לוקאס-
אתה משחרר במעט חשש את אלקיד שלך, היוצא טעון ומוכן לקרב של חייו. והוא רץ במהירות שיא לעבר איגליבאף ודוחף אותה במהירות כשלא ראית מימך. כנראה צפה בקרב מהכדור שלו. איגליבאף סופגת מכה רצינית, אבל נראה שהיא מצליחה עדיין לקום ממנה.
אלקיד חורק שיניים ומרים את רגלו למעלה בפתאומיות, המפתיעה גם אותך ופשוט בועט בכוח קטלני בפרצופה את איגליבאף ומעיף אותה על הקיר האחורי ומרסק אותה שם.
אלקיד למד בעיטה נמוכה.
"איגליבאף לא מסוגלת להלחם!" קורא השופט בשנית "אלקיד המנצח!"
דני חורק מעט שיניים, אבל מחזיר את איגליבאף לכדור שלה. "ניצחת אולי את איגי. אבל הפוקימון הבא שלי לא יהיה כזה נחמד" אומר ברציני ומשחרר כדור נופף. מתוכו יוצא שוב פוקימון ורוד, פחות חמוד מאיגליבאף, אבל עדין עם קסם משלו. לפוקימון נראה שיש כובע כחול ואף אדום זרחני. "צא מיים ג'ונייר השתמש במחסום (barrier) ואז בילבול!" קורא דני ברצינות.
הפוקימון הקטן מתחיל להזיז את ידו במהירות מצד לצד ונראה כאילו הוא מקים מחסום של אור סביבו במהירות אדירה.
אלקיד רץ לעברו ומתנגח בו במהירות עם מתקפת מהירות נוספת, אבל נהדף אחורה מכוחו הטלפתי של פוקימון הריב שלך.
אלון-
אתה מחפש עלה מספיק טוב, משפצר אותו מעט ומביא לסאנקורן בפיו, אשר מתחיל לנשוף לתוכו ואתה שומע קול מעט צורמני וגבוה מידי להיות משרוקית עשב. הופיפ מסתכלת עליך בעניין ואז קופצת לעברו של סאנקורן, ונראה שהם מדברים בינם. סאנקורן יורק את העלה מפיו ומתחיל לזמזם בקול נעים וגבוהה. לא שריקה אבל זה הכיוון הכללי.
תווים קטנים וירוקים מתחילים לפזז סביבו בעליצות, מה שמושך לשם עוד כמה אודישים שהסתובבו בפאתי היער.
סאנקורן הצליח להבין איך להשתמש במתקפה, אבל לא לגמרי.
קארון-
שהם יתחילו להציף אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
קורפיש מתעורר ממנוחתו ושולח צבת קשיחה קדימה ועשרות בועות מרחיקות את זובאט מהמקום.
שניכם חוזרים לישון.
אתם מתעוררים שוב לאחר כמה שעות טובות לאור שמש בהירה וטובה. אתה מסתכל בשעון והשעה כבר כמעט 8 בבוקר.
אדם-
אתה משחרר את צ'ארמנדר שלך והוא יוצא בפיהוק חולני, שוב, מהכדור שלו ובעצלנות יתרה הוא מדליק את השריטות שלו באש ומשסף בכוח ענף עץ נמוך. גלורי מסתכלת ובוחנת אתכם בעין רצינית ושקולה.
"עם זה אתה רוצה להראות קרב תיאום?" שואלת בקול נוקשה "זה חמוד, יעיל כן, אבל מתאים לקרבות תיאום? או של מתחילים" אומרת "איזה עוד מתקפות צ'ארמנדר יודע?"
"הוא יודע שריטה, נהמה, גחלת ומנוחה." אומר בקול שקול. "כן, הוא קצת עצלנוש...."
אסתכל על אלקיד במבט גאה על המתקפה החדשה שלמד, ואסתכל על המחסום 'יש מתקפה אחת שלנו שמספיק חזקה לשבור את זה' אחשוב ואסתכל על אלקיד במבט מלא אמונה ואהנהן לכיוונו. "אלקיד, מתקפת מהירות" וכמה רגעים לפני שהוא פוגע "עכשיו תחזק את זה עם אגרוף מגה!"לוקאס-
אתה משחרר במעט חשש את אלקיד שלך, היוצא טעון ומוכן לקרב של חייו. והוא רץ במהירות שיא לעבר איגליבאף ודוחף אותה במהירות כשלא ראית מימך. כנראה צפה בקרב מהכדור שלו. איגליבאף סופגת מכה רצינית, אבל נראה שהיא מצליחה עדיין לקום ממנה.
אלקיד חורק שיניים ומרים את רגלו למעלה בפתאומיות, המפתיעה גם אותך ופשוט בועט בכוח קטלני בפרצופה את איגליבאף ומעיף אותה על הקיר האחורי ומרסק אותה שם.
אלקיד למד בעיטה נמוכה.
"איגליבאף לא מסוגלת להלחם!" קורא השופט בשנית "אלקיד המנצח!"
דני חורק מעט שיניים, אבל מחזיר את איגליבאף לכדור שלה. "ניצחת אולי את איגי. אבל הפוקימון הבא שלי לא יהיה כזה נחמד" אומר ברציני ומשחרר כדור נופף. מתוכו יוצא שוב פוקימון ורוד, פחות חמוד מאיגליבאף, אבל עדין עם קסם משלו. לפוקימון נראה שיש כובע כחול ואף אדום זרחני . "צא מיים ג'ונייר השתמש במחסום (barrier) ואז בילבול!" קורא דני ברצינות.
הפוקימון הקטן מתחיל להזיז את ידו במהירות מצד לצד ונראה כאילו הוא מקים מחסום של אור סביבו במהירות אדירה.
אלקיד רץ לעברו ומתנגח בו במהירות עם מתקפת מהירות נוספת, אבל נהדף אחורה מכוחו הטלפתי של פוקימון הריב שלך.
אדם-
"לא בדיוק מתקפות יעילות במיוחד" אומרת גלורי ומשפשפת את סנטרה וחושבת לרגע ואז קוראת לעצמה בפליאה "טוב, אולי זה לא משהו מיוחד, אבל מתקפה יפה שתעזור לך המון" אומרת ואז מחזיקה את צ'ארמנדר בידה ומלמלת משהו לעצמה ומהתיק שלה מוציאה דיסק סגלגל אשר נוגע בצ'ארמנדר ומתחיל לזהור באור ונספג בעורו.
"טוב הוא יודע עכשיו גם פעימת דרקון. זו מתקפה מאוד מיוחדת ונדירה שקשה למצוא בהרבה מקומות. אבל יש לי אותה כמעט עוד חמש פעמים" מוסיפה בחיוך מצטנע, אשר מחכה רק לתרועות. "עדיין, אני לא חושבת שהוא בשל ללמוד עוד מתקפות עם דיסקים. תצטרך ללמד אותו בדרך הישנה. הייתי ממליצה לך על להביור, אגרוף רעם, אגרוף דינאמיט וציפורני צל בתור התחלה" אומרת וממשיכה "אין ספק שגם הגנה,ריקוד חרבות, צוות כפול ושיקוף יכולים לעזור. עד אז הוא כבר יוכל להתפתח בקלות יותר לצ'ארמליון והוא ילמד לבד עוד כמה מתקפות כמו מסך עשן, ניב אש,פרצוף מפחיד" ממשיכה לקשקש עוד עשרות מתקפות ואתה כבר מתחיל לאבד ריכוז ומסתכל על צ'ארמנדר שמגלגל את עיניו לאחור ומפהק.
לוקאס-
אלקיד רץ במהירות מסחררת לעבר המחסום של מיים ג'וניור וטוען את אגרופו, אשר זוהר באור לבן ובוהק ופוגע ישירות בפוקימון הקטן. אתה מסתכל בתחושת ניצחון לעבר דני, שלא נראה שהמתקפה הזיזה לו כל כך "תמשיך בתוכנית" אומר בביטחון ומיים ג'וניור מקפצץ במהירות ועשרות כפילים שלו נוצרים מכלום וכל אחד מהם מזיז את ידיו כמו פנטומימאי ויוצרים עוד עשרות מחסומים, בלתי נראים מכל עבר. אלקיד מסתכל עליך מעט חושש ומתחיל לגשת אחורה, אבל נעצר בפיתאומיות.
"ברוכה הבאה לזירה החדשה שלנו" אומר דני ופורס את ידיו לצדדים, בדיוק שכל המחסומים שמיים ג'וניור יצר זוהרים לחצי שנייה באור לבן ואז נעלמים לבלתי נראים בחזרה. "אני קורא לזה הקופסה" מוסיף "יש רק דרך אחת לצאת מכאן, אבל.." מושך בכתפיו ומחייך אליך ישירות "תצטרך למצוא אותה. מיים ג'וניור תראה לו מה זה קרן סולרית!" מכריז בקול וכדור אור נוצר לפני מיים ג'וניור והוא מתחיל לספוג את אור השמש ולגדול במהירות.
אלון-
אתה ממשיך ללכת כשהופיפ יושבת על כתפך, וסאנקורן ממשיך להתאמן על השריקות שלו עד שלבסוף מצליח. אתה מסתכל סביב ומבחין גם בחנות בהמשך הדרך ומהצד השני אתה רואה את המרכז זוהר באורות לילה ומנורות גבוהות.
בינתיים, רוב המסעדות והבתי קפה, מתחילים להתמלא באנשים וחיי הלילה של העיר מתעוררים.
קארון-
רוצה להתערב? :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתארגן במהירות, מתלבש אוכל משהו עם הפוקימונים שלך ויורד בריצה למטה, רק לגלות שתמי כבר יושבת למטה שותה קפה מכוס קרטון ענקית, דומה יותר לג'ריקן מאשר לכוס רגילה אבל בסדר..
היא מסתכלת עליך בחיוך ומברכת אותך בבוקר טוב חמים. "אז מה בא לך לעשות?" שואלת אותך.
"לא כל כך מהר" אומר לו "אלקיד רוץ במתקפה מהיר מאחורי מיים ג'וניור ותתפוס אותו שהוא לא יוכל לזוז" אומר "תנצל את זמן הטעינה כדי להשתמש בגניבה כמה שיותר פעמים, זה סופר אפקטיבי עליו ותדאג להשאר מאחוריו שהקרן הסולארית לא תפגע בך!"לוקאס-
אלקיד רץ במהירות מסחררת לעבר המחסום של מיים ג'וניור וטוען את אגרופו, אשר זוהר באור לבן ובוהק ופוגע ישירות בפוקימון הקטן. אתה מסתכל בתחושת ניצחון לעבר דני, שלא נראה שהמתקפה הזיזה לו כל כך "תמשיך בתוכנית" אומר בביטחון ומיים ג'וניור מקפצץ במהירות ועשרות כפילים שלו נוצרים מכלום וכל אחד מהם מזיז את ידיו כמו פנטומימאי ויוצרים עוד עשרות מחסומים, בלתי נראים מכל עבר. אלקיד מסתכל עליך מעט חושש ומתחיל לגשת אחורה, אבל נעצר בפיתאומיות.
"ברוכה הבאה לזירה החדשה שלנו" אומר דני ופורס את ידיו לצדדים, בדיוק שכל המחסומים שמיים ג'וניור יצר זוהרים לחצי שנייה באור לבן ואז נעלמים לבלתי נראים בחזרה. "אני קורא לזה הקופסה" מוסיף "יש רק דרך אחת לצאת מכאן, אבל.." מושך בכתפיו ומחייך אליך ישירות "תצטרך למצוא אותה. מיים ג'וניור תראה לו מה זה קרן סולרית!" מכריז בקול וכדור אור נוצר לפני מיים ג'וניור והוא מתחיל לספוג את אור השמש ולגדול במהירות.
לוקאס-
אלקיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל כמה צעדים לפני שהוא פוגע בו, הוא נהדף אחורה מהקיר הבלתי נראה שהם הציבו. אלקיד נמצא בתוך מלכודת, בלי דרך נראית לעין לצאת החוצה ופוקימון היריב אורב בחוץ מתכנן את המשך מתקפתו.
קארון-
מאיפה לך לדעת שאני לא רוצה זובאט?
חוץ מזה, אם זה ייתן לך סיבה להמשיך אז מעולה חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה לא רוצה לראות מה יש בעיר? המכון יעמוד שם גם עוד שעה" מציעה תמי בחיוך
אדם-
"לא בדיוק מתקפות יעילות במיוחד" אומרת גלורי ומשפשפת את סנטרה וחושבת לרגע ואז קוראת לעצמה בפליאה "טוב, אולי זה לא משהו מיוחד, אבל מתקפה יפה שתעזור לך המון" אומרת ואז מחזיקה את צ'ארמנדר בידה ומלמלת משהו לעצמה ומהתיק שלה מוציאה דיסק סגלגל אשר נוגע בצ'ארמנדר ומתחיל לזהור באור ונספג בעורו.
"טוב הוא יודע עכשיו גם פעימת דרקון. זו מתקפה מאוד מיוחדת ונדירה שקשה למצוא בהרבה מקומות. אבל יש לי אותה כמעט עוד חמש פעמים" מוסיפה בחיוך מצטנע, אשר מחכה רק לתרועות. "עדיין, אני לא חושבת שהוא בשל ללמוד עוד מתקפות עם דיסקים. תצטרך ללמד אותו בדרך הישנה. הייתי ממליצה לך על להביור, אגרוף רעם, אגרוף דינאמיט וציפורני צל בתור התחלה" אומרת וממשיכה "אין ספק שגם הגנה,ריקוד חרבות, צוות כפול ושיקוף יכולים לעזור. עד אז הוא כבר יוכל להתפתח בקלות יותר לצ'ארמליון והוא ילמד לבד עוד כמה מתקפות כמו מסך עשן, ניב אש,פרצוף מפחיד" ממשיכה לקשקש עוד עשרות מתקפות ואתה כבר מתחיל לאבד ריכוז ומסתכל על צ'ארמנדר שמגלגל את עיניו לאחור ומפהק.
~
"תקשיבי זה ממש מדהים!" אומר בהתלהבות. "צ׳ארמנדר, זה לא מרגש אותך?" כמובן שזה לא מרגש אותו. עצלן שכמותו... אתבאס מעט. "היי, אני חושב שכדאי שאחפש עוד כמה פוקימונים לתפוס פה..."
ספוילר
לא הבנתי הוא בחוץ? אז איך הוא אמור לפגוע בי?לוקאס-
אלקיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל כמה צעדים לפני שהוא פוגע בו, הוא נהדף אחורה מהקיר הבלתי נראה שהם הציבו. אלקיד נמצא בתוך מלכודת, בלי דרך נראית לעין לצאת החוצה ופוקימון היריב אורב בחוץ מתכנן את המשך מתקפתו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אלקיד מתקפת מהירות, תרוץ במעגלים סביב כל הקופסא הזאת" אומר בזלזול על המהלך שלו "ותנסה לשבור את זה עם אגרופי מגה כמו שעשית קודם!"
אלון-
אתה הולך בצעד בטוח לעבר החנות ועובר בין מדפים ומעברים רבים. עד שלבסוף אתה מוצא את הקופה מצידה השני של החנות. המוכר מגיש לך את הפוקדורים שביקשת. "יש לנו היום מבצע. קנה 6 פוקדורים קבל אבן או דיסק לימוד מתקפה במתנה" מציע בחביבות.
אדם-
"אוקי" אומרת גלורי, שנראה שציפתה ליותר יחס ממך. מסתובבת והולכת משם ונעלמת באופק, משאירה אותך מאחור.
קארון-
אני לא אתנגד לאחד.
זה תחליף בשרי חח טופו מעטבד
~~~~~~~~~~~~
"אוקי" אומרת תמי בחיוך ושניכם הולכים לאחד לבית קפה מקומי ומזמינים ארוחת בוקר זוגית. אתם מקבלים מגש ענקי ועליו שקשוקה מבעבעת, חמישה סוגי לחמים,עשרות סלטים, גבינות ונקניקים למינהם. אחרי ששניכם טורפים את הארוחה, אתם מקבלים בנוסף עוד קינוח על חשבון הבית סופלה שוקולד לבן עם גלידת מנטה.
"אז מה עכשיו?" שואלת תמי.
לוקאס-
זה שאתה לא יכול לצאת, לא אומר שהוא לא יכול לתקוף
~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מתחיל להקיף במהירות אדירה את הקופסה הבלתי נראית ומידי פעם חובט עם אגרופו בקיר בלתי נראה. לפתע קרן ירוקה וחמה נשלחת לכיוונו פוגעת בו בדיוק במרכז גופו ומטיחה אותו לאחור.
"בוא נעשה עסק" אומר דני "אם תנצח, אני אלמד את אלקיד מתקפה מיוחדת במינה. ואני אוסיף לזה גם ביצת פוקימונים" אומר ומסתכל לראות את תגובתך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)