Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1446
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    מילטנק מתאפסת, וזנבה דולק באור כסוף והיא מצליחה להחטיף בגבו של טיילו, ולהפיל אותו על בטנו בזמן התעופה שלו.
    טיילו נראה מעט מבולבל, אבל מתאפס במהירות ומצליח להכות אותה במתקפת זעם, חלשה במקצת, אבל עדיין משפיעה על מילטנק. מילטנק לא מהססת ולוחצת על העטינים שלה, וחלב לבן וחמים קופץ ישר לפיה. המראה מעט דוחה, אבל 'היי זה ריפא אותה' אתה חושב לעצמך כשמילטנק נראית חזקה מתמיד.
    "מעולה מילטאנק! את מדהימה!" אקרא לעברה בהתלהבות! "בואי נסיים את זה בצורה מרשימה, תסתובבי במעגל ותנחיתי זנב ברזל על טיילו כלפי הרצפה ותנחתי עליו במתקפת דריכה! תסיימי כשאת עומדת עליו עם רגליים קדמיות למעלה שיראה כאילו את סיימת הופעה מרהיבה!"

2. the bitch is back
    לוקאס-
    למרות סקרנותך הגוברת, אתה ממשיך מהבקתה ומחפש דרך נוספת לצאת מהיער הזה.
    אחרי כמה דקות הליכה, וצבירת מרחק רציני מהבקתה המוזרה. אתה שומע רעש. אתה מסתובב ורואה נערה, לבושת שחורים מסתכלת עליך ברצינות . "היי ילד" היא אומרת בקול קר "מה אחד כמוך מחפש במקום זה?" שואלת וקולה מעביר בך צמרמורת בכל הגב. הנערה מתחילה לצעוד לעברך, ומשהו בצעדיה מוזר ומלחיץ. כמו זומבי שפירקו לו את הרגלים והוא עדיין מנסה לעמוד. "בוא תתקרב אליי" היא אומרת ומרימה פוקדור בידה "אשמח לראות איך המעיים שלך נראים" היא מוסיפה וצחוק גועלי עולה מגרונה.

ג'ון-
    למרות גודלה הענקי של איגליבאף, בידריל אשר שולח עשרות מחטים קטנים לעברה, איכשהו מפספס. יכול להיות בגלל שאין כמעט אוויר בחדר, המחטים נופלים תחת כוח הכבידה. בידריל למרות זאת לא מוותר וטס במהירות לעבר איגליבאף ושניות לפני שהוא פוגע בה דני קורא בקול ברור וחד "תותח אוויר" ואיגליבאף בבת אחת פולטת כדור אוויר ענקי מפיה אשר פוגע בעצמה אדירה בבידריל ומרסק אותו על המזרן.
    "אתה מבין. אני משתמש ביכולות של הפוקימונים שלי לא בצורה רגילה" אומר דני כאילו מתנשא מעליך "עכשיו רוח קפואה" מורה לאיגליבאף שלו, שבינתיים נוחתת באלגנטיות על המזרן והיא פותחת שוב את פיה ומשב רוח קפואה שוב נושב מפיה.

קארון-
    טעות שלי :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג שולח עשרות עלי תער לגובה, אבל העלים בקושי מזיזים לה בגלל גולדה הענק. כמו שנמלים ינסו לפצוע פיל. דני מחייך ואז קורא במהירות "תותח אוויר" ואיגליבאף פותחת את פיה ויוצרת כדור דחוס וכהה של אוויר והיא שולחת אותו על טורטוייג הסופג את כל המתקפה בגופו והוא מועף אחורה, פצוע מהמתקפה.
    "הוא עשה את זה גם לי" קוראת לך תמי מהיציע "אבל אני בטוחה שכבר הבנת את החולשה העיקרית כשהוא עושה את זה!" היא מוסיפה. בינתיים, איגליבאף נוחתת באלגנטיות על רגל אחת ומחייכת באושר לעברכם "עכשיו רוח קפואה!" קורא דני בקול רציני וחד לעבר הפוקימון שלו. איגליבאף פותחת אתפיה ומשב של רוח קפואה ואפרורית יוצאת מיפה לעבר של טורטוויג.

אלון-
    שני האודישים שלך נצמדים אחד לשנייה, כשבועת הגנה כחולה מגנה עליהם מהפוקימונים של היריב ואודיש מפזר אבקה ורודה לכל עבר, מה שגורם לחוסר ריכוז קל לפוקימונים של היריב. הבועה יורדת ושניהם שולחים ביחד חומצה לכל עבר. אבל הפוקימונים של היריב, הם לא רטטות לא מאומנות, ושניהם מתחמקים מהמתקפה. "גלמיאו סתירת השקמה! פארפדג' דקירת רעל!" קורא המאמן ושני הפוקימונים שלו מסתערים על שלך, פעם נוספת.

בלו-
    האמת שזה בדיוק מה שרציתי להציע לך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו מהנהנת בראשה וקופצת שוב לאוויר ומסתחררת בסלטות מושלמות. תוך כדי היא מפזרת עשרות לבבות אדומים לאוויר ומדליקה אותם בעזרת מכת ברק. כל הלבבות מתחילים לזהור באור אדום בוהק ואז מתפוצצים אחד אחרי השני בעננת עשן אדומה וקסומה.
    'זהו' את חושבת לעצמך. אין ספק שהמראה מעניין ומיוחד ומה שעוזר לך באמת לדעת שהדבר מושך תשומת לב, זה כשאת מסתכלת על סקיטי והוא נראה מרותק להצגה.

אדם-
    חולני קצת :X
    ושאני אבין, אתה רוצה שהיא תעשה סלטה או משהו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק מסתובבת במהירות בזמן שזנבה נדלק והיא מפילה אותו בחוזקה על גבו של טיילו אשר מתרסק על האדמה הקשה.
    בדיוק שמילטנק מנסה לנחות עליו בדריכה, הוא נוגח בה בחוזקה בפרצופה ומפיל אותה על גבה. מתקפת הזעם שלו התחזקה בזכות המתקפה של מילטנק.
    טיילו מסתער על מילטנק ומנקר אותה בחוזקה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    למרות סקרנותך הגוברת, אתה ממשיך מהבקתה ומחפש דרך נוספת לצאת מהיער הזה.
    אחרי כמה דקות הליכה, וצבירת מרחק רציני מהבקתה המוזרה. אתה שומע רעש. אתה מסתובב ורואה נערה, לבושת שחורים מסתכלת עליך ברצינות . "היי ילד" היא אומרת בקול קר "מה אחד כמוך מחפש במקום זה?" שואלת וקולה מעביר בך צמרמורת בכל הגב. הנערה מתחילה לצעוד לעברך, ומשהו בצעדיה מוזר ומלחיץ. כמו זומבי שפירקו לו את הרגלים והוא עדיין מנסה לעמוד. "בוא תתקרב אליי" היא אומרת ומרימה פוקדור בידה "אשמח לראות איך המעיים שלך נראים" היא מוסיפה וצחוק גועלי עולה מגרונה
    היא הולכת לקבל מכות
    ~~~~~~
    'אין לי הרבה פוקימונים להשתמש בהם...' אחשוב 'אני חייב לחשוב מהר'
    "come at me bro" אומר לה בניסיון לעצבן אותה "מה את מפחדת? את צריכה להשתמש בפוקימונים כדי להילחם ילדה קטנה?" אומר ואגחך
    'מקווה שאני לא עושה טעות קריטית' אחשוב

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    קארון-
    טעות שלי :X
    טורטוויג שולח עשרות עלי תער לגובה, אבל העלים בקושי מזיזים לה בגלל גולדה הענק. כמו שנמלים ינסו לפצוע פיל. דני מחייך ואז קורא במהירות "תותח אוויר" ואיגליבאף פותחת את פיה ויוצרת כדור דחוס וכהה של אוויר והיא שולחת אותו על טורטוייג הסופג את כל המתקפה בגופו והוא מועף אחורה, פצוע מהמתקפה.
    "הוא עשה את זה גם לי" קוראת לך תמי מהיציע "אבל אני בטוחה שכבר הבנת את החולשה העיקרית כשהוא עושה את זה!" היא מוסיפה. בינתיים, איגליבאף נוחתת באלגנטיות על רגל אחת ומחייכת באושר לעברכם "עכשיו רוח קפואה!" קורא דני בקול רציני וחד לעבר הפוקימון שלו. איגליבאף פותחת אתפיה ומשב של רוח קפואה ואפרורית יוצאת מיפה לעבר של טורטוויג.
    לא הבנתי :~| הצילו
    ~~~~~~~~~~~
    אני אומר :"טרטוויג! תנסה להתחמק מהר, ואז ספיגת ג'יגה!" אומר ואנסה לדלות מתמי את החולשה כי אני מפגר ולא הבנתי לבד.
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [quote

בלו-
    האמת שזה בדיוק מה שרציתי להציע לך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו מהנהנת בראשה וקופצת שוב לאוויר ומסתחררת בסלטות מושלמות. תוך כדי היא מפזרת עשרות לבבות אדומים לאוויר ומדליקה אותם בעזרת מכת ברק. כל הלבבות מתחילים לזהור באור אדום בוהק ואז מתפוצצים אחד אחרי השני בעננת עשן אדומה וקסומה.
    'זהו' את חושבת לעצמך. אין ספק שהמראה מעניין ומיוחד ומה שעוזר לך באמת לדעת שהדבר מושך תשומת לב, זה כשאת מסתכלת על סקיטי והוא נראה מרותק להצגה.

"טוב סקיטי, עכשיו תורך!" אומר לו בחיוך. "פיצ'ו תפגיז בשלב הראווה אבל עלייך אני סומכת בקרב!" אומר לו במטרה להלהיב אותו.
    לאחר שפיצ'ו תלך לשבת לנוח בצד וסקיטי יתקרב אליי אומר "טוב, ההתקפות שלך צריכות להיראות יפות והן גם צריכות להיות חזקות. בוא תנסה להשתמש ברוח קפואה תוך כדי התקלה. אני חושבת שאם תרוץ יחד עם הרוח הקפואה היא תתעטף סביבך"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    חולני קצת :X
    ושאני אבין, אתה רוצה שהיא תעשה סלטה או משהו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק מסתובבת במהירות בזמן שזנבה נדלק והיא מפילה אותו בחוזקה על גבו של טיילו אשר מתרסק על האדמה הקשה.
    בדיוק שמילטנק מנסה לנחות עליו בדריכה, הוא נוגח בה בחוזקה בפרצופה ומפיל אותה על גבה. מתקפת הזעם שלו התחזקה בזכות המתקפה של מילטנק.
    טיילו מסתער על מילטנק ומנקר אותה בחוזקה.
    "אוקיי עכשיו אני רוצה אותך!" אני קורא בהתלהבות. "מילטאנק תקשיבי, בכל פעם שהוא מתקרב אליך הוא פשוט פוגע בפניך, מה שאני רוצה שתעשי זה שתשלחי לו חתימת נשיקה וכשהוא מתקרב אני רוצה שתתקפי באגרוף דינמיט!" אומר, מלטף פוקדור ריק באצבעותיי

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    .
    אלון-
    שני האודישים שלך נצמדים אחד לשנייה, כשבועת הגנה כחולה מגנה עליהם מהפוקימונים של היריב ואודיש מפזר אבקה ורודה לכל עבר, מה שגורם לחוסר ריכוז קל לפוקימונים של היריב. הבועה יורדת ושניהם שולחים ביחד חומצה לכל עבר. אבל הפוקימונים של היריב, הם לא רטטות לא מאומנות, ושניהם מתחמקים מהמתקפה. "גלמיאו סתירת השקמה! פארפדג' דקירת רעל!" קורא המאמן ושני הפוקימונים שלו מסתערים על שלך, פעם נוספת.
    .
    'אי אפשר להשתמש שוב בהגנה' אחשוב לעצמי בלחץ.
    אחכה לרגע המתאים, שהפוקימונים היריבים קרובים מספיק לאודישים, ואורה להם "חומצה, שניכם!".

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka k

ג'ון-
    למרות גודלה הענקי של איגליבאף, בידריל אשר שולח עשרות מחטים קטנים לעברה, איכשהו מפספס. יכול להיות בגלל שאין כמעט אוויר בחדר, המחטים נופלים תחת כוח הכבידה. בידריל למרות זאת לא מוותר וטס במהירות לעבר איגליבאף ושניות לפני שהוא פוגע בה דני קורא בקול ברור וחד "תותח אוויר" ואיגליבאף בבת אחת פולטת כדור אוויר ענקי מפיה אשר פוגע בעצמה אדירה בבידריל ומרסק אותו על המזרן.
    "אתה מבין. אני משתמש ביכולות של הפוקימונים שלי לא בצורה רגילה" אומר דני כאילו מתנשא מעליך "עכשיו רוח קפואה" מורה לאיגליבאף שלו, שבינתיים נוחתת באלגנטיות על המזרן והיא פותחת שוב את פיה ומשב רוח קפואה שוב נושב מפיה.

'פשוט זה לא יהיה' אני חושב לעצמי בחשש וחיוך קטן עולה על פניי 'זה בכל זאת מנהיג מכון, אני חייב לחשוב על משהו אחר!' אני מוסיף במחשבותיי.
    "בידריל, תתחמק שוב באלגנטיות מהרוח הקרה כמו שעשית מקודם, תשתמש במיקוד אנרגיה ותתפקס, אני יודע שהמחסור באוויר מקשה עלייך, אחר כך תנסה לשלב בין מתקפת זעם לחיתוך זעם ותיפגע באיגליבאף כמה שיותר!" אני פוקד עליו במהירות תכנית שעלתה לראשי.
    'אם הוא חושב שרק הוא יודע לנצל את המתקפות של הפוקימונים שלו, אני אראה לו שגם אני מסוגל!' אני חושב לעצמי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    לוקאס-
    "אני לא צריכה פוקימון בשביל לעשות את זה" אומרת הנערה ושולפת סכין ארוכה בקצה מסתלסל למעלה. והיא מתחילה להקפיץ אותה בידה במהירות ומיומנות.
    "בוא אתה אליי. אני מבטיחה שזה יהיה מהיר" אומרת וקול צחוק גועלי עולה בגרונה כשלפתע משהו מסתער עליה ומפיל אותה על גבה. אתה מסתכל ורואה שמולך עומד פוקימון גדול ושחור. פרוותו חלקה ונראה כאילו יש עליה שריון מעצמות .
    הפוקימון נוהם לכיוונך ומתחיל להתקרב בצעד אצילי ומפחיד בו זמנית, ואתה רואה שמקצה פיו, נוזל דם אדום- כנראה של הבחורה המטורפת.
    "שב" אתה שומע לפתע ונער יוצא מהצללים ומתקרב אליך. גופו חטוב והוא מקרין אור בהליכתו
    הפוקימון האפל מתיישב למשמע קולו והוא נראה קשוב ומרוכז במיוחד. הנער נעמד מעליך, ומסתבר החלקת על ישבנך ואפילו לא שמת לב. הוא מושיט לך את ידו ומחייך "אתה צריך עזרה?" שואל.

קארון-
    תמי מגלגלת את עינייה כשאתה לא מבין "היא לא מסוגלת להגן על עצמה או לתקוף כשהיא צפה באוויר!" היא קוראת לעברך, בדיוק שטורטוויג, איכשהו מצליח להתחמק מהמתקפה של איגליבאף, והוא מתחיל לזרוח באור ירוק בהיר ועשרות קרנות אור נשלחים לעברה ויונקות ממנה כוחות ומעבירות לטורטוויג שנראה שהתאושש מהמתקפה. "קדימה משאלה ואז אגרוף דינמיט!" מכריז דני ואיגליבאף מתחילה לזהור באור ורוד וקסום, אבל לא נראה שמשהו קורה לה. ואז אגרופה הקטן מתחיל לזהור באור לבן ובוהק והיא חצי מרחפת, חצי רצה לעברו של טורטוויג.

בלו-
    ברגע שאת קוראת לו לקרב, סקיטי מדלג לעברך באושר. אתה מסבירה לו מה לעשות והוא מיילל בהסכמה ופותח את פיו ורוח קפואה, כסופה-כחלחלה עם פתיתי שלג, נשלחת מפיו במהירות אדירה, והיא משאירה את האזור עליו היא חולפת, קפואה ומלאת שלג. בזמן שהרוח עדיין מנשבת, סקיטי מתחיל לרוץ לתוך הרוח, והוא זוהר מעט באור לבן מהדחיפה, אבל לא נראה שזה משתלב ביחד המתקפות.

אדם-
    ושוב.. חולני
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק שולחת מפיה לב גדול ואדום לעברו של טיילו, אשר מתפוצץ עליו, והוא נראה מהוסס מעט אבל בכל זאת מסתער לעבר עם ניקור קטלני למראה.
    מילטנק בינתיים טוענת בידה אגרוף דינמיט, אבל שניות לפני שטיילו מגיע אליה, הוא משנה כיוון ועף לכיוון השני, ופוגע בה בגבה במקום. אגרוף הדינמיט שטענה בינתיים, נכבה ולא פוגע בכלום.

אלון-
    יש להם עוד מתקפות :ם
    שני הפוקימונים שלך נצמדים אחד לשנייה ובתזמון מושלם הם פולטים חומצה סגולה ורעילה למראה על שני הפוקימונים. למרות זאת, שני הפוקימונים של היריב עדיין ממשיכים את מתקפתם. גלימאו מסתער על אודיש הזכר, ופוגע בו עם חבטה חזקה, ובכך מפריד בין שניהם.
    מהצד השני פרפדג' מצליף באודיש עם עם הכרשה בידו, אבל היא פשוט מתחמקת מהמתקפה וקופצת על ראשו של פרפדג' וגורמת לו לפול על האדמה.

ג'ון-
    בידריל מסתחרר באוויר, אבל למרות נסיונו הוא עדיין נפגע מהרוח, ומסתחרר יחד איתה עד שהוא פוגע בקיר מכוסה בשטיח רך וצמרירי. למרות כשלונו בהתחמקות, הוא בוהק לרגע באור כתום, ונראה שהוא חזר למשחק ובגדול ומסתער לעבר איגליבאף והוא דוקר אותה בגופה הקטן כשלוש פעמים, פני שהוא מנחית עליה מכה נוספת, אשר מעיפה אותה לאחור.
    לפתע באור ורוד והיא מרפאת עצמה מהמשאלה שביקשה קודם לכן.
    "פעימת מים!" קורא דני ואגליבאף שלו יוצרת כדור מים, אבל משהו בו נראה שונה פעימות מים אחרות שכבר ראית. הוא לא בצבע כחול רגיל, הוא נוטה יותר לכיוון הסגול. אתה מתחיל לחשוד במיוחד כאשר הכדור מים רודף אחרי בידריל, אשר מנסה להתחמק ממנו על ידי כך שהוא מתעופף גבוהה לעבר התקרה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    בידריל מסתחרר באוויר, אבל למרות נסיונו הוא עדיין נפגע מהרוח, ומסתחרר יחד איתה עד שהוא פוגע בקיר מכוסה בשטיח רך וצמרירי. למרות כשלונו בהתחמקות, הוא בוהק לרגע באור כתום, ונראה שהוא חזר למשחק ובגדול ומסתער לעבר איגליבאף והוא דוקר אותה בגופה הקטן כשלוש פעמים, פני שהוא מנחית עליה מכה נוספת, אשר מעיפה אותה לאחור.
    לפתע באור ורוד והיא מרפאת עצמה מהמשאלה שביקשה קודם לכן.
    "פעימת מים!" קורא דני ואגליבאף שלו יוצרת כדור מים, אבל משהו בו נראה שונה פעימות מים אחרות שכבר ראית. הוא לא בצבע כחול רגיל, הוא נוטה יותר לכיוון הסגול. אתה מתחיל לחשוד במיוחד כאשר הכדור מים רודף אחרי בידריל, אשר מנסה להתחמק ממנו על ידי כך שהוא מתעופף גבוהה לעבר התקרה.
    'מה הולך כאן?!' אני חושב בלחץ כאשר אני מסתכל על פעימת המים המוזרה שרודפת אחרי בידריל 'המצב נהיה עוד יותר גרוע עכשיו כאיגליבאף התרפא, אני לגמרי מחוץ לקרב' אני חושב לעצמי מעצבנות ומצקצק בלחץ.
    "בידריל תמשיך לעוף גבוה ותנסה לבצע התחמקות תוך התהפכות באוויר ותצלול לעבר איגליבאף שבעוקץ אחד אתה משתמש בחיתוך ובשניה בחיתוך זעם!" אני פוקד בלחץ על בידריל.
    'אני כבר לא יודע מה לעשות, נגמרות לי האפשרויות!' אני ממשיך לחשוב לעצמי בחשש כאשר אני מביט בבידריל
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [

בלו-
    ברגע שאת קוראת לו לקרב, סקיטי מדלג לעברך באושר. אתה מסבירה לו מה לעשות והוא מיילל בהסכמה ופותח את פיו ורוח קפואה, כסופה-כחלחלה עם פתיתי שלג, נשלחת מפיו במהירות אדירה, והיא משאירה את האזור עליו היא חולפת, קפואה ומלאת שלג. בזמן שהרוח עדיין מנשבת, סקיטי מתחיל לרוץ לתוך הרוח, והוא זוהר מעט באור לבן מהדחיפה, אבל לא נראה שזה משתלב ביחד המתקפות.

"אוקיי, בוא ננסה משהו אחר. תשתמש במשיכה כדי שנראה איך זה נראה" אומר לסקיטי ואביט במתקפה. "עכשיו תשתמש ברוח קפואה ביחד עם משיכה" אומר לו ואביט במתקפה בעניין
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    [B]

אלון-
    יש להם עוד מתקפות :ם
    שני הפוקימונים שלך נצמדים אחד לשנייה ובתזמון מושלם הם פולטים חומצה סגולה ורעילה למראה על שני הפוקימונים. למרות זאת, שני הפוקימונים של היריב עדיין ממשיכים את מתקפתם. גלימאו מסתער על אודיש הזכר, ופוגע בו עם חבטה חזקה, ובכך מפריד בין שניהם.
    מהצד השני פרפדג' מצליף באודיש עם עם הכרשה בידו, אבל היא פשוט מתחמקת מהמתקפה וקופצת על ראשו של פרפדג' וגורמת לו לפול על האדמה.
    חחחחח ברור שכן
    פשוט אני ממש רוצה לעבוד על החומצה שלהם
    יועיל מאוד לקרבות ולתחרויות
    --
    ״אודיש, תשתמש בשאיבה על גלמיאו, אודישית, תגני עליי בזמן ההתקפה עם הגנה!״ אורה להם.
    ׳בהחלט קרב קשוח׳ אחשוב לעצמי בכעס.

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    "אני לא צריכה פוקימון בשביל לעשות את זה" אומרת הנערה ושולפת סכין ארוכה בקצה מסתלסל למעלה. והיא מתחילה להקפיץ אותה בידה במהירות ומיומנות.
    "בוא אתה אליי. אני מבטיחה שזה יהיה מהיר" אומרת וקול צחוק גועלי עולה בגרונה כשלפתע משהו מסתער עליה ומפיל אותה על גבה. אתה מסתכל ורואה שמולך עומד פוקימון גדול ושחור. פרוותו חלקה ונראה כאילו יש עליה שריון מעצמות .
    הפוקימון נוהם לכיוונך ומתחיל להתקרב בצעד אצילי ומפחיד בו זמנית, ואתה רואה שמקצה פיו, נוזל דם אדום- כנראה של הבחורה המטורפת.
    "שב" אתה שומע לפתע ונער יוצא מהצללים ומתקרב אליך. גופו חטוב והוא מקרין אור בהליכתו
    הפוקימון האפל מתיישב למשמע קולו והוא נראה קשוב ומרוכז במיוחד. הנער נעמד מעליך, ומסתבר החלקת על ישבנך ואפילו לא שמת לב. הוא מושיט לך את ידו ומחייך "אתה צריך עזרה?" שואל
    "וואו, ההאונדום שלך, איפה השגת אותו?!" אשאל בהתלהבות "אתה יודע שכוויה מהאונדום לעולם לא מפסיקה לכאוב? איזה פוקימון מדהים" אמשיך
    "אני יודע יותר טוב מלבטוח באנשים רנדומליים ביער אבל כנגד שיקול הדעת שלי, בזכות האונדום אני אבטח בך" אומר ואוציא את אלקיד מהפוקדור "lets roll"

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]

קארון-
    תמי מגלגלת את עינייה כשאתה לא מבין "היא לא מסוגלת להגן על עצמה או לתקוף כשהיא צפה באוויר!" היא קוראת לעברך, בדיוק שטורטוויג, איכשהו מצליח להתחמק מהמתקפה של איגליבאף, והוא מתחיל לזרוח באור ירוק בהיר ועשרות קרנות אור נשלחים לעברה ויונקות ממנה כוחות ומעבירות לטורטוויג שנראה שהתאושש מהמתקפה. "קדימה משאלה ואז אגרוף דינמיט!" מכריז דני ואיגליבאף מתחילה לזהור באור ורוד וקסום, אבל לא נראה שמשהו קורה לה. ואז אגרופה הקטן מתחיל לזהור באור לבן ובוהק והיא חצי מרחפת, חצי רצה לעברו של טורטוויג.
    "אה" אומר בעילגות. "טרטוויג, שלא תפגע בך! תנסה להתחמק ואז שאיבת ג'יגה, שוב!" אומר.
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    ג'ון-
    בידריל מתחיל לטוס במהירות לכל עבר, מנסה לברוח בכל דרך שהוא יכול. הוא זז מצד לצד, עולה ויורד. בסוף הוא מוותר על הרעיון והוא נוסק במהירות לעבר איגליבאף, שהבועה עדיין רודפת אחריו ואחת מהמחטים שלו זוהרת באור לבן והשנייה זוהרת באור ירוק. הוא מצמיד את שניהם ומתרסק על איגליבאף. שניהם מצליחים לקום מהמתקפה, אבל בועת המים מתנפצת על שניהם.
    "בידריל ואיגליבאף לא יכולים להלחם!" קורא השופט כששני הפוקימונים מעולפים על המזרן. דני מחזיר את איגליבאף וחיוך עולה על פניו "זה היה רק חימום" אומר ושולח פוקדור נוספף מכיסו. מתוכו יוצא פוקימון, שגם הוא ורוד ועל ראשו נראה כאילו יש מצנפת ואפו צבוע באדום .

בלו-
    סקיטי פותח את פיו ובועת אור לבנה נוצרת לפניו ומשם נשלח לב קטן וורוד אשר מנראה מעט שקוף. לבדה המתקפה אינה מרשימה כל כך, אבל ברגע שאת משלבת את הרוח הקפואה, הלב הופך לגוש קרח בצבע ורוד שקוף והוא מנצנץ קלות.
    מתקפה שאין ספק חמודה.
    לפתע, את שומעת רעשים וקיה מתקרבת אלייך בחיוך "נו אז איך הולך?" שואלת "שמת לב שאת מאחרת נכון? אמרנו שניפגש לפני עשרים דקות!" אומרת בטון חצי נוזף חצי משועשע "בכך מקרה באתי לומר לך שעוד שעה המרכז סוגר את הדלתות. ובאתי להביא לך את זה" אומרת ומוציאה דיסק בצבע חום חולי אשר חמים בידך "זה דיסק מתקפה. למי שתביאי את הדיסק הזה יוכל ללמוד להשתמש בחפירה" מוסיפה ואז מסתובבת "לא אפריע לך! אני אראה את המהלכים שלך מחר! אבל מה שכן כדאי לך לעבור בחנות! יש שם מכירת חיסול על דיסקים!"

אלון-
    אוקי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש פולט קריאת זעם וגופו מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן ירוקה עדינה לעברו של גלמיאו, עוטף אותו לגמרי וסופג ממנו קצת אנרגיה. מהצד השני אודישית מגינה על עצמה ממתקפת ניקור של פרפדג' ואז מבין העלים שעל ראשה היא מפזרת אבקה סגולה העוטפת ומכסה את פרפדג' לחלוטין.
    אודיש למדה אבקת רעל.
    מהצד השני לעומת זאת, אודיש גם הוא מפזר אבקה מעליו, אבל שלו בצבע כתום זרחני למראה, ובשנייה שהאבקה עוטפת ומכסה את גלמיאו, הוא זוהר באור חשמלי למראה.
    אודיש למד נבגי שיתוק.
    "לא לוותר פרפדג' ניקור! גלמיאו שריטה!" קורא המאמן ושני הפוקימונים שלו נאבקים לקום, אבל מצליחים לעמוד ולצאת לקרב.

לוקאס-
    הבחור מסתכל עליך מוזר ומרים גבה "אתה בטוח שלא נפגעת גם בראש?" שואל ונראה רציני למדי "והאנדאום? לכדתי אותו כהאנדואר שפרדס התפוחים לפני שנתיים בערך" אומר ונראה שמשוויץ בפוקימון שלו.

קארון-
    טורטוויג מזנק הצידה, שניות לפי שאיגליבאף פוגעת בו באגרופה ואז שולח עשרות קרני אור ירוקות אשר סופגות ממנה את האנרגייה שלה והיא נראית מוטשת.
    "פעימת מים!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה הקטן וכדור מים כחול וצלול נוצר לפניה והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טרטוויג.
    טרוטוויג, שנראה שנמאס לו מהשטויות האלה פותח את פיו וקרן אור לבנה נוצרת שם ושולח משם עשרות כדורי זרע אשר מפוצצים את הכדור מים לחלוטין, אשר מתפרק ומתיז מים לכל עבר.
    טרוטויג למד פצצת זרע! (גאד זה נשמע רעעעע)
    גיל! 3>

עמוד 26 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •