Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1446
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    "לא. בוא נזוז" אומר במהירות ואתה שומע איך תחושת העצב עדיין מפעפת בקולו. אחרי שעת הליכה, אתם סוף סוף מוציאים את הבקתה ואתה מבחין בכמה אנשים לבושי שחורים נכנסים לתוך הבקתה. "זהו זה. מה התוכנית?" לוחש לך מורגן בזמן שאתם מסתתרים בשיחים, מנסים כמה שפחות לעשות רעש אשר יסגיר את מיקומכם.
    "יש לי 2 תוכניות" אומר לו
    "התוכנית הראשונה היא לעשות רעש ולמשוך אותם אחד אחד לכיווננו ולחסל אותם ככה, התוכנית הארוכה והפחות כיפית"
    "התוכנית השנייה היא לשרוף את הבקתה בזמן שהם בפנים ולשמוע אותם צורחים בעודם נשרפים בחיים"

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    קארון-
    אתה מרחרח את האוכל ונראה בספק קל, אבל כשאתה רואה את לילה אוכלת מאותה צלחת, אתה נרגע ומתחיל לבלוס במהירות, למרות שאינך רעב בכלל. "ובכן אני גרה ביער כבר מאז ילדותי" מתחילה לספר לכם בקול שקט ורגוע "בעבר הרחוק, היער היה יותר צנוע והייתה פה גם עיר שעד עכשיו כבר נהרסה ונעלמה בין העצים. גם אני לא יודעת בדיוק איפה היא. ובכן אחרי שסיימתי את מסעי במחוז וטיילתי בכל גבולות היבשת הקטנה שלנו, החלטתי שאני צריכה להשתקע ולהתחיל לעשות משהו פרקטי. לכן החלטתי להפוך להיות חוקרת, ואיזה מקום יותר טוב לחקור בכל המחוז שלנו אם לא את היער?" שואלת בחיוך "אני מכירה כמעט כל נקודה ונקודה ביער. אני יכולה לומר לכם שבערך כמה שעות הליכה מכאן יש שבט של ויקטריבלים פראיים אשר במלחמה תמידית עם שבט של סטנטלרים פראיים המתגוררים במרחק מה מהם. אני מכירה את הכניסה למערת הרעל בדרום היער ואת שני המכונים הלא רשמיים פה. ג'ניפר וסיימון באים אלי לארוחת ערב אחת לשבוע לפחות." מספרת לכם ואתה מתחיל להרגיש יותר ויותר בטוח איתה "אם תרצו תוכלו להישאר כאן ללילה ומחר אוכל לכוון אותכם בהמשך הדרך ליציאה. זה מפה הליכה של יום וחצי- יומיים" מוסיפה בחיוך אימהי וחם.

יואו אני מרגיש רע עכשיו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה לילה, את נדיבה מאוד. למרות שאם את שואלת אותי, אני אשמח לבקר במערת הרעל הזו. היא נשמעת מקום מעניין להסתכל בו, במיוחד אם אני מובל על ידי מישהי שיודעת כל כך הרבה על היער" אומר לה בהחמאה קלה, בתקווה שתסכים.
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    ג'ף-
    אחרי הכירות קלילה עם ראלטס ואישור הדדי של שניכם, אתה יוצא לדרך, מחזיר אותה לכדור האדום שלה. אחרי סיבוב קצר בעיר, אתה מחליט להתחפף משם לחפש איזה קרב מעניין,פוקימון או מאמן. אתה צועד במהירות לעבר היציאה מהעיר ועד מהרה אתה מוצא את עצמך בשדה ארוך הולך בשביל אבנים צבעוניות. מפה לשם צומחים שיחים ועצי פרי כאלה ואחרים. אחרי הליכה של כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון אדום מתעופף בקרבתך. אתה מזהה אותו במהירות כלידבה .

אוסטין-
    למרות מחשבתך המתוחכמת, גרובייל שולח עשרות קרני אור ירוקים לעבר טנטקול וקושר אותו עם האנרגיה, אבל דווקא נראה שההשפעה הפוכה. אתה עומד מופתע מסתכל בגרובייל המתחלש. "היכולת של טנטקול שלי גורמת לפוקימון המנסה לשאוב ממנו אנרגיה, להתהפך והוא מאבד את האנרגיה הזאת!" אומרת ג'ניפר בקול מעט מתנשא. ספינראק מצליח להתאפס על עצמו ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וקרן אור שחור ואפלה נשלחת מעיניו ופוגעת ישירות בארבוק, אשר בדיוק באותה שנייה שולח זנב רעל על עבר גרובייל, אבל המתקפה עוצרת אותו והוא נופל על צידו. משם, קרן צבעונית נוספת נשלחת מספינראק ומעיפה את ארבוק היישר לגרובייל החובט בו עם חבטה ומעיף אותו על קיר המערה, אבל לא לפני שזנב הרעל של ארבוק משסף את בטנו של גרובייל ומעיף אותו על האדמה, שם מחכה לו טנטקול המתהלך במעוות על האדמה, והוא כובל אותו עם משושיו והוא מתחיל לחנוק אותו בכוח וגרובייל מתחיל להשתנק.
    מהצד השני ארבוק מתאפס על עצמו ונשלח במהירות לעבר ספינראק וקושר אותו בחוזקה עם זנבו הארוך והחזק.

אלון-
    בזמן הקרב בראד מתיישב בצלו של גזע עץ ענקי ומסתכל על הקרב. סאנפלורה מניד בעלים שלו ועשרות עלים חדים כתער נשלחים לאוויר לעבר הפורט, משספים את גופו. פורט לא מוותר ובאותו זמן מסתער במהירות לעבר סאנפלורה, כשאגרופו מתחיל לזהור באור צהוב וניצוצות חשמליים מתחילים להתאסף סביבו ואז בחבטה עזה בפרצופו של סאנפלורה, הוא מעיף אותו לאחור.
    סאנפלורה קופץ בחזרה לקרב מתחיל לשרוק לאוויר ועשרות תווים צבעונים מתעופפים באוויר, אבל פורט כנראה לא מושפע מזה והוא מנער את ראשו מתעלם מהשריקות של סאנפלורה.

אדם-
    אחרי חיטוט ממושך במכונה אתה מגלה שאתה יכול להחליף אותו תמורת שלושה פוקימונים אחרים, .
    בסוף הרשימה מופיעה לך הודעה גדולה 'לפוקימונים נוספים במרכז ההחלפות בעיר אופריט'.

ג'ון-
    אחרי ארוחת צהריים קצרה שבה שלושתכם נחים כמו שצריך, אתה מחליט שזה הזמן להתקדם ואתה יוצא לדרך. אתה אוסף את הליכלוך ומתחיל לצעוד כשארון לצדך ובידריל מתעופף במהירות בהמשך, אבל לא יותר מידי רחוק.
    אחרי רבע שעה של הליכה אתה מבחן ביצור קטן קופץ לאורך השביל שאתה סולל לעצמך. אתה מחליט לעקוב אחריו ורואה אותו שוב אחרי כמה שניות . לפתע אתה מבחין שהפוקימון הוביל אותך לאגם קטן ומבודד ממש בלב ליבו של היער. אתה מתפלא על האגם, אבל מפספס בשנייה את פוליוואג הקופץ למים. אתה מסתכל מסביב ורואה בצד הרחוקה של האגם הקטן דמות היושבת לצד האגם, אבל אינך יכול לזהות דבר על הדמות, שלא נראה שהיא מתייחסת לקיומך בכלל.

בלו-
    את מורה לסקיטי שלך מה לעשות, ואכן את שומעת כמה רעשים ומידי פעם אור כזה או אחר זוהר מתוך הבור. את מסתכלת לעבר הקהל, מתעלמת מהנערה ורואה שהוא כבר משתעמם מזה שהוא לא רואה כלום.
    'אני חייבת למצוא דרך להחזיר את הקרב למעלה' את חושבת לעצמך בזעף, אבל כנראה משאלתך התגשמה, אבל לא כמו שרצית וסקיטי מועף באוויר מתוך הבור כשאומביראון ישר אחריו משאיר שובל של אור קסום ולבן מאחוריו.
    סקיטי בעודו באוויר פותח את פיו ומשב של רוח קפואה מלאת פתיתי שלג עדינים מתאספים סביב אומביראון ומעיפים אותו לאחור ולהתרסק על האדמה, שם הוא נשאר מחוסר הכרה.
    "והמנצחת שלנו היא בלו!" קורא בהתלהבות הכרוז ואת מנופפת בידך, אבל משהו מציק לך. הקרב נראה כאילו הוא טיפה מבויים. 'לא הייתי אמורה לנצח' את חושבת לעצמך בתסכול 'היא הובילה כמעט כל הקרב'. המחשבה מכרסמת בראשך בזמן שאת יורדת מהבמה ומתיישבת שם מלטפת את ראשו של סקיטי ומהרהרת לעצמך. את מחפשת את קיה בעינייך, אבל את לא רואה אותה בשום מקום.
    את מחכה עוד כמה רגעים, אבל לפני שאת מספיקה ללכת לחפש אותה קוראים לך בחזרה לבמה.
    "הקרב האחרון שלנו קרב הזוגות!" קורא הכרוז "בלו נגד מייקל!" מכריז והקהל קורא בהתלהבות ובקול רם.
    מולך נעמד ילד לא יותר מגיל 12, שערו בלונדיני והוא לבוש במיטב בגדי המעצבים את מזהה שזה הבחור שניצח את קיה בכמה רגעים ומתחילה לכרסם את שפתך התחתונה. מייקל מחייך אלייך חיוך מתנשא ומגעיל וקורץ לך בגועל.
    "התחילו!" קורא הכרוז ומייקל משחרר שני פוקדורים אדומים לאוויר. מתוכם נשלחים ו-.

לוקאס-
    "אני בעד התוכנית השנייה, אבל איך נדאג שהם ישארו בפנים? הם ינסו לברוח בכל דרך. לא?" שואל אותך ואתה קולט שלא חשבת על כל התוכנית בשלמותה. "ועוד יותר מזה, לא חבל על הפוקימונים שלהם? אני חושב שצריך למצוא דרך שהם ישחררו את הפוקימונים שלהם ואז לשרוף אותם!" מציע לך.

קארון-
    זה יעזור לך אם יש לה איזה מגה מיוטו שיכול להשמיד אותך?! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בוודאי" אומרת בחיוך "רוב זמני חיפשתי את המערה הזו! בחיים לא אשכח איך גיליתי איתה. עקבתי כמעט שבוע אחרי זוג של נידורן עד שהם חזרו לשם. שבוע שלם שלא יכולתי לעצום אפילו עין!" אומרת בחצי צחוק. אתם מסיימים לאכול ולילה שותפת כלים במטבחון הקטן בביתה משאירה אותך ואת תמי לבד בסלון. אתה מסתכל בשעונך והשעה בסך הכל שמונה וחצי בערב ואינך עייף כמעט בכלל. תמי מסתכלת עליך במבט שואל, עדיין אכולת חרטה על השקר שסיפרתם לאישה החביבה הזאת, אבל אתה מושך בכתפיך כמתנצל.
    "אז מתי תרצו ללכת למערה? הזמן הכי טוב זה בלילה, אבל בחושך הזה גם עם פנסים ייקח לנו זמן להגיע לשם" שואלת אתכם בחיוך אחרי שהיא סיימה לנקות הכל.

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ף-
    אחרי הכירות קלילה עם ראלטס ואישור הדדי של שניכם, אתה יוצא לדרך, מחזיר אותה לכדור האדום שלה. אחרי סיבוב קצר בעיר, אתה מחליט להתחפף משם לחפש איזה קרב מעניין,פוקימון או מאמן. אתה צועד במהירות לעבר היציאה מהעיר ועד מהרה אתה מוצא את עצמך בשדה ארוך הולך בשביל אבנים צבעוניות. מפה לשם צומחים שיחים ועצי פרי כאלה ואחרים. אחרי הליכה של כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון אדום מתעופף בקרבתך. אתה מזהה אותו במהירות כלידבה .

אוסטין-
    למרות מחשבתך המתוחכמת, גרובייל שולח עשרות קרני אור ירוקים לעבר טנטקול וקושר אותו עם האנרגיה, אבל דווקא נראה שההשפעה הפוכה. אתה עומד מופתע מסתכל בגרובייל המתחלש. "היכולת של טנטקול שלי גורמת לפוקימון המנסה לשאוב ממנו אנרגיה, להתהפך והוא מאבד את האנרגיה הזאת!" אומרת ג'ניפר בקול מעט מתנשא. ספינראק מצליח להתאפס על עצמו ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה וקרן אור שחור ואפלה נשלחת מעיניו ופוגעת ישירות בארבוק, אשר בדיוק באותה שנייה שולח זנב רעל על עבר גרובייל, אבל המתקפה עוצרת אותו והוא נופל על צידו. משם, קרן צבעונית נוספת נשלחת מספינראק ומעיפה את ארבוק היישר לגרובייל החובט בו עם חבטה ומעיף אותו על קיר המערה, אבל לא לפני שזנב הרעל של ארבוק משסף את בטנו של גרובייל ומעיף אותו על האדמה, שם מחכה לו טנטקול המתהלך במעוות על האדמה, והוא כובל אותו עם משושיו והוא מתחיל לחנוק אותו בכוח וגרובייל מתחיל להשתנק.
    מהצד השני ארבוק מתאפס על עצמו ונשלח במהירות לעבר ספינראק וקושר אותו בחוזקה עם זנבו הארוך והחזק.

אלון-
    בזמן הקרב בראד מתיישב בצלו של גזע עץ ענקי ומסתכל על הקרב. סאנפלורה מניד בעלים שלו ועשרות עלים חדים כתער נשלחים לאוויר לעבר הפורט, משספים את גופו. פורט לא מוותר ובאותו זמן מסתער במהירות לעבר סאנפלורה, כשאגרופו מתחיל לזהור באור צהוב וניצוצות חשמליים מתחילים להתאסף סביבו ואז בחבטה עזה בפרצופו של סאנפלורה, הוא מעיף אותו לאחור.
    סאנפלורה קופץ בחזרה לקרב מתחיל לשרוק לאוויר ועשרות תווים צבעונים מתעופפים באוויר, אבל פורט כנראה לא מושפע מזה והוא מנער את ראשו מתעלם מהשריקות של סאנפלורה.

אדם-
    אחרי חיטוט ממושך במכונה אתה מגלה שאתה יכול להחליף אותו תמורת שלושה פוקימונים אחרים, .
    בסוף הרשימה מופיעה לך הודעה גדולה 'לפוקימונים נוספים במרכז ההחלפות בעיר אופריט'.

ג'ון-
    אחרי ארוחת צהריים קצרה שבה שלושתכם נחים כמו שצריך, אתה מחליט שזה הזמן להתקדם ואתה יוצא לדרך. אתה אוסף את הליכלוך ומתחיל לצעוד כשארון לצדך ובידריל מתעופף במהירות בהמשך, אבל לא יותר מידי רחוק.
    אחרי רבע שעה של הליכה אתה מבחן ביצור קטן קופץ לאורך השביל שאתה סולל לעצמך. אתה מחליט לעקוב אחריו ורואה אותו שוב אחרי כמה שניות . לפתע אתה מבחין שהפוקימון הוביל אותך לאגם קטן ומבודד ממש בלב ליבו של היער. אתה מתפלא על האגם, אבל מפספס בשנייה את פוליוואג הקופץ למים. אתה מסתכל מסביב ורואה בצד הרחוקה של האגם הקטן דמות היושבת לצד האגם, אבל אינך יכול לזהות דבר על הדמות, שלא נראה שהיא מתייחסת לקיומך בכלל.

בלו-
    את מורה לסקיטי שלך מה לעשות, ואכן את שומעת כמה רעשים ומידי פעם אור כזה או אחר זוהר מתוך הבור. את מסתכלת לעבר הקהל, מתעלמת מהנערה ורואה שהוא כבר משתעמם מזה שהוא לא רואה כלום.
    'אני חייבת למצוא דרך להחזיר את הקרב למעלה' את חושבת לעצמך בזעף, אבל כנראה משאלתך התגשמה, אבל לא כמו שרצית וסקיטי מועף באוויר מתוך הבור כשאומביראון ישר אחריו משאיר שובל של אור קסום ולבן מאחוריו.
    סקיטי בעודו באוויר פותח את פיו ומשב של רוח קפואה מלאת פתיתי שלג עדינים מתאספים סביב אומביראון ומעיפים אותו לאחור ולהתרסק על האדמה, שם הוא נשאר מחוסר הכרה.
    "והמנצחת שלנו היא בלו!" קורא בהתלהבות הכרוז ואת מנופפת בידך, אבל משהו מציק לך. הקרב נראה כאילו הוא טיפה מבויים. 'לא הייתי אמורה לנצח' את חושבת לעצמך בתסכול 'היא הובילה כמעט כל הקרב'. המחשבה מכרסמת בראשך בזמן שאת יורדת מהבמה ומתיישבת שם מלטפת את ראשו של סקיטי ומהרהרת לעצמך. את מחפשת את קיה בעינייך, אבל את לא רואה אותה בשום מקום.
    את מחכה עוד כמה רגעים, אבל לפני שאת מספיקה ללכת לחפש אותה קוראים לך בחזרה לבמה.
    "הקרב האחרון שלנו קרב הזוגות!" קורא הכרוז "בלו נגד מייקל!" מכריז והקהל קורא בהתלהבות ובקול רם.
    מולך נעמד ילד לא יותר מגיל 12, שערו בלונדיני והוא לבוש במיטב בגדי המעצבים את מזהה שזה הבחור שניצח את קיה בכמה רגעים ומתחילה לכרסם את שפתך התחתונה. מייקל מחייך אלייך חיוך מתנשא ומגעיל וקורץ לך בגועל.
    "התחילו!" קורא הכרוז ומייקל משחרר שני פוקדורים אדומים לאוויר. מתוכם נשלחים ו-.

לוקאס-
    "אני בעד התוכנית השנייה, אבל איך נדאג שהם ישארו בפנים? הם ינסו לברוח בכל דרך. לא?" שואל אותך ואתה קולט שלא חשבת על כל התוכנית בשלמותה. "ועוד יותר מזה, לא חבל על הפוקימונים שלהם? אני חושב שצריך למצוא דרך שהם ישחררו את הפוקימונים שלהם ואז לשרוף אותם!" מציע לך.

קארון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בוודאי" אומרת בחיוך "רוב זמני חיפשתי את המערה הזו! בחיים לא אשכח איך גיליתי איתה. עקבתי כמעט שבוע אחרי זוג של נידורן עד שהם חזרו לשם. שבוע שלם שלא יכולתי לעצום אפילו עין!" אומרת בחצי צחוק. אתם מסיימים לאכול ולילה שותפת כלים במטבחון הקטן בביתה משאירה אותך ואת תמי לבד בסלון. אתה מסתכל בשעונך והשעה בסך הכל שמונה וחצי בערב ואינך עייף כמעט בכלל. תמי מסתכלת עליך במבט שואל, עדיין אכולת חרטה על השקר שסיפרתם לאישה החביבה הזאת, אבל אתה מושך בכתפיך כמתנצל.
    "אז מתי תרצו ללכת למערה? הזמן הכי טוב זה בלילה, אבל בחושך הזה גם עם פנסים ייקח לנו זמן להגיע לשם" שואלת אתכם בחיוך אחרי שהיא סיימה לנקות הכל.

'איזה באסה שפיספסתי את פוליאווג' אני חושב לעצמי באכזבה לאחר שפוליאווג קופץ למים 'הייתי שמח ללכוד אותו, פוקימון מים היה יכול להיות תוספת נחמדה...'
    "ארון ובידריל, אתם רואים את הדמות הזו שם?" אני מנסה לוודא עם הפוקימונים שלי שאני לא הוזה "בואו נבדוק את העניין!" אני אומר להם ומתחיל ללכת מסביב לאגם.
    "הלוווו, מי שם????" אני שואל בקול את הדמות המסתורית "אני ג׳וו, נעים להכיר!" אני מציג את עצמי מרחוק בתקווה לקבל תשובה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ג'ף-

מה secret power עושה פה? כי באנימה במנגה ובמשחקים זה שונה לגמרי (גם בין האנימה למנגה)
    ---
    ׳זה יכול להיות אימון מצויין׳ אחשוב, ואאחוז בפוקדור של רלטס ״צ'אי רלטס!״
    ״תשתמשי בבלבול על לדיבה!״ אנצל את חוסר המוכנות של לדיבה כדי לאפשר לרלטס להרוויח מכה חינם על לדיבה
    לאחר שתשתמש במתקפה, אורה לה ״תשתמשי בצוות כפול!״ ובכך אקשה על לדיבה להחזיר לרלטס ולזהות אותה בין ההעתקים

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-

'בניתי על משרוקית העשב..' אחשוב לעצמי בכעס, "אוקיי, בוא ננסה את זה.. סאנפלורה, זרע עלוקה!" אורה לו, "ואז, צמיחה!" אוסיף.

Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם-
    הפוקימונים המוצעים לא מוצאים חן בעיני. אז אני מחליט לחכות קצת עם זה. בנתיים אלך לראות עם הבוקר מתקרב. אם לא, אחכה עד שיגיע הזמן ואז אצא לי להתאמן שוב עם הפוקימונים.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-

"ררר..." אנהם לחוץ, תוך כדי שאני מנתח במהירות את המתרחש ומתכנן מהלך. "ספינראק מהר" שלח חוט מעלה וחלוף מעליו "תוך כדי שאתה עולה נתק מיד רק לשם הקפיצה, שלח עוד חוט שיחבר בן ראשו של ארבוק לזנבו, בכמה וכמה מקומות. ואז בעוד הוא מסתבך תן קרן על-חושית!" אסיים ואקווה שזה יפגע ישירות ויוריד לרגע את ארבוק מהגב.
    "גרובייל, החזק מעמד חבר. טען בנתיים עלה להב. ספינראק התגנב אל מאחורי טנטנקול. הצמד את הקרן שלך לאחוריו ושלח מתח עוקצי רעל! גרובייל ברגע שהוא מרפא קצת התח בו עלה להב בעצמה" אדריך אותם...
    אכנס עמוק אל תוך אופי הקרב, ואקווה מאוד שהכל ילך כשורה.

.

9. Because lizards can swim
    לוקאס-
    "אני לא מאמין שנוכל לגרום להם לשחרר את הפוקימונים שלהם, אבל יש לי עוד תוכנית" אומר לו ואז אוציא את וופר החדשה שלכדתי מהפוקדור שלה "וופר אני צריך שתחפרי פה בור ממש עמוק בכניסה של הבקתה" אומר לה ואז אפנה למורגן " עכשיו אנחנו צריכים למצוא דרך להסוות את הבור הזה, עלים זה קצת קלישאתי מידי אבל אולי יצליח, אם יש לך פוקימון חרק שיודע להשתמש ביריית חוטים נוכל לשים מעטה חוטים דק על הבור ולכסות אותו במעט חול וככה לא יבחינו בדבר, אחר כך אנחנו נפתה אותם החוצה לתוך המלכודת שלנו, מתי שהם יפלו לבור נמצא איזה סלע גדול או משהו ונתקע אותם בפנים, ואז תוכל לעשות איתם מה שרק תרצה"

10. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR=#000080][B]

קארון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מעדיף שלא, אלא אם כן בא לך על איזה פוקימון דור 6 לא מוכר אצלי במ"ת muahaha
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מבחינתי עכשיו. מה את אומרת מיה?" אשאל את תמי ואפנה לעברה. אם היא תסכים (כנראה) אומר ללילה:" מבחינתנו לצאת עכשיו, אנחנו מעוניינים לראות את המערה בלילה" אומר ואחכה לתשובת לילהץ
    ~~~~~~~;
    לול עכשיו שמתי לב פגשתי את לילה בלילה
    Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה מתקרב לעבר צידו השני של האגם ולאט לאט הדמות מקבלת צורה ברור של נערה, בערך בת גיל. שערה חום מתנופף ממשב רוח והיא לבושה בתלבושת בית ספר וסיכת פרח שחור תקועה בשערה .
    הבחורה מסתכלת עליך ומצמידה את אצבעה המורה על פיה בסימן שקט. רק אז אתה מבחין שהיא מחזיקה בידה בחכת עץ ארוכה ושחורה אף היא. היא שולפת במהירות את החכה אבל כלום לא עלה בחכתה "לכל הרוחות!" פולטת באוויר בכעס "אם לא היית צועק הייתי מצליחה לשלוף אותו מהאגם!" נוזפת בך ומשלבת את ידיה. "אני מקווה שלא באת לרגל אחרי!" אומרת ומצקצקת בלשונה ומקישה על רגלה בעצבנות.

ג'ף-
    לא מדוייק לגמרי.. באנימה ובמנגה זה פשוט לא לגמרי מפורט.
    אבל עקרונית המתקפה עושה נזק ויש סיכוי של 30% שהמתקפה תעשה איזה סטטוס מסוים ליריב תלוי איפה אתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ראלטס מהכדור שלה והיא מתחילה לזהור מעט באור כחול ואז שנייה לאחר מכן לידבה נהדף על האדמה בעצמה אדירה והוא זועק מכאב כשכוח בלתי נראה מוחץ אותו על האדמה. מיד לאחר מכן ראלטס מרימה את ידיה לאוויר ואז בתנועת חיתוך היא יוצרת עשרות כפילות שלה אשר מסתובבות סביב לידבה המבולבל במהירות.
    לידבה מתנער מהמתקפה הפתאומית ואז פותח את פיו וגלי קול חזקים נשמעים וגורמות לך לסגור את אוזניך עם כפות ידך ולעצום עיניים, הכל כדי לא להרגיש את הכאב באוזנייך. אתה מציץ ורואה שבגלל הרעש המחריד הכפילים של ראלטס נעלמים והיא חשופה לגמרי לדחיפה מצד לידבה, שלא כל כך אפקטיבית עליה.

אלון-
    אתה יודע שזאת מתקפה שלא כל הזמן עובדת :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
    "פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.

אדם-
    אחרי שאתה קורא שוב את ההודעה ומבין שאין דף נוסף, ורק במידה ואתה רוצה עוד אופציות אתה יכול לגשת לעיר איפריט למרכז ההחלפות.
    אתה לוחץ על התמונה של פלאסל והודעה נוספת קופצת על המסך.
    "האם אתה בטוח שתרצה להחליף?"

אוסטין-
    ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מערה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
    גרובייל, שכנראה דואג לחברו משסף את טנטקול עם העלה שלו ומתחיל לרוץ לעבר ספינראק המתגלגל באוויר, אבל משוש נוסף לוכד את רגלו ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו להציל את ספינראק הנבלע במי הבריכה!
    קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת על עלה להב.

לוקאס-
    "מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר . "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.

קארון-
    גם ככה יש לי אחד כזה שאני לא מכיר >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר" מלמלת תמי, ולא נראה שהיא כל כך בנוח עם הרעיון, אבל היא שותקת ובאה אחריכם בזמן שאתם יוצאים מהבקתה לאור הפנסים המאירים מעט את הלילה.
    אחרי בקירוב לשעה וחצי של הליכה מהירה בחושך ושלוש פעמים שאתה מחליק על טחב עצים לילה נעצרת ומסתכלת סביב ונושמת את האוויר. "זה קרוב" אומרת ועם אור של פנסה היא מאירה קדימה, חושפת פוקימון ירוק וקטן, המצחין מריח דוחה שגורם לך רצון עז להקיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. Because lizards can swim
    לוקאס-
    "מה אנחנו מצוות רוקט?" מסנן לעברך מורגן ומגלגל את עיניו בתסכול "יש לי רעיון הרבה יותר טוב" אומר וזורק פוקדור באוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזר למראה, סגול כולו והוא מתעופף באוויר עם כנפיים עבות המפרפרות בצורה מעט מלחיצה באוויר . "וינומט שלי יודע מתקפות על חושיות" אומר ומלטף את ראשו של הפוקימון אשר מעט מלחיץ אותך "אומרים שהוא פוקימון החרק היותר אלגנטיים שקיימים" מתחיל לומר "אני יכול לנסות לגרום לו לשמור על המבנה אטום, אבל אתה תיהיה צריך לפקד על האנדאום שיתקוף את הבקתה" מציע לך מורגן ומחכה לראות מה דעתך.
    "אני אשמח אבל אתה רצית לשחרר את הפוקימונים קודם לא?" אומר לו "מה אתה מתכוון לעשות בקשר לזה?"

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    ספינראק שולח חוט קטן מפיו ומנסה למשוך את עצמו הרחק מארבוק, ובניסיון השלישי שלו, הוא מצליח להשתחרר מארבוק ואז בסיבוב מהיר שולח מאחוריו חוט נוסף ועד מהרה ארבוק הופך לכדור חוטים, ואין שום חלק מגופו החלקלק מבצבץ מבין החוטים הלבנים. "קרן על חושית!" אתה קורא בהתלהבות "גרובייל טען עלה להב!" מהצד השני ונראה שהחזרת לעצמך את השליטה בקרב. אתה מסתכל לעבר ג'ניפר בהתלהבות, אבל משהו בעינייה מלחיץ אותך ואתה קולט שהיא הכניסה אותך למלכודת שלה. אתה מסתכל מסביב ורואה שממש מתחת לכדור החוטים ישנו בור באדמה. אתה מעלה את מבטך ורואה את ארבוק מגיח מהקיר שעליו ספינראק נתלה, ובמכה קטלנית הוא מעיף את ספינראק היישר למי הבריכה החומצתית.
    גרובייל, שכנראה דואג לחברו משסף את טנטקול עם העלה שלו ומתחיל לרוץ לעבר ספינראק המתגלגל באוויר, אבל משוש נוסף לוכד את רגלו ומעיף אותו לאחור, מונע ממנו להציל את ספינראק הנבלע במי הבריכה!
    קולו המשתנק והסובל קורע את ליבך ואתה כמעט מתכוון לוותר על הקרב ולרוץ לספינראק, אבל אז אתה מבחין בצללית מאחורי ארבוק. אתה מסתכל מופתע וקולט שספינראק התחבר עם הצללים והצליח להציל את עצמו מהבריכה הקטלנית, והוא מטיח את ארבוק על האדמה. גרובייל בינתיים משתחרר מטנטקול ומצליח לשסף אותו פעם נוספת עם עלה להב.
    "יופי ספינראק, וואו אתה אדיר!" אריע לו בהתרגשות רבה, עם חיוך שלא נמחק מפניי ואף אוסיף "יופי חבר'ה, קדימה בואו ננצח... ספינראק שלח מהר חוט ארוך על עבר גרובייל. גרובייל תפוס את החוט ורוץ אל ספינראק. חלוף על פניו במהירות שיא שלך רוץ אל הקיר וספינראק אתה השתרש במקום והתחל לסובב אותו. גרובייל המשך קח לרוץ במעגלים 2 סיבובים ועזור לו.." אדריך את השניים.
    ואז מיד אפקוד בלהט "עכשיו ספינראק העף אותו לעבר טנטקול, גרובייל חבוט בקרקע עם חבטה להגביר את המהירות אפילו עוד ואז התח עם עלה להב את טנטקול אל עבר ארבוק שיתנגשו! אל תעזוב את החוט של ספינראק!" ואשמור על הפתעה לסוף.
    "זרוק את ספינראק מעלה מימנם מצידם השני, אתה נתר. ספינראק עוקצי רעל, גרובייל נשימת דרקון. עוד פיצוץ אחד הפעם עליהם ישירות!" ואסיים את המהלך.

.

14. היכל התהילה

ג'ף-
    לא מדוייק לגמרי.. באנימה ובמנגה זה פשוט לא לגמרי מפורט.
    אבל עקרונית המתקפה עושה נזק ויש סיכוי של 30% שהמתקפה תעשה איזה סטטוס מסוים ליריב תלוי איפה אתה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ראלטס מהכדור שלה והיא מתחילה לזהור מעט באור כחול ואז שנייה לאחר מכן לידבה נהדף על האדמה בעצמה אדירה והוא זועק מכאב כשכוח בלתי נראה מוחץ אותו על האדמה. מיד לאחר מכן ראלטס מרימה את ידיה לאוויר ואז בתנועת חיתוך היא יוצרת עשרות כפילות שלה אשר מסתובבות סביב לידבה המבולבל במהירות.
    לידבה מתנער מהמתקפה הפתאומית ואז פותח את פיו וגלי קול חזקים נשמעים וגורמות לך לסגור את אוזניך עם כפות ידך ולעצום עיניים, הכל כדי לא להרגיש את הכאב באוזנייך. אתה מציץ ורואה שבגלל הרעש המחריד הכפילים של ראלטס נעלמים והיא חשופה לגמרי לדחיפה מצד לידבה, שלא כל כך אפקטיבית עליה.

התכוונתי איך זה נראה תאמת, אבל אני אגלה את הfun partבדרך האחרת
    חיפשתי בגוגל כי לא ידעתי מה זה עושה באמת (לא ראיתי את האנימה או קראתי את המנגה פחות או יותר 5 שנים ובמשחקים אני לא משתמש במתקפה הזאת כמעט) וזה היה נראה שונה
    וזה לא היה ברור אם היא פגעה או לא אז אני אניח שכן (את הדחיפה)
    --
    ״רלטס, תשתמשי בנהמה!״ אגיד לרלטס ומיד לאחר מכן אוסיף ״עכשיו תשתמשי בכוח סודי!״
    אנסה לבחון במבטי את שני הפוקימונים ולראות אם אחד מהם נראה מותש וקרוב לעילפון כבר, או לפחות אם אחד מהם נחבל.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה יודע שזאת מתקפה שלא כל הזמן עובדת :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סאנפלורה פותח את פיו וזרע קטן נשלח מפיו לעבר פורט. הזרע נפתח כמה סנטימטרים מעליו ועשרות סבכים קטנים וקטלניים מתחילים להסתלסל ולקשור את פורט, המנסה לחתוך אותם עם שריטות , אבל כל סבך שהוא חותך עוד עשר ממלאים את מקומו. בינתיים בזמן שפורט נאבק עם הסבכים המוצצים את האנרגיה שלו, סאנפלורה זוהר באור ירוק ובהיר ונראה שהוא גובהה מעט והוא נעמד זקוף ותמיד יותר.
    "פורט לא לוותר אגרוף ברק שוב!" קורא המאמן שלו, ומתוך הענפים והעלים, אגרופו של פורט זוהר באור צהבהב ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא מסתער על סאנפלורה, ופוגע בו ישירות.

כמובן
    הכעס לא כלפיך, בכללי של הדמות 0:
    --
    "סנאפלורה, נצל את זה שאתם קרובים ותשתמש בשאיבת מגה!" אורה לו, "לאחר מכן, שוב שאיבת מגה!" אוסיף לאחר ביצוע ההתקפה הראשונה.
    'בוא נקווה שזה יעבוד..' אחשוב לעצמי.

Spoiler ספוילר

עמוד 46 מתוך 97 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •