Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1446
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה מחזיר את ספירו לכדור שלו וחושק שיניים בכעס. 'אני צריך למצוא דרך לרפא אותו' חושב לעצמך 'מצד שני עד מחר הוא בטח יהיה הרבה יותר טוב' אתה מעודד את עצמך. אחרי שעת הליכה, אתה מבחין בצללית של אדם ההולך בקרבת מקום. אתה מחזיק בידיך את הפוקדור של אלקיד, מוכן לקרב. אתה מתקרב בשקט, צועד לאט לאט מוכן להסתער ואז רואה שזה מורגן, הבחור עם ההאנדאום שהציל אותך לפני כמה שעות.
    נראה שהוא מחזיק במשהו ודמעות זולגות על פניו אתה מתקרב ורואה שהוא מחזיק בגד, סמרטוטי למראה והוא מגואל בדם
    "זה של ג'וליה" אומר לך ומחניק את בכיו.
    שוב הוא..
    ~~
    "בטח אלה הצללים" אומר לו "לשבת ולבכות פה לא יעזור לך, אם אתה רוצה לכבד את זכרונה אתה חייב לנקום" אמשיך "תהפוך מניצוד לצייד ותחפש את מי שעשה את זה ביער, ותצרוב אותו לכל החיים באש הגהינום של האונדום שלך, אם אתה רוצה אני מוכן לעזור לך למצוא אותם"
    ~~
    דרמטי 3:

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [COLOR=#008080][B]

קארון-
    אל תגרום לי להחליט בשבילך..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני לא עייפה במיוחדת, אבל אני חושבת שלהכין מחנה כשיש אור עדיין יהיה רעיון חכם. מצד שני סיור בלילה ביער כזה.. וואו כמה אפשרויות!" אומרת לך תמי בחיוך.
    אמרתי שמבחינתי טיול לילי, רק רציתי לשלול פוביה פסיכית שלה מחושך או משהו
    ~~~~~~~~~~~~
    "אם את שואלת אותי, אני מעדיף סיור. ככה גם נתקדם יותר. שנלך?" אומר לה.
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה מפזר שלושה כריכים אשר אתה קורע בידייך וזורק למים. בשניות אתה רואה אותם כמו דגי פירנאה מיתחזרים על האוכל ובשניות הוא נעלם. אתה סורק אותם ורואה אחד שנראה שלא רוצה לאכול והוא גם צף לו רחוק מהחבורה.

למה כריכים 0:
    חחחח הנחתי שאוכל לפוקימונים
    --
    "אם ככה, זה האחד שלנו!" אקרא, "סקיפלום,רוח פיות!" אורה לה.
    "לאחר מכן.. אס אווירי! תתפסי בו, ותוציאי אותו מהמים!" אורה לה.

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    לוקאס-
    מורגן נעמד, ראשו מושפל על הג'קט ג'ינס הקרוע והמגואל בדם "אתה צודק" אומר ומחניק את דמעותיו והוא מוחה את עיניו. הוא נראה רע.
    "אתה באמת תעזור לי לנקום בהם?" שואל אותך "מה יש לך מהאנדום?" שואל אותך בחצי צחוק.

קארון-
    תמי מהנהנת ושניכם מתחילים ללכת ביער המחשיך כשהשמש שוקעת לאיטה באופק. אחרי עשר דקות כבר אתם מפלסים את דרכם באפלה גמורה.
    אתה מסתכל סביב, מנסה לשמוע או להבחין בתנועה כלשהי ואכן אחרי כמה רגעים אתה שומע קול קריאה גבוהה ומציקה. אתה מסתכל סביב ומבחין בפוקימון קטן ושחור יושב לו על ענף עץ נמוך .

אלון-
    כריך עם בונזו מרוצה? :::::@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיפלום שלך קופצת מכתפך ופותחת את פיה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום באוויר, יוצרת עשרות גלים על פני הפנים ומפלסת לה דרך ארוכה לעבר הפוקימון הצף לו במים והיא טסה במהירות אדירה, משאירה אחריה שובל של אור לבן, ובמהירות תופסת את הצלחת שעל הראש ושולפת את הפוקימון מהמים ומפילה אותו על האדמה, שם הוא מתגלגל במהירות ופותח את פיו ושולח אקדח מים על סקיפלום, אבל היא מהירה מידי בשבילו ומתחמקת מהמתקפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. לא ברור בכלל

אלון-
    כריך עם בונזו מרוצה? :::::@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיפלום שלך קופצת מכתפך ופותחת את פיה, יוצרת טורנדו כסוף וקסום באוויר, יוצרת עשרות גלים על פני הפנים ומפלסת לה דרך ארוכה לעבר הפוקימון הצף לו במים והיא טסה במהירות אדירה, משאירה אחריה שובל של אור לבן, ובמהירות תופסת את הצלחת שעל הראש ושולפת את הפוקימון מהמים ומפילה אותו על האדמה, שם הוא מתגלגל במהירות ופותח את פיו ושולח אקדח מים על סקיפלום, אבל היא מהירה מידי בשבילו ומתחמקת מהמתקפה.
    המאכל האהוב עליי
    --
    "נהדר סקיפלום, את נראת נפלא!" אקרא לה.
    "עכשיו, קליע זרעים! תקפי אותו מכיוונים שונים!" אורה לה.

Spoiler ספוילר

6. Because lizards can swim
    לוקאס-
    מורגן נעמד, ראשו מושפל על הג'קט ג'ינס הקרוע והמגואל בדם "אתה צודק" אומר ומחניק את דמעותיו והוא מוחה את עיניו. הוא נראה רע.
    "אתה באמת תעזור לי לנקום בהם?" שואל אותך "מה יש לך מהאנדום?" שואל אותך בחצי צחוק.
    אשיב לו בעיניים נוצצות "הוא הפוקימון המושלם... אם תצרוב אותם עם הלהבות שלו הם לעולם לא יפסיקו לכאוב"
    "כן, אני אעזור לך, יש לי אינטרס להרוס אותם בעצמי, לאן אתה רוצה ללכת מכאן" אמשיך

7. היזהרו מחיקויים!
    [B]

קארון-
    תמי מהנהנת ושניכם מתחילים ללכת ביער המחשיך כשהשמש שוקעת לאיטה באופק. אחרי עשר דקות כבר אתם מפלסים את דרכם באפלה גמורה.
    אתה מסתכל סביב, מנסה לשמוע או להבחין בתנועה כלשהי ואכן אחרי כמה רגעים אתה שומע קול קריאה גבוהה ומציקה. אתה מסתכל סביב ומבחין בפוקימון קטן ושחור יושב לו על ענף עץ נמוך .

'מעניין' אחשוב. "קרופיש צא. פעימת מים על העורב, שלא יצפה זאת. תנסה להתחמק ממתקפת תגובה. השתמש בהתקשחות אם צריך" אומר. אסרוק את העורב בפוקדקס.
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    תודה לך הפתיח של פוקימון...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו מתעלם מההוראות שלך ומתעופף במהירות לעבר צ'ארמנדר שמקורו בוהק, ונראה שהוא מכוון על גופו. שניות לפני שהוא פוצע את צ'ארמנדר אתה מחזיר אותו לכדור שלו במהירות.
    צ'ארמנדר במהירות מכוון את זנבו הדולק על הקרח ובשניות הוא נמס משאיר שלולית מים מהבילה על האדמה.
    הרטטות מתקבצות כשהמנהיג שלהם באמצע, והוא פוקד על כולם. הם מסתערים על הפוקימון שלך החשוף, והוא מנצל את ההזדמנות ושולח עליהם פיצוץ אש הרסני ומחסל כמעט שלושים מתוכם ואז שולח פעימה ירוקה-סגולה לעבר המנהיג שלהם, אבל הוא מתחמק במהירות עם המהירות שלו ואז קופץ וניבו הקידמית גודלת והוא משסף את צ'ארמנדר בבטנו.
    "
    אני חש כאילו אני מתמודד נגד האליט פור..
    -
    אני עומד ורואה כמה הצ׳ארמנדר שלי סובל. השותף שלי למסע. אני נושך את השפה ונזכר באחותי. הזכרונות ממלאים אותי בכעס נורא. אני קומץ את אגרופי ומרגיש איך הדמעות עולות בעיניי. "צ׳ארמנדר, הזהר!" אצרח בכל הכח, "רעל לעבר המנהיג ואז שוב, פיצוץ אש!"

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי
    [COLOR=#800080
    בלו-
    כן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיטי מרים את ידיו ומכה באוויר וגל של אנרגיה לבנה נשלחת במהירות לעבר אמבריאון והודפת אותו לאחור ומונעת ממנו לזוז למתקפת הדחיפה של סקיטי, והוא מועף לאחור.
    אמביראון קופץ על רגליו ופותח את פיו ועשרות טבעות שחורות מקופות באנרגיה סגולה נשלחות מפיו לעבר סקיטי, אבל שניות לפני שהן פוגעות בו הוא מתחיל לזהור באור לבן ובוהק, גורם לטבעות לשנות את צבען לורוד בהיר וגורם לקהל להתפעל ולקרוא בהתלהבות לשילוב המתקפות הייחודי ואז כשכולן מתפוצצות על סקיטי ופוגעות בו קשה 'אני חייבת לעשות משהו!' את חושבת לעצמך וחושקת בשינייך
    אומבריאון 80%
    סקיטי 65%[/COLOR][/FONT]
    tאומאגד באמת.? 0:
    ~~~~
    "אוקיי סקיטי, תשתמש בנהמה ואז ברוח קפואה ותוך כדי בדחיפה, תנסה לרוץ הכי מהר שאתה יכול כדי לחזק את ההתקפה שלך-ברגע שתפגע תשתמש מהר בדחיפה נוספת ותרוץ חזרה אחורה" אומר לסקיטי בתקווה. 'כדור צל כמעט ולא משפיע על אמבריאון... משיכה גם לא יעזור כי שניהם גברים... ההתקפות היחידות שתהיה להן השפעה נורמאלית הם דחיפה, קול פורקן ורוח קפואה... אני חייבת לנסות לשלב אותן אחת עם השנייה' אחשוב במוחי (כן, ערכתי מחקר סרבי על הקול)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    חברים שימו לב בבקשה!
    אני לקראת עמוד 50 עושה ניפוי כי יש פשוט יותר מידי שחקנים ואני לא עומד בקצב.. מצטער מראש אבל אני מעדיף להשקיע בכאלה שמפתחים עלילה מעניינת מאשר להתעכב סתם :x

אלון-
    אני בטוח :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקיפלום צוהלת באושר ומסתחררת סביב לוטד ויורה מכל כיוון כמה צרורות של קליעים דמויי זרע, ומנפצת אותם על לוטד.
    לוטד זוהר לרגע באור אדם ונראה כאילו הוא תופח מעט ואנרגיה אדומה מקיפה אותו ואז דוחפת את סקיפלום אחורנית על האדמה.
    "וואו זאת מתקפת הדהמה!" קורא בראד בפליאה "לא ראיתי עדיין אחת כזאת מקרוב" מוסיף.
    בינתיים לוטד וסקיפלום מתחילים לזהור כל אחד באור ירקרק בהיר ושולחים אחד כנגד השנייה קרני אור ירוקים ונראה שהם מנסים לספוג את האנרגיה אחת של השנייה, אבל אין למתקפה שום השפעה אחת על השניה.

לוקאס-
    "את מי לצרוב? על מה אתה מדבר?" שואל מבולבל מורגן ואז מניח את הג'קט על האדמה בחזרה ומנגב את ידיו "מה דעתך לחפש את הבקתה ולהתנקם בחראות האלה?" מתחיל לומר "אמרתי לך שיש פה בקתה שהם מסתתרים בה, נוכל להטמין להם מלכודת או משהו למשוך אותם החוצה ואז לחסל אותם אחד אחד" אומר בחיוך שטני.

קארון-
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא מורקרו פוקימון האפלה. "יש המאמינים שהוא מביא מזל רע ומשברים לאלה הרואים אותו בלילה ויש לו חיבה לא מובנת לחפצים נוצצים" עם זאת אתה משחרר את קורפיש שלך וכדור מים קטלני למראה מאיר את החשיכה ונשלח במהירות לעבר מרקרו הצולל ממש לעבר הכדור ומתחיל להסתובב במהירות כשמקורו החד בוהק באור ובשניות הוא מפוצץ את הכדור מים
    "מדהים! זה היה ניקור מקדחה!" קוראת תמי "מה היה מצפה לפוקימון פראי שידע ככה להשתמש במתקפה כזאת!" נשמע שהיא שכמעט צוהלת בזמן שעיניו של מרקרו זוהרות באור אדום וצל כהה נוצר לפניו ונשלח במהירות לעבר קורפיש, המרים את ידיו לצדדים ונראה שהוא מקשיח את שריונו הכתום.

אדם-
    צ'ארמנדר מרים את ידיו לאוויר והן מתחילות לזהור באור סגול בהיר והוא מכוון לעבר הרטטות, ובתנועה חדה אחת מעביר אותה על כל שורת הרטטות, שמיד לאחר מכן זוהרות באור סגול בהיר ונראה שכולם הורעלו מהאוויר.
    מיד לאחר מכן צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש קטלני נשלח משם והוא נמתח לכל כיוון ובשנייה נוספת פוגע בחמישה רטטות, מתוכם 'מנהיג' הלהקה.
    ובכך מסתיים לו הקרב שלכם.
    "פשוט בושה של קרב" אתה שומע מאחוריך. אתה מסתובב ורואה את גלורי עם ידיים משולבת ומבט קטלני וציני על פניה "איך אתה מעז לקרוא לעצמך מאמן? אין לך שום אסטרטגיה, שום ידע על שיתוף פעולה של פוקימונים, שום חשיבה יצירתית, כלום!" צווחת עליך ועם כל מילה היא צועדת צעד אחד קרוב אליך עד שאתה מרגיש את נשימותיה, מה שגורם לך להתקפל ולצעוד צעד אחד אחורה "להפסיד לרטטות עם ארבעה פוקימונים? אתה צריך להתחיל להתאמן על אמת עם הצוות שלך ולגרום להם להרגיש כאילו שהם צוות ולהתחיל לעבוד על אסטרטגיות אמיתיות.. לא הכל זה מתקפות חזקות" אומרת לך ואז במהירות מסתובבת והולכת ממך, שערה מתנופף ברוח משאירה אותך לבדך.

בלו-
    אני אתעלם מזה בחינניות oם
    סקיטי מתחיל ליילל בקול גבוה וחמוד, משהו שמעט מרתיע את אומבריאון וגורם לו להיפגע חזיתית ממתקפה משולבת של רוח קפואה ודחיפה של סקיטי, ואז בשביל להתעלות על המתקפה, סקיטי גם מנחית את זנבו בחוזקה על פרצופו של אמבריאון ומטיח אותו על האדמה.
    "וואו איזו מתקפה!" קורא הכרוז משתנק בפליאה מעצמת הזנב של סקיטי
    הבחורה מסתכלת עלייך ישירות במבט קר ובשניות אמבריאון נעלם באוויר, מופיע מחדר מאחורי סקיטי ומעיף אותו קדימה בכוח.
    'מה יש לה?' את חושבת לעצמך ומנסה לקרוא אותה
    אומבריאון 70%
    סקיטי 60%
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. היזהרו מחיקויים!
    [font=verdana][b]חברים שימו לב בבקשה!
    אני לקראת עמוד 50 עושה ניפוי כי יש פשוט יותר מידי שחקנים ואני לא עומד בקצב.. מצטער מראש אבל אני מעדיף להשקיע בכאלה שמפתחים עלילה מעניינת מאשר להתעכב סתם :x

קארון-
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא מורקרו פוקימון האפלה. "יש המאמינים שהוא מביא מזל רע ומשברים לאלה הרואים אותו בלילה ויש לו חיבה לא מובנת לחפצים נוצצים" עם זאת אתה משחרר את קורפיש שלך וכדור מים קטלני למראה מאיר את החשיכה ונשלח במהירות לעבר מרקרו הצולל ממש לעבר הכדור ומתחיל להסתובב במהירות כשמקורו החד בוהק באור ובשניות הוא מפוצץ את הכדור מים
    "מדהים! זה היה ניקור מקדחה!" קוראת תמי "מה היה מצפה לפוקימון פראי שידע ככה להשתמש במתקפה כזאת!" נשמע שהיא שכמעט צוהלת בזמן שעיניו של מרקרו זוהרות באור אדום וצל כהה נוצר לפניו ונשלח במהירות לעבר קורפיש, המרים את ידיו לצדדים ונראה שהוא מקשיח את שריונו הכתום.
    'הממ' אחשוב על מה שהפוקדקס אמר. אחפש בתיקי עקב משהו שיכול להיראות נוצץ במעט האור שיש בלילה. אם אמצא, ארים אותו לאוויר ואבליט אותו לפני מארקרוו. אנסה למשוך את תשומת לבו איתו כדי שיתקרב. אם זה מצליח, אומר:"קורפיש, קרן בועות!". אם לא, אומר:"קורפיש, התקשחות! תנסה לגרום לשריונך להיראות נוצץ! כשהוא יתקרב תתקיף!" אומר. אנסה להבין מפרצופה של תמי מה פשר התלהבותה הרבה ממארקרוו.
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    צ'ארמנדר מרים את ידיו לאוויר והן מתחילות לזהור באור סגול בהיר והוא מכוון לעבר הרטטות, ובתנועה חדה אחת מעביר אותה על כל שורת הרטטות, שמיד לאחר מכן זוהרות באור סגול בהיר ונראה שכולם הורעלו מהאוויר.
    מיד לאחר מכן צ'ארמנדר פותח את פיו וכדור אש קטלני נשלח משם והוא נמתח לכל כיוון ובשנייה נוספת פוגע בחמישה רטטות, מתוכם 'מנהיג' הלהקה.
    ובכך מסתיים לו הקרב שלכם.
    "פשוט בושה של קרב" אתה שומע מאחוריך. אתה מסתובב ורואה את גלורי עם ידיים משולבת ומבט קטלני וציני על פניה "איך אתה מעז לקרוא לעצמך מאמן? אין לך שום אסטרטגיה, שום ידע על שיתוף פעולה של פוקימונים, שום חשיבה יצירתית, כלום!" צווחת עליך ועם כל מילה היא צועדת צעד אחד קרוב אליך עד שאתה מרגיש את נשימותיה, מה שגורם לך להתקפל ולצעוד צעד אחד אחורה "להפסיד לרטטות עם ארבעה פוקימונים? אתה צריך להתחיל להתאמן על אמת עם הצוות שלך ולגרום להם להרגיש כאילו שהם צוות ולהתחיל לעבוד על אסטרטגיות אמיתיות.. לא הכל זה מתקפות חזקות" אומרת לך ואז במהירות מסתובבת והולכת ממך, שערה מתנופף ברוח משאירה אותך לבדך.
    ׳שתגיד כרצונה.׳ אחמיץ פנים ואתן לצ׳אאמנדר לנוח. אני עוד אוכיח לה שאני מאמן טוב. אנימיכול לעשות את זה. ומבחינתי ניצחון זה ניצחון. וניצחתי. אני אתקדם חזרה לעבר העיר כדי לרפא את הפוקימונים שלי, אז אחזור כדי להמשיך ולהתאמן בכל הכח לקראת הקרב מכון.

13. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    חברים שימו לב בבקשה!

אלון-
    אני בטוח :ם
    סקיפלום צוהלת באושר ומסתחררת סביב לוטד ויורה מכל כיוון כמה צרורות של קליעים דמויי זרע, ומנפצת אותם על לוטד.
    לוטד זוהר לרגע באור אדם ונראה כאילו הוא תופח מעט ואנרגיה אדומה מקיפה אותו ואז דוחפת את סקיפלום אחורנית על האדמה.
    "וואו זאת מתקפת הדהמה!" קורא בראד בפליאה "לא ראיתי עדיין אחת כזאת מקרוב" מוסיף.
    בינתיים לוטד וסקיפלום מתחילים לזהור כל אחד באור ירקרק בהיר ושולחים אחד כנגד השנייה קרני אור ירוקים ונראה שהם מנסים לספוג את האנרגיה אחת של השנייה, אבל אין למתקפה שום השפעה אחת על השניה.

האם זה הוא טון של סרקזם?
    --
    'אוקיי.. מה ידוע לי על לוטאד..' אחשוב לעצמי, "בראד, אתה יודע אולי מאיזה סוגים לוטאד? אני מניח שהוא מים.. ועשב? נכון?" אשאל אותו.
    לאחר תשובתו, אהרהר מעט.
    "אם ככה, זה אמור לעשות את העבודה.. סקיפלום, השתמשי בהבזק!" אורה לה, ואוסיף מיד לאחר מכן "עכשיו, אס אווירי! Go go go!"

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE
    בלו-
    אני אתעלם מזה בחינניות oם
    סקיטי מתחיל ליילל בקול גבוה וחמוד, משהו שמעט מרתיע את אומבריאון וגורם לו להיפגע חזיתית ממתקפה משולבת של רוח קפואה ודחיפה של סקיטי, ואז בשביל להתעלות על המתקפה, סקיטי גם מנחית את זנבו בחוזקה על פרצופו של אמבריאון ומטיח אותו על האדמה.
    "וואו איזו מתקפה!" קורא הכרוז משתנק בפליאה מעצמת הזנב של סקיטי
    הבחורה מסתכלת עלייך ישירות במבט קר ובשניות אמבריאון נעלם באוויר, מופיע מחדר מאחורי סקיטי ומעיף אותו קדימה בכוח.
    'מה יש לה?' את חושבת לעצמך ומנסה לקרוא אותה
    אומבריאון 70%
    סקיטי 60%
    [/font][/QUOTE]

נו טוב, ניסיתי
    ~~~~
    "סקיטי, בוא ננסה משהו חדש-נכון פיצ'ו יכולה ליצור הבזקים חשמליים? תנסה לדמיין הבזקים כאלו נוצרים בתוכך, תתרכז על התמונה של פיצ'ו עושה את זה-ואחרי זה תוציא את כל ההבזקים האלה על אמבריאון (Thunder\Thunder bolt). אם אתה לא מצליח, תתקוף בדחיפה יחד עם רוח קפואה שוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    לוקאס-
    "את מי לצרוב? על מה אתה מדבר?" שואל מבולבל מורגן ואז מניח את הג'קט על האדמה בחזרה ומנגב את ידיו "מה דעתך לחפש את הבקתה ולהתנקם בחראות האלה?" מתחיל לומר "אמרתי לך שיש פה בקתה שהם מסתתרים בה, נוכל להטמין להם מלכודת או משהו למשוך אותם החוצה ואז לחסל אותם אחד אחד" אומר בחיוך שטני.
    בטח מתכנן עליי אה?
    ~~~~~
    "בוא נשרוף להם את הבקתה כשהם בפנים" אומר בעיניים נוצצות
    "יאללה בוא נלך לחפש את הבקתה הזאת" אמשיך ואתחיל לחזור למקום שבו מצאתי את הבקתה.. אם עוד יש לי סוג של מושג איפה זה

עמוד 41 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •