Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    אלון-
    אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
    'המצב לא טוב' אתה חושב לעצמך במירמור כשאתה רואה את הנקודות שלך יורדות. אודישית בינתיים זוהרת באור צהוב בהיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפניה. מתוך הבועה נשלח משולש בוהק וקרני אש,קרח וברק נשלחים מתוכו במהירות ומתפוצצים על מינון וגורמות לו לצרוח מכאב. 'למה מתקפה משולשת?' אתה תוהה לעצמך ואז נזכר שהמתקפה משתנה בכל מקום בו היא משומשת.
    בינתיים, פלאסל נעמד מול מינון הפצוע ונוהם קלות ואז רץ במהירות לעבר אודיש, שעדיין מתהלך לו מבולבל ומסוחרר. אודישית, כאשר מבחינה בזה, היא קופצת לפני אודיש וסופגת את המתקפה ישירות, והיא מועפת אחורה בחוזקה ונופלת על הזירה.
    "וואו איזו חברות אמיתית!" קורא הכרוז למראה אודישית, הנעמדת בחזרה וקוראת בזעם ומניפה בעלי ראשה בכעס והם מתחילים לזהור באור ירוק ובוהק וכמה קרניים של אור ירוק עוטפות את פלאסל ויונקות ממנו את האנרגיה שלו, ומעבירה אותה לעצמה והיא מתאוששת.
    אתה מרים גבה ומגלה לדעת שאודיש למדה ספיגת מגה.
    פלאסל& מינון 85%
    אודיש&אודיש 75%

אוסטין-
    אתה מנסה לתלות אותה? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק שולח חוט לבן ודקיק ומצליח ללפף אותו במהירות סביב צווארה של נידורן, אשר נלחצת במהירות, מנסה לחתוך את החוט, אבל ספינראק מתחיל למשוך את החוט ולרוץ במהירות, מנדנד אותה במקומה ולא נותן לה אפשרות לנסות בכלל לשחרר את עצמה ואז בתנועה חדה מהירה, מושך את החוט וגורם לה להסתובב באוויר לחצי שנייה, אבל לא מצליח להרים אותה באוויר בגלל שהיא כבדה יותר ממנוף אבל כן פוגע בה ישירות עם קרן על חושית צבעונית שהיא שולח מקרנו הקטנה.
    נידורן מאבדת את ההכרה.

ג'ון-
    שוב.. אלה לא כל כך מתקפות שהולכת ביחד כל אחת מהן הוא עושה פשוט ביד אחרת..
    בידריל נוסק בכנפיו במהירות לעבר בלספרוט שעדיין קשור על הגזע עץ ועוקץ אחד שלו מתחיל לזהור באור לבן ואילו עוקץ אחר זוהר באור ירקרק חולני. שניות לפני פגיעה חזיתית, בלספראוט מצליח לשחרר את גופו הגבעולי והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ובנוסף גם להצלי, בבידריל בראשו על גבעול גמיש וירוק אשר יוצר מבין עליו הקטנים.

קארון-
    לא ממש.. כשאתה אומר שאתה לוחש לו.. אז זה קצת לא ברור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו, כי הוא לא מבחין שאתה מסמן לו ושולח את גרוטל אשר פותח את פיו ולב גדול ואדום נוצר לפני והוא מתעופף על היאנמות. לפתע, כולן נעלמות חוץ מאחת, יאנמה המקורית אשר מסתכלת מהופנטת בגורטל ויורדת מהאוויר לידו ומתחככת בו בחביבות, מפסיקה את רעש הכנפיים שלה.
    גרוטל מסתכל עליך מעט נבוך, ולא נראה שהוא ממש אוהב את הסיטואציה.

בלו-
    סקיטי מדלג הצידה במהירות ואז פותח את פיו יוצר גלי קול סגולים בצורת לב, היצרים רעש מהדהד שמעביר גל צמרמורת בכל הקהל, ואז באופן מפתיע, שולח את הרוח הקפואה שלו ומצליח להקפיא את הלבבות הסגולים ויוצר חישוקים סגולים וקפואים המתנפצים על סטנטלר.
    "ואיזה סיום משגע של בלו!" קורא הכרוז. אתה מעיפה בלוח הניקוד ורואה שניצחת.
    הקהל צוהל מאושר וקורא בשמך וצוהל לעבר סקיטי, המקפצץ במהירות סביב זנבו במהירות. את מעיפה מבט בקהל, וקולטת שם את דני, הבחור שדיברת איתו במכון מוחא לך כפיים בהתרגשות.
    אתה מנופפת לכולם ואז יורדת מהבה, רק כדי לראות את קיה רצה לבמה במקומך.
    "תאחלי לי בהצלחה" אומרת בחיוך ונעלמת מול אור הזרקורים. את מרפאת מהר את הפוקימונים שלך ומתיישבת לראות את הקרב של קיה. את רואה אותה משחררת את באטרפריי ורואה אותה נלחמת מול בחור רציני למראה. שנייה אחרי שהוא משחרר את הפוקימון שלו באור צבעוני, מישהו חוסם לך את הרקע ונעמד מולך "היית מעולה" אומר לך דני בחיוך "אני חושב שאת תוכלי לעזור לה" אומר בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום "הייתי משאיר אותה לעצמי, אבל אני חושב שאתן תסתדרו" מוסיף. לפני שאת מספיקה לענות את שומעת את הפעמון שמכריז שהקרב נגמר 'כל כך מהר?' את חושבת לעצמך ורואה לפתע את קיה רצה מהבמה, בוכה בהיסטריה "אני לא מאמינה שהפסדתי! ועוד בכמה שניות בלבד!" היא בוכה על הספה שלידך.
    את רוצה לנחם אותה, אבל קוראים לך בבמה הקרב השני שלך לפני השלב הבא מתחיל.

לוקאס-
    "אהממ זה קצת הליכה. בערך שלושה ארבעה ימים לכיוון העיר נאמור. אבל העיר ג'נטה זה ממש כמה שעות הליכה" אומרת בחיוך אליך דון וחוזרת לחכתה. אתה בינתיים מסתכל סביב ומבחין בצללית של פוקימון ענקי שוחה לו במהירות עצומה באגם 'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה שמה ששוחה שם נעלם במהירות מתחת למים "הכל בסדר?" שואלת אותך דון.
    בדיוק כשאתה בא לענות לה אתה מבחין בדג כחול שוחה לו ליד שפת האגם

אדם-
    אתה מדבר לעצמך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה מדבר לעצמך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואל
    "לא תודה, אני מודה לך על הכל, יום טוב!" אומר למוכרת ואצא לאסור בו אוכל למצוא פוקימונים. אוציא את צ׳ארמנדר ואלמד אותו רעל ופיצוץ אש, מיטאנק פיצוץ פוקוס וקרן קרח

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
    'המצב לא טוב' אתה חושב לעצמך במירמור כשאתה רואה את הנקודות שלך יורדות. אודישית בינתיים זוהרת באור צהוב בהיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפניה. מתוך הבועה נשלח משולש בוהק וקרני אש,קרח וברק נשלחים מתוכו במהירות ומתפוצצים על מינון וגורמות לו לצרוח מכאב. 'למה מתקפה משולשת?' אתה תוהה לעצמך ואז נזכר שהמתקפה משתנה בכל מקום בו היא משומשת.
    בינתיים, פלאסל נעמד מול מינון הפצוע ונוהם קלות ואז רץ במהירות לעבר אודיש, שעדיין מתהלך לו מבולבל ומסוחרר. אודישית, כאשר מבחינה בזה, היא קופצת לפני אודיש וסופגת את המתקפה ישירות, והיא מועפת אחורה בחוזקה ונופלת על הזירה.
    "וואו איזו חברות אמיתית!" קורא הכרוז למראה אודישית, הנעמדת בחזרה וקוראת בזעם ומניפה בעלי ראשה בכעס והם מתחילים לזהור באור ירוק ובוהק וכמה קרניים של אור ירוק עוטפות את פלאסל ויונקות ממנו את האנרגיה שלו, ומעבירה אותה לעצמה והיא מתאוששת.
    פלאסל& מינון 85%
    אודיש&אודיש 75%

"קדימה אודיש, אודישית! אתם יכולים לעשות את זה!" אצעק בקול רם.
    'המתקפה.. משתנה בכל מקום בו היא משומשת', איזכר במחשבותיי, "קדימה אודיש, אודישית, תשתמשו סביבכם בחומצה!" אורה להם, ואחכה לטיימינג נכון, בו הזירה מכוסה בחומצה.
    "עכשיו, אודישית, כוח טבעי!" אורה לה.

Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    פלאסל& מינון 85%
    אודיש&אודיש 75%

אוסטין-
    ספינראק שולח חוט לבן ודקיק ומצליח ללפף אותו במהירות סביב צווארה של נידורן, אשר נלחצת במהירות, מנסה לחתוך את החוט, אבל ספינראק מתחיל למשוך את החוט ולרוץ במהירות, מנדנד אותה במקומה ולא נותן לה אפשרות לנסות בכלל לשחרר את עצמה ואז בתנועה חדה מהירה, מושך את החוט וגורם לה להסתובב באוויר לחצי שנייה, אבל לא מצליח להרים אותה באוויר בגלל שהיא כבדה יותר ממנוף אבל כן פוגע בה ישירות עם קרן על חושית צבעונית שהיא שולח מקרנו הקטנה.
    נידורן מאבדת את ההכרה.

ג'ון-
    שוב.. אלה לא כל כך מתקפות שהולכת ביחד כל אחת מהן הוא עושה פשוט ביד אחרת..
    בידריל נוסק בכנפיו במהירות לעבר בלספרוט שעדיין קשור על הגזע עץ ועוקץ אחד שלו מתחיל לזהור באור לבן ואילו עוקץ אחר זוהר באור ירקרק חולני. שניות לפני פגיעה חזיתית, בלספראוט מצליח לשחרר את גופו הגבעולי והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ובנוסף גם להצלי, בבידריל בראשו על גבעול גמיש וירוק אשר יוצר מבין עליו הקטנים.

קארון-
    אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו, כי הוא לא מבחין שאתה מסמן לו ושולח את גרוטל אשר פותח את פיו ולב גדול ואדום נוצר לפני והוא מתעופף על היאנמות. לפתע, כולן נעלמות חוץ מאחת, יאנמה המקורית אשר מסתכלת מהופנטת בגורטל ויורדת מהאוויר לידו ומתחככת בו בחביבות, מפסיקה את רעש הכנפיים שלה.

בלו-
    סקיטי מדלג הצידה במהירות ואז פותח את פיו יוצר גלי קול סגולים בצורת לב, היצרים רעש מהדהד שמעביר גל צמרמורת בכל הקהל, ואז באופן מפתיע, שולח את הרוח הקפואה שלו ומצליח להקפיא את הלבבות הסגולים ויוצר חישוקים סגולים וקפואים המתנפצים על סטנטלר.
    הקהל צוהל מאושר וקורא בשמך וצוהל לעבר סקיטי, המקפצץ במהירות סביב זנבו במהירות. את מעיפה מבט בקהל, וקולטת שם את דני, הבחור שדיברת איתו במכון מוחא לך כפיים בהתרגשות.
    "תאחלי לי בהצלחה" אומרת בחיוך ונעלמת מול אור הזרקורים. את מרפאת מהר את הפוקימונים שלך ומתיישבת לראות את הקרב של קיה. את רואה אותה משחררת את באטרפריי ורואה אותה נלחמת מול בחור רציני למראה. שנייה אחרי שהוא משחרר את הפוקימון שלו באור צבעוני, מישהו חוסם לך את הרקע ונעמד מולך "היית מעולה" אומר לך דני בחיוך "אני חושב שאת תוכלי לעזור לה" אומר בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום "הייתי משאיר אותה לעצמי, אבל אני חושב שאתן תסתדרו" מוסיף. לפני שאת מספיקה לענות את שומעת את הפעמון שמכריז שהקרב נגמר 'כל כך מהר?' את חושבת לעצמך ורואה לפתע את קיה רצה מהבמה, בוכה בהיסטריה "אני לא מאמינה שהפסדתי! ועוד בכמה שניות בלבד!" היא בוכה על הספה שלידך.

לוקאס-
    "אהממ זה קצת הליכה. בערך שלושה ארבעה ימים לכיוון העיר נאמור. אבל העיר ג'נטה זה ממש כמה שעות הליכה" אומרת בחיוך אליך דון וחוזרת לחכתה. אתה בינתיים מסתכל סביב ומבחין בצללית של פוקימון ענקי שוחה לו במהירות עצומה באגם 'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה שמה ששוחה שם נעלם במהירות מתחת למים "הכל בסדר?" שואלת אותך דון.
    בדיוק כשאתה בא לענות לה אתה מבחין בדג כחול שוחה לו ליד שפת האגם

אדם-
    אתה מדבר לעצמך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.
    "אממ... כן" אומר לה בחשש "הכל בסדר.. אז עוד 4 ימי הליכה.. זה יהיה מעיק" אמשיך בטון עצבני קצת "לאיזה עיר את מתכוונת ללכת?"

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-

"גרוטל, נצל את זה שהיא לידך! חבטת גוף. תמחץ אותה!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [quote=
    [color=#800080]בלו-

הייתי בטוחה שקיה תהיה סופר חזקה
    אין מצב אני מוצאת אקראית על הרצפה אבן ירח חחח?
    ~~~~~
    "נדבר אחר כך!" אומר לקיה וארוץ לבמה. שאגיע לבמה אוציא את סקיטי ואומר "אני סומכת עלייך סקיטי. אתה מדהים!"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    נידורן מאבדת את ההכרה.

אביט מרוצה מאוד במתרחש. "יפה מאוד! כל הכבוד לך חבר קטן, אני בהחלט מרוצה ממך ומשיתוף הפעולה בינינו" אשבח את ספינראק. אביט בנידורנה סרועה שם על הקרקע ואשלוף פוקדור מן החגורה, אך מיד ליפני שאלחץ להגדיל אותו ולהכין אותו לתפיסה אעצור.
    "הצוות שלי יהיה מיוחד! כשהפוקימון הנכון יגיע אני אדע" אשכנע את עצמי ואחזיר אותו אל החגורה. אקח פיסת מזון לפוקימונים קטנה מהתיק ואזרוק מבלי יותר מידי צומת לב קרוב לנידורן. אחלוף על פניה במחשבה 'הממ.. שתתעורר תשים לב בטח'. ואמשיך בדרך בחיטוט בין סווחי השיחים.

.

8. the bitch is back
    אדם-
    אתה מזה לא ברור -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מהחנות ומשחרר את שני הפוקימונים שלך ומביא לכל אחד מהם את הדיסקים ושניהם נספגים בהם ונעלמים.
    הפוקימונים שלך למדו את המתקפות.

אלון-
    אודיש, שהספיק להתאפס על עצמו מהנן בראשו וכך גם אודישית ושניהם שולחים מפיהם חומצה סגלגלה ומכסים את הזירה במהירות. המאמנת מולך לא מבינה מה אתה מתכנן והיא מורה לפוקימונים שלה לשלוח שוב נשיקה מתוקה, ועשרות נשיקות קטנות וורודות נשלחות מפיהם, ומכסים את המגרש. בדיוק כמה שניות לפני שהנשיקות מציפות אותם, אודיש שולחת מתוך בועת אור צהובה שלוש קרניים של אש, קרח וחשמל. מה שקורה כל כך לא צפוי, שאפילו אתה מופתע מזה. הקרן אש מדליקה את החומצה, וגורמת ללהבות מטורפות להידלק והן שורפות את כל הנשיקות. הקרח קרח שעוברת במהירות אחריה, מקפיאה את הלהבות והנשיקות ואז הקרן החשמלית מפוצצת את הכל ועשרות רסיסים של קרח נשלחים במהירות על שני הפוקימונים וגורמים להם להיפצע ולהיחתך בגופם הקטן.
    לפתע, אודיש מתחיל לרקוד בריקוד משוגע ומוזר וגלים קטנים וורודים עוטפים אותו ונשלחים במהירות לעבר שני הפוקימונים הצהובים, ושניהם לפתע יוצאים בריקוד אחד עם השני, מתעלמים מהוראות המאמנת שלהם.
    אודיש למד ריקוד מנדנד!
    אודיש&אודיש 75%
    מינון&פלאסל 60%
    "איזה מופע משגע ומיוחד מצד אלון!" קורא השופט ונראה נלהב במיוחד "לא לוותר הדרן!" קוראת המאמנת בקול קשוח.

לוקאס-
    אתה עדיין בחופשה? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אני כרגע לא מתכננת" אומרת לך ברצינות "אני רוצה לגלות כמה שיותר שאפשר ביער הזה. אתה יודע שלפני כמה שנים כמה מטיילים ראו כאן את סלבי? וגם יש שמועות שיש פה כמה פוקימוני אש שהייתי שמחה למצוא" מוסיפה. אתה מסתכל שוב לעבר המים ומבחין .

קארון-
    גרוטל מסתכל עליך ואז על יאנמה שעדיין מתחככת ברגלו. הוא מהנהן בראשו ואז פשוט מטיח את עצמו ביאנמה, ונופל עליה בחוזקה. יאנמה, כשכנראה ליבה נישבר עפה במהירות למעלה ובמבט כועס מנופפת בכנפיה, יוצרת מערבולת של אוויר ואז שולחת פיצוץ על קולי לעבר גרוטל ופוגעת בו ישירות.

בלו-
    חחחח לא
    חכי לראות מה היה מולה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
    מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
    הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו .
    "הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.

אוסטין-
    אתה משאיר מתיקך כמה חתיכות של אוכל וממשיך ללכת בדרכך, חוקר את קיר האבן וממשיך ללכת לצידו 'זה בטוח יוביל אותי לאנשהו' אתה חושב לעצמך. רעש קליל מבין השיחים מעט מקפיץ אותך. אתה מסתובב, מביט לכל הכיוונים, אבל אתה לא מבחין ממקור הרעש 'משהו פה. אני מרגיש את זה בעצמות שלי' אתה חושב. אחרי שעת הליכה, אתה מרגיש שאתה כבר לא יכול יותר ללכת ומתיישב על בול עץ שנפל, ונראה יותר כאילו נקרע ממקומו ומחליט לאכול ארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. לאחר שאתם מסיימים לאכול, מפוצצים ממיטב הסנדוויצ'ים שהכנת לך במרכז בבוקר אתה מחליט לנמנם קצת ומתיישב על האדמה, ומניח את התיק מתחת לראשך ונרדם.
    אתה מתעורר כשמשהו רטוב נופל על פניך. אתה פוקח את עיניך ומרים אותם לשמיים לראות אם מתחיל לרדת גשם אבל פרצוף שחור עם ניבים ארוכים מיישיר אליך מבט רעב ומטורף אתה קופץ בבהלה ומצליח בשניות להתחמק מסוויפר ענקית למראה
    גיל! 3>

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana][COLOR=#daa520][B]
    קארון-
    גרוטל מסתכל עליך ואז על יאנמה שעדיין מתחככת ברגלו. הוא מהנהן בראשו ואז פשוט מטיח את עצמו ביאנמה, ונופל עליה בחוזקה. יאנמה, כשכנראה ליבה נישבר עפה במהירות למעלה ובמבט כועס מנופפת בכנפיה, יוצרת מערבולת של אוויר ואז שולחת פיצוץ על קולי לעבר גרוטל ופוגעת בו ישירות.
    חשבתי infatuation לא עובר בקרב...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "גרוטל, הכל בסדר! נטרל את התנועה שלה! תחכה בסלנות שהיא תתקרב ותנשוך אותה!"
    Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה מזה לא ברור -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מהחנות ומשחרר את שני הפוקימונים שלך ומביא לכל אחד מהם את הדיסקים ושניהם נספגים בהם ונעלמים.
    הפוקימונים שלך למדו את המתקפות.
    יכולת למצוא לי פוקימון על הדרך היית חוסך המשך...
    -
    אני מחבק את מילטאנק וצ׳ארמנדר ואומר להם שאני גאה בהם על כל העבודה הקשה שלהם. "חברים אני הגעתי להחלטה, אנחנו הולכים להביס את המנהיג המכון הזה ואנחנו הולכים לעשות את זה בקלאסה. בואו נתאמן!" אומר להם ואחפש פוקימונים בשדה.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה

אלון-
    אודיש, שהספיק להתאפס על עצמו מהנן בראשו וכך גם אודישית ושניהם שולחים מפיהם חומצה סגלגלה ומכסים את הזירה במהירות. המאמנת מולך לא מבינה מה אתה מתכנן והיא מורה לפוקימונים שלה לשלוח שוב נשיקה מתוקה, ועשרות נשיקות קטנות וורודות נשלחות מפיהם, ומכסים את המגרש. בדיוק כמה שניות לפני שהנשיקות מציפות אותם, אודיש שולחת מתוך בועת אור צהובה שלוש קרניים של אש, קרח וחשמל. מה שקורה כל כך לא צפוי, שאפילו אתה מופתע מזה. הקרן אש מדליקה את החומצה, וגורמת ללהבות מטורפות להידלק והן שורפות את כל הנשיקות. הקרח קרח שעוברת במהירות אחריה, מקפיאה את הלהבות והנשיקות ואז הקרן החשמלית מפוצצת את הכל ועשרות רסיסים של קרח נשלחים במהירות על שני הפוקימונים וגורמים להם להיפצע ולהיחתך בגופם הקטן.
    לפתע, אודיש מתחיל לרקוד בריקוד משוגע ומוזר וגלים קטנים וורודים עוטפים אותו ונשלחים במהירות לעבר שני הפוקימונים הצהובים, ושניהם לפתע יוצאים בריקוד אחד עם השני, מתעלמים מהוראות המאמנת שלהם.
    אודיש למד ריקוד מנדנד!
    אודיש&אודיש 75%
    מינון&פלאסל 60%
    "איזה מופע משגע ומיוחד מצד אלון!" קורא השופט ונראה נלהב במיוחד "לא לוותר הדרן!" קוראת המאמנת בקול קשוח.

'הו וואו. התכוונתי שהכוח הטבעי ישתנה לאיזה משהו רעיל.. Well' אחשוב לעצמי, ומיד אתרכז שוב באודישים.
    "רוצים הדרן?!" אשאל, "בואו ניתן להם אותו! חבר'ה, השתמשו בשאיבת מגה!" אורה להם, 'אני מניח שבקרוב אצטרך להשתמש בנשק הסודי..' אחשוב לעצמי.

Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)

אוסטין-
    אתה משאיר מתיקך כמה חתיכות של אוכל וממשיך ללכת בדרכך, חוקר את קיר האבן וממשיך ללכת לצידו 'זה בטוח יוביל אותי לאנשהו' אתה חושב לעצמך. רעש קליל מבין השיחים מעט מקפיץ אותך. אתה מסתובב, מביט לכל הכיוונים, אבל אתה לא מבחין ממקור הרעש 'משהו פה. אני מרגיש את זה בעצמות שלי' אתה חושב. אחרי שעת הליכה, אתה מרגיש שאתה כבר לא יכול יותר ללכת ומתיישב על בול עץ שנפל, ונראה יותר כאילו נקרע ממקומו ומחליט לאכול ארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. לאחר שאתם מסיימים לאכול, מפוצצים ממיטב הסנדוויצ'ים שהכנת לך במרכז בבוקר אתה מחליט לנמנם קצת ומתיישב על האדמה, ומניח את התיק מתחת לראשך ונרדם.
    אתה מתעורר כשמשהו רטוב נופל על פניך. אתה פוקח את עיניך ומרים אותם לשמיים לראות אם מתחיל לרדת גשם אבל פרצוף שחור עם ניבים ארוכים מיישיר אליך מבט רעב ומטורף אתה קופץ בבהלה ומצליח בשניות להתחמק מסוויפר ענקית למראה
    אביט בו אחוז פחד משוגע אך אקפיא את מבטי המופתע במקומו ואשאר בו כדי לא להראות פחד או משהו אחר. 'אעעאעאעעעעע שיטטטט שיטט אוויי אני מת!!!' אצרח בתוך מוחי... איישר איתו מבט ואנסה לקנות את פניו בזמן שאכין את רגלי בשקט מופתי ואז כשארגיש מוכן אבעט הצידה בראשו ואזנק מיד לאחור. אביט סביב לחפש את ספינראק או טריקו בעיניי. הריי היכן הם במצב שכזה.

.

13. the bitch is back
    אדם-
    ואם אתה לא רוצה לחפש פוקימונים ורוצה ללכת למרכז? Oם
    אתה מחבק אני שני הפוקימונים שלך בחיבה ומתחיל ללכת במהירות לאיזור פארק שראית בכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם כבר השמש מתחילה לשקוע והשמיים מקבלים גוון כתמתם ואדום. אתה עושה סיבוב ומבחין בלהקה של שמונה רטטות מסתובבים ליד הפחי זבל מחפשים כנראה אוכל

אלון-
    מינון ופלסאל נצמדים אחד לשני ועם אצבעם הקטנה הם מורים לעבר אודישים וכדור של אור לבן נוצר לפניהם ובאותה שנייה שני הפוקימונים שלך מתחילים לזהור באור לבן 'הם מתפתחים?' אתה חושב לעצמך באושר, אבל האושר נעלם במהרה כשאתה מבחין שזו השפעת ההדרן של מינון ולפאסל.
    "שאיבת מגה!ספיגה!" אתה קורא לפוקימונים שלך, אבל נראה שאין הם מסוגלים לעשות זאת.
    אודיש מתחיל לריקוד שוב וגלים של אור ורוד וזרחני יוצא ממנו ועוטף לשנייה את פלאסל ומינון, אבל בגלל שהם גם ככה מסוחררים, לא קורה להם כלום ואילו אודישית פותחת את פיה וטבעת של אור צהוב בהיר נוצר לפניה ושלוש קרני אור של אש,קרח וברק נשלחים מהבועה ופוגעים ישירות במינון.
    אודיש&אודיש 70%
    מינון& פלאסל 50%

אוסטין-
    אתה קופץ על רגליך במהירות, מרים את ידיך לאוויר בזמן שאתה צועד לאחור, ורק שומע את הלחישוש השטני של הסוויפר המרושעת למראה, אשר מתנשפת במהירות ובטירוף. אתה פוזל הצידה ורואה שאתה קרוב לגרובייל שישן בנעימים באור השמש החמימה. אתה יוצר קשר עין שוב עם סוויפר, שנראית כאילו היא שוקלת אם לטרוף אותך, או לתקוף את אחד מהפוקימונים שלך. אתה מחכה שהיא תתקרב מעט ואז משחרר בעיטה מסובבת ישר לצד ראשה, מפיל אותה על הצד. הרעש שאתה עושה מעורר את ספינראק והוא שולח חוט לבן ודקיק על פרצופה של סוויפר שבאה לנשוך אותך ברגל, אבל בשניות היא קורעת את החוט עם זנבה החד כתער והיא מסתערת על ספינראק.
    מקולות ההמולה, גם גרובייל מתעורר ומסתכל עליך ישירות, בודק אם אתה בסדר.
    גיל! 3>

14. מנהל למופת! (לשעבר)

אוסטין-
    אתה קופץ על רגליך במהירות, מרים את ידיך לאוויר בזמן שאתה צועד לאחור, ורק שומע את הלחישוש השטני של הסוויפר המרושעת למראה, אשר מתנשפת במהירות ובטירוף. אתה פוזל הצידה ורואה שאתה קרוב לגרובייל שישן בנעימים באור השמש החמימה. אתה יוצר קשר עין שוב עם סוויפר, שנראית כאילו היא שוקלת אם לטרוף אותך, או לתקוף את אחד מהפוקימונים שלך. אתה מחכה שהיא תתקרב מעט ואז משחרר בעיטה מסובבת ישר לצד ראשה, מפיל אותה על הצד. הרעש שאתה עושה מעורר את ספינראק והוא שולח חוט לבן ודקיק על פרצופה של סוויפר שבאה לנשוך אותך ברגל, אבל בשניות היא קורעת את החוט עם זנבה החד כתער והיא מסתערת על ספינראק.
    מקולות ההמולה, גם גרובייל מתעורר ומסתכל עליך ישירות, בודק אם אתה בסדר.
    תחילה אפקוד ליפני שאדבר "עוד תווי חוטים לפף אותו סביב פיה כמה ליפופים שתוכל. צור חוט עבה ודביק מהרגיל. ממעמקי הגרון!" אסיים במהרה. "ספינראק קדימה בוא נראה לה. עוד קרב אחד! מזה לצוות שכמונו" אעודד אותו תוך כדי שהוא מבצע. ואז לבסוף אוסיף "היא כבדה ממך, הטל את עצמך מצד לצד כשסוויפר היא העוגן נחת על גבה! השתמש במציצת חיים"
    אשמור על קור רוח, סוויפר היא מוסכנת ולחץ לא יוסיף כאן!

.

15. the bitch is back
    אוסטין-
    איזו דרמה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק ממשיך לשלוח עוד ועוד חוטים סביב פיה של סוויפר ומצליח לקשור אותו לכמה שניות, ואז למשוך את עצמו על גבה ולנשוך אותה בצווארה. סוויפר משתגעת והיא מטעינה את זנבה אשר מתחיל לזהור באור סגול מרושע למראה ואז דוקרת בחוזקה את ספינראק בגבו, וגורמת לו לאבד את אחיזתו וליפול על הגב.
    סוויפר לא מוותרת ולא מתמהמהת ונכרכת במהירות סביבו, מוחצת אותו ונראה שהיא פשוט מתכוונת לאכול אותו.
    גיל! 3>

עמוד 36 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •