתם התעכבתם כמחצית השעה. לפניך, נגלית העיר ג'נטה במלוא הדרה. עיר גדולה ושופעת בעלת רחובות אבן ובתים מפוארים ואחוזות רחוקות. אתה מתחיל ללכת במהירות בעיר, נפעם מהעיר שנראה שהזמן נעצר בה מלכת. אחרי כמה דקות הסתובבות אתה מגיע סוף סוף למרכז העיר, וממש שם בכיכר גדולה עם מזרקה במרכזה אתה רואה את המרכז. אתה נכנס פנימה, מרפא את הפוקימונים שלך ויוצא בחזרה החוצה, אחרי שהשכרת לעצמך חדר במרכז וידוע לך ששעת החזרה היא תשע וחצי בערב. אתה מסתכל על שעונך והשעה כבר שש וחצי.

לוקאס-
    אילומיס נעמדת ואז מחייכת בהתלהבות לאיגליבאף ופורסת את כנפיה הקטנות ונשאבת לעבר הופיפ ומחבקת אותה בחיבוק חם ואוהב. אתה מסתכל על דני, נראה שהוא מרים גבה, אבל הבעת רצינות חולפת על פניו "מהר תותח אוויר" קורא במהירות ואיגליבאף, מהססת מעט אבל שולחת את גל האוויר שצברה בגופה, בדיוק שאילומיס שולחת את גל הרעם שלה.
    שתי המתקפות הקטלניות האלה נפגשות ומתפוצצות בקול מחריש אוזניים ומעיפות אותן לאחור.
    "רוח קפואה" קורא שוב דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח תכולה בהירה וקפואה יוצאת לעבר אילומיס.
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לוקאס-
    bitch please
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר.

אלון-

אדם-
    "קח" היא אומרת ומביאה לך כרטיס "זאת הזמנה לראות את התחרות שלי בעיר ג'נטה. תוכל לבוא לראות אותי מופיעה" אומרת בחיוך אמיתי ובשנייה זה מתפוצץ כשהיא פותחת את פיה "ככה תוכל לראות איך באמת משחקים כמו גדולים" אומרת.
    פגוע מההערה האחרונה שלה, אודה לה על המתנה שלה ואתרגש לי... ׳אני הולך לראות תחרות סרט אמיתית!׳ אחשוב...

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    "בטח" אומרת הנערה ואת מחזיקה אותה בגבה ושתיכן מדדות לעבר המרכז. "מה שנראה כמו הליכה פשוטה וקצרה, מתבררת כארוכה כי היא מחליקה לך פעם אחת, ומתיישבת לכמה דקות להתנשם. עד שאתן מגיעות לשם, את כבר נוטפת זיעה כמו ריצת מרתון. אחות ג'וי חייכנית מקבלת אתכן בחיוך ומעבירה מבט ממך לנערה "אפשר לעזור?" שואלת בקול מהוסס.

"אממ כן" אומר לה מעט בביישנות. "אני לא יודעת מה קרה לה-מצאתי אותו לא רחוק מפה. היא אמרה משהו על זה שהיא אכלה פטרייה זזה" אסביר לה. "תוכלי לעזור?" אשאל בתקווה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אילומיס נעמדת ואז מחייכת בהתלהבות לאיגליבאף ופורסת את כנפיה הקטנות ונשאבת לעבר הופיפ ומחבקת אותה בחיבוק חם ואוהב. אתה מסתכל על דני, נראה שהוא מרים גבה, אבל הבעת רצינות חולפת על פניו "מהר תותח אוויר" קורא במהירות ואיגליבאף, מהססת מעט אבל שולחת את גל האוויר שצברה בגופה, בדיוק שאילומיס שולחת את גל הרעם שלה.
    שתי המתקפות הקטלניות האלה נפגשות ומתפוצצות בקול מחריש אוזניים ומעיפות אותן לאחור.
    "רוח קפואה" קורא שוב דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח תכולה בהירה וקפואה יוצאת לעבר אילומיס
    'אסור לה להיקפא' אחשוב "תשתמשי במכת ברק על האדמה כדי ליצור ענן אבק!" אומר 'מקווה שזה יהיה מספיק להתנגד לרוח הקפואה'
    "ריח מתוק! ואז תיקול! מהר!"

14. לא ברור בכלל
    אלון-
    תגיד לי אתה חח אתה זה שעושה את זה לעצמך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת במהירות לעבר היציאה מהעיר. ומסתבר, שהייתם קרובים יותר ממה שחשבתם, ובגל עדר האודישים, סתם התעכבתם כמחצית השעה. לפניך, נגלית העיר ג'נטה במלוא הדרה. עיר גדולה ושופעת בעלת רחובות אבן ובתים מפוארים ואחוזות רחוקות. אתה מתחיל ללכת במהירות בעיר, נפעם מהעיר שנראה שהזמן נעצר בה מלכת. אחרי כמה דקות הסתובבות אתה מגיע סוף סוף למרכז העיר, וממש שם בכיכר גדולה עם מזרקה במרכזה אתה רואה את המרכז. אתה נכנס פנימה, מרפא את הפוקימונים שלך ויוצא בחזרה החוצה, אחרי שהשכרת לעצמך חדר במרכז וידוע לך ששעת החזרה היא תשע וחצי בערב. אתה מסתכל על שעונך והשעה כבר שש וחצי.
    חחח לא יודע, כאילו שהופיפ לא תכעס עליי ולא יהיו לי בעיות איתה או משהו חח
    קשר בין המתאם לפוקימון גורם חשוב בתחרויות ~:
    --
    "אוקיי, אנחנו יכולים ללכת להתאמן קצת!" אומר בשמחה להופיפ, ואתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר, אחפש מקום ביציאה, אך לא רחוק מידי.
    אסתכל לצדדי ואחפש מקום מתאים, עם עצים ודשא, אם אין.. אתפשר על מה שיש

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    אדם-
    כפרעליך, תעשה משהו בתגובה... ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בכל מקרה.." אומרת אומרת ונראית מעט מזועזעת "נראה לי אני אסתדר לבדי" ומחייכת חיוך צבוע, ואתה רואה שהיא במצב של חוסר נעימות בעליל.

בלו-
    "אנסה" אומרת "אני לא רופאה של בני אדם" מוסיפה, כאילו לכסות לעצמה על התחת, אבל מובילה את הנערה לחדר אחורי ומבקשת ממך לחכות בחדר המתנה.
    אחרי משהו שנראה לך כשעתיים היא סוף סוף יוצאת וניגשת אלייך "עשיתי כל מה שיכולתי" אומרת בקול חסר צבע ואת מתחילה לחשוש לחייה של הנערה. "היא בחדר פרטי בסוף המסדרון אם את רוצה לראות אותה" מוסיפה, ואז הולכת לשחרר את צ'אנסי שלה וממשיכה לטפל במאמנים אחרים, בלי ליצור איתך קשר עין.

אלון-
    חחחח אוקי~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת מסתובב באזור לצד היציאה מהעיר, ומוצא פארק, יחסית נטוש ממש בשלהי דרך 26. 'זה מספיק טוב לי' אתה חושב לעצמך בחיוך.

לוקאס-
    אילומיס צורחת וגל חשמלי נשלח על המזרן הרך, אבל שום דבר לא קורה, והיא נפגעת שוב מהרוח הקפואה של איגליבאף.
    למרות זאת, היא לא מוותרת ומפזרת אבקה ורודה וריחנית לכל המכון. איגליבאף מתלהבת ומתחילה לקפצץ באושר ומריחה את האבקה הורודה באושר עילאי ונפגעת בחוזקה מהדחיפה של אילומיס.
    גיל! 3>

עמוד 17 מתוך 97 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •