ג'ון-
ראשייה מפילה פוקימונים מהעצים :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה וארון מתקרבים לעבר הציפור, היא מזנקת במהירות לאוויר מניפה את כנפיה במהירות אדירה, מעיפה חול לעבר שניכם. החול נכנס לכם לעיניים ומקשה עליך לראות, ומיד אחרי זה דוחפת את ארון ואותך בחוזקה לאחור, מפילה אותך על הישבן.
'העיקר ריחמתי על הפידג'י הזאת' אתה חושב לעצמך במירמור וחורק את שיניך.
אלון-
בהכי party pooper שלי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מעביר את סקיפלום הפצועה לידיים של בראד, המחזיק אותה בחוזקה קרוב אליו בזמן שאתה מורה לסאנפלורה לשלוח גפנים. אבל לסאנפלורה אין בגלל גפנים שהוא יכול לשלוח ולכן הוא מסתכל עליך מבולבל. גם ענפים נמוכים אין על העצים הגבוהים. "נראה לי..." מתחיל לומר בראד לעברך "שאני יודע מה תקף אותה! שמעתי בעבר סיפור על ארבעה פוקימונים נוראים ששולטים על כמה אזורים והם סוג של המלכים של האזור. הם תוקפים כל מי שחוצה את הטריטוריה שלהם. אני יודע שהם כולם מעופפים וכולם חזקים בטירוף והם מרושעים עד היסוד.. חלק השמועות אומרות שהם פידג'יוט שליט היער, סאקרומרי שליט ההר, פליפר שליט האגם וסטרפטור שלך המדבר" מספר לך בקול רגוע. "אבל כולם אומרים שאלה שמועות ואין לזה בסיס אמיתי, כי אף אחד לא ראה אותם באמת ויכול להיות שאלה סתם פוקימונים פראיים רגילים"
לוקאס-
סייטר מתחיל להסתחרר במהירות סביב וופר המבולבלת מפזר סביבה רוח כסופה מחניקה העוטפת אותה ומסתירה אותה מהעין. מיד לאחר מכן הוא משסף את האוויר וגל אדמדם מסתחרר במהירות לעבר הוופר הגם ככה כלואה ובפיצוץ ענקי מפזר עשן סמיך לכל עבר. "יש!" אתה קורא בהתלהבות מהמתקפה הישירה של סייטר, אבל כשהעשן מתפזר אתה רואה בור קטן באדמה במקום בו וופר עמדה. היא השתמשה בחפירה והצילה את עצמה!
לפתע היא מגיחה מאחורי סייטר ויורה עליו אקדח מים היישר על הגב ומפילה אותו על פניו, מכסה אותו בבוץ סמיך.
אדם-
אתה מנסה לגייס לעצמך פלוגה של מאמנים, אבל נראה שאף אחד מהם לא מעוניין לצאת מפתח המרכז הבטוח ואתה יוצא לבדך אל אוויר הלילה הקריר ומתחרט בשנייה שלא לבשת ג'קט. אתה מסתכל סביב ורואה את הנערה החוששת הולכת לעט ובצעד חצי בטוח לעבר הרחוב הנטוש. "היי" אתה אומר לה וגורם לה לפלוט צרחה מחרידה של בהלה היא בוחנת אותך מוכנה לקרב וקולטת שהיית במרכז. "אני לא צ'כה עזרה!" פולטת במהירות, ואתה רואה שהיא מתחרטת על זה שהיא אמרה את זה והיא משפילה את מבטה "אני מסוגלת לעשות דברים לבד" ממלמלת בקול נמוך. אתה מחייך ומציג את עצמך והיא את עצמה ובכל שניכם מתחילים להסתובב בעיר, אבל לשווא. "אני חושבת שמי שתקף את האחות ג'וי ברח ליער. אבל להכנס עכשיו לשם, זאת משאלת מוות" אומרת בקול ביישן ושקט.
קארון-
מורקרו מהנהן בראשו, פורש כנפיים ארוכות ושחורות ומתחיל לעוף לכיוון במהירות כשאתה ותמי דולקים אחריו. לאחר עשר דקות של ריצה, אתם מגיעים לבקתה קטנה על קצה אגם שחור משחור. מתוך הארובה בבקתה עולה עשן וריח של אוכל נישא באוויר. "משהו פה לא מוצא חן בעיניי" אומרת תמי בשקט בדיוק כשדלת הכניסה נפתחת ואישה צעירה, שערה אסוף בצמה עבה הנחה על גבה יוצאת החוצה עם דלי בידה, היא ניגשת לאגם ממלאת את הדלי וחוזרת פנימה מבלי להסתכל אפילו לצדדים.
אוסטין-
אחרי שאתה מרפא את שני הפוקימונים שלך במכונה הביתית של ג'ניפר, היא מהנהנת בראשה ומובילה אותך לחדר אחר.
"פעם הייתי חלק ממערכת הליגה הרישמית, אבל בגלל שכבר לא הרבה מגיעים לכאן הוציאו אותי מהליגה ולקחו לי את התג. אני רוצה שמאמנים יכולו לחוות חוויה שונה מקרב רגיל ובנאלי! תראה את דני הזה איזה שטויות של קרב איגליבאף שמתנפחת! או מיים ג'וניור עם הקופסה שלו! גניבה עלובה מסברינה מנהיגת מכון בקנטו!" נוזפת ג'ניפר בזמן שהיא מובילה אותך במדרגות לולייניות היורדות אל מתחת לאדמה ומובילה אותך לאולם גדול ואפל "כבר אין התחשבות במה שאפשר ללמד מאמנים! או דרך להפתיע אותם! גם אלכסיס המנהיגה הסנובית הזאת אלוהים אני שונאת אותה!" היא אומרת לחשכה עד שהיא מדליקה את האור. אתה מגלה שזה לא חדר איפה שאתה עומד אלא חלק ממערה ענקית המחוילת בעשרות מנורות לד המחוברות לקירות האבן הגסים. במרכז המערה ישנו אגם גדול עם מים צלולים צלולים כבדולח שאתה רואה את תחתיתה.
"ובכן הגענו, החלק הזה של המערה מתחבר ישירות למערה שכמעט החרבת מקודם, אבל הדרך היחידה להגיע לכאן היא דרך מנהרה תת קרקעית המתחברת לבריכה דומה לזו בצד השני. גיליתי אותה במקרה מאחד הסיורים שלי שם" מספרת לך בקול מתנשא, אבל למרות זאת אתה מתחיל לחבב אותה, למרות מרירותה לעולם.
"בכל מקרה, קרב זוגות.. גם ככה זה כל מה שיש לך!" אומרת וצחוק מתגלגל עולה בקולה והיא מרימה שני פוקדורים לאוויר וזורקת אותם לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים שאתה כבר מכיר בקלות![]()