Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    קארון-
    "זאת אני" אומרת וממלאת את חזה באוויר "מרבת הפוקימונים מספר 1 בעולם!" כשהיא אומרת זאת היא מראה לך את התעודות הוקרה על הקיר ועוד שלל תעודות הצטיינות כאלה ואחרות.
    "וברור שזה עולה כסף! איך נראה לך שאני אשמור על העסק פעיל?!" כמעט נובחת "אימון של פוקימון ברמה נמוכה עולה בין 50-100$ ליום אחד. רמה בינונית 100-250$ ליום ופוקימון ברמה גבוה 500-1000$ ליום אחד" אומרת ומביאה משום מקום חוזה כתוב "כל רמה שהפוקימון עולה פה מחוייבת בעוד 25$ לרמה ואם הפוקימון מתפתח פה זו תוספת של 150$. לימודי מתקפות לפוקימונים תעלה לך בסביבות ה 30-50$ למתקפה" אומרת ומביאה לך עט לחתום על החוזה.
    תמי מתערבת "אנחנו נחשוב על ההצעה שלך" אומרת ומזיזה ממך את החוזה "השתגעת?! זה אחד מהמקומות הכי יקרים במחוז לגדל פוקימונים!"

אדם-
    מילקטנק קוראת בהתלהבות ורצה סביבך באושר. אתה מנסה לבחון אותה בעין ביקורתית ורואה שאין ספק גלורי עשתה איתה עבודה מופלאה.

לוקאס-
    אלקיד מתחיל לרוץ במהירות בדיוק בזמן שהכדורים נשלחים לעברו ממיים ג'וניור. אבל ההפתעה בעניין היא, שבעזרת הכוחות העל חושיים שלו, הכדורים רודפים אחרי אלקיד ומכים אותו בחוזקה בגבו, אחד אחרי השני וגורמים לו למעוד על המזרן וליפול על הבטן. בדיוק כשהוא מסתובב על גבו, כדור אחרון ורשע למראה, עומד לפגוע לו בפנים כשהוא מגיב במכת ברק ומפוצץ אותו כמה סנטימטרים מעליו.
    'זה כאילו הוא רואה את עתיד' אתה חושב לעצמך בזעם בזמן שאלקיד מסתער שוב על מיים ג'וניור ומתחיל לרוץ במהירות ולהדליק את עצמו בחשמל סביב מיים ג'וניור, שפשוט חובט בחוזקה במזרן וגלים של אנרגיה מעיפים את אלקיד לאחור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אלקיד מתחיל לרוץ במהירות בדיוק בזמן שהכדורים נשלחים לעברו ממיים ג'וניור. אבל ההפתעה בעניין היא, שבעזרת הכוחות העל חושיים שלו, הכדורים רודפים אחרי אלקיד ומכים אותו בחוזקה בגבו, אחד אחרי השני וגורמים לו למעוד על המזרן וליפול על הבטן. בדיוק כשהוא מסתובב על גבו, כדור אחרון ורשע למראה, עומד לפגוע לו בפנים כשהוא מגיב במכת ברק ומפוצץ אותו כמה סנטימטרים מעליו.
    'זה כאילו הוא רואה את עתיד' אתה חושב לעצמך בזעם בזמן שאלקיד מסתער שוב על מיים ג'וניור ומתחיל לרוץ במהירות ולהדליק את עצמו בחשמל סביב מיים ג'וניור, שפשוט חובט בחוזקה במזרן וגלים של אנרגיה מעיפים את אלקיד לאחור
    'הוא כנראה משתמש בראיית עתיד (forsight)' אחשוב 'אבל יש גבול לכמה הוא יכול להשתמש במתקפה הזאת השאלה היא כמה אלקיד ישרוד'
    'אני צריך לנסות לנצל את זה שהכדורים עוקבים אחריו פעם הבאה שהוא יעשה את זה'
    "אלקיד, תקפוץ!" אורה לו "עכשיו תסתובב ותכה במכת ברק את כל הזירה!" 'הפעם אני לא אתן לו אפשרות להתחמק'

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    מילקטנק קוראת בהתלהבות ורצה סביבך באושר. אתה מנסה לבחון אותה בעין ביקורתית ורואה שאין ספק גלורי עשתה איתה עבודה מופלאה.
    "מילטאנק, בואי ונראה מה את מסוגלת לעשות, חותמות נשיקה ותפוצצי אותם עם אגרוף דינמיט!" אנסה את נזלי, מקווה לא להביך את עצמי בפני גלורי...

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    חברים מקווה שהיה לכם צום קל למי שצם!

אלון-
    אתה מארגן את התיק ויוצא מהחדר, נפרד מהאחות ג'וי בקבלה ויוצא מהמרכז. בצעד נחוש, אתה מאתר את מבנה תחרות הסרט הראשונה שלך. בניין גדול, בנוי מאבנים לבנות וגדולות עם גג רעפים בצבע ירוק. אתה נכנס פנימה ורואה עוד עשרות אנשים, חלקם עם פוקימונים לידם. אתה רואה את הקבלה הראשית וניגש יש לשם ושם אישה חייכנית מבכרכת אותך.
    אתה מבקש להירשם לתחרות והיא מבקשת ממך את הפוקידע שלך. אחרי כמה דקות אתה נרשם לתחרות הראשונה שלך.
    "התחרות מתחילה בשלוש! אתה מוזמן לחכות מאחור או להסתובב עד שהתחרות תתחיל. לכל המאוחר עד רבע לשלוש עליך להתייצב מאחורי האולם לקבלת הוראות אחרונות. בהצלחה!" אומרת בקול גבוה מידי. אתה מסתכל בשעונך ורואה שהשעה בסך הכל רק שמונה וחצי בבוקר. יש לך כמעט 7 שעות עד שהתחרות תתחיל, ואפילו לא התחלת להתאמן על מתקפות.
    הצום היה ez pz.
    כמה שלבים התחרות? אחד של יופי ואז קרב? אם כן, שניהם פוקימונים שונים?
    ----
    "הופיפ, שנלך להתאמן?" אשאל אותה בחיוך, וארוץ איתה החוצה.
    אתקדם אל עבר מקום האימון שלנו מאתמול, ואוציא את הגאנג.
    "היום חברים, תחרות הסרט הראשונה שלנו!" אומר בחיוך, "היום נחליט מי משתתף בתחרות" אספר להם, ואביט עליהם אחד אחד.
    אוציא את הדיסק של צוות כפול מהתיק, ואשתמש בו בשביל הופיפ, איך שזה לא אמור לקרות.

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    לוקאס-
    אלקיד קופץ באוויר במהירות ומגיע כמעט עד התקרה והוא נוחת למטה וטוען אחריו מכת חשמל אדירה. המתקפה פוגעת במזרן,ומעבירה בה זרם חשמלי , שאליה אף אחד לא מוכן ומיים ג'וניור סופג את רוב המתקפה ונראה מסוחרר מאוד.
    "קדימה חומות הגנה" אומר דני ומיים ג'וניור מתחיל להזיז את ידיו במהירות ויוצר סביבו הפעם את הקירות שעד לפני רגע אתה היית כלוא בהם. 'למה שיעשה את זה?' אתה תוהה לעצמך ונראה שדני רק מחייך ומחכה תעשה צעד.

אדם-
    היא הלכה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק מכווצת את שפיה ועשרות לבבות ורודים מתעופפים באוויר, המראה לבדו מהמם. בינתיים היא קופצת באוויר עם סלטה קטנה, כשאגרופה זוהר באור לבן והיא מפוצצת אותם אחד אחרי השני עד שלא נשאר כלום. הלבבות מתפוצצים ומשאירים אחריהם עננת אבק ורדרדה וחמודה, אבל לא יותר מזה.

אלון-
    רשום לך הכל מתחת לטופס הרשמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הצוות שלך יוצא וכולם נראים נלהבים מהאירוע. בינתיים אתה מגיש להופיפ את הדיסק והיא סופגת אותו לגמרי. הופיפ למדה צוות כפול.
    גיל! 3>

6. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אלקיד קופץ באוויר במהירות ומגיע כמעט עד התקרה והוא נוחת למטה וטוען אחריו מכת חשמל אדירה. המתקפה פוגעת במזרן,ומעבירה בה זרם חשמלי , שאליה אף אחד לא מוכן ומיים ג'וניור סופג את רוב המתקפה ונראה מסוחרר מאוד.
    "קדימה חומות הגנה" אומר דני ומיים ג'וניור מתחיל להזיז את ידיו במהירות ויוצר סביבו הפעם את הקירות שעד לפני רגע אתה היית כלוא בהם. 'למה שיעשה את זה?' אתה תוהה לעצמך ונראה שדני רק מחייך ומחכה תעשה צעד.
    "אלקיד, תתרחק מזה כמה שיותר ותשתמש בפזילה שוב" אומר לאלקיד
    'אני לא יכול לסכן את עצמי שמשהו יקרה'
    " תתכונן לכל דבר, יכול להיות שהקירות האלה יצאו אליך כל שניה אז תהיה מוכן לחמוק במתקפת מהירות" אומר
    אם אראה שהפזילה מערערת את המחסומים שלו שוב אורה לאלקיד לתקוף במכת ברק שוב

7. the bitch is back
    בלו-
    קיה מסתכלת על הפוקימון ואז מנידה את ראשו "ראיתי מספיק פיטריות בשביל כל החיים!" אומרת וצחוק לא רצוני נפלט מפיה.
    "אז את הולכת לנצח בכל המכונים?" שואלת אותך בזמן ששתיכן ממשיכות ללכת בצעד בטוח היישר לדרך 26, המתחילה להיות אפלולית יותר וחשוכה. העצים מתחילים לגדול באופן פראי יותר וכמעט ואין שמש.

לוקאס-
    עיניו של אלקיד מתחילות לזהור באור צהוב שוב, אבל הפעם נראה שהמתקפה לא משפיעה על מיים ג'וניור.
    "קדימה כדור צל" קורא דני והפוקימון שלו קופץ ממחסומי האור שבנה לעצמו, ונראה רענן מאוד אחרי השהייה הקלה שם.
    הוא יוצר כדור שחור ואפל מבין ידיו ושולח אותו לעבר אלקיד המפוצץ אותו בעזרת מכת ברק.
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    היא הלכה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק מכווצת את שפיה ועשרות לבבות ורודים מתעופפים באוויר, המראה לבדו מהמם. בינתיים היא קופצת באוויר עם סלטה קטנה, כשאגרופה זוהר באור לבן והיא מפוצצת אותם אחד אחרי השני עד שלא נשאר כלום. הלבבות מתפוצצים ומשאירים אחריהם עננת אבק ורדרדה וחמודה, אבל לא יותר מזה.
    נדהם מהכושר המעולה של מילטאנג אני מוחה כפיים ומתרגש! כל הכבוד מילטוש, אנחנו נעבוד על זה עוד בהמשך, בואי חזרי לפוקדור!" אומר לה ואמשיך לעבר העיר הקרובה.

9. Because lizards can swim
    לוקאס-
    עיניו של אלקיד מתחילות לזהור באור צהוב שוב, אבל הפעם נראה שהמתקפה לא משפיעה על מיים ג'וניור.
    "קדימה כדור צל" קורא דני והפוקימון שלו קופץ ממחסומי האור שבנה לעצמו, ונראה רענן מאוד אחרי השהייה הקלה שם.
    הוא יוצר כדור שחור ואפל מבין ידיו ושולח אותו לעבר אלקיד המפוצץ אותו בעזרת מכת ברק.
    'יופי בטח הוא ריפא את עצמו שם' אחשוב 'חייבים לנצח במכה אחת.. אלקיד הרבה יותר מהיר ממנו ואני חושב שהוא סיים עם ההגנה שלו, לפי מה שאני יודע אי אפשר להשתמש במתקפה הזאת כל כך הרבה'
    "אלקיד מתקפת מהירות" אומר ואחכה שאלקיד יגיע אליו 'ננסה שוב את הטריק הישן'
    "אלקיד בעיטה נמוכה תעיף אותו למעלה ותקפוץ בעוד מתקפת מהירות!" אומר שוב "ואז תסיים את זה באגרוף מגה למטה, תנצל את המומנטום שלו למעלה כדי להשיג עוד כוח!"

10. the bitch is back
    אדם-
    אתה מחזיר את מילטנק בחזרה לפוקדור שלה וממשיך ללכת, לבדך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בשלט קטן המורה לך 'דרך 26' אתה מחייך לעצמך וממשיך ללכת. החורשה הנעימה שהלכת בה עד עכשיו הופכת ליער פראי של ממש, אבל עם זאת אתה עדיין דורך על שביל אבנים צבעוניות, אשר משרות בך תחושת רוגע וביטחון.
    לפתע מאחד משיחים קופץ לך לאמצע הדרך פוקימון קטן ושחור עם חזה אדום . אתה מזהה אותו במהירות כטיילו.

לוקאס-
    אתה מורה לאלקיד מה לעשות, והתוכנית עובדת במלואה. הוא מסתער במהירות על מיים ג'וניור ואז עם בעיטה נמוכה, מעיף אותו לאוויר ומזנק עליו כששובל אור לבן ומסנוור מאיר על מעופו, ואז כשידו מושטת לאחור הוא חובט בדיוק במרכז גופו של מיים ג'וניור עם אגרוף מגה ומעיף אותו על המזרן. מיים נראה טיפה מסוחרר, אבל אלקיד לא סיים ומחסל אותו, בעודו באוויר, עם מכת חשמל רצינית ומעלף אותו.
    "מיים ג'וניור לא יכול להילחם" קורא השופט "אלקיד המנצח! וגם בדו קרב!"
    דני מחייך ומחזיר את מיים ג'וניור לפוקדור שלו.
    "כל הכבוד" הוא אומר בחיוך וניגש אליך ומביא לך את התג שלך ובנוסף גם ביצה פוקימונים לבנה לגמרי "הרווחת את זה ביושר ואין ספק שמצפה לך עתיד מזהיר" אומר לך בחיוך
    גיל! 3>

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1484601]בלו-
    קיה מסתכלת על הפוקימון ואז מנידה את ראשו "ראיתי מספיק פיטריות בשביל כל החיים!" אומרת וצחוק לא רצוני נפלט מפיה.
    "אז את הולכת לנצח בכל המכונים?" שואלת אותך בזמן ששתיכן ממשיכות ללכת בצעד בטוח היישר לדרך 26, המתחילה להיות אפלולית יותר וחשוכה. העצים מתחילים לגדול באופן פראי יותר וכמעט ואין שמש.

"זאת התוכנית" אומר ואצחק. אנסה לאמץ את עיניי במטרה לראות טוב יותר. אני אקרא לפיצ'ו ואשאל אותה אם היא יכולה ליצור חשמליות בלחיים שלה בכדי להאיר קצת את הדרך.
    "תיזהרי שאת הולכת, אולי יש פה בורות שאנחנו לא רואות" אזהיר את קיה ואלך בזהירות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אתה מורה לאלקיד מה לעשות, והתוכנית עובדת במלואה. הוא מסתער במהירות על מיים ג'וניור ואז עם בעיטה נמוכה, מעיף אותו לאוויר ומזנק עליו כששובל אור לבן ומסנוור מאיר על מעופו, ואז כשידו מושטת לאחור הוא חובט בדיוק במרכז גופו של מיים ג'וניור עם אגרוף מגה ומעיף אותו על המזרן. מיים נראה טיפה מסוחרר, אבל אלקיד לא סיים ומחסל אותו, בעודו באוויר, עם מכת חשמל רצינית ומעלף אותו.
    "מיים ג'וניור לא יכול להילחם" קורא השופט "אלקיד המנצח! וגם בדו קרב!"
    דני מחייך ומחזיר את מיים ג'וניור לפוקדור שלו.
    "כל הכבוד" הוא אומר בחיוך וניגש אליך ומביא לך את התג שלך ובנוסף גם ביצה פוקימונים לבנה לגמרי "הרווחת את זה ביושר ואין ספק שמצפה לך עתיד מזהיר" אומר לך בחיוך
    חחחח נראלי גם לך נמאס מהקרב הזה כבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו תודה" אומר לדני ואלחץ את ידו "שמע אני לא רוצה להיות גרידי אבל היה דיבור מקודם שתוכל ללמד את אלקיד מתקפה מיוחדת?" אומר לו בזמן שאקח ממנו את הביצה והתג
    'ביצה לבנה.. מעניין מה זה יכול להיות'

13. the bitch is back
    בלו-
    את משחררת את פיצ'ו ומורה לה לשלוח ניצוצות קטנים של חשמל שיאירו לכן את הדרך. פיצ'ו עושה כבקשתך, והיא מצליחה לייצר אור קלוש בלבד.
    קיה נראית חסרת סבלנות לחושך הזה ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון כחול עם כנפיים גדולות ולבנות כעיניו זוהרות בחושך הלילה באדום. את מזהה אותה במהרה כבאטרפריי .
    "הבזק!" היא קוראת וכנפיה של באטפריי מתחילות לזהור באור לבן ומסנוור ומאירות את החשכה של היער הסבוך.
    קיה מחייכת ושתיכן ממשיכות ללכת. אחרי שעה של הליכה, אתן סוף סוף מוצאות את היציאה מהדרך ורואות למרגלות הגבעה, את העיר ג'נטה.

לוקאס-
    דווקא ממש לא חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "צודק" הוא אומר לך בחיוך "תביא לי את אלקיד בפוקדור שלו. אתה יכול בינתיים ללכת לרפא את אילומיס שלך" הוא אומר ומוביל אותך לחדר מנוחה אחורי. בחוסר רצון מעט אתה מביא לו את הפוקדור של אלקיד ואלקיד בתוכו בזמן שהוא הולך לחדר אחר.
    הזמן עובר ועובר ושום דבר.
    אתה מתחיל לקשקש על השופט שמספר לך שדני גדל במרכז הרבייה. משפחתו, הייתה הבעלים הראשונים של המקום, והוא תמיד היה מוקסם מביצים ולמד כל כך הרבה דברים על פוקימונים רק מהמרכז עצמו. אתה מהנהן בהסכמה וגם מחוסר עיניין עד שני חוזר.
    "הנה" הוא אומר ומביא לך את הפוקדור בחזרה יחד עם אלקיד. "זאת מתקפה מסובכת ללימוד, אבל ראיתי שאתה הולך איתו על כיוון התקפתי מאשר תוקף מיוחד.. אז לימדתי אותו מתקפה מאוד נדירה ומעט מאוד פוקימונים יכולים ללמוד אותה. זה אגרוף בילבול dizzy punch" אומר בחיוך
    גיל! 3>

14. Because lizards can swim
    לוקאס-
    דווקא ממש לא חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "צודק" הוא אומר לך בחיוך "תביא לי את אלקיד בפוקדור שלו. אתה יכול בינתיים ללכת לרפא את אילומיס שלך" הוא אומר ומוביל אותך לחדר מנוחה אחורי. בחוסר רצון מעט אתה מביא לו את הפוקדור של אלקיד ואלקיד בתוכו בזמן שהוא הולך לחדר אחר.
    הזמן עובר ועובר ושום דבר.
    אתה מתחיל לקשקש על השופט שמספר לך שדני גדל במרכז הרבייה. משפחתו, הייתה הבעלים הראשונים של המקום, והוא תמיד היה מוקסם מביצים ולמד כל כך הרבה דברים על פוקימונים רק מהמרכז עצמו. אתה מהנהן בהסכמה וגם מחוסר עיניין עד שני חוזר.
    "הנה" הוא אומר ומביא לך את הפוקדור בחזרה יחד עם אלקיד. "זאת מתקפה מסובכת ללימוד, אבל ראיתי שאתה הולך איתו על כיוון התקפתי מאשר תוקף מיוחד.. אז לימדתי אותו מתקפה מאוד נדירה ומעט מאוד פוקימונים יכולים ללמוד אותה. זה אגרוף בילבול dizzy punch" אומר בחיוך
    "אני יודע שאלקיד נוטה קצת יותר להתקפה מיוחדת אבל אולי זה קצת יפתיע שאלקיד דווקא יתמחה בהתקפה פיזית..." אומר לו "למרות שלפי מה שאני יודע הוא די מאוזן בנושא ההתקפי וכשהוא מתפתח לאלקטיבייר הוא הופך לגמרי לתוקף פיזי.. בכל אופן ממש תודה על הכל דני, אין מצב אתה אומר לי מה יש בתוך הביצה הזאת?" אומר בגיחוך בציפייה לתשובה שלילית, אחרי התשובה אלך למרכז כדי להתקשר לפרופסור ולשלוח לו לבדוק את אלקיד

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1484609]בלו-
    את משחררת את פיצ'ו ומורה לה לשלוח ניצוצות קטנים של חשמל שיאירו לכן את הדרך. פיצ'ו עושה כבקשתך, והיא מצליחה לייצר אור קלוש בלבד.
    קיה נראית חסרת סבלנות לחושך הזה ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון כחול עם כנפיים גדולות ולבנות כעיניו זוהרות בחושך הלילה באדום. את מזהה אותה במהרה כבאטרפריי .
    "הבזק!" היא קוראת וכנפיה של באטפריי מתחילות לזהור באור לבן ומסנוור ומאירות את החשכה של היער הסבוך.
    קיה מחייכת ושתיכן ממשיכות ללכת. אחרי שעה של הליכה, אתן סוף סוף מוצאות את היציאה מהדרך ורואות למרגלות הגבעה, את העיר ג'נטה.

חח שראיתי את הספרייט התלהבתי לרגע שהוא wild
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "גם את היית מעולה פיצ'ו" אשבח אותה. "בואו נלך" אומר לכולם ואתקדם אל העיר. שנגע, אסתכל אם אני רואה מפת דרכים באזור כדי לראות מה אפשר לעשות בעיר. אם לא אמצא, אעצור מישהו ברחוב ואשאל איזה מקומות מיוחדים יש בעיר ולאן כדאי ללכת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •