בלו-
מזל טוב! פתחת את עמוד 30
את זוכה בפוקימון אופל/ רגיל בהתפתחות ראשונה!
תשלחי לי בפרטי מה את רוצה!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בזמן שהאמנים משאירים את הפוקימונים שלהם פה" מתחיל לספר לך "אנחנו לא רוצים שהפוקימונים ישכחו כיצד להלחם ולהפך, אנחנו רוצים שהם יתחזקו ואפילו יתפתחו כאן!" אומר לך בהתלהבות ומוביל אותך לחדר אחורי גדול, ובו את רואה כמעט כל סוג של פוקימון שיש, חלקם עושים שכיבות סמיכה, חלקם רצים במסלול מכשולים וחלקם נלחמים אחד בשני.
החדר פשוט עצום בגודלו ונראה שאין לו סוף.
"זה מטורף. אני יודע" אומר לך בחיוך "את רוצה סיור?" שואל אותך. ולפני שאת מספיקה לענות לו, את מציצה בשעונך ורואה שיש לך עוד שתי דקות להתייצב לתחרות! כמעט שכחת מזה לגמרי!
ג'ון-
הזקנה נראית מעט מוצפת משאלותיך "הסוד הכי חשוב זה לטפל ולאהוב את הפוקימונים שלך. ככל שתאמין בהם יותר, ותיצור איתם קשר חזק יותר, כך הם יתחזקו יותר" אומרת וזה נשמע כאילו היא מקריאה מעלון מאשר מהלב.
"אני מקווה שאתה מצוייד ללינה בחוץ. ושיש לך מספיק אוכל אם אתה הולך להכנס ליער. זה אפילו לא יער, זה ג'ונגל!" אומרת לך. "אין ספק שזה יהיה מעולה לחיבור בינך ובין הפוקימונים שלך. ולפי מה שאני רואה, ארון שלך עלולה אפילו להתפתח שם" אומרת בחיוך וחושפת את שינייה הצהובות מעט.
אלון-
אתה משחרר את סאנקרן מהפוקדור שלו, והוא מתחיל לזהור באור ירוק ובהיר, וקרן של אור עוטפת אותו.
ואז אתה עושה את הכי לא צפוי בעולם. זורק עליו אבן שמש.
הקהל קורא בפליאה וקולות רחש והתלהבות כאחד נשמעים מצידם.
אחרי שנייה, עומד מולך סאנפלורה מין המניין

הקהל משתולל מאושר.
הנערה מולך נראית מעט חוששת, אבל היא ממשיכה בקרב "קדימה קרן בועות!" קוראת וסילון של בועות צבעוניות, בכל הצבעים נשלחים לעבר סאנפלורה. עשרות הבועות לא לבד והיא מורה גם לשלוח אובך. המראה יוצר מראה מרהיב, של נצנצים צבעוניים על רקע של עננת אובך אפור.
"בינתיים התוצאה היא כזאת
סאנפלורה 80%
אומנייט 90%" קורא השופט
לוקאס-
מורגן מניד בראשו "אתה באמת רוצה להסתובב פה לבד? יש פה עוד עשרות כמו הבחורה הזאת מהצללים" אומר לך, אבל אתה כבר מסתלק משם והולך במהירות לכיוון לא ידוע.
אחרי כמה דקות, אתה מרגיש שמשהו עוקב אחריך. אתה מסתובב ולא רואה כלום. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין שוב בבקתה. 'הלכתי במעגלים?' אתה חושב לעצמך בכעס ובבלבול.
קארון-
כן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את גרוטל בתחושה חמוצה מעט ומשחרר את קורפיש. מעט חושש בגלל שלא יצא לך יותר מידי להתאמן איתו, אבל זה לא יעצור אותך.
מיים ג'וניור נעמד מולו ושולח עוד חמישה כדורים של אנרגיה כחולה, אבל קורפיש, לא גרוטל והוא מהיר יותר ממנו והוא מנפץ אותם אחד אחרי השני עם הצבתות שלו ואז שולח פעימת מים ענקית לעברו של מיים ג'וניור ופוגע בו בחוזקה.
"קרן סולרית!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו פותח את פיו, ובועת אור ירוקה נוצרת לפניו והוא טוען קרן סולרית, ענקית למראה.