Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1446
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אחרי הליכה ארוכה, נטולת הפרעות במיוחד אתה סוף סוף יוצא מדרך 26 הארוכה והאפלה, ומגיע לעיר ג'נטה. עיר שכולה בנוייה מאבנים לבנות ואחידות, הרצפות, הבתים, הכבישים.
    עיר כפרית ויפה ושקטה נחה לה על צד הגבעה שעליה אתה עומד.
    באופק, אתה מבחין מרחוק יער ענקי המקיף את העיר. במהרה, אתה מוצא את המרכז ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל אחות ג'וי חייכנית.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך.
    "אני מעריך את ההצעה המדיבה, אך אני רק רוצה לרפא את הפוקימונים שלי, אני הייתי רוצה להתאמן. יש לי כמה דברים חשובים לעשות..." אומר לאחות ג׳וי, ארפא את הפוקימונים ואחפש את החנות שבה אוכל לרכוש לי כמה מתקפות.

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [COLOR=#008080][B]
    קארון-
    טוב..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתעלם מהפוקימון, ממשיך לנדוד לתוך מעבה הג'ונגל הזה, מתחיל להיות לך מעט חם ולח, ואתה מקפל את חולצתך. ההליכה ביער, לא מוכן לגמרי מעט מתישה אותך, ואתה מוצא את עצמך תוך שעה, כבר סחוט מעייפות, מזיע, רעב ומבולבל.
    תמי מתיישבת לידך, וגם היא נראית כבר עייפה.
    אתם מחליטים לנוח בקרחת יער קטנה, שאור השמש מבצבצת דרך הצמרות הגבוהות של היער. אחרי מנוחה קלה, אתה שומע רישרוש מבין הצמרות עצים ומבחין בפוקימון אדמדם מרחף לו במהירות בין העצים .
    "נראה לי תפיסה טובה! קורפיש, צא! משוך את תשומת לבו ושלח עליו פעימת מים! שלא יתחמק לנו!"
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [color=#800080]בלו-
    סקיטי מיילל לרגע, ואז באמצע הריצה שלו, הוא פשוט נעלם באוויר במהירות מדהימה, מופיע מאחורי סטנטלר, המנסה להגן על עצמו עם קרניו, אבל נכשל ונהדף אחורנית עם מתקפת הדחיפה של סקיטי, אשר פוגעת לו בדיוק במצח.
    את מחייכת לעצמך ומסתכלת על התוצאות
    סקיטי 80%
    סטנטלר 60%
    "קליע ברק!" קורא המאמן שלו ופיו של סטנטלר מתחיל ליצור כדור חשמלי וקרניו זוהרות באור צהוב ונוצץ, ואז במהירות מסחררת הקליע ברק שלו פוגע בסקיטי בעצמה אדירה, שגורמת לו לצרוח בכאב.
    "איזה מהפך! תקיפה ישירה על סקיטי!" קורא השופט.

"סקיטי, אתה מתקדם מעולה! תשתמש בהטעייה שוב ודחיפה! בוא נסיים את זה!" אצעק לסקיטי בהתלהבות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    you love me!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סייטר יוצא, חלש ותשוש מהקרב שזה הרגע עבר. הוא מצביע על כיוון צפון ואז מחזיר את עצמו לפוקדור שלו. משאיר אותך לבדך.

אדם-
    אחרי הליכה ארוכה, נטולת הפרעות במיוחד אתה סוף סוף יוצא מדרך 26 הארוכה והאפלה, ומגיע לעיר ג'נטה. עיר שכולה בנוייה מאבנים לבנות ואחידות, הרצפות, הבתים, הכבישים.
    באופק, אתה מבחין מרחוק יער ענקי המקיף את העיר. במהרה, אתה מוצא את המרכז ושם אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל אחות ג'וי חייכנית.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר שש וחצי בערב 'תחרות לא תהיה היום' אתה חושב לעצמך במירמור קל "האם תרצה לישון כאן הלילה?" שואלת האחות בחיוך.

קארון-
    טוב..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתעלם מהפוקימון, ממשיך לנדוד לתוך מעבה הג'ונגל הזה, מתחיל להיות לך מעט חם ולח, ואתה מקפל את חולצתך. ההליכה ביער, לא מוכן לגמרי מעט מתישה אותך, ואתה מוצא את עצמך תוך שעה, כבר סחוט מעייפות, מזיע, רעב ומבולבל.
    אתם מחליטים לנוח בקרחת יער קטנה, שאור השמש מבצבצת דרך הצמרות הגבוהות של היער. אחרי מנוחה קלה, אתה שומע רישרוש מבין הצמרות עצים ומבחין בפוקימון אדמדם מרחף לו במהירות בין העצים .

בלו-
    סקיטי מיילל לרגע, ואז באמצע הריצה שלו, הוא פשוט נעלם באוויר במהירות מדהימה, מופיע מאחורי סטנטלר, המנסה להגן על עצמו עם קרניו, אבל נכשל ונהדף אחורנית עם מתקפת הדחיפה של סקיטי, אשר פוגעת לו בדיוק במצח.
    סקיטי 80%
    סטנטלר 60%
    "קליע ברק!" קורא המאמן שלו ופיו של סטנטלר מתחיל ליצור כדור חשמלי וקרניו זוהרות באור צהוב ונוצץ, ואז במהירות מסחררת הקליע ברק שלו פוגע בסקיטי בעצמה אדירה, שגורמת לו לצרוח בכאב.

אוסטין-
    שאלת מה עוד יש בעיר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתארגן על עצמך במהירות, אוסף את חפציך ומתחיל ללכת בצעד בטוח לעבר יער איליין, חוצה במהירות את דרך 28 השוממת. אתה מוצא את עצמך בסוף השביל, מסתכל על יער עבות ענקי, פראי, אפל וקדום.
    תחושה של אי נוחות מחלחלת בבטנך, אבל אתה מתנער ממנה וממשיך ללכת במהירות לתוך מעמקי היער. בשניות, אור השמש הזורחת נעלם, ואיתה גם הלחות המטורפת שהייתה בעיר.
    אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך .

ג'ון-
    נו איך בצבא? :P
    אחרי פרידה מדני, אתה לוקח את החפצים שהוא הביא לך והולך במהירות לעבר היער, חוצה את דרך 28 הקצרה, ומוצא את עצמך מול יער פראי, מזכיר יותר ג'ונגל מכל דבר אחר. אתה בולע את הרוק ונכנס בצעד מעט מהוסס לתוך שביל שבור וחבוט שנשחק ונעלם עם הזמן. אתה מוקף במאות עצים ענקיים, המכסים את אור השמש.
    אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו
    "יופי" אומר בשמחה ואלך לאן שהצביע

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה

אוסטין-
    שאלת מה עוד יש בעיר...
    אתה מתארגן על עצמך במהירות, אוסף את חפציך ומתחיל ללכת בצעד בטוח לעבר יער איליין, חוצה במהירות את דרך 28 השוממת. אתה מוצא את עצמך בסוף השביל, מסתכל על יער עבות ענקי, פראי, אפל וקדום.
    תחושה של אי נוחות מחלחלת בבטנך, אבל אתה מתנער ממנה וממשיך ללכת במהירות לתוך מעמקי היער. בשניות, אור השמש הזורחת נעלם, ואיתה גם הלחות המטורפת שהייתה בעיר.
    אחרי שעה קלה, אתה מבחין בחצי תנועה על ענף גבוה. אתה מעיף מבט ורואה פוקימון ישנוני למראה נתלה על ענף גבוה, הפוך .
    כן אבל היית יכול להמשיך אותי טיפה כדי להגיע לכאן כבר p:
    ~~~
    'היי מי זה?' אתבונן בו תמוהה, מראהו העייף וכבד יוריד בי את ההתלהבות מכך שפגשתי כעת פוקימון חדש לי. אפתח את הפוקדע ואברר מה הוא יכול לספר לי.
    אסיר ממנו מבטי ואמשיך להסתובב מבלי להפריע לו 'נראה טיפוס ישנוני ושפוף לא אטריד את נפשו והוא יניח לי לנפשי' אחשוב. ואמשיך לי בדרך שורק לי להנאתי וסורק עם העיינים עוד ועוד את המקום בחיפוש אחר עניין כלשהו...

.

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    לוקאס-
    you love me!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סייטר יוצא, חלש ותשוש מהקרב שזה הרגע עבר. הוא מצביע על כיוון צפון ואז מחזיר את עצמו לפוקדור שלו. משאיר אותך לבדך.

אדם-

קארון-
    טוב..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

בלו-
    סקיטי 80%
    סטנטלר 60%

אוסטין-
    שאלת מה עוד יש בעיר...

ג'ון-
    נו איך בצבא? :P
    אחרי פרידה מדני, אתה לוקח את החפצים שהוא הביא לך והולך במהירות לעבר היער, חוצה את דרך 28 הקצרה, ומוצא את עצמך מול יער פראי, מזכיר יותר ג'ונגל מכל דבר אחר. אתה בולע את הרוק ונכנס בצעד מעט מהוסס לתוך שביל שבור וחבוט שנשחק ונעלם עם הזמן. אתה מוקף במאות עצים ענקיים, המכסים את אור השמש.
    אחרי צעידה ארוכה, אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מציץ לראות מה זה, מופתע לגלות פוקימון דקיק עם ראש גדול וצהוב, יחסית לגופו
    בהגדרה- חרא, קבעו לי שאני לא כשיר להמשיך בשירות קרבי שזה די מבאס מצד אחד אבל מצד שני זה טוב כי אני שומר על הבריאות שלי.
    בנתיים אני עוד משרת ביחידה שלי עד שימצאו לי תפקיד חדש
    ------------
    'בהחלט לא המקום המזמין ביותר' אני חושב לעצמי בחשש כאשר אני נכנס ליער.
    'מעניין מי זה הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי בפליאה לנוכח הפוקימון בעל הגוף הדקיק והראש הצהוב הגדול.
    "בידריל צא החוצה!" אני צועק וזורק את הפוכדור של בידריל "בוא ננסה שוב פען את מה שעשינו במכון, תשתמש בעוקץ אחד בחיתוך ובעוקץ השני תשתמש בחיתוך זעם!" אני פוקד עליו במהירות.
    "ארון את תשבי בקרב הזה בצד" אני אומר לארון עם חיוך קטן ומוציא פוקידע כדי לסרוק את הפוקימון מולו אני מתמודד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    אלון-
    סורי :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיפלום יוצרת עשרות כפילים של עצמה, משכפלת במהירות ומתחילה להסתחרר במהירות סביב פוליוואג, אשר מנסה לשלוח אקדח מים מפיו ומצליח להרוס כמה כפילים שלה, אבל סקיפלום מצליחה לייצר אחרים במקומם. פוליוואג נראה כבר נואש, וכך גם המאמן שלו בזמן שמאות קליעי זרע נשלחים במהירות אדירה לעבר פוליוואג ויוצרים פיצוץ ענקי ועשן סמיך מציף את הזירה.
    כשהעשן מתפזר פוליוואג שוכב מעולף על הזירה.
    פוליוואג 0%
    סקיפלום 75%
    הקהל צוהל ומחיאות כפיים רמות נשמעות מכיוונם. אתה מחייך ומנופך בידך האחת ובשנייה מחזיק את סקיפלום שלך.
    אתה יורד בחזרה למטה וצופה במסך בזמן שהקרב השני מתרחש, אבל אתה לא מרוכז בו לחלוטין ואתה מוצף בהתרגשות, שתחרות ראשונה שלך, אתה עולה כבר לשלב האחרון ויש לך סיכוי מעולה גם לזכות בסרט הזה!
    לאחר רבע שעה ארוכה של המתנה, הנערה מנצחת בקרב, מבלי שבאמת צפית בו, ואתה מוצא את עצמך במהירות מסחררת עומד בקידמת הבמה כשהכרוז אומר שזה השלב האחרון, קרב הזוגות יתחיל מיד.
    הנערה בעלת השיער השחור הארוך מחייכת אליך בנימוס ושולחת לאוויר שני פוקדורים צבעוניים. מתוכם יוצאים עם אורות מסחררים ונוצצים שני פוקימונים שמאוד דומים אחד לשני, אבל גם שונים .

אדם-
    אתה לא יודע את זה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
    אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל.

קארון-
    אתה משחרר את קורפיש במהירות והוא מתחיל להקיש בצבתותיו בחוזקה, יוצר רעש מציק ומוזר 'כמו קסטניטות של הרקדניות פלמינגו' אתה חושב לעצמך. בינתיים יאנמה מבחינה ברעש המציק והריכוז שלה עובר במהירות לעבר קורפיש,והיא מסתכלת עליו במבט זועף. קורפיש, פותח את אחת מבצבתותיו ויוצר כדור מים גדול,אשר בוהק באור כחול זוהר והוא שולח במהירות את הכדור לעבר יאנמה, אשר כנפייה בוהקות בואר לבן וגל אוויר נוצר לפניהם והיא שולחת אותו נגד פעימת המים, המתפוצצת במקום.

בלו-
    את יודעת שאת יכולה להשתמש במתקפה הזאת רק פעם אחת נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי מנער את ראשו ונראה מעט חבול מהמתקפה הקטלנית, אבל מסתער לעבר סטנטלר ומצליח לדחוף אותו בחוזקה, גורם לו להסתחרר מעט, אבל סטנטלר מתחיל לדהור לעברו של סקיטי, מצליח בצעד חינני ואלגנטי, לדרוס את סקיטי בחוזקה.
    הקהל צוהל לעברו של סטנטלר, נראה שהוא מרשים יותר את הקהל מסקיטי שלך.
    'אני חייבת לעשות משהו זה לא טוב' את חושבת לעצמך בכעס 'חייבת לחשוב על משהו מיוחד כי דחיפה לא תעזור לי יותר'
    סקיטי פצוע, ונראה מבולבל וסובל בקרב, אבל עדיין עומד, ואילו סטנטלר הולך באציליות, משאיר אחריו שובל של ניצוצות חשמליים מקרניו, אשר משגעות את הקהל
    סטנטלר 55%
    סקיטי- 40%
    "המצב לא טוב לבלו ואילו סטנטלר כובש את הקהל!" אומר הכרוז והקהל צוהל מאושר למראה הסטנטלר.

לוקאס-
    אתה מתחיל ללכת לעבר הכיוון הכללי שסייטר הצביע לך עליו, ומוצא את עצמך ממש באמצע היער ומולך אגם גדול. אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום וקצר יושבת שם ועם חכה מנסה לדוג לה משהו במים

אוסטין-
    סגור העניין חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בודק את כל המידע הרלוונטי על סלקאוט, ומחליט לוותר עליו ולהמשיך האלה. אחרי שאתה מגיע להתפצלות דרכים, אתה מחליט ללכת לשביל דרומי יותר מתוך מחשבה שככה תוכל למצוא קצה אחד וללכת מסביב. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין שהיער בצד הזה מתחיל להידלל ואתה מבחין שאתה כבר הולך בסמוך לצלע הר נמוך. הצמחייה נעלמת קליל, ואתה לפתע מוצא את עצמך בפתח מערה צרה. אתה מציץ פנימה, כשמשהו כחול וקטן קופץ מהמקום החוצה בנהמה כועסת

ג'ון-
    אז אתה עובר לג'ובניק? :ם
    אתה משחרר את בידריל ובודק על הפוקימון שמולך ומגלה שזה בלספרוט פוקימון מסוג עשב ורעל.
    בידריל יוצא במהירות לעבר הפוקימון ובמחט אחת טוען חיתוך זעם אשר זורח באור ירקרק חולני ומחט שנייה בוהקת באור לבנבן ובהיר, ובכך מתקדם לעבר בלספרוט, אשר פשוט מתכופף במקום, ומתחמק מהמתקפה באלגנטיות ומהירות מרשימה. בידריל מסתובב ומנסה לדקור שוב ושוב את בלספרוט, אבל בעזרת גופו הדקיק והגמיש הוא מצליח להתחמש מכל המתקפות של בידריל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אלון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיפלום יוצרת עשרות כפילים של עצמה, משכפלת במהירות ומתחילה להסתחרר במהירות סביב פוליוואג, אשר מנסה לשלוח אקדח מים מפיו ומצליח להרוס כמה כפילים שלה, אבל סקיפלום מצליחה לייצר אחרים במקומם. פוליוואג נראה כבר נואש, וכך גם המאמן שלו בזמן שמאות קליעי זרע נשלחים במהירות אדירה לעבר פוליוואג ויוצרים פיצוץ ענקי ועשן סמיך מציף את הזירה.
    פוליוואג 0%
    סקיפלום 75%
    הקהל צוהל ומחיאות כפיים רמות נשמעות מכיוונם. אתה מחייך ומנופך בידך האחת ובשנייה מחזיק את סקיפלום שלך.
    אתה יורד בחזרה למטה וצופה במסך בזמן שהקרב השני מתרחש, אבל אתה לא מרוכז בו לחלוטין ואתה מוצף בהתרגשות, שתחרות ראשונה שלך, אתה עולה כבר לשלב האחרון ויש לך סיכוי מעולה גם לזכות בסרט הזה!
    לאחר רבע שעה ארוכה של המתנה, הנערה מנצחת בקרב, מבלי שבאמת צפית בו, ואתה מוצא את עצמך במהירות מסחררת עומד בקידמת הבמה כשהכרוז אומר שזה השלב האחרון, קרב הזוגות יתחיל מיד.
    הנערה בעלת השיער השחור הארוך מחייכת אליך בנימוס ושולחת לאוויר שני פוקדורים צבעוניים. מתוכם יוצאים עם אורות מסחררים ונוצצים שני פוקימונים שמאוד דומים אחד לשני, אבל גם שונים .

אדם-
    אתה לא יודע את זה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האחות ג'וי מהנהנת באדיבות ומתפנה למאמנים אחרים המחכים גם הם ואתה פונה לצאת "רק שתדע" קוראת לך האחות "השכרת החדרים היא עד שמונה וחצי אם תרצה לשנות את דעתך!" מוסיפה ומגישה לילדה קטנה כמה פוקדורים.
    אתה מסתובב ויוצא משם במהירות ונכנס בצעד בטוח ישר לחנות בקצה הרחוב. שם פוגשת אותך בחורה עגלגלה המסדרת פוקדורים על המדף "אפשר לעזור?" שואלת ואתה מבקש ממנה ישר לראות איזה דיסקי מתקפות יש להם. הבחורה מהנהנת ומובילה אותך למדף חצי ריק ועליו כמה דיסקים בודדים "יש לך פה מבצע של 2 במאתיים. 1 עולה 150" אומרת לך בחיוך ומשאירה אותך לבדך. אתה מסתכל במדף ומגלה בקרוב ל 6 דיסקים שונים פצצת רפש, פיצוץ פוקוס,רעל, פיצוץ אש,קרן קרח וכדור צל.

קארון-
    אתה משחרר את קורפיש במהירות והוא מתחיל להקיש בצבתותיו בחוזקה, יוצר רעש מציק ומוזר 'כמו קסטניטות של הרקדניות פלמינגו' אתה חושב לעצמך. בינתיים יאנמה מבחינה ברעש המציק והריכוז שלה עובר במהירות לעבר קורפיש,והיא מסתכלת עליו במבט זועף. קורפיש, פותח את אחת מבצבתותיו ויוצר כדור מים גדול,אשר בוהק באור כחול זוהר והוא שולח במהירות את הכדור לעבר יאנמה, אשר כנפייה בוהקות בואר לבן וגל אוויר נוצר לפניהם והיא שולחת אותו נגד פעימת המים, המתפוצצת במקום.

בלו-
    סקיטי מנער את ראשו ונראה מעט חבול מהמתקפה הקטלנית, אבל מסתער לעבר סטנטלר ומצליח לדחוף אותו בחוזקה, גורם לו להסתחרר מעט, אבל סטנטלר מתחיל לדהור לעברו של סקיטי, מצליח בצעד חינני ואלגנטי, לדרוס את סקיטי בחוזקה.
    'אני חייבת לעשות משהו זה לא טוב' את חושבת לעצמך בכעס 'חייבת לחשוב על משהו מיוחד כי דחיפה לא תעזור לי יותר'
    סקיטי פצוע, ונראה מבולבל וסובל בקרב, אבל עדיין עומד, ואילו סטנטלר הולך באציליות, משאיר אחריו שובל של ניצוצות חשמליים מקרניו, אשר משגעות את הקהל
    סטנטלר 55%
    סקיטי- 40%
    "המצב לא טוב לבלו ואילו סטנטלר כובש את הקהל!" אומר הכרוז והקהל צוהל מאושר למראה הסטנטלר.

לוקאס-
    אתה מתחיל ללכת לעבר הכיוון הכללי שסייטר הצביע לך עליו, ומוצא את עצמך ממש באמצע היער ומולך אגם גדול. אתה מבחין בנערה בעלת שיער חום וקצר יושבת שם ועם חכה מנסה לדוג לה משהו במים

אוסטין-
    סגור העניין חח
    אתה בודק את כל המידע הרלוונטי על סלקאוט, ומחליט לוותר עליו ולהמשיך האלה. אחרי שאתה מגיע להתפצלות דרכים, אתה מחליט ללכת לשביל דרומי יותר מתוך מחשבה שככה תוכל למצוא קצה אחד וללכת מסביב. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין שהיער בצד הזה מתחיל להידלל ואתה מבחין שאתה כבר הולך בסמוך לצלע הר נמוך. הצמחייה נעלמת קליל, ואתה לפתע מוצא את עצמך בפתח מערה צרה. אתה מציץ פנימה, כשמשהו כחול וקטן קופץ מהמקום החוצה בנהמה כועסת

ג'ון-
    אז אתה עובר לג'ובניק? :ם
    אתה משחרר את בידריל ובודק על הפוקימון שמולך ומגלה שזה בלספרוט פוקימון מסוג עשב ורעל.
    בידריל יוצא במהירות לעבר הפוקימון ובמחט אחת טוען חיתוך זעם אשר זורח באור ירקרק חולני ומחט שנייה בוהקת באור לבנבן ובהיר, ובכך מתקדם לעבר בלספרוט, אשר פשוט מתכופף במקום, ומתחמק מהמתקפה באלגנטיות ומהירות מרשימה. בידריל מסתובב ומנסה לדקור שוב ושוב את בלספרוט, אבל בעזרת גופו הדקיק והגמיש הוא מצליח להתחמש מכל המתקפות של בידריל.
    כנראה.. עדיין לא הודיעו לי מה אני עומד לעשות
    --------
    'פוקימון בעייתי הבלספרוט הזה' אני חושב לעצמי בפליאה 'אני צריך למצוא דרך להצמיד אותו למשהו!'.
    "בידריל תשתמש ביריית חוטים כדי לתפוס את בלספרוט ולהצמיד אותו לעץ או משהו ותשתמש גם במתקףת זעם!" אני פוקד על בידריל
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1487575][B

[/FONT]
    [COLOR=#800080][FONT=Verdana]בלו-
    סטנטלר 55%
    סקיטי- 40%

אממ עכשיו אני יודעת
    גודנס דחיפה זה הנורמאלית היחידה שיש לי
    ~~~~
    "סקיטי, תשתמש בנהמה ואז ברוח קפואה ותוך כדי תרוץ במהירות אל סטנטלר בדחיפה, רק שתנסה לגרום לראש שלך להיעטף בכמה שיותר פתיתי שלג מהרוח הקפואה ותנסה להמיר אותם באנרגיה אחרת (zen headbutt), תדמיין את השלג הופך לאנרגיה שונה, שעוטפת את הראש שלך ומחזקת את הדחיפה!" אנסה להסביר לסקיטי. 'גם אם זה לא יפעל, הדחיפה שלו תהיה הרבה יותר מחוזקת בגלל תוספת הרוח הקרה' אחשוב לעצמי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג 0%
    סקיפלום 75%
    ׳אני חייב להשיג פוכדוריפ כאלה׳ אחשוב לעצמי
    "ובכן, אני יודע במי אני אשתמש..״ אמלמל. ״אודיש, אודישית, החוצה!״ אורה להם ואזרוק את הפוכדורים שלהם באוויר. אחכה לראות מה הפעולות של הפוקימונים נגדי.

11. היזהרו מחיקויים!
    [B]

[COLOR=#b22222][FONT=Verdana]קארון-
    'הממ... היא חזקה' אומר. אסרוק אותה בפוקדקס ואומר:"כל הכבוד קורפיש! פעימת מים נוספת! אם היא שולחת מתקפה מרחוק, הגנה! אם היא באה להתקיף אותך פיסית, תפוס אותה עם הצבת שלך!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-

אתה רק מנסה להסיח את דעתי מהיציאה.. עכשיו אני אחפש גם פוקימון מים
    ~~
    אתקרב אליה ואשאל "נו היה לך מזל? תפסת משהו?" ואז אמהר להציג את עצמי "אני לוקאס, יש לך מושג איך לצאת מפה?"

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    סגור העניין חח
    "היי זאת נידורנה!" אזהה בקלות. אביט בה ואעלה חיוך 'מממ... קשוחה הקטנטונת, בואי נראה כמה...' ואוציא החוצה את שפינראק ואמלמל "נלחם ברעל עם רעל. לא צריך בעיות"
    אוציא את ספינראק ומיד אפקוד "היי ספינראק, רואה שם את נידורנה שלך תווי חוטים סביב עיניה, נתק את החוט ושלח קרן על-חושית ישירות אליה" ואחכה לראות מה יתחרש.

.

14. the bitch is back
    חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
    אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו

ג'ון-
    כל דבר זה לטובה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מסתחרר באוויר, מכוון את חלקו האחורי אל עבר בלספורט ושולח חוט לבן וגמיש לעברו, ומצליח ללפף אותו סביב גופו, ואז מתעופף במהירות לעבר עץ, מושך אחריו את הפוקימון אשר נכרך על האדמה והעשבים ואז מתחיל להסתובב במהירות סביב גזע העץ, כובל את בלספרוט על הגזע. הפוקימון המסכן מנסה להשתחרר, אבל נפגע מאחת המחטים של בידריל, הזוהרת באור אדום וכהה.
    בלספרוט משתגע מבין החוטים, אבל לא מצליח להשתחרר.

בלו-
    סקיטי מיילל בקול רם וחזק, מפנה אליו את תשומת הלב ומוריד מהמרכז את סטנטלר, היללה מתחזקת ועשרות לבבות סגולים העשויים מאנרגיית קול עפים במהירות לעבר סנטלטר, אשר מתחרש מהרעש ורועד במקום ונופל על הזירה, חלש
    את בודקת בפוקידע שלה מה הדבר, ומגלה שסקיטי למד 'קול פורקן' (disarming voice).
    מאושרת מהמתקפה החדשה שלו, אתה שולחת אותו עם שילוב של רוח קפואה ודחיפה. סקיטי מתחיל לרוץ במהירות, משאיר שובל של אור לבן ובהיר סביבו, ובאותו העת פותח את פיו, מקיף את עצמו ברוח מקפיאה ומצמררת ועשרות פתיתי שלב מסתחררים סביבו, והוא פוגע ישירות בראשו של סטנטלר, אשר בזה הרגע הצליח לקום מהמתקפה הקודמת שלו.
    המראה של הפגיעה והשובל של הקרח והפתיתי שלג הנשארים מסביב, יוצר מראה מרהיב ומיוחד וקהל קורה בשמך בטירוף.
    את מסתכלת על מצב הנקודות ומחייכת
    סטנטלר 30%
    סקיטי 40%
    "איזה שינוי מפתיע ומיוחד לטובת בלו!" קורא הכרוז. את מחייכת ומסתכלת לעבר יריבך, שנראה זועף וכועס, חושק בשיניו "בעיטה כפולה!" צועק וסטנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר סקיטי, ורגליו זוהרות באור אדמדם ומלחיץ.

אלון-
    אלה מדבקות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את שני האודישים שלך והקהל משתגע "תראו תראו שני סטים של תאומים!" קורא הכרוז, שנראה מוקסם גם בעצמו.
    המתאמת מחייכת "יד עוזרת ואז טעינה!" קוראת בהתלהבות. שני הפוקימונים שלה משלבים ידיים במין ריקוד חמוד ואז שניהם מתחילים לזהור באור חשמלי ומהמם. מינון בכחול ופלאסל באדום.
    הקהל צוהל מאושר למראה שני הפוקימונים הקטנים, המחזיקים ידיים וזוהרים באור חשמלי מהמם ומיוחד.

קארון-
    אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
    אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
    יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.

לוקאס-
    אתה יכול להתעלם, אבל קח בחשבון שאתה לא קרוב ליציאה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנערה המופתעת פולטת צרחה קטנה כשאתה ניגש אליה מרחוק "אתה לא יודע שזה חוסר נימוס להפתיע אנשים מאחורה?" שואלת ומנערת את שערה החום "דון" אומרת בחצי חיוך "ולידעתך, לפני שצעקת ככה כמעט הצלחתי ללכוד כאן קורסולה. כבר ראיתי את הקוצים הורודים שלה!" מוסיפה במירמור.
    "איך מצאת אותי?" שואלת ומציצה אליך בזמן שאתה מתיישב לידה.

אוסטין-
    נידורן..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק קופץ במהירות מהפוקדור שלו, לא לפני שהוא מחבק את רגלך, כאילו לא התראתם שנים, ואז הוא שולח מפיו חוט דק ולבן, אשר נשלח במהירות לעברה של נידורן ונכרך סביב פרצופה, ומתלפף במהירות וחוסם לה את היכולת לראות, לכמה שניות ובזמן שהיא מנסה להשתמש בציפורניה לחתוך את החוט, אנרגיה צבעונית נשלחת מבין עיניו של ספינראק, ופוגעת בה ישירות, מעיפה אותה על דופן האבן של המערה.
    נידורן מנערת את ראשה והחוטים נקרעים והיא מתחילה לרוץ לעברו של ספינראק, בזמן שציפורני ידיה הקטנות מתחילות לזהור באור לבן ולגדול באופן משמעותי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. היזהרו מחיקויים!
    [FONT=verdana]חברים אני רוצה להתחיל ולומר שהמשחק עבר עיצוב מחדש!
    אני רוצה להודות לניב על העיצוב ועל הכל! מוזמנים לעבור על הדף הראשי המון דברים התעדכנו

קארון-
    אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא יאנמה. פוקימון השפרירית והוא מסוג חרק מעופף, ושכנפיו יכולות ליצור גלים חזקים של קול.
    אתה מסביר לקורפיש מה לעשות, והוא מהנהן בראשו ונעמד מוכן לקרב, אבל הוא לא ציפה למהלך הבא של יאנמה, המשכפלת את עצמה, יוצרת עשרות כפילים של עצמה, והם מסתחררים סביב קורפיס, אשר עומד מוכן והוא שולח פעימת מים לעבר אחד מהכפילים, אשר מתפוצץ במהירות, אבל כפיל אחר תופס את מקומו.
    יאנמה, וכפיליה מתחילות להזיז את כנפיהן במהירות עצומה, יוצרות רעש מציק ורם, אשר גורמות לך לסתום את אוזנייך 'היא מבודדת אותי ממנו!' אתה חושב לעצמך בפאניקה 'קורפיש לא מסוגל לשמוע אותי בכלל' אתה מבין במהירות, בזמן שבום על קולי נוצר לפני כל הכפילים, והם נשלחים במהירות לעבר קורפיש, המשתמש במהירות בהגנה, ומצליח ליצור במהירות בועת הגנה כחולה סביבו ולהינצל מהמתקפה ההרסנית.

אבוי
    ~~~
    אחכה שהרעש ייגמר ואז אומר:"קורפיש! בועות לכל הכיוונים! תבטל את השכפולים שלה!" אילחץ מעט לנוכח המצב. אראה שתמי בסדר.
    Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •