"טנגלה הזה לא פרייאר" אני מסנן בשקט "בידריל תשתמש בעוקץ כפול ובחיתוך!" אני פוקד במהירות על בידריל.
"ארון עבודה מעולה עד עכשיו!" אני אומר לארון בשמחה "עכשיו תשתמשי בדחיפה ושוב פעם בתפריי מתכת!" אני פוקד עליה.
'זה בהחלט קרב לא פשוט, למרות שזה כבר לא מכון רשמי אני עדיין נלחם מול מנהיג מכון!' אני חושב לעצמי בהתרגשות ואש עולה בעיניי
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
סורי שאני מצוטט ככה...
~~~
״ששש... אני יודע מה אני עושה!״ אומר אל ג׳ניפר בקול רם.
אחשוב במרץ על פתרון ואדריך את גרובייל ״הכל בסדר חבר כלום לא נגמר. קח כמה נשימות עמוקות ותוציא בשלישית שתיהןה עמוקה במיוחד ורד מטה על המים!״ אסיים ואמתין בסבלנות לקנות את תמימותו של ג׳ירפריג.
כשאצליח אפרוץ בפקודה ״עכשיו גרובייל נשימת דרקון מן המים היישר לפניו!״ ומיד אוסיף ״פרוץ בעקבותיה החוצה ונשך אותו חזק חזק בעורפו! ולבסוף חבוט את ג׳ירפריג לעץ שממול!״
ג'ף-
האנימה לא באמת אינדיקציה מבחינתי.. הדבר היחידי שאני מתייחס אליה זה רק בשביל לתאר את המתקפה.
מה שהיא עושה באמת זה לפי המשחקים .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ראלטס נגד הציפור, שטרם שמה לב אליך, לפני ששיחררת את ראלטס מהפוקדור שלה. ראלטס יוצאת ומתחילה לזהור באור כחול בהיר, מרימה את ידיה לאוויר ובתנועה כמו של מפעילת בובות. הציפור בוהקת באותו אור ומתחילה לרחף באוויר, בלי שליטתה והיא מתנגחת בעשרות ענפים, בזמן שראלטס מזיזה את ידיה בכישורים מופלאים.
לפתע, הציפור משתחררת משליטתה של ראלטס והיא טסה במהירות לעבר רלאטס ומתחילה לנקר אותה בגופה במקומות שונים.
אלון-
גרידי!!!
קיבלת כבר :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה, בראד וסקיפלום מתחילים ללכת באיטיות, מנסים לפלס לכם את הדרך בעקבות היציאה מהיער. היום מתחיל להחשיך, ואתם מוצאים את עצמכם הולכים בלילה אפלולי וקריר, שמאט את קצב התקדמותכם.
"חייבים לעצור לבנות מחנה" מתלונן בראד מאחור, ובלית ברירה אתה נאלץ להקשיב לו.
גם עם ההבזק של סקיפלום, אינך רואה את כל הדרך במלואה, וכבר נפלת מספר פעמים וחתכת את ידיך מספר פעמים.
אתם סורקים את היער בעקבות איזו קרחת יער קטנה, ואכן מוצאים אחת, וממש בהמשך הדרך אתה רואה כבר אגם נוסף, קטן יותר מהקודם שבו לכדת את לוטד.
בראד מקים במהירות מדורה ועליה הוא כבר מניח קלחת ענקית ומתחיל לקצוץ בצלים ותפוחי אדמה וזורק לקדרה.
"אולי כדאי שתארגן לנו גדר או משהו? לא בא לי להיתקל בפוקימונים טרדנים בזמן הלילה" שואל אותך בחיוך בזמן שהוא קוצץ גם גזרים וזורק לקלחת, בדיוק בזמן שלהקת זובאט חולפת מעליכם במהירות.
ג'ון-
נחוש והחלטתי אתה שולח את הפוקימונים שלך להתקפה.
בידריל מזנק לעבר טנגלה, אשר מנסה שוב את התרגיל שלו, אבל בידריל משסף את הגפנים בתנועה חדה ומהירה, בעזרת החיתוך ואז דוקר את טנגלה בחוזקה פעמיים, ומעיף אותו לאחור, שם הוא מסתבך עם הגפנים שלו ומחליק על פרצופו.
מהצד השני, ארון רצה לעבר טרופיוס ודוחפת אותו, אבל הוא מגיב באכילת אחד מהפירות הצומחים על ראשו, ואז פותח את פיו וגל חשמלי נשלח ממנו לעבר ארון, מקיף אותה בבועת אור, אשר מחשמלת אותה בחוזקה.
ארון לא נראה שהיא הולכת לוותר ורצה לעבר טרופיוס וטפריה שולחים קדימה, בוהקים וזוהרים ובתנועה חדה אחת משספת אותו לאורך גופו, והוא צורח מכאב.
לפתע, גפן ארוכה לוכדת את ארון, מושכת אותה לאחור ומרסקת אותה על האדמה.
אתה מסתכל מופתע, ורואה שטנגלה שלח את הגפן, הם העבירו את הקרב. טנגלה נעמד מול ארון, ואילו בידריל מוצא את עצמו מול טרופיוס. לפתע, בידריל בוהק לרגע וטס במהירות שיא, מצד לצד עולה ומתהפך במהירות אדירה, ובמיומנות רבה, לעבר טרופיוס, ומכה אותו מספר פעמים.
בידריל למד אקרובטיקה- acrobatics!
"זה לא הסוף!" קורא רובי בהתלהבות "טנגלה מתנה טבעית! טרופיוס סופה!" מכריז במהירות ומורה עם ידו על הפוקימונים שלך.
אוסטין-
גרובייל מהנהן בראשו, ואז נושם במהירות וצולל לתוך מי האגם. גופו דמוי הלטאה, מתמודד מעולה עם המים והוא נשאר מספר רגעים בתוך המים. ג'ירפאריג מתקרב ומסתכל לראות מה קורה עם גרובייל, אבל להבה ענקית, ירוקה וסגולה נשלחת לעברו בסילון אדיר, מעיף אותו על האדמה. גרובייל שוחה במהירות לעבר גדת האגם ואז קופץ במהירות לעבר הפוקימון המסחורר, שבדיוק מצליח לעמוד. גרובייל, טופס את גרונו של ג'ירפאריג עם פיו, מסתובב במהירות, כששיניו נעוצות עמוק בצווארו הארוך של הפוקימון המופחד, ואז בתנועת סיבוב חדה, הוא מסתובב באוויר, מחטיף בעצמה בצד ראשו של ג'יראפריג ומעיף אותו על גזע עץ.
ג'ירפאריג לא יכול להלחם יותר.
אתה מתלהב ואתה וגרובייל מעבירים כיף גבוה אחד לשני, שנראה שהוא מרוצה מאוד מעצמו מהקרב.
'הו וואו, זובאט..' אחשוב לעצמי ואתבונן בהם.
"אוקיי, צאו החוצה גאנג!" אורה לפוקימונים, ואשלח את האודישים, סנפלורה ולוטאד החוצה. "עלינו לארגן גדר קטנה" אומר לפוקימוניי.
"סנפלורה, סקיפלום ולוטאד בואו איתי" אומר, ואז אביט על האודישים. "אודיש הרחק את הזובאטים על ידי שימוש בריקוד מנדנד, אודישית השתמשי בכוח טבעי!" אורה להם.
בינתיים אורה לסקיפלום לתקוף בהבזק בחיפוש אחר ענפים, אותם אתפוס עם סנפלורה, ואת חלקם אניח על לוטאד שייקח אותם אל עבר המחנה. כמובן שלאחר שנאסוף, אבנה גדר.
ספוילר
אלון-
אתה מציב את אודיש ואודישית להגנה כזקיפים והם מתחילים להלחם בלהקת הזובאטים, בזמן שאתה עם הקבוצה השנייה מתחילים לקושש ענפים וזרדים מהאדמה. ועד מהרה, אתם מארגנים מספיק ענפים וזרדים בשביל לבנות אפילו בית עץ קטן.
בינתיים אתה והצוות שלך מתחילים לבנות גדר ובראד מכין לכולכם ארוחת ערב.
אחרי שהגדר בנויה, בראד מגיש לכל אחד מכם צלחת עמוסה באוכל, מאיפשהו הוא הקריץ גם לחם אפוי וטרי.
בדיוק שאתה בא להתחיל לבלוס, אודיש חוזר אליך, ובצמוד אליו אתה רואה פוקימון אחר, מעט מכוער בעל ריח חזק ומצחין. אודיש נראה שהוא מכיר את הפוקימון המוזר הזה.
אתה בוחן שוב ורואה את הגודל המוזר והלא צפוי, אודיש שלך התפתחה בזמן שהיא נלחמה בלהקת הזובאט.
"וואו היא מסריחה!" צורח בראד ומכסה את אפו בידיו, ואכן גם אתה מתחיל לא להעריך במיוחד את הריח המצחין שלה שעולה סביבה. "תחזיר אותה לכדור שלה! גלום לא מסוגלים לשלוט בריח שלהם" מתחנן בראד ומתרחק לקצה הגדר.
ג'ף-
ראלטס מתחילה לנהום בכל גבוה וצרוד, אבל טיילו מגיבה באותו אופן והיא נוהמת לעבר ראלטס, ואז יוצאת לעבר ראלטס כשמקורה בוהק באור לבן ובהיר, אבל היא מופגזת בקרן אור ורודה השולחת אותה לעבר גזע עץ שם היא מתרסקת בעצמה עזה.
'הראלטס הזאת משהו מיוחד' אתה חושב לעצמך 'זאת לא עצמה רגילה' אתה מהרהר לעצמך, אבל המחשבות האלה נעלמות במהירות ממוחך. היא יכולה לקרוא את המחשבות שלך אחרי הכל.
אוסטין-
"רק שתדע.. גרובייל כבר היה צריך ללמוד מרדף עד עכשיו" אומרת בקול מעט מתנשא ג'ניפר, אבל מנידה בראשה ומתחילה ללכת יחד איתך. "ממש מוזר לראות באזור הזה ג'ירפאריג" מספרת לך "הם לרוב גרים באזור הספארי או בפרדס התפוחים.. פעם ראשונה ראיתי פה פוקימון כזה" מוסיפה, אבל מבטלת את עצמה במהירות.
לאחר כמה דקות הליכה, אתה מביט לאופק, ומבחין בפוקימון קטן וכחול בהמשך הדרך. נראה שהוא מוקף בעננים לבנים, עד שאתה מבין שאלו הכנפים שלו.
אתה שולף את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון היא לא אחרת מסואבלו.
היא עפה במהירות מענף לענף ואינה מתייחסת אליכם בכלל "איף עם הציפורי שיר האלה" אומרת ומרימה גבה ג'ניפר ומתחילה ללכת לכיוון אחר.
"אלקיד אנחנו חייבים לעוף מכאן אתה לא תצליח להילחם בכולם פה לבד" אומר לו "תשתמש בזריזות על הרצפה כדי להעיף אבק לאוויר ואז נרוץ מכאן" אומר ואחכה שמסך העשן יעלה כדי לברוחלוקאס-
מבולבל ומותש אתה פונה נואש למנהיג הלהקה, אבל נראה שהוא פשוט מגן על הטריטוריה שלו מפני פולשים. אלקיד טוען באגרופו עצמה עזה, והוא חובט היישר בסטנטלר, היישר במרכז ראשו ומעיף אותו לאחור על חלק מהלהקה שלו.
הוא מתנער בזעם ורץ בדחיפה נוספת לעבר אלקיד, אבל אלקיד מתחמק במהירות מהמתקפה, גורם לסטנטלר להתרסק על האדמה הקשה.
'אני חייב למצוא דרך לצאת מכאן' אתה חושב לעצמך בזעם ומסתכל סביב, אבל בגלל גדר העדר, הכל נמנע ממך להתקרב.
אלקיד מרים את ידיו מושטות קדימה וגל של ברק כחול נשלח מתוכו ומפוצץ על סטנטלר בחוזקה.
אלקיד למד גל הלם- shock wave.
״היי לא, חכי רגע!״ אקרא אל ג׳ניפר ומבלי לחכות לה כלל ארוץ בעקבות הסוואבלו הזה..
׳סוף-סוף פוקימון מעניין, משהו בסוואבלו הזאת אומר לי שהיא הפוקימון הבא שאני צריך ללכוד׳ תוך כדי ריצה אומר ״ציפור השיר הזאת תיהיה שלי!״ מתנשף קלות. בין השיחים והעיצים אתאמץ לא לאבד את הסוובלו הזאת. ברגע שיהיה לי איתה קשר עין ישיר אזרוק גבוה אל עץ את הפוקדור של ספינראק. ואומר ״גרובייל נתר במהירות בין הענפים שלח בזריקה את ספינראק מעלה אל סוואבלו!״
ואז אוסיף לדבר לעכביש הקטן ״ספינראק ירי חוט אל עבר סוואבלו וזלול חזרה את החוט היתפס עליה במהירות ותשתמש בלפיטה!״
עוד שנים. מחר מחזירים אותו כי יש להם כמה שאלות עליו אבל הם יקחו אותו באותו יום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אומר לתמי:" שננוח קצת?". אתקרב לעבר האגם ואוציא את הפוקימונים שלי. אומר":כולם, נוחו! חפשו קרב אם אתם רוצים!". לאחר מכרן אתיישב על שפת האגם ואשכשך במים עד כף ידי
~~~~~~~~;
man אשכשך נשמע רע
ספוילר
אלון-
אתה מחבק את גלום, ותחושת בחילה עולה על פניך, ונראה שהדבר פוגע בגלום שלך, ועוד יותר מזה שאתה מבקש מאודיש לפזר את האבקה המתוקה שלו.
הריח מתפשט מעט ומרגיע את הרוחות ואת סירחונה של גלום. אתה מתיישב וחוזר לאכול, כשלפתע אתה מרים את מבטך ועשרות פוקימונים עומדים מחוץ לחומה שזה עתה בנית, מסתכלים עליכם ומבט רעב בעיניהם. הריח כנראה התפשט יותר מידי והפוקימונים נמשכו לריח המתוק של אודיש.
לוקאס-
אלקיד פורס את ידיו ועשרות כוכבים נשלחים על האדמה, מפזרים אבק לכל עבר, מקשים על עדר הסטנטלר לראות, וזה מקל עליכם לברוח. אבל אחרי כמה רגעים של ריצה מהירה, אתה קולט שהעדר עדיין בעקבותיך. אתה ממשיך בריצה צורח להם שיניחו לך, אבל לא נראה שהם מתכוונים, זה כאילו מישהו שולט בהם.
מבין השיחים אתה רואה צללית של דמות שקופצת במהירות בין העצים, עד שהיא נעלמת. אתה פוזל אחורה ורואה שהעדר נעלם, אבל הם הובילו אותך לחלק מרוחק ודליל של היער, ונראה שאתה עומד בצילה של גבעה קטנה, באמצע קרחת היער.
אוסטין-
בתרגיל אקרובטי מיוחד, ספינראק מוצא את עצמו מעל סואבלו, שנבהלת ונופלת על האדמה, בזמן שספינראק קושר אותה בחוזקה עם החוט שלו, ואז כובל אותה בעזרת רגליו הקטנות. סואבלו נאבקת, אבל אז מתחילה לשיר בקול גבוה ורם, שיר איטי ורגוע, אשר במהירות מרדים את ספינראק, אשר נרדם ומרפה את אחיזתו בפוקימון הקטנה. ואז בסיבוב מהיר, היא מתהפכת באוויר וכשמקורה זוהר באור לבן ובהיר, היא מנקרת בחוזקה את ספינראק.
בינתיים, ג'ניפר חוזרת אליך ונראית מעט משועממת.
ג'ף-
התעלף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה ממשיך ללכת בדרך הארוכה, וכשלפתע, אתה מבחין מרכז קטן בצידי הדרך. 'אין יותר טוב מעכשיו' אתה חושב לעצמך ונכנס לרפא את הפוקימונים שלך. מקבלת אותך במרכז אחות ג'וי חביבה למראה שלוקחת את הפוקדורים שלך בשמחה ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם בחיוך.
"משהו נוסף?" שואלת, וכשאתה עונה בשלילה "אין בעיה שיהיה לך יום טוב!" אומרת בחיוך.
אתה יוצא מהמרכז, ומרים את עינייך לשמים ורואה על אחד מהעצים פוקימון אפור- חום נח לו בשקט.
קארון-
אוי לא
מה עם המשחק שלך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הפוקימונים שלך, והם הולכים להסתובב בקרבת מקום, נשארים בטווח ראייה שלך, בזמן שאתה מתיישב על שפת האגם ומכניס את רגליך למים. תמי עושה אותו דבר ומתיישבת קרוב אליך.
"היער הזה פשוט לא נגמר" אומרת ואתה רואה את התשישות שלה. "כן לא ישנו באמת כבר כמה זמן" אתה אומר לה ומסתכל לעבר האגם. לפתע כאב עצום עולה מרגלך, ואתה מבין שמשהו נשך אותך ומרים במהירות את רגלך מהמים. אתה רואה שפוקימון אדום וקטן נתפס בבוהן הגדולה שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)