Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1446
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    "מה? מאיפה את יודעת את זה?" שואלת ולא נראה שהזיז לה יותר מידי "אין מצב שגלורי נטשה ככה פוקימון. הבחורה מושלמת!" אומרת בקול מתלהב וכשאת תוקעת בה מבט, היא נרגעת מעט ומחזירה את המגזין לתיק שלה. "רגע חשבתי שאמרת שאת רוצה להיות מאמנת במכונים. לא?" היא שואלת בזמן שאתן מתקרבות ביחד לכיוון למבנה התחרות, שנראה עמוס עד אפס מקום ועשרות אנשים עומדים בחוץ עם מצלמות והם מריעים בקול. את מתקרבת במהירות לראות על מה ההמולה וההתלהבות ושם יורד לך הצבע מהפנים. גלורי עומדת במרכז האנשים מנופפת לשלום משוויצה בסרט שזה עתה זכתה ולידה עומד פוקימון לבן מהמם ביופיו ועדיין מפחיד באותה רמה .
    את מסתכלת על קיה, שנראה שבשבילך, היא מחזיקה את עצמה לא להתלהב. לפתע, גלורי משירה מבט ישר עלייך, וחיוך זחוח עולה על פניה בהבעת זלזול טהורה. היא קורצת לך בעין אחת ואז מסתובבת וממשיכה לנופף בידה האחת באלגנטיות מופתית. "את רוצה שנחזור אחר כך?" שואלת אותך בלחישה קיה.

אקמוץ את ידי לאגרוף ואנשום נשימה עמוקה. "לא, זה בסדר" אומר בקול רועד. "בואי נראה איפה נרשמים" אמלמל ואלך לחפש את ההרשמה. 'אני אראה לה שפיצ'ו מסוגלת לנצח! היא תראה שהיא הפסידה פוקימון מדהים!' אחשוב במוחי. "דרך אגב, שהייתי קטנה רציתי להשיג 8 תגים. שגדלתי הבנתי שסרטים זו הדרך בשבילי.בגלל זה התבלבלתי קצת" אסביר לקיה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה משחרר את ספירו, היוצא במהירות לעבר הפוקימון הקטן ובזמן שכנפו מתחילה לדלוק באור כסוף ובוהק, שרומיש מסתובב בבהלה וסופג את עצמת המתקפה בחוזקה. שרומיש מסתובב במהירות במקום ומשחרר אבקה צהובה-כתומה לאוויר אשר נספגת בגופו של ספירו והוא נראה כאילו מתקשח, ונופל על האדמה. 'נבגי שיתוק' אתה חושב לעצמך בזעם. בינתיים שרומיש מצליח לדחוף את ספירו המשותק ומעיף אותו אחורנית, בלי יכולת התנגדות.

קארון-
    לא נראה שתמי הבינה את ההערה שלך על השם וטייני לופף את ידך בעדינות מרבית וקורא בקול צרוד וקל.
    "בטח. כבר אמרתי לך לא? זכיתי בשלושה תגים כבר במחוז" אומרת ומראה לך פעם נוספת את שלושת התגים שלה.
    "אתה רוצה לעשות משהו עד שהוא יסיים? קנית מלא דברים. אתה הולך להשתמש במשהו מהם לעכשיו?" שואלת בסקרנות.

ג'ון-
    מסכן חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי שאתה מחזיר את ארון לכדורה אתה חוזר במהירות למרכז ומבקש מאחות ג'וי חייכנית לרפא את הפוקימונים שלך.
    אחרי כמה דקות קצרות, היא מחזירה לך אותם בחיוך. מיד לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת לעבר המכון. אתה רואה את המבנה מרחוק, וזה מזכיר לך שילוב של גן ילדים וטירת חלומות. אתה דופק בדלת ושם פותח לך את הדלת אדון מבוגר בבגדי שופט רישמיים של ליגת הפוקימונים. הוא מסתכל עליך, ואז רואה את הפוקדורים על חגורתך "אתה מוזמן להכנס" הוא אומר בחיוך ופותח בפניך את הדלת. אתה נכנס לחדר קבלה קטן שנראה שהולך עם מוטיב הגן ילדים. ורוד מעט ופרוותי בכל מקום. אתה מבחין גם שאתה הולך על שטיח רך ונעים בצבע ירקרק עדין. הוא מוביל אותך לחדר גדול יותר, ואז נופל לך האסימון שזה אולם הקרב שלכם. מצידו של השני של החדר עומד נער גבוה ושחום עור המסתכל עליך בחיוך "היי אני דני. מנהיג מכון בראשית" אומר בקול עליז למראה.
    השופט, שהכניס אותך למקום מתייצב במקומו "הקרב הוא 2 על 2. לאף אחד מהמתמודדים אסור להחליף פוקימונים. הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם יוכרז כמנצח" אומר בקול סמכותי. "בוא נתחיל!" קורא דני וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה וחייכנית למראה .

בלו-
    קיה מחייכת חצי חיוך "את יודעת אז שרוב הסיכויים נלחם אחת בשנייה?" אומרת וקורצת בידידותית . שתיכן מתעלמות מההמולה סביב גלורי ונכנסות פנימה.
    אתן מגיעות לדלפק הקבלה ונרשמות לתחרות הבאה. "התחרות תהיה לצערי רק מחר ב 12 בצהריים. כרגע כבר שש וחצי בערב. אבל שתיכן רשומות" היא אומרת אחרי שהיא עדכנה כמה מהפרטים בפוקידע שלכן.
    "עליכן להתייצב בחדר האחורי עד השעה 11 וחצי. במידה ולא תעמדו בזמנים תעלצו לחכות לתחרות הבאה" היא מוסיפה ומסדרת את חליפתה הצהובה בהירה.
    קיה מהנהנת ומודה לה ומובילה אותך החוצה "נראה לי אני אלך להתאמן קצת. יש לי כבר כמה מהלכים שעבדתי עליהם, אבל אני רוצה לשפר אותם לפני התחרות!" היא אומרת בחיוך "כבר חשבת על איך את הולכת להציג את הפוקימונים שלך? או חשבת עם מי תשתמשי בקרבות?" שואלת אותך בסקרנות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    מילקטנק מתנערת ומכווצת את שפתיה ושולחת מפיה בועת לב גדולה אשר מתנפצת על טיילו. טיילו מנופף בכנפיו ומסתער לעברה של מילטנק, מתחמק בעזרת מתקפת מהירות מאגרוף הדינמאיט שלה, ואז מנקר אותה בחוזקה בפרצופה ונראה שהיא נפגעת קשה מהמתקפה הזאת.
    "מילטאנק, מהר! זנב ברזל ואז שתיית חלב!" אפקוד. אני חייב למצוא אסטרטגיה.

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    קארון-
    לא נראה שתמי הבינה את ההערה שלך על השם וטייני לופף את ידך בעדינות מרבית וקורא בקול צרוד וקל.
    "בטח. כבר אמרתי לך לא? זכיתי בשלושה תגים כבר במחוז" אומרת ומראה לך פעם נוספת את שלושת התגים שלה.
    "אתה רוצה לעשות משהו עד שהוא יסיים? קנית מלא דברים. אתה הולך להשתמש במשהו מהם לעכשיו?" שואלת בסקרנות.

"אה נכון" אזכר. אוציא את דיסקי המתקפות ואת קורפיש וטרטוויג (הו עומר הדגול למד אותי איך משתמשים בדיסקים). אשתמש בדיסק שאיבת ג'יגה על טרטוויג ובדיסק פעמית מים על קורפיש. לאחר מכן אבדוק התאמה של אחד מפוקימוניי לאגרוף ניקוז.
    Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה משחרר את ספירו, היוצא במהירות לעבר הפוקימון הקטן ובזמן שכנפו מתחילה לדלוק באור כסוף ובוהק, שרומיש מסתובב בבהלה וסופג את עצמת המתקפה בחוזקה. שרומיש מסתובב במהירות במקום ומשחרר אבקה צהובה-כתומה לאוויר אשר נספגת בגופו של ספירו והוא נראה כאילו מתקשח, ונופל על האדמה. 'נבגי שיתוק' אתה חושב לעצמך בזעם. בינתיים שרומיש מצליח לדחוף את ספירו המשותק ומעיף אותו אחורנית, בלי יכולת התנגדות
    "ספירו למרות שאתה משותק אתה יכול עוד לזוז, תנסה להתנגד לשיתוק ברגע שתסיים איתו ניקח אותך חזרה למרפאה!" אומר לו
    "תשתמש בניקור שוב! תיתפס עליו עם הרגליים שלך ותנקר אותו, ככה לא תצתרך לזוז הרבה!"

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה מחזיר את סאנקורן ומתחיל להסתובב בפארק. מחפש תעסוקה, כשלפתע אתה מבחין בלהקה פוקימונים קטנים וסגולים רצים ליד הפחי זבל. אתה מזהה אותם בקלות כרטטה .

"אודישית, כוח טבע! אודיש, חומצה!" אורה להם, על כל הלהקה.

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [

בלו-
    קיה מחייכת חצי חיוך "את יודעת אז שרוב הסיכויים נלחם אחת בשנייה?" אומרת וקורצת בידידותית . שתיכן מתעלמות מההמולה סביב גלורי ונכנסות פנימה.
    אתן מגיעות לדלפק הקבלה ונרשמות לתחרות הבאה. "התחרות תהיה לצערי רק מחר ב 12 בצהריים. כרגע כבר שש וחצי בערב. אבל שתיכן רשומות" היא אומרת אחרי שהיא עדכנה כמה מהפרטים בפוקידע שלכן.
    "עליכן להתייצב בחדר האחורי עד השעה 11 וחצי. במידה ולא תעמדו בזמנים תעלצו לחכות לתחרות הבאה" היא מוסיפה ומסדרת את חליפתה הצהובה בהירה.
    קיה מהנהנת ומודה לה ומובילה אותך החוצה "נראה לי אני אלך להתאמן קצת. יש לי כבר כמה מהלכים שעבדתי עליהם, אבל אני רוצה לשפר אותם לפני התחרות!" היא אומרת בחיוך "כבר חשבת על איך את הולכת להציג את הפוקימונים שלך? או חשבת עם מי תשתמשי בקרבות?" שואלת אותך בסקרנות[/quote]

"זו הפתעה למקרה שאלחם נגדך" אומר לה בקריצה. "כמה פוקימונים משתתפים?" אשאל אותה לפני שאפרד ממנה. קודם כל אלך לחפש חנות בגדים קטנה או אקססוריז. שאמצא, אחפש סיכת פרח לפיצ'ו-בצבע ורוד או סגול. שאמצא סיכה שאהב אקנה אותה ואשים בכיס. לאחר מכן אמצא מקום שקט להתאמן. אחרי שאמצא אוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר "אוקיי! מחר תחרות הסרט והדיע הזמן להתאמן!". "פיצ'ו, את בתחרות הזו" אומר לה. אם צריך שני פוקימונים אצרף גם את סקיטי. אני אתן לפיצ'ו את הפרח "זהו, עכשיו אין לך סיבה לחשוב על גלוריה!" אומר לה בחיוך. "פיצ'ו, תנסי להשתמש באגרוף רעם תוך כדי סלטות באוויר. זה גם יחזק את ההתקפה שלך בגלל האקסטרה מהירות וגם ייראה ממש יפה, את תיראי כמו כדור זוהר" אומר לה בחיוך. 'נקרא לזה... סלטת רעם' אחשוב במוחי בשמחה
    "אוקיי פיצ'ו!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    אדם-
    מילטנק מתאפסת, וזנבה דולק באור כסוף והיא מצליחה להחטיף בגבו של טיילו, ולהפיל אותו על בטנו בזמן התעופה שלו.
    טיילו נראה מעט מבולבל, אבל מתאפס במהירות ומצליח להכות אותה במתקפת זעם, חלשה במקצת, אבל עדיין משפיעה על מילטנק. מילטנק לא מהססת ולוחצת על העטינים שלה, וחלב לבן וחמים קופץ ישר לפיה. המראה מעט דוחה, אבל 'היי זה ריפא אותה' אתה חושב לעצמך כשמילטנק נראית חזקה מתמיד.

קארון-
    אהמ v_v
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מצמיד את הדיסקים לקורפיש ולטורטוויג בהתאמה, ושני הדיסקים נספגים במהירות בגופם. שניהם למדו את המתקפות. אתה מסתכל על הדיסק השלישי ומנסה להצמיד אותו לטורטוויג, אבל כלום לא קורה. אתה עובר לקורפיש, אבל גם עכשיו זה לא עובד.
    "לא נראה לי שלמישהו מהם יש אגרוף בשביל שהם יוכלו ללמוד את המתקפה הזאת" אומרת לך תמי ומסתכלת על שני הפוקימונים שלך בחיוך.

לוקאס-
    ספירו מתאמץ, ומצליח לפרוס את כנפיו הקטנות והוא נוסק במהירות לעברו של שרומיש, ותופס אותו ברגליו, וציפורניו החדות כתער, מתחפרות בתוך בשרו של הפוקימון, והוא מתחיל לנקר אותו בפרצופו בחוזקה.
    שרומיש, אשר מנסה למצוא דרך להוריד את ספירו, נראה תשוש מהמתקפות כשלפתע, הוא זוהר באור ירוק ובהיר והוא סופג אנרגיות ישירות בספירו. מכיוון שספירו מעליו, העצמה של המתקפה שלו גדלה והוא מצליח לפגוע בספירו בחזוקה.

אלון-
    כשזה שניים על לפחות עשרה רטטות, אתה מורה לפוקימונים שלך מה לעשות. אודיש פותחת את פיה, זוהרת בצהוב, וכדור אנרגיה ירוקה-כחולה נוצר לפני פיה והיא שולחת אותו במהירות לעבר הלהקה. אודיש השני שלך, פותח את פיו ושולח חומצה סגולה מפיו, ועוטף את כדור האנרגיה וצובע אותה בצבע לבן משום מה. התוצר הסופי יוצר סוג של כדור אנרגיה, המתפרק במהירות על להקת האודישים ופוצע את כולם. הרטטות שלא הספיקו לברוח מהמתקפה, נראים מופתעים וכולם מזנקים לעבר הפוקימונים שלך, וזעם טהור בעיניהם.

בלו-
    קיה חושבת לרגע "טוב את צריכה פוקימון אחד להציג לשלב הראשון. אחר כך יש קרב אחד על אחד ובסוף השניים שנשארים זה קרב כפול. אבל אני לא חושבת שיש איזו הגבלה בכמה את יכולה להשתמש" אומרת לך ואז נפרדת ממך וקובעת להיפגש איתך מאוחר יותר במרכז הפוקימונים. את מתחילה ללכת באזור ואת מבחינה בכמה דוכנים כאלה ואחרים המוכרים אביזרים לתחרויות סרט. את לבסוף מוצאת סיכה קטנה של פרח ורוד המתאים לפיצ'ו ובלי היסוס את קונה אותו. הרוכל אומר לך שזה 5$ ואת משלמת לו במהירות. את נפנית משם במהירות ומגיעה לפארק קטן ושקט למראה. את משחררת את הפוקימונים שלך ומביאה לפיצ'ו את הסיכה החדשה שלה. היא מסתכלת עליה בהפתעה ואז עושה שני דברים שמפתיעים אותם. היא זורקת את הישנה ואז קופצת עלייך ופורצת בבכי. נראה שהמתנה ריגשה אותה במיוחד והיא מודה לך.
    את מחבקת אותה ומורידה אותה ממך והיא מוחה את הדמעות שלה ואז מהנהנת ברצינות כשאת מסבירה לה על מה שאת רוצה שהיא תעשה ואז קופצת באוויר בהתלהבות ומצביעה לרגע על רגליה הקטנות ואז על אגרופה. נראה שיש לה רעיון אחר למה שביקשת. היא רצה במהירות וקופצת לאוויר וטוענת את אגרוף החשמל שלה ברגליה. היא עושה סיחרור באוויר, וזה משאיר אחריה שובל של ברקים חשמליים המסתלסלים באוויר ונעלמים אחרי כמה שניות. 'זה לא מספיק' את חושבת לעצמך.
    גיל! 3>

9. לא ברור בכלל

אלון-
    כשזה שניים על לפחות עשרה רטטות, אתה מורה לפוקימונים שלך מה לעשות. אודיש פותחת את פיה, זוהרת בצהוב, וכדור אנרגיה ירוקה-כחולה נוצר לפני פיה והיא שולחת אותו במהירות לעבר הלהקה. אודיש השני שלך, פותח את פיו ושולח חומצה סגולה מפיו, ועוטף את כדור האנרגיה וצובע אותה בצבע לבן משום מה. התוצר הסופי יוצר סוג של כדור אנרגיה, המתפרק במהירות על להקת האודישים ופוצע את כולם. הרטטות שלא הספיקו לברוח מהמתקפה, נראים מופתעים וכולם מזנקים לעבר הפוקימונים שלך, וזעם טהור בעיניהם.
    'בדיוק מה שרציתי' אחשוב.
    "אודישית, הגנה! הגני על שניכם מהרטטות! בינתיים אודיש, ריח מתוק, קדימה!!" אורה להם. לאחר שאראה כי ביצעו, אצעק "קדימה שניכם, השתמשו בחומצה- עוצמה מלאה!"

Spoiler ספוילר

10. Because lizards can swim
    לוקאס-
    ספירו מתאמץ, ומצליח לפרוס את כנפיו הקטנות והוא נוסק במהירות לעברו של שרומיש, ותופס אותו ברגליו, וציפורניו החדות כתער, מתחפרות בתוך בשרו של הפוקימון, והוא מתחיל לנקר אותו בפרצופו בחוזקה.
    שרומיש, אשר מנסה למצוא דרך להוריד את ספירו, נראה תשוש מהמתקפות כשלפתע, הוא זוהר באור ירוק ובהיר והוא סופג אנרגיות ישירות בספירו. מכיוון שספירו מעליו, העצמה של המתקפה שלו גדלה והוא מצליח לפגוע בספירו בחזוקה.
    "ספירו אל תכנע אתה סוג תעופה זה משפיע עליך פחות!" אומר לו "קדימה תנקר אותו! תנצח אותו בשבילי!" אומר לו בעידוד

11. the bitch is back
    אלון-
    שני האודישים נצמדים אחד לשנייה ומוקפים בבועת ההגנה של אודיש הזוהרת סביבם באור כחול ויפה.
    בינתיים, אודיש השני מפזר מבין עליו אבקה ורוד וריחנית אשר מתחילה להתפזר לכל עבר, מה שמשגע את הרטטות, והם מנסים עוד יותר לתקוף אותם. הכדור הגנה של אודיש יורד ושניהם ביחד יורים מפיהם חומצה סגולה המתפזרת על שאר הרטטות אשר נפצעים קשה.
    וכך בשתי מתקפות בלבד, להקת הרטטות או מעולפים על האדמה או בורחים כל עוד הם יכולים.

לוקאס-
    ספירו מסתכל עליך בהפתעה, ובעיניו אושר טהור והוא מתאפס על השיתוק והוא מתחיל לחבוט בשרומיש בגופו לפחות חמש פעמים.
    אתה מנסה להבין מה קורה, ואז אתה קולט. הוא למד חבטות זעם.
    שרומיש מצליח סוף סוף לברוח מגופו של ספירו ומתחיל לרוץ עליו עם דחיפה, שממנה ספירו מצליח להתחמק בקלות והוא מנקר אותו בגבו.
    גיל! 3>

12. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-
    אהמ v_v
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מצמיד את הדיסקים לקורפיש ולטורטוויג בהתאמה, ושני הדיסקים נספגים במהירות בגופם. שניהם למדו את המתקפות. אתה מסתכל על הדיסק השלישי ומנסה להצמיד אותו לטורטוויג, אבל כלום לא קורה. אתה עובר לקורפיש, אבל גם עכשיו זה לא עובד.
    "לא נראה לי שלמישהו מהם יש אגרוף בשביל שהם יוכלו ללמוד את המתקפה הזאת" אומרת לך תמי ומסתכלת על שני הפוקימונים שלך בחיוך.
    "לא יודע, חשבתי שאולי קורפיש יוכל" אומר לה. לאחר מכן אחכה כמה דקות. אם דני לא יוצא עד אז, איזום קרב אימונים בין שני הפוקימונים שלי
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    לוקאס-
    ספירו מסתכל עליך בהפתעה, ובעיניו אושר טהור והוא מתאפס על השיתוק והוא מתחיל לחבוט בשרומיש בגופו לפחות חמש פעמים.
    אתה מנסה להבין מה קורה, ואז אתה קולט. הוא למד חבטות זעם.
    שרומיש מצליח סוף סוף לברוח מגופו של ספירו ומתחיל לרוץ עליו עם דחיפה, שממנה ספירו מצליח להתחמק בקלות והוא מנקר אותו בגבו.
    ספירו לומד מכת זעם לא חבטות זעם
    כאילו.. נראלי... fury swipes זה חבטות זעם לא? וספירו לומד fury attack
    ממש תסביך שטוקהולם יש לספירו הזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מצויין ספירו תסיים את זה בחבטות זעם אחרונות כל עוד אתה בטווח קרוב" אומר לו בגאווה 'אולי הוא כן מתאים לקרבות, יש לו נחישות' אחשוב לבסוף

14. לא ברור בכלל
    אלון-
    שני האודישים נצמדים אחד לשנייה ומוקפים בבועת ההגנה של אודיש הזוהרת סביבם באור כחול ויפה.
    בינתיים, אודיש השני מפזר מבין עליו אבקה ורוד וריחנית אשר מתחילה להתפזר לכל עבר, מה שמשגע את הרטטות, והם מנסים עוד יותר לתקוף אותם. הכדור הגנה של אודיש יורד ושניהם ביחד יורים מפיהם חומצה סגולה המתפזרת על שאר הרטטות אשר נפצעים קשה.
    וכך בשתי מתקפות בלבד, להקת הרטטות או מעולפים על האדמה או בורחים כל עוד הם יכולים.
    "נהדר אודישים, אתם גדולים!" אומר להם.
    "קדימה, יש לכם כוח לעוד אימונים?" אשאל אותם, במידה וכן אחפש עוד פוקימונים

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun
    ג'ון-
    מסכן חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי שאתה מחזיר את ארון לכדורה אתה חוזר במהירות למרכז ומבקש מאחות ג'וי חייכנית לרפא את הפוקימונים שלך.
    אחרי כמה דקות קצרות, היא מחזירה לך אותם בחיוך. מיד לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת לעבר המכון. אתה רואה את המבנה מרחוק, וזה מזכיר לך שילוב של גן ילדים וטירת חלומות. אתה דופק בדלת ושם פותח לך את הדלת אדון מבוגר בבגדי שופט רישמיים של ליגת הפוקימונים. הוא מסתכל עליך, ואז רואה את הפוקדורים על חגורתך "אתה מוזמן להכנס" הוא אומר בחיוך ופותח בפניך את הדלת. אתה נכנס לחדר קבלה קטן שנראה שהולך עם מוטיב הגן ילדים. ורוד מעט ופרוותי בכל מקום. אתה מבחין גם שאתה הולך על שטיח רך ונעים בצבע ירקרק עדין. הוא מוביל אותך לחדר גדול יותר, ואז נופל לך האסימון שזה אולם הקרב שלכם. מצידו של השני של החדר עומד נער גבוה ושחום עור המסתכל עליך בחיוך "היי אני דני. מנהיג מכון בראשית" אומר בקול עליז למראה.
    השופט, שהכניס אותך למקום מתייצב במקומו "הקרב הוא 2 על 2. לאף אחד מהמתמודדים אסור להחליף פוקימונים. הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם יוכרז כמנצח" אומר בקול סמכותי. "בוא נתחיל!" קורא דני וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה וחייכנית למראה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gi
    "שלום דני, אני ג׳ון!" אני מכריז באומץ וחדות כאש בעיניי לפני קרב המכון הראשון שלי 'זה מכון די מוזר, מרגיש ממש כמו גן ילדים!' אני חושב לעצמי בזמן שהשופט מכריז על החוקים לקרב.
    "בידריל אני בוחר בך!" אני צועק וזורק את הפוכדור של בידריל ועל הדרך מוציא פוקידע כדי לסרוק את הפוקימון של דני.
    'זה זירה רכה ופרוותית, אין לי אפשרות ממש לנצל דברים קשיחים כדי לגרום נזק נוסף בהתקפות שלי...' אני חושב שאסטרטגית ואז פונה לבידריל "בידריל תשתמש בעוקץ רעל במהירות!"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •