חחחח ראיתי את זה מגיעלוקאס-
"כנראה שאתה צודק" אומר לך ונראה שהוא מתאפס על עצמו ובכך שניכם מתחילים בדרך הארוכה והמתישה עד שתמו כוחותיכם בשעת ערביים מאוחרת "תגיד.. לא נראה לך שהם ינסו להתנקם בנו?" שואל אותך בהתנשמות עמוקה מורגן ומרים אליך את מבטו. העברתם את רוב ההליכה בשתיקה רמה בדיוק כשאתה בא לענות לו נערה בעלת שיער לבן פרוע יוצאת מסבך שיחים שאתה עומד בדיוק לידם ומפתיע אותך "אוי מצט.." מתחילה לומר ואז מסתכלת על מורגן בבהלה "מורגן?" קוראת בדיוק שהוא קורא "ג'וליה?!" ושניהם פשוט דוחפים אותך הצידה ומתחבקים חיבוק ארוך וממושך "חשבתי שאיבדתי אותך" מלמלים אחד לשנייה ואז נפרדים "לוקאס זאת ג'וליה" מציג אותה בפניך ואתה מסתכל עליהם כאילו נפלו על הראש. הנערה, ג'ולייה ניגשת אליך בחיוך ומושיטה אליך את היד בחיוך "כל חבר של מורגן הוא חבר שלי" מוסיפה.
~~~~~
אסתכל על מורגן במבט של 'אופס' ואלחץ את ידה של ג'וליה "כן, נעים להכיר אותך, טוב מורגן אני מניח שלך ולג'וליה יש הרבה להשלים, אני לא אפריע לכם..." אומר ואז אמשיך בקול חצי זדוני שמורגן יבין למה אני מתכוון "ותשמור על קשר...(חוזר לטון רגיל) טוב הגיע הזמן שאני אצא מהמקום הנורא הזה, ביי לכם" אומר ואלך משם 'אני מקווה שהוא לא יעשה מה שאני חושב שהוא יעשה' אחשוב ואציץ אחורה בזמן שאני מתרחק מהם