Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    ג'ון-
    ראשייה מפילה פוקימונים מהעצים :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה וארון מתקרבים לעבר הציפור, היא מזנקת במהירות לאוויר מניפה את כנפיה במהירות אדירה, מעיפה חול לעבר שניכם. החול נכנס לכם לעיניים ומקשה עליך לראות, ומיד אחרי זה דוחפת את ארון ואותך בחוזקה לאחור, מפילה אותך על הישבן.
    'העיקר ריחמתי על הפידג'י הזאת' אתה חושב לעצמך במירמור וחורק את שיניך.

אלון-
    בהכי party pooper שלי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מעביר את סקיפלום הפצועה לידיים של בראד, המחזיק אותה בחוזקה קרוב אליו בזמן שאתה מורה לסאנפלורה לשלוח גפנים. אבל לסאנפלורה אין בגלל גפנים שהוא יכול לשלוח ולכן הוא מסתכל עליך מבולבל. גם ענפים נמוכים אין על העצים הגבוהים. "נראה לי..." מתחיל לומר בראד לעברך "שאני יודע מה תקף אותה! שמעתי בעבר סיפור על ארבעה פוקימונים נוראים ששולטים על כמה אזורים והם סוג של המלכים של האזור. הם תוקפים כל מי שחוצה את הטריטוריה שלהם. אני יודע שהם כולם מעופפים וכולם חזקים בטירוף והם מרושעים עד היסוד.. חלק השמועות אומרות שהם פידג'יוט שליט היער, סאקרומרי שליט ההר, פליפר שליט האגם וסטרפטור שלך המדבר" מספר לך בקול רגוע. "אבל כולם אומרים שאלה שמועות ואין לזה בסיס אמיתי, כי אף אחד לא ראה אותם באמת ויכול להיות שאלה סתם פוקימונים פראיים רגילים"

לוקאס-
    סייטר מתחיל להסתחרר במהירות סביב וופר המבולבלת מפזר סביבה רוח כסופה מחניקה העוטפת אותה ומסתירה אותה מהעין. מיד לאחר מכן הוא משסף את האוויר וגל אדמדם מסתחרר במהירות לעבר הוופר הגם ככה כלואה ובפיצוץ ענקי מפזר עשן סמיך לכל עבר. "יש!" אתה קורא בהתלהבות מהמתקפה הישירה של סייטר, אבל כשהעשן מתפזר אתה רואה בור קטן באדמה במקום בו וופר עמדה. היא השתמשה בחפירה והצילה את עצמה!
    לפתע היא מגיחה מאחורי סייטר ויורה עליו אקדח מים היישר על הגב ומפילה אותו על פניו, מכסה אותו בבוץ סמיך.

אדם-
    אתה מנסה לגייס לעצמך פלוגה של מאמנים, אבל נראה שאף אחד מהם לא מעוניין לצאת מפתח המרכז הבטוח ואתה יוצא לבדך אל אוויר הלילה הקריר ומתחרט בשנייה שלא לבשת ג'קט. אתה מסתכל סביב ורואה את הנערה החוששת הולכת לעט ובצעד חצי בטוח לעבר הרחוב הנטוש. "היי" אתה אומר לה וגורם לה לפלוט צרחה מחרידה של בהלה היא בוחנת אותך מוכנה לקרב וקולטת שהיית במרכז. "אני לא צ'כה עזרה!" פולטת במהירות, ואתה רואה שהיא מתחרטת על זה שהיא אמרה את זה והיא משפילה את מבטה "אני מסוגלת לעשות דברים לבד" ממלמלת בקול נמוך. אתה מחייך ומציג את עצמך והיא את עצמה ובכל שניכם מתחילים להסתובב בעיר, אבל לשווא. "אני חושבת שמי שתקף את האחות ג'וי ברח ליער. אבל להכנס עכשיו לשם, זאת משאלת מוות" אומרת בקול ביישן ושקט.

קארון-
    מורקרו מהנהן בראשו, פורש כנפיים ארוכות ושחורות ומתחיל לעוף לכיוון במהירות כשאתה ותמי דולקים אחריו. לאחר עשר דקות של ריצה, אתם מגיעים לבקתה קטנה על קצה אגם שחור משחור. מתוך הארובה בבקתה עולה עשן וריח של אוכל נישא באוויר. "משהו פה לא מוצא חן בעיניי" אומרת תמי בשקט בדיוק כשדלת הכניסה נפתחת ואישה צעירה, שערה אסוף בצמה עבה הנחה על גבה יוצאת החוצה עם דלי בידה, היא ניגשת לאגם ממלאת את הדלי וחוזרת פנימה מבלי להסתכל אפילו לצדדים.

אוסטין-
    אחרי שאתה מרפא את שני הפוקימונים שלך במכונה הביתית של ג'ניפר, היא מהנהנת בראשה ומובילה אותך לחדר אחר.
    "פעם הייתי חלק ממערכת הליגה הרישמית, אבל בגלל שכבר לא הרבה מגיעים לכאן הוציאו אותי מהליגה ולקחו לי את התג. אני רוצה שמאמנים יכולו לחוות חוויה שונה מקרב רגיל ובנאלי! תראה את דני הזה איזה שטויות של קרב איגליבאף שמתנפחת! או מיים ג'וניור עם הקופסה שלו! גניבה עלובה מסברינה מנהיגת מכון בקנטו!" נוזפת ג'ניפר בזמן שהיא מובילה אותך במדרגות לולייניות היורדות אל מתחת לאדמה ומובילה אותך לאולם גדול ואפל "כבר אין התחשבות במה שאפשר ללמד מאמנים! או דרך להפתיע אותם! גם אלכסיס המנהיגה הסנובית הזאת אלוהים אני שונאת אותה!" היא אומרת לחשכה עד שהיא מדליקה את האור. אתה מגלה שזה לא חדר איפה שאתה עומד אלא חלק ממערה ענקית המחוילת בעשרות מנורות לד המחוברות לקירות האבן הגסים. במרכז המערה ישנו אגם גדול עם מים צלולים צלולים כבדולח שאתה רואה את תחתיתה.
    "ובכן הגענו, החלק הזה של המערה מתחבר ישירות למערה שכמעט החרבת מקודם, אבל הדרך היחידה להגיע לכאן היא דרך מנהרה תת קרקעית המתחברת לבריכה דומה לזו בצד השני. גיליתי אותה במקרה מאחד הסיורים שלי שם" מספרת לך בקול מתנשא, אבל למרות זאת אתה מתחיל לחבב אותה, למרות מרירותה לעולם.
    "בכל מקרה, קרב זוגות.. גם ככה זה כל מה שיש לך!" אומרת וצחוק מתגלגל עולה בקולה והיא מרימה שני פוקדורים לאוויר וזורקת אותם לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים שאתה כבר מכיר בקלות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    אתה מנסה לגייס לעצמך פלוגה של מאמנים, אבל נראה שאף אחד מהם לא מעוניין לצאת מפתח המרכז הבטוח ואתה יוצא לבדך אל אוויר הלילה הקריר ומתחרט בשנייה שלא לבשת ג'קט. אתה מסתכל סביב ורואה את הנערה החוששת הולכת לעט ובצעד חצי בטוח לעבר הרחוב הנטוש. "היי" אתה אומר לה וגורם לה לפלוט צרחה מחרידה של בהלה היא בוחנת אותך מוכנה לקרב וקולטת שהיית במרכז. "אני לא צ'כה עזרה!" פולטת במהירות, ואתה רואה שהיא מתחרטת על זה שהיא אמרה את זה והיא משפילה את מבטה "אני מסוגלת לעשות דברים לבד" ממלמלת בקול נמוך. אתה מחייך ומציג את עצמך והיא את עצמה ובכל שניכם מתחילים להסתובב בעיר, אבל לשווא. "אני חושבת שמי שתקף את האחות ג'וי ברח ליער. אבל להכנס עכשיו לשם, זאת משאלת מוות" אומרת בקול ביישן ושקט.
    "שירלי, אני יודע שאת מסוגלת לעשות את זה לבד. את היית היחידה שהיה לה את האומץ לעשות מה שלאיש לא היה! את מדהימה למען האמת!" אומר לה ואחייך אליה. "עם זאת אני חושב שאת צודקת. להכנס לשם עכשיו עשוי להיות מסוכן. אנחנו לא חזקים מספיק. אני מציע שנתאמן בכל הכח כדי שנוכל להיות חזקים מולם. בואי נמהר למצוא את השוטרת ג׳ני שתוכל לעזור למצוא את הגנבים!"

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    ראשייה מפילה פוקימונים מהעצים :X
    אתה וארון מתקרבים לעבר הציפור, היא מזנקת במהירות לאוויר מניפה את כנפיה במהירות אדירה, מעיפה חול לעבר שניכם. החול נכנס לכם לעיניים ומקשה עליך לראות, ומיד אחרי זה דוחפת את ארון ואותך בחוזקה לאחור, מפילה אותך על הישבן.
    'העיקר ריחמתי על הפידג'י הזאת' אתה חושב לעצמך במירמור וחורק את שיניך.
    את זה לא ידעתי חחחחחחחחח
    ------------------------------
    'אררררר אני אראה לה מה זה לתקוף אותנו אחרי שאני ניגש לעזור!' אני חושב לעצמי בעצבנות "ארון זה הזמן להחזיר לה כגמולה, תשתמשי בטפריי מתכת ובראשייה על פידג'י, אל תאפשרי לה לצאת מזה מבלי לשלם על מה שהיא עשתה!" אני פוקד בעצבנות על ארון
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    סייטר מתחיל להסתחרר במהירות סביב וופר המבולבלת מפזר סביבה רוח כסופה מחניקה העוטפת אותה ומסתירה אותה מהעין. מיד לאחר מכן הוא משסף את האוויר וגל אדמדם מסתחרר במהירות לעבר הוופר הגם ככה כלואה ובפיצוץ ענקי מפזר עשן סמיך לכל עבר. "יש!" אתה קורא בהתלהבות מהמתקפה הישירה של סייטר, אבל כשהעשן מתפזר אתה רואה בור קטן באדמה במקום בו וופר עמדה. היא השתמשה בחפירה והצילה את עצמה!
    לפתע היא מגיחה מאחורי סייטר ויורה עליו אקדח מים היישר על הגב ומפילה אותו על פניו, מכסה אותו בבוץ סמיך.
    "איך לעזאזל היא חפרה בלי ידיים" אומר "טוב סייטר אתה צריך לתפוס אותה ולהעיף אותה לאוויר, ואז שוב תשתמש בגל וואקום"

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana][COLOR=#006400][B]

קארון-
    מורקרו מהנהן בראשו, פורש כנפיים ארוכות ושחורות ומתחיל לעוף לכיוון במהירות כשאתה ותמי דולקים אחריו. לאחר עשר דקות של ריצה, אתם מגיעים לבקתה קטנה על קצה אגם שחור משחור. מתוך הארובה בבקתה עולה עשן וריח של אוכל נישא באוויר. "משהו פה לא מוצא חן בעיניי" אומרת תמי בשקט בדיוק כשדלת הכניסה נפתחת ואישה צעירה, שערה אסוף בצמה עבה הנחה על גבה יוצאת החוצה עם דלי בידה, היא ניגשת לאגם ממלאת את הדלי וחוזרת פנימה מבלי להסתכל אפילו לצדדים.

"קורפיש, צא החוצה ותתגנב לאגם. אל תעז להיכנס אליו, אבל תבדוק אותו מקרוב. משהו בו נראה לי חשוד". אחכה שאדם נוסף יצא מהבית. אם לא יצא תוך 10 דקות, אוציא את יאנמה ואומר:" יאנמה,עלי על גג הבקתה ועשי רעשים מציקים כדי למשוך אותם החוצה. תעופי גבוה שנייה לפני שהם יוצאים מהבית". אוודא שתמי לא עושה שום דבר פזיז. אני לא רוצה לאבד עכשיו עוד בן אדם, במיוחד לא במקום כזה.
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    בהכי party pooper שלי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מעביר את סקיפלום הפצועה לידיים של בראד, המחזיק אותה בחוזקה קרוב אליו בזמן שאתה מורה לסאנפלורה לשלוח גפנים. אבל לסאנפלורה אין בגלל גפנים שהוא יכול לשלוח ולכן הוא מסתכל עליך מבולבל. גם ענפים נמוכים אין על העצים הגבוהים. "נראה לי..." מתחיל לומר בראד לעברך "שאני יודע מה תקף אותה! שמעתי בעבר סיפור על ארבעה פוקימונים נוראים ששולטים על כמה אזורים והם סוג של המלכים של האזור. הם תוקפים כל מי שחוצה את הטריטוריה שלהם. אני יודע שהם כולם מעופפים וכולם חזקים בטירוף והם מרושעים עד היסוד.. חלק השמועות אומרות שהם פידג'יוט שליט היער, סאקרומרי שליט ההר, פליפר שליט האגם וסטרפטור שלך המדבר" מספר לך בקול רגוע. "אבל כולם אומרים שאלה שמועות ואין לזה בסיס אמיתי, כי אף אחד לא ראה אותם באמת ויכול להיות שאלה סתם פוקימונים פראיים רגילים"
    למה זה מגיע לי
    --
    "מה?! חייבים לעצור אותם!" אומר לבראד, במבט נסער.
    "אולי לוטאד יודע משהו, צא לוטאד!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור. "תגיד, אתה יודע פה משהו על.. פידג'יוט מסוים? אתה יכול אולי לשאול את החברים שלך?" אשאל אותו. (מקורי שזה משהו)

Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    אחרי שאתה מרפא את שני הפוקימונים שלך במכונה הביתית של ג'ניפר, היא מהנהנת בראשה ומובילה אותך לחדר אחר.
    "פעם הייתי חלק ממערכת הליגה הרישמית, אבל בגלל שכבר לא הרבה מגיעים לכאן הוציאו אותי מהליגה ולקחו לי את התג. אני רוצה שמאמנים יכולו לחוות חוויה שונה מקרב רגיל ובנאלי! תראה את דני הזה איזה שטויות של קרב איגליבאף שמתנפחת! או מיים ג'וניור עם הקופסה שלו! גניבה עלובה מסברינה מנהיגת מכון בקנטו!" נוזפת ג'ניפר בזמן שהיא מובילה אותך במדרגות לולייניות היורדות אל מתחת לאדמה ומובילה אותך לאולם גדול ואפל "כבר אין התחשבות במה שאפשר ללמד מאמנים! או דרך להפתיע אותם! גם אלכסיס המנהיגה הסנובית הזאת אלוהים אני שונאת אותה!" היא אומרת לחשכה עד שהיא מדליקה את האור. אתה מגלה שזה לא חדר איפה שאתה עומד אלא חלק ממערה ענקית המחוילת בעשרות מנורות לד המחוברות לקירות האבן הגסים. במרכז המערה ישנו אגם גדול עם מים צלולים צלולים כבדולח שאתה רואה את תחתיתה.
    "ובכן הגענו, החלק הזה של המערה מתחבר ישירות למערה שכמעט החרבת מקודם, אבל הדרך היחידה להגיע לכאן היא דרך מנהרה תת קרקעית המתחברת לבריכה דומה לזו בצד השני. גיליתי אותה במקרה מאחד הסיורים שלי שם" מספרת לך בקול מתנשא, אבל למרות זאת אתה מתחיל לחבב אותה, למרות מרירותה לעולם.
    "בכל מקרה, קרב זוגות.. גם ככה זה כל מה שיש לך!" אומרת וצחוק מתגלגל עולה בקולה והיא מרימה שני פוקדורים לאוויר וזורקת אותם לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים שאתה כבר מכיר בקלות
    אקשיב לכל דבריה ואהנהן בהבנה... אבין לליבה ואחשוב ׳כמה חבל, היא נראתה כלכך רצינית ומאתגרת. הייתה יכולה להיות תוספת נפלאה למפעל המכונים׳
    ואז אחליט לתת מעצמי הכל, את קרב חיה. לשמח אותה קצת...
    כשאשמע שזה קרב זוגות אהרהר בליבי ׳ממ... מעולם לא התנסתי באחד ללמוד אותו ותוך כדי לנצח אותה יהיה קשה. אנסה ללמוד את מהלכיה׳
    אוציא את גרובייל וספינראק לזירה ואבקש אותם ״היי חבר׳ה, עכשיו אתם נלחמים ביחד. אתם חברים טובים. אנחנו צוות מצויין! בואו נוכיח אתזה. שמרו אחד על השני, תיהיו חדים ומהירי פעולה וחכו למהלך שלה׳

8. the bitch is back
    אדם-
    שירלי מסתכלת עליך מעט נבוכה וחוששת אבל מהנהנת בראשה ונראה שהיא חושבת על משהו "עכשיו שאתה אומר את זה.. שמעתי משהו על כינוס של השוטרות ג'ני! הן כולן בג'וטו בכנס!" פולטת במהירות ואז משתתקת מחדש משפילה את מבטה, בדיוק שצללית שחורה רצה במהירות מאחוריכם ומושכת את תשומת ליבך.
    "אני פוחדת" אומרת שירלי ונצמדת אליך "אני חושבת שמוטב שנחזור למרכז. לפחות הם ינעלו את הדלתות עכשיו" מציעה בקול מפוחד והיא מתחילה לרעוד, ספק מהקור ספק מהפחד.

ג'ון-
    אותה מתקפה מהמשחקים :x
    ארון קופצת באוויר, מסתערת על פידג'י הקטנה, אבל היא מעיפה שוב עשרות גרגירי חול לתוך פרצופה ומצליחה להתחמק מהנפת כנף מהירה ממתקפת הטופריי מתכת של ארון. ארון מתעצבנת וישר קופצת שוב שראשה בוהק באור לבן, אבל סופת חול נופל של גרגירים מציקים נכנסים לעיניה והיא מפספסת שוב את פידג'י, שנראה שהעניין משעשע אותה מעט וניצוץ מרושע עולה בעיניה.

לוקאס-
    סייטר מנער מעט מעצמו את הבוץ הסמיך ומתעופף במהירות לעבר הוופר, השולחת היישר לפרצופו אקדח מים ומצליחה להעיף אותו לאחור, אבל למרות זאת סייטר פורס את סכיניו לצדדים וצורח בקול גבוה, מצליח להרים את וופר באוויר עם סכינו מתחת לצווארה ובתנועה מהירה מקפיץ אותה לאוויר ואז שולח מבעד לסכיניו ציקלון אדום ומחסל אותה במכה אחת והיא נופלת על האדמה.

קארון-
    אתה משחרר את קורפיש והוא נעלם במהירות במי האגם האפלים, אבל לא נראה שיש משהו מיוחד חוץ מכמה פוקימונים השוחים בעליצות במים. אתם מחכים כמה רגעים וכשאתה רואה ששום דבר לא קורה אתה משחרר גם את יאנמה שעפה במהירות לגג הבית ומתחילה לטפוח על הרעפים ואז עפה גבוה למעלה במהירות אדירה, נעלמת בין הצמרות עצים. שנייה לאחר מכן הדלת נפתחת והאישה יוצאת שוב החוצה "יש פה מישהו?" קוראת ומעט חשש עולה בקולה.
    תמי מציצה אליך "לא נראה לי שהיא מסוכנת" לוחשת לך בשקט ומחכה לראות מה קורה בחזרה.

אלון-
    אתה משחרר את לוטד ובשנייה שאתה אומר פידג'יוט הוא מתכווץ בפחד ומתחיל לבכות בקולי קולות. "נראה לי שהסיפורים נכונים" פולט בראד כבדרך אגב.

אוסטין-
    ג'ניפר מחייכת "רק שתדע שאני מקלה עליך" אומרת בחצי חיוך ומבלי להוציא מילה שני הפוקימונים שלה צוללים לתוך מי האגם ונעלמים בפנים "מערבולת! זנב רעל!" קוראת ג'ניפר בקול חד וברור ובשנייה אחת ממש ממי האגם מערבולת מים סגולה, הבוהקת ומפזרת עשרות טיפות של מי חומצה סגלגלים אשר מתיזים על קירות האבן ובשנייה מתסיסים אותה, מתפזרת במהירות ופוגעת בשני הפוקימונים שלך בחוזקה ומטיחה אותם על קירות המערה שם הם משתנקים מעט, אבל לא נראה שהם נפגעו יותר מידי קשה מהמתקפה המשולבת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר

ג'ון-
    אותה מתקפה מהמשחקים :x
    ארון קופצת באוויר, מסתערת על פידג'י הקטנה, אבל היא מעיפה שוב עשרות גרגירי חול לתוך פרצופה ומצליחה להתחמק מהנפת כנף מהירה ממתקפת הטופריי מתכת של ארון. ארון מתעצבנת וישר קופצת שוב שראשה בוהק באור לבן, אבל סופת חול נופל של גרגירים מציקים נכנסים לעיניה והיא מפספסת שוב את פידג'י, שנראה שהעניין משעשע אותה מעט וניצוץ מרושע עולה בעיניה.
    "אררר, הפידג'י הזו עושה צחוק מאיתנו!" אני אומר בעצבנות "ארון תחזרי לפה, צא בידריל!" אני פוקד על ארון ומוציא את בידריל לקרב "אם קרב באוויר הפידג'י הזו רוצה אז היא תקבל, בידריל תשתמש בחיתוך ובמתקפת זעם בו זמנית, תתקיף כמה שיותר פעמים עם חיתוך תוך שימוש במתקפת זעם על פידג'י, אל תאפשר לה לחמוק!" אני פוקד בעצבנות על בידריל.
    "אל תדאגי ארון, תורך יגיע שוב במהרה!" אני אומר בביטחון לארון ומסתכל כיצד בידריל מסתדר בקרב
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה משחרר את לוטד ובשנייה שאתה אומר פידג'יוט הוא מתכווץ בפחד ומתחיל לבכות בקולי קולות. "נראה לי שהסיפורים נכונים" פולט בראד כבדרך אגב.

פפפפפפ מה אני יכול לעשות
    --
    "טוב.. כנראה שאין הרבה מה לעשות, אז אם כבר שלושתכם בחוץ בואו נקרא גם לאודישים!" אומר בצהלה, ואוציא את אודיש ואודישית, אכיר בינהם לבין לוטאד.
    אבקש מאודיש ואודישית להשתמש ביום שמשי וריקוד גשם, במטרה לראות האם השתפרו בביצוע המתקפה. בנוסף, אבקש מסנפלורה וסקיפלום להשתמש ביום בהיר וסינתזה. "אתה רואה לוטאד? זה מה שאנחנו עושים, מציגים את עצמינו באופן מרהיב!" אומר לו בהתלהבות, ואודה לפוקימוניי.
    "ובכן גאנג, בואו נצא מהיער!" אויף בשמחה, ואז אביט אל עבר בראד. "בראד, יש לך פוקימונים מסוימים? תכיר אותם לגאנג, הם חברותיים בטירוף. אל חשש" אומר לו.

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    טוב יאללה כולכם רשומים! אני כבר מעדכן לכם את הדפי הרשמה!
    בהצלחה ושנה טובה ממני!
    וכמובן תהנו!

התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    ״בוקר טוב פרופסור, באתי לקחת פוקימון שילווה אותי במסע הגדול שאליו אני פונה״ אבקש ואתנצל בנימוס ״סליחה על ההפרעה״

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    סייטר מנער מעט מעצמו את הבוץ הסמיך ומתעופף במהירות לעבר הוופר, השולחת היישר לפרצופו אקדח מים ומצליחה להעיף אותו לאחור, אבל למרות זאת סייטר פורס את סכיניו לצדדים וצורח בקול גבוה, מצליח להרים את וופר באוויר עם סכינו מתחת לצווארה ובתנועה מהירה מקפיץ אותה לאוויר ואז שולח מבעד לסכיניו ציקלון אדום ומחסל אותה במכה אחת והיא נופלת על האדמה.
    "gg wooper" אומר ואזרוק עליה פוקדור ואז אלך לבדוק מה עם האיש השני (לא זוכר את השם )

13. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]

קארון-
    אתה משחרר את קורפיש והוא נעלם במהירות במי האגם האפלים, אבל לא נראה שיש משהו מיוחד חוץ מכמה פוקימונים השוחים בעליצות במים. אתם מחכים כמה רגעים וכשאתה רואה ששום דבר לא קורה אתה משחרר גם את יאנמה שעפה במהירות לגג הבית ומתחילה לטפוח על הרעפים ואז עפה גבוה למעלה במהירות אדירה, נעלמת בין הצמרות עצים. שנייה לאחר מכן הדלת נפתחת והאישה יוצאת שוב החוצה "יש פה מישהו?" קוראת ומעט חשש עולה בקולה.
    תמי מציצה אליך "לא נראה לי שהיא מסוכנת" לוחשת לך בשקט ומחכה לראות מה קורה בחזרה.

'אני מקווה שאני לא עושה פה את טעות חיי' אחשוב. אחזיר את יאנמה וקורפיש ואגש עם תמי לכיוון הבית. אמרח עליי ועליה קצת בוץ ועפר בדרך. אקרע פינה מהבגד שלי. אומר לתמי:"תזרמי" ואדפוק על הדלת. כישפתחו לי, אני אומר:" אה, סליחה? אני וחברה שלי מיה אבודים ביער כבר כמה ימים. אנחנו יכולים להיכנס רגע אליכם? אולי יש לכם קצת מים או אוכל לתת לנו?" אשאל אותם בחוסר אונים.
    Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    ג'ניפר מחייכת "רק שתדע שאני מקלה עליך" אומרת בחצי חיוך ומבלי להוציא מילה שני הפוקימונים שלה צוללים לתוך מי האגם ונעלמים בפנים "מערבולת! זנב רעל!" קוראת ג'ניפר בקול חד וברור ובשנייה אחת ממש ממי האגם מערבולת מים סגולה, הבוהקת ומפזרת עשרות טיפות של מי חומצה סגלגלים אשר מתיזים על קירות האבן ובשנייה מתסיסים אותה, מתפזרת במהירות ופוגעת בשני הפוקימונים שלך בחוזקה ומטיחה אותם על קירות המערה שם הם משתנקים מעט, אבל לא נראה שהם נפגעו יותר מידי קשה מהמתקפה המשולבת.
    אחרוק שיניים ואביט במתרחש מעט המום. זאת הייתה בכל זאת מתקפה משונה וחזקה ואיני רגיל כלל להתמודד בקרב זוגות. אנסה לנער מחשבותי מכך ואחזור לחיובי.
    אהרהר לי בשקט בשקט איזה מתקפות של שני הפוקימונים שלי מסוגלות להשתלב ואז הורה לשניים "ספינארק יצר בפיך תווי חוטים דביק ועבה במיוחד, ושלח אותו סביב ארבוק וטנטקול. הקפד שבאמת יהיה עבה ועמיד... משוך אותם בכל כוחך, גרובייל הרם את ספינראק חבק אותו ויחד איתו משכו אותם ביחד גבוהה ותטילו אותם לאדמה! ואז ספינראק השתמש בפרצוף מפחיד, וגרובייל אתה עבור לחבטות זעם!" אסיים ואצפה בתכנון שלי בהתרגשות עזה.

.

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    שירלי מסתכלת עליך מעט נבוכה וחוששת אבל מהנהנת בראשה ונראה שהיא חושבת על משהו "עכשיו שאתה אומר את זה.. שמעתי משהו על כינוס של השוטרות ג'ני! הן כולן בג'וטו בכנס!" פולטת במהירות ואז משתתקת מחדש משפילה את מבטה, בדיוק שצללית שחורה רצה במהירות מאחוריכם ומושכת את תשומת ליבך.
    "אני פוחדת" אומרת שירלי ונצמדת אליך "אני חושבת שמוטב שנחזור למרכז. לפחות הם ינעלו את הדלתות עכשיו" מציעה בקול מפוחד והיא מתחילה לרעוד, ספק מהקור ספק מהפחד.
    אני אניח את ידי על כתפה ואחייך אליה. "הכל יהיה בסדר, בואי נמהר למרכז." אקרוץ לה. כשנגיע למרכז בחזרה אעזור לה להיכנס ואז אפרד ממנה, אשאל את האחות ג׳וי איפה הכנס של השוטרות ואשים פעמי לעבר המקום."

עמוד 44 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •