Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1446
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    בידריל מתחיל לטוס במהירות לכל עבר, מנסה לברוח בכל דרך שהוא יכול. הוא זז מצד לצד, עולה ויורד. בסוף הוא מוותר על הרעיון והוא נוסק במהירות לעבר איגליבאף, שהבועה עדיין רודפת אחריו ואחת מהמחטים שלו זוהרת באור לבן והשנייה זוהרת באור ירוק. הוא מצמיד את שניהם ומתרסק על איגליבאף. שניהם מצליחים לקום מהמתקפה, אבל בועת המים מתנפצת על שניהם.
    "בידריל ואיגליבאף לא יכולים להלחם!" קורא השופט כששני הפוקימונים מעולפים על המזרן. דני מחזיר את איגליבאף וחיוך עולה על פניו "זה היה רק חימום" אומר ושולח פוקדור נוספף מכיסו. מתוכו יוצא פוקימון, שגם הוא ורוד ועל ראשו נראה כאילו יש מצנפת ואפו צבוע באדום .

בלו-
    סקיטי פותח את פיו ובועת אור לבנה נוצרת לפניו ומשם נשלח לב קטן וורוד אשר מנראה מעט שקוף. לבדה המתקפה אינה מרשימה כל כך, אבל ברגע שאת משלבת את הרוח הקפואה, הלב הופך לגוש קרח בצבע ורוד שקוף והוא מנצנץ קלות.
    מתקפה שאין ספק חמודה.
    לפתע, את שומעת רעשים וקיה מתקרבת אלייך בחיוך "נו אז איך הולך?" שואלת "שמת לב שאת מאחרת נכון? אמרנו שניפגש לפני עשרים דקות!" אומרת בטון חצי נוזף חצי משועשע "בכך מקרה באתי לומר לך שעוד שעה המרכז סוגר את הדלתות. ובאתי להביא לך את זה" אומרת ומוציאה דיסק בצבע חום חולי אשר חמים בידך "זה דיסק מתקפה. למי שתביאי את הדיסק הזה יוכל ללמוד להשתמש בחפירה" מוסיפה ואז מסתובבת "לא אפריע לך! אני אראה את המהלכים שלך מחר! אבל מה שכן כדאי לך לעבור בחנות! יש שם מכירת חיסול על דיסקים!"

אלון-
    אוקי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש פולט קריאת זעם וגופו מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן ירוקה עדינה לעברו של גלמיאו, עוטף אותו לגמרי וסופג ממנו קצת אנרגיה. מהצד השני אודישית מגינה על עצמה ממתקפת ניקור של פרפדג' ואז מבין העלים שעל ראשה היא מפזרת אבקה סגולה העוטפת ומכסה את פרפדג' לחלוטין.
    אודיש למדה אבקת רעל.
    מהצד השני לעומת זאת, אודיש גם הוא מפזר אבקה מעליו, אבל שלו בצבע כתום זרחני למראה, ובשנייה שהאבקה עוטפת ומכסה את גלמיאו, הוא זוהר באור חשמלי למראה.
    אודיש למד נבגי שיתוק.
    "לא לוותר פרפדג' ניקור! גלמיאו שריטה!" קורא המאמן ושני הפוקימונים שלו נאבקים לקום, אבל מצליחים לעמוד ולצאת לקרב.

לוקאס-
    הבחור מסתכל עליך מוזר ומרים גבה "אתה בטוח שלא נפגעת גם בראש?" שואל ונראה רציני למדי "והאנדאום? לכדתי אותו כהאנדואר שפרדס התפוחים לפני שנתיים בערך" אומר ונראה שמשוויץ בפוקימון שלו.

קארון-
    טורטוויג מזנק הצידה, שניות לפי שאיגליבאף פוגעת בו באגרופה ואז שולח עשרות קרני אור ירוקות אשר סופגות ממנה את האנרגייה שלה והיא נראית מוטשת.
    "פעימת מים!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה הקטן וכדור מים כחול וצלול נוצר לפניה והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טרטוויג.
    טרוטוויג, שנראה שנמאס לו מהשטויות האלה פותח את פיו וקרן אור לבנה נוצרת שם ושולח משם עשרות כדורי זרע אשר מפוצצים את הכדור מים לחלוטין, אשר מתפרק ומתיז מים לכל עבר.
    טרוטויג למד פצצת זרע! (גאד זה נשמע רעעעע)
    אוי ואבוי לי
    ~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד טרטוויג! תשתמש בסיד בומב, שוב!" (אני לא רושם את זה ,מוחי כחול מדי)
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    אוקי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש פולט קריאת זעם וגופו מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן ירוקה עדינה לעברו של גלמיאו, עוטף אותו לגמרי וסופג ממנו קצת אנרגיה. מהצד השני אודישית מגינה על עצמה ממתקפת ניקור של פרפדג' ואז מבין העלים שעל ראשה היא מפזרת אבקה סגולה העוטפת ומכסה את פרפדג' לחלוטין.
    אודיש למדה אבקת רעל.
    מהצד השני לעומת זאת, אודיש גם הוא מפזר אבקה מעליו, אבל שלו בצבע כתום זרחני למראה, ובשנייה שהאבקה עוטפת ומכסה את גלמיאו, הוא זוהר באור חשמלי למראה.
    אודיש למד נבגי שיתוק.
    "לא לוותר פרפדג' ניקור! גלמיאו שריטה!" קורא המאמן ושני הפוקימונים שלו נאבקים לקום, אבל מצליחים לעמוד ולצאת לקרב.
    הו וואו, מתקפות מדהימות לתחרויות. תודה
    --
    "אודישית, כוח טבעי על האדמה!" אקרא, בתקווה שזה יגרום לטשטוש הזירה ופספוס המתקפות של היריב.
    "אודיש, נצל את זה ותתקוף בחומצה! Go go go!" אורה לו במהרה לאחר שזה יקרה.

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka
    [B]בלו-
    [/B]סקיטי פותח את פיו ובועת אור לבנה נוצרת לפניו ומשם נשלח לב קטן וורוד אשר מנראה מעט שקוף. לבדה המתקפה אינה מרשימה כל כך, אבל ברגע שאת משלבת את הרוח הקפואה, הלב הופך לגוש קרח בצבע ורוד שקוף והוא מנצנץ קלות.
    מתקפה שאין ספק חמודה.
    לפתע, את שומעת רעשים וקיה מתקרבת אלייך בחיוך "נו אז איך הולך?" שואלת "שמת לב שאת מאחרת נכון? אמרנו שניפגש לפני עשרים דקות!" אומרת בטון חצי נוזף חצי משועשע "בכך מקרה באתי לומר לך שעוד שעה המרכז סוגר את הדלתות. ובאתי להביא לך את זה" אומרת ומוציאה דיסק בצבע חום חולי אשר חמים בידך "זה דיסק מתקפה. למי שתביאי את הדיסק הזה יוכל ללמוד להשתמש בחפירה" מוסיפה ואז מסתובבת "לא אפריע לך! אני אראה את המהלכים שלך מחר! אבל מה שכן כדאי לך לעבור בחנות! יש שם מכירת חיסול על דיסקים!"

"תודה קיה!" אודה לה ואפרד ממנה. "בואו לחנות, זה מספיק להיום-הייתם מדהימים" אומר להם ואלך לחנות. אחפש מוכר ואשאל על מבצע החיסול ועל ההתקפות שיש להם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ג'ון-
    בידריל מתחיל לטוס במהירות לכל עבר, מנסה לברוח בכל דרך שהוא יכול. הוא זז מצד לצד, עולה ויורד. בסוף הוא מוותר על הרעיון והוא נוסק במהירות לעבר איגליבאף, שהבועה עדיין רודפת אחריו ואחת מהמחטים שלו זוהרת באור לבן והשנייה זוהרת באור ירוק. הוא מצמיד את שניהם ומתרסק על איגליבאף. שניהם מצליחים לקום מהמתקפה, אבל בועת המים מתנפצת על שניהם.
    "בידריל ואיגליבאף לא יכולים להלחם!" קורא השופט כששני הפוקימונים מעולפים על המזרן. דני מחזיר את איגליבאף וחיוך עולה על פניו "זה היה רק חימום" אומר ושולח פוקדור נוספף מכיסו. מתוכו יוצא פוקימון, שגם הוא ורוד ועל ראשו נראה כאילו יש מצנפת ואפו צבוע באדום .

בלו-
    סקיטי פותח את פיו ובועת אור לבנה נוצרת לפניו ומשם נשלח לב קטן וורוד אשר מנראה מעט שקוף. לבדה המתקפה אינה מרשימה כל כך, אבל ברגע שאת משלבת את הרוח הקפואה, הלב הופך לגוש קרח בצבע ורוד שקוף והוא מנצנץ קלות.
    מתקפה שאין ספק חמודה.

אלון-
    אוקי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אודיש למדה אבקת רעל.
    אודיש למד נבגי שיתוק.

לוקאס-
    הבחור מסתכל עליך מוזר ומרים גבה "אתה בטוח שלא נפגעת גם בראש?" שואל ונראה רציני למדי "והאנדאום? לכדתי אותו כהאנדואר שפרדס התפוחים לפני שנתיים בערך" אומר ונראה שמשוויץ בפוקימון שלו.

קארון-
    טורטוויג מזנק הצידה, שניות לפי שאיגליבאף פוגעת בו באגרופה ואז שולח עשרות קרני אור ירוקות אשר סופגות ממנה את האנרגייה שלה והיא נראית מוטשת.
    "פעימת מים!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה הקטן וכדור מים כחול וצלול נוצר לפניה והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טרטוויג.
    טרוטוויג, שנראה שנמאס לו מהשטויות האלה פותח את פיו וקרן אור לבנה נוצרת שם ושולח משם עשרות כדורי זרע אשר מפוצצים את הכדור מים לחלוטין, אשר מתפרק ומתיז מים לכל עבר.
    טרוטויג למד פצצת זרע! (גאד זה נשמע רעעעע)
    "הייתה פה איזה בקתה מוזרה שפחדתי לחקור לבד" אומר לו "רוצה לבוא איתי? ואולי תראה לי גם איפה לכדת אותו גם אני רוצה לתפוס אחד"

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    "בידריל חזור!" אני אומר כהפוכדור של בידריל בידי "עשית עבודה מעולה, כל הכבוד על נחישות ואומץ, מגיע לך מנוחה ארוכה!" אני אומר בלחש לפוכדור של בידריל, 'אני חייב לנצח עכשיו, בשביל כל ההשקעה והלחימה העיקשת של בידריל, אסור לי להפסיד!' אני חושב לעצמי ומעלה חיוך מהוסס על פניי.
    "ארון צאי לקרב!" אני אומר לארון במהירות "אנחנו צריכים רק עוד ניצחון אחד, בידריל עשה עבודה מעולה בקרב עיקש ואנחנו חייבים לו הרבה על כך, בוא נראה להם את הכוח שלך!" אני אומר לארון בחיוך רחב כשאש בוערת בעיניי "צאי ארון, רעידת אדמה וראשייה על הפוקימון המוזר של מנהיג המכון!" אני פוקד במהירות ושולף פוקידע כדי לסרוק את הפוקימון שמולי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    קארון-
    אני יודע.. אבל אין ספק שזה עושה את זה משעשע חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דני מחייך והוא מצווה שוב פעם "משאלה ואז כדור מים!" איגליבאף זוהרת באור ורוד, אבל לפני שהיא מפסיקה לעשות עוד משהו היא מופגזת מהזרעים של טורטוייג היישר בפניה (גאד זה מתחיל לשעשע אותי יותר מידי חח). איגליבאף מתאמצת ומצליחה לעמוד והיא צורחת בזעם ויוצרת כדור מים, אשר מזכיר לך פעימת מים, אבל במקום הצבע הכחול הפשוט שלה, הכדור בצבע סגול ונראה מעט עכור ולא צלול והוא זוהר מעט בצבע סגלגל קטלני.
    'משהו בזה לא נראה טוב' אתה חושב לעצמך ורואה שתמי משלבת את ידה והבעת חוסר עניין עולה על פניה "הוא פשוט ממחזר את אותן אסטרטגיות שוב ושוב" אומרת לך ומגלגלת את עינייה.

אלון-
    אודישית מסתכלת עליך ולא נראה שהיא בדיוק מבינה מה אתה רוצה שהיא תעשה, אבל היא זוהרת באור צהוב ובהיר ומשחררת כדור אנרגיה ירוק- כחול לתוך האדמה שעליה אתם עומדים. מה שקורה אחר כך מפתיע את כולכם כשהאדמה מתחילה לזהור באור טורקיז מטורף והאדמה כאילו נשברת, ואבנים בגדלים שונים מתפרצים לכל עבר ויוצרים בורות באדמה, שלאחד מהם, גלמיאו נופל פנימה. בינתיים אודיש השני פולט גל ענקי של חומצה לעבר פרפדג'.
    הפוקימונים של הנער לא מסוגלים להלחם יותר.
    הילד מחזיר את שניהם ובורח מהמקום.

בלו-
    את מחזירה את הפוקימונים שלך כשאת רואה את עשרות האנשים העומדים בתוך החנות. "אנשים לאט לאט!" צועק מוכר גבוה ורזה בעל עיניים ירוקות מכושפות ושער שחור קצר. את נדחסת בין המעברים עד שאת מוצאת את המעבר בו מוכרים את הדיסקים ורואה שבקושי נשארו לך דברים. אתה מבחינה גם בשלט שרשום עליו בגדול '2=200$' את מסתכלת במה שנשאר שם ורואה שנשארו לך בסך הכל 7 דיסקים שנשארו.
    את מוצאת שם : זנב ברזל(iron tail), הגנה( protect), כדור צל (shadow ball), טפרי דרקון (dragon blaw), רעל( toxic), שמירה( safeguard), הבזק (flash).

לוקאס-
    הנער מסתכל לכיוון שאליו אתה מצביע ומניד בראשו "הבקתה זאת מלכודת. יש שם בקרוב לשמונה אנשים שמחכים בפנים ואני לא מתכוון להכניס את עצמי לצרות עם הצללים" אומר "ואמרתי לך עכשיו בפרדס התפוחים יש אותם בשפע.. הם נמצאים בצד הצפון מזרחי שם" אומר ומחזיר את הפוקימון שלו לכדור.
    "אנחנו צריכים להתרחק מפה. או שאתה רוצה ללכת לשם?" שואל

ג'ון-
    אתה משחרר את ארון והיא יוצאת זוהרת ובטוחה בעצמה.
    "הקרב השני שלנו ארון נגד מיים ג'וניור! תתחילו!" קורא השופט ושני הפוקימונים יוצאים לדרך.
    ארון קופצת על המזרן, והעצמה מטלטלת את כל המכון וגורמת לחלונות להיפתח ולהיטרק בחזרה בכוח. "מיים ג'וניור כדורי הגנה ואז חומות מגן" אומר דני בקול שלו.
    הפוקימון שלו זוהר לרגע בכחול וחמישה כדורים כחולים קטנים זוהרים נאספים מול ידו הקטנה והוא משחרר אותם, אחד אחרי השני על ארון, אשר מסתערת לכיוונו עם ראשייה, ומפוצצת כל אחד ואחד מהכדורים. היא נראית מעט מוחלשת מהמתקפה, אבל עדיין ממשיכה עם הראשייה שלה ופוגעת במיים ג'וניור, שבינתיים נראה שהיה עסוק להקים קירות בלתי נראים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun
    ג'ון-
    אתה משחרר את ארון והיא יוצאת זוהרת ובטוחה בעצמה.
    "הקרב השני שלנו ארון נגד מיים ג'וניור! תתחילו!" קורא השופט ושני הפוקימונים יוצאים לדרך.
    ארון קופצת על המזרן, והעצמה מטלטלת את כל המכון וגורמת לחלונות להיפתח ולהיטרק בחזרה בכוח. "מיים ג'וניור כדורי הגנה ואז חומות מגן" אומר דני בקול שלו.
    הפוקימון שלו זוהר לרגע בכחול וחמישה כדורים כחולים קטנים זוהרים נאספים מול ידו הקטנה והוא משחרר אותם, אחד אחרי השני על ארון, אשר מסתערת לכיוונו עם ראשייה, ומפוצצת כל אחד ואחד מהכדורים. היא נראית מעט מוחלשת מהמתקפה, אבל עדיין ממשיכה עם הראשייה שלה ופוגעת במיים ג'וניור, שבינתיים נראה שהיה עסוק להקים קירות בלתי נראים.
    'מה אלו הכדורים הכחולים האלו?' אני חושב לעצמי בפליאה לנוכח המתקפה של מיים ג׳וניור 'ומה הקטע של הקירות הבלתי נראים האלה??' אני מתחיל להטות את הראש הצידה בחוסר הבנה.
    "ארון תשתמשי שוב ברעידת אדמה!" אני פוקד עליה "ואז תשתמשי בהתקשחות כדי לחזק את קשיחות גופך ותשתמשי בראשייה ושבירת אבנים!" אני מוסיף במהירות
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    בלו-
    את מחזירה את הפוקימונים שלך כשאת רואה את עשרות האנשים העומדים בתוך החנות. "אנשים לאט לאט!" צועק מוכר גבוה ורזה בעל עיניים ירוקות מכושפות ושער שחור קצר. את נדחסת בין המעברים עד שאת מוצאת את המעבר בו מוכרים את הדיסקים ורואה שבקושי נשארו לך דברים. אתה מבחינה גם בשלט שרשום עליו בגדול '2=200$' את מסתכלת במה שנשאר שם ורואה שנשארו לך בסך הכל 7 דיסקים שנשארו.
    את מוצאת שם : זנב ברזל(iron tail), הגנה( protect), כדור צל (shadow ball), טפרי דרקון (dragon blaw), רעל( toxic), שמירה( safeguard), הבזק (flash).

אם אני יכולה לתת את הדיסקים למי שבא לי אז:
    אקח את הדיסקים של הטופר דרקון ושל כדור הצל ואלך למוכר לשלם.
    אם אני יכולה רק אם הדיסק מתאים לפוקימון:
    אקח את הדיסקים של זנב הברזל ושל כדור הצל ואלך למוכר לשלם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אודישית מסתכלת עליך ולא נראה שהיא בדיוק מבינה מה אתה רוצה שהיא תעשה, אבל היא זוהרת באור צהוב ובהיר ומשחררת כדור אנרגיה ירוק- כחול לתוך האדמה שעליה אתם עומדים. מה שקורה אחר כך מפתיע את כולכם כשהאדמה מתחילה לזהור באור טורקיז מטורף והאדמה כאילו נשברת, ואבנים בגדלים שונים מתפרצים לכל עבר ויוצרים בורות באדמה, שלאחד מהם, גלמיאו נופל פנימה. בינתיים אודיש השני פולט גל ענקי של חומצה לעבר פרפדג'.
    הפוקימונים של הנער לא מסוגלים להלחם יותר.
    הילד מחזיר את שניהם ובורח מהמקום.
    הגיע הזמן שתקרא לה אודישית! חח
    ואני אמור לקבל ממנו כסף או משהו?
    --
    "אודישים אתם נהדרים!" אומר וארוץ לעברם, גאה ושמח.
    "הופיפ, את לא חושבת שהם היו מדהימים?!" אשאל אותה בהתרגשות. "שניכם זקוקים למנוחה טובה" אומר, ואחזיר אותם לפוכדורים.
    לאחר מכן אתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים, בעודי בודק מה השעה והאם יש זמן לעבור שוב בחנות.

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    ג'ון-
    ארון רוקעת שוב על המזרן, מטלטלת את כל הזירה בכוח רצחני. מיים ג'וניור, מגן על עצמו בכדור אנרגיה כחולה. הוא השתמש בהגנה. בינתיים ארון מקשיחה את עצמה, ושירונה בוהק באור כסוף ובוהק והיא מסתערת לעברו של מיים ג'וניור. אבל אז, משהו שלא ציפית קורה. ארון מנגחת בקיר בלתי נראה והיא מועפת לאחור בחוזקה.
    אתה רואה שלפתע, ארבע קירות זוהרים באור לבן ובהיר.
    "תכיר את הקופסה" אומר דני "אלה קירות שכמעט בלתי ניתן להרוס אותם! והם חסינים למתקפות שלך" מוסיף.
    ארון מנערת מההלם הראשונים וזרועה זוהרת באור לבן, והיא מנסה להשתמש בשבירת אבנים על הקיר, אבל המתקפה חוזרת עליה והיא מוטחת אחורה. פעם שנייה בפחות דקה מהפעם הקודמת.

בלו-
    את לוקחת את הדיסקים של זנב ברזל וכדור צל והולכת לעמוד בתור. בזמן שאת עומדת ומחכה לתורך לקופה, את שומעת שתי נערות בנות גילך משוחחות "ראית אתמול את הקרב של גלורי? זה היה מדהים!" אומרת אחת לשנייה "כן ואיך שהיא השתמשה באבסול עם מתקפת הבזק ופעימת מים! מדהים!" ממשיכות לקשקש לידך וכבר מתחיל להעלות לך העצבים העניין הזה שנקרא 'גלורי'. סוף סוף מגיע תורך ומביאה את שני הדיסקים לקופאית ומשלמת לה "עוד משהו תרצי?" שואלת בחיוך לפני שהבאים בתור עומדים לשלם.

אלון-
    תן להן כינויים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מהנהנת בהסכמה בזמן שאתה מחזיר אותם לכדורים שלהם למנוחה ומתחיל ללכת בחזרה למרכז.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה רק שמונה. יש לך עוד חצי שעה עד שהמרכז נסגר לילה.
    גיל! 3>

11. student of Gakuen Alice
    [quote
    בלו-
    את לוקחת את הדיסקים של זנב ברזל וכדור צל והולכת לעמוד בתור. בזמן שאת עומדת ומחכה לתורך לקופה, את שומעת שתי נערות בנות גילך משוחחות "ראית אתמול את הקרב של גלורי? זה היה מדהים!" אומרת אחת לשנייה "כן ואיך שהיא השתמשה באבסול עם מתקפת הבזק ופעימת מים! מדהים!" ממשיכות לקשקש לידך וכבר מתחיל להעלות לך העצבים העניין הזה שנקרא 'גלורי'. סוף סוף מגיע תורך ומביאה את שני הדיסקים לקופאית ומשלמת לה "עוד משהו תרצי?" שואלת בחיוך לפני שהבאים בתור עומדים לשלם.

'רק להסתלק מכאן..' אחשוב במוחי. "לא, תודה" אומר למוכרת ואצא מהחנות. אני אתן לפיצ'ו את דיסק זנב הברזל ולסקיטי את כדור הצל.
    לאחר מכן אומר לפיצ'ו וסקיטי "בואו נלך לישון, יש לנו יום קשה מחר". אלך למרכז הפוקימוננים ואשכור חדר, אכנס למיטה וארדם-בהתרגשות מהתחרות מחר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ארון רוקעת שוב על המזרן, מטלטלת את כל הזירה בכוח רצחני. מיים ג'וניור, מגן על עצמו בכדור אנרגיה כחולה. הוא השתמש בהגנה. בינתיים ארון מקשיחה את עצמה, ושירונה בוהק באור כסוף ובוהק והיא מסתערת לעברו של מיים ג'וניור. אבל אז, משהו שלא ציפית קורה. ארון מנגחת בקיר בלתי נראה והיא מועפת לאחור בחוזקה.
    אתה רואה שלפתע, ארבע קירות זוהרים באור לבן ובהיר.
    "תכיר את הקופסה" אומר דני "אלה קירות שכמעט בלתי ניתן להרוס אותם! והם חסינים למתקפות שלך" מוסיף.
    ארון מנערת מההלם הראשונים וזרועה זוהרת באור לבן, והיא מנסה להשתמש בשבירת אבנים על הקיר, אבל המתקפה חוזרת עליה והיא מוטחת אחורה. פעם שנייה בפחות דקה מהפעם הקודמת
    'מה לעזעזל הולך כאן?!' אני חושב לעצמי בפליאה וזז צעד אחורה 'קופסא שמגנה עליו? זו רמאות!!' אני חושב בעצבים ומבט חושש עולה על פניי.
    "ארון אנחנו חייבים לעשות משהו בנוגע לכדורים האלה ולקופסא הזו אי אפשר לתת להם לנצח אותנו כשהם רק מתחבאים ומגנים על עצמם!" אני אומר לארון "תשתמשי בהתקשחות שוב ושוב, תנסי להגיע למקסימום קשיחות שאת יכולה ואז תסתערי על מיים ג׳וניור בראשייה בכל העוצמה! אל תוותרי ותדחפי בכוח את הקירות שלו, שום דבר לא בלתי חדיר!" אני פוקד עליה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    הנער מסתכל לכיוון שאליו אתה מצביע ומניד בראשו "הבקתה זאת מלכודת. יש שם בקרוב לשמונה אנשים שמחכים בפנים ואני לא מתכוון להכניס את עצמי לצרות עם הצללים" אומר "ואמרתי לך עכשיו בפרדס התפוחים יש אותם בשפע.. הם נמצאים בצד הצפון מזרחי שם" אומר ומחזיר את הפוקימון שלו לכדור.
    "אנחנו צריכים להתרחק מפה. או שאתה רוצה ללכת לשם?" שואל
    "אם אתה אומר שאין מה לחפש שם אז בוא נלך" אומר לו "אחריך" אומר ואעקוב אחריו

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    אני יודע.. אבל אין ספק שזה עושה את זה משעשע חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דני מחייך והוא מצווה שוב פעם "משאלה ואז כדור מים!" איגליבאף זוהרת באור ורוד, אבל לפני שהיא מפסיקה לעשות עוד משהו היא מופגזת מהזרעים של טורטוייג היישר בפניה (גאד זה מתחיל לשעשע אותי יותר מידי חח). איגליבאף מתאמצת ומצליחה לעמוד והיא צורחת בזעם ויוצרת כדור מים, אשר מזכיר לך פעימת מים, אבל במקום הצבע הכחול הפשוט שלה, הכדור בצבע סגול ונראה מעט עכור ולא צלול והוא זוהר מעט בצבע סגלגל קטלני.
    'משהו בזה לא נראה טוב' אתה חושב לעצמך ורואה שתמי משלבת את ידה והבעת חוסר עניין עולה על פניה "הוא פשוט ממחזר את אותן אסטרטגיות שוב ושוב" אומרת לך ומגלגלת את עינייה.

ארגיש טיפש כי איני מכיר את האסטרטגיות שלו, ואומר:"טרטוויג, אל תיתן לכדור להתקרב אליך! שאיבה!"
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    בלו-
    את מביאה לפוקימונים שלך את הדיסקים ובכך הם למדו את המתקפות שזה הרגע קנית. את מגיעה למרכז ורואה שם את קיה יושבת על הספה. היא קמה שאת נכנסת וביחד אתן מחליטות לקחת חדר זוגי.
    ביחד אתן עולות למעלה, מתקלחות כל אחת בתורה ולבסוף אתן נכנסות כל אחת למיטה משלה והולכות לישון.
    למחרת את קמה מריח של אוכל. את יוצאת מהמיטה ומתיישבת לשולחן האוכל ושם קיה מגישה לך שתי ביצים, נקניק מטוגן וטוסט עם ריבה. אחרי שאת טורפת את האוכל ונכנסת להתקלח השעה שמונה וחצי בבוקר.
    יש לך עוד שלוש שעות עד שתצטרכי להגיע לאזור התחרות.
    "נראה לי שאני אלך לעשות חזרות אחרונות לפני התחרות" אומרת קיה ורצה מהחדר משאירה אותך שם לבדך.

ג'ון-
    דני מחייך "אני לא מתחבא וגם מיים שלי לא" אומר בקול גבוה "וההתקפה הטובה ביותר היא הגנה לא?" שואל אותך ולא מצפה לתשובה. "קרן סולרית!" הוא מסיים ומיים ג'וניור שלו מתחיל לטעון נקודת אור ירוקה לפני פיו אשר מתחילה רק לגדול ולגדול.
    בינתיים, ארון מקשיחה את גופה כמה פעמים, שכבר עוד טיפה, היא תסדוק את עצמה. והיא מתחילה לרוץ כשראשה בוער מעצמת המתקפה והיא מסתערת על הקיר הבלתי נראה. בהתחלה, לא נראה שקרה משהו, אבל הקופסה מתחילה לזהור באור, ונראה שלשנייה, יש בקע בקיר. אבל הקיר מאחה את עצמו ומחזיר לה את המתקפה בחזרה.
    דני מגלגל את עיניו "למדתי את המהלך הזה מחברה טובה שלי. מנהיגת מכון בקנטו. אתה יודע למה קוראים לה הקופסה? כי כל כך הרבה מאמנים לא מצליחים לחשוב ולפתח אסטרטגייה מיוחדת לקרבות. אחד מהדברים שאני רוצה ללמד מאמנים שמאתגרים אותי, זה לנסות לפתוח את הראש ולראות את הקרב מסביב וכך אולי הם יוכלו לצאת משם" אומר לך בקול רציני.
    אתה מסתכל לעבר מיים ג'וניור ורואה שהקרן כמעט טעונה לגמרי.

לוקאס-
    "דרך אגב אני מורגן" אומר הנער בזמן שהוא מפלס לכם את הדרך. אחרי כמה דקות של הליכה, אתם מגיעים לאגם קטן במעבי היער. מורגן מתיישב לצד עץ וטובל את רגליו במים. "כמה זמן אתה כבר מסתובב פה?" שואל אותך ונראה מתוסכל.

קארון-
    טורטוויג מכניס את עצמו לתוך השריון שעל גבו ובכך מצליח להגן על עצמו. אבל משהו מוזר, בועת המים עדיין עוטפת אותו ולא נראה שהיא מתכוונת לזוז משם. טורטוויג מתחיל להשתעל ולהיחנק מהמים. הכדור מים הנורא הזה מנסה להטביע לך את הפוקימון. טורטוויג מנסה להשתמש בספיגה על הכדור, אבל הכדור לא מרפא ממנו "כמה עצוב" אתה שומע את דני, ונראה שבקולו יש רק ציניות מעוסה כשלפתע טורטוויג מתחיל לזהור באור לבן ובוהק והוא מתחיל להשתנות.
    לפתע מולך עומד . גרוטל זוהר כולו באור לבן ובהיר ועשרות קרנות של אור ירוק ובהיר נשלחות לכל עבר ועוטפות את כדור המים וסופגות אותו לגמרי עד שנעלם.
    "מ..מה?!" כמעט מתפחלץ דני ונראה בשוק "הגיע הזמן אז לעלות שלב! קרן קרח!" קורא לעבר איגליבאף שפותחת את פיה וכדור אור לבן נצר לפניה וקרן קרח משתגרת לעברו של גרוטל שלך.
    גיל! 3>

עמוד 27 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •