Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1446
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    חכה ותראה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד רץ במהירות לעבר הקיר שממנו נכנסה הקרן סולרית אבל נהדף לאחור בחוזקה ומוטח על גבו. הוא מסתכל עליך בבהלה.
    "לא הבנת עדיין?" שאול דני "הוא לא יכול לצאת סתם ככה. מיים ג'וניור שלי הוא מאוד ייחודי.. המוח שלו מחולק לשניים. אחד טוען מתקפות, והשני משפצר את הקירות. אין סיכוי שתצליח בכזאת קלות לצאת מהקופסה שלי. למדתי את הטריק הזה מחברה מאוד מיוחדת שלי" מוסיף "קדימה מיים ג'וניור עבור לבילבול!" קורא בהתלהבות.
    'לעזאזל' אחשוב "אלקיד אגרוף מגה הכי חזק על הקיר אתה חייב לשבור אותו!" אומר לו ואם הוא יצליח אמשיך "תשתמש בגניבה על מיים ג'ר"

2. the bitch is back
    אדם-
    אתה משחרר מהפוקדור שקיבלת את הפוקימון שקיבלת מתנה. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה ושמנמנה שראית כמו פרה "מילקק" קוראת בקול צוהל והיא נראית נרגשת למראה.

קארון-
    "טוב יש לנו מבצע בקניית 6 פוקדורים מקבלים אבן התפתחות אחת וזה יצא לך 450, אבל אני אעגל לך את הכל יחד עם עוד דיסק אחד ל 500$ ועוד שני דיסקים עוד 200$. אז יצא לך הכל ביחד 700$ ל 6 פוקדורים, אבן פיתוח ועוד שלושה דיסקים" אומר המוכר בחיוך כנה.

לוקאס-
    "אתה יודע למה אני קורה לזה הקופסה?" שואל אותך דני בזמן שאלקיד שוב, לא מצליח לפוצץ את הקיר. "כי לרוב המאמנים, במיוחד בהתחלה שלהם, קשה לחשוב מחוץ לקופסה.. אני מאמין באמת שאחד מהתפקידים החשובים של מנהיג מכון זה לגרום למאתגרים אותו להתפתח ולחשוב על פיתרונות יצירתיים לבעיות לא רגילות" אומר ובינתיים מיים ג'וניור עושה פרצופים לאלקיד מחוץ לקופסה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    זה חד פעמי, אז ברגע שאתה משתמש בזה זה נעלם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר לחדר במרכז הפוקימונים, מניח את השקית עם הדברים שקנית והולך לישון. אחרי כמה שעות שינה טובות, אתה מתעורר לבוקר קיצי ונעים במיוחד.
    אוציא את הופיפ, ואשים את השקית בתוך התיק שלי.
    "קדימה, בואי נלך לרשום את עצמינו לתחרות!" אומר ואגש איתה למקום בו נרשמים לתחרות.

Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    לוקאס-
    "אתה יודע למה אני קורה לזה הקופסה?" שואל אותך דני בזמן שאלקיד שוב, לא מצליח לפוצץ את הקיר. "כי לרוב המאמנים, במיוחד בהתחלה שלהם, קשה לחשוב מחוץ לקופסה.. אני מאמין באמת שאחד מהתפקידים החשובים של מנהיג מכון זה לגרום למאתגרים אותו להתפתח ולחשוב על פיתרונות יצירתיים לבעיות לא רגילות" אומר ובינתיים מיים ג'וניור עושה פרצופים לאלקיד מחוץ לקופסה.
    'יש לי מתקפה אחת שתעבור את המחסום הזה' אחשוב 'טוב נו, אין לי משהו אחר זה שווה נסיון'
    "אלקיד פזילה! הכי חזקה שלך!" אומר בתקווה שזה יספיק כדי שמיים יוריד את המחסומים, אם אראה שינוי במחסום אורה לו "בעיטה נמוכה! ואז גניבה!"

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-
    "טוב יש לנו מבצע בקניית 6 פוקדורים מקבלים אבן התפתחות אחת וזה יצא לך 450, אבל אני אעגל לך את הכל יחד עם עוד דיסק אחד ל 500$ ועוד שני דיסקים עוד 200$. אז יצא לך הכל ביחד 700$ ל 6 פוקדורים, אבן פיתוח ועוד שלושה דיסקים" אומר המוכר בחיוך כנה.
    אשלם את המחיר (הגבוה מעט) למוכר ואקח אבן רעם בתור אבן מתנה, בתקווה שתעזור לי בעתיד. אחכה שתמי תקנה את מה שהיא תרצה, וכשהיא תסיים אומר לעברה:" מה דעתך ללכת לבדוק את מרכז הרבייה הזה שראינו? נשמע מעניין".
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי
    [B
    בלו-[/B]
    "כן יש לי" אומרת בפיזור דעת "אני לא זוכרת! הדבר היחידי שאני זוכרת זה שהוא לבש חולצה שחורה ומתחתיה סריג אדום והיה לו קקליאון" אומרת "אני זוכרת ששמעתי רעש מאחורי ופתאום גנבו לי את התרופה מהתיק ואז רצתי אחרי הרעש וראיתי את ההקליאון מוסר אותה לבחור וזהו. הכל שחור" אומרת ומנערת את ראשה.
    "איזו תרופה זו הייתה?. כדאי שתוציאי את הפוקימון\ים שלך מהפוקדור כדי לוודא שהם בסדר" אומר לקיה בתקווה שהפוקימון שלה בסדר.
    "קיה, רוצה להצטרף למסע שלי?" אשאל לאחר שתענה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    חברים מקווה שהיה לכם צום קל למי שצם!

אלון-
    אתה מארגן את התיק ויוצא מהחדר, נפרד מהאחות ג'וי בקבלה ויוצא מהמרכז. בצעד נחוש, אתה מאתר את מבנה תחרות הסרט הראשונה שלך. בניין גדול, בנוי מאבנים לבנות וגדולות עם גג רעפים בצבע ירוק. אתה נכנס פנימה ורואה עוד עשרות אנשים, חלקם עם פוקימונים לידם. אתה רואה את הקבלה הראשית וניגש יש לשם ושם אישה חייכנית מבכרכת אותך.
    אתה מבקש להירשם לתחרות והיא מבקשת ממך את הפוקידע שלך. אחרי כמה דקות אתה נרשם לתחרות הראשונה שלך.
    "התחרות מתחילה בשלוש! אתה מוזמן לחכות מאחור או להסתובב עד שהתחרות תתחיל. לכל המאוחר עד רבע לשלוש עליך להתייצב מאחורי האולם לקבלת הוראות אחרונות. בהצלחה!" אומרת בקול גבוה מידי. אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה בסך הכל רק שמונה וחצי בבוקר. יש לך כמעט 7 שעות עד שהתחרות תתחיל, ואפילו לא התחלת להתאמן על מתקפות.

לוקאס-
    דני מרים גבה למראה ההוראה שלך. עיניו של אלקיד מתחילות לזהור באור בהיר וצהוב, מה שמרתיע מעט את מיים ג'וניור ואתה רואה שהוא מתאמץ להחזיר את המחסומים העל חושיים למקום, אבל אלקיד יוצא במתקפה מהירה, ומצליח לחדור את הקירות, עם פגיעות שוליות בלבד.
    "לא יתכן!" קורא דני בפליאה בזמן שאלקיד מרים את רגלו ומנחית אותה על ראשו של מיים ג'וניור.
    מיים ג'וניור זוהר באור כחול ומגן על עצמו ממתקפת הגניבה של אלקיד. "קדימה פצצת הגנה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו יוצר חמישה כדורים זוהרים בכחול, בדיוק כמו מתקפת ההגנה שלו ושולח אותם על אלקיד. כל בועה כזאת מתפוצצת עליו ומעיפה אותו לאחור.

קארון-
    תמי קונה עוד שני פוקדורים ועוד דיסק מתקפה ומשלמת למוכר. כשאתה מציע לה ללכת, היא מסתכלת רגע אחורה "תתקדם אני אתפוס אותך" אומרת לו בחיוך ונכנסת בחזרה לחנות ומשאירה אותך לבדך. אתה מרים את כתפיך 'נשים' אתה חושב לעצמך והולך לכיוון מרכז הרבייה. אתה מוצא את מבנה דמוי הגן ילדים מאוכלס עד אפס מקום. אנשים בפנים ובחוץ, כולם מחזיקים ביצי פוקימונים. אתה נכנס ורואה אישה מבוגרת מאוד, המזכירה לך צימוק מרוב הקמטים "מה אתה רוצה?" שואלת בקול צרוד וצורם.

בלו-
    "תרופה פשוטה דווקא" אומרת קיה ואז מרימה את ראשה בסקרנות שאת מציעה לה להצטרף אליה "אוקי" אומרת בחיוך שמפתיע בעיקר את עצמה.
    גיל! 3>

8. היזהרו מחיקויים!
    חברים מקווה שהיה לכם צום קל למי שצם!

קארון-
    תמי קונה עוד שני פוקדורים ועוד דיסק מתקפה ומשלמת למוכר. כשאתה מציע לה ללכת, היא מסתכלת רגע אחורה "תתקדם אני אתפוס אותך" אומרת לו בחיוך ונכנסת בחזרה לחנות ומשאירה אותך לבדך. אתה מרים את כתפיך 'נשים' אתה חושב לעצמך והולך לכיוון מרכז הרבייה. אתה מוצא את מבנה דמוי הגן ילדים מאוכלס עד אפס מקום. אנשים בפנים ובחוץ, כולם מחזיקים ביצי פוקימונים. אתה נכנס ורואה אישה מבוגרת מאוד, המזכירה לך צימוק מרוב הקמטים "מה אתה רוצה?" שואלת בקול צרוד וצורם.

אומר לה:" זו פעם ראשונה שלי כאן. מה זה המקום הזה?" אנסה להתגבר על רעש הילדים המעיקים.
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    לוקאס-
    דני מרים גבה למראה ההוראה שלך. עיניו של אלקיד מתחילות לזהור באור בהיר וצהוב, מה שמרתיע מעט את מיים ג'וניור ואתה רואה שהוא מתאמץ להחזיר את המחסומים העל חושיים למקום, אבל אלקיד יוצא במתקפה מהירה, ומצליח לחדור את הקירות, עם פגיעות שוליות בלבד.
    "לא יתכן!" קורא דני בפליאה בזמן שאלקיד מרים את רגלו ומנחית אותה על ראשו של מיים ג'וניור.
    מיים ג'וניור זוהר באור כחול ומגן על עצמו ממתקפת הגניבה של אלקיד. "קדימה פצצת הגנה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו יוצר חמישה כדורים זוהרים בכחול, בדיוק כמו מתקפת ההגנה שלו ושולח אותם על אלקיד. כל בועה כזאת מתפוצצת עליו ומעיפה אותו לאחור.
    "מרתק" אומר בפליאה למראה ההתקפה שלו "אלקיד זה לא יעצור אותך! מהירות ואז גניבה! ותסיים את זה באגרוף מגה!"

10. student of Gakuen Alice
    בלו-
    "תרופה פשוטה דווקא" אומרת קיה ואז מרימה את ראשה בסקרנות שאת מציעה לה להצטרף אליה "אוקי" אומרת בחיוך שמפתיע בעיקר את עצמה.[/quote]

אחייך חזרה אל קיה. "את חזקה מספיק בשביל לצאת?" אשאל אותה. אם כן אעזור לה לקום ולארגן את כל הדברים ואז נצא לדרך. אם לא, אשאל אם אני יכולה לעשות משהו כדי לעזור לה להרגיש טוב יותר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    קארון-
    "ובכן זה מרכז הרבייה הגדול מכולם במחוז! אנחנו מרבים פה פוקימונים ואז שומרים על הביצים שלהם עד שהמאמנים שלהם חוזרים!" אומרת הזקנה בגאווה "אנחנו גם נותנים שירותי אימונים למאמנים המשאירים פה את הפוקימונים שלהם" מוסיפה "אתה רוצה שאשמור על אחד מהפוקימונים שלך?" שואלת בדיוק שתמי נכנסת למרכז ונעמדת לצידך ומציגה את עצמה בפני הזקנה "שלום יובאבה!" אומרת וקדה קלות.

לוקאס-
    אלקיד רץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל שוב מיים מגן על עצמו ממתקפת הגניבה 'הוא לא ייתן לי לפגוע בו עם מתקפה שחזקה עליו' אתה חושב לעצמך בזמן שאלקיד יוצא עם אגרוף מגה לעברו. לפתע מיים ג'וניור טוען אנרגיה ירוקה בידו, והוא משתמש באגרוף ניקוז על המתקפה של אלקיד. שני הפוקימונים מועפים לאחור מעצמת המתקפות שלהם
    "פצצת הגנה!" קורא שוב דני, והפוקימון שלו יוצר שוב חמישה כדורים מאנרגיה כחולה והוא מתכוון לשלוח אותם על אלקיד.

בלו-
    "כן בהחלט" אומרת קיה מניחה על כתפה את התיק והולכת יחד איתך. נראה לך שהיא עדיין מעט מסוחררת, אבל היא פוטרת אותך בהנפת יד "כנראה שאריות מהסמים" אומרת בחיוך מתנצל. אתן ממשיכות ללכת עוד כמה דקות עד שאת מבחינה לפתע בפוקימון קטן וכתום של גבו צומחות שתי פטריות אדומות וקטנות
    גיל! 3>

12. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    "ובכן זה מרכז הרבייה הגדול מכולם במחוז! אנחנו מרבים פה פוקימונים ואז שומרים על הביצים שלהם עד שהמאמנים שלהם חוזרים!" אומרת הזקנה בגאווה "אנחנו גם נותנים שירותי אימונים למאמנים המשאירים פה את הפוקימונים שלהם" מוסיפה "אתה רוצה שאשמור על אחד מהפוקימונים שלך?" שואלת בדיוק שתמי נכנסת למרכז ונעמדת לצידך ומציגה את עצמה בפני הזקנה "שלום יובאבה!" אומרת וקדה קלות.
    "יובאבה?" אשאל בתמיהה. לארח שאקבל תשובה מספקת אומר לה:" כן. אני אשמח אם תוכלו אמן לי את קורפיש. דרך אגב, השירות הזה חינמי או בתשלום?" אומר לעברה ,בהנחה שזה בתשלום
    Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה משחרר מהפוקדור שקיבלת את הפוקימון שקיבלת מתנה. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה ושמנמנה שראית כמו פרה "מילקק" קוראת בקול צוהל והיא נראית נרגשת למראה.
    "אני לא מאמין! מילטאנק, שלום לך! נעים להכיר, קוראים לי אדם וביחד אנחנו הולכים להיות צוות מנצח!" אומר למילטאנק בהתרגשות

14. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אלקיד רץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל שוב מיים מגן על עצמו ממתקפת הגניבה 'הוא לא ייתן לי לפגוע בו עם מתקפה שחזקה עליו' אתה חושב לעצמך בזמן שאלקיד יוצא עם אגרוף מגה לעברו. לפתע מיים ג'וניור טוען אנרגיה ירוקה בידו, והוא משתמש באגרוף ניקוז על המתקפה של אלקיד. שני הפוקימונים מועפים לאחור מעצמת המתקפות שלהם
    "פצצת הגנה!" קורא שוב דני, והפוקימון שלו יוצר שוב חמישה כדורים מאנרגיה כחולה והוא מתכוון לשלוח אותם על אלקיד.
    "תרוץ סביבו במתקפת מהירות" אורה לו בתקווה שזה יבלבל קצת את מיים גר ודני ושהוא לא יוכל לכוון טוב "תשתמש במכת ברק בזמן שאתה רץ תיצור טורנדו ברק" אומר, מנסה לחכות את הקופסא שדני יצר וליצור למיים חומה חשמלית

15. student of Gakuen Alice
    בלו-
    "כן בהחלט" אומרת קיה מניחה על כתפה את התיק והולכת יחד איתך. נראה לך שהיא עדיין מעט מסוחררת, אבל היא פוטרת אותך בהנפת יד "כנראה שאריות מהסמים" אומרת בחיוך מתנצל. אתן ממשיכות ללכת עוד כמה דקות עד שאת מבחינה לפתע בפוקימון קטן וכתום של גבו צומחות שתי פטריות אדומות וקטנות [/QUOTE]

אסרוק את הפוקימון המוזר בפוקדע. "אממ... אני לא ממש רוצה ללכוד אותו. מה אתך קיה?" אשאל אותה לאחר כמה דקות של התלבטות. אם היא תגיד כן אקרא לסקיטי, פיצ'ו ופינארק לבוא לצפות בקרב כדי ללמוד ממנו. אם לא, נמשיך ללכת בדרך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 21 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •