'ארררר אני לא מצליח להתקדם' אני חושב לעצמי בחשש לאחר שאני מסתכל על מצב הקרב והקרן שנטענת בפיו של מיים ג'וניר 'אני חיבב לשבור את הקופסא הזו, אבל היא אטומה מכל עבר!' אני ממשיך לחשוב לחץ 'גם למעלה, גם מהצדדים, רגע! מלמטה!' אני מבין משהו במחשבותיי וממהר לפקוד על ארון "ארון אני יודע שאת לא יודעת להשתמש במתקפת חפירה אבל נסי להשתמש בשבירת אבנים על הריצפה וליצור חור, תברחי לתוכו כדי לא להיפגע מהקרן של מיים ג'וניר ונסי להגיע מתחתיו, אני בטוח שהקופסא שלו לא תגן עליו גם מהאדמה עליה הוא עומד!" אני פוקד במהירות ובלחץ על ארון 'אני חייב לפחות להתחמק מהקרן, אם ארון תיפגע מהקרן הכל גמור!' אני חושב לעצמי בחשש ומסתכל ללא ברף על ארון ועל הקרן של מיים ג'וניור
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קארון-
תמי מהנהנת בראשה "במזל טייני הייתה בחוץ, אז זה לא הזיז לה במיוחד" אומרת לך בכובד ראש "אבל עדיין לא הצלחתי להבין איך הוא עשה את זה" אומרת בקול כנה.
גרוטל מנסה לזוז הצידה, אבל נראה שעדיין לא התרגל לגופו הכבד והוא נפגע בכוח מהקרן קרן של איגליבאף. למרות זאת הוא שולח עשרות קרנות של אור ירוק וזורח לעבר איגליבאף, מרים אותה מעט באוויר ומטיח אותה לאחור בחוזקה.
איגליבאף מצליחה לזהור לשנייה בורוד זוהר, לפני שהיא מאבדת את ההכרה.
"איגליבאף לא יכולה להלחם יותר! גורטל המנצח!" קורא השופט. דני מחמיץ פרצוף מעט אבל זורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא מופוקימון קטן וורוד עם מצנפת כחולה על ראשו.
"מיים ג'וניור בוא נתחיל!" קורא בהתלהבות דני ונראה שהפוקימון מתחיל לרקוד בריקוד עליז ומהיר, מזיז את ידיו במהירות לצד לצד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יכול לנסות :X
ג'ון-
ארון מתחילה להכות את המזרן הרך כמה פעמים ומנסה לקרוע אותו, אבל אינה מצליחה. הקרן נשלחת לעברה במהירות.
ארון מנסה עוד פעם אחת, עד שאחת מידיה זוהרת באור מתכתי וכסוף, והיא משספת חור במזרן ונעלמת לתוכו, בדיוק שניות לפני שהקרן פוגעת איפה שהיא עומדת.
ארון למדה טפרי מתכת.
בינתיים ארון מוציאה את ראשה מהחור ומחייכת אליך.
"מצוין ארון!" אני צועק לה בשמחה ונושם טיפה לרווחה, עכשיו תמשיכי לחפור לתוך החור שיצרת עם טפרי מתכת ותנסי להגיח מתחת למיים ג'וניור ואז שהוא בתוך הקופסא ולא יכול לברוח תשתמשי עליו בטפרי מתכת שוב ובראשייה, אל תתני לא אפשרות להשתמש בכדורים הכחולים שלו או לבנות עוד קיר בלתי נראה!" אני פוקד עליה במהירות
-----------------------------
פוף, זה היה קרוב חחחחח, איך לא נתתי לארון את הדיסק של לימוד חפירה אני לא יודע, אני כזה מטומטם....
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קארון-
אז בסוף אמרת פצצת זרע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מנסה לראות את הפנים של דני, ומשהו חשוד נראה לך. הבעת פניו רגילה למידי, אבל אתה רואה את הריכוז על פרצופו, ושניות לפני שגרוטל משחרר את המתקפה שלו, אתה מבין שעשית טעות חמורה.
אתה מסתכל לעבר גרוטל ורואה שהוא מסוחרר לגמרי, והוא מרים את פיו למעלה ומשגר לאוויר עשרות פצצות זרע, אשר נופלות אחת אחרי השנייה עליו ופוצעות אותו קשה.
"זה היה ריקוד מנדנד! (teeter dance)" קוראת תמי מאוחר מידי אחרי שהבנת את זה בעצמך.
לוקאס-
מורגן ומצקצק בלשונו בזמן שאתה שולח את ספירו לאוויר והוא נעלם בצמרת העצים. "זה לא יעזור. היער הזה עצום והוא מכסה את האופק" מסביר לך מורגן "ואני מחפש פה את השותפה שלי. ג'ולייה. אבל היא נאבדה לי פה לפני כמה ימים ומאז אני מחפש אותה פה" מספר לך ומקמט את פרצופו.
בינתיים ספירו חוזר אליך, ואתה רואה שהוא פצוע קשה. משהו תקף אותו באוויר, והוא לא נראה טוב והוא נופל על האדמה לידך.
ג'ון-
חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;;;
ארון מתחילה לקרוע וחתוך את המזרן בתוכו והיא מפלסת לה מנהרה בתוך המזרן, עד שהיא מצליחה לקפוץ מהצד השני של הקופסה, אבל סופגת מטר נוסף של כדורי הגנה קטנים המתנפצים עליה בחוזקה. כנראה הם התכוננו לזה כשלא שמתם לב.
"עכשיו כדור אנרגיה!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו טוען כדור אנרגיה כחולה-ירוקה בין כפות ידיו.
'אררר אני לא מצליח לחדור את ההגנה שלהם!' אני חושב לעצמי בעצבים ומצקצק "ארון תשתמשי עכשיו ברעידת אדמה!" אני פוקד על ארון במהירות 'אני לא מאמין שארון תצליח להתחמק מטווח קרוב, לכן עדיף לנסות לגרום למיים ג'וניור לצאת משיווי משקל ואולי הוא יפספס ככה את המתקפה' אני חושב לעצמי אסטרטגיה בחשש "ארון תוסיפי לזה גם טפריי מתכת וראשייה!" אני מוסיף לפקודה הקודמת שלי עוד שני התקפות "את מסוגלת לעשות את זה ארון, תזכרי איך בידריל נלחם! הוא נילחם עד הסוף באומץ ובמלוא כוחו ובסופו של יום התעלף אבל לא לפני שהוא לקח איתו גם את איגליבאף, תזכרי כמה אנחנו חייבים לו על ההקרבה שלו בקרב הקודם!" אני מנסה לדרבן את ארון
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אלון-
צודק חח התבלבלתי תתעלם מזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד במהירות לעבר החנות וניגש למוכר ומבקש לקנות את הדיסק "אתה לא רוצה לקנות עוד אחד? זה יוצא לך לבד 175. עוד אחד יעלו לך 200" מציע המוכר החייכן.
קארון-
תסתכל בפרטי..
ג'ון-
ארון מנערת את האדמה במהירות אדירה, וגורמת לכמה זכויות של החלונות להתנפץ ולהיסדק. למרות זאת, מיים ג'וניור עדיין מחזיק את הכדור, והוא שולח אותו במהירות לעברה. ארון משספת אותו עם טפרי המתכת שלה, אבל נפגעת מעט מהמתקפה, אבל יוצאת במהירות לעבר מיים ג'וניור עם ראשייה. מיים ג'וניור ניפגע, ומועף לאחור ומתרסק על הקיר. הוא קם במהירות מעט מסוחרר, אבל לפתע הוא זוהר באור ורוד, כמו איגליבאף לפניו. 'המשאלה שלה לפני שהיא הפסידה' אתה חושב לעצמך וחושק בשיניים שלך. הוא מתרפא כמעט לגמרי!
מיים ג'וניור מזנק לעבר ארון עם אגרוף ניקוז קטלני למראה, אבל היא מצליחה להתחמק ממנו בקלות והיא מתנגחת בו בפניו עם ראשייה חזקה במיוחד.
[QUOTE=Ritsuka kun;1486234]בלו-
את מביאה לפוקימונים שלך את הדיסקים ובכך הם למדו את המתקפות שזה הרגע קנית. את מגיעה למרכז ורואה שם את קיה יושבת על הספה. היא קמה שאת נכנסת וביחד אתן מחליטות לקחת חדר זוגי.
ביחד אתן עולות למעלה, מתקלחות כל אחת בתורה ולבסוף אתן נכנסות כל אחת למיטה משלה והולכות לישון.
למחרת את קמה מריח של אוכל. את יוצאת מהמיטה ומתיישבת לשולחן האוכל ושם קיה מגישה לך שתי ביצים, נקניק מטוגן וטוסט עם ריבה. אחרי שאת טורפת את האוכל ונכנסת להתקלח השעה שמונה וחצי בבוקר.
יש לך עוד שלוש שעות עד שתצטרכי להגיע לאזור התחרות.
"נראה לי שאני אלך לעשות חזרות אחרונות לפני התחרות" אומרת קיה ורצה מהחדר משאירה אותך שם לבדך.
"אנחנו נעשה אותו הדבר" אומר לפוקימונים שלי ואחפש מקום להתאמן בו.
"אוקיי פיצ'ו-כמו אתמול. סלטה באוויר תוך כדי מכת ברק והקסמה!" אומר לה בהתלהבות ואצפה שוב במחזה המרהיב.
"סקיטי, משיכה ורוח קפואה!" אמשיך לאחר שפיצ'ו תסיים.
לאחר שאראה ששתי המתקפות טובות כמו אתמול אומר להם "קדימה, בואו נלך לנוח קצת עד לתחרות. אין טעם לבזבז אנרגיה עכשיו"
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)