Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1446
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    קארון-
    סורי :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
    יאנמה לא מסוגלת להלחם יותר ומתעלפת על האדמה.

אדם-
    הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
    אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
    אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
    'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
    לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.

אלון-
    אודיש מתחיל לרקוד ריקוד מוזר,עתיק למראה מנענע את עליו מצד לצד וענני גשם כבדים מתחילים להיווצר מעל הזירה, מתערפלים במהירות ובכך גשם כבד מתחיל לרדת על הזירה, מרטיב אותכם במהירות, ועד מהרה אתה מוצא את עצמך ספוג.
    אתה מנער את השיער מעינייך ומביט במינון ופלאסל מתחילים לזהור באור חשמלי ואז עשרות ניצוצות חשמליים נשלחים מהם במהירות ופוגעים באודיש בחוזקה אדירה 'אבל..' אתה חושב לעצמך "וכמובן סופת הגשמים הזו מחזקת את מתקפות הברק של פלאסל ומינון!" קורא הכרוז מהתא היבש שלו
    אודיש שלך נראה תשוש כבר מהקרב הארוך הזה, אבל למרות זאת, אודישית שלך מגבה אותו ואז היא מתחילה לזהור באור בהיר וצהוב, ושמש מאירה מבין העננים אשר עדיין ממטירים גשם זלעפות על הזירה ובאמת כמו שתכננת קשת בענן עדינה ובהירה נוצרת בזירה. הקהל קורא מוקסם ונפעל מהמראה הנהדר הזה. נראה שאור השמש מחזק את הצוות שלך ואז מבלי שתדריך אותם, הם מחילים לזהור באור ירוק בהיר ואנרגיה עוטפת אותם במהירות ועשרות קרניים נשלחות מהם ועוטפות את מינון ופלאסל ובכך שואבות את שאריות האנרגיה האחרונות שלהם.
    "איזה ניצחון מוחץ לאלון ולצוות האודישים שלו!" קורא הכרוז בהתלהבות כששאר הנקודות של הצוות הנגדי יורד לאפס
    אתה מנופף לקהל בהתרגשות ויחד איתך זוג האודישים שלך אשר קופצים על כתפייך כל אחד בכל צד והם מנופפים בעליהם.
    הקהל מריע בהתלהבות ועד מהרה עשרות צלמים מצלמים אותך בהתלהבות בזמן שאתה יוצא מהמקום בחזרה לתא האחורי ושם אתה יושב לבדך, אחרי שריפית את הפוקימונים שלך, מעכל את הניצחון.
    "איזה קרב מהמם" אתה שומע מפאתי החדר. אתה מסתובב ומזקף במהירות ורואה אישה לבושה שמלה לבנה ארוכה וצערה הורוד קלוע בצמה "כבר המון זמן לא ראיתי כזה שילוב מתקפות ייחודי" מוסיפה וחיוך תמים וידידותי עולה על פניה.

לוקאס-
    "שם" אומרת ומצביעה לכיוון שממנו בזה הרגע באת, מה שנראה לך קצת מוזר ומחליט ללכת בדרך ניטרלית אחרת 'להתעלם מהכל' אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה מהירה. אחרי הליכה ארוכה, הלילה מתחיל לרדת ואתה מוצא את עצמך הולך באפלה ומחליט להוציא את אילומיס שתאיר לך את הדרך. היא יוצאת באלגנטיות וגבה מתחיל לזהור באור בוהק ובהיר בזמן שאתה הולך והיא מעופפת לה לידך.
    בשלב מסויים, אתה מחליט לוותר על היום וללכת לישון ומקים מחנה קטן בקרחת יער. אתה מתעורר כמה שעות מאוחר יותר לאור השמש, כאבך כואב משינה על האדמה הקשה. אתה מבחין בכל הפוקימונים שלך בינתיים יצאו מהפוקדורים שלהם והם משחקים אחד עם השני סביב הביצה שקיבלת מדני. "לוקאס?" אתה שומע בפתאומיות ומסתובב ורואה את טסה עומדת מבולבלת באמצע היער "כבר הגעת לכאן?" היא שואלת בחיוך ומתקדמת לכיוונך, אבל נעצרת על ידי אילמיס המחבקת אותה בחיבה "אני מבינה שניצחת במכון!" היא קוראת בהתלהבות.

אוסטין-
    אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, גאה בו על מאמצו ועל כמעט ניצחונו. גרובייל יוצא במהירות לעבר סוויפר המלחששת לאוויר ונוהמת בזעם ויורקת גל של חומצה ירוקה זרחנית לעבר גרובייל, אבל הוא מצליח להתחמק עם המהירות שלו והוא יורה עליה מפיו להבות צהובות סגולות, אשר פוגעים בה, אבל נראה שהיא מתעלמת מזה ועז עושה משהו מוזר. היא תוקעת את זנבה באדמה ואז מסתובבת במהירות באוויר 'זה כמו המשחק הנחש בא' אתה מתפלא לעצמך בזמן שהיא מצליחה להפיל את גרובייל על גבו והיא מסתערת עליו עם פיה, אבל הוא הודף אותה אחורנית ובסלטה שלא תבייש ספורטאי אוליפי, מתחמק אחורנית ואז מסתער עליה כשהעלה הצומח על ראשו זוהר ואז בתנועת שיסוף אחת מעיף אותה אחורה על בול עץ.
    סוויפר נופלת, אבל מצליחה לנער את ראשה ואז טוענת זנב ברזל בקצה זנבה ונראה שהיא עומדת להסתער על גרובייל.

ג'ון-
    איך בדיוק? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל שולח חוט לבן ודקיק סביב צווארו של בלספראוט ואז מתעופף במהירות לאוויר העצים למעלה, מטיח אותו בכל צמרת וענף עצים, אבל נראה שבלספראוט פשוט מזיז את גופו הגמיש ובקושי נפגע ממשהו, אבל מצליח לשלוח גפן ירוקה ועבר לעבר צווארו של בידיריל, ובתנועה מהירה, מסובב את המושכות ומכוון את בידריל לכיוון האדמה.

בלו-
    לכי לקנות :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
    "מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
    סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
    אומבריאון 95%
    סקיטי 85%
    ברגע שהוא ישלוט בזה יחד עם מתקפת זעם הוא ישתמש במתקפות האלה מספר פעמים (בין 2 ל5) וזה יגרום ליותר נזק
    -----------
    "בידריל תנסוק למעלה חזרה!" אני פוקד על בידריל במהירות 'בלספרוט הזה פוקימון מאוד מציק!' אני חושב לעצמי בעצבים לאחר תצוגת הגמישות של בספרוט "תשלב עכשיו את החיתוך וחיתוך הזעם עם מתקפת זעם! תתקוף את בספרוט כמה שיותר ותנסה להשתמש בעוקצים שלך כדי להשתחרר מהגפן שלו!" אני פוקד על בידריל
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    לוקאס-
    "החלטתי לנסות לעשות משהו הפוך. במקום שהם ירדפו אחריי..."מתחילה לומר "אני ארדוף אחריהם! אין מצב שאני אתן לחבורות האלה להרוס לי את החיים" אומרת לך בנחישות ובביטחון ואש בעיניה "האנדוואר? הם ממש נדירים ואפר למצוא אותם בעיקר בלילות או במערות" אומרת לך ומורידה ממנה את אילומיס "יש לך בדרך את המכון השני. כבר התאמנת אליו?"

אלון-
    האישה מתקרבת, ואתה מבחין שהיא צעירה בהרבה ממה שחשבת. היא בגלל בת 20, אולי אפילו בת גילך. "אין ספק שכישרון כזה לא כדאי לפספס ורואים עליך שאתה קורן ומקרין אור,אהבה שמחה ואושר" היא אומרת בחיוך בזמן שהפוקימונים שלך מתלהבים מהניצחון "שמי ג'רי אני מהנהורים ואני רוצה להציע לך להצטרף אלינו!" אומרת ומעלה ציחקוק חברי "אנחנו מאמינים בעזרה לזולת,אהבה ואנחנו רוצים להפוך את העולם למקום טוב יותר. בלי פשיעה, בלי אלימות והכי חשוב בלי רוע! רק ככה נוכל לזכות בגאולה! מה אתה אומר? התרצה לבוא איתי? תוכל לעשות דברים מדהימים! ובחור עם כישורים שלך.. בטוח תוכל לעזור רבות לעולם שלנו תוכל להיות גיבור! אז מה אתה אומר?" שואלת בקול רגוע,מעט מהפנט ומאוד משכנע.

אוסטין-
    העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
    'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
    המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.

ג'ון-
    זעם זאת מתקפה שככל שהוא נפצע יותר המתקפה מתחזקת.
    חיתוך זעם זה ככל שאתה משתמש במתקפה הזאת יותר המתקפה מתחזקת
    אתה אולי מתכוון ל fury attack? שעושה בין 2-5 פעמים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מצליח לנתק את עצמו מבלספראוט ומפיל אותו על האדמה, ונוסק במהירות כלפי מעלה, ואז ממיד את שתי מחטיו במהירות ומתחיל לבהוק באור אדמדם ואז מתחיל להיסתובב במהירות והוא מתרסק על בלספראוט הקטן ומשפד אותו לגמרי.
    בלסםראוט לא מסוגל להלחם יותר ומאבד את הכרתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    "החלטתי לנסות לעשות משהו הפוך. במקום שהם ירדפו אחריי..."מתחילה לומר "אני ארדוף אחריהם! אין מצב שאני אתן לחבורות האלה להרוס לי את החיים" אומרת לך בנחישות ובביטחון ואש בעיניה "האנדוואר? הם ממש נדירים ואפר למצוא אותם בעיקר בלילות או במערות" אומרת לך ומורידה ממנה את אילומיס "יש לך בדרך את המכון השני. כבר התאמנת אליו?"
    כבר החזרתי לה את אילומיס אני מניח?
    ~~
    "כן התאמנתי קצת ביער, יש כאן פוקימונים די חזקים... אם אני מעריך נכון כרגע הפוקימונים הכי חזקים שיש לי הם אלקיד ואחר כך סייטר.. אבל גם ספירו השתפר ומראה פוטנציאל ולכדתי פה שרומיש שאני מניח שברמה שלו כרגע.." אומר לה "בכל מקרה אם יש לך איזה מידע מועיל בנוגע למכון הבא אני אשמח אם תחלקי אותו איתי" אומר בחצי גיחוך חצי רצינות

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    סורי :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל שולח מפיו עוד לב אדום וחינני מפיו והוא מתפצוץ על יאנמה בעננת עשן ורודה קלילה ובתוך שנייה, יאנמה חוזרת למראה המאוהבת שלה והיא מרחפץ סביב גרוטל ומתחככת בו בחיבה, והוא בתגובה נושך אותה בעצמה בבטנה.
    יאנמה לא מסוגלת להלחם יותר ומתעלפת על האדמה.

[/COLOR]
    זה בסדר :0
    ~~~~~~~~
    "כל הכבוד גרוטל!" אומר לו ואזרוק על יאנמה פוקדור.
    Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    [FONT=

אלון-
    האישה מתקרבת, ואתה מבחין שהיא צעירה בהרבה ממה שחשבת. היא בגלל בת 20, אולי אפילו בת גילך. "אין ספק שכישרון כזה לא כדאי לפספס ורואים עליך שאתה קורן ומקרין אור,אהבה שמחה ואושר" היא אומרת בחיוך בזמן שהפוקימונים שלך מתלהבים מהניצחון "שמי ג'רי אני מהנהורים ואני רוצה להציע לך להצטרף אלינו!" אומרת ומעלה ציחקוק חברי "אנחנו מאמינים בעזרה לזולת,אהבה ואנחנו רוצים להפוך את העולם למקום טוב יותר. בלי פשיעה, בלי אלימות והכי חשוב בלי רוע! רק ככה נוכל לזכות בגאולה! מה אתה אומר? התרצה לבוא איתי? תוכל לעשות דברים מדהימים! ובחור עם כישורים שלך.. בטוח תוכל לעזור רבות לעולם שלנו תוכל להיות גיבור! אז מה אתה אומר?" שואלת בקול רגוע,מעט מהפנט ומאוד משכנע.

.[/COLOR][/FONT]
    ״הממ.. לא נראלי״ אומר בתשובה ישירה.
    ״אני לא ׳מעריץ׳ בדיוק של כל הדתות. ובכן, הדת שלך בהחלט מדברת אליי היחס לשאר, אך גם שמעתי שמועות על מה מתבצע שם ׳מאחורי הקלעים׳, אני חושש שאני לא אקבל את הצעתך״ אסביר בפניה.

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    לוקאס-

אלון-

אוסטין-
    העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
    'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
    המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.

ג'ון-
    זעם זאת מתקפה שככל שהוא נפצע יותר המתקפה מתחזקת.
    חיתוך זעם זה ככל שאתה משתמש במתקפה הזאת יותר המתקפה מתחזקת
    אתה אולי מתכוון ל fury attack? שעושה בין 2-5 פעמים?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מצליח לנתק את עצמו מבלספראוט ומפיל אותו על האדמה, ונוסק במהירות כלפי מעלה, ואז ממיד את שתי מחטיו במהירות ומתחיל לבהוק באור אדמדם ואז מתחיל להיסתובב במהירות והוא מתרסק על בלספראוט הקטן ומשפד אותו לגמרי.
    בלסםראוט לא מסוגל להלחם יותר ומאבד את הכרתו.
    הכוונה היא לשלב את זה, ככה שהוא ישתמש במתקפת זעם(fury attack) שעוקץ אחד שלו זה חיתוך זעם והשנייה חיתוך רגיל ויחזק ככה את שני המתקפות כי הוא יתקוף איתם יותר פעמים פר תור.
    -------
    "מצוין בידריל!! עשית עבודה מעולה!" אני אומר לבידריל בחיוך רחב "אתה מתחזק מיום ליום בצורה נפלאה, עכשיו ארון תורך להילחם, בואי נלך למצוא פוקימון נוסף פה ביער!" אני אומר לשני הפוקימונים שלי בחיוך וממשיך לצעוד בתוך היער האפל והסבוך
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [quoteבלו-
    לכי לקנות :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי הולך השילוב הקודם שלו ויוצר גלי רעש סגולים בצורת לב לאוויר, ואז מקפיא אותם ושולח אותם במהירות לעבר אומבריון של מג, אבל שניות אומבריון נעלם באוויר, מופיע מאחוריו ואז מעיף אותו על הלבבות שלו בעצמו.
    "מה?" את פולטת למראה ההפתעה, אפילו לא הבחנת בו זז! 'איך הוא כל כך מהיר?' את חושבת לעצמך במעט בהלה את עוד מבחינה שהבחורה לא מדברת ועדיין אומבריאון מתפקד לבדו ובשנייה הוא מסתער לעבר סקיטי שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי והוא מצליח לחבוט בסקיטי בראשו בחוזקה.
    סקיטי נראה מעט מהורהר ומפוחד, אבל שולח שוב את שילוב קול פורקן ורוח קפואה,ומצליח לפגוע מעט באומבריאון
    אומבריאון 95%
    סקיטי 85%
    [/font][/quote]

אפשר את האמבריאון הזה? D=
    ~~~~
    "סקיטי, תשתמש בהטעייה ואז בדחיפה!" אצעק לסקיטי מעט בלחץ. 'זה הולך להיות קרב קשה' אחשוב במוחי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    לוקאס-
    לא..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אהממ אני לא חושבת שאחד מהם יעזור לך כל כך" אומרת "ספירו אולי.. אבל גם זה רק בגלל יתרון של סוג.. אבל גם עם זה אני לא חושבת שיהיה לך קל עם אלכסיס.. היא עשתה לי את המוות בקרב מולה" אומרת לך ברצינות. "אני חושבת שכדאי לך להתחיל להתאמן איתם כמה שיותר כל אתה ביער פה! המקום הזה ענק ויש פה עשרות פוקימונים שתוכל להתאמן עליהם" מוסיפה.

קארון-
    גורטל מחייך לעבר בזמן שאתה זורק פוקדור לעבר יאנמה המעולפת ותוך שנייה היא נבלעת לתוך הכדור באור לבן ובוהק. הכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז מצד לצד כמה שניות עד שנעצר.
    יאנמה נלכדה.

אלון-
    "אלו שקרים גסים!" נובחת ג'רי אלייך "שמועות של אנשים שלא הסכמנו לקבל לשורותינו!" ממשיכה ונראה שבאמת ובתמים היא מאמינה בלב שלם בכת הזאת "שליחת האור הגדולה לא תרים אפילו אצבע כנגד אדם או פוקימון! ואני לא אתן לך לחלל את שמה הטהור ככה!" צורחת כאחוזת דיבוק ומשחררת פוקודור מידה ומשם יוצא פוקימון קטן ואפור ופנינה ורודה על ראשו בזמן שהוא מקפץ במהירות "תתחרט על הבליך ועל שקריך ועל הזוהמה שיצאה מפיך וקבל את האור!" צועקת עליך ודוחקת אותך לפינה "הגבירה אולי טהורה. אבל לי יש עוד דרך ארוכה עד לשם!"

ג'ון-
    אוקי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מחזיר את בידריל וממשיך ללכת בדרכך. אחרי חצי שעת הליכה במעמקי היער האפל כשארון לצידך אתה שומע רעש מבין השיחים. אתה מסתכל ומשם קופץ עליך פוקימון אדום המזכיר לך חיפושית ויש לו ארבע ידיים .

בלו-
    כן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי מרים את ידיו ומכה באוויר וגל של אנרגיה לבנה נשלחת במהירות לעבר אמבריאון והודפת אותו לאחור ומונעת ממנו לזוז למתקפת הדחיפה של סקיטי, והוא מועף לאחור.
    אמביראון קופץ על רגליו ופותח את פיו ועשרות טבעות שחורות מקופות באנרגיה סגולה נשלחות מפיו לעבר סקיטי, אבל שניות לפני שהן פוגעות בו הוא מתחיל לזהור באור לבן ובוהק, גורם לטבעות לשנות את צבען לורוד בהיר וגורם לקהל להתפעל ולקרוא בהתלהבות לשילוב המתקפות הייחודי ואז כשכולן מתפוצצות על סקיטי ופוגעות בו קשה 'אני חייבת לעשות משהו!' את חושבת לעצמך וחושקת בשינייך
    אומבריאון 80%
    סקיטי 65%
    גיל! 3>

9. לא ברור בכלל
    אלון-
    "אלו שקרים גסים!" נובחת ג'רי אלייך "שמועות של אנשים שלא הסכמנו לקבל לשורותינו!" ממשיכה ונראה שבאמת ובתמים היא מאמינה בלב שלם בכת הזאת "שליחת האור הגדולה לא תרים אפילו אצבע כנגד אדם או פוקימון! ואני לא אתן לך לחלל את שמה הטהור ככה!" צורחת כאחוזת דיבוק ומשחררת פוקודור מידה ומשם יוצא פוקימון קטן ואפור ופנינה ורודה על ראשו בזמן שהוא מקפץ במהירות "תתחרט על הבליך ועל שקריך ועל הזוהמה שיצאה מפיך וקבל את האור!" צועקת עליך ודוחקת אותך לפינה "הגבירה אולי טהורה. אבל לי יש עוד דרך ארוכה עד לשם!"
    "היי היי היי, גברת ג'רי, את שאלת אותי ואני עניתי, תירגעי" אומר לה, "ואני לעומתי חשבתי שאת דוגלת בשלום.." אמלמל.
    "בכל מקרה, את לא בעמדה של להילחם בנו" אומר, ואעמוד יציב, כשלצידי פוקימוניי.
    "בואו, אנחנו עוזבים את המקום" אסנן ואתחיל ללכת, לא אביט לאחור אל ג'רי.

Spoiler ספוילר

10. Because lizards can swim
    לוקאס-
    לא..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אהממ אני לא חושבת שאחד מהם יעזור לך כל כך" אומרת "ספירו אולי.. אבל גם זה רק בגלל יתרון של סוג.. אבל גם עם זה אני לא חושבת שיהיה לך קל עם אלכסיס.. היא עשתה לי את המוות בקרב מולה" אומרת לך ברצינות. "אני חושבת שכדאי לך להתחיל להתאמן איתם כמה שיותר כל אתה ביער פה! המקום הזה ענק ויש פה עשרות פוקימונים שתוכל להתאמן עליהם" מוסיפה.
    "יתרון סוג? היא מאמנת של עשב? חרק?" אומר "טוב אם את אומרת את בטח יודעת" ואז אפנה לספירו "שמעת, זה אומר שאתה הולך לקבל אימון רציני, מקווה שישנת טוב הלילה"

11. the bitch is back
    אלון-
    "חזור הנה!!" צורחת עליך ג'רי אבל לא זזה ממקומה ואז מורידה את ידה. אתה מסתובב ומתחיל ללכת משם בצעד בטוח לעבר היציאה כשמשהו דוחף אותך בגבך וגורם לך למעוד על בטנך. אתה מרים את ראשך ורואה שזה הספוינק של ג'רי והוא נראה כועס על ההשפלה של המאמנת שלו והפנינה על ראשו זוהרת באור כחלחל והוא בך ישירות בגל על חושי וגורם לך לתחושה של איבוד שליטה ונפילה במקום 'מה קורה פה' אתה חושב לעצמך ובולע את הבחילה העולה בך
    ג'רי עומדת מעליך וחייך ריק עולה על פניה "שליחת האור היא התגלמות האלים! דוברת האמת! מלאת החמלה! ואתה ביישת את שמה! לכן עליך למות" אומרת בקול חלול וקר ומרימה את אצבעה לאוויר ואתה יודע שהסוף קרוב.
    אתה מכסה את עינייך ואז שומע את ג'רי צורחת בכאב. אתה מציץ ורואה נער עומד מולך, גבוה וחנון למראה
    "בחיים אל תפנה את גבך אל האויב" אומר לך בכל רציני ומושיט לך את ידו. אתה מחפש את ג'רי אבל רואה שהיא נעלמה ויחד איתה הספוינק שלה "אתה בסדר?" שואל הבחור המסתורי.

לוקאס-
    ספירו צוהל באושר למשמע האימונים שלו כשטסה פונה אליך במהירות "אתה תסתדר מכאן?" שואלת אותך ונראה שמשהו מפריע לה "כי אם כן.. אני חושבת שאני אמשיך בדרכי. יש כמה דברים שאני צריכה לבדוק ביער" אומרת.
    גיל! 3>

12. לא ברור בכלל
    אלון-
    "חזור הנה!!" צורחת עליך ג'רי אבל לא זזה ממקומה ואז מורידה את ידה. אתה מסתובב ומתחיל ללכת משם בצעד בטוח לעבר היציאה כשמשהו דוחף אותך בגבך וגורם לך למעוד על בטנך. אתה מרים את ראשך ורואה שזה הספוינק של ג'רי והוא נראה כועס על ההשפלה של המאמנת שלו והפנינה על ראשו זוהרת באור כחלחל והוא בך ישירות בגל על חושי וגורם לך לתחושה של איבוד שליטה ונפילה במקום 'מה קורה פה' אתה חושב לעצמך ובולע את הבחילה העולה בך
    ג'רי עומדת מעליך וחייך ריק עולה על פניה "שליחת האור היא התגלמות האלים! דוברת האמת! מלאת החמלה! ואתה ביישת את שמה! לכן עליך למות" אומרת בקול חלול וקר ומרימה את אצבעה לאוויר ואתה יודע שהסוף קרוב.
    אתה מכסה את עינייך ואז שומע את ג'רי צורחת בכאב. אתה מציץ ורואה נער עומד מולך, גבוה וחנון למראה
    "בחיים אל תפנה את גבך אל האויב" אומר לך בכל רציני ומושיט לך את ידו. אתה מחפש את ג'רי אבל רואה שהיא נעלמה ויחד איתה הספוינק שלה "אתה בסדר?" שואל הבחור המסתורי.

"אויב?" אשאל בבלבול, ואחזיר את פוקימוניי לפוכדורים שלהם, מלבד את סקיפלום.
    "מי אתה?" אשאל את הבחור

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    אלון-
    "שמי בראד" אומר בקור "וכל התנועות האלה... מרושעות. הן האויב של העולם ולכן אוטומטית הן האויבות שלי גם" אומר. "אני רוצה לעצור אותן לחלוטין" אומר ונחישות עמוקה נשמעת בקולו.
    גיל! 3>

14. Because lizards can swim
    אלון-

לוקאס-
    ספירו צוהל באושר למשמע האימונים שלו כשטסה פונה אליך במהירות "אתה תסתדר מכאן?" שואלת אותך ונראה שמשהו מפריע לה "כי אם כן.. אני חושבת שאני אמשיך בדרכי. יש כמה דברים שאני צריכה לבדוק ביער" אומרת.
    "כן, אני מניח שניפגש בנאמור" אומר לה "את רוצה לקחת את אילומיס איתך? נראה שהיא מאוד התגעגעה אלייך"

15. לא ברור בכלל
    אלון-
    "שמי בראד" אומר בקור "וכל התנועות האלה... מרושעות. הן האויב של העולם ולכן אוטומטית הן האויבות שלי גם" אומר. "אני רוצה לעצור אותן לחלוטין" אומר ונחישות עמוקה נשמעת בקולו.
    מה בסוף החלטנו, מתאם/מאמן או להיות סופר איטי וללכת עכשיו למכון?
    --
    'סופסוף אדם רציונלי' אחשוב לעצמי.
    "ובכן, תודה על ההצלה. אני לא יכול שלא להסכים עם הדעות שלך. נעים להכיר, שמי אלון" אומר, ואלחץ את ידו.
    "כפי שאתה רואה, יש לי פוקימונים משלי, למעשה בדיוק זכינו בסרט." אומר ואראה לו, "ועכשיו.. אני מניח שאנחנו בדרך לעיר הקרובה. מה איתך, לאן אתה מתקדם מכאן?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

עמוד 38 מתוך 97 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •