Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    קארון-
    גרוטל מנער את ראשו ומסתער על מיים ג'וניור וקופץ באוויר, באופן מפתיע, ועם כל כובד משקלו מתרסק על מיים ג'וניור. אבק מהמזרן מתעופף באוויר, אבל אז אתה מבחין את גרוטל עומד ומולו עדיין מיים ג'וניור. הוא הגן על עצמו עם הגנה מהמתקפה של גרוטל.
    "כדורי הגנה!" קורא דני ומטווח אפס, הוא זורק חמישה כדורים כחולים זוהרים לעבר גרוטל, שכל אחד מהם בתורו מתפוצץ עליו בחוזקה.
    גרוטל שלך נראה כבר מסוחרר לגמרי מהקרבות השקים שעבר.

בלו-
    את משחררת את שני הפוקימונים שלך והם מבצעים את המתקפות שלימדת אותם אתמול בצורה מושלמת.
    את מתיישבת על ספסל בפארק, מרוצה מעצמך ויש לך אפילו עוד שעה וחצי לשרוף.

אלון-
    אחרי שאתה משלם למוכר אתה יוצא החוצה ומשחרר את שני האודישים שלך ומגיש להם את הדיסקים.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שיש לך עוד רבע שעה עד שאתה צריך להתייצב.

ג'ון-
    אלה לא כל כך מתקפות שהולכות ביחד.. אבל בסדר..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מסתערת על מיים ג'וניור, ובזמן שטפריה זוהרים באור כסוף ומתכתי, מיים ג'וניור מנסה לשלוח עוד כדורי הגנה, אבל היא מתעלמת מכוח המתקפה, ומשספת אותו לאורכו ופוצעת אותו קשה.
    היא מרימה את זרועה השניה, ומנחיתה עליו מכה קטלנית, והרעש המחליא של עצמות נשברות יוצאות מבטנו של מיים ג'וניור.
    חיוך ניצחון עולה על פניך, אבל זה לא הסוף. מיים ג'וניור עדיין עומד, למרות המתקפה הקטלנית של ארון.
    אתה פולט קול פליאה בזמן שהוא סותר לה בפרצופה. ארון שעדיין שיחה לגמרי, לא מושפעת יותר מידי מהמתקפה, אבל גם היא בשוק שהוא עדיין שרד.

לוקאס-
    מורגן מניד בראשו לשלילה. "אני מסתובב ביער הזה כבר שבוע מנסה לחפש את היציאה. גם הטלפונים לא עובדים פה, אז אין לי דרך להתקשר לחילוץ" אומר לך ומפהק קלות. "גם מה שתקף אותו לא אוהב שנכנסים לטריטוריה שלו. לא שמלת לב שאין פה כמעט בכלל פוקימונים מעופפים? ואם יש אז הם תמיד בגובה נמוך" מוסיף
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    אחרי שאתה משלם למוכר אתה יוצא החוצה ומשחרר את שני האודישים שלך ומגיש להם את הדיסקים.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שיש לך עוד רבע שעה עד שאתה צריך להתייצב.
    "נהדר!" אומר, "סאנקרן צא החוצה!" אומר ואשחרר גם אותו.
    "קדימה חבר'ה, היום התחרות הראשונה שלנו!" אומר בעיניים נוצצות. "בואו נרוץ!" אומר, בעודי אוחז בסנקרן, ובודק כל רגע שהאודישים והופיפ בעקבותיי.
    אלך להתייצב בלובי של התחרות ואחכה לחדשות

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun[B]בלו-[/B]
    את משחררת את שני הפוקימונים שלך והם מבצעים את המתקפות שלימדת אותם אתמול בצורה מושלמת.
    את מתיישבת על ספסל בפארק, מרוצה מעצמך ויש לך אפילו עוד שעה וחצי לשרוף.

אחליט לנסות ללכת לבית ההרבייה כדי לראות איך הוא עובד ומה עושים בו.
    שאמצא את המקום אחפש אדם שעובד בו ואשאל אם הוא יכול קצת להסביר לי על המקום.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    גרוטל מנער את ראשו ומסתער על מיים ג'וניור וקופץ באוויר, באופן מפתיע, ועם כל כובד משקלו מתרסק על מיים ג'וניור. אבק מהמזרן מתעופף באוויר, אבל אז אתה מבחין את גרוטל עומד ומולו עדיין מיים ג'וניור. הוא הגן על עצמו עם הגנה מהמתקפה של גרוטל.
    "כדורי הגנה!" קורא דני ומטווח אפס, הוא זורק חמישה כדורים כחולים זוהרים לעבר גרוטל, שכל אחד מהם בתורו מתפוצץ עליו בחוזקה.
    גרוטל שלך נראה כבר מסוחרר לגמרי מהקרבות השקים שעבר.
    איך כדורי הגנה מתקיפים?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "גרוטל, תתאפס על עצמך! חבטת גוף, אל תיתן לו לחסום את המתקפה בשום דרך!" אומר. אחשוק שיניי ואסתכל במבט שקט אל תמי (לא בניסיון לדלות מידע)
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    אלון-
    נרגש לפני התחרות הראשונה שלך, אתה רץ לבניין ורואה עוד עשרות אנשים עומדים בתור. חלקם עם פוקימונים, חלקם לבושים בחליפות ושמלות ערב.
    'קצת הגזימו' אתה חושב לעצמך שאישה מלאה, לבושה שמלה אדומה בוהקת ועל ראשה כובע עשוי פירות, נכנסים אחד אחרי השני.
    עשר דקות אחר כך, אתה כבר יושב מאחורי הקלעים עם הפוקימונים שלך סביבך
    עברת כבר תדרוך קצר ממנהלת התחרות. השלב הראשון שלך הוא להציג את אחד מהפוקימונים שלך בצורה יפה. יש לך חמש דקות לעשות מה שאתה רוצה. במידה ותעבור לשלב השני, שרק שמונה עולים אליו, תלחם בקרב נגד מתמודד אחר בקרב רגיל, אבל הנקודות יורדות בעיקר על צורת המתקפות. לחצי השלב השני, תלחם שוב בקרב נגד מתמודד אחר.
    בשלב השלישי והאחרון רק שניים עולים וזה קרב זוגות וגם פה הנקודות יורדות על המתקפות ולו דווקא על עצמה. אבל במידה ובכל אחד מהשלבים, אחד מהפוקימונים של המתמודד לא יכול להלחם, הוא יפסיד בתחרות.
    ובכך בזמן שאתה מהרהר לעצמך, התחילה התחרות. אתה שומע מאזור הבמה קולות צהלה ושמחה. אתה מתאפס על עצמך ומחכה לתורך.
    אחרי שכמעט 20 אנשים עולים ויורדים מהבמה אתה שומע את הכרוז "המתחרה הבא שלנו, הוא חדש בעולם התחרויות סרט. אז קבלו אותו אלון!". מהלחץ וההתרגשות, אתה כמעט נופל אבל מצליח להחזיר את שיווי המשקל. ובכך אתה מוצא את עצמך באמצע במה ענקית ומאות אנשים מריאים לך וקוראים בשמך בהתלהבות.

בלו-
    את צועדת בצעד בטוח לעבר המרכז פוקימונים, עוברת את בניין התחרות ונכנסת ישר לתוך חדר גדול, המזכיר לך גן ילדים. הכל פרוותי וחמוד. ממש על הקירות יש עשרות מדפים המחולקים בחוצצים. בין כל חוצץ וחוצץ ישנה ביצה. את מנסה לספור או לנסות לזהות חלק מהביצים, אבל יש שם כל כך הרבה שאת מתייאשת במהירות.
    לפניך, את מבחינה זקנה צנומה, אבל רואים שהייתה אישה מהממת בצעירותה. את שואלת על המקום והיא עונה בקול נוזף ומעט כועס "זהו מרכז הרבייה מספר אחת במחוז! אנחנו פה מגדלים ומרבים פוקימונים למאמנים כאלה ואחרים היכולים להרשות לעצמם. את רוצה שנגדל לך את אחד מהפוקימונים? או שאולי תרצי להרבות את אחד מהפוקימונים שלך?" שואלת בחביבות מזוייפת.

קארון-
    מכיר ארבעת המופלאים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גורטל מנער את ראשו, ומנסה לאפס את עצמו ורץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל מיים ג'וניור רענן יותר ומצליח להתחמק בצעד מהיר ומשתמש במתקפת בילבול חזקה בשביל לפגוע בעצמה בגורטל.
    "גרוטל לא מסוגל להלחם! מיים ג'וניור המנצח!" קורא השופט
    דני מחייך באושר ומיים ג'וניור רץ אליו בחיבוק ושניהם מחכים לראות מה תעשה עכשיו.
    גיל! 3>

6. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    נרגש לפני התחרות הראשונה שלך, אתה רץ לבניין ורואה עוד עשרות אנשים עומדים בתור. חלקם עם פוקימונים, חלקם לבושים בחליפות ושמלות ערב.
    'קצת הגזימו' אתה חושב לעצמך שאישה מלאה, לבושה שמלה אדומה בוהקת ועל ראשה כובע עשוי פירות, נכנסים אחד אחרי השני.
    עשר דקות אחר כך, אתה כבר יושב מאחורי הקלעים עם הפוקימונים שלך סביבך
    עברת כבר תדרוך קצר ממנהלת התחרות. השלב הראשון שלך הוא להציג את אחד מהפוקימונים שלך בצורה יפה. יש לך חמש דקות לעשות מה שאתה רוצה. במידה ותעבור לשלב השני, שרק שמונה עולים אליו, תלחם בקרב נגד מתמודד אחר בקרב רגיל, אבל הנקודות יורדות בעיקר על צורת המתקפות. לחצי השלב השני, תלחם שוב בקרב נגד מתמודד אחר.
    בשלב השלישי והאחרון רק שניים עולים וזה קרב זוגות וגם פה הנקודות יורדות על המתקפות ולו דווקא על עצמה. אבל במידה ובכל אחד מהשלבים, אחד מהפוקימונים של המתמודד לא יכול להלחם, הוא יפסיד בתחרות.
    ובכך בזמן שאתה מהרהר לעצמך, התחילה התחרות. אתה שומע מאזור הבמה קולות צהלה ושמחה. אתה מתאפס על עצמך ומחכה לתורך.
    אחרי שכמעט 20 אנשים עולים ויורדים מהבמה אתה שומע את הכרוז "המתחרה הבא שלנו, הוא חדש בעולם התחרויות סרט. אז קבלו אותו אלון!". מהלחץ וההתרגשות, אתה כמעט נופל אבל מצליח להחזיר את שיווי המשקל. ובכך אתה מוצא את עצמך באמצע במה ענקית ומאות אנשים מריאים לך וקוראים בשמך בהתלהבות.
    הו וואו, נשמע די ארוך. מקווה שלא יותר ארוך מקרב מכון, שלא אפסיד זמן יקר.
    אני אמור לרשום בתור אחד את כל ההתקפות? או לחכות להגבת הקהל? איך זה עובד? חחחח
    -----
    'אוקיי...' אחשוב לעצמי, 'זה הזמן.. אסור להיכשל!'. "הופיפ, זה הזמן שלך לזהור!" אקרא ואזרוק את הפוכדור שלה באוויר.
    "השתמשי ברוח פיות, ותתחילי לרכב עליה ברחבי הזירה!" אקרא, בתקווה שזה יציג את הופיפ במלוא הדרה.
    לאחר מספר סיבובים, אורה לה להשתמש בצוות כפול. "עכשיו, השתמשי בכפילים, ותירי מטבעות מטבעות לכל עבר!" אורה לה בשמחה.
    'i bet they love free money..' אחשוב לעצמי.

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Ritsuka kun;1486357[B]בלו-[/B]
    את צועדת בצעד בטוח לעבר המרכז פוקימונים, עוברת את בניין התחרות ונכנסת ישר לתוך חדר גדול, המזכיר לך גן ילדים. הכל פרוותי וחמוד. ממש על הקירות יש עשרות מדפים המחולקים בחוצצים. בין כל חוצץ וחוצץ ישנה ביצה. את מנסה לספור או לנסות לזהות חלק מהביצים, אבל יש שם כל כך הרבה שאת מתייאשת במהירות.
    לפניך, את מבחינה זקנה צנומה, אבל רואים שהייתה אישה מהממת בצעירותה. את שואלת על המקום והיא עונה בקול נוזף ומעט כועס "זהו מרכז הרבייה מספר אחת במחוז! אנחנו פה מגדלים ומרבים פוקימונים למאמנים כאלה ואחרים היכולים להרשות לעצמם. את רוצה שנגדל לך את אחד מהפוקימונים? או שאולי תרצי להרבות את אחד מהפוקימונים שלך?" שואלת בחביבות מזוייפת.

'lovely' אחשוב בציניות. "לא תודה, רק רציתי לראות את המקום הזה. שמעתי עליו כל כך הרבה" אשיב לאישה. אסתכל עוד קצת על ביצי הפוקימונים המדהימות 'הלוואי שיכולתי לקחת אחת..' אחשוב מעט בעצב. אסתכל אם יש עוד משהו לראות במקום, אם לא אלך לבניין התחרות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    אלה לא כל כך מתקפות שהולכות ביחד.. אבל בסדר..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מסתערת על מיים ג'וניור, ובזמן שטפריה זוהרים באור כסוף ומתכתי, מיים ג'וניור מנסה לשלוח עוד כדורי הגנה, אבל היא מתעלמת מכוח המתקפה, ומשספת אותו לאורכו ופוצעת אותו קשה.
    היא מרימה את זרועה השניה, ומנחיתה עליו מכה קטלנית, והרעש המחליא של עצמות נשברות יוצאות מבטנו של מיים ג'וניור.
    חיוך ניצחון עולה על פניך, אבל זה לא הסוף. מיים ג'וניור עדיין עומד, למרות המתקפה הקטלנית של ארון.
    אתה פולט קול פליאה בזמן שהוא סותר לה בפרצופה. ארון שעדיין שיחה לגמרי, לא מושפעת יותר מידי מהמתקפה, אבל גם היא בשוק שהוא עדיין שרד.
    'נראה שמיים ג'וניור אומן טוב מאוד' אני חושב לעצמי בחשש ובמקום חיוך הניצחון עולה חיוך חושש 'זה עדיין לא נגמר כמו שחשבתי, אבל אני וארון מסוגלים לסיים את זה סופית עכשיו!' אני ממשיך במחשבותיי.
    "ארון עכשיו תשתמשי בתפריי מתכת וראשייה על מיים ג'וניור, הוא מותש ופצוע ולכן זה אמור להיות לך קל לפגוע בו ולסיים את הקרב!" אני פוקד על ארון בחשש קטן שמה למנהיג המכון יש עוד טריק בשרוול ונשאר עירני כדי להיות מוכן לשינויים בלתי צפויים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    מורגן מניד בראשו לשלילה. "אני מסתובב ביער הזה כבר שבוע מנסה לחפש את היציאה. גם הטלפונים לא עובדים פה, אז אין לי דרך להתקשר לחילוץ" אומר לך ומפהק קלות. "גם מה שתקף אותו לא אוהב שנכנסים לטריטוריה שלו. לא שמלת לב שאין פה כמעט בכלל פוקימונים מעופפים? ואם יש אז הם תמיד בגובה נמוך" מוסיף
    "אז יש דרך אחת לצאת" אומר לו "לשרוף את דרכינו החוצה" אמשיך "אני אצתרך שתשתמש בהאונדום כי אין לי פוקימון אש" אומר ואז אוציא את שרומיש "שרומיש אולי אתה יודע איך לצאת מפה?"

10. the bitch is back
    אלון-
    בדיוק כמו שעשית..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולח את הופיפ והיא מסתובבת באוויר באלגנטיות. הקהל צוהל באושר, בזמן שהיא יוצרת טורנדו כסוף של רוח קסומה והיא מסתובבת סביבו במהירות, קוראת באושר ובעליזות. הרוח נעלמת והיא יוצרת עשרות כפילים של עצמה, וכל אחד מהם צוהל באושר, ומסתובב במהירות ושולח עשרות מטבעות לעבר הקהל. המטבעות בוהקים באור זהוב ובהיר ואתה רואה שכמה מהאנשים מכניסים את המטבעות לכיסם. הקהל משתגע.
    "והנה הופיפ מאחלת לכולנו שנה טובה!" קרא הכרוז וגם הוא תופס כמה מטבעות ומכניס לחולצתו.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שיש לך עוד דקה וחצי לסוף.

בלו-
    את מסתובבת ובאה לצאת מהמקום "את מאמנת?" שואלת הזקנה, ולפתע את מבחינה בעוד בחור משגע, שזוף וחטוב יוצא מחדר אחורי ופורע את שערו השחור. "שלום" הוא אומר בחביבות כנה ומתקדם לעברך "אפשר לעזור?" שואל ומחייך חיוך רחב וחושף סדרה של שיניים לבנות וצחורות .

ג'ון-
    ארון מסתערת לעברו של מיים ג'וניור, שעדיין מנודנד ומסוחרר ובמכת ראשייה אחת משפדת אותו על הקיר הפרוותי מאחוריו.
    "מיים ג'וניור לא יכול להלחם! גרוטל וג'ון המנצחים בקרב!" קורא השופט ומרים דגל ירוק לעברך.
    דני שמעט בשוק מחזיר את הפוקימון שלו לכדור וניגש אליך בצעד נרגש "קרב מעולה" אומר לך בחיוך, וכל תחושת הקרב נעלמה ממנו. הוא מגיש לך בידו את התג שבו כל כך חשקת "אני בטוח שנתראה בהמשך" מוסיף.
    "יש לך מכונת ריפוי בכניסה אם אתה לא רוצה לחזור למרכז" אומר ומצביע לך לעבר הכניסה.

לוקאס-
    מורגן מסתכל עליך מופתע "אתה צוחק? או שסתם משוגע? לשרוף את היער?! זה אחד מהנפלאות של המחוז שלנו! אפילו לא בצחוק! זה ביתם של אלפי פוקימונים!" נוזף בך ואתה משפיל את מבטך ומשחרר את שרומיש, שזה עתה לכדת ביער ושואל אותו על היציאה. שרומיש, שעדיין מעט חבול מהקרב, מניד בראשו לשלילה. היער גדול מידי וכנראה הוא לא היה בכל מקום.
    גיל! 3>

11. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Ritsuka kun;

[B]בלו-
    [/B]את מסתובבת ובאה לצאת מהמקום "את מאמנת?" שואלת הזקנה, ולפתע את מבחינה בעוד בחור משגע, שזוף וחטוב יוצא מחדר אחורי ופורע את שערו השחור. "שלום" הוא אומר בחביבות כנה ומתקדם לעברך "אפשר לעזור?" שואל ומחייך חיוך רחב וחושף סדרה של שיניים לבנות וצחורות .

"היי, האמת שפשוט רציתי לראות את המקום הזה. שמעתי עליו הרבה ואף פעם לא ראיתי ביצת פוקימון אז חשבתי שיהיה נחמד לבוא לראות. יש עוד משהו לראות חוץ ממה שבחדר הזה?" אשאל בסקרנות והתלהבות.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    אלון-
    בדיוק כמו שעשית..
    אתה שולח את הופיפ והיא מסתובבת באוויר באלגנטיות. הקהל צוהל באושר, בזמן שהיא יוצרת טורנדו כסוף של רוח קסומה והיא מסתובבת סביבו במהירות, קוראת באושר ובעליזות. הרוח נעלמת והיא יוצרת עשרות כפילים של עצמה, וכל אחד מהם צוהל באושר, ומסתובב במהירות ושולח עשרות מטבעות לעבר הקהל. המטבעות בוהקים באור זהוב ובהיר ואתה רואה שכמה מהאנשים מכניסים את המטבעות לכיסם. הקהל משתגע.
    "והנה הופיפ מאחלת לכולנו שנה טובה!" קרא הכרוז וגם הוא תופס כמה מטבעות ומכניס לחולצתו.
    "אוקיי! הופיפ, השתמשי בצוות הכפול כך שכולם יקפצו זה על זה! לבסוף, תהיי בראשם, ותצללי למטה עם אס אווירי!" אורה לה, "סיימי עם זה על ידי שימוש בזוהר של סינתזה!".
    'לא ניסינו את זה קודם..' אחשוב בלחץ, 'אני ממש מקוה שהפיצוץ של הכפילים יהיה מרהיב.. ביחד עם סינתזה, היא אמורה לזהור שם!' אחשוב בהתלהבות.

Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אלון-
    בדיוק כמו שעשית..

בלו-
    את מסתובבת ובאה לצאת מהמקום "את מאמנת?" שואלת הזקנה, ולפתע את מבחינה בעוד בחור משגע, שזוף וחטוב יוצא מחדר אחורי ופורע את שערו השחור. "שלום" הוא אומר בחביבות כנה ומתקדם לעברך "אפשר לעזור?" שואל ומחייך חיוך רחב וחושף סדרה של שיניים לבנות וצחורות .

ג'ון-
    ארון מסתערת לעברו של מיים ג'וניור, שעדיין מנודנד ומסוחרר ובמכת ראשייה אחת משפדת אותו על הקיר הפרוותי מאחוריו.
    "מיים ג'וניור לא יכול להלחם! גרוטל וג'ון המנצחים בקרב!" קורא השופט ומרים דגל ירוק לעברך.
    דני שמעט בשוק מחזיר את הפוקימון שלו לכדור וניגש אליך בצעד נרגש "קרב מעולה" אומר לך בחיוך, וכל תחושת הקרב נעלמה ממנו. הוא מגיש לך בידו את התג שבו כל כך חשקת "אני בטוח שנתראה בהמשך" מוסיף.
    "יש לך מכונת ריפוי בכניסה אם אתה לא רוצה לחזור למרכז" אומר ומצביע לך לעבר הכניסה.

לוקאס-
    מורגן מסתכל עליך מופתע "אתה צוחק? או שסתם משוגע? לשרוף את היער?! זה אחד מהנפלאות של המחוז שלנו! אפילו לא בצחוק! זה ביתם של אלפי פוקימונים!" נוזף בך ואתה משפיל את מבטך ומשחרר את שרומיש, שזה עתה לכדת ביער ושואל אותו על היציאה. שרומיש, שעדיין מעט חבול מהקרב, מניד בראשו לשלילה. היער גדול מידי וכנראה הוא לא היה בכל מקום.
    "אז איך לעזאזל אני אמור לצאת מפה" אומר למורגן "אתה יצאת מפה פעם, היית בפרדס התפוחים שאגב למה לעזאזל קוראים לו ככה? אתה לא זוכר איך יצאת פעם ראשונה???" אומר בעצבים

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun
    ג'ון-
    "תודה רבה דני!" אני משיב לו בחיוך גדול ולוקח את התג "גם אני מאמין שניפגש שוב!".
    " ארון עשית עבודה מעולה!!" אני אומר לה בחיוך ורחב ומתכופף לחבק אותה "עכשיו בואי נקפוץ למרכז פוקימונים, ננוח טיפה ונצא לכיוון בית הרבייה, אני רוצה לקבל טיפה מידע על גידול פוקימונים בצורה הנכונה ומשם נלך לכיוון העיר הבאה ולקרב המכון הבא, מי יודע, אולי ניפגוש עוד חברים בדרך!" אני אומר לארון בהתלהבות ויוצא לכיוון מרכז הפוקימונים 'אולי גם אני אקפוץ ליער אילייאן, שמעתי סיפורים רבים על המקום' אני תוהה לעצמי.
    'אחותי, אני כל כך הייתי רוצה לספר לך חוויות שאני עובר במסע שלי, אני וארון השגנו את התג הראשון שלנו! אני בדרך, חכי לי' אני חושב לעצמי
    -----------
    לחודש וחצי הקרובים אני לא אגיב הרבה
    אני סוגר עכשיו מלא אז סליחה מראש חחחח
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    בלו-
    "ברור! יש את החדר אימונים מאחורה ויש גם את החדרי התייחדות.. שלא נראה לי כדאי לך לראות" אומר הבחור וצוחק קלות ומרים את ידו מאחורי ראשו "שמי דני" אומר בחיוך ומושיט לך את ידו.

אלון-
    הכפילים של הופיפ מסתדרים כולם ויוצרים קיר מרהיב וורוד וכולם צוהלים באושר. הופיפ מרחפת לראש המגדל ומשם היא נוסקת במהירות ומתחילה לזהור באור לבן ומרהיב ושניות לפני שהיא פוגעת באדמה, היא פורסת את העלים של ראשה, מתרוממת באוויר ואז בוהקת באור ירקרק של סינתזה. המראה חמוד, אבל עדיין גולמי, אתה חושב לעצמך.
    "ואלו היו אלון והופיפ שלו!" קורא הכרוז והקהל צוהל באושר כשאתה יורד.
    אתה יורד בחזרה למאחורי הקלעים,מתיישב על כיסא ומתנשם עמוקות.
    כעבור כמה חצי שעה השלב הראשון נגמר ואתה שומע מהבמה הראשית את הכרוז קורא שוב "השופטים שלנו ידונו עכשיו ב8 שעולים לשלב הבא!"
    אתה מתנשם ומתחיל לאכול לעצמך את הציפורניים מלחץ. "אז אלה ה- 8 שעולים לשלב הבא!" אתה שומע ועל מסך הטלוויזיה מופיעים 8 תמונות של אנשים, ואתה מבחין בתמונה שלך בצד שמאל למטה.
    "הקרב הראשון שלנו יהיו אלון נגד זואי!" קורא השופט בזמן שאתה עולה לבמה ומולך עומדת נערה .
    הנערה מחייכת ושולחת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון קטן וכחול עם שריון אבן לבן .

לוקאס-
    "כן לפני שנתיים הייתי שם. נכנסתי ליער לפני שבוע!" אומר לך מורגן ונעמד מולך "ומה לעשות אני לא זוכר איך יוצאים מפה! היער הזה ענק!" נוזף בך מורגן.

ג'ון-
    אין בעיה, בהצלחה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ למרכז, אחרי פרידה מדני ומרפא את שני הפוקימונים שלך. אחרי הליכה קצרה, אתה מגיע למרכז. מבנה גדול המזכיר גן ילדים, הכל פרוותי, שוב. אתה מוצא שם זקנה היושבת על כסא מאחורי דלפק קבלה "אפשר לעזור?" היא שואלת
    גיל! 3>

עמוד 29 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •