Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 97 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1446
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    סקיפלום טסה במהירות אדירה לעבר ביבראל, אשר מסתובבת באוויר, מתכוונת לחבוט בזנבה, אשר נראה שעוד מים מתחילים להצטבר סביב הזנב העבה שלה. סקיפלום מתמרנת באוויר, בדרך המפתיעה אותך, והיא מנתרת במהירות מתחת לסנטרה של ביבראל, ובתנועה חדה מעיפה אותה לאוויר, מרסקת אותה על ענף עץ גבוה.
    "לא ביבראל!" קורא הילד ומחזיר אותה לפוקדור שלו, לפני שהיא תתרסק על האדמה "מי היה מאמין שאני אפסיד לסקיפלום" אומר הילד בחצי צחוק ומחייך אליך "זה היה קרב ממש טוב! תודה למדתי המון!" אומר בחיוך ואז נעלם בין השיחים, משאיר אותך ואת בראד לבד.
    אני אמור לקבל ממנו כסף?~ ם:
    --
    "סקיפלום, היית נהדרת" אברך אותה, ואביט אל שאר פוקימוניי.
    "חיזרו כולם" אומר, ואחזיר את כולם מלבד סקיפלום. "קדימה.. בואו נצא מהיער הזה" אומר לעבר בראד, בעודי מוביל עם סקיפלום.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    לוקאס-
    אלקיד מזנק לאחור ומצמיד את ידיו ואז פורס אותן לצדדים ושולח לאוויר עשרות כוכבי אור בוהקים נשלחים במהירות לעבר סטנטלר. שניות לפני הפגיעה, בועת אור כחול מקיפה אותו, וכל הכוכבים מתנפצים על הבועת אור וסטנטלר נשאר מוגן.
    'הוא מנהיג העדר.. הוא לא יהיה פשוט' אתה חושב לעצמך וחושק שיניים ומורה לאלקיד לחמוק מהמתקפות של סנטנטלר, עד שתחשוב על אסטרטגיה, אבל אין לאלקיד לאן לברוח מכיוון שאתם מכותרים סביב העדר, שהולך ומתקרב אליכם, כשקרניהם שלוחים קדימה.
    אלקיד מצליח להתחמק מכמה דחיפות של מנהיג הלהקה, אבל נראה שהבריחה מתישה אותו, ולא נראה שהוא יצליח לעמוד לעוד זמן מה.
    לפתע, ממש מאחורי אלקיד, אתה מבחין בצילו שלו מתחיל להימתח אחורה, ולעלות למעלה ואז צלו שלו דוחף אותו על האדמה.
    'גם הדהמה הוא יודע?' אתה חושב במרמור.

ג'ון-
    בידריל וארון יוצאים לכיוונים שונים בתיאום כמעט מוחלט. בידריל מנופף בכנפיו במהירות על, עד שכמעט אינך רואה אותן, והוא עף גבוה לאוויר, משלח עשרות מחטי רעל קטנים ודקים לעבר טנגלה. אבל הוא עושה משהו שאינך ציפית לו. הוא שולח גפן ארוכה וכחולה מבין סבכיו, ואז מתחיל לסובב אותה במהירות אדירה, יוצר מחסום בינו לבין העוקצי רעל של בידריל, ומעיף אותם לכל עבר.
    לעומת זאת, לארון הולך מצויין. היא רצה לעבר טרופיוס כשידה הקטנה בוהקת באור מתכתי וכסוף, ובתנועה מהירה, קופצת באוויר משספת את האבנים אשר חוסמים את טרופיוס מתזוזה, ובתוך כדי גורמת לו לנזק כבד.
    מיד לאחר מכן היא מזנקת קדימה כשראשה בוהק באור לבן, אבל היא נתקעת בראשייה מצידו של טרופיוס ושניהם נהדפים לאחור. שקולים בכוחותיהם.

ג'ף-
    התמדה זה בין 2-3 מתקפות של היריב עד שהוא יכול לקוף בעצמו :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלפה מסתערת על סידוט, חובטת בו בידה הקטנה, מעיפה אותו על הצד, בזמן שהוא מתפתל בכאב, אבל למרות זאת הוא נעמד על רגליו, מעט מטושטש.
    "חסלי אותו סתירה כפולה" אומרת המאמנת ומרימה את אפה גבוה ומשלבת את ידיה. "אם הייתי יודעת שזה היה כל כך זריז.." מתחילה לומר לך "לא הייתי מציעה מלכתחילה!" מתנשאת מעליך.
    אתה בתגובה רק מחייך ומצביע על סידוט שלך, אשר ספג ארבע סתירות ישירות מקלפה החייכנית.
    באותה שנייה, קרן אור אדומה, מלאת אנרגיה וזעם נשלחת מקדקוד ראשו של סידוט, ומעיף את קלפה לאחור בעצמה אדירה, שאפילו אתה מופתע ממנה. 'טוב אחרי הכל זה מחזיר את עצמת המתקפות של קלפה לעצמה' אתה חושב לעצמך בגאווה.
    "כדור צל!" אתה קורא, והמאמנת נראית מעט מבולבלת, כשכדור צל ענקי נוצר לפי פרצופו של סידוט ונשלח במהירות לעבר קלפה, אשר נפגעת ישירות.
    "אגרוף סחרור!" מכריזה המאמנת של קלפה, וידה הקטנה זוהרת שוב באור בהיר, אבל נראה שהאור בקצוות בוהק בצהוב מעט.

קארון-
    נסלח לך.. מתי חוזר לך המחשב? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "אני יותר מקווה לא לראות את המאמן מאשר את הסוויפר" פולטת לאוויר תמי, אבל אתה מתעלם מזה במהירות. אתה משחרר את יאנמה ונותן לה את המתנה שקיבלת זה עתה מלילה והיא אוכלת את הממתק הנדיר בתאבון. "חמודה" אומרת תמי ומלטפת את ראשה של יאנמה, כשלפתע היא מתחילה לזהור באור בהיר ובוהק, וגופה גודל ומעקל והיא צומחת ליצור משונה, פראי ומרושע במעט למראה .
    יאנמה החמודה שלך התפתחה ליאנמגה.
    היא מתעופפת במהירות שיא מצד לצד, נעלמת כשהיא זזה, וכל מה שאתה שומע זה את רעש רפרוף הכנפיים המחריד שהיא עושה כשהיא עפה לכל עבר.
    אתה מחייך ומחזיר אותה לכדור שלה ובכך אתה ותמי ממשיכים ללכת בדרכם לעבר דרך נאמור.
    אחרי חצי שעה ארוכה של הליכה, אתה מבחין שהיער מתחיל קצת להידלל, ואתה מוצא את עצמך מול אגם יחסית גדול, רחב ידיים המוקף מכל עבר בעצים ופה ושם אתה מבחין בקבוצת פוקימונים שוחים, או שותים ממי האגם.

אלון-
    סקיפלום טסה במהירות אדירה לעבר ביבראל, אשר מסתובבת באוויר, מתכוונת לחבוט בזנבה, אשר נראה שעוד מים מתחילים להצטבר סביב הזנב העבה שלה. סקיפלום מתמרנת באוויר, בדרך המפתיעה אותך, והיא מנתרת במהירות מתחת לסנטרה של ביבראל, ובתנועה חדה מעיפה אותה לאוויר, מרסקת אותה על ענף עץ גבוה.
    "לא ביבראל!" קורא הילד ומחזיר אותה לפוקדור שלו, לפני שהיא תתרסק על האדמה "מי היה מאמין שאני אפסיד לסקיפלום" אומר הילד בחצי צחוק ומחייך אליך "זה היה קרב ממש טוב! תודה למדתי המון!" אומר בחיוך ואז נעלם בין השיחים, משאיר אותך ואת בראד לבד.

אוסטין-
    "תגיד לו להשתמש במרדף" אומרת בגילגול עיניים ג'ניפר, שעברה לשבת על אבן על שפת המים. "מה?" אתה שואל והיא מגלגלת את עינייה ופוטרת את העניין.
    גרובייל מצליב את עליו ומסתער לעבר ג'ירפאריג משסף אותו כשלוש פעמים, לפני שהוא קופץ לאוויר, נתלה על ענף גבוה, מסתובב כמה פעמים, תופס תאוצה לעבר הנחיתה על ג'ירפאריג.
    הוא מצליב את עליו הבוהקים, בצורת איקס, ואז נוסק במהירות לעבר הפוקימון ארוך הזנב, שנראה כאילו חיכה לזה, והוא מסתובב במהירות ומראה את זנבו השחור לעבר ג'ובייל, ואז פשוט בועט לפוקימון שלך בלסת, על רגלו האחורית, מעיף אותו למי האגם.

"טנגלה הזה לא פרייאר" אני מסנן בשקט "בידריל תשתמש בעוקץ כפול ובחיתוך!" אני פוקד במהירות על בידריל.
    "ארון עבודה מעולה עד עכשיו!" אני אומר לארון בשמחה "עכשיו תשתמשי בדחיפה ושוב פעם בתפריי מתכת!" אני פוקד עליה.
    'זה בהחלט קרב לא פשוט, למרות שזה כבר לא מכון רשמי אני עדיין נלחם מול מנהיג מכון!' אני חושב לעצמי בהתרגשות ואש עולה בעיניי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לוקאס-
    אלקיד מזנק לאחור ומצמיד את ידיו ואז פורס אותן לצדדים ושולח לאוויר עשרות כוכבי אור בוהקים נשלחים במהירות לעבר סטנטלר. שניות לפני הפגיעה, בועת אור כחול מקיפה אותו, וכל הכוכבים מתנפצים על הבועת אור וסטנטלר נשאר מוגן.
    'הוא מנהיג העדר.. הוא לא יהיה פשוט' אתה חושב לעצמך וחושק שיניים ומורה לאלקיד לחמוק מהמתקפות של סנטנטלר, עד שתחשוב על אסטרטגיה, אבל אין לאלקיד לאן לברוח מכיוון שאתם מכותרים סביב העדר, שהולך ומתקרב אליכם, כשקרניהם שלוחים קדימה.
    אלקיד מצליח להתחמק מכמה דחיפות של מנהיג הלהקה, אבל נראה שהבריחה מתישה אותו, ולא נראה שהוא יצליח לעמוד לעוד זמן מה.
    לפתע, ממש מאחורי אלקיד, אתה מבחין בצילו שלו מתחיל להימתח אחורה, ולעלות למעלה ואז צלו שלו דוחף אותו על האדמה.

ג'ון-
    בידריל וארון יוצאים לכיוונים שונים בתיאום כמעט מוחלט. בידריל מנופף בכנפיו במהירות על, עד שכמעט אינך רואה אותן, והוא עף גבוה לאוויר, משלח עשרות מחטי רעל קטנים ודקים לעבר טנגלה. אבל הוא עושה משהו שאינך ציפית לו. הוא שולח גפן ארוכה וכחולה מבין סבכיו, ואז מתחיל לסובב אותה במהירות אדירה, יוצר מחסום בינו לבין העוקצי רעל של בידריל, ומעיף אותם לכל עבר.
    לעומת זאת, לארון הולך מצויין. היא רצה לעבר טרופיוס כשידה הקטנה בוהקת באור מתכתי וכסוף, ובתנועה מהירה, קופצת באוויר משספת את האבנים אשר חוסמים את טרופיוס מתזוזה, ובתוך כדי גורמת לו לנזק כבד.
    מיד לאחר מכן היא מזנקת קדימה כשראשה בוהק באור לבן, אבל היא נתקעת בראשייה מצידו של טרופיוס ושניהם נהדפים לאחור. שקולים בכוחותיהם.

ג'ף-
    התמדה זה בין 2-3 מתקפות של היריב עד שהוא יכול לקוף בעצמו :X
    קלפה מסתערת על סידוט, חובטת בו בידה הקטנה, מעיפה אותו על הצד, בזמן שהוא מתפתל בכאב, אבל למרות זאת הוא נעמד על רגליו, מעט מטושטש.
    "חסלי אותו סתירה כפולה" אומרת המאמנת ומרימה את אפה גבוה ומשלבת את ידיה. "אם הייתי יודעת שזה היה כל כך זריז.." מתחילה לומר לך "לא הייתי מציעה מלכתחילה!" מתנשאת מעליך.
    אתה בתגובה רק מחייך ומצביע על סידוט שלך, אשר ספג ארבע סתירות ישירות מקלפה החייכנית.
    באותה שנייה, קרן אור אדומה, מלאת אנרגיה וזעם נשלחת מקדקוד ראשו של סידוט, ומעיף את קלפה לאחור בעצמה אדירה, שאפילו אתה מופתע ממנה. 'טוב אחרי הכל זה מחזיר את עצמת המתקפות של קלפה לעצמה' אתה חושב לעצמך בגאווה.
    "כדור צל!" אתה קורא, והמאמנת נראית מעט מבולבלת, כשכדור צל ענקי נוצר לפי פרצופו של סידוט ונשלח במהירות לעבר קלפה, אשר נפגעת ישירות.
    "אגרוף סחרור!" מכריזה המאמנת של קלפה, וידה הקטנה זוהרת שוב באור בהיר, אבל נראה שהאור בקצוות בוהק בצהוב מעט.

קארון-
    "אני יותר מקווה לא לראות את המאמן מאשר את הסוויפר" פולטת לאוויר תמי, אבל אתה מתעלם מזה במהירות. אתה משחרר את יאנמה ונותן לה את המתנה שקיבלת זה עתה מלילה והיא אוכלת את הממתק הנדיר בתאבון. "חמודה" אומרת תמי ומלטפת את ראשה של יאנמה, כשלפתע היא מתחילה לזהור באור בהיר ובוהק, וגופה גודל ומעקל והיא צומחת ליצור משונה, פראי ומרושע במעט למראה .
    היא מתעופפת במהירות שיא מצד לצד, נעלמת כשהיא זזה, וכל מה שאתה שומע זה את רעש רפרוף הכנפיים המחריד שהיא עושה כשהיא עפה לכל עבר.
    אתה מחייך ומחזיר אותה לכדור שלה ובכך אתה ותמי ממשיכים ללכת בדרכם לעבר דרך נאמור.
    אחרי חצי שעה ארוכה של הליכה, אתה מבחין שהיער מתחיל קצת להידלל, ואתה מוצא את עצמך מול אגם יחסית גדול, רחב ידיים המוקף מכל עבר בעצים ופה ושם אתה מבחין בקבוצת פוקימונים שוחים, או שותים ממי האגם.

אלון-

אוסטין-
    "תגיד לו להשתמש במרדף" אומרת בגילגול עיניים ג'ניפר, שעברה לשבת על אבן על שפת המים. "מה?" אתה שואל והיא מגלגלת את עינייה ופוטרת את העניין.
    גרובייל מצליב את עליו ומסתער לעבר ג'ירפאריג משסף אותו כשלוש פעמים, לפני שהוא קופץ לאוויר, נתלה על ענף גבוה, מסתובב כמה פעמים, תופס תאוצה לעבר הנחיתה על ג'ירפאריג.
    הוא מצליב את עליו הבוהקים, בצורת איקס, ואז נוסק במהירות לעבר הפוקימון ארוך הזנב, שנראה כאילו חיכה לזה, והוא מסתובב במהירות ומראה את זנבו השחור לעבר ג'ובייל, ואז פשוט בועט לפוקימון שלך בלסת, על רגלו האחורית, מעיף אותו למי האגם.

סורי שאני מצוטט ככה...
    ~~~
    ״ששש... אני יודע מה אני עושה!״ אומר אל ג׳ניפר בקול רם.
    אחשוב במרץ על פתרון ואדריך את גרובייל ״הכל בסדר חבר כלום לא נגמר. קח כמה נשימות עמוקות ותוציא בשלישית שתיהןה עמוקה במיוחד ורד מטה על המים!״ אסיים ואמתין בסבלנות לקנות את תמימותו של ג׳ירפריג.
    כשאצליח אפרוץ בפקודה ״עכשיו גרובייל נשימת דרקון מן המים היישר לפניו!״ ומיד אוסיף ״פרוץ בעקבותיה החוצה ונשך אותו חזק חזק בעורפו! ולבסוף חבוט את ג׳ירפריג לעץ שממול!״

4. the bitch is back
    ג'ף-
    האנימה לא באמת אינדיקציה מבחינתי.. הדבר היחידי שאני מתייחס אליה זה רק בשביל לתאר את המתקפה.
    מה שהיא עושה באמת זה לפי המשחקים .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ראלטס נגד הציפור, שטרם שמה לב אליך, לפני ששיחררת את ראלטס מהפוקדור שלה. ראלטס יוצאת ומתחילה לזהור באור כחול בהיר, מרימה את ידיה לאוויר ובתנועה כמו של מפעילת בובות. הציפור בוהקת באותו אור ומתחילה לרחף באוויר, בלי שליטתה והיא מתנגחת בעשרות ענפים, בזמן שראלטס מזיזה את ידיה בכישורים מופלאים.
    לפתע, הציפור משתחררת משליטתה של ראלטס והיא טסה במהירות לעבר רלאטס ומתחילה לנקר אותה בגופה במקומות שונים.

אלון-
    גרידי!!!
    קיבלת כבר :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה, בראד וסקיפלום מתחילים ללכת באיטיות, מנסים לפלס לכם את הדרך בעקבות היציאה מהיער. היום מתחיל להחשיך, ואתם מוצאים את עצמכם הולכים בלילה אפלולי וקריר, שמאט את קצב התקדמותכם.
    "חייבים לעצור לבנות מחנה" מתלונן בראד מאחור, ובלית ברירה אתה נאלץ להקשיב לו.
    גם עם ההבזק של סקיפלום, אינך רואה את כל הדרך במלואה, וכבר נפלת מספר פעמים וחתכת את ידיך מספר פעמים.
    אתם סורקים את היער בעקבות איזו קרחת יער קטנה, ואכן מוצאים אחת, וממש בהמשך הדרך אתה רואה כבר אגם נוסף, קטן יותר מהקודם שבו לכדת את לוטד.
    בראד מקים במהירות מדורה ועליה הוא כבר מניח קלחת ענקית ומתחיל לקצוץ בצלים ותפוחי אדמה וזורק לקדרה.
    "אולי כדאי שתארגן לנו גדר או משהו? לא בא לי להיתקל בפוקימונים טרדנים בזמן הלילה" שואל אותך בחיוך בזמן שהוא קוצץ גם גזרים וזורק לקלחת, בדיוק בזמן שלהקת זובאט חולפת מעליכם במהירות .

ג'ון-
    נחוש והחלטתי אתה שולח את הפוקימונים שלך להתקפה.
    בידריל מזנק לעבר טנגלה, אשר מנסה שוב את התרגיל שלו, אבל בידריל משסף את הגפנים בתנועה חדה ומהירה, בעזרת החיתוך ואז דוקר את טנגלה בחוזקה פעמיים, ומעיף אותו לאחור, שם הוא מסתבך עם הגפנים שלו ומחליק על פרצופו.
    מהצד השני, ארון רצה לעבר טרופיוס ודוחפת אותו, אבל הוא מגיב באכילת אחד מהפירות הצומחים על ראשו, ואז פותח את פיו וגל חשמלי נשלח ממנו לעבר ארון, מקיף אותה בבועת אור, אשר מחשמלת אותה בחוזקה.
    ארון לא נראה שהיא הולכת לוותר ורצה לעבר טרופיוס וטפריה שולחים קדימה, בוהקים וזוהרים ובתנועה חדה אחת משספת אותו לאורך גופו, והוא צורח מכאב.
    לפתע, גפן ארוכה לוכדת את ארון, מושכת אותה לאחור ומרסקת אותה על האדמה.
    אתה מסתכל מופתע, ורואה שטנגלה שלח את הגפן, הם העבירו את הקרב. טנגלה נעמד מול ארון, ואילו בידריל מוצא את עצמו מול טרופיוס. לפתע, בידריל בוהק לרגע וטס במהירות שיא, מצד לצד עולה ומתהפך במהירות אדירה, ובמיומנות רבה, לעבר טרופיוס, ומכה אותו מספר פעמים.
    בידריל למד אקרובטיקה- acrobatics!
    "זה לא הסוף!" קורא רובי בהתלהבות "טנגלה מתנה טבעית! טרופיוס סופה!" מכריז במהירות ומורה עם ידו על הפוקימונים שלך.

אוסטין-
    גרובייל מהנהן בראשו, ואז נושם במהירות וצולל לתוך מי האגם. גופו דמוי הלטאה, מתמודד מעולה עם המים והוא נשאר מספר רגעים בתוך המים. ג'ירפאריג מתקרב ומסתכל לראות מה קורה עם גרובייל, אבל להבה ענקית, ירוקה וסגולה נשלחת לעברו בסילון אדיר, מעיף אותו על האדמה. גרובייל שוחה במהירות לעבר גדת האגם ואז קופץ במהירות לעבר הפוקימון המסחורר, שבדיוק מצליח לעמוד. גרובייל, טופס את גרונו של ג'ירפאריג עם פיו, מסתובב במהירות, כששיניו נעוצות עמוק בצווארו הארוך של הפוקימון המופחד, ואז בתנועת סיבוב חדה, הוא מסתובב באוויר, מחטיף בעצמה בצד ראשו של ג'יראפריג ומעיף אותו על גזע עץ.
    ג'ירפאריג לא יכול להלחם יותר.
    אתה מתלהב ואתה וגרובייל מעבירים כיף גבוה אחד לשני, שנראה שהוא מרוצה מאוד מעצמו מהקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. לא ברור בכלל
    אלון-
    גרידי!!!
    קיבלת כבר :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה, בראד וסקיפלום מתחילים ללכת באיטיות, מנסים לפלס לכם את הדרך בעקבות היציאה מהיער. היום מתחיל להחשיך, ואתם מוצאים את עצמכם הולכים בלילה אפלולי וקריר, שמאט את קצב התקדמותכם.
    "חייבים לעצור לבנות מחנה" מתלונן בראד מאחור, ובלית ברירה אתה נאלץ להקשיב לו.
    גם עם ההבזק של סקיפלום, אינך רואה את כל הדרך במלואה, וכבר נפלת מספר פעמים וחתכת את ידיך מספר פעמים.
    אתם סורקים את היער בעקבות איזו קרחת יער קטנה, ואכן מוצאים אחת, וממש בהמשך הדרך אתה רואה כבר אגם נוסף, קטן יותר מהקודם שבו לכדת את לוטד.
    בראד מקים במהירות מדורה ועליה הוא כבר מניח קלחת ענקית ומתחיל לקצוץ בצלים ותפוחי אדמה וזורק לקדרה.
    "אולי כדאי שתארגן לנו גדר או משהו? לא בא לי להיתקל בפוקימונים טרדנים בזמן הלילה" שואל אותך בחיוך בזמן שהוא קוצץ גם גזרים וזורק לקלחת, בדיוק בזמן שלהקת זובאט חולפת מעליכם במהירות .
    'הו וואו, זובאט..' אחשוב לעצמי ואתבונן בהם.
    "אוקיי, צאו החוצה גאנג!" אורה לפוקימונים, ואשלח את האודישים, סנפלורה ולוטאד החוצה. "עלינו לארגן גדר קטנה" אומר לפוקימוניי.
    "סנפלורה, סקיפלום ולוטאד בואו איתי" אומר, ואז אביט על האודישים. "אודיש הרחק את הזובאטים על ידי שימוש בריקוד מנדנד, אודישית השתמשי בכוח טבעי!" אורה להם.
    בינתיים אורה לסקיפלום לתקוף בהבזק בחיפוש אחר ענפים, אותם אתפוס עם סנפלורה, ואת חלקם אניח על לוטאד שייקח אותם אל עבר המחנה. כמובן שלאחר שנאסוף, אבנה גדר.

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    ג'ף-
    האנימה לא באמת אינדיקציה מבחינתי.. הדבר היחידי שאני מתייחס אליה זה רק בשביל לתאר את המתקפה.
    מה שהיא עושה באמת זה לפי המשחקים .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ראלטס נגד הציפור, שטרם שמה לב אליך, לפני ששיחררת את ראלטס מהפוקדור שלה. ראלטס יוצאת ומתחילה לזהור באור כחול בהיר, מרימה את ידיה לאוויר ובתנועה כמו של מפעילת בובות. הציפור בוהקת באותו אור ומתחילה לרחף באוויר, בלי שליטתה והיא מתנגחת בעשרות ענפים, בזמן שראלטס מזיזה את ידיה בכישורים מופלאים.
    לפתע, הציפור משתחררת משליטתה של ראלטס והיא טסה במהירות לעבר רלאטס ומתחילה לנקר אותה בגופה במקומות שונים.
    ״כדאי לעצור את ההתקפה שלו ואז לתקוף בכל הכוח״ אמלמל ״רלטס תשתמשי בנהמה!״
    ״עכשיו תשתמשי בכוח סודי!״ אצעק בשניה שטיילו יירתע

7. the bitch is back
    אלון-
    אתה מציב את אודיש ואודישית להגנה כזקיפים והם מתחילים להלחם בלהקת הזובאטים, בזמן שאתה עם הקבוצה השנייה מתחילים לקושש ענפים וזרדים מהאדמה. ועד מהרה, אתם מארגנים מספיק ענפים וזרדים בשביל לבנות אפילו בית עץ קטן.
    בינתיים אתה והצוות שלך מתחילים לבנות גדר ובראד מכין לכולכם ארוחת ערב.
    אחרי שהגדר בנויה, בראד מגיש לכל אחד מכם צלחת עמוסה באוכל, מאיפשהו הוא הקריץ גם לחם אפוי וטרי.
    בדיוק שאתה בא להתחיל לבלוס, אודיש חוזר אליך, ובצמוד אליו אתה רואה פוקימון אחר, מעט מכוער בעל ריח חזק ומצחין. אודיש נראה שהוא מכיר את הפוקימון המוזר הזה .
    אתה בוחן שוב ורואה את הגודל המוזר והלא צפוי, אודיש שלך התפתחה בזמן שהיא נלחמה בלהקת הזובאט.
    "וואו היא מסריחה!" צורח בראד ומכסה את אפו בידיו, ואכן גם אתה מתחיל לא להעריך במיוחד את הריח המצחין שלה שעולה סביבה. "תחזיר אותה לכדור שלה! גלום לא מסוגלים לשלוט בריח שלהם" מתחנן בראד ומתרחק לקצה הגדר.

ג'ף-
    ראלטס מתחילה לנהום בכל גבוה וצרוד, אבל טיילו מגיבה באותו אופן והיא נוהמת לעבר ראלטס, ואז יוצאת לעבר ראלטס כשמקורה בוהק באור לבן ובהיר, אבל היא מופגזת בקרן אור ורודה השולחת אותה לעבר גזע עץ שם היא מתרסקת בעצמה עזה.
    'הראלטס הזאת משהו מיוחד' אתה חושב לעצמך 'זאת לא עצמה רגילה' אתה מהרהר לעצמך, אבל המחשבות האלה נעלמות במהירות ממוחך. היא יכולה לקרוא את המחשבות שלך אחרי הכל.

גיל! 3>

8. מנהל למופת! (לשעבר)

אוסטין-
    גרובייל מהנהן בראשו, ואז נושם במהירות וצולל לתוך מי האגם. גופו דמוי הלטאה, מתמודד מעולה עם המים והוא נשאר מספר רגעים בתוך המים. ג'ירפאריג מתקרב ומסתכל לראות מה קורה עם גרובייל, אבל להבה ענקית, ירוקה וסגולה נשלחת לעברו בסילון אדיר, מעיף אותו על האדמה. גרובייל שוחה במהירות לעבר גדת האגם ואז קופץ במהירות לעבר הפוקימון המסחורר, שבדיוק מצליח לעמוד. גרובייל, טופס את גרונו של ג'ירפאריג עם פיו, מסתובב במהירות, כששיניו נעוצות עמוק בצווארו הארוך של הפוקימון המופחד, ואז בתנועת סיבוב חדה, הוא מסתובב באוויר, מחטיף בעצמה בצד ראשו של ג'יראפריג ומעיף אותו על גזע עץ.
    ג'ירפאריג לא יכול להלחם יותר.
    אתה מתלהב ואתה וגרובייל מעבירים כיף גבוה אחד לשני, שנראה שהוא מרוצה מאוד מעצמו מהקרב.
    אביט בגרובייל שבע רצון, נרגש מאוד מי כמה שהתחזק!
    אזכר כי לא אכל זמן מה ואשלוף לו משהו מן התיק לאכול ולשתות. לבסוף אחזור אל ג׳ניפר מרוצה מעצמי מאוד כי יודע אני שצפתה בי.
    אשאל במן חיוך מתחכם ״שנזוז?״

.

9. the bitch is back
    אוסטין-
    "רק שתדע.. גרובייל כבר היה צריך ללמוד מרדף עד עכשיו" אומרת בקול מעט מתנשא ג'ניפר, אבל מנידה בראשה ומתחילה ללכת יחד איתך. "ממש מוזר לראות באזור הזה ג'ירפאריג" מספרת לך "הם לרוב גרים באזור הספארי או בפרדס התפוחים.. פעם ראשונה ראיתי פה פוקימון כזה" מוסיפה, אבל מבטלת את עצמה במהירות.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתה מביט לאופק, ומבחין בפוקימון קטן וכחול בהמשך הדרך. נראה שהוא מוקף בעננים לבנים, עד שאתה מבין שאלו הכנפים שלו.
    אתה שולף את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון היא לא אחרת מסואבלו .
    היא עפה במהירות מענף לענף ואינה מתייחסת אליכם בכלל "איף עם הציפורי שיר האלה" אומרת ומרימה גבה ג'ניפר ומתחילה ללכת לכיוון אחר.
    גיל! 3>

10. לא ברור בכלל
    אלון-
    אתה מציב את אודיש ואודישית להגנה כזקיפים והם מתחילים להלחם בלהקת הזובאטים, בזמן שאתה עם הקבוצה השנייה מתחילים לקושש ענפים וזרדים מהאדמה. ועד מהרה, אתם מארגנים מספיק ענפים וזרדים בשביל לבנות אפילו בית עץ קטן.
    בינתיים אתה והצוות שלך מתחילים לבנות גדר ובראד מכין לכולכם ארוחת ערב.
    אחרי שהגדר בנויה, בראד מגיש לכל אחד מכם צלחת עמוסה באוכל, מאיפשהו הוא הקריץ גם לחם אפוי וטרי.
    בדיוק שאתה בא להתחיל לבלוס, אודיש חוזר אליך, ובצמוד אליו אתה רואה פוקימון אחר, מעט מכוער בעל ריח חזק ומצחין. אודיש נראה שהוא מכיר את הפוקימון המוזר הזה .
    אתה בוחן שוב ורואה את הגודל המוזר והלא צפוי, אודיש שלך התפתחה בזמן שהיא נלחמה בלהקת הזובאט.
    "וואו היא מסריחה!" צורח בראד ומכסה את אפו בידיו, ואכן גם אתה מתחיל לא להעריך במיוחד את הריח המצחין שלה שעולה סביבה. "תחזיר אותה לכדור שלה! גלום לא מסוגלים לשלוט בריח שלהם" מתחנן בראד ומתרחק לקצה הגדר.
    "גלום, התפתחת!" אומר וארוץ לחבק אותה, מעט סותם את אפי.
    "אודיש, תוכל להשתמש בריח מתוק?" אבקש ממנו בתקווה שזה יצליח מעט לעזור לעת עתה בדבר הריח. 'אל תדאגי גלום' אחשוב לעצמי.

Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    מבולבל ומותש אתה פונה נואש למנהיג הלהקה, אבל נראה שהוא פשוט מגן על הטריטוריה שלו מפני פולשים. אלקיד טוען באגרופו עצמה עזה, והוא חובט היישר בסטנטלר, היישר במרכז ראשו ומעיף אותו לאחור על חלק מהלהקה שלו.
    הוא מתנער בזעם ורץ בדחיפה נוספת לעבר אלקיד, אבל אלקיד מתחמק במהירות מהמתקפה, גורם לסטנטלר להתרסק על האדמה הקשה.
    'אני חייב למצוא דרך לצאת מכאן' אתה חושב לעצמך בזעם ומסתכל סביב, אבל בגלל גדר העדר, הכל נמנע ממך להתקרב.
    אלקיד מרים את ידיו מושטות קדימה וגל של ברק כחול נשלח מתוכו ומפוצץ על סטנטלר בחוזקה.
    אלקיד למד גל הלם- shock wave.
    "אלקיד אנחנו חייבים לעוף מכאן אתה לא תצליח להילחם בכולם פה לבד" אומר לו "תשתמש בזריזות על הרצפה כדי להעיף אבק לאוויר ואז נרוץ מכאן" אומר ואחכה שמסך העשן יעלה כדי לברוח

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין-
    "רק שתדע.. גרובייל כבר היה צריך ללמוד מרדף עד עכשיו" אומרת בקול מעט מתנשא ג'ניפר, אבל מנידה בראשה ומתחילה ללכת יחד איתך. "ממש מוזר לראות באזור הזה ג'ירפאריג" מספרת לך "הם לרוב גרים באזור הספארי או בפרדס התפוחים.. פעם ראשונה ראיתי פה פוקימון כזה" מוסיפה, אבל מבטלת את עצמה במהירות.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתה מביט לאופק, ומבחין בפוקימון קטן וכחול בהמשך הדרך. נראה שהוא מוקף בעננים לבנים, עד שאתה מבין שאלו הכנפים שלו.
    אתה שולף את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון היא לא אחרת מסואבלו .
    היא עפה במהירות מענף לענף ואינה מתייחסת אליכם בכלל "איף עם הציפורי שיר האלה" אומרת ומרימה גבה ג'ניפר ומתחילה ללכת לכיוון אחר.
    ״היי לא, חכי רגע!״ אקרא אל ג׳ניפר ומבלי לחכות לה כלל ארוץ בעקבות הסוואבלו הזה..
    ׳סוף-סוף פוקימון מעניין, משהו בסוואבלו הזאת אומר לי שהיא הפוקימון הבא שאני צריך ללכוד׳ תוך כדי ריצה אומר ״ציפור השיר הזאת תיהיה שלי!״ מתנשף קלות. בין השיחים והעיצים אתאמץ לא לאבד את הסוובלו הזאת. ברגע שיהיה לי איתה קשר עין ישיר אזרוק גבוה אל עץ את הפוקדור של ספינראק. ואומר ״גרובייל נתר במהירות בין הענפים שלח בזריקה את ספינראק מעלה אל סוואבלו!״
    ואז אוסיף לדבר לעכביש הקטן ״ספינראק ירי חוט אל עבר סוואבלו וזלול חזרה את החוט היתפס עליה במהירות ותשתמש בלפיטה!״

13. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה

ג'ף-
    ראלטס מתחילה לנהום בכל גבוה וצרוד, אבל טיילו מגיבה באותו אופן והיא נוהמת לעבר ראלטס, ואז יוצאת לעבר ראלטס כשמקורה בוהק באור לבן ובהיר, אבל היא מופגזת בקרן אור ורודה השולחת אותה לעבר גזע עץ שם היא מתרסקת בעצמה עזה.
    'הראלטס הזאת משהו מיוחד' אתה חושב לעצמך 'זאת לא עצמה רגילה' אתה מהרהר לעצמך, אבל המחשבות האלה נעלמות במהירות ממוחך. היא יכולה לקרוא את המחשבות שלך אחרי הכל.

לא הבנתי אם טיילו התעלף או לא x:
    ---
    אם טיילוו לא התעלף, אורה לרלטס להשתמש בבלבול כדי לדפוק אותו שנית על גזע העץ.
    אם הוא התעלף, אמשיך להתקדם קדימה בדרך, בתקווה להגיע לעיר הבאה ולרפא את הפוקימונים במרכז פוקימונים במקום לחזור אחורה.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    לוקאס-

ג'ון-

ג'ף-
    התמדה זה בין 2-3 מתקפות של היריב עד שהוא יכול לקוף בעצמו :x

קארון-

אלון-

אוסטין-

עוד שנים. מחר מחזירים אותו כי יש להם כמה שאלות עליו אבל הם יקחו אותו באותו יום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר לתמי:" שננוח קצת?". אתקרב לעבר האגם ואוציא את הפוקימונים שלי. אומר":כולם, נוחו! חפשו קרב אם אתם רוצים!". לאחר מכרן אתיישב על שפת האגם ואשכשך במים עד כף ידי
    ~~~~~~~~;
    man אשכשך נשמע רע
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    אלון-
    אתה מחבק את גלום, ותחושת בחילה עולה על פניך, ונראה שהדבר פוגע בגלום שלך, ועוד יותר מזה שאתה מבקש מאודיש לפזר את האבקה המתוקה שלו.
    הריח מתפשט מעט ומרגיע את הרוחות ואת סירחונה של גלום. אתה מתיישב וחוזר לאכול, כשלפתע אתה מרים את מבטך ועשרות פוקימונים עומדים מחוץ לחומה שזה עתה בנית, מסתכלים עליכם ומבט רעב בעיניהם . הריח כנראה התפשט יותר מידי והפוקימונים נמשכו לריח המתוק של אודיש.

לוקאס-
    אלקיד פורס את ידיו ועשרות כוכבים נשלחים על האדמה, מפזרים אבק לכל עבר, מקשים על עדר הסטנטלר לראות, וזה מקל עליכם לברוח. אבל אחרי כמה רגעים של ריצה מהירה, אתה קולט שהעדר עדיין בעקבותיך. אתה ממשיך בריצה צורח להם שיניחו לך, אבל לא נראה שהם מתכוונים, זה כאילו מישהו שולט בהם.
    מבין השיחים אתה רואה צללית של דמות שקופצת במהירות בין העצים, עד שהיא נעלמת. אתה פוזל אחורה ורואה שהעדר נעלם, אבל הם הובילו אותך לחלק מרוחק ודליל של היער, ונראה שאתה עומד בצילה של גבעה קטנה, באמצע קרחת היער.

אוסטין-
    בתרגיל אקרובטי מיוחד, ספינראק מוצא את עצמו מעל סואבלו, שנבהלת ונופלת על האדמה, בזמן שספינראק קושר אותה בחוזקה עם החוט שלו, ואז כובל אותה בעזרת רגליו הקטנות. סואבלו נאבקת, אבל אז מתחילה לשיר בקול גבוה ורם, שיר איטי ורגוע, אשר במהירות מרדים את ספינראק, אשר נרדם ומרפה את אחיזתו בפוקימון הקטנה. ואז בסיבוב מהיר, היא מתהפכת באוויר וכשמקורה זוהר באור לבן ובהיר, היא מנקרת בחוזקה את ספינראק.
    בינתיים, ג'ניפר חוזרת אליך ונראית מעט משועממת.

ג'ף-
    התעלף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה ממשיך ללכת בדרך הארוכה, וכשלפתע, אתה מבחין מרכז קטן בצידי הדרך. 'אין יותר טוב מעכשיו' אתה חושב לעצמך ונכנס לרפא את הפוקימונים שלך. מקבלת אותך במרכז אחות ג'וי חביבה למראה שלוקחת את הפוקדורים שלך בשמחה ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם בחיוך.
    "משהו נוסף?" שואלת, וכשאתה עונה בשלילה "אין בעיה שיהיה לך יום טוב!" אומרת בחיוך.
    אתה יוצא מהמרכז, ומרים את עינייך לשמים ורואה על אחד מהעצים פוקימון אפור- חום נח לו בשקט .

קארון-
    אוי לא
    מה עם המשחק שלך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך, והם הולכים להסתובב בקרבת מקום, נשארים בטווח ראייה שלך, בזמן שאתה מתיישב על שפת האגם ומכניס את רגליך למים. תמי עושה אותו דבר ומתיישבת קרוב אליך.
    "היער הזה פשוט לא נגמר" אומרת ואתה רואה את התשישות שלה. "כן לא ישנו באמת כבר כמה זמן" אתה אומר לה ומסתכל לעבר האגם. לפתע כאב עצום עולה מרגלך, ואתה מבין שמשהו נשך אותך ומרים במהירות את רגלך מהמים. אתה רואה שפוקימון אדום וקטן נתפס בבוהן הגדולה שלך .
    גיל! 3>

עמוד 54 מתוך 97 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •