Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1446
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אוסטין-
    איזו דרמה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספינראק ממשיך לשלוח עוד ועוד חוטים סביב פיה של סוויפר ומצליח לקשור אותו לכמה שניות, ואז למשוך את עצמו על גבה ולנשוך אותה בצווארה. סוויפר משתגעת והיא מטעינה את זנבה אשר מתחיל לזהור באור סגול מרושע למראה ואז דוקרת בחוזקה את ספינראק בגבו, וגורמת לו לאבד את אחיזתו וליפול על הגב.
    סוויפר לא מוותרת ולא מתמהמהת ונכרכת במהירות סביבו, מוחצת אותו ונראה שהיא פשוט מתכוונת לאכול אותו.
    קבילה גם מעטה את הפוקימון?
    ~~
    "ספינראק!" אצעק בדאגה. אנסה לחשוב מעט אאמץ את מוחי 'הינה' ואומר "ספינראק חמוק, תיעלם לו. צל לילה! תופיע מעליו ואז השתמש בקבילה! על פיו נעל אותו" ואז אוסיף "כשאתה מוכן לשחרר עזוב אותו ותקוף מטווח 0 בעוקץ רעל" ואעלה חיוך קטן.

.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    מינון ופלסאל נצמדים אחד לשני ועם אצבעם הקטנה הם מורים לעבר אודישים וכדור של אור לבן נוצר לפניהם ובאותה שנייה שני הפוקימונים שלך מתחילים לזהור באור לבן 'הם מתפתחים?' אתה חושב לעצמך באושר, אבל האושר נעלם במהרה כשאתה מבחין שזו השפעת ההדרן של מינון ולפאסל.
    "שאיבת מגה!ספיגה!" אתה קורא לפוקימונים שלך, אבל נראה שאין הם מסוגלים לעשות זאת.
    אודיש מתחיל לריקוד שוב וגלים של אור ורוד וזרחני יוצא ממנו ועוטף לשנייה את פלאסל ומינון, אבל בגלל שהם גם ככה מסוחררים, לא קורה להם כלום ואילו אודישית פותחת את פיה וטבעת של אור צהוב בהיר נוצר לפניה ושלוש קרני אור של אש,קרח וברק נשלחים מהבועה ופוגעים ישירות במינון.
    אודיש&אודיש 70%
    מינון& פלאסל 50%

"ובכן.. פשוט תמשיכו, עד שהשפעת ההדרן תחלוף" אורה להם.
    'אמ.. אין לי הרבה מה לעשות בתגובה הזו' אחשוב לעצמי

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    ואם אתה לא רוצה לחפש פוקימונים ורוצה ללכת למרכז? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחבק אני שני הפוקימונים שלך בחיבה ומתחיל ללכת במהירות לאיזור פארק שראית בכניסה לעיר. כשאתה מגיע לשם כבר השמש מתחילה לשקוע והשמיים מקבלים גוון כתמתם ואדום. אתה עושה סיבוב ומבחין בלהקה של שמונה רטטות מסתובבים ליד הפחי זבל מחפשים כנראה אוכל
    אמרתי שאני הולך לאיסור [איזור] של פוקימונים חח
    -
    "בואו נתאמן כאן!" אומר לפוקימונים שלי ואוציא אותם ואז אחלק לכל אחד מהם מתקפה להתאמן עליה!:"
    "ווארמפל צא, השתמש בחוט משי ואז עוקץ רעל!"
    "צ׳ארמנדר תפוס לך רטטה ותנסה עליו פיצוץ אש!"
    "מילטאנק, צאי, השתמשי בקרן קרח ואז פיצוץ פוקוס!"

4. the bitch is back
    אוסטין-
    מאטה כן.
    והתבלבלתי במתקפות :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    ספינראק מנסה להשתמש בצל לילה, אבל אחיזתה של סוויפר מתהדקת סביבו והיא מלחששת בזעם לעברך, כאילו אומרת לך חכה לתורך. אתה נלחץ למראה פיה המתקרב, אבל ספינראק מצליח לשלוח עוד חוט עבה לעבר פרצופה, וחוסם לה את העיניים.
    סוויפר משתוללת, מרפה את אחיזתה לשנייה בספינראק מספיק בשבילו בשביל להתחמק ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וצללים נשלחים במהירות מעיניו, מקיפים אותה ומעיפים אותה על קיר האבן מאחור.
    סוויפר מתנערת, ומסתערת לעברו של ספינראק, מזיזה את גופה מצד לצד, רק בשביל לקבל את ספינראק, אשר משתמש בחוט דק על ענף, וקופץ על פרצופה וכובל אותה במקום עם ידיו הקטנות ואז שולח עוקץ רעל מטווח אפס.
    לא נראה שהעוקץ שלו משפיע עליה וזנבה מתחיל לזהור באור כסוף ומתכתי והיא מעיפה את ספינראק על גזע העץ שזה עתה ישנת עליו, ומעלפת אותו במקום.

אלון-
    לאחר שלוש פעמים נוספות של המתקפות שהם חזרו עליהן שוב שוב, הקהל נראה כבר משועמם במיוחד.
    בהתחשב בעובדה שפלאסל ומינון לא הצליחו להוציא עוד מתקפה אחת, בגלל שאודיש דואג שהם ישארו מבולבלים כל הזמן והם אינם מקשיבים למאמנת שלהם. לעומת זאת אודישית הצליחה לפגוע בכל הפעמים בהם והורידה להם ניקוד.
    מינון& פלאסל 30%
    אודיש& אודיש 50%
    לפתע, האור הלבן סביבם נעלם, ונראה ששהשפעת ההדרן עליהם נגמרה "לא!" צועקת המאמנת שלהם כשהיא רואה שהם חזרו לעצמם "פלאסל מינון יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראת ונראה שהיא מקווה לטוב.

אדם-
    אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
    צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
    ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
    בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך והם מסתערים על להקת הרטטות במהירות. ווארמפל שולח חוט לבן ומצליח לקשור שנים מתוך הלהקה ושולח עליהם מטר של עוקצי רעל סגולים וקטנים.
    צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש ענקי יוצא מפיו, מתעופף במהירות לעבר שאר הרטטות ופוגע בחמישה מהם ומצליח לגרום לשניים להתעלף במקום, בלי קרב בכלל.
    ואילו מילטנק פותחת את פיה וקרן תכולה-לבנה נשלחת ממנה ופוגעת ישירות ברטטה אחד אשר נראה כאילו ניסה להתחמק, ואז מצמידה את שתי ידייה ויוצרת כדור אנרגיה אדומה, ושולחת אותה במהירות לעבר הרטטה ומחסלת אותו במקום.
    בינתיים שאר הרטטות מסתערים עם מתקפות דחיפה לעבר הפוקיונים שלך.
    Lets rock it!
    ~
    "תנסו לעבוד ביחד! מילטאנק תקפיאי כמה שיותר רטטות באמצעות קרן קרח, ווארמפל שלח חוט משי וקשור כמה שיותר רטטות ומשוך אותם לעבר הרטטות הקפואות וצ׳ארמנדר ומילטאנק פיצוץ אש וממוקד(פוקוס) משולב לעבר כל הרטטות המאוגדות! ווארמפל תמשיך לקשור אותך עם החוט!"

6. לא ברור בכלל

אלון-
    לאחר שלוש פעמים נוספות של המתקפות שהם חזרו עליהן שוב שוב, הקהל נראה כבר משועמם במיוחד.
    בהתחשב בעובדה שפלאסל ומינון לא הצליחו להוציא עוד מתקפה אחת, בגלל שאודיש דואג שהם ישארו מבולבלים כל הזמן והם אינם מקשיבים למאמנת שלהם. לעומת זאת אודישית הצליחה לפגוע בכל הפעמים בהם והורידה להם ניקוד.
    מינון& פלאסל 30%
    אודיש& אודיש 50%
    לפתע, האור הלבן סביבם נעלם, ונראה ששהשפעת ההדרן עליהם נגמרה "לא!" צועקת המאמנת שלהם כשהיא רואה שהם חזרו לעצמם "פלאסל מינון יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראת ונראה שהיא מקווה לטוב.
    "מוכנים לזההההההההההה?" אקרא בקול רם, "אודיש, ריקוד גשם!!!!!" אורה לו.
    'הניצוצות.. הם יחשמלו את מינון ופלאסל..' אחשוב לעצמי.
    לאחר השימוש בניצוצות של פלאסל ומינון, אורה לאודיש במהרה "עכשיו, תשתמשי ביום שמשי, תיצרי קשת!"

Spoiler ספוילר

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה עדיין בחופשה? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אני כרגע לא מתכננת" אומרת לך ברצינות "אני רוצה לגלות כמה שיותר שאפשר ביער הזה. אתה יודע שלפני כמה שנים כמה מטיילים ראו כאן את סלבי? וגם יש שמועות שיש פה כמה פוקימוני אש שהייתי שמחה למצוא" מוסיפה. אתה מסתכל שוב לעבר המים ומבחין .
    לא, הייתי מהפלאפון אבל
    לא רוצה תמנונים עזוב אותי מהדג הזה
    ~~
    "טוב, אז נראלי שאת מסתדרת פה יפה לבד" אומר לה "אין לי ממש עניין למצוא את סלבי ואני בספק שאני אצליח למצוא פה פוקימון אש אבל בהצלחה, בטח אני עוד אראה אותך שוב... באיזה כיוון נמצאת העיר נאמור רק?" אשאל אותה ואז אלך בכיוון שהיא אמרה לי

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין-
    מאטה כן.
    והתבלבלתי במתקפות :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    ספינראק מנסה להשתמש בצל לילה, אבל אחיזתה של סוויפר מתהדקת סביבו והיא מלחששת בזעם לעברך, כאילו אומרת לך חכה לתורך. אתה נלחץ למראה פיה המתקרב, אבל ספינראק מצליח לשלוח עוד חוט עבה לעבר פרצופה, וחוסם לה את העיניים.
    סוויפר משתוללת, מרפה את אחיזתה לשנייה בספינראק מספיק בשבילו בשביל להתחמק ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וצללים נשלחים במהירות מעיניו, מקיפים אותה ומעיפים אותה על קיר האבן מאחור.
    סוויפר מתנערת, ומסתערת לעברו של ספינראק, מזיזה את גופה מצד לצד, רק בשביל לקבל את ספינראק, אשר משתמש בחוט דק על ענף, וקופץ על פרצופה וכובל אותה במקום עם ידיו הקטנות ואז שולח עוקץ רעל מטווח אפס.
    לא נראה שהעוקץ שלו משפיע עליה וזנבה מתחיל לזהור באור כסוף ומתכתי והיא מעיפה את ספינראק על גזע העץ שזה עתה ישנת עליו, ומעלפת אותו במקום.
    "לא! סיפנראק!" אזעק בקול. אתרגז מאוד אך אבלום זאת ואומר "לא נורא, עבדת היטב ספינארק חזור פנימה" אקווה ששמע איפשהו ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן אביט אל גרובייל אסמן לו לרדת הנה עם ראשי ואקרוץ לו "קדימה היא כבר עייפה, ספינראק עשה עבודה טובה. בוא נסיים אתזה"
    "רוץ סביב סוויפר במהירות ותקוף אותה תוך כדי בנשימת דרקון..." אדריך אותו. לאחר דקה או שתיים אוסיף "עכשיו צא פנימה עם חיתוכי זעם!"

.

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אלון-
    אודישית קופצת לעברו של אודיש, מגנה עליו ממתקפת ניצוצות משולבת נוספת, של שני הפוקימונים, אשר מתערבבים ביחד ויוצרים גל חשמלי דמוי דרקון סגול. הקהל מוקסם מהמראה המהפנט, קוראים בהתפלאות.
    'המצב לא טוב' אתה חושב לעצמך במירמור כשאתה רואה את הנקודות שלך יורדות. אודישית בינתיים זוהרת באור צהוב בהיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפניה. מתוך הבועה נשלח משולש בוהק וקרני אש,קרח וברק נשלחים מתוכו במהירות ומתפוצצים על מינון וגורמות לו לצרוח מכאב. 'למה מתקפה משולשת?' אתה תוהה לעצמך ואז נזכר שהמתקפה משתנה בכל מקום בו היא משומשת.
    בינתיים, פלאסל נעמד מול מינון הפצוע ונוהם קלות ואז רץ במהירות לעבר אודיש, שעדיין מתהלך לו מבולבל ומסוחרר. אודישית, כאשר מבחינה בזה, היא קופצת לפני אודיש וסופגת את המתקפה ישירות, והיא מועפת אחורה בחוזקה ונופלת על הזירה.
    "וואו איזו חברות אמיתית!" קורא הכרוז למראה אודישית, הנעמדת בחזרה וקוראת בזעם ומניפה בעלי ראשה בכעס והם מתחילים לזהור באור ירוק ובוהק וכמה קרניים של אור ירוק עוטפות את פלאסל ויונקות ממנו את האנרגיה שלו, ומעבירה אותה לעצמה והיא מתאוששת.
    אתה מרים גבה ומגלה לדעת שאודיש למדה ספיגת מגה.
    פלאסל& מינון 85%
    אודיש&אודיש 75%

אוסטין-
    אתה מנסה לתלות אותה? :ם
    ספינראק שולח חוט לבן ודקיק ומצליח ללפף אותו במהירות סביב צווארה של נידורן, אשר נלחצת במהירות, מנסה לחתוך את החוט, אבל ספינראק מתחיל למשוך את החוט ולרוץ במהירות, מנדנד אותה במקומה ולא נותן לה אפשרות לנסות בכלל לשחרר את עצמה ואז בתנועה חדה מהירה, מושך את החוט וגורם לה להסתובב באוויר לחצי שנייה, אבל לא מצליח להרים אותה באוויר בגלל שהיא כבדה יותר ממנוף אבל כן פוגע בה ישירות עם קרן על חושית צבעונית שהיא שולח מקרנו הקטנה.
    נידורן מאבדת את ההכרה.

ג'ון-
    שוב.. אלה לא כל כך מתקפות שהולכת ביחד כל אחת מהן הוא עושה פשוט ביד אחרת..
    בידריל נוסק בכנפיו במהירות לעבר בלספרוט שעדיין קשור על הגזע עץ ועוקץ אחד שלו מתחיל לזהור באור לבן ואילו עוקץ אחר זוהר באור ירקרק חולני. שניות לפני פגיעה חזיתית, בלספראוט מצליח לשחרר את גופו הגבעולי והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ובנוסף גם להצלי, בבידריל בראשו על גבעול גמיש וירוק אשר יוצר מבין עליו הקטנים.

קארון-
    לא ממש.. כשאתה אומר שאתה לוחש לו.. אז זה קצת לא ברור.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו, כי הוא לא מבחין שאתה מסמן לו ושולח את גרוטל אשר פותח את פיו ולב גדול ואדום נוצר לפני והוא מתעופף על היאנמות. לפתע, כולן נעלמות חוץ מאחת, יאנמה המקורית אשר מסתכלת מהופנטת בגורטל ויורדת מהאוויר לידו ומתחככת בו בחביבות, מפסיקה את רעש הכנפיים שלה.
    גרוטל מסתכל עליך מעט נבוך, ולא נראה שהוא ממש אוהב את הסיטואציה.

בלו-
    סקיטי מדלג הצידה במהירות ואז פותח את פיו יוצר גלי קול סגולים בצורת לב, היצרים רעש מהדהד שמעביר גל צמרמורת בכל הקהל, ואז באופן מפתיע, שולח את הרוח הקפואה שלו ומצליח להקפיא את הלבבות הסגולים ויוצר חישוקים סגולים וקפואים המתנפצים על סטנטלר.
    "ואיזה סיום משגע של בלו!" קורא הכרוז. אתה מעיפה בלוח הניקוד ורואה שניצחת.
    הקהל צוהל מאושר וקורא בשמך וצוהל לעבר סקיטי, המקפצץ במהירות סביב זנבו במהירות. את מעיפה מבט בקהל, וקולטת שם את דני, הבחור שדיברת איתו במכון מוחא לך כפיים בהתרגשות.
    אתה מנופפת לכולם ואז יורדת מהבה, רק כדי לראות את קיה רצה לבמה במקומך.
    "תאחלי לי בהצלחה" אומרת בחיוך ונעלמת מול אור הזרקורים. את מרפאת מהר את הפוקימונים שלך ומתיישבת לראות את הקרב של קיה. את רואה אותה משחררת את באטרפריי ורואה אותה נלחמת מול בחור רציני למראה. שנייה אחרי שהוא משחרר את הפוקימון שלו באור צבעוני, מישהו חוסם לך את הרקע ונעמד מולך "היית מעולה" אומר לך דני בחיוך "אני חושב שאת תוכלי לעזור לה" אומר בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום "הייתי משאיר אותה לעצמי, אבל אני חושב שאתן תסתדרו" מוסיף. לפני שאת מספיקה לענות את שומעת את הפעמון שמכריז שהקרב נגמר 'כל כך מהר?' את חושבת לעצמך ורואה לפתע את קיה רצה מהבמה, בוכה בהיסטריה "אני לא מאמינה שהפסדתי! ועוד בכמה שניות בלבד!" היא בוכה על הספה שלידך.
    את רוצה לנחם אותה, אבל קוראים לך בבמה הקרב השני שלך לפני השלב הבא מתחיל.

לוקאס-
    "אהממ זה קצת הליכה. בערך שלושה ארבעה ימים לכיוון העיר נאמור. אבל העיר ג'נטה זה ממש כמה שעות הליכה" אומרת בחיוך אליך דון וחוזרת לחכתה. אתה בינתיים מסתכל סביב ומבחין בצללית של פוקימון ענקי שוחה לו במהירות עצומה באגם 'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה שמה ששוחה שם נעלם במהירות מתחת למים "הכל בסדר?" שואלת אותך דון.
    בדיוק כשאתה בא לענות לה אתה מבחין בדג כחול שוחה לו ליד שפת האגם

אדם-
    אתה מדבר לעצמך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדיסקים וניגש למוכרת שיושבת ליד הקופה "אין בעיה" היא אומרת בחיוך כשאתה מגיש לה 400$ מארנקך. היא אורזת לך אותם בשקית נייר חומה ומגישה לך "עוד משהו?" שואלת.
    חכה זה בתהליכים, בקרוב אחרי שבידריל ישלוט בזה כמו שצריך אני מתכנן להוסיף לזה מתקפת זעם
    -------------
    'איזה פוקימון מעצבן זה!!' אני חושב לעצמי 'הוא כל הזמן מתפתל כרצונו!' אני מתעצבן.
    "בידריל תשתמש ביריית חוטים ותלכוד שוב את בלספרוט, תעוף איתו לאוויר ותטיח אותו בעצים!" אני פוקד בעצבנות על בידריל
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    חחחח לא
    חכי לראות מה היה מולה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
    מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
    הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו .
    "הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.

אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
    אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
    ~~~
    "סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    חחחח לא
    חכי לראות מה היה מולה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    את מגיעה לקדמת הבמה ואור הזרקורים בוהק מעלייך בחוזקה את מחייכת לקהל ומשחררת את סקיטי שוב מהפוקדור שלו והוא צוהל באושר ומילל קלות, רודף שוב אחרי זנבו בעליזות.
    מולך עומדת בחורה בעלת שיער ארוך ושחור, פרוע ונראה שהיא לא הסתרקה כמה חודשים ואת נזכרת שהיא ישבה כמה ספסלים ממך כשהמתנת לשלב הראשון.
    הבחורה נראית זועפת ומרימה את עפה למעלה כשאת מגיעה והיא זורקת לעומתך את הפוקדור שלה. הפוקימון שיוצא מתוכו מעביר בך מעט צמרמורת. גופו שחור וסמלים צהובים ומוזרים משורטטים על גופו .
    "הקרב השני שלנו בשלב השני הוא סקיטי נגד אומבירון של מג!" קורא הכרוז שכבר התרגלת לקולו המעיק "צאו לדרך!" מוסיף.

אבלאבלאבל אני רציתי אמבריאון
    אז.... ישללידי על הרצפה אבן ירח אקראית במקרה? D=
    ~~~
    "סקיטי, תשתמש בקול פורקן ואז ברוח קפואה. תנסה להתחמק מההתקפות של אמבריאון!" אוצעק לסקיטי. 'מעניין מי היא.. ולמה היא נראת ככה..?' אחשוב במוחי בסקרנות.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    קארון-
    סורי :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
    יאנמה לא מסוגלת להלחם יותר ומתעלפת על האדמה.

אדם-
    הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
    אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
    אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
    'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
    לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.

אלון-
    אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
    אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
    אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
    "איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
    אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
    הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
    "איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.

לוקאס-
    "שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
    בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.

אוסטין-
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
    סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.

ג'ון-
    איך בדיוק? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל שולח חוט לבן ודקיק סביב צווארו של בלספראוט ואז מתעופף במהירות לאוויר העצים למעלה, מטיח אותו בכל צמרת וענף עצים, אבל נראה שבלספראוט פשוט מזיז את גופו הגמיש ובקושי נפגע ממשהו, אבל מצליח לשלוח גפן ירוקה ועבר לעבר צווארו של בידיריל, ובתנועה מהירה, מסובב את המושכות ומכוון את בידריל לכיוון האדמה.

בלו-
    לכי לקנות :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
    "מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
    סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
    אומבריאון 95%
    סקיטי 85%
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    "שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
    בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.
    טסה 3>
    מתעליך עומר
    ~~~
    אשפשף את עיני לא מאמין למה שאני רואה ואז אומר "כן, דני הזה טיפוס רציני... לא היה קל לנצח אותו" ואקח את הביצה שהפוקימונים לא יפגעו בה בטעות ויצא ממנה פוקימון מפגר.
    "איך הגעת לפה כל כך מהר? לא אמרת שאת הולכת ללוקטרה? זה ממש רחוק מכאן, ועוד לאמצע היער" אומר בזמן שאתמתח, ואשפשף את הגב הכואב שלי
    "כמו שאת רואה לכדתי עוד כמה פוקימונים עד עכשיו, כרגע המטרה שלי היא להגיע לפרדס התפוחים וללכות שם האונדור, מה קורה איתך? כבר עזבו אותך כל הארגונים הדתיים האלה?"

14. לא ברור בכלל

אלון-
    אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
    אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
    אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
    "איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
    אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
    הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
    "איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.

קיבלתי סרט, נכון? חח כאילו לא כתבת אבל אני מניח ששכחת או משהו.
    --
    "תודה רבה" אומר לבחורה, "חכי רק רגע.." אוסיף, ואוציא את ארבעת הפוכדורים שלי.
    "אודיש, אודישית, סנפלורה ו... סקיפלום, החוצה!" אקרא ואזרוק את הפוכדורים באוויר, אחכה לראות אותם. "הייתם נהדרים!" אומר בהתרגשות, ואוציא את הסרט שקיבלתי.
    "זה הכל בזכותם, תודה רבה!" אומר שוב, ואחבק אותם. "כמו שאת רואה, פוקימוני העשב שלי הם הכי שבעולם!" אומר בחיוך ועיניים נוצצות לאישה.

Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)

אוסטין-
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
    סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.

"גרובייל, עמוד יציב. היא מהירה מאיתנו אין טעם לברוח!" אסביר לו ושברירי שניות אוסיף "גבש עכשיו מתקפת עלי להב בשתי ידיך! טען היטב ועמוד מוכן... כשהיא מכה הצלב אותם והכה חזרה בזנב הברזל שלה" אומר וכשהיו זה מול זה אוסיף "עכשיו... משרוקית דשא!"

.

עמוד 37 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •