Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1446
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1486417]בלו-
    "ברור! יש את החדר אימונים מאחורה ויש גם את החדרי התייחדות.. שלא נראה לי כדאי לך לראות" אומר הבחור וצוחק קלות ומרים את ידו מאחורי ראשו "שמי דני" אומר בחיוך ומושיט לך את ידו.

"אני בלו" אומר ואצחק. "נעים להכיר. אלה הפוקימונים שלי" אומר ואוציא את פיצ'ו, ספינארק וסקיטי מהפוקדורים שלהם.
    "מה זה חדר האימונים?" אשאל בסקרנות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    אין בעיה, בהצלחה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ למרכז, אחרי פרידה מדני ומרפא את שני הפוקימונים שלך. אחרי הליכה קצרה, אתה מגיע למרכז. מבנה גדול המזכיר גן ילדים, הכל פרוותי, שוב. אתה מוצא שם זקנה היושבת על כסא מאחורי דלפק קבלה "אפשר לעזור?" היא שואלת[/QUOTE]

תודה!
    -----------
    "כן" אני משיב לה בחיוך קטן "רציתי לבוא לקבל קצת עצות וטיפים על איך לגדל את הפוקימונים שלי, חשוב לי שהם יגדלו להיות הכי חזקים ובריאים שהם יכולים!" אני אומר לה בחיוך ואציג לה את ארון שהולכת לצידי ואת בידריל הוציא מהפוכדור.
    "את האחראית פה?" אני שואל אותה מבולבל ומוסיף עוד שאלה "את יכולה לספר לי טיפה בנוסף על יער אילייאן? אני מכנן ללכת להתאמן שם קצת ואולי ללכוד פוקימון נוסף!" אני שואל אותה בחיוך
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    הכפילים של הופיפ מסתדרים כולם ויוצרים קיר מרהיב וורוד וכולם צוהלים באושר. הופיפ מרחפת לראש המגדל ומשם היא נוסקת במהירות ומתחילה לזהור באור לבן ומרהיב ושניות לפני שהיא פוגעת באדמה, היא פורסת את העלים של ראשה, מתרוממת באוויר ואז בוהקת באור ירקרק של סינתזה. המראה חמוד, אבל עדיין גולמי, אתה חושב לעצמך.
    "ואלו היו אלון והופיפ שלו!" קורא הכרוז והקהל צוהל באושר כשאתה יורד.
    אתה יורד בחזרה למאחורי הקלעים,מתיישב על כיסא ומתנשם עמוקות.
    כעבור כמה חצי שעה השלב הראשון נגמר ואתה שומע מהבמה הראשית את הכרוז קורא שוב "השופטים שלנו ידונו עכשיו ב8 שעולים לשלב הבא!"
    אתה מתנשם ומתחיל לאכול לעצמך את הציפורניים מלחץ. "אז אלה ה- 8 שעולים לשלב הבא!" אתה שומע ועל מסך הטלוויזיה מופיעים 8 תמונות של אנשים, ואתה מבחין בתמונה שלך בצד שמאל למטה.
    "הקרב הראשון שלנו יהיו אלון נגד זואי!" קורא השופט בזמן שאתה עולה לבמה ומולך עומדת נערה .
    הנערה מחייכת ושולחת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון קטן וכחול עם שריון אבן לבן .
    'מעולם לא ראיתי את הפוקימון הזה' אחשוב בפליאה, ואבדוק מה יש לפוקידע לומר עליו.
    'את מי לבחור?!' אחשוב בלחץ, 'האודישים צריכים להיות אחרכך.. הופיפ עייפה.. וסנקרן.. סנקרן חלש..' אחשוב לעצמי, תופס בפוכדור של סנקרן בלחץ.
    "אוקיי, סנקרן, צא החוצה!" אומר בעודי חושב על רעיון גאוני.
    "תשתמש בצמיחה!" אורה לו, ומיד לאחר הביצוע, אוציא אבן שמש ואזרוק לעברו.
    --
    חח מקווה שזה אפשרי, זה קרה בסדרה בעבר.

Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בלו-
    "ברור! יש את החדר אימונים מאחורה ויש גם את החדרי התייחדות.. שלא נראה לי כדאי לך לראות" אומר הבחור וצוחק קלות ומרים את ידו מאחורי ראשו "שמי דני" אומר בחיוך ומושיט לך את ידו.

אלון-
    הכפילים של הופיפ מסתדרים כולם ויוצרים קיר מרהיב וורוד וכולם צוהלים באושר. הופיפ מרחפת לראש המגדל ומשם היא נוסקת במהירות ומתחילה לזהור באור לבן ומרהיב ושניות לפני שהיא פוגעת באדמה, היא פורסת את העלים של ראשה, מתרוממת באוויר ואז בוהקת באור ירקרק של סינתזה. המראה חמוד, אבל עדיין גולמי, אתה חושב לעצמך.
    "ואלו היו אלון והופיפ שלו!" קורא הכרוז והקהל צוהל באושר כשאתה יורד.
    אתה יורד בחזרה למאחורי הקלעים,מתיישב על כיסא ומתנשם עמוקות.
    כעבור כמה חצי שעה השלב הראשון נגמר ואתה שומע מהבמה הראשית את הכרוז קורא שוב "השופטים שלנו ידונו עכשיו ב8 שעולים לשלב הבא!"
    אתה מתנשם ומתחיל לאכול לעצמך את הציפורניים מלחץ. "אז אלה ה- 8 שעולים לשלב הבא!" אתה שומע ועל מסך הטלוויזיה מופיעים 8 תמונות של אנשים, ואתה מבחין בתמונה שלך בצד שמאל למטה.
    "הקרב הראשון שלנו יהיו אלון נגד זואי!" קורא השופט בזמן שאתה עולה לבמה ומולך עומדת נערה .
    הנערה מחייכת ושולחת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון קטן וכחול עם שריון אבן לבן .

לוקאס-
    "כן לפני שנתיים הייתי שם. נכנסתי ליער לפני שבוע!" אומר לך מורגן ונעמד מולך "ומה לעשות אני לא זוכר איך יוצאים מפה! היער הזה ענק!" נוזף בך מורגן.

ג'ון-
    אין בעיה, בהצלחה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ למרכז, אחרי פרידה מדני ומרפא את שני הפוקימונים שלך. אחרי הליכה קצרה, אתה מגיע למרכז. מבנה גדול המזכיר גן ילדים, הכל פרוותי, שוב. אתה מוצא שם זקנה היושבת על כסא מאחורי דלפק קבלה "אפשר לעזור?" היא שואלת
    כוסומו הפרס שלי
    "טוב אני לא מתכוון לשבת פה בחיבוק ידיים" אומר ואחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים "אני מחפש את הדרך החוצה" אומר ואתחיל ללכת בשביל הקרוב

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-
    מכיר ארבעת המופלאים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גורטל מנער את ראשו, ומנסה לאפס את עצמו ורץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל מיים ג'וניור רענן יותר ומצליח להתחמק בצעד מהיר ומשתמש במתקפת בילבול חזקה בשביל לפגוע בעצמה בגורטל.
    "גרוטל לא מסוגל להלחם! מיים ג'וניור המנצח!" קורא השופט
    דני מחייך באושר ומיים ג'וניור רץ אליו בחיבוק ושניהם מחכים לראות מה תעשה עכשיו.
    אה. סו סטורם-סטייל כאילו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר לעבר גרוטל:" עשית כמיטבך, חזור. עכשיו, קורפיש, בוא נראה להם שאנחנו חזקים יותר! פעימת מים! אם הוא מתקיף אותך, השתמש בהגנה!"
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    בלו-
    מזל טוב! פתחת את עמוד 30
    את זוכה בפוקימון אופל/ רגיל בהתפתחות ראשונה!
    תשלחי לי בפרטי מה את רוצה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בזמן שהאמנים משאירים את הפוקימונים שלהם פה" מתחיל לספר לך "אנחנו לא רוצים שהפוקימונים ישכחו כיצד להלחם ולהפך, אנחנו רוצים שהם יתחזקו ואפילו יתפתחו כאן!" אומר לך בהתלהבות ומוביל אותך לחדר אחורי גדול, ובו את רואה כמעט כל סוג של פוקימון שיש, חלקם עושים שכיבות סמיכה, חלקם רצים במסלול מכשולים וחלקם נלחמים אחד בשני.
    החדר פשוט עצום בגודלו ונראה שאין לו סוף.
    "זה מטורף. אני יודע" אומר לך בחיוך "את רוצה סיור?" שואל אותך. ולפני שאת מספיקה לענות לו, את מציצה בשעונך ורואה שיש לך עוד שתי דקות להתייצב לתחרות! כמעט שכחת מזה לגמרי!

ג'ון-
    הזקנה נראית מעט מוצפת משאלותיך "הסוד הכי חשוב זה לטפל ולאהוב את הפוקימונים שלך. ככל שתאמין בהם יותר, ותיצור איתם קשר חזק יותר, כך הם יתחזקו יותר" אומרת וזה נשמע כאילו היא מקריאה מעלון מאשר מהלב.
    "אני מקווה שאתה מצוייד ללינה בחוץ. ושיש לך מספיק אוכל אם אתה הולך להכנס ליער. זה אפילו לא יער, זה ג'ונגל!" אומרת לך. "אין ספק שזה יהיה מעולה לחיבור בינך ובין הפוקימונים שלך. ולפי מה שאני רואה, ארון שלך עלולה אפילו להתפתח שם" אומרת בחיוך וחושפת את שינייה הצהובות מעט.

אלון-
    אתה משחרר את סאנקרן מהפוקדור שלו, והוא מתחיל לזהור באור ירוק ובהיר, וקרן של אור עוטפת אותו.
    ואז אתה עושה את הכי לא צפוי בעולם. זורק עליו אבן שמש.
    הקהל קורא בפליאה וקולות רחש והתלהבות כאחד נשמעים מצידם.
    אחרי שנייה, עומד מולך סאנפלורה מין המניין הקהל משתולל מאושר.
    הנערה מולך נראית מעט חוששת, אבל היא ממשיכה בקרב "קדימה קרן בועות!" קוראת וסילון של בועות צבעוניות, בכל הצבעים נשלחים לעבר סאנפלורה. עשרות הבועות לא לבד והיא מורה גם לשלוח אובך. המראה יוצר מראה מרהיב, של נצנצים צבעוניים על רקע של עננת אובך אפור.
    "בינתיים התוצאה היא כזאת
    סאנפלורה 80%
    אומנייט 90%" קורא השופט

לוקאס-
    מורגן מניד בראשו "אתה באמת רוצה להסתובב פה לבד? יש פה עוד עשרות כמו הבחורה הזאת מהצללים" אומר לך, אבל אתה כבר מסתלק משם והולך במהירות לכיוון לא ידוע.
    אחרי כמה דקות, אתה מרגיש שמשהו עוקב אחריך. אתה מסתובב ולא רואה כלום. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין שוב בבקתה. 'הלכתי במעגלים?' אתה חושב לעצמך בכעס ובבלבול.

קארון-
    כן..
    אתה מחזיר את גרוטל בתחושה חמוצה מעט ומשחרר את קורפיש. מעט חושש בגלל שלא יצא לך יותר מידי להתאמן איתו, אבל זה לא יעצור אותך.
    מיים ג'וניור נעמד מולו ושולח עוד חמישה כדורים של אנרגיה כחולה, אבל קורפיש, לא גרוטל והוא מהיר יותר ממנו והוא מנפץ אותם אחד אחרי השני עם הצבתות שלו ואז שולח פעימת מים ענקית לעברו של מיים ג'וניור ופוגע בו בחוזקה.
    "קרן סולרית!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו פותח את פיו, ובועת אור ירוקה נוצרת לפניו והוא טוען קרן סולרית, ענקית למראה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. לא ברור בכלל
    אלון-
    אתה משחרר את סאנקרן מהפוקדור שלו, והוא מתחיל לזהור באור ירוק ובהיר, וקרן של אור עוטפת אותו.
    הנערה מולך נראית מעט חוששת, אבל היא ממשיכה בקרב "קדימה קרן בועות!" קוראת וסילון של בועות צבעוניות, בכל הצבעים נשלחים לעבר סאנפלורה. עשרות הבועות לא לבד והיא מורה גם לשלוח אובך. המראה יוצר מראה מרהיב, של נצנצים צבעוניים על רקע של עננת אובך אפור.
    "בינתיים התוצאה היא כזאת
    סאנפלורה 80%
    אומנייט 90%" קורא השופט
    "קדימה סאנק.. סאנפלורה!" אתקן את עצמי בלחץ, "השתמשי במשרוקית עשב!" אורה לה, וברגע שתסיים אוסיף "עלי תער, עוצמה מלאה!".

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    ושוב.. חולני
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק שולחת מפיה לב גדול ואדום לעברו של טיילו, אשר מתפוצץ עליו, והוא נראה מהוסס מעט אבל בכל זאת מסתער לעבר עם ניקור קטלני למראה.
    מילטנק בינתיים טוענת בידה אגרוף דינמיט, אבל שניות לפני שטיילו מגיע אליה, הוא משנה כיוון ועף לכיוון השני, ופוגע בה בגבה במקום. אגרוף הדינמיט שטענה בינתיים, נכבה ולא פוגע בכלום.
    "מילטאנק!" אקרא בקול הוא תמיד מתקרב אליה במתקפות קרובות חייב להיות דרך! "מילטאנק! תשתי חלב ותתני לו להתקרב ואז תתקפי במכת ברזל!"

9. the bitch is back
    אלון-
    סאנפלורה מסתובב במהירות במקום ואת שני העלים שלו מקרב לפיו, ומפתל אותם בצורה בסובכת ומיוחדת, ומתחיל לשרוק בין העלים.
    הקול שנשמע מזה, קסום מכשף, ויוצר עשרות תווים קטנים וצבעוניים לכל עבר, אשר מפוצצים את הבועות של אומנייט.
    הצלילים מסתחררים סביבו במהירות ועד מהרה, הוא נרדם במקום.
    הקהל מריע וקורא בשמך בהתלהבות. אתה לא מהסס לרגע ומורה לסאנפלורה לשלוח עלי תער, והוא מסתובב את העלים שלו ועשרות עלים חדים כתער נשלחים במהירות לעבר אומנייט היושן, ופוצעים אותו בחוזקה.
    "מצב הנקודות עד כה
    סאנפלורה 80%
    אומנייט 60%"
    מכריז השופט.
    "קדימה להתעורר! קרן קרח!" קוראת זואי בקול רם ואומנייט שלה מתחיל להראות סימני התעוררות.

אדם-
    זנב ברזל?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק משפריצה לעצמה עוד שפריץ של חלב לפיה, והיא מתרעננת מאוד מכל המכות שספגה.
    היא עומדת רגועה ויציבה, ושניות לפני שטיילו מצליח לפגוע בה עם ניקור, היא סוף סוף מצליחה להנחית עליו מכת מחץ הגורמת לו לאבד את ההכרה.
    גיל! 3>

10. לא ברור בכלל
    אלון-
    סאנפלורה מסתובב במהירות במקום ואת שני העלים שלו מקרב לפיו, ומפתל אותם בצורה בסובכת ומיוחדת, ומתחיל לשרוק בין העלים.
    הקול שנשמע מזה, קסום מכשף, ויוצר עשרות תווים קטנים וצבעוניים לכל עבר, אשר מפוצצים את הבועות של אומנייט.
    הצלילים מסתחררים סביבו במהירות ועד מהרה, הוא נרדם במקום.
    הקהל מריע וקורא בשמך בהתלהבות. אתה לא מהסס לרגע ומורה לסאנפלורה לשלוח עלי תער, והוא מסתובב את העלים שלו ועשרות עלים חדים כתער נשלחים במהירות לעבר אומנייט היושן, ופוצעים אותו בחוזקה.
    "מצב הנקודות עד כה
    סאנפלורה 80%
    אומנייט 60%"
    מכריז השופט.
    "קדימה להתעורר! קרן קרח!" קוראת זואי בקול רם ואומנייט שלה מתחיל להראות סימני התעוררות.
    "סאנפלורה,
    "סאנפלורה, זרע עלוקה!" אורה לו, "לאחר מכן תתחיל להשתמש בריח מתוק, תוך כדי שאתה רוקד!" אומר בהתלהבות.
    'הריח המתוק יימנע מאומנייט לתקוף אותו, כולם יהיו בפוקוס רק על סאנפלורה, כמו שצריך' אחשוב לעצמי

Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    זנב ברזל?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מילטנק משפריצה לעצמה עוד שפריץ של חלב לפיה, והיא מתרעננת מאוד מכל המכות שספגה.
    היא עומדת רגועה ויציבה, ושניות לפני שטיילו מצליח לפגוע בה עם ניקור, היא סוף סוף מצליחה להנחית עליו מכת מחץ הגורמת לו לאבד את ההכרה.
    "מעולה מילטאנק," אזרוק את הפוקדור שהוכן כבר מזמן בידי. "פוקדור, צא!"

12. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    בלו-
    מזל טוב! פתחת את עמוד 30
    "בזמן שהאמנים משאירים את הפוקימונים שלהם פה" מתחיל לספר לך "אנחנו לא רוצים שהפוקימונים ישכחו כיצד להלחם ולהפך, אנחנו רוצים שהם יתחזקו ואפילו יתפתחו כאן!" אומר לך בהתלהבות ומוביל אותך לחדר אחורי גדול, ובו את רואה כמעט כל סוג של פוקימון שיש, חלקם עושים שכיבות סמיכה, חלקם רצים במסלול מכשולים וחלקם נלחמים אחד בשני.
    "זה מטורף. אני יודע" אומר לך בחיוך "את רוצה סיור?" שואל אותך. ולפני שאת מספיקה לענות לו, את מציצה בשעונך ורואה שיש לך עוד שתי דקות להתייצב לתחרות! כמעט שכחת מזה לגמרי!

ג'ון-
    הזקנה נראית מעט מוצפת משאלותיך "הסוד הכי חשוב זה לטפל ולאהוב את הפוקימונים שלך. ככל שתאמין בהם יותר, ותיצור איתם קשר חזק יותר, כך הם יתחזקו יותר" אומרת וזה נשמע כאילו היא מקריאה מעלון מאשר מהלב.
    "אני מקווה שאתה מצוייד ללינה בחוץ. ושיש לך מספיק אוכל אם אתה הולך להכנס ליער. זה אפילו לא יער, זה ג'ונגל!" אומרת לך. "אין ספק שזה יהיה מעולה לחיבור בינך ובין הפוקימונים שלך. ולפי מה שאני רואה, ארון שלך עלולה אפילו להתפתח שם" אומרת בחיוך וחושפת את שינייה הצהובות מעט.

אלון-
    "בינתיים התוצאה היא כזאת
    סאנפלורה 80%
    אומנייט 90%" קורא השופט

לוקאס-
    מורגן מניד בראשו "אתה באמת רוצה להסתובב פה לבד? יש פה עוד עשרות כמו הבחורה הזאת מהצללים" אומר לך, אבל אתה כבר מסתלק משם והולך במהירות לכיוון לא ידוע.
    אחרי כמה דקות, אתה מרגיש שמשהו עוקב אחריך. אתה מסתובב ולא רואה כלום. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין שוב בבקתה. 'הלכתי במעגלים?' אתה חושב לעצמך בכעס ובבלבול.

קארון-
    כן..
    אתה מחזיר את גרוטל בתחושה חמוצה מעט ומשחרר את קורפיש. מעט חושש בגלל שלא יצא לך יותר מידי להתאמן איתו, אבל זה לא יעצור אותך.
    מיים ג'וניור נעמד מולו ושולח עוד חמישה כדורים של אנרגיה כחולה, אבל קורפיש, לא גרוטל והוא מהיר יותר ממנו והוא מנפץ אותם אחד אחרי השני עם הצבתות שלו ואז שולח פעימת מים ענקית לעברו של מיים ג'וניור ופוגע בו בחוזקה.
    "קרן סולרית!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו פותח את פיו, ובועת אור ירוקה נוצרת לפניו והוא טוען קרן סולרית, ענקית למראה.
    "קורפיש, כל הכבוד! חכה שהוא יסיים לטעון, ואז רגע אחרי שהוא יורה, הגנה" אומר אל קורפיש בשט, כדי לא לחשוף את תוכניתי לדני
    ~~~~~~~~~~~~
    פאק מזה הסטים הבלאנסד האלה במכון הראשון? :o
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    'טוב זהו, נמאס לי אני יודע איך לצאת מפה' אחשוב 'צריך למצוא אחד מהצללים הדבילים האלה' ואתחיל לחפש קודם איפה שחשבתי שמישהו עוקב אחריי

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1486497]בלו-
    מזל טוב! פתחת את עמוד 30

"אוי לא! אני חייבת לרוץ לתחרות. אם אוכל, אחזור אחר כך!" אומר לו בחיוך מתנצל, אכניס את הפוקימונים שלי לפוקדור וארוץ בשיא המהירות אל בניין התחרות.
    שאגיע אחפש מהר את הכניסה שבה אני אמורה להיות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    אלון-
    סאנפלורה פותח את פיו, וזרע קטן יוצא מפיו ונשלח במהירות לעבר אומנייט, שלמרות ניסיונו להקפיא אותו עם הקרן קרח שלו, כושל ועשרות סבכים מתחילים לצמוח במהירות ולכרוך את אומנייט לגמרי.
    הקהל משתתק לרגע, אבל התדהמה שלהם עוברת במהירות כשסאנפלורה מתחיל להפיץ אבקה ורודה ונעימה לכל מקום וקהל נראה רגוע ונעים יותר.
    סאנפלורה רוקד מצד לצד ולוקח את תשומת ליבם של כולם. וגם לרגע שאתה לא מבחין, אומנייט פותח את פיו וקרן קרח קפואה נשלחת במהירות לעברו, וסאנפלורה נפגע בדיוק בפרצופו, ופניו קפואות וחתומות, והוא לא מצליח לשחרר את הקרח ממנו.
    סאנפלורה- 60%
    אומנייט- 45%
    "יש עוד חמש דקות עד לסיום הקרב!" קורא הכרוז בקול מאושר ועליז.

אדם-
    כמה דרמטי -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוקדור על טיילו המעולף, ותוך כמה גילגולים הוא נלכד!

קארון-
    בלאנדס?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קורפיש מהנהן ושניכם מחכים כמה שניות, ואז באמת כפי שציפית, הוא משחרר קרן סולרית הרסנית למראה, שחורכת מעט את המזרן. קורפיש, שניות לפני שהקרן פוגעת בו מרים את הצבתות שלו במהירות, ובועת הגנה כחולה נעטפת סביבו, והמתקפה פשוט חולפת על פניו ופוגעת בקיר בחוזקה.
    "מה?!" משתגע כמעט דני שבשוק שגם הקורפיש שלך יודע את המתקפה. "טוב אגרוף ניקוז!" קורא אחרי שהמתעשת על עצמו.

לוקאס-
    אתה הולך בחזרה בדרך שממנה, אתה חושב שבאת, אבל מוצא את עצמך במקום פראי יותר, מסוכן למראה. 'משהו ביער הזה מטורף' אתה חושב לעצמך ומתחיל להסתובב וללכת. לפתע, אתה מבחין בפוקימון ירוק וגדול, מרושע למראה עם שתי סכינים במקום ידיים . נראה שהוא מתאמן כי עם הסכינים שלו הוא חוצה לחצי בולי עץ שוב ושוב.

בלו-
    "אם תנצחי, מבטיח לך מתנה!" אומר בחיוך וקורץ לך בזמן שאת רוצה במהירות שיא לבניין התחרות.
    אחרי כמה דקות של הסברים, את מתיישבת מאחורי הקלעים ומתנשמת "איפה היית?" את שומעת ומגלה את קיה, לבושה מהודרת במיוחד בשמלה שחורה ארוכה וזוג כפפות לבנות, ובשערה עשתה תסרוקת מגוחכת.
    את מספרת לה איפה היית "וואי פגשת את דני? הוא כזה חתיך!" אומרת בקול ילדותי וחלומני "בכל מקרה הפסדת את התדריך... אבל בשלב הראשון יש לך חמש דקות להציג איזה פוקימון שאת רוצה. השמונה שעולים נלחמים בקרבות של אחד על אחד. אם ניצחת את עולה לעוד שלב של אחד על אחד. ואז בשלב השלישי זה קרב זוגי" מסבירה לך קיה.
    את מהנהנת ומודה לה ורצה מהר לשטוף פנים, ומנסה טיפה לסדר את השער שיראה יותר נורמאלי, מוותרת על זה ופורעת אותו טוב טוב.
    אחרי רבע שעה של המתנה, את נקראת לבמה. את מוצאת את עצמך על במה ענקית ורחבת ידיים, ומאות אנשים צוהלים וקוראים לך בהתלהבות "זו היא בלו דיי! וזאת התחרות הראשונה שלה! אז שיהיה בהצלחה!!" קורא כרוז אי שם מעל הבמה.
    "החמש דקות שלך מתחילות עכשיו!"
    גיל! 3>

עמוד 30 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •