Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    אוסטין-
    "ראית את הסוויפר?!" משתנקת האישה בבהלה "איפה?" שואלת ואתה אומר לה ומספר לה שהבסת אותה "אבל אתה רק מתחיל!" היא אומרת אחרי סריקה מהירה שלך ומבטה מלא בבוז.
    "ומותר לך להיות פה.. פשוט אנשים שכחו שהמקום הזה קיים אז אין פה הרבה. זה המקום השקט שלי" מספרת לך האישה ואז בהינף מעילה מתחילה לצעוד ליציאה "אם תרצה תבוא למכון אחר כך" מוסיפה וחיוך זחוח עולה על פניה.

לוקאס-
    אמרלד?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספירו עף במהירות לעבר ויימפנבל זז מצד לצד מצליח להתחמק פעמיים ממתקפת השוט שלו, ואז תופס אותו בקצה שפתו הורודה ומתחיל לנקר את פרצופו בחוזקה.
    וייפינבל מתנער ומפזר אבקה ירוקה עדינה מעליו ועד מהרה ספירו נרדם ושניהם נופלים על האדמה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [FONT=verdana][COLOR=#008080][B]

קארון-
    גורטל מחייך לעבר בזמן שאתה זורק פוקדור לעבר יאנמה המעולפת ותוך שנייה היא נבלעת לתוך הכדור באור לבן ובוהק. הכדור נופל על האדמה ומתחיל לזוז מצד לצד כמה שניות עד שנעצר.
    יאנמה נלכדה.

"כל הכבוד" אומר לו. אוציא את יאנמה ואומר לה:" היי יאנמה, אני קארון וזה גרוטל. מצטערים על מקודם, אבל אנחנו לא מוותרים במהלך קרב. מקווה מאוד שניהנה ביחד" אומר לה. לאחר מכן אפנה לתמי ואשאל אותה:" את רוצה להמשיך לנוח בקרחת יער הזו עוד קצת או שנמשיך להתקדם ביער?" אלטף את העשב על גבו של גרוטל. לאחר מכן אוציא את קורפיש כדי ששלושת פוקימוניי יפגשו האחד את השני.
    Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אוסטין-
    "ראית את הסוויפר?!" משתנקת האישה בבהלה "איפה?" שואלת ואתה אומר לה ומספר לה שהבסת אותה "אבל אתה רק מתחיל!" היא אומרת אחרי סריקה מהירה שלך ומבטה מלא בבוז.
    "ומותר לך להיות פה.. פשוט אנשים שכחו שהמקום הזה קיים אז אין פה הרבה. זה המקום השקט שלי" מספרת לך האישה ואז בהינף מעילה מתחילה לצעוד ליציאה "אם תרצה תבוא למכון אחר כך" מוסיפה וחיוך זחוח עולה על פניה.

לוקאס-
    אמרלד?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספירו עף במהירות לעבר ויימפנבל זז מצד לצד מצליח להתחמק פעמיים ממתקפת השוט שלו, ואז תופס אותו בקצה שפתו הורודה ומתחיל לנקר את פרצופו בחוזקה.
    וייפינבל מתנער ומפזר אבקה ירוקה עדינה מעליו ועד מהרה ספירו נרדם ושניהם נופלים על האדמה.
    ברקת
    ~~~
    "ספירו קום מהר, אתה חייב לקום עכשיו או שהוא יתקוף אותך" אומר לו ואחכה שיקום, מתי שהוא קם אורה לו "עוף מסביבו הכי מהר שאתה יכול ותשתמש בכנף פלדה על הרצפה באותו זמן ליצור סופת חול מסביבו שלא יראה אותך, אחר כך תיתן לו את מכת כנף הפלדה כשאתה נכנס ממחוץ לסופה"

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    "אבוא גם אבוא!" אומר בחיוך רחב ואגרד בראשי. "היי, אם את המנהיגה שם. תכיני את עצמך היטב!" אוסיף בנימה עוקצנית קלה תוך כדי שאנו מתרחקים זאת מזה, שלא תחשוב לרגע שלא ראיתי את מבטה ששמעה כי ניצחתי את סוויפר...
    אחטט בתיק מעט ואוציא החוצה את הפנס שלי. אכוון אותו על 'עור עמום' ולא על הגבוהה ביותר לכבד את הפוקימונים החיים כאן. ואז אמשיך להסתובב להנאתי, "בוא גרובייל" אקרא לו.

.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    "הבנתי. רעיון יפה אני חושב שזה משהו מיוחד.. לרוב המאמנים שפגשתי הם רוצים להתמחות בסוג מסוים בשביל הנהגת מכון או להגיע למשהו מעל כמו הרביעייה האיליט. נגיד אן, אחת מהרביעייה היא חברה מאוד טובה שלי" אומר לך בראד ומחייך בזמן שאתם חוצים קרחת יער קטנה. אתה מבחין בפינה ליד גזע עץ נובל פוקימון קטן וכתום ששתי פטריות צומחות על גבו .

"איזה פוקימון מתוק" אומר, ואביט עליו.
    "מה דעתך שנחפש עוד פוקימונים? הייתי רוצה להרחיב מעט את הצוות שלי" אבקש מבראד לעזרה, ואחפש פוקימון אחר

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    הצוות שלך פועל בתיאום מושלם קרן קרח נוצצת נשלחת מפיה של מילטנק והיא מצליחה לפגוע בשניים מתוך החמישה שהיו ושכבת קרח עבה מצטברת סביבם. בינתיים וארמפל שולח חוט לבן ודקיק נשלח מפיו, קושר עוד שניים מהם ומצליח להעיף אותם על גושי הקרח.
    אתה מורה לצ'ארמנדר ולמילטנק לתקוף ביחד וכל אחד מהם שולח את הכדור אנרגיה שונה המתחברת ביחד והם מצליחים לחסל שלושה רטטות.
    אתה והצוות שלך צוהל, אבל אז נזכר שהיו חמישה! ואז אתה מבחין באחד, מעלה להבות אש מגופו מסתער על וורמפל בכוח הסני, מעיף אותו באוויר והוא מתרסק בעצמה מעולף, ואז פוגע במילטנק בחוזקה בראשה מעיף אותה אחורה.
    'זה המנהיג' אתה חושב לעצמך.
    לפתע, אתה מוצא את עצמך מוקף בעשרות רטטות וואמפל שלך מעולף, ומילטנק פצועה.
    "מילטאנק, עוד קצת מאמץ! טיילו צא ותעזור להם, מיחטאנק קרן קרח ליבר הרצפה, הפכי את הזירה לגרש החלה, טיילו ציפור אמיצה, שבור את הקרח לרסיסים וצ׳ארמנדר תקוף עם פעימת דרקון לעבר חתיכות הקרח שיעופו יחד עם המתקפה שלך לעבר המנהיג!" אקרא בקול. "מילטאנק, חאחר המתקפות האלה נצלי רת ההזדמנות לרפא את עצמך בשתיית חלב!"

7. the bitch is back
    קארון-
    הפוקימונים שלך מסתודדים בצד בזמן שאתה ותמי משוחחים לכם. והיא בינתיים משחררת את שני הפוקימונים שלה אף הם. "לא יודעת, אבל נראה לי בקרוב יתחיל להחשיך" אומרת ומסתכלת לעבר השמיים בין העצים.
    "אני חושבת שכדאי שנבנה מחנה או משהו. למרות שצעדה בלילה יכולה להיות גם נחמדה. לראות את פוקימוני הלילה יוצאים" אומרת בחיוך.

לוקאס-
    לההה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ספירו עדיין ישן לו בזמן שוייפינבל מצליח להצליף עוד כמה פעמים בגבו, עד שכמה טיפות דם אדומות וכהות זולגות מגבו של ספירו 'לא!' אתה חושב לעצמך בפאניקה, אבל ספירו מנער את ראשו בכעס, נוהם ומתעופף במהירות אדירה לעבר הפוקימון, כנפו זוהרת באור מתכתי וכסוף, מפרידה באדמה ועשרות גרגירי אבק,חול וחצץ מתחילים להסתובב במהירות סביב וייפינבל, יוצרים טורדנו של חול ורוח סביבו, מקשה עליו לנשום ולראות.
    למרות זאתף ספירו חותך במהירות את הטורנדו ומשסף את אויבו עם כנף ברזל רצחנית, מעיף אותו על בול עץ ושם הוא נשאר חסר הכרה.

אוסטין-
    אתה נפרד מהאישה, ומתחיל ללכת לתוך עומק המערה. לאחר כמה דקות, אתה כבר מרגיש מחנק וסירחון עז מצחין את המערה, נותנת לה תחושה של גועל וריקבון.
    אתה מכסה עם חולצת את אפיך וממשיך ללכת, כשאתה שומע ליחשוש זועם מאחוריך. אתה מסתובב במהירות ורואה פוקימון סגול, מלכותי ומאיים למראה עומד איתן מולך, כשלשונו משתרבבת מידי פעם החוצה, כטועמת את האוויר .

אלון-
    "בשמחה" אומר לך בראד בחיוך בזמן שאתם מתקדמים במעמקי היער. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד שני אודישים, ומחליט לוותר עליהם. אחרי שעה נטולת פוקימונים מעניינים אתם מוצאים את עצמכם באגם קטן באמצע היער. אתה מסתכל סביב, בתקווה לראות פוקימון מעניין, אבל באופן מוזר, אין שום פוקימון בסביבה. אתה מסתכל על המים ועשרות עלים ירוקים בכל הגדלים צפים על המים. "תראה את השושני מים" אומר לך בראד ומצביע, אבל מאמן עשב כמוך כבר יודע לזהות שאלו לא צמחי מים אלה להקה של לוטאד אשר השתלטו על המים .

אדם-
    אין לטיילו ציפור אמיצה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את טיילו ומורה לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. אבל נראה שלטיילו יש תוכניות אחרות והוא עף במהירות ומנקר את פרצופה של מילטנק בזעם,פוצע את פרצופה בזמן שהיא יורה את הקרן קרח, ובמקום האדמה, הקרן נשלחת על צ'ארמנדר, אשר ראשו נכלא בגוש קרח עבה, והוא מסתובב באימה מצד לצד מנער את ידיו לכל הכיוונים.
    בינתיים רטטות אשר מבחינות בחולשתה של מילטנק מסתערים עליה, ובתך כמה מתקפות קצרות, היא מצטרפת לווארמפל שלך, שוכבת מחוסרת הכרה.
    אתה מסתכל בזעף בטיילו, שמתעופף לענף גבוה ונראה שהוא נהנה לראות אותך מפסיד.
    גיל! 3>

8. מנהל למופת! (לשעבר)

אוסטין-
    אתה נפרד מהאישה, ומתחיל ללכת לתוך עומק המערה. לאחר כמה דקות, אתה כבר מרגיש מחנק וסירחון עז מצחין את המערה, נותנת לה תחושה של גועל וריקבון.
    אתה מכסה עם חולצת את אפיך וממשיך ללכת, כשאתה שומע ליחשוש זועם מאחוריך. אתה מסתובב במהירות ורואה פוקימון סגול, מלכותי ומאיים למראה עומד איתן מולך, כשלשונו משתרבבת מידי פעם החוצה, כטועמת את האוויר .

'אויש נו, אין לי כוח לעוד נחש רשע!' אחשוב לעצמי, נחרד למראה הארבוק המגודל הזה. "גרובייל - בלי - תנועות - חדות - תיהיה - בשקט - ותיסוג - לאחור - יחד - איתי" אדבר בעברות בכל חנוק כמעט מבלי להזיז את הפה, אנסה לקפוא ולא להזיז את גופי, אלא את הרגליים בצעדים גדולים אך איטיים מאוד לאחור.
    אצפה מגרובייל לחכות אותי. לאחר כמה צעדים אומר בשקט כמעט מופתי "גרובייל, ליתר ביטחון. משרוקית עשב... תרדים אותה ובוא נעוף מפה!" אומר ואחזור לכיוון המכון יחד איתו. אקווה לא להתיקל בעוד בדרך ושאם כן הפוקימון הבא שאפגוש בדרך יהיה חביב יותר להתאמן מולו.

.

9. the bitch is back
    אוסטין-
    בצעד בטוח וקל אתה וגרובייל הולכים אחורה בזמן שהוא מתחיל לזמזם שיר מרדים ועתיק, מרדים את ארבוק במהירות.
    אחרי שאתה בטוח שהוא נרדם, אתם ממשיכים ללכת פנימה לתוך המערה, בתקווה למצוא משהו יותר אטרקטיבי. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד פוקימון סגול וקטן, אבל בניגוד לארבוק נראה הרבה יותר נעים לעין ובעיקר פרוותי .
    גיל! 3>

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    לההה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ספירו עדיין ישן לו בזמן שוייפינבל מצליח להצליף עוד כמה פעמים בגבו, עד שכמה טיפות דם אדומות וכהות זולגות מגבו של ספירו 'לא!' אתה חושב לעצמך בפאניקה, אבל ספירו מנער את ראשו בכעס, נוהם ומתעופף במהירות אדירה לעבר הפוקימון, כנפו זוהרת באור מתכתי וכסוף, מפרידה באדמה ועשרות גרגירי אבק,חול וחצץ מתחילים להסתובב במהירות סביב וייפינבל, יוצרים טורדנו של חול ורוח סביבו, מקשה עליו לנשום ולראות.
    למרות זאתף ספירו חותך במהירות את הטורנדו ומשסף את אויבו עם כנף ברזל רצחנית, מעיף אותו על בול עץ ושם הוא נשאר חסר הכרה.
    "ספירו תחזור, עבודה טובה" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור 'זה חתיכת נזק שהוא קיבל פה... הוא יוכל להילחם עוד לפני שנגיע למרכז?' אחשוב לעצמי בזמן שאמשיך בדרך

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אין לטיילו ציפור אמיצה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את טיילו ומורה לשאר הפוקימונים שלך מה לעשות. אבל נראה שלטיילו יש תוכניות אחרות והוא עף במהירות ומנקר את פרצופה של מילטנק בזעם,פוצע את פרצופה בזמן שהיא יורה את הקרן קרח, ובמקום האדמה, הקרן נשלחת על צ'ארמנדר, אשר ראשו נכלא בגוש קרח עבה, והוא מסתובב באימה מצד לצד מנער את ידיו לכל הכיוונים.
    בינתיים רטטות אשר מבחינות בחולשתה של מילטנק מסתערים עליה, ובתך כמה מתקפות קצרות, היא מצטרפת לווארמפל שלך, שוכבת מחוסרת הכרה.
    אתה מסתכל בזעף בטיילו, שמתעופף לענף גבוה ונראה שהוא נהנה לראות אותך מפסיד.
    הו סורי, טעיתי במ"ת.. ><'

"תקשיב לי טוב טיילו!" אומר לו בתקיפות. "יש לך הזדמנות פז להיות חלק מצוות מנצח, אל תוותר עליה, תעזור לצ'ארמנדר ותרכיב אותו על הגב, שיתקרב למנהיג וישלח עליו פעימת דרקון, בוא ננצח אותם! צ'ארמנדר, הרגע והשתמש בפיצוץ אש כדי להשתחרר מהקרח, אחר כך תרכב על גבו של טיילו ושלח פעימת דרקון".
    אם הוא מחליט לא להקשיב לי אחזיר אותו לפוקדור ואפקוד על צ'ארמנדר להשתחרר בפיצוץ אש ואז לשלוח פעימת דרקון לעבר המנהיג!

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין-
    בצעד בטוח וקל אתה וגרובייל הולכים אחורה בזמן שהוא מתחיל לזמזם שיר מרדים ועתיק, מרדים את ארבוק במהירות.
    אחרי שאתה בטוח שהוא נרדם, אתם ממשיכים ללכת פנימה לתוך המערה, בתקווה למצוא משהו יותר אטרקטיבי. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד פוקימון סגול וקטן, אבל בניגוד לארבוק נראה הרבה יותר נעים לעין ובעיקר פרוותי .
    אין לי מושג באמת מי הפוקימון אז אני מפעיל פוקדע. ואמרתי שאני חוזר למכון הזה שלה... לא נורא אחר כך.
    ~~~~~
    "היי! מי זה?" אשאל בהתלהבות ואשלוף את הפוקדע שלי לגלות עליו קצת מידע.
    "מממ גרובייל, מוכן?" אשאל ואקרוץ לו את קריצתי האופיינית... ואחכה לראות איך הפוקימון הזה מגיב.

.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    "בשמחה" אומר לך בראד בחיוך בזמן שאתם מתקדמים במעמקי היער. לאחר כמה דקות, אתה מבחין בעוד שני אודישים, ומחליט לוותר עליהם. אחרי שעה נטולת פוקימונים מעניינים אתם מוצאים את עצמכם באגם קטן באמצע היער. אתה מסתכל סביב, בתקווה לראות פוקימון מעניין, אבל באופן מוזר, אין שום פוקימון בסביבה. אתה מסתכל על המים ועשרות עלים ירוקים בכל הגדלים צפים על המים. "תראה את השושני מים" אומר לך בראד ומצביע, אבל מאמן עשב כמוך כבר יודע לזהות שאלו לא צמחי מים אלה להקה של לוטאד אשר השתלטו על המים .

"אוי, לוטאד! הפוקימון האהוב עליי!" אקרא. 'לפעמים.. כשאני לבד בבית.. הייתי שם צלחת ירוקה על הראש ומעמיד פנים שאני לוטאד' אחשוב לעצמי, נזכר בעבר.
    "אני מאמין שאין צורך בלהילחם.." אמלמל אל עבר סקיפלום, ארגיע אותה. אוציא מעט אוכל מהתיק שלי, ואפזר בחלק הקרוב אליי בבריכה, מחכה שהלוטאדים יתקרבו.
    לאחר מכן אסרוק את הלוטאדים, בחיפוש אחר אחד גדול מהשאר, או חזק, או יפה יותר, אנערף.

Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana]קארון-
    הפוקימונים שלך מסתודדים בצד בזמן שאתה ותמי משוחחים לכם. והיא בינתיים משחררת את שני הפוקימונים שלה אף הם. "לא יודעת, אבל נראה לי בקרוב יתחיל להחשיך" אומרת ומסתכלת לעבר השמיים בין העצים.
    "אני חושבת שכדאי שנבנה מחנה או משהו. למרות שצעדה בלילה יכולה להיות גם נחמדה. לראות את פוקימוני הלילה יוצאים" אומרת בחיוך.
    "מבחינתי טיול לילה נשמע מעניין" אומר לה. "חוץ מזה, לצאת כמה שיותר מהיער הזה זה טוב בשבילי. את רוצה שנקים בו מחנה או שנתחיל להמשיך ולנוע ביער?" אשאל אותה.
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה מחזיר את ספירו לכדור שלו וחושק שיניים בכעס. 'אני צריך למצוא דרך לרפא אותו' חושב לעצמך 'מצד שני עד מחר הוא בטח יהיה הרבה יותר טוב' אתה מעודד את עצמך. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין בצללית של אדם ההולך בקרבת מקום. אתה מחזיק בידיך את הפוקדור של אלקיד, מוכן לקרב. אתה מתקרב בשקט, צועד לאט לאט מוכן להסתער ואז רואה שזה מורגן, הבחור עם ההאנדאום שהציל אותך לפני כמה שעות.
    נראה שהוא מחזיק במשהו ודמעות זולגות על פניו אתה מתקרב ורואה שהוא מחזיק בגד, סמרטוטי למראה והוא מגואל בדם
    "זה של ג'וליה" אומר לך ומחניק את בכיו.

אדם-
    תודה לך הפתיח של פוקימון...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו מתעלם מההוראות שלך ומתעופף במהירות לעבר צ'ארמנדר שמקורו בוהק, ונראה שהוא מכוון על גופו. שניות לפני שהוא פוצע את צ'ארמנדר אתה מחזיר אותו לכדור שלו במהירות.
    צ'ארמנדר במהירות מכוון את זנבו הדולק על הקרח ובשניות הוא נמס משאיר שלולית מים מהבילה על האדמה.
    הרטטות מתקבצות כשהמנהיג שלהם באמצע, והוא פוקד על כולם. הם מסתערים על הפוקימון שלך החשוף, והוא מנצל את ההזדמנות ושולח עליהם פיצוץ אש הרסני ומחסל כמעט שלושים מתוכם ואז שולח פעימה ירוקה-סגולה לעבר המנהיג שלהם, אבל הוא מתחמק במהירות עם המהירות שלו ואז קופץ וניבו הקידמית גודלת והוא משסף את צ'ארמנדר בבטנו.

אוסטין-
    אתה בודק בפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא סטנקי, פוקימון הבואש והוא מסוג רעל ואופל.
    'מעניין' אתה חושב לעצמך ושולח את גרובייל קדימה. גרובייל נעמד מול הפוקימון הסגול והוא מסתכל עליו במבט משועמם ועייף ואז פותח את פיו וגז סגול ומחניק ורעיל למראה נשלח מאחוריו ומתפזר באוויר, גורם לגרובייל ולך להשתנק.

אלון-
    אתה מפזר שלושה כריכים אשר אתה קורע בידייך וזורק למים. בשניות אתה רואה אותם כמו דגי פירנאה מיתחזרים על האוכל ובשניות הוא נעלם. אתה סורק אותם ורואה אחד שנראה שלא רוצה לאכול והוא גם צף לו רחוק מהחבורה.

קארון-
    אל תגרום לי להחליט בשבילך..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני לא עייפה במיוחדת, אבל אני חושבת שלהכין מחנה כשיש אור עדיין יהיה רעיון חכם. מצד שני סיור בלילה ביער כזה.. וואו כמה אפשרויות!" אומרת לך תמי בחיוך.
    גיל! 3>

עמוד 40 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •