Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    קארון-
    "האמ" אומרת תמי בקול מעט שקט ומבולבל "שמעתי על זה משהו.. זה היה בחדשות לא? מאמנת מוכשרת פשוט נעלמה מעל פני האדמה לפני הקרב מכון האחרון שלה.. זאת אחותך?" שואלת בקול מופתע וכשאתה מהנהן בראשך היא שותקת לכמה דקות "אבל לפי מה שאני מבינה מהפתק, היא הכניסה לך את זה לתיק לא מזמן בשביל שתמצא את זה! כלומר היא עדיין בחיים אבל פשוט מסתתרת!" קוראת בהתלהבות שמפתיעה אותך ואתה מתחיל להבין שיש משהו בדבריה, אתה לא הכנסת את זה לתיק. זה הוכנס לשם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יכול, אבל מצד שני הוא יכול להתפתח מאבן בחנות.. אז מה שבא לך.

לוקאס-
    הוא עדיין חלש... :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סייטר מזנק לעבר הוופר המבולבלת כששובל של אור לבן מסתרך מאחוריו, ושניות לפני שהוא פוגע בה, הוא מצמיד את סכיניו ואז פותח אותם במהירות לרוחב, יוצר גל אדמדם של אנרגיה המתערבלת במהירות מסחררת, שואבת את האוויר מהכל עד שהיא מתערפלת סביב וופר, אשר מגיבה במהירות באקדח מים ישירות על הגל הקטלני, ובכך עוצרת את המתקפה. וופר פותחת את פיה ועשרות כדורים כתומים-זוהרים עשויים מחומצה נשלחים לעבר סייטר ופוגעים בו בעצמה.
    אתה בודק בפוקידע שלך על המתקפה ומגלה שהיא הייתה ספריי חומצה.

ג'ון-
    אז סתם שולחים אותך לשטח?? חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מקשיחה את גופה דמוי השריון, בוהקת מעט באפלת היער ואז מסתערת לעבר לדיאן, המנסה להגן על עצמו עם מסך אור נוסף, אבל שילוב המתקפות שלה קטלני והיא משלבת את מהירות הדחיפה עם ראשייה ומטיחה בעצמה אדירה את לדיאן על גזע עץ.
    לדיאן קופץ על רגליו ואגרופו מושט לאחור, מתחיל לזהור באור ירוק המתערבל ויוצר ספירלת גוונים ירוקים בהירים, ואז במכה אחת מצליח לחבוט בראשה של ארון ולהעיף אותה לאחור.

אלון-
    איזה דרמטי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסובב את הכובע מכוון את הכדור הריק ומרים את רגלך לאוויר, ובתנועה מהירה אתה זורק את הפוקדור לאוויר. הכדור פוגע בלוטד,נפתח ושואב אותו בקרן אדומה בהירה והוא נופל על האדמה מתגלגל במהירות. לאחר כמה שניות הכדור נעצר, לוטד נלכד.
    אתה מביא אותה בפוזת ניצחון עם סימן של פיס בידך הימנית וסקיפלום קופצת בקול שמח וקורצה לאוויר...

אוסטין-
    אחרי שיעול חריף אתה מורה לגרובייל לירות נשימת דרקון, אבל התוצאה של המתקפה בשילוב הגז הרעיל של סטאנקי, יוצר פיצוץ אדיר וגורם לכל המערה לרעוד, יוצר עשן סמיך וכבד במערה, מה שעוד יותר מקשה עליך לנשום, ואז חושך.
    אתה מוצא מוצא את עצמך מחוץ לפתח המערה שוכב על הרצפה וגרובייל וספינראק לצידך. אתה מתרומם מעט ומשפשף את ראשך הכואב, התעלפת כנראה קיבלת מכה בראש ויחד עם החוסר חמצן גרמו לך להתעלף.
    אתה מסתכל לפתח המערה ורואה את העשן הדליל שמתפזר ברוח. לאחר כמה רגעים, אתה מצליח לעמוד על רגליך והכאב בראש נרגע, אחרי שאתה שותה בקבוק מים ואוכל משהו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [FONT=verdana]קארון-
    "האמ" אומרת תמי בקול מעט שקט ומבולבל "שמעתי על זה משהו.. זה היה בחדשות לא? מאמנת מוכשרת פשוט נעלמה מעל פני האדמה לפני הקרב מכון האחרון שלה.. זאת אחותך?" שואלת בקול מופתע וכשאתה מהנהן בראשך היא שותקת לכמה דקות "אבל לפי מה שאני מבינה מהפתק, היא הכניסה לך את זה לתיק לא מזמן בשביל שתמצא את זה! כלומר היא עדיין בחיים אבל פשוט מסתתרת!" קוראת בהתלהבות שמפתיעה אותך ואתה מתחיל להבין שיש משהו בדבריה, אתה לא הכנסת את זה לתיק. זה הוכנס לשם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יכול, אבל מצד שני הוא יכול להתפתח מאבן בחנות.. אז מה שבא לך.

אופס... תשאיר את יאנמה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'הממ.. יש משהו בדבריה'. "אני מבין את מה שאת אומרת. אני חושב שקודם כל נגיע לעיר שאחרי היער, ואז נשב ונחשוב מה נעשה, כי לעשות את זה באמצע היער בלילה לא נשמע לי רעיון חכם" אומר. "מארקרוו, צא! תעוף עלינו ותחפש איומים מרחוק!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר

ג'ון-
    אז סתם שולחים אותך לשטח?? חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מקשיחה את גופה דמוי השריון, בוהקת מעט באפלת היער ואז מסתערת לעבר לדיאן, המנסה להגן על עצמו עם מסך אור נוסף, אבל שילוב המתקפות שלה קטלני והיא משלבת את מהירות הדחיפה עם ראשייה ומטיחה בעצמה אדירה את לדיאן על גזע עץ.
    לדיאן קופץ על רגליו ואגרופו מושט לאחור, מתחיל לזהור באור ירוק המתערבל ויוצר ספירלת גוונים ירוקים בהירים, ואז במכה אחת מצליח לחבוט בראשה של ארון ולהעיף אותה לאחור.
    "ארון את בסדר?!" אני שואל בלחץ לאחר שהיא נהדפת אחורה "אנחנו צריכים להיזהר יותר, לדיאן לא פרייאר!" אני אומר לארון בקול מהוסס ומתחיל לנתח מחדש את הסיטואציה.
    'מה יכול להיות טוב על פוקימון מסוג חרק ומעופף?' אני מתחיל לחשוב לעצמי אסטרטגית 'אין לי שום מתקפה שתגרום ליותר מידי נזק!!' אני מבין לאחר חשיבה מרובה 'אם ארון הייתה יודעת מתקפה מסוג אבן כלשהי זה היה מקל על הקרב, אבל היא לא... נצטרך להסתדר עם מה שיש' אני נסגר על עצמי וצועק לארון "ארון טפריי מתכת וראשייה על לדיאן, תהדפי אותו אחורה ותסיימי את הקרב הזה!".
    -----------------------
    לא סתם... ממשיכים להכשיר אותי כלוחם לבנתיים למקרה ויחליטו בצבא שאני אשאר לוחם אז שאני לא אצטרך לרדת מחזור חחחחחח
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קארון-

אלון-
    איזה דרמטי...
    אתה מסובב את הכובע מכוון את הכדור הריק ומרים את רגלך לאוויר, ובתנועה מהירה אתה זורק את הפוקדור לאוויר. הכדור פוגע בלוטד,נפתח ושואב אותו בקרן אדומה בהירה והוא נופל על האדמה מתגלגל במהירות. לאחר כמה שניות הכדור נעצר, לוטד נלכד.
    אתה מביא אותה בפוזת ניצחון עם סימן של פיס בידך הימנית וסקיפלום קופצת בקול שמח וקורצה לאוויר...

ו.
    חחח למה לא.
    --
    ״תפסתייייי.. לוטאד!״ אצעק בקול רם ומתרגש.
    ״סקיפלום, את מדהימה!״ אומר בחיוך.
    ״קדימה, מוטב שנצא מהיער, לא?״ אשאל את בראד

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    [FONT=verdana][COLOR=#b22222

[COLOR=#000000]אוסטין-
    אחרי שיעול חריף אתה מורה לגרובייל לירות נשימת דרקון, אבל התוצאה של המתקפה בשילוב הגז הרעיל של סטאנקי, יוצר פיצוץ אדיר וגורם לכל המערה לרעוד, יוצר עשן סמיך וכבד במערה, מה שעוד יותר מקשה עליך לנשום, ואז חושך.
    אתה מוצא מוצא את עצמך מחוץ לפתח המערה שוכב על הרצפה וגרובייל וספינראק לצידך. אתה מתרומם מעט ומשפשף את ראשך הכואב, התעלפת כנראה קיבלת מכה בראש ויחד עם החוסר חמצן גרמו לך להתעלף.
    אתה מסתכל לפתח המערה ורואה את העשן הדליל שמתפזר ברוח. לאחר כמה רגעים, אתה מצליח לעמוד על רגליך והכאב בראש נרגע, אחרי שאתה שותה בקבוק מים ואוכל משהו
    אקום ממקומי, אתן גם לפוקימונים שלי לאכול ולשתות משהו ואביט סביב, אנגב אתהזיעה מפניי ואחשוב ״וואוו... זה היה מסוכן! טיפשי מצידי... העיקר שהשניים האלה בסדר״ ואביט בהם אוכלים בחיוך.
    לאחר שיוכלו וירגעו אחזיר את ספינראק לפוקדור ואלך עם גרובייל לעבר המכון שהיה בפנים, אומר לו בדרך ״הבטחנו לו שנבוא לא? בוא נראה לה את הכוח שלנו!״ ואצעד לשם

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka kun;1489044][FONT=verdana]בלו-
    מאושרת על השינוי הלא צפוי במהלך הקרב, מורה לסקיטי מה לעשות והוא מהנהן בראשו והוא מסתער לעבר אומבריאון כשזנבו מטלטל מאחור. סקיטי מניד את זנבו ומצליח לסתור בפרצופו של הפוקימון השחור והחלקלק כשלוש פעמים, אבל אז הלא צפוי קורה.
    אומבריאון פותח את פיו ויורה בעצמו כדור צל לעבר כדור הצל של סקיטי, ועשן מתפזר בזירה כששני הכדורים מתפוצצים בקול מחריש אוזניים.
    העשן מתפזר, ואת רואה שאומביראון נעלם וסקיטי עומד מבולבל באמצע הבמה.
    את וקהל מסתכלים בתמיהה לראות לאן נעלם כשרעש של חצץ ואבנים נשמע ורעידות קטנות באדמה חלות, ומטלטלות את כולכם ואז משום מקום בור נוצר מתחת לסקיטי ובדחיפה אדירה, אומבריאון מעיף אותו לאוויר.
    "וואו שילוב מיוחד של מתקפת החפירה והיכולות העל חושיות של אומבריאון ליצור רעידות אדמה בזירה!" צוהל השופט.
    סקיטי בעודו באוויר מסתובב במהירות ולוקח יוזמה ומשלב את התנופה של האוויר יחד עם מתקפת דחיפה ומתרסק על אומבריאון, שעדיין בבור.
    בכך שניהם נעלמים מתחת לזירה, ואינך יכולה לראות מה קורה. את מסתכלת על היריבה שלך והיא פשוט עומדת באותה פוזה, לא זזה ואפילו לא נראה שהיא שמה לב למה שקורה סביבה. עינייה נעוצות אך ורק בך.

"סקיטי! אני מאמינה בך!" אצעק אל תוך הבור. "אני בוטחת בך שתדע מה לעשות!" אמשיך לצעוק ולעודד. 'אני לא יכולה לומר לו מה לעשות כי אני לא רואה את המצב...' אחשוב לעצמי בלחץ. 'אני צריכה לבטוח בסקיטי!' אבין. "סקיטי, אתה מדהים! אתה יכול לעשות את זה!" אתחיל לצעוק בעידוד לסקיטי בתקווה שהוא יישמע ושזה יעזור לו.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    קארון-
    סבבה בקרוב
    אתה ותמי מסכימים על להגיע לעיר כמה שיותר מהר. אתה משחרר את מורקרו לאוויר ושולח אותו לחפש אם יש משהו חשוד באזור.
    אחרי עשר דקות שהוא נעלם הוא חוזר ומצביע לכיוון דרום, ממה שאתה מבין יש שם אנשים, אבל אין לך מושג מי אלה.

ג'ון-
    ארון מנערת את ראשה בזעם וקופצת קדימה לעבר כשרגליה זוהרות באור מתכתי וכסוף והיא משספת לדיאן בחוזקה בבטנו ומטיחה אותו על גזע עץ אלון ענקי ובמכה של ראשייה קטלנית היא מחסלת אותו במקום. מעצמת המכה אתה מבחין במשהו נופל על האדמה. אתה מסתכל ורואה שזה .

אלון-
    "בהחלט רצוי העניין! הבעיה היא שאין לי מושג איך יוצאים מכאן! והלכה לי הקליטה של ה GPS!" מתלונן בראד ומרים את מכשיר הסלולר שלו ומחפש קליטה אבל לשווא.
    "אתה יודע, שמעתי שיש פה שני מכונים לא רשמיים ביער.. אולי ננסה לחפש אחד אולי הם ידעו איך יוצאים מכאן?" מציע בראד בשאלה.

אוסטין-
    אחרי שאתה מתאפס על עצמך במהירות, אתה הולך למבנה שהאישה אמרה לך לבוא אליו לקרב מכון. היא יושבת בכניסה, מעשנת סיגריה סגולה ומצחינה וקוראת ספר. "אני מקווה שלא הרסת לי את המערה" אומרת בקול חד וישיר מבלי שהיא מזיזה את מבטה מהספר. "ביקשת שאני אבוא לא?" אתה שואל אותה בקול מעט רועד. האישה סוגרת את סיפרה ומכבה את הסיגריה במאפרה קטנה.
    "אמרת שאתה מאמן לא? אז מה דעתך להתנסות בקרב מכון לא רשמי?" שואלת וחיוך שובב עולה על פניה. "בכל מקרה יש לך פה גם מכשיר ריפוי.. אני מניחה שהפוקימונים שלך מותשים אחרי יומיים ביער הזה" מציעה לך בחיוך נחמד למדי בשבילה.
    "אני דרך אגב ג'ניפר. ג'ניפר טילי מנהיגת מכון המחנק" מציגה את עצמה האישה ומסדרת את שערה הסגול.

בלו-
    אהממ הכל טוב ויפה שאת בוטחת בו.. אבל עדיין, אני לא יכול להמשיך הכל לבד..
    בבקשה תגיבי מחדש.
    גיל! 3>

8. לא ברור בכלל

אלון-
    "בהחלט רצוי העניין! הבעיה היא שאין לי מושג איך יוצאים מכאן! והלכה לי הקליטה של ה GPS!" מתלונן בראד ומרים את מכשיר הסלולר שלו ומחפש קליטה אבל לשווא.
    "אתה יודע, שמעתי שיש פה שני מכונים לא רשמיים ביער.. אולי ננסה לחפש אחד אולי הם ידעו איך יוצאים מכאן?" מציע בראד בשאלה.

"אל תדאג בראד, סקיפלום תטפל בזה!" אומר בחיוך, "סקיפלום, תוכלי לעלות למעלה ולכוון אותנו?" אבקש ממנה.
    בו זמנית גם אוציא את סנפלורה מהפוכדור. "סנפלורה, הייתי רוצה שתישאר איתנו קצת בחוץ, למקרה ש" אבקש ממנו.
    לאחר מכן אחכה לראות אם יש חדש מבחינת סקיפלום והניווט

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    אלון-
    סקיפלום מהנהנת בראשה ומתחילה לרחף באוויר גבוה ונעלמת בצמרת העצים. באותה הזמן אתה משחרר את סאנפלורה שלך שנראה שמח לראות אותך ומסתכל על בראד במבט סקרן ובוחן. לפתע, אתה שומע צרחה חזקה של סקיפלום, והיא טסה עליך במהירות מהעצים, גופה פצוע ושרוט. נראה כאילו משהו עם טפרים שרט אותה בכוח. "היא הותקפה על ידי משהו חזק" אומר בראד ומסתכל על הפצעים מקרוב בזמן שאתה וסאנפלורה בהיסטריה "לפי הסימונים, הייתי אומר שזה נראה כמו פידג'יוט, אבל זה יכול להיות גם משהו אחר" אומר בראד במהירות.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר

ג'ון-
    ארון מנערת את ראשה בזעם וקופצת קדימה לעבר כשרגליה זוהרות באור מתכתי וכסוף והיא משספת לדיאן בחוזקה בבטנו ומטיחה אותו על גזע עץ אלון ענקי ובמכה של ראשייה קטלנית היא מחסלת אותו במקום. מעצמת המכה אתה מבחין במשהו נופל על האדמה. אתה מסתכל ורואה שזה .

"מצוין ארון!" אני צועק בשמחה וקופץ עם חיוך ענק מרוח על שפתיי עד שאני מבחין בציפור שנפלה מהעץ 'מי זה הפוקימון הזה?' אני חושב לעצמי בפליאה.
    "ארון חכי ואל תתקפי עדיין!" אני פוקד על ארון ומתחיל לדאוג בעודי מתקרב לציפור שנפלה "הוא בסדר?" אני שואל את ארון ומסתכל על הציפור כדי לבחון אם יש משהו שלא כשורה 'מוזר לי שהציפור נפלה, היא בטוח יכולה לעוף, משהו לא כשורה פה!' אני חושב לעצמי בלחץ ומתכונן להרים אותה למקרה והחששות שלי מוצדקות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    אלון-
    סקיפלום מהנהנת בראשה ומתחילה לרחף באוויר גבוה ונעלמת בצמרת העצים. באותה הזמן אתה משחרר את סאנפלורה שלך שנראה שמח לראות אותך ומסתכל על בראד במבט סקרן ובוחן. לפתע, אתה שומע צרחה חזקה של סקיפלום, והיא טסה עליך במהירות מהעצים, גופה פצוע ושרוט. נראה כאילו משהו עם טפרים שרט אותה בכוח. "היא הותקפה על ידי משהו חזק" אומר בראד ומסתכל על הפצעים מקרוב בזמן שאתה וסאנפלורה בהיסטריה "לפי הסימונים, הייתי אומר שזה נראה כמו פידג'יוט, אבל זה יכול להיות גם משהו אחר" אומר בראד במהירות.
    "סקיפלום!!" אקרא ואתפוס את גופה, שלא תתרסק. "את בסדר?" אשאל, אתעלם לרגע מהשאלה של בראד.
    "אוקיי.. בראד, אם זה פידג'יוט ואם זה לא, אנחנו הולכים להראות לו מה זה" אומר במבט נחוש שרק רוצה לנקום, "קח, תפוס את סקיפלום" אומר ואתן לו להחזיק בה.
    "סנפלורה, תנסה להשתמש בגפנים! תשתמש בהצלפת גפן על העץ!" אורה לו בתקווה שיצליח. במידה וכן, אתחיל לטפס ביחד איתו.
    --
    סופר דרמטי

Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    הוא עדיין חלש... :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סייטר מזנק לעבר הוופר המבולבלת כששובל של אור לבן מסתרך מאחוריו, ושניות לפני שהוא פוגע בה, הוא מצמיד את סכיניו ואז פותח אותם במהירות לרוחב, יוצר גל אדמדם של אנרגיה המתערבלת במהירות מסחררת, שואבת את האוויר מהכל עד שהיא מתערפלת סביב וופר, אשר מגיבה במהירות באקדח מים ישירות על הגל הקטלני, ובכך עוצרת את המתקפה. וופר פותחת את פיה ועשרות כדורים כתומים-זוהרים עשויים מחומצה נשלחים לעבר סייטר ופוגעים בו בעצמה.
    אתה בודק בפוקידע שלך על המתקפה ומגלה שהיא הייתה ספריי חומצה.
    "סייטר תעוף סביבה עם מתקפת מהירות ותשתמש ברוח כסופה כדי ליצור טורנדו שהיא לא תוכל לצאת ממנו" אומר לו "ואז תשלח עליה גלי וואקום"

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    האחות ג'וי מביאה לך מפתחות לחדר ואתה פורש במידית לשם, ננעל מאחורי הדלת ואחרי זמן מה, אתה נרדם במהירות.
    אתה קם לקולות צרחה חזקה ורמה מלמטה. אתה מתלבש במהירות ורץ במהירות למטה. שם אתה נתקל בעוד עשרות מאמנים מבולבלים שקמו בדיוק כמוך, אתה דוחף את כולם ומתקדם לעבר החדר המרכזי של המרכז, שם אתה רואה את האחות ג'וי מחזיקה את ידה המדממת,שיערה פזור ולא מסורק, לובשת כותנת ורודה שעליה כתמי דם.
    "מישהו תקף אותי! הוא ברח החוצה! שמישהו יעצור אותו!! הוא גנב את הפוכדורים שלי!!" היא צורחת באימה ונראה שהיא לא לגמרי מחזיקה את עצמה, משהו בה נראה מעט מטורף,מלחיץ ופראי.
    "הזריקו לה משהו" אתה שומע ממישהו מאחור, ומסובב את מבטך ורואה שסמוך אליה זרוק מזרק נוצץ. מאמנת צעירה עם שיער שחור וקצר ניגשת אליה והיא מרימה אותה "מישהו מוכן ללכת לבדוק מה יש בחוץ?" היא שואלת את המאמנים, לא נראה שמישהו כל כך שש לצאת החוצה לראות מה תקף את האחות ג'וי "זה פשוט מעשה שפל לעשות דבר כזה" אתה שומע מילמולים מאחוריך "בטוח אלה הצללים, או אולי הנהורים?" הקולות מציפים אותך והמוח שלך צורח לך להתעלם מזה ולחזור לחדר, המחשבות מציפות את ראשך ומראה הדם מציף אותך וגורמת לך בחילה.
    "אני אלך!" אומרת לפתע נערה, צעירה ממך בהרבה, לבושה שמלה ירוקה ואוורירית . כולם מסתכלים עליה מופתעים בזמן שהיא רצה במהירות לעבר הדלת של המרכז, נעלמת מאחוריה.
    "אז מה? אתם לא מתכוונים לבוא ולעזור קדימה, אני קורא לכל המאמנים שיבואו לעזור לה עכשיו!" אני קורא בקול לעבר כל הבוהים ואצט במהירות לעבר היציאה. לוקח נשימה עמוקה ואוזר אומץ.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana]קארון-
    סבבה בקרוב
    אתה ותמי מסכימים על להגיע לעיר כמה שיותר מהר. אתה משחרר את מורקרו לאוויר ושולח אותו לחפש אם יש משהו חשוד באזור.
    אחרי עשר דקות שהוא נעלם הוא חוזר ומצביע לכיוון דרום, ממה שאתה מבין יש שם אנשים, אבל אין לך מושג מי אלה.
    'הממ... מי אלו יכולים להיות?' אחשוב. "מארקרוו, תוביל אותנו בשקט אל האנשים" אומר לו. "תמי, תצטרפי אלינו?" אשאל אותה
    ~~~~~~~~~
    מה מחכה לי? איזה טקס פגאני של כת מסתורית שסוגדת לסלבי או משהו?
    Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    [FONT=verdana][COLOR=#b22222][B]

אוסטין-
    אחרי שאתה מתאפס על עצמך במהירות, אתה הולך למבנה שהאישה אמרה לך לבוא אליו לקרב מכון. היא יושבת בכניסה, מעשנת סיגריה סגולה ומצחינה וקוראת ספר. "אני מקווה שלא הרסת לי את המערה" אומרת בקול חד וישיר מבלי שהיא מזיזה את מבטה מהספר. "ביקשת שאני אבוא לא?" אתה שואל אותה בקול מעט רועד. האישה סוגרת את סיפרה ומכבה את הסיגריה במאפרה קטנה.
    "אמרת שאתה מאמן לא? אז מה דעתך להתנסות בקרב מכון לא רשמי?" שואלת וחיוך שובב עולה על פניה. "בכל מקרה יש לך פה גם מכשיר ריפוי.. אני מניחה שהפוקימונים שלך מותשים אחרי יומיים ביער הזה" מציעה לך בחיוך נחמד למדי בשבילה.
    "אני דרך אגב ג'ניפר. ג'ניפר טילי מנהיגת מכון המחנק" מציגה את עצמה האישה ומסדרת את שערה הסגול.
    ״ושמי אוסטין אגב, לא הצגתי את עצמי. אומר אקוד קידה בצחוק ואחייך אליה חורץ לשון.
    אלך אל מכשיר הריפוי, אחזיר את גרובייל ליפני כן ואניח אותם לטיפול. כשאקבל אותם אומר ״נו?! לא תראי לי את הזירה ג׳ניפר?״ אחכה בציפייה רבה

עמוד 43 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •