אמרתי שאני הולך לאיסור [איזור] של פוקימונים חחאדם-
ואם אתה לא רוצה לחפש פוקימונים ורוצה ללכת למרכז? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחבק אני שני הפוקימונים שלך בחיבה ומתחיל ללכת במהירות לאיזור פארק שראית בכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם כבר השמש מתחילה לשקוע והשמיים מקבלים גוון כתמתם ואדום. אתה עושה סיבוב ומבחין בלהקה של שמונה רטטות מסתובבים ליד הפחי זבל מחפשים כנראה אוכל
-
"בואו נתאמן כאן!" אומר לפוקימונים שלי ואוציא אותם ואז אחלק לכל אחד מהם מתקפה להתאמן עליה!:"
"ווארמפל צא, השתמש בחוט משי ואז עוקץ רעל!"
"צ׳ארמנדר תפוס לך רטטה ותנסה עליו פיצוץ אש!"
"מילטאנק, צאי, השתמשי בקרן קרח ואז פיצוץ פוקוס!"
אוסטין-
מאטה כן.
והתבלבלתי במתקפות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
ספינראק מנסה להשתמש בצל לילה, אבל אחיזתה של סוויפר מתהדקת סביבו והיא מלחששת בזעם לעברך, כאילו אומרת לך חכה לתורך. אתה נלחץ למראה פיה המתקרב, אבל ספינראק מצליח לשלוח עוד חוט עבה לעבר פרצופה, וחוסם לה את העיניים.
סוויפר משתוללת, מרפה את אחיזתה לשנייה בספינראק מספיק בשבילו בשביל להתחמק ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וצללים נשלחים במהירות מעיניו, מקיפים אותה ומעיפים אותה על קיר האבן מאחור.
סוויפר מתנערת, ומסתערת לעברו של ספינראק, מזיזה את גופה מצד לצד, רק בשביל לקבל את ספינראק, אשר משתמש בחוט דק על ענף, וקופץ על פרצופה וכובל אותה במקום עם ידיו הקטנות ואז שולח עוקץ רעל מטווח אפס.
לא נראה שהעוקץ שלו משפיע עליה וזנבה מתחיל לזהור באור כסוף ומתכתי והיא מעיפה את ספינראק על גזע העץ שזה עתה ישנת עליו, ומעלפת אותו במקום.
אלון-
לאחר שלוש פעמים נוספות של המתקפות שהם חזרו עליהן שוב שוב, הקהל נראה כבר משועמם במיוחד.
בהתחשב בעובדה שפלאסל ומינון לא הצליחו להוציא עוד מתקפה אחת, בגלל שאודיש דואג שהם ישארו מבולבלים כל הזמן והם אינם מקשיבים למאמנת שלהם. לעומת זאת אודישית הצליחה לפגוע בכל הפעמים בהם והורידה להם ניקוד.
מינון& פלאסל 30%
אודיש& אודיש 50%
לפתע, האור הלבן סביבם נעלם, ונראה ששהשפעת ההדרן עליהם נגמרה "לא!" צועקת המאמנת שלהם כשהיא רואה שהם חזרו לעצמם "פלאסל מינון יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראת ונראה שהיא מקווה לטוב.
אדם-
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.
Lets rock it!אדם-
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.
~
"תנסו לעבוד ביחד! מילטאנק תקפיאי כמה שיותר רטטות באמצעות קרן קרח, ווארמפל שלח חוט משי וקשור כמה שיותר רטטות ומשוך אותם לעבר הרטטות הקפואות וצ׳ארמנדר ומילטאנק פיצוץ אש וממוקד(פוקוס) משולב לעבר כל הרטטות המאוגדות! ווארמפל תמשיך לקשור אותך עם החוט!"
לא, הייתי מהפלאפון אבללוקאס-
אתה עדיין בחופשה? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני כרגע לא מתכננת" אומרת לך ברצינות "אני רוצה לגלות כמה שיותר שאפשר ביער הזה. אתה יודע שלפני כמה שנים כמה מטיילים ראו כאן את סלבי? וגם יש שמועות שיש פה כמה פוקימוני אש שהייתי שמחה למצוא" מוסיפה. אתה מסתכל שוב לעבר המים ומבחין .
לא רוצה תמנונים עזוב אותי מהדג הזה
~~
"טוב, אז נראלי שאת מסתדרת פה יפה לבד" אומר לה "אין לי ממש עניין למצוא את סלבי ואני בספק שאני אצליח למצוא פה פוקימון אש אבל בהצלחה, בטח אני עוד אראה אותך שוב... באיזה כיוון נמצאת העיר נאמור רק?" אשאל אותה ואז אלך בכיוון שהיא אמרה לי
"לא! סיפנראק!" אזעק בקול. אתרגז מאוד אך אבלום זאת ואומר "לא נורא, עבדת היטב ספינארק חזור פנימה" אקווה ששמע איפשהו ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אביט אל גרובייל אסמן לו לרדת הנה עם ראשי ואקרוץ לו "קדימה היא כבר עייפה, ספינראק עשה עבודה טובה. בוא נסיים אתזה"
"רוץ סביב סוויפר במהירות ותקוף אותה תוך כדי בנשימת דרקון..." אדריך אותו. לאחר דקה או שתיים אוסיף "עכשיו צא פנימה עם חיתוכי זעם!"
חכה זה בתהליכים, בקרוב אחרי שבידריל ישלוט בזה כמו שצריך אני מתכנן להוסיף לזה מתקפת זעם
-------------
'איזה פוקימון מעצבן זה!!' אני חושב לעצמי 'הוא כל הזמן מתפתל כרצונו!' אני מתעצבן.
"בידריל תשתמש ביריית חוטים ותלכוד שוב את בלספרוט, תעוף איתו לאוויר ותטיח אותו בעצים!" אני פוקד בעצבנות על בידריל
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
בלו-
חחחח לא
חכי לראות מה היה מולה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו.
"הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.
אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
~~~
"סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בלו-
חחחח לא
חכי לראות מה היה מולה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו.
"הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.
אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
~~~
"סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קארון-
סורי :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
יאנמה לא מסוגלת להלחם יותר ומתעלפת על האדמה.
אדם-
הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.
אלון-
אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
"איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
"איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה"כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.
לוקאס-
"שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.
אוסטין-
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.
ג'ון-
איך בדיוק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל שולח חוט לבן ודקיק סביב צווארו של בלספראוט ואז מתעופף במהירות לאוויר העצים למעלה, מטיח אותו בכל צמרת וענף עצים, אבל נראה שבלספראוט פשוט מזיז את גופו הגמיש ובקושי נפגע ממשהו, אבל מצליח לשלוח גפן ירוקה ועבר לעבר צווארו של בידיריל, ובתנועה מהירה, מסובב את המושכות ומכוון את בידריל לכיוון האדמה.
בלו-
לכי לקנות :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
"מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
אומבריאון 95%
סקיטי 85%
טסה 3>לוקאס-
"שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.
מתעליך עומר
~~~
אשפשף את עיני לא מאמין למה שאני רואה ואז אומר "כן, דני הזה טיפוס רציני... לא היה קל לנצח אותו" ואקח את הביצה שהפוקימונים לא יפגעו בה בטעות ויצא ממנה פוקימון מפגר.
"איך הגעת לפה כל כך מהר? לא אמרת שאת הולכת ללוקטרה? זה ממש רחוק מכאן, ועוד לאמצע היער" אומר בזמן שאתמתח, ואשפשף את הגב הכואב שלי
"כמו שאת רואה לכדתי עוד כמה פוקימונים עד עכשיו, כרגע המטרה שלי היא להגיע לפרדס התפוחים וללכות שם האונדור, מה קורה איתך? כבר עזבו אותך כל הארגונים הדתיים האלה?"
קיבלתי סרט, נכון? חח כאילו לא כתבת אבל אני מניח ששכחת או משהו.
--
"תודה רבה" אומר לבחורה, "חכי רק רגע.." אוסיף, ואוציא את ארבעת הפוכדורים שלי.
"אודיש, אודישית, סנפלורה ו... סקיפלום, החוצה!" אקרא ואזרוק את הפוכדורים באוויר, אחכה לראות אותם. "הייתם נהדרים!" אומר בהתרגשות, ואוציא את הסרט שקיבלתי.
"זה הכל בזכותם, תודה רבה!" אומר שוב, ואחבק אותם. "כמו שאת רואה, פוקימוני העשב שלי הם הכי שבעולם!" אומר בחיוך ועיניים נוצצות לאישה.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)