"מממ... האמת שאת התחנה הראשון שלי כאן ביער. הייתי רוצה להסתובב עוד קצת באיזור הזה" אסביר לה בחיוך. אומר לך ונצא מן המקום. נוציא את גרובייל מהפוקדור בחזרה, שיסתובב לצידי או שיקפץ לו בין העצים שביער. העיקר שיהיה סביב.
"טוב אז, עם מי דיברת? מי הייתה שיחת הפלאפון?" אשאל אותה בדרך החוצה מן המערה. מוכן להתקלות אחרונה במקום הזה ומשתוקק כבר לצאת לטייל ביער.
"עבודה מעולה ארון!" אני אומר לארון עם חיוך שקט וניגש לעברה כדי ללטף את ראשה "מגיעה לך מנוחה טובה, חזרי" אני אומר ומחזיר אותה לפוכדור שלה.
"שלדר אתה גם כן לוחם מצוין, עוד מעט אני אציג אותך לשאר הצוות שלנו אבל בנתיים תנוח, נלחמת בצורה יוצאת מן הכלל!" אני אומר בקול שקט לפוכדור של שלדר ושם אותו על חגורתי.
"זה בהחלט לא היה קרב קל!" אני אומר לדון "אבל היה שווה כל רגע, בסופו של יום לכדתי שלדר!" אני מכריז באוויר "ועכשיו אני אתקדם בחיפוש אחר המערה המסתורית שאומרים שיש ביער פה, הבעיה היא שרק בידריל במצב של להלחם במקרה הצורך.." אני מדבר לעצמי ואז פונה לדון "תודה רבה דון על העזרה והטיפים שהבאת לי, אני עכשיו אמשיך בדרכי בחיפוש אחר המערה שאומרים שיש ביער פה, אולי נראה אחד את השנייה שוב מתי שהוא בעתיד" אני אומר לה בחיוך ויוצא לדרכי יחד עם בידריל לצידי
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
איזה מכון o_oלוקאס-
אתה מחכה בחוץ בקרוב לחצי שעה עד שאתה מתייאש ונכנס במהירות למרכז. האחות ג'וי והאיש מסתכלים עליך מופתעים, אבל האחות ג'וי ניגשת אליך במהירות ומרפאה לך את הפוקימונים.
"ובכן יש לבחור פה יום הולדת. אז החלטנו לחגוג לו!" אומרת בהתלהבות האחות הנחמדה "זה רובי הוא המנהיג של המכון ליד" מוסיפה בקריצה ואז מציעה לך פרוסת עוגה.
~~~
"אממ.. לא תודה, מזל טוב" אסרב בנימוס "אני לא ממש אוהב מתוק (true story)"
''מכון? איפה?" אשאל אותה "את מתכוונת לבקתה הזאת פה ליד?" אומר בחשד 'חשבתי שהמקום הזה נטוש' אחשוב
קארון-
פתחת את עמוד 50 קיבלת איווי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לילה מהנהנת בראשה, אבל לא מרחיבה בעניין. "במקום לחזור עד לבקתה שלי יש לי חברה שגרה באזור. היא תשמח לארח אותנו להלילה" אומרת בחיוך ומתחילה לצעוד לצד דופן גבעה נמוכה מאבנים. לאחר כחצי שעה של הליכה איטית ורוגעה, אתם מגיעים למבנה נטוש למראה ולצד המבנה, על שלט ישן ומחוק, רשום 'מכון' באותיות רישמיות שפעם אין ספק היו מרשימות ויפות.
לילה דופקת על הדלת, אבל אין תשובה בכלל. היא דופקת שוב וגם אז אין תגובה. "היא בטח יצאה לסיור. אני בספק אם יהיה לה אכפת" אומרת בחיוך ושולפת מפתח מצרור מפתחות בכיסה ופותחת את הדלת. אתם נכנסים לבנה רחב ומסודר באופן מפתיע. המבנה מחולק לשלוש מטבח ענקי המחובר לסלון המשקיף לבריכה ענקית, מצד השני של הבית ישנם חדרים עם ספרייה ומה שנראה כמו חדר עבודה ובנוסף יש עוד אולם קטן ובו מדרגות לוליינות היורדות למה שנראה אגף נוסף ותחתון.
"למטה נערכים הקרבות שלה, אבל היא לא תתנגד אם נתארח בסלון" מוסיפה לילה ואחרי חמש דקות מציעה לך ולתמי שתי ספות עם כריות ושמיכות נעימות למראה ואז ניגשת לחדר השינה של המארחת הלא ידועה שלכם וסוגרת אחריה את הדלת.
אוסטין-
"ובכן התקשרתי לחברה שתחליף אותי במכון" אומרת בקול שקט וצועדת לצידך ולצד גרובייל. "זה שהמכון שלי לא רישמי לא אומר שאין לי אחריות" מוסיפה בחצי עקיצה ומחייכת אליך בזמן ששניכם צועדים ביחד בשקט ביער. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה שומע רעש מהענפים הגבוהים מעליכם. אתה מציץ ומבחין בפוקימון מלא בנוצות חומות ועל ראש כמו כתר בצבע אדום.
ג'ון-
אתה משבח את ארון ומחזיר אותה למנוחה בפוקדור שלה ומכניס את הפוקדור של שלדר לכיס גם "יש לך מרכז במרחק חצי שעה הליכה מכאן" אומרת לך דון בחיוך ומצביעה לך מזרחה מהמקום בו אתה עומד. אתה מודה לה ונפרד ממנה בחיוך ובניפוף יד. ואכן אחרי חצי של הליכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן ולידו מבנה קטן מעץ שנראה נטוש למראה.
אתה בוחן את המבנה בעין חשדנית ומבחין בשלט עץ ישן ושחוק שעליו כתוב 'מכון'.
'מכון באמצע השום מקום?' אתה חושב לעצמך ונכנס למרכז ושם מוצא אחות עייפה למראה יושבת ופותרת תשבץ ושותה כוס קפה.
אתה ניגש אליה ומקפיץ אותה. כנראה היא לא רגילה לאנשים. היא מחייכת אליך ולוקחת לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם לאחר כמה דקות בריאים ושלמים.
אלון-
לוטד פותח את פיו ועשרות בועות צבעוניות נשלחות מתחת לשפמו הצהוב לעבר שינקס, אבל הניצוצות שלו חזקים יותר והוא פשוט מפוצץ את כולם לפני שהוא דוחף בכוח את לוטד לאחור וגורם לו לנזק כבד יחד עם הניצוצות שלו.
"עכשיו שוב ניב קרח!" קרוא המאמן באושר לאור מצבו החיובי בקרב הזה.
לוקאס-
"כן זה מכון לא רשמי" אומרת האחות ג'וי "רובי הוא המנהיג שלו. בעבר המכון היה מכון רישמי.. אבל בגלל המיקום המבודד שלו ובגלל שקשה למצוא אותו אגודת הליגה החליטו להוריד את תקן המכון" אומרת ומציצה לעבר הנער הבלונדיני שאוכל עוגה בכמויות.
"תודה רבה האחות ג'וי!" אני מודה לאחות ג'וי בחיוך לאחר שהיא מטפלת בפוקימונים שלי, "עכשיו צאו כולם!" אני אומר וזורק את הפוכדורים של כל הפוקימונים שלי באוויר.
"ארון ובידריל אני רוצה שתקבלו בחום את חבר הצוות החדש שלנו, שלדר!" אני מציג את שלדר לבידריל וארון "שלדר, נעים מאוד, אני המאמן החדש שלך ג'ון!" אני מציג את עצמי בפניי שלדר "אני אשמח עם תצטרף למסע שלי בחיפוש אחריי אחותי הגדולה שנעלמה, אני אשמח אם תסכים לתרום מהכוח ורוח הלחימה שלך למען המשימה שלי, אני מאמין שאתה יכול לתרום לצוות שלי הרבה!" אני אומר לו בחיוך חם ומחזיר אותו ואת בידריל לפוכדור.
"האחות ג'וי, את יכולה להסביר לי על המכון הקטן שנמצא בו ליד מרכז הפוקימונים? המקום נראה נטוש כבר הרבה זמן" אני שואל את האחות ג'וי ומתארגן ביחד עם ארון לצאת לחקור טיפה את המבנה המסתורי
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אבלע את הקיא שעולה לי בעודי רואה אותו בולס את העוגה ואז אלך אליולוקאס-
"כן זה מכון לא רשמי" אומרת האחות ג'וי "רובי הוא המנהיג שלו. בעבר המכון היה מכון רישמי.. אבל בגלל המיקום המבודד שלו ובגלל שקשה למצוא אותו אגודת הליגה החליטו להוריד את תקן המכון" אומרת ומציצה לעבר הנער הבלונדיני שאוכל עוגה בכמויות.
"אז אתה מנהיג מכון? מה דעתך לערוך קרב קצר אחרי שאני ארפא את הפוקימונים שלי?" אשאל אותו
"היי תראי זה פידג'יוטו!" אומר ואסמן לה. "באלך לנסות לתפוס אותו או להילחם בו? לי אין בו עניין" אוסיף לשאול אותה בנחמדות.
במידה וגם לה לא יהיה, נניח לפדג'יוטו לנפשו ונתקדם. לאחר מכן אשאל אותה להפיג את השקט "ג'ניפר, בתור אחת שחיה כאן ביער זמן רב. אם באיזור שלך בו ביקרתי היו כמעט ברוב מוחלט פוקימוני רעל. אז יש מקומות ביער שמאוכלסים בסוגים ספצייפים-אחרים של פוקימונים? איך זה בדיוק עובד כאן?"
אלון-
איך שאתה אומר לו מה לעשות, אתה מבין שעשית טעות. ניב הקרח של שינקס מקפיא את אקדח המים לגמרי, יוצר מראה מרהיב של גייזר קפוא, אבל הבעיה היא שהקרח הקפיא גם את פיו של לוטד, והוא מוצא את עצמו תקוע ולא יכול לזוז בכלל, חשוף למתקפות של שינקס.
"חשבת שאני מאמן מתחיל? השינקס שלי יודע עוד כמה טריקים! ניב אש!" קורא הילד בקול בטוח ומעט מתנשא. שינקס שלו מזנק לאוויר ופיו מתחיל להעלות אש ולהבות עבות והוא נוגס בחוזקה בלוטד, פוצע אותו קשה עד מאוד.
ג'ון-
"בוודאי" אומרת בחיוך "ובכן בעבר, לפני שהיער השתלט על האזור היו פה כמה ערים קטנות שבכל אחת מהן ישנו מכון רגיל למדי. כשהיער השתלט על הכל הערים נהרסו וננטשו לצמחייה אשר השתלטה על הכל. מאז הליגה החליטה להסיר את חסותה מהמכון והוא הפך למכון לא רשמי. אם אתה מנצח בקרב אתה לא מקבל תג או משהו.. רוב האנשים היום שמגיעים לפה זה בעיקר במקרה וגם אז.. לא יוצא להם כלום מזה אז הם מוותרים וממשיכים בדרכם למכון הרישמי שנמצא יומיים הליכה מכאן" מספרת לך האחות ג'וי בזמן שהפוקימונים שלך מכירים אחד את השני ונראה שהם מסתדרים ביחד.
לוקאס-
כבר ריפאה לך אותם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנער מסתכל עליך מכף רגל ועד ראש ואז בולע את פרוסת העוגה "לא כזה בא לי ביום הולדת שלי.." אומר לך בשקט וחוזר לפרוסה נוספת.
ג'ף-
אכן.. לא משהו
אבל אתה יכול להשתמש בבלבול על משהו אחר לטובתך.. תחשוב על זה כמו טלקינזיס..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רלאטס מתנערת מהמכה הקודמת של פוטיצ'אנה הפראי ושוב מרימה את ידייה, ובועת אור ורודה מקיפה אותה ונשלח ממנה קרן אור ורודה אשר פוגעת ישירות בפרצופו של פוטיצ'אנה- מעיפה אותו לאחור.
"צוות כפול!" אתה קורא, אבל מבין שאין לזה טעם כי הוא נרדם במקום "קדימה כוח סודי שוב!" אתה קורא בחצי התלהבות וקרן ורודה אחרונה נשלחת מראלטס ומחסלת את פוטיצ'אנה.
קארון-
"האמת לא ממש" מלמלת לך בשקט תמי, אבל למרות זאת אתה משחרר את מורקרו שלך ומורה לו לשמור עליכם בזמן שאתם מנמנים "קארון?" שואלת תמי מספה הסמוכה לך "מה?" אתה שואל אותה ומתיישב, חסר עייפות. "אני רוצה להביא לך משהו" אומרת וקמה במהירות מהספה ומתחילה לפשפש בתיקה ואז חוזרת עם פוקדור אדום ונוצץ ומגישה לך אותו "לכדתי את הפוקימון בפנים לפני זמן מה.. אבל אני לא חושבת שאני אשתמש בו" אומרת לך בקול שקט "אבל אתה נראה תוכל ליהנות הרבה יותר ממני" מוסיפה בחיוך ואז חוזרת לספה, נשכבת עם גבה אליך ועד מהרה נרדמת.
אוסטין-
תמי מסרבת למראה הפוקימון, ונראה שהיא מעט סולדת ממנו "מנהיגת רעל.. הלו" אומרת כדרך אגב ומרימה את אצבעה באוויר ומנידה אותה לכאן ולכאן.
"ובכן אני יודעת שיש טיפה צפונה מפה, להקה של סטנטלרים. ואילו מזרחה מכאן ישנם להקה של ויקטריבלים טיפה קניבלים" אומרת "אני לא הייתי מעיזה להתקרב לשם, אפילו לא עם צוות מלא" אומרת ואתה רואה צל עובר על פניה.
"אבל אם אתה מחפש פוקימון ספציפי יכול להיות שאני אדע לכוון אותנו לשם. יש גם אגם באזור כאן. יש פה כמה פוקימוני מים מיוחדים" מוסיפה בחיוך.
רעיון נחמד למרות שזה לא ממש ההתקפה אבל אני איישם אותו בקרב האבוד הבא
אם אני רוצה לתפוס פוקימון. באיזה שלב הוא הכי חלש וניתן לתפיסה אצלך? באנימה כשהוא מעולף אפשר ובמשחקים צריך שהוא פשוט ממש ״יתעייף״, איפה אתה על הסקאלה?
ותגיב על מה שרשמתי בנו״ד
---
׳זה היה קל׳ אחשוב ואלטף את הראש של רלטס ״כל הכבוד לך! את מצויינת!״
אחזיר אותה לפוקדור ואמשיך להתקדם בדרך 25 לכיוון היעד הבא.
׳אני חייב ללמד אותה עוד מהלכים׳ אחשוב ׳בקרב הבא מול פוקימון אופל אולי לא יהיה לי מזל׳
בחיוך נחרד במיוחד () אשמע לדבריה ואחשוב 'וויקטריבלים קניבלים?! הולי שיט מזה המקום המטורף הזה!!!'
אנסה להתעשט ואשיב לה "אגם את אומרת? היי אני אשמח לבקר שם, קדימה, תובילי!" ואלך אחריה ברצון, אביט סביב היטב אולי להיתקל בעוד איזה פוקימון מעניין עד שנגיע לשם. אבחן טוב טוב את היער מעתה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)