Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 97 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1446
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    "כנראה שאתה צודק" אומר לך ונראה שהוא מתאפס על עצמו ובכך שניכם מתחילים בדרך הארוכה והמתישה עד שתמו כוחותיכם בשעת ערביים מאוחרת "תגיד.. לא נראה לך שהם ינסו להתנקם בנו?" שואל אותך בהתנשמות עמוקה מורגן ומרים אליך את מבטו. העברתם את רוב ההליכה בשתיקה רמה בדיוק כשאתה בא לענות לו נערה בעלת שיער לבן פרוע יוצאת מסבך שיחים שאתה עומד בדיוק לידם ומפתיע אותך "אוי מצט.." מתחילה לומר ואז מסתכלת על מורגן בבהלה "מורגן?" קוראת בדיוק שהוא קורא "ג'וליה?!" ושניהם פשוט דוחפים אותך הצידה ומתחבקים חיבוק ארוך וממושך "חשבתי שאיבדתי אותך" מלמלים אחד לשנייה ואז נפרדים "לוקאס זאת ג'וליה" מציג אותה בפניך ואתה מסתכל עליהם כאילו נפלו על הראש. הנערה, ג'ולייה ניגשת אליך בחיוך ומושיטה אליך את היד בחיוך "כל חבר של מורגן הוא חבר שלי" מוסיפה.
    חחחח ראיתי את זה מגיע
    ~~~~~
    אסתכל על מורגן במבט של 'אופס' ואלחץ את ידה של ג'וליה "כן, נעים להכיר אותך, טוב מורגן אני מניח שלך ולג'וליה יש הרבה להשלים, אני לא אפריע לכם..." אומר ואז אמשיך בקול חצי זדוני שמורגן יבין למה אני מתכוון "ותשמור על קשר...(חוזר לטון רגיל) טוב הגיע הזמן שאני אצא מהמקום הנורא הזה, ביי לכם" אומר ואלך משם 'אני מקווה שהוא לא יעשה מה שאני חושב שהוא יעשה' אחשוב ואציץ אחורה בזמן שאני מתרחק מהם

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [FONT=verdana]קארון-
    כבר חיסל אותו :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי וידוי סופי שנידורן התעלף אתה פונה ללילה "אני אוכל לקחת אתכם, אבל אני לא חושבת שכדאי לך לחפש את המנהרה הזאת. אם היא קיימת לא יהיה לאף אחד מכם סיכוי לעבור אותה בחיים" אומרת בקול שלו, אבל אתה מבחין באזהרה בקולה המעבירה צמרמורת במורד גבך.
    אזרוק פוקדור על נידורן. אומר ללילה:" אם כך, נראה לי שאני אוותר" (בגיחוך קל). "מה כל כך מסוכן במנהרה הזו, בכל מקרה?" אשאל אותה.
    Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    אחרי חיבוק מהיר אתה פונה ללכת ומשהו בך עוצר בעצמך ואתה פונה לג'ניפר והיא קולטת על מה אתה מדבר "ברור שאני אשמח לעשות את זה" אומרת בחיוך ומנידה את ראשה "אבל המכון הזה הוא הבית שלי" מוסיפה בחיוך עקום ונראה שכל מה שהצעת לה צועק לה לעשות זאת "איך אני יכולה סתם ככה לעזוב את הבית שלי? את המערה שלי? את השקט שלי? בשביל קרבות?" שואלת אותך ונראה שכמה דמעות עולות בעינייה.

אוי ממש טלנובלה...
    ~~~
    "את יודעת את התשובה. את יודעת שכן. הבית הוא הבית ותמיד תוכלי לחזור. אבל נראה שעכשיו שאלך תמשיכי לחכות להבא אחריי זמן רב, ולהבא אחריו. את עייפה מכך ורואים. פשוט קשורה לביתך ולכל מה שאת מכירה וזה בסדר, אבל את צריכה שינוי, את צריכה להתרענן..." אסביר ואעודד אותה. ואז אשים יד כל כתפה ואוסיף בחיוך רחב "ואני צריך שותפה רצינית וכיפית למסע שלי!"

.

4. היכל התהילה

ג'ף-
    מתקפה שהיא לא לומדת באופן טבעי.. צ'ופר ממני.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי ריפוי מהיר במרכז הפוקימונים לצד הדרך, אתה ממשיך בדרך 25, שהגעת אליה כבר מקודם, מחפש אתגרים חדשים.
    אחרי הליכה קלה, אתה מבחין בפוקימון קטן ואדום המזדחל באיטיות לצד הדרך. אינך צריך פוקידע בשביל לזהות את ווארמפל .
    ׳פפפףףףףףףףףף׳ אחשוב בזלזול ׳נו באמת אני לא צריך להלחם מול הדבר הפתטי הזה׳
    אתעלם מהווראמפל המכוער ואחפש משהו יותר מאתגר להלחם מולו, אולי אחד מהנערים שהפרופסור דיבר עליהם, או מאמן אחר שנראה כי אני אוכל להביס.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    כבר לא הסתדרתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בעקבות חסימתו של פורט מתזוזה אחרת הוא נרדם במהירות לצלילי שריקותיו של סאנפלורה ועד מהרה נרדם, מרפה את גופו. סאנפלורה מסתכל עליך, מנסה לחשוב איך הוא יכול לשלוח עלי תער כמו שביקשת ובמקום זאת מתחיל לסובב את עלי הכותרת סביב ראשו במהירות ומשם עשרות עלים קטנים וצהובים, חדים כסכינים מחסלים את פורט.
    'אין ספק שזה מראה שאני צריך לנצל' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה את עשרות עלי השלכת הצהובים מסתחררים באור השמש.
    "וואו איזה יופי!" אומר המאמן ומחזיר את פורט "יש לי עוד פוקימון אם אתה רוצה עוד קרב" אומר בחיוך ונראה שהוא מבסוט על עצמו.

'כן, למה לא' אחשוב לעצמי.
    "סנפלורה, היית נהדר!" אומר לעברו בחיוך, "אתה מוזמן להתחלף עם לוטאד."
    אחכה לראות מה תגובתו של לוטאד, והאם הוא רוצה בקרב. במידה וכן, אתכונן לקרב עם הBRAND NEW POKEMON שלי

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר

ג'ון-
    אחרי מילות עידוד מצירך ארון מסתערת וידה הקטנה זוהרת באור בהיר והיא תוקעת אגרוף ממש בצדפה של שלדר, סודקת אותה מעט ואז בתנועה מהירה קופצת עם ראשה מעיפה את שלדר לאחור."אתה יודע אבל שלשלדר יש הגנה מעולה? מתקפות כאלה לא יעשו לו נזק רב כל כך. אתה צריך להשתמש במתקפות מיוחדות יותר. להביור, קרן קרח וכאלה.. מישהו מהפוקימונים שלך יודעים מתקפות כאלה?" שואלת אותך דון "ולשאלתך כן. זכיתי כבר בארבע תגים ובשתי תחרויות סרט. אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה באמת לאהוב את הפוקימון שלך כמה שאפשר. פוקימון שיש לו מאמן שאוהב אותו יעשה הכל בשבילו וגם להפך. אתה לא תעשה הכל כדי להגן על ארון?" שואלת אותך בחיוך מעט מתנשא מעט אוהד.
    אתה חוזר לקרב ורואה ששלדר שוב פותח את פיו ומטח כבד של רסיסי קרח נשלח מבין שתי צידי הצדפה של שלדר ופוצע קשה את ארון.

"ארון את בסדר!?!" אני שואל בדאגה לאחר שארון נפגעת בחוזקה 'ההגנה של שלדר באמת כמעט בלתי חדירה, הבעיה שארון יודעת רק מתקפה מיוחדת אחת, היתרון שלה זה שהיא מורידה את אחוז הדיוק של היריב, אני חייב לנצל את זה כמה שאפשר כנראה למרות שזה לא עושה יותר מידי נזק!' אני חושב לעצמי
    "ארון תשתמשי בסטירת בוץ!" אני פוקד במהירות על ארון "תעשי זאת מספר פעמים ואז תשתמשי ברעידת אדמה!" אני ממשיך לתת הוראות לארון
    "4 תגים ו2 סרטים? זה ממש יפה דון! את מאמנת ממש מוכשרת!" אני אומר לדון בהערצה "ולגביי השאלה שלך, אני אעשה הכל למען הפוקימונים שלי, אני לא אתן להם להיפגע יותר מידי ואגן עליהם בכל הזדמנות, הם החברים שלי וזו החובה שלי בתור המאמן שלהם להבטיח שהם יגדלו ויהיו הכי חזקים שיש!" אני עונה לדון בחיוך מלא ביטחון
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    לוקאס-
    קפוץ לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפרד ממורגן ומג'וליה ונותן לו נימת חצי אזהרה, חצי שעשוע והולך משם, מציץ לאחור ורואה אותם חוזרים לחיבוק שלהם 'לפחות נפטרתי מהם' חושב לעצמך בעליצות וממשיך בכיוון היציאה שאליה נאמר לך מקודם. אחרי חצי שעת הליכה אתה מבחין במרכז קטן באמצע היער וממש לצידו עוד מבנה ישן בנוי כולו מעץ, אבל נראה שהוא עדיין בשימוש.

קארון-
    אחרי כמה נידודים של הפוקדור, נידורן נלכד!
    אתה מרים את הפוקדור ומכניס אותו לתיק ואז פונה ללילה. "ובכן לפי מה ששמעתי ישנם כמה פוקימוני רעל מסוכנים. בנוסף יש שם אדים רעילים שלבן אדם בלי ציוד מתאים פשוט ייחנק שם למוות" מספרת לך "וכמובן כמו שסיפרתי לך קודם לכן, מאמן שפגשתי לפני כמה שנים לכד שם סוויפר ענקי באורך 8 מטר. אני לא יודעת אם אתה כל כך מכיר באנטומיה של סוויפרים, הכי גדול שנמדד בטבע כיום הוא 3 וחצי מטר והוא מוחזק בגן חיות בהואן" מוסיפה.

אוסטין-
    ג'ניפר משפילה מעט את מבטה ודמעה יורדת על לחייה ווהיא עם ידה העדינה מחזיקה את ידך שעדיין על כתפה. "צודק" אומרת בחיול ומרימה את מבטה ואתה רואה את עינייה הכחולות מחזירות את אורן של המנורות פלורסנט המקובעים בתקרה מעליכם. "אתה פשוט צודק וזה יהיה לי לכבוד להסתובב עם מאמן כמוך" מוסיפה בחיוך "והמכון הזה גם ככה לא מכניס אליו אנשים. לפניך פעם אחרונה בה נלחמתי מול מאמן הייתה לפני כשלושה חודשים.. אז יאללה אני מוכנה!" מוסיפה והיא נעמדת זקוף ומנערת את שערה הסגלגל "מה אני צריכה לקחת נראה לך?" שואלת ואתה מבין שעבר יותר מידי זמן מאז שהיא הסתובבה במחוז.

ג'ף-
    אתה רוצה מיוטו כפרה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת מחפש קרב מאתגר יותר מווארמפל ואכן כמה מטרים מקדימה אתה מבחין ביוצור שחור ופרוותי מקפצץ לו בין השיחים בהתלהבות. אתה מתקרב ומבחין שזה פוקימון זאבי וקטן פרוותו אפורה כמו פחם ועיניו בוהקות בצהוב מרושע מעט למראה, אבל הוא לא נראה מאיים במיוחד .

אלון-
    איזה אתגר!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לוטד הא?" אומר הילד ומרים פוקדור חדש מכיסו "אז אם כך צא!" קורא בהתלהבות ושולח את הכדור לאוויר מול לוטד המוכן לקרב. מתוך הכדור יוצא פוקימון כחול חמוד למראה. מראהו הכללי מזכיר לך חתול אבל הרבה יותר גדול, אתלטי למראה ובקצה זנבו צומח כוכב צהוב . "שינקס קדימה ניב קרח ואז דחיפה!" קורא הילד. פיו של שינקס מתחיל לזהור באור כחור ואדי קור נאגרים סביב פיו והוא רץ לעבר לוטד שלך.

ג'ון-
    "כזה פואטי" אומרת דון בחיוך בזמן שמתוך החריצים שעל שריונה של ארון נשלחים עשרות בועות בוץ אשר מכסות את שלדר, המסתתר שוב בתוך הצדפה שלו. מה שקורה לאחר מכן מפתיע אותך, מבין החריצים נשלחים פתאום עשרות סלעים ואבנים בגדלים שונים ונשלחים לעבר שלדר ועד מהרה שלדר כלוא בין הסלעים
    *ארון למדה קבר אבנים
    אתה מתלהב מאוד מההצלחה של ארון ועל לימודה במתקפה חדשה, אבל עד מהרה אתה מגלה שלא עזר לך אתה רואה שהאבנים לאט לאט מתחילות להיסדק ואז עשרות חניתות קרח נשלחות לעבר ארון, המתחמק במהירות ואז קופצת על האדמה מטלטלת אותה בפראות ופוגעת קשות בשלדר, שעדיין מחזיק מעמד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. היכל התהילה

ג'ף-
    אתה רוצה מיוטו כפרה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת מחפש קרב מאתגר יותר מווארמפל ואכן כמה מטרים מקדימה אתה מבחין ביוצור שחור ופרוותי מקפצץ לו בין השיחים בהתלהבות. אתה מתקרב ומבחין שזה פוקימון זאבי וקטן פרוותו אפורה כמו פחם ועיניו בוהקות בצהוב מרושע מעט למראה, אבל הוא לא נראה מאיים במיוחד .

תאמת חשבתי יותר דיאוקסיס כזה אבל אין בעיה, תביא.
    אתה מביא לי איתו גם 3 מאסטרבולים נכון?
    ותאמת חיפשתי יותר מאמן או פוקימון מעניין בגלל זה התעלמתי מווראמפל כי אני לא אוהב אותו ממש
    ---
    ׳איזה חמוד!׳ אחשוב ׳חבל שתכף תהיה מעולף׳
    ״צאי רלטס!״ אזרוק את הפוקדור שלה באוויר ״תשתמשי בכוח סודי!״
    לאחר מכן אחכה לראות כיצד הוא יגיב, במידה וינסה לתקוף או להתקרב אל רלטס אצעק אליה ״תשתמשי בנהמה!״
    ---
    במ״ת שלך מתקפות על חושי עובדים על פוקימוני אופל? אם לא אז ירי יש לי רק התקפה אופנסיבית אחת להשתמש בה חחחחח

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר

ג'ון-
    "כזה פואטי" אומרת דון בחיוך בזמן שמתוך החריצים שעל שריונה של ארון נשלחים עשרות בועות בוץ אשר מכסות את שלדר, המסתתר שוב בתוך הצדפה שלו. מה שקורה לאחר מכן מפתיע אותך, מבין החריצים נשלחים פתאום עשרות סלעים ואבנים בגדלים שונים ונשלחים לעבר שלדר ועד מהרה שלדר כלוא בין הסלעים
    *ארון למדה קבר אבנים
    אתה מתלהב מאוד מההצלחה של ארון ועל לימודה במתקפה חדשה, אבל עד מהרה אתה מגלה שלא עזר לך אתה רואה שהאבנים לאט לאט מתחילות להיסדק ואז עשרות חניתות קרח נשלחות לעבר ארון, המתחמק במהירות ואז קופצת על האדמה מטלטלת אותה בפראות ופוגעת קשות בשלדר, שעדיין מחזיק מעמד.
    "מצוין ארון, למדת קבר אבנים!" אני קורא בשמחה לארון על לימוד המתקפה החדשה "כל הכבוד על ההתחמקות המהירה, את עושה עבודה מעולה!" אני מברך אותה על מהלך הקרב עד עכשיו.
    'שלדר לא יריב פשוט, אני לא מצליח לחדור את ההגנה שלו, הוא חזק מאוד!' אני חושב לעצמי טיפה בחשש 'אבל נראה שהוא נפצע קשה וספג המון נזק עם הזמן בקרב, הוא לא יוכל להחזיק עוד הרבה!' אני ממשיך במחשבותיי "ארון מהר תשתמשי בראשייה ותפריי מתכת על שלדר!" אני פוקד על ארון ומכין פוכדור מאחוריי הגב שלי 'אחרי שארון תתקוף את שלדר אני אזרוק עליו את הפוכדור, אני מקווה שהוא יהיה חלש מספיק ויילכד!'
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    ג'ניפר משפילה מעט את מבטה ודמעה יורדת על לחייה ווהיא עם ידה העדינה מחזיקה את ידך שעדיין על כתפה. "צודק" אומרת בחיול ומרימה את מבטה ואתה רואה את עינייה הכחולות מחזירות את אורן של המנורות פלורסנט המקובעים בתקרה מעליכם. "אתה פשוט צודק וזה יהיה לי לכבוד להסתובב עם מאמן כמוך" מוסיפה בחיוך "והמכון הזה גם ככה לא מכניס אליו אנשים. לפניך פעם אחרונה בה נלחמתי מול מאמן הייתה לפני כשלושה חודשים.. אז כן, אני מוכנה!" מוסיפה והיא נעמדת זקוף ומנערת את שערה הסגלגל "מה אני צריכה לקחת נראה לך?" שואלת ואתה מבין שעבר יותר מידי זמן מאז שהיא הסתובבה במחוז.

פיי יא... הייתי בטוח שהיא לא תבוא!
    ~~
    "מעולה, את עושה תבחירה הנכונה!" אומר ואחבק אותה שוב להרגיע אותה מעט... ואז אתפנה למה שאמרה, "מממ..." אהרהר בקול ואומר לה "שמעי, אני מצוייד איתי בפוקדע, כסף, בגדים להחלפה, אוכל, פוקדורים, פנס..."
    ואוסיף "אני חושב שדברים כאלו יהיו ממש יעילים, אם ישלך חבל טיפוס, או חכה, פלאפון... אלו גם דברים מועילים מאוד" ואעזור לה לחפש את הדברים ולהרכיב את התיק, אדאג לעזור לה להכניס הכל שיהיה מסודר בתיק ומאוזן, קל לנשיאה.
    לאחר שנארגן הכל אומר אשאל "קדימה, זזים?" ואקרוץ אליה.

.

11. Because lizards can swim
    לוקאס-
    קפוץ לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפרד ממורגן ומג'וליה ונותן לו נימת חצי אזהרה, חצי שעשוע והולך משם, מציץ לאחור ורואה אותם חוזרים לחיבוק שלהם 'לפחות נפטרתי מהם' חושב לעצמך בעליצות וממשיך בכיוון היציאה שאליה נאמר לך מקודם. אחרי חצי שעת הליכה אתה מבחין במרכז קטן באמצע היער וממש לצידו עוד מבנה ישן בנוי כולו מעץ, אבל נראה שהוא עדיין בשימוש.
    burrrrrn
    ~~~
    "מעניין" אומר לעצמי ואתקרב למקום, אוציא את אלקיד "שמור על עירנות חבר, אני לא יודע כבר מה יכול לקפוץ עלינו פה" אומר לו

12. the bitch is back
    ג'ף-
    לא עובדים :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ראלטס והיא בוהקת במהירות באור ורוד בהיר, המקיף אותה בבועת אור ואז הבועה משנה את צורתה לקרן בהירה הנשלחת במהירות לעבר פוטיצ'אנה, שבכלל לא היה מוכן והוא סופג את המתקפה ישירות ומועף אחורנית על האדמה הקשה.
    הוא מנער את ראשו בכעס ומתחיל לנבוח(howl) בקולי קולות ונראה שהוא רק מתחמם לקרב.
    פוטיצ'אנה מסתער לעברכם כשפיו מתחיל לבעור בלהבות אש אדירות, ראלטס נוהמת בקול רם, מרתיעה מעט את יריבה שעדיין ממשיך לרוץ נחוש. פוטיצ'אנה נושך בחוזקה את ראלטס עם ניב אש הרסני ופוגע בה קשה.

ג'ון-
    אחרי שאתה שוב משבח את ארון, אתה מורה לה מה לעשות וראשה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא רצה לעבר השלדר הפצוע, אבל שניות לפני הפגיעה החזיתית שלדר שולח מבין הסדקים בצדפתו קרן בועות כחולות, אשר מתפוצצות אחת אחרי השנייה על ארון ופוצעות אותה קשה. למרות זאת, היא נוגחת בו עם ראשה מעיפה אותו על גזע עץ.
    שלדר מתאושש מהר והוא וארון מסתערים אחד על השנייה בקרב על הסוף. שלדר שולח עשרות חניתות קרח, ואילו ארון עם טפריה שולחים קדימה, בוהקים באור כסוף ומתכתי מתעמתים ביחד.
    התוצאה הרסנית ושניהם מאבדים את הכרתם אחרי הקרב.
    אתה לא מהסס לרגע ושולח באותו שנייה פוקדור על שלדר, הנכלא בתוך הכדור.
    שלדר נלכד.

אוסטין-
    אחרי שאתם מארגנים לה תיק מלא בציוד, אוכל וחכה אתה מוכנים ליציאה.
    "רגע" אומרת לך ואז רצה לחדר אחורי ועושה שיחת טלפון קצרה "כן. כן. אז את יכולה? כן! יופי מעולה את יודעת איפה המפתח! ואני משאירה לך אותם בסדר?" אתה שומע במהלך השיחה. מיד לאחר מכן, היא חוזרת אליך כשתיקה על כתפה "נזוז?" שואלת ואז יוצאת מפתח את הדלת, מסע מחודש.
    "אז לאן בא לך ללכת מכאן?" שואלת בחיוך ומפזרת את שערה.

לוקאס-
    אתה ואלקיד מתקרבים לעבר המבנה הנטוש למראה, אבל שום דבר לא קופץ עליכם. לעומת זאת מהצד השני, נראה שיש סוג של חגיגה במרכז הפוקימונים כמה מטרים לצד המבנה.
    אתה מחליט ללכת לבדוק את העניין ומוצא בתוך המבנה את האחות ג'וי ועוד גבר גבוה ובלונדיני שעליו כתר על הראש והוא בדיוק מכבה נרות בעוגה 'יום הולדת?' אתה חושב לעצמך.
    אף אחד מהאנשים בחדר לא שם אליך לב.
    גיל! 3>

13. Because lizards can swim
    לוקאס-
    אתה ואלקיד מתקרבים לעבר המבנה הנטוש למראה, אבל שום דבר לא קופץ עליכם. לעומת זאת מהצד השני, נראה שיש סוג של חגיגה במרכז הפוקימונים כמה מטרים לצד המבנה.
    אתה מחליט ללכת לבדוק את העניין ומוצא בתוך המבנה את האחות ג'וי ועוד גבר גבוה ובלונדיני שעליו כתר על הראש והוא בדיוק מכבה נרות בעוגה 'יום הולדת?' אתה חושב לעצמך.
    אף אחד מהאנשים בחדר לא שם אליך לב.
    אחכה שהאירוע יסתיים ואז אכנס לבפנים לרפא את הפוקימונים שלי ואשאל את האחות ג'וי "מה הלך פה לפני רגע? היה לאיש הזה יום הולדת?"

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    איזה אתגר!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לוטד הא?" אומר הילד ומרים פוקדור חדש מכיסו "אז אם כך צא!" קורא בהתלהבות ושולח את הכדור לאוויר מול לוטד המוכן לקרב. מתוך הכדור יוצא פוקימון כחול חמוד למראה. מראהו הכללי מזכיר לך חתול אבל הרבה יותר גדול, אתלטי למראה ובקצה זנבו צומח כוכב צהוב . "שינקס קדימה ניב קרח ואז דחיפה!" קורא הילד. פיו של שינקס מתחיל לזהור באור כחור ואדי קור נאגרים סביב פיו והוא רץ לעבר לוטד שלך.

בהחלט אתגר, לא הסתפקת במתקפות החשמל הסופר אפקטיביות עכשיו גם קרח? 0:
    --
    'שיט' אחשוב לעצמי למראה השינקס החמוד, אך מאיים.
    "לוטאד, השתמש בנהמה ואז הדהמה!" אורה לו, בתקווה שיגרום לשינקס לפספס עם ניב הקרח.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה מחכה בחוץ בקרוב לחצי שעה עד שאתה מתייאש ונכנס במהירות למרכז. האחות ג'וי והאיש מסתכלים עליך מופתעים, אבל האחות ג'וי ניגשת אליך במהירות ומרפאה לך את הפוקימונים.
    "ובכן יש לבחור פה יום הולדת. אז החלטנו לחגוג לו!" אומרת בהתלהבות האחות הנחמדה "זה רובי הוא המנהיג של המכון ליד" מוסיפה בקריצה ואז מציעה לך פרוסת עוגה.

אלון-
    חיחיחי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לוטד נוהם בקול גבוה, אבל זה לא עוצר את שינקס והוא שולח מפיו את הניב קרח שלו, ונושך את לוטד בצד גופו.
    לוטד מתנער ממנו, נראה שהמתקפה לא מזיזה לו כל כך והוא בוהק באור אפל וצללית שלו נשלחת לעבר שינקס, מטלטלת אותו ומעיפה אותו לאחור.
    "שינקס ניצוצות!" קורא הנער בהתלהבות ועשרות גיצים חשמליים נאספים סביב לחיו של הפוקימון החתולי והוא רץ לעבר לוטד שלך.
    גיל! 3>

עמוד 49 מתוך 97 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •