Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1446
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    קארון-
    "כן. הקרן סולרית של מיים ג'וניור פגעה ממש חזק בטייני" אומרת לך תמי "והתותח אוויר הזה כמעט חיסל לי את מייטי" מוסיפה בזמן שאתם ניגשים למרכז ושם אתה מרפא את שני הפוקימונים שלך.
    תמי בוהה קצת באוויר, אבל מתנערת מזה מהר "אבל נתת אחלה קרב! כל הכבוד גם לגרוטל שלך שהתפתח!" אומרת בחיוך.

[/COLOR]
    "כן! אני ממש גאה בו!" אומר לה. "מייטי? זה חדש. שנראה אותו/ה?". לאחר שנראה את מייטי אומר לה:"אני לא יודע מה איתך, אבל אני נלחצתי כשנשארתי רק עם קורפיש מול דני. אני רוצה ללכת לתפוס עוד פוקימון. יש לך מקום שאת ממליצה לי עליו? את נראית לי קצת יותר מנוסה ממני".
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    תתחיל לעבוד איתם על עוד טריקים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ יוצרת עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים בקול מאושר ועליז ואז כולם זוהרים באור לבן ומתחילות להסתובב סביב פוליוואג במהירות מטורפת, ויוצרות ביחד טורנדו אפור-ורוד-ירוק המנצנץ באור הזרקורים, כולאים את פוליוואג בתוך הטורנדו הקסום.
    הקהל משתגע מהתוצאה, מראה מיוחד וייחודי של הרוח פיות, אס אווירי והצבעים של הופיפ.
    לפתע, אתה מבחין בעוד גוון של צבע מופיע בין השכבות של הטורנדו הצבעוני, עוד שכבה מעט סגולה, המנצנצת בנקודות והופכות את כל הטורנדו לצבע סגול, מעט חומצתי.
    אתה מנסה להבין מה קרה, עד שאתה מבין שהופיפ למדה אבקת רעל, והיא שילבה אותה בתוך המתקפה.
    אתה מסתכל לעבר הפוקימון של היריב, ורואה שהוא משתעל בטרוף. הוא הורעל.
    פוליוואג- 70%
    הופיפ- 90%
    "איזה תפנית בקרב!" קורא הכרוז.
    מזה ההופיפ שלי לומדת מתקפות יותר מהר מנינג'אסק על קטנוע
    --
    'עדיין אין להופיפ מתקפות עשב..' אחשוב לעצמי, 'אצטרך לעבוד איתה על זה!' אוסיף בראשי לחשוב.
    "טובבבב, עד אז.. הופיפ, צוות כפול ואז סינתזה!" אורה לה, ואחכה לראות כיצד פוליוואג מגיב על מנת שאוכל להגיב בהתאם.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    לוקאס-
    נובנובנובנוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על סייטר המעולף, והוא נשאב לתוך הכדור האדום במהירות ובאור בוהק.
    אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר במקום.
    סייטר נלכד!

אוסטין-
    גרובייל מחבק אותך בחזרה, נראה שהוא מרוצה בעצמו ומחייך אלייך.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומרפא אותו במכונה במכון בצד.
    "הגורבייל שלך מדהים" אומר לך דני אחרי שאתה לוקח את הפוקדורים לעצמך "גם ספינראק! אם תרצה בעתיד לעשות קרב חוזר אני יותר מאשמח. משהו שהוא קצת יותר מקרב מכון" אומר בקול מעט תמוהה ואז חוזר לאולם הזירה, משאיר אותך מאחורה.

בלו-
    סקיטי מנער את ראשו מהדריכה, ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סטנטלר, מקיף את עצמו ברוח קפואה, משאיר אחריו פתיתי שלג לכל עבר, ובכל מקום שעליו הוא דורך, נוצרת טביעת רגע קפואה והוא מזנק לעבר סטנטלר ודוחף אותו בכוח, ושולח שוב מטווח אפס רוח קפואה וקרה, אשר עוטפת אותו בשכבת קרח דקיקה.

קארון-
    ראית אותו :ם
    זה אומנייט שלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב יש פה את יער איליין ביציאה מהעיר" אומרת לך תמי "יש שם ממש הרבה סוגים! רק צריך להיזהר שם, המקום עצום והבנתי שיש שם מערה ענקית מלאה בפוקימוני רעל" אומרת לך בקולה הרגוע.

אלון-
    הופיפ מייצרת לעצמה שוב עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים באושר, והקהל נמס מהמראה המרהיב שכולם זוהרים באור ירוק ובהיר, וכולם מרפאים את עצמם.
    "פוליוואג ריקוד גשם ואז פעימת מים!" קורא היריב שלך לקרב.
    פוליוואג מתחיל לזהור באור כחול ובוהק, וענני גשם כבדים נוצרים מהאוויר, מערפלים את הזירה ויוצרים מראה מרהיב ומיוחד של ענני גשם כבדים, ובשניות אחרי זה, גשם כבד יורד על הזירה שלכם, משאיר את הקהל יבש לחלוטין 'לא טוב' אתה חושב לעצמך, בזמן שפוליוואג יוצר כדור מים בפיו והוא משגר אותו למרכז הזירה, מה שגורם לכל הכפילים של הופיפ להישאב פנימה ולהשאיר את הופיפ שלך חשופה לגמרי.
    פוליוואג 60%
    הופיפ- 75%
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    קארון-
    ראית אותו :ם
    זה אומנייט שלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב יש פה את יער איליין ביציאה מהעיר" אומרת לך תמי "יש שם ממש הרבה סוגים! רק צריך להיזהר שם, המקום עצום והבנתי שיש שם מערה ענקית מלאה בפוקימוני רעל" אומרת לך בקולה הרגוע.
    אופסיס
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יער איליין נשמע מעניין" אומר לה. "שנלך?". אם היא מסכימה אתחיל לצעוד אל היער בחיפושי אחר פוקימונים מעניינים מסוגים שעוד לא תפסתי.
    Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    גרובייל מחבק אותך בחזרה, נראה שהוא מרוצה בעצמו ומחייך אלייך.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומרפא אותו במכונה במכון בצד.
    "הגורבייל שלך מדהים" אומר לך דני אחרי שאתה לוקח את הפוקדורים לעצמך "גם ספינראק! אם תרצה בעתיד לעשות קרב חוזר אני יותר מאשמח. משהו שהוא קצת יותר מקרב מכון" אומר בקול מעט תמוהה ואז חוזר לאולם הזירה, משאיר אותך מאחורה.
    למכון כושר הלכתי, לחבר בסוף אני רואה אותו בערב כי הבחורה ביטלה...
    ~~~
    אזכור את מה שאמר ואתהה לעצמי 'קצת יותר מקרב מכון... מה הכוונה?' אך אקבור בי את הסקרנות ואמשיך בדרכי. אצא החוצה ואביט סביב לבחון את האפשרויות שיש לי לעשות בעיר, אחפש כבר את המפה בתיק.

.

6. לא ברור בכלל

אלון-
    הופיפ מייצרת לעצמה שוב עשרות כפילים של עצמה, שכולם צוהלים באושר, והקהל נמס מהמראה המרהיב שכולם זוהרים באור ירוק ובהיר, וכולם מרפאים את עצמם.
    "פוליוואג ריקוד גשם ואז פעימת מים!" קורא היריב שלך לקרב.
    פוליוואג מתחיל לזהור באור כחול ובוהק, וענני גשם כבדים נוצרים מהאוויר, מערפלים את הזירה ויוצרים מראה מרהיב ומיוחד של ענני גשם כבדים, ובשניות אחרי זה, גשם כבד יורד על הזירה שלכם, משאיר את הקהל יבש לחלוטין 'לא טוב' אתה חושב לעצמך, בזמן שפוליוואג יוצר כדור מים בפיו והוא משגר אותו למרכז הזירה, מה שגורם לכל הכפילים של הופיפ להישאב פנימה ולהשאיר את הופיפ שלך חשופה לגמרי.
    פוליוואג 60%
    הופיפ- 75%
    "אוקיי, אני נשאר בתוכנית שלי.." אמלמל, 'נהפוך את התנועות שלהם, לשלנו.'
    "הופיפ, למעלה!" אורה לה, ואצביע על הענן הכי גבוה. "תעלי אל הענן!" אצעק, ואחכה שהיא תגיע. "עכשיו, תסתובבי במהירות תוך כדי שימוש ברוח פיות!" אורה לה, ואנסה להתלהב גם אני מהמהלך שלה, בתקווה שהיא תצליח לשלב את רוח הפיות סביבה עם ענני הגשם והמים. "עכשיו, בעודך מכוסה במים ורוח פיות, תקחי תאוצה ותשתמשי באס אווירי אל פוליוואג! נסי להתחמק מכל מתקפה שהוא שולח אלייך!" אורה לה, לאחר ביצוע הפעולות.

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    קארון-
    תמי מהנהנת במהרה ובכך שניכם יוצאים מהמרכז ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר. לאחר כמה דקות של הליכה קלילה, אתה כבר מתחיל לראות היכן היציאה. באופק הרחק אתה רואה מה שחשבת יהיה יער איליין, אבל כנראה שטעית. היער נראה כמו ג'ונגל ענקי המתפרס לכל עבר. "אתה יודע שאנשים הולכים שם לאיבוד?" אומרת לך תמי כשאתם חוצים במהירות את דרך 28 השוממת. ככל שאתה מתקרב, אתה מרגיש בבטנך תחושה של פחד מהיער הענקי הזה שאתה צועד לעברו ובכל צעד אתה מרגיש עד כמה הוא פיראי, אפל ועתיק.
    "אומרים שראו כאן סלבי לפני כמעט 30 שנה" אומרת לך תמי בחיוך "היה פה פעם איזה קרב ענקי בין כמה פוקימונים ענקיים, שלא נראה לי עד היום יודעים מי אלה! ואז לפי מה שקראתי, ראו את סלבי מגיע משום מקום ואז לקח איתו אותם ומאז אף אחד לא ראה אותם" מספרת לך תמי ובמקום להרגיע אותך, אתה מרגיש את גל הצמרמורת חולף בגבך.
    ובכך, אתם נכנסים ליער הפראי הזה, בלי דרך, בלי אור ובלי קליטה של טלפון כפי שאתה מבחין. אבודים.
    ככל שאתה מתקדם יותר, אתה מרגיש את הקרירות של היער, האור כמעט נעלם לגמרי ואתם הולכים לכם. אתה שומע את קולות היער הצומח ומרחוק שאגות פוקימונים.
    אחרי כמה רגעים בהליכה ביער אתה מבחין בפוקימון קטנה וחומה יושבת על ענף, מסתכלת עליכם בעיניים גדולות ואדומות .

אוסטין-
    אתה מסתכל סביב, ומבחין לידך מפת העיר 'הרבה יותר קל' אתה חושב לעצמך והולך לראות מה עוד יש בעיר, אבל אתה רואה שהיא יחסית ריקה מתוכן חוץ מהמכון ותחרות הסרט, אין כל כך מה לעשות למאמנים.
    במרכז הרבייה היית כבר (נכון?) ואין לך חשק מסויים ללכת לשבת בבית קפה לבדך.

אלון-
    הופיפ מרחפת במהירות לעבר העננים הכבדים, ושם היא מסובבת במהירות את העלים שעל ראשה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום, אשר מסתובב במהירות יחד עם ענני הגשם הכבדים, ויוצר מערבולת ענקית של רוח,עננים ומים על תקרת הבניין, המראה אפור, מעט נטול צבע לחלוטין, חוץ מהופיפ אשר זוהרת לה, מנצחת על העננים כאילו יצרה אותם בעצמה, ואז היא נוסקת לעבר פוליוואד במהירות, מסחררת סביבה את העננים הכבדים, והרוח הקסומה שלה ופוגעת ישירות בפוליוואג, אשר מנסה לשחרר קרן בועות נוספת, אבל עצמת שילוב המתקפות, קטלני מידי בשביל כל הבועות והיא פוגעת בו ישירות, מטיחה אותו אחורנית.
    לפתע, קורה דבר שאינך ציפית לו בכלל היא זוהרת באור צהוב ובהיר, והיא מתחילה להשתנות במהירות אדירה, משנה את צורתה ותופחת מעט.
    לפניך מרחפת לפתע סקיפלום . הקהל נרגש לראות את ההתפחות הטבעית של הופיפ, ומתרגש לראות את סקיפלום כשהיא פותחת את פיה ועשרות כדורים מהירים כמו קליעים, עשויים מזרע נשלחים במהירות ובחוזקה לעבר אומנייט, מפציצים אותו ופוגעים בו בחוזקה.
    אומנייט 30%
    סקיפלום 75%
    גיל! 3>

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    נובנובנובנוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על סייטר המעולף, והוא נשאב לתוך הכדור האדום במהירות ובאור בוהק.
    אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר במקום.
    סייטר נלכד!
    jackass
    ~~~~
    אוציא את הסייטר החדש מהפוקדור ואומר לו "טוב סייטר יש לנו שתי אפשרויות, הקלה והקשה, הקלה היא אם אתה יודע איך יוצאים מפה ויכול לכוון אותי את הקשה אני אגיד אם לא תהיה לנו ברירה" ואחכה לתשובתו

9. לא ברור בכלל

אלון-
    הופיפ מרחפת במהירות לעבר העננים הכבדים, ושם היא מסובבת במהירות את העלים שעל ראשה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום, אשר מסתובב במהירות יחד עם ענני הגשם הכבדים, ויוצר מערבולת ענקית של רוח,עננים ומים על תקרת הבניין, המראה אפור, מעט נטול צבע לחלוטין, חוץ מהופיפ אשר זוהרת לה, מנצחת על העננים כאילו יצרה אותם בעצמה, ואז היא נוסקת לעבר פוליוואד במהירות, מסחררת סביבה את העננים הכבדים, והרוח הקסומה שלה ופוגעת ישירות בפוליוואג, אשר מנסה לשחרר קרן בועות נוספת, אבל עצמת שילוב המתקפות, קטלני מידי בשביל כל הבועות והיא פוגעת בו ישירות, מטיחה אותו אחורנית.
    לפתע, קורה דבר שאינך ציפית לו בכלל היא זוהרת באור צהוב ובהיר, והיא מתחילה להשתנות במהירות אדירה, משנה את צורתה ותופחת מעט.
    לפניך מרחפת לפתע סקיפלום . הקהל נרגש לראות את ההתפחות הטבעית של הופיפ, ומתרגש לראות את סקיפלום כשהיא פותחת את פיה ועשרות כדורים מהירים כמו קליעים, עשויים מזרע נשלחים במהירות ובחוזקה לעבר אומנייט, מפציצים אותו ופוגעים בו בחוזקה.
    אומנייט 30%
    סקיפלום 75%
    עשויים מזרע? אוי לי
    --
    "הופיפ, זה נהדר, התפתחת!" אצעק לה בשמחה, "אה.. סקיפלום!".
    "סקיפלום, השתמשי בצוות כפול נוסף, תקיפי את פוליוואג, ואז- תשתמשי במתקפה החדשה!" אורה לה בתקווה שזה יספיק להביס אותו.

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    צ'ארמנדר נראה קצת עייף מכל החזרות האלה, אבל מצד שני הוא נראה כל הזמן עייף. אתה מורה לעשות את התרגיל שוב פעם ובאמת בחוסר רצון מופגן, הוא עושה זאת שוב.
    הפעם כשהוא עושה את הפעימת זרקון, בפעם השנייה על הפעימה הראשונה שבינתיים היא זוהרת בצבע כתום תפוז, שתי הפעימות מתפוצצות ביחד, יוצרות הבזק של אור ירוק מצמרר ומיוחד, ומשאירות אחריהן עננת עשן סגולה.
    מראה מיוחד לכל הדעות, אבל טיפה אלים יחד עם זאת.
    "אוקיי זה מספיק לעכשיו, אני חושב שכדאי להגיע לעיר ולנוח." אומר לו ואכניס אותו לפוקדור. יש התקדמות יפה, פשוט צריך למצוא דרך לעדן את הכל. אבל לכל זמן ועת. אני צריך כרגע להזדרז למרכז ולתת לצ׳ארמנדר קצת יחס.

11. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    תמי מהנהנת במהרה ובכך שניכם יוצאים מהמרכז ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר. לאחר כמה דקות של הליכה קלילה, אתה כבר מתחיל לראות היכן היציאה. באופק הרחק אתה רואה מה שחשבת יהיה יער איליין, אבל כנראה שטעית. היער נראה כמו ג'ונגל ענקי המתפרס לכל עבר. "אתה יודע שאנשים הולכים שם לאיבוד?" אומרת לך תמי כשאתם חוצים במהירות את דרך 28 השוממת. ככל שאתה מתקרב, אתה מרגיש בבטנך תחושה של פחד מהיער הענקי הזה שאתה צועד לעברו ובכל צעד אתה מרגיש עד כמה הוא פיראי, אפל ועתיק.
    "אומרים שראו כאן סלבי לפני כמעט 30 שנה" אומרת לך תמי בחיוך "היה פה פעם איזה קרב ענקי בין כמה פוקימונים ענקיים, שלא נראה לי עד היום יודעים מי אלה! ואז לפי מה שקראתי, ראו את סלבי מגיע משום מקום ואז לקח איתו אותם ומאז אף אחד לא ראה אותם" מספרת לך תמי ובמקום להרגיע אותך, אתה מרגיש את גל הצמרמורת חולף בגבך.
    ובכך, אתם נכנסים ליער הפראי הזה, בלי דרך, בלי אור ובלי קליטה של טלפון כפי שאתה מבחין. אבודים.
    ככל שאתה מתקדם יותר, אתה מרגיש את הקרירות של היער, האור כמעט נעלם לגמרי ואתם הולכים לכם. אתה שומע את קולות היער הצומח ומרחוק שאגות פוקימונים.
    אחרי כמה רגעים בהליכה ביער אתה מבחין בפוקימון קטנה וחומה יושבת על ענף, מסתכלת עליכם בעיניים גדולות ואדומות .
    הייתי תופס, אבל יש לי אצל טל ובאלי לגוון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני ממשיך בדרכי, מנסה להיצמד לנתיב ישר ולא להיאבד או להרטיב את המכנסיים. אחפש אחר פוקימון שאוכל לתפוס כדי לשכלל את הצוות שלי
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/color][color=#800080]בלו-
    סקיטי מנער את ראשו מהדריכה, ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סטנטלר, מקיף את עצמו ברוח קפואה, משאיר אחריו פתיתי שלג לכל עבר, ובכל מקום שעליו הוא דורך, נוצרת טביעת רגע קפואה והוא מזנק לעבר סטנטלר ודוחף אותו בכוח, ושולח שוב מטווח אפס רוח קפואה וקרה, אשר עוטפת אותו בשכבת קרח דקיקה.

"כל הכבוד סקיטי! עכשיו תשתמש בהטעייה ואס שוב דחיפה!" אצעק לו ואביט בזריזות אל לוח הנקודות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    אתה מסתכל סביב, ומבחין לידך מפת העיר 'הרבה יותר קל' אתה חושב לעצמך והולך לראות מה עוד יש בעיר, אבל אתה רואה שהיא יחסית ריקה מתוכן חוץ מהמכון ותחרות הסרט, אין כל כך מה לעשות למאמנים.
    במרכז הרבייה היית כבר (נכון?) ואין לך חשק מסויים ללכת לשבת בבית קפה לבדך.
    כן הייתי הייתי...
    ~~~
    לאחר סריקה כללית של השטח אאנח ואמלמל לעצמי "טוב נראה לי שסיימתי כאן בג'נטה, היה נעים היה נחמד... יאללה" ואמשיך לי הלאה ואמשיך בעזרת המפה אל דרך מס' 28. (אתה יכול לחסוך עדכונים כאלה חחחח)

.

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אדם-
    צ'ארמנדר שלך פותח את פיו שוב, ושולח כדור אנרגיה ירוקה בוהקת, כמעט בצבע טורקיז ואז שולח עשרות גחלות, אחת אחרי השנייה וכל פעם שהגחלת נספגת לתוך הכדור הכדור משנה את צבעו, מירוק לכחול, מכחול לסגול, סגול לורוד,כתום, צהוב ואפילו לרגע מתחיל לזהור באור לבן מסנוור ואז בשנייה שהוא שולח את הגחלת האחרונה, הוא רץ כשציפורניו שלופות ובוהקות והוא מצליח לשסף את הכדור, והוא מתפצוץ בעצמה, משאיר ערפל סמיך ומחניק ולדעתך אפילו מעט רעיל.
    לא מרשים בכלל.

אוסטין-
    אתה בודק במהירות בפוקידע, לראות מה המתקפה, אבל היא אינה מצליחה לקלוט את המתקפה בזמן. בינתיים, מיים ג'וניור מתאפס במהירות, קורא בזעם ומתחיל לזהור באור כחלחל ובהיר, ומקיף בעזרת מתקפת הבילבול שלו את גרובילל, ומצליח בשניות להעיף אותו בחוזקה על הקיר.
    גרובייל, נראה כועס מאי פעם, ובמהירות אדירה שולח את עצמה קדימה, וידו זוהרת באור בהיר, והוא חובט בפרצופו של מיים ג'וניור בחוזקה ובידו השנייה, העלה מתחיל לזהור באור ירוק חולני והוא משסף אותו בחוזקה.
    עכשיו כשהפוקידע הנאמנה שלך בידך, היא מהבבת במהירות וקולטת את המתקפה להב עלה (leaf blade) אבל גובייל עדיין לא התמחה בה לחלוטין, לכן היא לא בעצמה מלאה. 'אם זה לא בעצמה מלאה.. מה יקרה כשהוא ידע אותה?' אתה חושב לעצמך חצי מאושר וחצי חושש.
    מיים ג'וניור לפתע מרים את ידיו בצורת כיפה במהירות, ויוצר סביבו קיר הגנה, המגן עליו מהמתקפה נוספת של גרובייל, של הלהב עלה, הקטלני שלו.
    אתה מסתכל על דני, ונראה שהוא חושק שיניים מעט, אבל שום איבוד תקווה אתה לא רואה על פניו אלא להפך. הוא נראה נלהב וחי מאי פעם!
    "כדורי הגנה!" קורא במהירות, ואתה רואה שמיים ג'וניור שלו יוצר עשרות כדורים קטנים וכחולים, ואחד אחרי השני הוא שולח אותם עם הכוחות העל חושיים שלו לעבר גרובייל, אשר מצליח לשסף שלושה מהם, אבל נפגע מהשניים האחרונים.
    'זאת לא מתקפה רגילה' אתה חושב לעצמך ומנסה להבין איך הוא עשה את זה.

אלון-
    אם תעלה שלב...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הופיפ שוב מהפוקדור שלה, והקהל שכבר ראה אותה בשלב הראשון משותלל באור, כנראה מקווה לעוד מטבעות זהב מהצד שלך 'קצת שוחד לא יזיק' אתה חושב לעצמך בחיוך ושולח אותה קדימה נגד הפוליווג של היריב שלך.
    היא מסובבת את העלים שעל ראשה במהירות אדירה, יוצרת רוח כסופה וקסומה ושולחת אותה כטורנדו לכל עבר, מעיפה את שאריות האבק מהקרבות הקודמים, ומעיפה אותם סביב פוליווג, אשר מצידו שולח קרן ממוקדת של בועות צבעוניות וכחולת לעבר הרוח, וביחד עם הבועות, נוצרת לפנכם נד מים ענקי שמסתחרר ומתיז מים לכל עבר, עד שלבסוף הרוח חולפת, משאירה אחריה רסיסי מים, הבוהקים באור הפלורסנט.
    "קדימה פוליוואג כדורי ערפל" מעודד המאמן שלו ופוליוואג שולח עשרות בועות, ובכל אחת ואחת מהן הוא ממלא בערפל קטן וסמיך שמתערפל לו בכל בועה ויוצר מראה מהמם ומיוחד.
    הקהל צוהל מאושר!
    אתה מסתכל על מצב הנקודות ורואה שפוליווג מוביל.
    הופיפ 90%
    פוליוואג 100%
    "איזה קרב מיוחד!" קורא הכרוז בזמן שכל הבועות מתעופפות סביב הופיפ ומתנפצות עליה, ומכסים אותה בערפל סמיך, כך שאינך רואה אותה בין העננים הקטנים.

בלו-
    אני אוסיף אותן, אבל תזכרי שאלו לא מתקפות או משהו, אלו תוצאות של שתי המתקפות ביחד..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את משחררת את סקיטי ושומעת קולה האנחה שהם רואים את סקיטי שלך "איזה חמוד! כזה מקסים! תראי את הזנב שלו!" נשמעים מבין הקהל ואת מחייכת, וזה ממלא אותך בביטחון ומורה לו מה לעשות.
    הוא שולח את הלב הקטן מפיו, והוא מנצנץ באור ורוד וחיוור לעבר הסטנטלר, ואז בשניות הוא שולח את הרוח הקפואה שלו, המשאירה עשרות פתיתי שלב לעבר הלב, עוטפות אותו בגוש קרח והוא זוהר באור מנצנץ ובוהק של ורוד ולבן.
    עד שהסטנטלר של המתמודד פשוט דורך עליו ושובר אותו לריסיסים.
    את מסתכלת מופתעת וזועמת על זה שהוא הרס לך את המתקפה, אבל אז מסתכלת כמעט מהופנטת למראה הקרניים שלו אשר זוהרות באור ירקרק ומפחיד.
    את מסתכלת לעבר סקיטי הבוהה מרותק לקרניים, ותוך שניות נרדם במהירות.
    "וזאת כמובן מתקפת ההיפנוזה המיוחדת של סטנטלר!" קורא הכרוז וקהל שורק באושר.
    את מסתכלת על מסך התוצאות
    סטנטלר 90%
    סקיטי 90%
    'לא טוב' את חושבת לעצמך ואת רואה שסקיטי יושן ממש עמוק.

ג'ון-
    אתה נפרד מהזקנה, ואיך כשאתה בא לצאת מהמרכז אתה רואה שדני בדיוק עומד להכנס בעצמו "מה אתה עושה פה?" שואל אותך בחיוך ונראה ההפסד בקרב חלף מזמן. אתה מסביר לו שאתה רוצה לצאת דרך היער "איזה שטויות אתה יכול לקבל את הדברים הישנים שלי" אומר לך בחיוך ואז לוקח אותך הרחק מהמרכז היישר, כנראה, לביתו שלו.
    הוא פותח את הדלת לוילה מרוחבת וחדשה, בעיקר מעוצבת בטוב טעם ולא נראה שיש לה קשר למכון החמוד והפרוותי שהוא מנהל.
    אחרי חמש דקות הוא מארגן אותך עם שק שינה, אוהל ופנס נוסף ללילה.
    "אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לשם? זה יותר כמו ג'ונגל מאשר יער! אתה צריך להצטייד טוב טוב" אומר לך בחיוך חברי.

לוקאס-
    אלקיד מסתחרר אחורה בדילוג ואז שולח את עצמו קדימה במהירות, משאיר אחריו שובל לבן ובוהק של אור ובאותו זמן טוען בידו השמאלית אגרוף בילבול, חזק למראה. הוא מתקרב לסייטר המנסה לתקוף אותו, אבל מקבל אגרוף היישר בפרצופו, והוא מועף אחורה, מסוחרר וכועס, הוא צורח לאוויר ומסתובב במהירות במקום, כשאר סכיניו פרוסות לצדדים בתקווה לפגוע במשהו.
    במזל אלקיד, קופץ אחורה בדיוק בזמן, אבל סייטר לא מפסיק והוא נראה כמו סביבון, אבל אחד שיכול לחתוך לך בשניות את היד.

קארון-
    יש לכל אחד מהם לפחות 6 מתקפות, תלוי בשלב בו אתה נמצא.
    ואני מנסה לבנות סטים שגם יעזרו לפוקימון וגם יוכלו לכסות כמה שיותר סוגים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    במכת מחץ אדירה, צבתו את קורפיש מטיחה את עצמה היישר בראשו של מיים ג'וניור, הנופל במהירות על בטנו, מעולף.
    "וואו" אתה שומע את דני והשופט אומרים ביחד למראה עצמת הקורפיש.
    "מיים ג'וניור לא מסוגל להלחם! קורפיש המנצח!" קורא השופט. קורפיש קורא באושר ורץ אליך ואתה מחבק אותו בחוזקה. בינתיים דני מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור וניגש אליך בחיוך "זה בשבילך" אומר ומגיש לך בידו תג קטן ופשוט "אין ספק שזה יותר ממגיע לך!" הוא מוסיף בחיוך.
    "ברור שאני רוצה, זה נשמע כמו הרפתקאה חד פעמית!" אני משיב לדני בחיוך מלא התרגשות "ממש תודה על כל הציוד דני, אני חייב לך בענק!" אני אומר לו וממשיך להודות לו ללא הפסקה "אני יוצא עכשיו, עד הפעם הבאה!" אני נפרד מדני ויוצא עם ארון לכיוון היער
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    לוקאס-
    you love me!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סייטר יוצא, חלש ותשוש מהקרב שזה הרגע עבר. הוא מצביע על כיוון צפון ואז מחזיר את עצמו לפוקדור שלו. משאיר אותך לבדך.

אדם-
    אחרי הליכה ארוכה, נטולת הפרעות במיוחד אתה סוף סוף יוצא מדרך 26 הארוכה והאפלה, ומגיע לעיר ג'נטה. עיר שכולה בנוייה מאבנים לבנות ואחידות, הרצפות, הבתים, הכבישים.
    עיר כפרית ויפה ושקטה נחה לה על צד הגבעה שעליה אתה עומד.
    באופק, אתה מבחין מרחוק יער ענקי המקיף את העיר. במהרה, אתה מוצא את המרכז ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל אחות ג'וי חייכנית.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך.

קארון-
    טוב..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתעלם מהפוקימון, ממשיך לנדוד לתוך מעבה הג'ונגל הזה, מתחיל להיות לך מעט חם ולח, ואתה מקפל את חולצתך. ההליכה ביער, לא מוכן לגמרי מעט מתישה אותך, ואתה מוצא את עצמך תוך שעה, כבר סחוט מעייפות, מזיע, רעב ומבולבל.
    תמי מתיישבת לידך, וגם היא נראית כבר עייפה.
    אתם מחליטים לנוח בקרחת יער קטנה, שאור השמש מבצבצת דרך הצמרות הגבוהות של היער. אחרי מנוחה קלה, אתה שומע רישרוש מבין הצמרות עצים ומבחין בפוקימון אדמדם מרחף לו במהירות בין העצים .

בלו-
    סקיטי מיילל לרגע, ואז באמצע הריצה שלו, הוא פשוט נעלם באוויר במהירות מדהימה, מופיע מאחורי סטנטלר, המנסה להגן על עצמו עם קרניו, אבל נכשל ונהדף אחורנית עם מתקפת הדחיפה של סקיטי, אשר פוגעת לו בדיוק במצח.
    את מחייכת לעצמך ומסתכלת על התוצאות
    סקיטי 80%
    סטנטלר 60%
    "קליע ברק!" קורא המאמן שלו ופיו של סטנטלר מתחיל ליצור כדור חשמלי וקרניו זוהרות באור צהוב ונוצץ, ואז במהירות מסחררת הקליע ברק שלו פוגע בסקיטי בעצמה אדירה, שגורמת לו לצרוח בכאב.
    "איזה מהפך! תקיפה ישירה על סקיטי!" קורא השופט.

אוסטין-
    שאלת מה עוד יש בעיר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתארגן על עצמך במהירות, אוסף את חפציך ומתחיל ללכת בצעד בטוח לעבר יער איליין, חוצה במהירות את דרך 28 השוממת. אתה מוצא את עצמך בסוף השביל, מסתכל על יער עבות ענקי, פראי, אפל וקדום.
    תחושה של אי נוחות מחלחלת בבטנך, אבל אתה מתנער ממנה וממשיך ללכת במהירות לתוך מעמקי היער. בשניות, אור השמש הזורחת נעלם, ואיתה גם הלחות המטורפת שהייתה בעיר.
    אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך .

ג'ון-
    נו איך בצבא? :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי פרידה מדני, אתה לוקח את החפצים שהוא הביא לך והולך במהירות לעבר היער, חוצה את דרך 28 הקצרה, ומוצא את עצמך מול יער פראי, מזכיר יותר ג'ונגל מכל דבר אחר. אתה בולע את הרוק ונכנס בצעד מעט מהוסס לתוך שביל שבור וחבוט שנשחק ונעלם עם הזמן. אתה מוקף במאות עצים ענקיים, המכסים את אור השמש.
    אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו
    גיל! 3>

עמוד 33 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •