לוקאס-
"זה בסדר" אומרת טסה "אתה מבין, אני וג'וי אחיות. אבל כל הקטע שלהיות רופאת פוקימונים.." אומרת ומרימה את אצבעותיה ומקפלת אותן כשהיא אומרת רופאת פוקימונים, "לא בדיוק הקטע שלי. אז סוג של עזבתי את המשפחה וסוג של מרדתי במוסכמות של המשפחה, אז האחיות שלי לא כאלה אוהבות את זה" אומרת ונראה שצל כבד חולף על פניה כשהיא מדברת על הנושא.
"רגע, מי אתה בכלל?" שואלת בזעף ומשלבת את ידייה ומתחילה לנער את רגלה בחוסר נוחות.
קארון-
"לא רע בכלל" אומרת תמי מעט מזועזעת בזמן שטרטוויג פותח את פיו שוב ואנרגייה ירוקה עוטפת אותו ואת מיני.
"מיני מהר דחיפה!" קוראת תמיד במעט זעף "קצת טריק מלוכלך הקטע של המשיכה" מוסיפה בציקצוק לשון. מיני מנערת את ראשה, ונראה שמכאיב לה לחשוב על זה ובלית ברירה היא מרימה את ראשה ודוחפת את טורטוויג בזנבה ומעיפה אותו אחורה.
ג'ון-
אתה מהסס טיפה אבל מוציא מהתיק שלך כמה חתיכות מאוכל שאזרת ומשאיר ליד רטטה מסתכל שוב אחורה, ואז ממשיך בדרכך.
לאחר כמה דקות הליכה, אתה יוצא מהעיר לכיוון הדרך לעיר ג'נטה. אתה מוצא את עצמך בחורשה ענקית שהדרך סלולה מאבנים צבעוניות. לפה ושם צומחים כמה שיחים גדולים לצד הדרך. תחושת החום המעיקה בחוץ, מתחילה לרדת ככל שאתה נכנס עמוק יותר לדרך.
אחרי עשרים דקות הליכה, אתה מבחין ביצור קטן הולך לצד הדרך.

שאותו אתה מזהה כווידל.
אלון-
לא בחרת אם אתה רוצה להיות מתאם או מאמן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם ככה כנס" אומר ומסתכל לשמים אשר מתחילים לזהור באור השמש העולה. אתה נכנס למבואה גדולה עמוסה בספרים, מחברות ורישומים. "חכה פה" אומר ומשאיר אותך, במה שנראה שפעם היה סלון.
"שמרתי לך משהו מיוחד" אומר בחיוך "אני בטוח שתסדרו" מוסיף והוא זורק לך פוקדור לידיים. ואז מביא לך במגש עוד חמישה פוקדורים, את הפוקידע היקרה וכמובן מספר טלפון שלו.
"אתה תסתדר מכאן?" שואל בחום.
בלו-
פיצ'ו קופצת באוויר ומבין העיגולים הוורודים על לחייה שולחת ניצוצות של חשמל צהוב אשר נורה לכל עבר ופוגע ברגלייך מעט, אבל ברובו פוגע בספינראק, אשר נופל על האדמה במבט מבולבל ואז קולט אתכן ומרים את גבו האחורי ומכוון מבט מפחיד עליכן. פיצ'ו שבדיוק החניקה צחקוק מהמראה שלך משפשפת את כפות רגלייך, מסתכלת בפחד מהמתקפה של ספינראק וממהרת להסתתר מאחורי רגלייך בפחד.