Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1446
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה מחזיר את מילטנק בחזרה לפוקדור שלה וממשיך ללכת, לבדך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בשלט קטן המורה לך 'דרך 26' אתה מחייך לעצמך וממשיך ללכת. החורשה הנעימה שהלכת בה עד עכשיו הופכת ליער פראי של ממש, אבל עם זאת אתה עדיין דורך על שביל אבנים צבעוניות, אשר משרות בך תחושת רוגע וביטחון.
    לפתע מאחד משיחים קופץ לך לאמצע הדרך פוקימון קטן ושחור עם חזה אדום . אתה מזהה אותו במהירות כטיילו
    טיילו יכול להיות שימושי... אחשוב לעצמי.
    "מילטאנק, בואי לעזרתי, זנב ברזל!" אתחיל את הקרב. אבדוק מתקפה מתקפה...

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה

אלון-
    רשום לך הכל מתחת לטופס הרשמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הצוות שלך יוצא וכולם נראים נלהבים מהאירוע. בינתיים אתה מגיש להופיפ את הדיסק והיא סופגת אותו לגמרי. הופיפ למדה צוות כפול.
    אוקיי נהדר, לא ראיתי.
    ---
    "הופיפ, תשתמשי בצוות כפול!" אומר בשמחה, ואראה אם היא שולטת במתקפה.
    "עכשיו, יום תשלום לכל עבר!" אורה לה.
    "בינתיים חבר'ה, תשתמשו בספיגה על אחד העצים הקרובים. נראה אם ניתן יהיה לשפר את הספיגה שלכם!" אורה לשאר הפוקימונים, ואחזור אל הופיפ.
    "הופיפ, בעודך מעיפה את המטבעות, נסי לשלב רוח פיות! אני רוצה שהקהל יהנה ממטבעות-מכושפים וזהובים!" אורה לה.

Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    "זאת אני" אומרת וממלאת את חזה באוויר "מרבת הפוקימונים מספר 1 בעולם!" כשהיא אומרת זאת היא מראה לך את התעודות הוקרה על הקיר ועוד שלל תעודות הצטיינות כאלה ואחרות.
    "וברור שזה עולה כסף! איך נראה לך שאני אשמור על העסק פעיל?!" כמעט נובחת "אימון של פוקימון ברמה נמוכה עולה בין 50-100$ ליום אחד. רמה בינונית 100-250$ ליום ופוקימון ברמה גבוה 500-1000$ ליום אחד" אומרת ומביאה משום מקום חוזה כתוב "כל רמה שהפוקימון עולה פה מחוייבת בעוד 25$ לרמה ואם הפוקימון מתפתח פה זו תוספת של 150$. לימודי מתקפות לפוקימונים תעלה לך בסביבות ה 30-50$ למתקפה" אומרת ומביאה לך עט לחתום על החוזה.
    תמי מתערבת "אנחנו נחשוב על ההצעה שלך" אומרת ומזיזה ממך את החוזה "השתגעת?! זה אחד מהמקומות הכי יקרים במחוז לגדל פוקימונים!"
    "סך הכל שאלתי!" אומר לעברה בשקט. אגיד לאישה:" תודה, אך אוותר על ההצעה" אומר ואצא. "טוב, שנלך אל המכון?" אשאל את תמי לאחר שנצא מהעסק המשגשג הזה.
    ~~~
    וואו איזה שחיטה במחיר
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    חחחח מסכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קקונה קפוץ במהירות לענף גבוה ומתחיל לשלוח קוצים סגולים וחדים לעבר האדמה ופוגע באגסקיוט בעיקר, שנראה ממש רע מהרעל. למרות זאת כל הביצים מתחילות להתנגח אחת בשנייה בחוזקה, ויוצרות גל חזק של קול נוראי ומציק ויוצרות מהומה ענקית.
    קקונה עוצר את מתקפתות ומנסה למצוא דרך לסגור את אוזניו, אבל בגלל שאין לו ידיים הוא נפגע ישירות מרוב המתקפה.
    ארון בינתיים צורחת וקופצת בחוזקה על האדמה, מצליחה לשחרר את עצמה מהחוטים, ויוצרת רעידת אדמה ענקית המפילה את ג'יאדוד אשר סופג את רוב המתקפה.
    שני הפוקימונים של היריב נראים מותשים לגמרי, אבל נראה שהם לא הולכים לוותר. אגסקיוט שולח מפיו זרע קטן וירוק אשר מועף על ארון, ומתחיל לגדול בפראיות ברגע שהוא נוגע בגופה. אגסקיוט, השתמש בזרע- עלוקה.
    מהצד השני ג'יאדוד משתמש בחבטת ראש על העץ שעליו יושב קקונה ומעצמת המכה, קקונה מתחיל ליפול לכיוון האדמה הקשה[/quote]
    'המצב מסתבך!' אני חושב לעצמי בחשש 'אני לא יכול לתת לזה לקרות!' "ארון אני יודעת שאת מאוד סובלת עכשיו מזרע העלוקה, אני רוצה שתנסי מאמץ אחרון ותשתמשי בשבירת לסמים על ג׳יודוד לאחר שאת משתמשת בהקשחה כדי לחזק את שיריון המתכת שלך!" אני פוקד על ארון בנחישות 'אני מקווה שההקשחה תחזק את השיריון שלך ובכך תגרום יותר נזק במתקפה פיזית' אני חושב לעצמי אסטרטגית.
    "קקונה תשתמש מהר בהקשחה!" אני פוקד על קקונה שנופל להקשות את גופו "תשתמש שוב בעוקץ רעל על אגסקיוט ואל תפסיק, אל תיתן לביצים האלה זמן לתקוף חזרה!" אני פוקד בלחץ
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    סורי שלא יצא לי להגיב לפני זה! מקווה לרוץ קצת בסופ"ש!

לוקאס-
    דני מחייך "גם אם הייתי רוצה לומר לך מה יש בפנים, לא הייתי יכול" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי לא יודע. לפעמים אנשים פשוט משאירים כמה פוקימונים במקביל במרכז וקורה מה שקורה ואף אחד לא רוצה לקחת עליהם בעלות" הוא אומר ונראה מעט מהורהר מהעניין. אתם נפרדים בלחיצת ידיים והבטחה שתתקשר אליו אם יש בעיה עם הביצה ושתעדכן אותו מה בוקע ממנה.
    אחרי הליכה קצרה אתה חוזר למרכז ומתקשר לפרופסור שנראה יותר עליז מאשר היה אתמול בבוקר. "בוודאי" הוא אומר בחיוך ומסביר לך איך לשלוח לו פוקימונים דרך הטלפון. אחרי שאתה מסתבך עם העניין מספר דקות אלקיד קופץ על הפרופסור מהצד השני של הטלפון. הקו מתנתק ואתה צפוי לקבל את אלקיד בחזרה תוך כמה דקות.
    אחרי רבע שעה הפרופסור מתקשר בחזרה אליך "אני מחזיר לך עכשיו את אלקיד. הוא באמצע הדרך. אני מניח שעד שתגיע לעיר הבאה שלך או אולי טיפה אחרי הוא יתפתח. אם ממש תתאמן איתו בקצב כזה, יכול להיות שהוא יתפתח גם יותר מזה" הוא אומר בחיוך "עוד משהו?"

בלו-
    האמת שהם לא כאלה נדירים למצוא... ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי סיור קליל בעיר את מבחינה לצד תחנת אוטובוס, מפה של העיר. את רואה שבעיקר יש בעיר בתי קפה כאלה ואחרים. הדברים המיוחדים שצדים את עינייך אלה המכון של העיר, חנות אספקה לפוקימונים, מרכז ובניין של תחרות הסרט.
    קיה מסתכלת על הנקודה של תחרות הסרט וחיוך עולה על פניה והיא מצביעה לך על המקום "לשם אני הולכת!" היא קוראת בהתלהבות, שמפתיעה אותך מעט "אני הולכת להיות מתאמת על! ממש כמו גלורי!" היא אומרת בהתלהבות ומוציאה חוברת מהתיק שלה ועליו מרוחה פרצופה של גלורי, המאמנת הקודמת של פיצ'ו . "היא כזאת מגניבה! את צריכה לראות אותה מתחרה! בגללה יצאתי בכלל למסע מלכתחילה!" מוסיפה בהתלהבות.

אדם-
    אתה משחרר את מילטנק מהכדור שלה והיא קופצת בהתלהבות וקופצת באוויר בזמן שזנבה מתחילה לזהור באור לבן. היא מסתובבת באוויר ומנחיתה את זנבה הבוהק על ראשו של טיילו- אשר נפגע מהמתקפה. הוא מתחיל לזהור באור כתום ובוהק ונראה שהוא מתרכז ואז טס לעברה של מילטנק שמקורו בוהק באור לבן והוא מנקר אותה בחוזקה.

אלון-
    מכיוון שהיא למדה את המתקפה דרך דיסק, הופיפ מצליחה ליצור לפחות חמישים כפילים שלה אשר מרחפים במהירות סביבך וכולם ביחד קוראים במקהלה "פיפ!" בקול גבוה מעט.
    הכפילים בינתיים מתחילים להסתובב באוויר ומאות של מטבעות זהב קטנים נשלחים לכל עבר. בזמן שהיא עושה את זה, שאר הפוקימונים שלך מתחילים לזהור בירוק, ומתחילים לספוג את האנרגיה מהעצים. אתה לא רואה איזה שינוי במתקפות שלהם.
    לפתע עולה לך רעיון לראש ואתה מוראה להופיפ לשלוח גם רוח פיות לעבר המטבעות. היא מסתובבת סיבוב אחרון ומשחררת מתר נוסף מטבעות זהב והפעם שולחת את עליה קדימה במהירות ויוצרת טורנדו כסוף-כחלחל אשר עוטף את המטבעות וגורם להם לזהור ברגע באור כחול, עד שהם מתפוצצים בעננת עשן ירוקה בהירה. 'מעניין' אתה חושב לעצמך. 'סך הכל יפה'.
    אתה מסתכל מהצד ורואה שאודיש מצליחה יותר מכולם, והספיגה שלה ממש כבר מתחילה לשאוב את האנרגיה מהעץ.

קארון-
    יש עוד כמה קטנים ברחבי המחוז.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אם אתה מחפש את דני הוא בחדר האחורי" אומרת הזקנה ומצביעה לכם על דלת חומה בצידו השני של החדר.
    אתה ותמי מסלכים אחד על השנייה והולכים לשם. אתה פותחים את הדלת ורואה בחור בערך בן גילך ממלא ערמה של דפים וניירת "שלום" הוא אומר בחיוך ושערו השחור מזדקף יחד עם ראשו. אתה מציג את עצמך, אבל הוא מסתכל על תמי בעניין "לא נלחמנו כבר?" שואל אותה והיא עונה בחיוב "זהו ידעתי שאת מוכרת לי! מיני וטייני שלך עשו לו צרות עם המזרון!" הוא צוחק בקול עד שאתה מכחכך בגרונך. הוא מסתכל עליך בחיוך "אני מניח שאתה גם רוצה להלחם נכון? תן לי חצי שעה עד שאני מסיים פה בסדר?" שואל באדיבות.

ג'ון-
    ארון מקשיחה את עצמה ומזנקת על ג'יאדוד, שבדיוק סיים לחבוט בעץ ובעזרת רגליה הקידמיות, היא חובטת בו בעצמה- ואתה מתחיל לראות סדקים על עורו הגס. בינתיים, קקונה שנופל מתחיל לזהור באור בהיר וצהוב, ונראה שהקליפה שהייתה עורות נפתחת, ובמקומו יוצא פוקימון אחר לגמרי, אשר לא מזכיר בכלל את קקונה. קקונה התפתח לבידריל .
    הוא נוסק את כנפיו אשר זזות במהירות ונראה כאילו הוא חסר כנפיים בכלל ובחמש מכות של מתקפת זעם, הוא מחסל את אגסקיוט. בינתיים, ארון נראית בצרות שג'יאדוד מתאפס על עצמו ודוחף אותה בחוזקה.
    "אתה צריך לבחור את מי להשאיר בקרב" אומר המאמן בקול מעט ילדותי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    דני מחייך "גם אם הייתי רוצה לומר לך מה יש בפנים, לא הייתי יכול" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי לא יודע. לפעמים אנשים פשוט משאירים כמה פוקימונים במקביל במרכז וקורה מה שקורה ואף אחד לא רוצה לקחת עליהם בעלות" הוא אומר ונראה מעט מהורהר מהעניין. אתם נפרדים בלחיצת ידיים והבטחה שתתקשר אליו אם יש בעיה עם הביצה ושתעדכן אותו מה בוקע ממנה.
    אחרי הליכה קצרה אתה חוזר למרכז ומתקשר לפרופסור שנראה יותר עליז מאשר היה אתמול בבוקר. "בוודאי" הוא אומר בחיוך ומסביר לך איך לשלוח לו פוקימונים דרך הטלפון. אחרי שאתה מסתבך עם העניין מספר דקות אלקיד קופץ על הפרופסור מהצד השני של הטלפון. הקו מתנתק ואתה צפוי לקבל את אלקיד בחזרה תוך כמה דקות.
    אחרי רבע שעה הפרופסור מתקשר בחזרה אליך "אני מחזיר לך עכשיו את אלקיד. הוא באמצע הדרך. אני מניח שעד שתגיע לעיר הבאה שלך או אולי טיפה אחרי הוא יתפתח. אם ממש תתאמן איתו בקצב כזה, יכול להיות שהוא יתפתח גם יותר מזה" הוא אומר בחיוך "עוד משהו?"
    "תפסתי גם ספירו אבל הוא עוד קטן, אין טעם לבדוק אותו עכשיו" אומר לו "תודה על העזרה פרופסור" אמשיך ואצא מהמרכז ואוציא את אלקיד
    "שמעת? אם נמשיך להתאמן אתה תתפתח לאלקטבז!" אומר לו "בוא נמשיך ללכת לכיוון המכון הבא" אמשיך ואתחיל ללכת בדרך, אחפש פוקימונים פראיים שאלקיד יוכל להילחם בהם

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    מכיוון שהיא למדה את המתקפה דרך דיסק, הופיפ מצליחה ליצור לפחות חמישים כפילים שלה אשר מרחפים במהירות סביבך וכולם ביחד קוראים במקהלה "פיפ!" בקול גבוה מעט.
    הכפילים בינתיים מתחילים להסתובב באוויר ומאות של מטבעות זהב קטנים נשלחים לכל עבר. בזמן שהיא עושה את זה, שאר הפוקימונים שלך מתחילים לזהור בירוק, ומתחילים לספוג את האנרגיה מהעצים. אתה לא רואה איזה שינוי במתקפות שלהם.
    לפתע עולה לך רעיון לראש ואתה מוראה להופיפ לשלוח גם רוח פיות לעבר המטבעות. היא מסתובבת סיבוב אחרון ומשחררת מתר נוסף מטבעות זהב והפעם שולחת את עליה קדימה במהירות ויוצרת טורנדו כסוף-כחלחל אשר עוטף את המטבעות וגורם להם לזהור ברגע באור כחול, עד שהם מתפוצצים בעננת עשן ירוקה בהירה. 'מעניין' אתה חושב לעצמך. 'סך הכל יפה'.
    אתה מסתכל מהצד ורואה שאודיש מצליחה יותר מכולם, והספיגה שלה ממש כבר מתחילה לשאוב את האנרגיה מהעץ.
    "זה נהדר חבר'ה!" אומר להם בשמחה.
    "אוקיי, סנקרן תחזור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור, בעודי מורה להופיפ לשבת חזרה על כתפי.
    "בואו נראה איך אתם מסתדרים יחדיו" אומר לאודיש ואודישית בחיפוש אחר שני פוקימונים פראיים

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    האמת שהם לא כאלה נדירים למצוא... ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי סיור קליל בעיר את מבחינה לצד תחנת אוטובוס, מפה של העיר. את רואה שבעיקר יש בעיר בתי קפה כאלה ואחרים. הדברים המיוחדים שצדים את עינייך אלה המכון של העיר, חנות אספקה לפוקימונים, מרכז ובניין של תחרות הסרט.
    קיה מסתכלת על הנקודה של תחרות הסרט וחיוך עולה על פניה והיא מצביעה לך על המקום "לשם אני הולכת!" היא קוראת בהתלהבות, שמפתיעה אותך מעט "אני הולכת להיות מתאמת על! ממש כמו גלורי!" היא אומרת בהתלהבות ומוציאה חוברת מהתיק שלה ועליו מרוחה פרצופה של גלורי, המאמנת הקודמת של פיצ'ו . "היא כזאת מגניבה! את צריכה לראות אותה מתחרה! בגללה יצאתי בכלל למסע מלכתחילה!" מוסיפה בהתלהבות.

אוי לי
    ~~~
    אקח את התמונה מידיה של קיה ואחזיר אותה לתיק שלה. "בבקשה אל תדברי על גלוריה. פיצ'ו ממש שונאת אותה" אומר בעדינות לקיה.
    "גם אני הולכת לתחרות הסרט" אומר במטרה לשנות נושא ואתחיל ללכת לכיוון אזור התחרות. 'מעניין כמה פוקימונים מותר להשתמש...' אחשוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    סורי שלא יצא לי להגיב לפני זה! מקווה לרוץ קצת בסופ"ש!

קארון-
    יש עוד כמה קטנים ברחבי המחוז.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אם אתה מחפש את דני הוא בחדר האחורי" אומרת הזקנה ומצביעה לכם על דלת חומה בצידו השני של החדר.
    אתה ותמי מסלכים אחד על השנייה והולכים לשם. אתה פותחים את הדלת ורואה בחור בערך בן גילך ממלא ערמה של דפים וניירת "שלום" הוא אומר בחיוך ושערו השחור מזדקף יחד עם ראשו. אתה מציג את עצמך, אבל הוא מסתכל על תמי בעניין "לא נלחמנו כבר?" שואל אותה והיא עונה בחיוב "זהו ידעתי שאת מוכרת לי! מיני וטייני שלך עשו לו צרות עם המזרון!" הוא צוחק בקול עד שאתה מכחכך בגרונך. הוא מסתכל עליך בחיוך "אני מניח שאתה גם רוצה להלחם נכון? תן לי חצי שעה עד שאני מסיים פה בסדר?" שואל באדיבות.
    "אין בעיה" אומר לעברו בחיוך. "טייני? אם אוניקס היא מיני, אני חייב לראות מי זה טייני. שנצא?" אשאל אותה, בציפייה לפגוש מפלצת מהסיוטים.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ארון מקשיחה את עצמה ומזנקת על ג'יאדוד, שבדיוק סיים לחבוט בעץ ובעזרת רגליה הקידמיות, היא חובטת בו בעצמה- ואתה מתחיל לראות סדקים על עורו הגס. בינתיים, קקונה שנופל מתחיל לזהור באור בהיר וצהוב, ונראה שהקליפה שהייתה עורות נפתחת, ובמקומו יוצא פוקימון אחר לגמרי, אשר לא מזכיר בכלל את קקונה. קקונה התפתח לבידריל .
    הוא נוסק את כנפיו אשר זזות במהירות ונראה כאילו הוא חסר כנפיים בכלל ובחמש מכות של מתקפת זעם, הוא מחסל את אגסקיוט. בינתיים, ארון נראית בצרות שג'יאדוד מתאפס על עצמו ודוחף אותה בחוזקה.
    "אתה צריך לבחור את מי להשאיר בקרב" אומר המאמן בקול מעט ילדותי.
    'קקונה מתפתח!' אני חושב לעצמי בשימחה רבה וכאשר אני רואה את בידריל למול עיניי אני מתמלא גאווה "בידריל אני כל כך גאה בך! אתה ממש עוצמתי!" אני אומר לבידריל בפרץ של שימחה בלתי נשלטת.
    "עכשיו בידריל תחזור" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור שלו "אני מודה לך על עבודה נפלאה" אני לוחש לפוכדור שלו בחיוך.
    "ארון זה בכיס שלך, הג׳יודוד הזה הוא כל מה שנותר בינינו לבין ניצחון, אני יודע שאת בטח עייפה ופגועה אבל תני מאמץ אחד אחרון בשביל בקבוצה!" אני אומר לארון במטרה לחזק אותה "תשתמשי ברעידת אדמה על ג׳יודוד וסיימי את זה בשבירת לבנים!" אני צועק בקול מלא נחישות וביטחון שאש בוערת לי בעיניים
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה משחרר את מילטנק מהכדור שלה והיא קופצת בהתלהבות וקופצת באוויר בזמן שזנבה מתחילה לזהור באור לבן. היא מסתובבת באוויר ומנחיתה את זנבה הבוהק על ראשו של טיילו- אשר נפגע מהמתקפה. הוא מתחיל לזהור באור כתום ובוהק ונראה שהוא מתרכז ואז טס לעברה של מילטנק שמקורו בוהק באור לבן והוא מנקר אותה בחוזקה.
    "וואו!" אומר בהתלהבות למראה המתקפה. "מילטאנק, חותמת לב ואז אגרוף דינמיט! בואי נגמור אותו!"

12. the bitch is back
    לוקאס-
    אלקיד צוהל מאושר ומתחיל לקפוץ לידך כשאתם עוזבים את העיר ג'נטה מאחוריכם ומסתכלים קדימה אל האופק. תוך כמה דקות ספורות, אתה חוצה את הדרך היישר לשביל שבור וחבוט, שלו לפי השלט שאתה רואה קוראים 'דרך 26'. אתה עובר בדרך מתה למדי, בלי שום דבר מסביב. פשוט שביל המוביל אותך למה שנראה לך כמו ג'ונגל ענקי הצומח סתם ככה באמצע השום מקום.
    ככל שאתה מתקרב למקום, משהו בו מרתיע אותך. הג'ונגל נראה כאילו נלקח מהסיוטים הכי גדולים שלך. ענקי, פראי, מטורף ואפל. אתה בולע את הרוק ונכנס לתוך היער הענקי הזה. 'יער איליין' אתה חושב לעצמך 'כמות האנשים שנעלמו כאן בשנה אחת' אתה מגלגל בראשך את כל הכתבות שראית בחדשות. מקום לא טוב לאנשים. תוך כדי הליכה, אתה מבחין ברעש בקרבת מקום. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון דמוי פטרייה קטן וחום .

בלו-
    "מה? מאיפה את יודעת את זה?" שואלת ולא נראה שהזיז לה יותר מידי "אין מצב שגלורי נטשה ככה פוקימון. הבחורה מושלמת!" אומרת בקול מתלהב וכשאת תוקעת בה מבט, היא נרגעת מעט ומחזירה את המגזין לתיק שלה. "רגע חשבתי שאמרת שאת רוצה להיות מאמנת במכונים. לא?" היא שואלת בזמן שאתן מתקרבות ביחד לכיוון למבנה התחרות, שנראה עמוס עד אפס מקום ועשרות אנשים עומדים בחוץ עם מצלמות והם מריעים בקול. את מתקרבת במהירות לראות על מה ההמולה וההתלהבות ושם יורד לך הצבע מהפנים. גלורי עומדת במרכז האנשים מנופפת לשלום משוויצה בסרט שזה עתה זכתה ולידה עומד פוקימון לבן מהמם ביופיו ועדיין מפחיד באותה רמה .
    את מסתכלת על קיה, שנראה שבשבילך, היא מחזיקה את עצמה לא להתלהב. לפתע, גלורי משירה מבט ישר עלייך, וחיוך זחוח עולה על פניה בהבעת זלזול טהורה. היא קורצת לך בעין אחת ואז מסתובבת וממשיכה לנופף בידה האחת באלגנטיות מופתית. "את רוצה שנחזור אחר כך?" שואלת אותך בלחישה קיה.

אלון-
    אתה מחזיר את סאנקורן ומתחיל להסתובב בפארק. מחפש תעסוקה, כשלפתע אתה מבחין בלהקה פוקימונים קטנים וסגולים רצים ליד הפחי זבל. אתה מזהה אותם בקלות כרטטה .

קארון-
    תמי מהנהנת במהירות ובשנייה שאתם יוצאים מהמרכז היא זורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא משהו שמזכיר לך שבלול, אבל משהו בו נראה עתיק וקדמוני. משהו שלא התפתח לגמרי. "תכיר את טייני" אומרת בחיוך תמי ומצביעה לך הפוקימון הקטן "מצאתי אותו כמאובן במחוז קנטו כשהייתי קטנה. ומאז אנחנו בלתי נפרדים" היא אומרת בהתלהבות ומתכופפת לעברו ומחבקת אותו בחוזקה.

ג'ון-
    שבירת אבנים (rock smash) ויש שבירת לבנים ( brick break)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מתנערת ומסתערת לעברו של ג'יאדוד וקופצת באוויר, ויוצרת רעידת אדמה קטלנית. ג'יאדוד המסכן שגם ככה מותש מהקרב מתעלף במקום. אבל כמה שניות אחר כך, גם ארון מאבדת את ההכרה. מתקפות העשב של אגסקיוט עשו את שלהן.
    המאמן מחזיר את ג'יאדוד ונפרד ממך ונעלם במהירות.

אדם-
    מילקטנק מתנערת ומכווצת את שפתיה ושולחת מפיה בועת לב גדולה אשר מתנפצת על טיילו. טיילו מנופף בכנפיו ומסתער לעברה של מילטנק, מתחמק בעזרת מתקפת מהירות מאגרוף הדינמאיט שלה, ואז מנקר אותה בחוזקה בפרצופה ונראה שהיא נפגעת קשה מהמתקפה הזאת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. היזהרו מחיקויים!
    [B]

קארון-
    תמי מהנהנת במהירות ובשנייה שאתם יוצאים מהמרכז היא זורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא משהו שמזכיר לך שבלול, אבל משהו בו נראה עתיק וקדמוני. משהו שלא התפתח לגמרי. "תכיר את טייני" אומרת בחיוך תמי ומצביעה לך הפוקימון הקטן "מצאתי אותו כמאובן במחוז קנטו כשהייתי קטנה. ומאז אנחנו בלתי נפרדים" היא אומרת בהתלהבות ומתכופפת לעברו ומחבקת אותו בחוזקה.
    "אז הפעם לא הלכת הפוך על הפוך אה?" אומר. "שלום לך טייני" אומר ואגיש את ידי למחוש הגדול הימני של טייני-אומנייט, ללחיצת יד-מחוש. לאחר שיגיב למחוותי אתמתח ואחכה שדני, מנהיג המכון, יקרא לי כדי להתחיל בקרב. "תגידי רגע, תמי, את היית פעם בג'נטה? או שזו הפעם הראשונה שלך? אני מניח שהיית כי מנהיג המכון זיהה אותך אבל בכל זאת, הייתי חייב לשאול".
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun
    ג'ון-
    שבירת אבנים (rock smash) ויש שבירת לבנים ( brick break)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מתנערת ומסתערת לעברו של ג'יאדוד וקופצת באוויר, ויוצרת רעידת אדמה קטלנית. ג'יאדוד המסכן שגם ככה מותש מהקרב מתעלף במקום. אבל כמה שניות אחר כך, גם ארון מאבדת את ההכרה. מתקפות העשב של אגסקיוט עשו את שלהן.
    המאמן מחזיר את ג'יאדוד ונפרד ממך ונעלם במהירות.
    אזכור להבא.. איזה משעמם זה שבת בבסיס אלוהים ישמור, גם להשיג פה קליטה זו חתיכת משימה חחחח
    -----------
    אני שולף את הפוכדור של ארון ומחזיר אותה במהירות לתוכו "תודה רבה לך ארון, גם בקשייך את ביצעת עבודה שאין שני לה, מגיע לך מנוחה ארוכה, נצלי אותה היטב ותדעי שאני מעריך אותך מאוד" אני אומר בלחש לפוכדור שלה ורץ במהירות אל עבר מרכז הפוקימונים.
    'עוד קרב מצוין של שני הפוקימונים שלי, אני מרגיש מוכן ללכת ולאתגר את מנהיג המכון!' אני חושב לעצמי בשימחה בדרכי למרכז הפוקימונים שממנו באתי כדי לנוח ולתת לפוקימונים שלי טיפול ומשם אני מתכונן לצאת למכון
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אלקיד צוהל מאושר ומתחיל לקפוץ לידך כשאתם עוזבים את העיר ג'נטה מאחוריכם ומסתכלים קדימה אל האופק. תוך כמה דקות ספורות, אתה חוצה את הדרך היישר לשביל שבור וחבוט, שלו לפי השלט שאתה רואה קוראים 'דרך 26'. אתה עובר בדרך מתה למדי, בלי שום דבר מסביב. פשוט שביל המוביל אותך למה שנראה לך כמו ג'ונגל ענקי הצומח סתם ככה באמצע השום מקום.
    ככל שאתה מתקרב למקום, משהו בו מרתיע אותך. הג'ונגל נראה כאילו נלקח מהסיוטים הכי גדולים שלך. ענקי, פראי, מטורף ואפל. אתה בולע את הרוק ונכנס לתוך היער הענקי הזה. 'יער איליין' אתה חושב לעצמך 'כמות האנשים שנעלמו כאן בשנה אחת' אתה מגלגל בראשך את כל הכתבות שראית בחדשות. מקום לא טוב לאנשים. תוך כדי הליכה, אתה מבחין ברעש בקרבת מקום. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון דמוי פטרייה קטן וחום .
    "וואו זה שרומיש" אומר ואסרוק אותו עם הפוקדע "אני אתפוס אותך, אני צריך פוקימון עשב ואתה מתפתח גם ללחימה לפי מה שאני זוכר" אומר "צא ספירו! כנף ברזל! ואז ניקור קדימה!" אומר בעת שאוציא את ספירו

עמוד 23 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •