Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1446
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    קארון-
    טורטוויג מכניס את עצמו לתוך השריון שעל גבו ובכך מצליח להגן על עצמו. אבל משהו מוזר, בועת המים עדיין עוטפת אותו ולא נראה שהיא מתכוונת לזוז משם. טורטוויג מתחיל להשתעל ולהיחנק מהמים. הכדור מים הנורא הזה מנסה להטביע לך את הפוקימון. טורטוויג מנסה להשתמש בספיגה על הכדור, אבל הכדור לא מרפא ממנו "כמה עצוב" אתה שומע את דני, ונראה שבקולו יש רק ציניות מעוסה כשלפתע טורטוויג מתחיל לזהור באור לבן ובוהק והוא מתחיל להשתנות.
    לפתע מולך עומד . גרוטל זוהר כולו באור לבן ובהיר ועשרות קרנות של אור ירוק ובהיר נשלחות לכל עבר ועוטפות את כדור המים וסופגות אותו לגמרי עד שנעלם.
    "מ..מה?!" כמעט מתפחלץ דני ונראה בשוק "הגיע הזמן אז לעלות שלב! קרן קרח!" קורא לעבר איגליבאף שפותחת את פיה וכדור אור לבן נצר לפניה וקרן קרח משתגרת לעברו של גרוטל שלך.
    אפשר בבקשה לירות בו?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "טרטוויג, התפתחת, כל הכבוד!" נסה לזוז מהנתיב של קרן הקרח, מהר!" אומר. לאחר מכן אשאל את תמי:"גם לך הוא ניסה לחנוק פוקימון?" ואז" גרוטל, שאיבת ג'יגה!"
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    דני מחייך "אני לא מתחבא וגם מיים שלי לא" אומר בקול גבוה "וההתקפה הטובה ביותר היא הגנה לא?" שואל אותך ולא מצפה לתשובה. "קרן סולרית!" הוא מסיים ומיים ג'וניור שלו מתחיל לטעון נקודת אור ירוקה לפני פיו אשר מתחילה רק לגדול ולגדול.
    בינתיים, ארון מקשיחה את גופה כמה פעמים, שכבר עוד טיפה, היא תסדוק את עצמה. והיא מתחילה לרוץ כשראשה בוער מעצמת המתקפה והיא מסתערת על הקיר הבלתי נראה. בהתחלה, לא נראה שקרה משהו, אבל הקופסה מתחילה לזהור באור, ונראה שלשנייה, יש בקע בקיר. אבל הקיר מאחה את עצמו ומחזיר לה את המתקפה בחזרה.
    דני מגלגל את עיניו "למדתי את המהלך הזה מחברה טובה שלי. מנהיגת מכון בקנטו. אתה יודע למה קוראים לה הקופסה? כי כל כך הרבה מאמנים לא מצליחים לחשוב ולפתח אסטרטגייה מיוחדת לקרבות. אחד מהדברים שאני רוצה ללמד מאמנים שמאתגרים אותי, זה לנסות לפתוח את הראש ולראות את הקרב מסביב וכך אולי הם יוכלו לצאת משם" אומר לך בקול רציני.
    אתה מסתכל לעבר מיים ג'וניור ורואה שהקרן כמעט טעונה לגמרי.
    'ארררר אני לא מצליח להתקדם' אני חושב לעצמי בחשש לאחר שאני מסתכל על מצב הקרב והקרן שנטענת בפיו של מיים ג'וניר 'אני חיבב לשבור את הקופסא הזו, אבל היא אטומה מכל עבר!' אני ממשיך לחשוב לחץ 'גם למעלה, גם מהצדדים, רגע! מלמטה!' אני מבין משהו במחשבותיי וממהר לפקוד על ארון "ארון אני יודע שאת לא יודעת להשתמש במתקפת חפירה אבל נסי להשתמש בשבירת אבנים על הריצפה וליצור חור, תברחי לתוכו כדי לא להיפגע מהקרן של מיים ג'וניר ונסי להגיע מתחתיו, אני בטוח שהקופסא שלו לא תגן עליו גם מהאדמה עליה הוא עומד!" אני פוקד במהירות ובלחץ על ארון 'אני חייב לפחות להתחמק מהקרן, אם ארון תיפגע מהקרן הכל גמור!' אני חושב לעצמי בחשש ומסתכל ללא ברף על ארון ועל הקרן של מיים ג'וניור
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    קארון-
    תמי מהנהנת בראשה "במזל טייני הייתה בחוץ, אז זה לא הזיז לה במיוחד" אומרת לך בכובד ראש "אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך הוא עשה את זה" אומרת בקול כנה.
    גרוטל מנסה לזוז הצידה, אבל נראה שעדיין לא התרגל לגופו הכבד והוא נפגע בכוח מהקרן קרן של איגליבאף. למרות זאת הוא שולח עשרות קרנות של אור ירוק וזורח לעבר איגליבאף, מרים אותה מעט באוויר ומטיח אותה לאחור בחוזקה.
    איגליבאף מצליחה לזהור לשנייה בורוד זוהר, לפני שהיא מאבדת את ההכרה.
    "איגליבאף לא יכולה להלחם יותר! גורטל המנצח!" קורא השופט. דני מחמיץ פרצוף מעט אבל זורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא מופוקימון קטן וורוד עם מצנפת כחולה על ראשו .
    "מיים ג'וניור בוא נתחיל!" קורא בהתלהבות דני ונראה שהפוקימון מתחיל לרקוד בריקוד עליז ומהיר, מזיז את ידיו במהירות לצד לצד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יכול לנסות :X

ג'ון-
    ארון מתחילה להכות את המזרן הרך כמה פעמים ומנסה לקרוע אותו, אבל אינה מצליחה. הקרן נשלחת לעברה במהירות.
    ארון מנסה עוד פעם אחת, עד שאחת מידיה זוהרת באור מתכתי וכסוף, והיא משספת חור במזרן ונעלמת לתוכו, בדיוק שניות לפני שהקרן פוגעת איפה שהיא עומדת.
    ארון למדה טפרי מתכת.
    בינתיים ארון מוציאה את ראשה מהחור ומחייכת אליך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    תמי מהנהנת בראשה "במזל טייני הייתה בחוץ, אז זה לא הזיז לה במיוחד" אומרת לך בכובד ראש "אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך הוא עשה את זה" אומרת בקול כנה.
    גרוטל מנסה לזוז הצידה, אבל נראה שעדיין לא התרגל לגופו הכבד והוא נפגע בכוח מהקרן קרן של איגליבאף. למרות זאת הוא שולח עשרות קרנות של אור ירוק וזורח לעבר איגליבאף, מרים אותה מעט באוויר ומטיח אותה לאחור בחוזקה.
    איגליבאף מצליחה לזהור לשנייה בורוד זוהר, לפני שהיא מאבדת את ההכרה.
    "איגליבאף לא יכולה להלחם יותר! גורטל המנצח!" קורא השופט. דני מחמיץ פרצוף מעט אבל זורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא מופוקימון קטן וורוד עם מצנפת כחולה על ראשו .
    "מיים ג'וניור בוא נתחיל!" קורא בהתלהבות דני ונראה שהפוקימון מתחיל לרקוד בריקוד עליז ומהיר, מזיז את ידיו במהירות לצד לצד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יכול לנסות :X

לעע אני לא איש רע... מאוד
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר:" כל הכבוד גרוטל! פצצת זרע על מיים ג'וניור!" אומר לו. אנסה לזהות משהו מסגיר בפניו של דני
    Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בלו-
    את מביאה לפוקימונים שלך את הדיסקים ובכך הם למדו את המתקפות שזה הרגע קנית. את מגיעה למרכז ורואה שם את קיה יושבת על הספה. היא קמה שאת נכנסת וביחד אתן מחליטות לקחת חדר זוגי.
    ביחד אתן עולות למעלה, מתקלחות כל אחת בתורה ולבסוף אתן נכנסות כל אחת למיטה משלה והולכות לישון.
    למחרת את קמה מריח של אוכל. את יוצאת מהמיטה ומתיישבת לשולחן האוכל ושם קיה מגישה לך שתי ביצים, נקניק מטוגן וטוסט עם ריבה. אחרי שאת טורפת את האוכל ונכנסת להתקלח השעה שמונה וחצי בבוקר.
    יש לך עוד שלוש שעות עד שתצטרכי להגיע לאזור התחרות.
    "נראה לי שאני אלך לעשות חזרות אחרונות לפני התחרות" אומרת קיה ורצה מהחדר משאירה אותך שם לבדך.

ג'ון-
    דני מחייך "אני לא מתחבא וגם מיים שלי לא" אומר בקול גבוה "וההתקפה הטובה ביותר היא הגנה לא?" שואל אותך ולא מצפה לתשובה. "קרן סולרית!" הוא מסיים ומיים ג'וניור שלו מתחיל לטעון נקודת אור ירוקה לפני פיו אשר מתחילה רק לגדול ולגדול.
    בינתיים, ארון מקשיחה את גופה כמה פעמים, שכבר עוד טיפה, היא תסדוק את עצמה. והיא מתחילה לרוץ כשראשה בוער מעצמת המתקפה והיא מסתערת על הקיר הבלתי נראה. בהתחלה, לא נראה שקרה משהו, אבל הקופסה מתחילה לזהור באור, ונראה שלשנייה, יש בקע בקיר. אבל הקיר מאחה את עצמו ומחזיר לה את המתקפה בחזרה.
    דני מגלגל את עיניו "למדתי את המהלך הזה מחברה טובה שלי. מנהיגת מכון בקנטו. אתה יודע למה קוראים לה הקופסה? כי כל כך הרבה מאמנים לא מצליחים לחשוב ולפתח אסטרטגייה מיוחדת לקרבות. אחד מהדברים שאני רוצה ללמד מאמנים שמאתגרים אותי, זה לנסות לפתוח את הראש ולראות את הקרב מסביב וכך אולי הם יוכלו לצאת משם" אומר לך בקול רציני.
    אתה מסתכל לעבר מיים ג'וניור ורואה שהקרן כמעט טעונה לגמרי.

לוקאס-
    "דרך אגב אני מורגן" אומר הנער בזמן שהוא מפלס לכם את הדרך. אחרי כמה דקות של הליכה, אתם מגיעים לאגם קטן במעבי היער. מורגן מתיישב לצד עץ וטובל את רגליו במים. "כמה זמן אתה כבר מסתובב פה?" שואל אותך ונראה מתוסכל.

קארון-
    טורטוויג מכניס את עצמו לתוך השריון שעל גבו ובכך מצליח להגן על עצמו. אבל משהו מוזר, בועת המים עדיין עוטפת אותו ולא נראה שהיא מתכוונת לזוז משם. טורטוויג מתחיל להשתעל ולהיחנק מהמים. הכדור מים הנורא הזה מנסה להטביע לך את הפוקימון. טורטוויג מנסה להשתמש בספיגה על הכדור, אבל הכדור לא מרפא ממנו "כמה עצוב" אתה שומע את דני, ונראה שבקולו יש רק ציניות מעוסה כשלפתע טורטוויג מתחיל לזהור באור לבן ובוהק והוא מתחיל להשתנות.
    לפתע מולך עומד . גרוטל זוהר כולו באור לבן ובהיר ועשרות קרנות של אור ירוק ובהיר נשלחות לכל עבר ועוטפות את כדור המים וסופגות אותו לגמרי עד שנעלם.
    "מ..מה?!" כמעט מתפחלץ דני ונראה בשוק "הגיע הזמן אז לעלות שלב! קרן קרח!" קורא לעבר איגליבאף שפותחת את פיה וכדור אור לבן נצר לפניה וקרן קרח משתגרת לעברו של גרוטל שלך.
    "אני? כמה שעות מסתובב ביער הזה" אומר לו "למה כמה זמן אתה פה?" אשאל בחשש מהתשובה 'אולי כדאי שאני אוציא את ספירו שיסרוק אווירית דרך לצאת'

6. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ארון מתחילה להכות את המזרן הרך כמה פעמים ומנסה לקרוע אותו, אבל אינה מצליחה. הקרן נשלחת לעברה במהירות.
    ארון מנסה עוד פעם אחת, עד שאחת מידיה זוהרת באור מתכתי וכסוף, והיא משספת חור במזרן ונעלמת לתוכו, בדיוק שניות לפני שהקרן פוגעת איפה שהיא עומדת.
    ארון למדה טפרי מתכת.
    בינתיים ארון מוציאה את ראשה מהחור ומחייכת אליך.
    "מצוין ארון!" אני צועק לה בשמחה ונושם טיפה לרווחה, עכשיו תמשיכי לחפור לתוך החור שיצרת עם טפרי מתכת ותנסי להגיח מתחת למיים ג'וניור ואז שהוא בתוך הקופסא ולא יכול לברוח תשתמשי עליו בטפרי מתכת שוב ובראשייה, אל תתני לא אפשרות להשתמש בכדורים הכחולים שלו או לבנות עוד קיר בלתי נראה!" אני פוקד עליה במהירות
    -----------------------------
    פוף, זה היה קרוב חחחחח, איך לא נתתי לארון את הדיסק של לימוד חפירה אני לא יודע, אני כזה מטומטם....
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    קארון-
    אז בסוף אמרת פצצת זרע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מנסה לראות את הפנים של דני, ומשהו חשוד נראה לך. הבעת פניו רגילה למידי, אבל אתה רואה את הריכוז על פרצופו, ושניות לפני שגרוטל משחרר את המתקפה שלו, אתה מבין שעשית טעות חמורה.
    אתה מסתכל לעבר גרוטל ורואה שהוא מסוחרר לגמרי, והוא מרים את פיו למעלה ומשגר לאוויר עשרות פצצות זרע, אשר נופלות אחת אחרי השנייה עליו ופוצעות אותו קשה.
    "זה היה ריקוד מנדנד! (teeter dance)" קוראת תמי מאוחר מידי אחרי שהבנת את זה בעצמך.

לוקאס-
    מורגן ומצקצק בלשונו בזמן שאתה שולח את ספירו לאוויר והוא נעלם בצמרת העצים. "זה לא יעזור. היער הזה עצום והוא מכסה את האופק" מסביר לך מורגן "ואני מחפש פה את השותפה שלי. ג'ולייה. אבל היא נאבדה לי פה לפני כמה ימים ומאז אני מחפש אותה פה" מספר לך ומקמט את פרצופו.
    בינתיים ספירו חוזר אליך, ואתה רואה שהוא פצוע קשה. משהו תקף אותו באוויר, והוא לא נראה טוב והוא נופל על האדמה לידך.

ג'ון-
    חחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;;;
    ארון מתחילה לקרוע וחתוך את המזרן בתוכו והיא מפלסת לה מנהרה בתוך המזרן, עד שהיא מצליחה לקפוץ מהצד השני של הקופסה, אבל סופגת מטר נוסף של כדורי הגנה קטנים המתנפצים עליה בחוזקה. כנראה הם התכוננו לזה כשלא שמתם לב.
    "עכשיו כדור אנרגיה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו טוען כדור אנרגיה כחולה-ירוקה בין כפות ידיו.
    גיל! 3>

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    תן להן כינויים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מהנהנת בהסכמה בזמן שאתה מחזיר אותם לכדורים שלהם למנוחה ומתחיל ללכת בחזרה למרכז.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה רק שמונה. יש לך עוד חצי שעה עד שהמרכז נסגר לילה.
    התחרות שלי לא הייתה אמורה להיות היום? 0:
    אני כמעט בטוח שיצאתי בבוקר ונשארו לי עוד איזה שלוש שעות לקראת התחרות.
    -
    אלך לכיוון החנות, שם אבקש דיסק על ריקוד גשם.

Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    אז בסוף אמרת פצצת זרע
    אתה מנסה לראות את הפנים של דני, ומשהו חשוד נראה לך. הבעת פניו רגילה למידי, אבל אתה רואה את הריכוז על פרצופו, ושניות לפני שגרוטל משחרר את המתקפה שלו, אתה מבין שעשית טעות חמורה.
    אתה מסתכל לעבר גרוטל ורואה שהוא מסוחרר לגמרי, והוא מרים את פיו למעלה ומשגר לאוויר עשרות פצצות זרע, אשר נופלות אחת אחרי השנייה עליו ופוצעות אותו קשה.
    "זה היה ריקוד מנדנד! (teeter dance)" קוראת תמי מאוחר מידי אחרי שהבנת את זה בעצמך.

אקלל בשקט ואהיה מתוסכל. אומר:" גרוטל, אתה יכול לעשות את זה! חבטת גוף, בכל הכוח!"
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    חחחח
    ארון מתחילה לקרוע וחתוך את המזרן בתוכו והיא מפלסת לה מנהרה בתוך המזרן, עד שהיא מצליחה לקפוץ מהצד השני של הקופסה, אבל סופגת מטר נוסף של כדורי הגנה קטנים המתנפצים עליה בחוזקה. כנראה הם התכוננו לזה כשלא שמתם לב.
    "עכשיו כדור אנרגיה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו טוען כדור אנרגיה כחולה-ירוקה בין כפות ידיו.
    'אררר אני לא מצליח לחדור את ההגנה שלהם!' אני חושב לעצמי בעצבים ומצקצק "ארון תשתמשי עכשיו ברעידת אדמה!" אני פוקד על ארון במהירות 'אני לא מאמין שארון תצליח להתחמק מטווח קרוב, לכן עדיף לנסות לגרום למיים ג'וניור לצאת משיווי משקל ואולי הוא יפספס ככה את המתקפה' אני חושב לעצמי אסטרטגיה בחשש "ארון תוסיפי לזה גם טפריי מתכת וראשייה!" אני מוסיף לפקודה הקודמת שלי עוד שני התקפות "את מסוגלת לעשות את זה ארון, תזכרי איך בידריל נלחם! הוא נילחם עד הסוף באומץ ובמלוא כוחו ובסופו של יום התעלף אבל לא לפני שהוא לקח איתו גם את איגליבאף, תזכרי כמה אנחנו חייבים לו על ההקרבה שלו בקרב הקודם!" אני מנסה לדרבן את ארון
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    אלון-
    צודק חח התבלבלתי תתעלם מזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד במהירות לעבר החנות וניגש למוכר ומבקש לקנות את הדיסק "אתה לא רוצה לקנות עוד אחד? זה יוצא לך לבד 175. עוד אחד יעלו לך 200" מציע המוכר החייכן.

קארון-
    תסתכל בפרטי..

ג'ון-
    ארון מנערת את האדמה במהירות אדירה, וגורמת לכמה זכויות של החלונות להתנפץ ולהיסדק. למרות זאת, מיים ג'וניור עדיין מחזיק את הכדור, והוא שולח אותו במהירות לעברה. ארון משספת אותו עם טפרי המתכת שלה, אבל נפגעת מעט מהמתקפה, אבל יוצאת במהירות לעבר מיים ג'וניור עם ראשייה. מיים ג'וניור ניפגע, ומועף לאחור ומתרסק על הקיר. הוא קם במהירות מעט מסוחרר, אבל לפתע הוא זוהר באור ורוד, כמו איגליבאף לפניו. 'המשאלה שלה לפני שהיא הפסידה' אתה חושב לעצמך וחושק בשיניים שלך. הוא מתרפא כמעט לגמרי!
    מיים ג'וניור מזנק לעבר ארון עם אגרוף ניקוז קטלני למראה, אבל היא מצליחה להתחמק ממנו בקלות והיא מתנגחת בו בפניו עם ראשייה חזקה במיוחד.
    גיל! 3>

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1486234]בלו-
    את מביאה לפוקימונים שלך את הדיסקים ובכך הם למדו את המתקפות שזה הרגע קנית. את מגיעה למרכז ורואה שם את קיה יושבת על הספה. היא קמה שאת נכנסת וביחד אתן מחליטות לקחת חדר זוגי.
    ביחד אתן עולות למעלה, מתקלחות כל אחת בתורה ולבסוף אתן נכנסות כל אחת למיטה משלה והולכות לישון.
    למחרת את קמה מריח של אוכל. את יוצאת מהמיטה ומתיישבת לשולחן האוכל ושם קיה מגישה לך שתי ביצים, נקניק מטוגן וטוסט עם ריבה. אחרי שאת טורפת את האוכל ונכנסת להתקלח השעה שמונה וחצי בבוקר.
    יש לך עוד שלוש שעות עד שתצטרכי להגיע לאזור התחרות.
    "נראה לי שאני אלך לעשות חזרות אחרונות לפני התחרות" אומרת קיה ורצה מהחדר משאירה אותך שם לבדך.

"אנחנו נעשה אותו הדבר" אומר לפוקימונים שלי ואחפש מקום להתאמן בו.
    "אוקיי פיצ'ו-כמו אתמול. סלטה באוויר תוך כדי מכת ברק והקסמה!" אומר לה בהתלהבות ואצפה שוב במחזה המרהיב.
    "סקיטי, משיכה ורוח קפואה!" אמשיך לאחר שפיצ'ו תסיים.
    לאחר שאראה ששתי המתקפות טובות כמו אתמול אומר להם "קדימה, בואו נלך לנוח קצת עד לתחרות. אין טעם לבזבז אנרגיה עכשיו"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    צודק חח התבלבלתי תתעלם מזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד במהירות לעבר החנות וניגש למוכר ומבקש לקנות את הדיסק "אתה לא רוצה לקנות עוד אחד? זה יוצא לך לבד 175. עוד אחד יעלו לך 200" מציע המוכר החייכן.
    "אההההה.. אוקיי, עוד יום שמש בבקשה" אומר למוכר החייכן בחיוך, ואיקח את הדיסקים.
    לאחר מכן איגש החוצה מהחנות, ואעניק לשני האודישים את הדיסקים שכרגע קניתי. לאודישית אתן יום שמש, ולאודיש ריקוד גשם. "הרווחתם את זה!" אומר להם בחיוך.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ארון מנערת את האדמה במהירות אדירה, וגורמת לכמה זכויות של החלונות להתנפץ ולהיסדק. למרות זאת, מיים ג'וניור עדיין מחזיק את הכדור, והוא שולח אותו במהירות לעברה. ארון משספת אותו עם טפרי המתכת שלה, אבל נפגעת מעט מהמתקפה, אבל יוצאת במהירות לעבר מיים ג'וניור עם ראשייה. מיים ג'וניור ניפגע, ומועף לאחור ומתרסק על הקיר. הוא קם במהירות מעט מסוחרר, אבל לפתע הוא זוהר באור ורוד, כמו איגליבאף לפניו. 'המשאלה שלה לפני שהיא הפסידה' אתה חושב לעצמך וחושק בשיניים שלך. הוא מתרפא כמעט לגמרי!
    מיים ג'וניור מזנק לעבר ארון עם אגרוף ניקוז קטלני למראה, אבל היא מצליחה להתחמק ממנו בקלות והיא מתנגחת בו בפניו עם ראשייה חזקה במיוחד.
    "מצוין ארון!" אני צועק לה בשמחה לאחר המהלך המוצלח שלה "עכשיו כשהוא השתמש במשאלה שלו זה הזמן לסיים את הקרב הזה אחת ולתמיד!" אני צועק שלהבות של אש על גופי "עכשיו ארון! תשתמשי בתפריי מתכת ובשבירת אבנים על מיים ג'וניר, סיימי את הקרב הזה!" אני פוקד עליה וחיוך עולה על פניי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    קארון-
    אז בסוף אמרת פצצת זרע

לוקאס-
    מורגן ומצקצק בלשונו בזמן שאתה שולח את ספירו לאוויר והוא נעלם בצמרת העצים. "זה לא יעזור. היער הזה עצום והוא מכסה את האופק" מסביר לך מורגן "ואני מחפש פה את השותפה שלי. ג'ולייה. אבל היא נאבדה לי פה לפני כמה ימים ומאז אני מחפש אותה פה" מספר לך ומקמט את פרצופו.
    בינתיים ספירו חוזר אליך, ואתה רואה שהוא פצוע קשה. משהו תקף אותו באוויר, והוא לא נראה טוב והוא נופל על האדמה לידך.

ג'ון-
    חחחח
    "שיט ספירו תחזור" אומר ואחזיר את ספירו "אני חייב לצאת מכאן, אתה יכול להגיד לי מאיפה הדרך?" אשאל בלחץ ואסתכל על הפוקדור של ספירו, ואחר כך על תקרת היער בכעס

עמוד 28 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •