Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 97 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1446
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אלון-
    אתה משחרר את הפוקימונים של לקרב, וכל אחד מהם מתמקד על עמדה מסויימת. סקיפלום מאירה את היער ומסנוורת את הפוקימונים עם הבזק מטורף, והיא בוהקת באור עצום, דוחה את פוקימוני היער ממנה. גלום מהצד השני, מסתובבת במהירות שולחת עננה של אבקה סגולה ומחניקה לעבר הפוקימונים, אשר נושמים את האבקה הרעילה ומתחילים להשתעל ולהחנק, ומתחילים לברוח מהמקום. אודיש לעומת זאת, מתחיל לזהור באור ורוד, ולרקד מצד לצד,גורם למהומה בין כמה פוקימונים, כשהם מתחילים להתקוטט אחד עם השני, וגם הם מצליחים לברוח משם.
    לבסוף, כשאתה מסתובב אתה רואה את בראד יושב על האדמה, ולידו פוקימון קטן ומתוק בצבע כחול, שנראה גם הוא נמשך אל הריח , אבל הוא אינו תוקפני בכלל, ונראה שבראד מוצא חן בעיניו במיוחד.
    בראד מסתכל עליו בחצי סלידה "יש סיכוי שאתה מרחיק אותו מכאן?" שואל בשקט ומתרחק מעט מסורסקיט.
    'מרחיק אותו מכאן?' אחזור על שאלתו של בראד בראשי, ואביט בסרסקיט.
    "סרסקיט" אקרא לו, ואתקדם אל עבר הפוקימון הקטן.
    "אני רואה שאתה ממש מחבב את הבחור הזה שכאן. מה דעתך להמשיך איתנו?" אשאל אותו, ואוציא פוכדור ריק מכיסי, 'דרך קצת מוזרה לרכוש אמון של פוקימון, בוא נקווה שזה יצליח' אחשוב לעצמי.

Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    ג'ף-
    אני אשתדל.. אבל זה יותר נוח לפי הסדר תגובות ככה אני לא שוכח אף אחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה קלסר עם מרב ההצעות שלנו איך לשפר את המחוז שלנו" אומרת האישה בחיוך "שמי קת'רין. אני נציגה של הנהורים" מציגה את עצמה "האם תרצה אולי לקחת חלק, אפילו קטנטן בשביל לעזור לנו בשביל לשפר את המחוז שלנו? אני יכולה להציע לך מגוון רחב של אפשרויות לעזור ותרום! מה מעניין אותך?" שואלת בחיוך אדיב וכנה.

אוסטין-
    "ובכן המתקפה הזאת פועלת רק כשהפוקימון נמצא במצב שהוא ישן בו. הוא שולח מתקפות רנדומליות ממה שהוא יודע לעשות" מסבירה לך ג'ניפר "הבעיה היא שלא אתה ולא הפוקימון יכולים לשלוט באיזו מתקפה זו תיהיה" ממשיכה בהסבר ומסדרת את שערה שהתפרע מהאבק.
    בינתיים, ספינראק שולח עשרות חוטים לבנים ודקיקים לאוויר ויוצר רשת גדולה ודקיקה, אשר נשלחת במהירות לעבר סואבלו, מפילה אותה על האדמה. סואבלו מנסה לחמוק מהרשת, אבל לפני שהיא מצליחה לעשות משהו, ספינראק צץ מאחוריה במהירות וקופץ עליה, כשרק החוטים הדקיקים מפרידים ביניהם, ואז הוא נושלח אותה בצווארה, מוצץ ממנה את האנרגיות שלה.
    סואבלו, נחלשת, אבל נראה שהיא מתאפסת על עצמה מהר, ואז במהירות שיא קורעת את הרשת בשלושה ניקורים מהירים ואז מסתערת על ספינראק ומנקרת אותו עוד פעמיים עם מקורה.

אלון-
    סורסקיט נרתע מעט מהפוקדור ומתעלם ממך וקופץ על בראד ועם ארבעת רגליו עוטף אותו ומחבק אותו חיבוק חם ואוהב. "מה לכל הרוחות הוא רוצה ממני?" כמעט מתייפח בראד. "בבקשה תעיף אותו! אני לא מסוגל להתמודד עם זה" כמעט בוכה במקום, ואתה רואה איך הוא מלבין לרגע ואז מתעלף במהירות לאחור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    "ובכן המתקפה הזאת פועלת רק כשהפוקימון נמצא במצב שהוא ישן בו. הוא שולח מתקפות רנדומליות ממה שהוא יודע לעשות" מסבירה לך ג'ניפר "הבעיה היא שלא אתה ולא הפוקימון יכולים לשלוט באיזו מתקפה זו תיהיה" ממשיכה בהסבר ומסדרת את שערה שהתפרע מהאבק.
    בינתיים, ספינראק שולח עשרות חוטים לבנים ודקיקים לאוויר ויוצר רשת גדולה ודקיקה, אשר נשלחת במהירות לעבר סואבלו, מפילה אותה על האדמה. סואבלו מנסה לחמוק מהרשת, אבל לפני שהיא מצליחה לעשות משהו, ספינראק צץ מאחוריה במהירות וקופץ עליה, כשרק החוטים הדקיקים מפרידים ביניהם, ואז הוא נושלח אותה בצווארה, מוצץ ממנה את האנרגיות שלה.
    סואבלו, נחלשת, אבל נראה שהיא מתאפסת על עצמה מהר, ואז במהירות שיא קורעת את הרשת בשלושה ניקורים מהירים ואז מסתערת על ספינראק ומנקרת אותו עוד פעמיים עם מקורה.
    "ספינראק מהר עכשיו שאתה מולה, השתמש בקבילה ואז פרצוף מפחיד. ואז רד ממנה במהרה ותקוף בעוקץ רעל!" אגיב במהרה ואקווה שזה נגמר.

.

4. לא ברור בכלל

אלון-
    סורסקיט נרתע מעט מהפוקדור ומתעלם ממך וקופץ על בראד ועם ארבעת רגליו עוטף אותו ומחבק אותו חיבוק חם ואוהב. "מה לכל הרוחות הוא רוצה ממני?" כמעט מתייפח בראד. "בבקשה תעיף אותו! אני לא מסוגל להתמודד עם זה" כמעט בוכה במקום, ואתה רואה איך הוא מלבין לרגע ואז מתעלף במהירות לאחור.
    'מניח שהשה''מ רוצה שאתאמץ קצת' אחשוב לעצמי, "ריח מתוק זה מה שהוא רוצה, זה מה שהוא יקבל!" אקרא בהתרגשות.
    "אודיש, סאנפלורה, ריח מתוק!" אורה להם.

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ג'ף-
    אני אשתדל.. אבל זה יותר נוח לפי הסדר תגובות ככה אני לא שוכח אף אחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה קלסר עם מרב ההצעות שלנו איך לשפר את המחוז שלנו" אומרת האישה בחיוך "שמי קת'רין. אני נציגה של הנהורים" מציגה את עצמה "האם תרצה אולי לקחת חלק, אפילו קטנטן בשביל לעזור לנו בשביל לשפר את המחוז שלנו? אני יכולה להציע לך מגוון רחב של אפשרויות לעזור ותרום! מה מעניין אותך?" שואלת בחיוך אדיב וכנה.

תודה
    ---
    ״כל דבר שיוריד אותך מהזנב שלי״ אמלמל בשקט ואז אשאל בטון מזלזל מעט אבל רציני ״מה אני מרוויח מזה?״

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה יורד בחזרה למטה במהירות, מתעלם מהחוויה הלא נעימה שעברה עליך לפני כמה דקות ורץ בחזרה לעבר הנקודה שממנה ברחת לפני כחצי שעה. הפעם אין זכר לעדר הסטנטלרים התוקפני.
    אתה מסתכל ימינה ושמאלה, מחפש את היציאה, אבל כשאתה בטוח היער, הכיוונים מתבלבלים לך ואינך מוצא דבר. אתה מתחיל ללכת בעקבות זכרונך, כשלפתע רעש מקפיץ אותך. אתה מסתכל סביב ורואה לפתע את אילומיס של טסה יוצאת מהשיחים, היא קולטת אותך ורצה אליך במהירות, היא נראית פצועה מאוד. היא קוראת לך בקול גבוה ואז מתמוטטת כמה מטרים לפניך. אתה בוחן אותה ומבחין בשלוש שריטות עמוקות על גבה. נראה שהיא הייתה בקרב. 'אבל איפה טסה?' אתה חושב לעצמך, מתחיל לחשוש.
    "אילומיס את חייבת להתעורר, איפה טסה? מה קרה לכם?" אשאל אותה וארים אותה על גבי, אלך לכיוון או שהיא אומרת לי ואם לא אמרה כלום אלך לכיוון שממנו היא באה

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana]
    קארון-
    בינתיים :P
    ולא שיחקתי במשחקים החדשים.. האחרון ששיחקתי בו היה לעשר דקות וזה היה דאימונד...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את גרוטל והוא נעמד על שפת האגם ושולח מהשיח שעל גבו עשרות עלים חדים במיוחד לעבר קוילפיש, אבל בגלל המים כמעט אף אחד מהעלים לא מגיע אליו, ובודדים בלבד פוצעים אותו.
    קולפיש מסתכל עליכם מלמטה, ונראה שהוא התעצבן וגופו מתחיל להתנפח במהירות, והוא עולה על פני המים, נפוח ובגודל של ארון ענקי כמעט. הוא מסתכל עליכם בזעם ואז בנשימה אחת פותח את פיו וסילון עצום של מים נשלח ממנו לעבר גרוטל, שנראה שנפגע מעט, אבל אפילו לא ממצמץ ונשאר עומד במקום.

זה אמור להספיק
    ~~~~~~~
    "יופי! גרוטל, עלי תער שוב! רק אל תיגע בו בכלל!" אומר לגרוטל. 'הקוצים האלה נראים לי מסוכנים'
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    אוסטין-
    ספינראק קופץ לעבר סואבלו, כשרגליו שלוחות קדימה, אבל שניות לפני שהוא לוכד אותו בתפיסתו החזרה, עיניה של סואבלו זוהרות באור לבן ובהיר, וערפל סמיך וכהה מתחיל לצוץ באזור, מה שמקשה מאוד לספינראק לקבול אותה, אתה בתנועה חדה ומהירה הוא מצליח לתפוס אותה ברגליו, והוא מוחץ אותה בחוזקה, והיא פולטת צווחה חלושה. ספינראק מסתובב בפיתול מהיר, ומראה לה את גבו, אבל נראה שאין עליה השפעה, והיא מגיבה בניקור זועם בגבו מעיפה אותו לאחור.
    מיד לאחר מכן הוא שולח עשרות מחטים סגולים מפיו לעברה, אבל היא מתחמקת מהם במהירות ואז בוהקת באור שחור ואפל, ועיניה בוהקות באור אדום וצל אפל נשלח ממנה לעבר ספינראק, ומעיף אותו לאחור, מעט מבוהל מהרוח המפחידה.

אלון-

שלושת הפוקימונים שלך מפזרים במהירות אבקה ורודה ונעימה לריח,המתפשט באזור, ומפיץ ניחוח מתוק ומהפנט של פרחים. אתה סופג לאפך את הניחוח וכבר מרגיש יותר טוב בעצמך. אתה מסתכל לעבר סורסקיט, שנראה שגם הוא מנער את גופו ואותה אבקה ריחנית ונעימה נשלחת לכל עבר, אבל הריח שהוא מפיץ הוא של פרחי מים, והריח של האוויר אחרי הגשם.
    נראה שהוא מתלהב מעצמו ומשילוב הריחות המרענן.

ג'ף-
    ק'תרין מסתכלת עליך מעט מופתעת "ממתי צריך לקבל משהו כשאתה עוזר לבן אדם אחר?" שואלת המומה "מה עם תחושת הסיפוק? ההרגשה שעשית אפילו משהו קטן לגרום למחוז המופלא שלנו למקום יותר טוב ונעים?" ממשיכה "אז מה דעתך? אפשר לרשום אותך למשהו? יש לנו אפילו מקום פתוח במרכז הרבייה בעיר הקרובה. הם מחפשים מתנדבים שיעזרו להאכיל את הפוקימונים שזה עתה בקעו מהביצים!" מוסיפה בהתלהבות חמימה.

לוקאס-
    אתה מרים את אילומיס, שנראה שפצעה לא מפסיק לדמם במהירות, ורץ לעבר האזור שממנו אילומיס רצה. אחרי כמה דקות של ריצה, אתה מגיע, כנראה למקום בו נערך קרב קטלני באזור. חצי מהאדמה חרוכה, חצייה קפואה לחלוטין, עצים שבורים בכל מקום, אבנים מנופצים ומה לא. אתה מסתכל סביב וקורא לטסה, אבל אין לה זכר בשום מקום. מצבה של אילומיס מחמיר, ואתה מתחיל לחשוש לרע מכל. גם לטסה וכרגע בעיקר לאילומיס, שנראה שהיא מלבינה מעט.

קארון-
    לא הבנתי מה כל כך מצחיק :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרוטל נוהם בקול ומנער את השיח שעל גבו, ועשרות עלים חדים נשלחים לעבר קווילפיש, אשר פותח את פיו ושולח עשרות עוקצי רעל על העלים, ובמפגש עם העוקצים, העלים במהירות מתחילים לנבול ונופלים על האדמה מרקיבים.
    "וואו" אומרת תמי בפליאה "איזה דיוק! ואיזו מחשבה מיוחדת" קוראת בהתלהבות.
    קוולפיש פותח את פיו ואקדח מים ענקי יוצא מפיו, שוטף את גרוטל, אשר מגיב ביוזמתו בשליחת עשרות קרני אור ירוקים, אשר עוטפים את קולפיס ומוצצים ממנו את כוחו, מחזקים את גרוטל שלך.
    גיל! 3>

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין-
    ספינראק קופץ לעבר סואבלו, כשרגליו שלוחות קדימה, אבל שניות לפני שהוא לוכד אותו בתפיסתו החזרה, עיניה של סואבלו זוהרות באור לבן ובהיר, וערפל סמיך וכהה מתחיל לצוץ באזור, מה שמקשה מאוד לספינראק לקבול אותה, אתה בתנועה חדה ומהירה הוא מצליח לתפוס אותה ברגליו, והוא מוחץ אותה בחוזקה, והיא פולטת צווחה חלושה. ספינראק מסתובב בפיתול מהיר, ומראה לה את גבו, אבל נראה שאין עליה השפעה, והיא מגיבה בניקור זועם בגבו מעיפה אותו לאחור.
    מיד לאחר מכן הוא שולח עשרות מחטים סגולים מפיו לעברה, אבל היא מתחמקת מהם במהירות ואז בוהקת באור שחור ואפל, ועיניה בוהקות באור אדום וצל אפל נשלח ממנה לעבר ספינראק, ומעיף אותו לאחור, מעט מבוהל מהרוח המפחידה.

"שיט" אומר ואברר בפוקדע מה היו שני המתקפות האחרונות שלה. אמלמל ואז אקרא בקול אמיץ ובטוח "ספינראק, שמע בקולי חבר. סמוך עליי גם בלי לראות נצליח".
    ואז אוסיף להדריך אותו "שלך מעלה לעץ הגבוהה מבין השאר, לענף גבוה שלו, חוט עם אחוריך. עלה איתו מעלה התנודד באוויר, מצד לצד. באיטיות... וחפש את סוואבלו בערפל. הייה שקט ומרוכז..."
    "כשתמצא אותו סמן לי בקריאה ומיד נתר עליו ועטוף אותו בחוטים כמו כדור, הפל אותו על הרצפה ונתר במהרה לגזע העץ ומשם שלך אל הגולם קרן על-חושית חזקה ככל שתוכל!" ואסיים, אחכה שהערפל יתפוגג לראות את התוצאה של הדברים

.

10. לא ברור בכלל

אלון-

שלושת הפוקימונים שלך מפזרים במהירות אבקה ורודה ונעימה לריח,המתפשט באזור, ומפיץ ניחוח מתוק ומהפנט של פרחים. אתה סופג לאפך את הניחוח וכבר מרגיש יותר טוב בעצמך. אתה מסתכל לעבר סורסקיט, שנראה שגם הוא מנער את גופו ואותה אבקה ריחנית ונעימה נשלחת לכל עבר, אבל הריח שהוא מפיץ הוא של פרחי מים, והריח של האוויר אחרי הגשם.
    נראה שהוא מתלהב מעצמו ומשילוב הריחות המרענן.
    'אוי נו. פתטי' אחשוב לעצמי ואחייך, "סקיפלום, אס אווירי!" אורה לסקיפלום שלי.
    "לאחר מכן, יום תשלום!" אוסיף בהתלהבות.

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה

ג'ף-
    ק'תרין מסתכלת עליך מעט מופתעת "ממתי צריך לקבל משהו כשאתה עוזר לבן אדם אחר?" שואלת המומה "מה עם תחושת הסיפוק? ההרגשה שעשית אפילו משהו קטן לגרום למחוז המופלא שלנו למקום יותר טוב ונעים?" ממשיכה "אז מה דעתך? אפשר לרשום אותך למשהו? יש לנו אפילו מקום פתוח במרכז הרבייה בעיר הקרובה. הם מחפשים מתנדבים שיעזרו להאכיל את הפוקימונים שזה עתה בקעו מהביצים!" מוסיפה בהתלהבות חמימה.

.
    ״אם ככה אז אני אוותר״ אענה, אפילו מעט בגסות רוח ואסתובב.
    אתחיל ללכת ולהמשיך להתקדם בדרך בעודי ממלמל לעצמי ״בזבוז של זמן, פףף למה שמישהו יעשה דבר כזה בחינם״

12. the bitch is back
    אוסטין-
    אתה בודק בפוקידע שלה ומגלה שהמתקפות היו ערפל והדהמה.
    ספינראק מהנהן בראשו, ומיד עף לאחור, מתעופף באוויר כשראשו פונה מטה, והוא מתחיל להתנדנד במהירות, מנסה לאתר את סואבלו המסתתרת בערפל הסמיך. לפתע הוא כנראה קולט אותה, ושולח לעברה חוט לבן ודקיק, ואתה שומע אותה נחבלת ונופלת על האדמה, כשפינראק מעליה, ותוך כמה רגעים, היא עטופה ככדור, כלואה בתוך החוטים הלבנים. ספינראק מנתר ממנה אחורה, וקרן צבעונית ובהירה נשלחת מקרנו הקטנה לעבר כדור החוטים, ומטיחות את הכדור בחוזקה על האדמה.
    אבל עדיין סואבלו, מצליחה לזוז.
    סואבלו מתחילה לצרוח בקול, ועשרות גלי קול ורודים בצורת לב נשלחים לעבר ספינראק, אשר מנסה לאטום את אוזניו לקול הגבוה והרם. "זה קול פורקן" אומרת לך ג'ניפר, המשקיפה מהצד. "זאת מתקפה מסוג פיה.. די נדיר למצוא פוקימונים המסוגלים ללמוד אותה" מוסיפה בחצי התלהבות.

אלון-
    אתה מורה לפוקימונים שלך לעצור את הריח, ושולח את סקיפלום להתקפה, ואנרגיה לבנה מתחילה לעטוף אותה, כשהיא נוסקת במהירות לעבר סורסקיט, אשר נראה פשוט מדלג לו באבקה הנעימה, והוא נפגע חזיתית מסקיפלום ומועף לאחור.
    "נו תעיף אותו!" מיילל בראד בפינה, מה שגורם לך לגלגל את עינייך.
    "יום תשלום!" אתה קורא, וסקיפלום מסתובבת במהירות להפרח על ראשה מתחילה לזהור באור לבן ובהיר ועשרות מטבעות זהב נשלחות לעבר סורסקיט, ובמכה אחת מחסלת אותו.
    *אתה מצליח לאסוף במהירות כמעט 125 מטבעות זהב, שאתה מכניס אותם לכיס לפני שהם נעלמים.

ג'ף-
    "ממתי צריך לקבל משהו כשאתה מתנדב?" צורחת אחריך האישה "לעזור לשנות את העולם זו המטרה הכי חשובה שיש! בוא תעזור לנו לשפר אותו!" קוראת אחריך, אבל אתה מתעלם ממנה וממשיך ללכת, אבל נעצר וקופא מעט במקום כשהיא קוראת אחריך פעם נוספת "אף פעם לא איבדת מישהו קרוב? לפעמים משבר אפשר לנתב לעשות טוב עם העולם! יום יבוא ותיהיה אתה במצב כזה שתצטרך עזרה מאחרים" מוסיפה, גורמת לך למשהו קטן בלב, אשר מזכיר לך את אחותך, שתמיד הייתה מתנדבת ועוזרת לאחרים.
    גיל! 3>

13. היכל התהילה

ג'ף-
    "ממתי צריך לקבל משהו כשאתה מתנדב?" צורחת אחריך האישה "לעזור לשנות את העולם זו המטרה הכי חשובה שיש! בוא תעזור לנו לשפר אותו!" קוראת אחריך, אבל אתה מתעלם ממנה וממשיך ללכת, אבל נעצר וקופא מעט במקום כשהיא קוראת אחריך פעם נוספת "אף פעם לא איבדת מישהו קרוב? לפעמים משבר אפשר לנתב לעשות טוב עם העולם! יום יבוא ותיהיה אתה במצב כזה שתצטרך עזרה מאחרים" מוסיפה, גורמת לך למשהו קטן בלב, אשר מזכיר לך את אחותך, שתמיד הייתה מתנדבת ועוזרת לאחרים.
    אתה עד כדי כך רוצה שאני אזרום איתה? זה לא מתאים לדמות אבל נגיד..
    ---
    ״שיהיה קצר״ אסתובב אליה ואחשוב ׳הבולשיט הזה, נו באמת...׳
    ״איזו עיר זו וכמה היא קרובה?״

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין-
    אתה בודק בפוקידע שלה ומגלה שהמתקפות היו ערפל והדהמה.
    ספינראק מהנהן בראשו, ומיד עף לאחור, מתעופף באוויר כשראשו פונה מטה, והוא מתחיל להתנדנד במהירות, מנסה לאתר את סואבלו המסתתרת בערפל הסמיך. לפתע הוא כנראה קולט אותה, ושולח לעברה חוט לבן ודקיק, ואתה שומע אותה נחבלת ונופלת על האדמה, כשפינראק מעליה, ותוך כמה רגעים, היא עטופה ככדור, כלואה בתוך החוטים הלבנים. ספינראק מנתר ממנה אחורה, וקרן צבעונית ובהירה נשלחת מקרנו הקטנה לעבר כדור החוטים, ומטיחות את הכדור בחוזקה על האדמה.
    אבל עדיין סואבלו, מצליחה לזוז.
    סואבלו מתחילה לצרוח בקול, ועשרות גלי קול ורודים בצורת לב נשלחים לעבר ספינראק, אשר מנסה לאטום את אוזניו לקול הגבוה והרם. "זה קול פורקן" אומרת לך ג'ניפר, המשקיפה מהצד. "זאת מתקפה מסוג פיה.. די נדיר למצוא פוקימונים המסוגלים ללמוד אותה" מוסיפה בחצי התלהבות.
    'וואוו.. היא קשוחה, אני חייב לתפוס אותה!' אחשוב לעצמי נרגש ולהוט עד מאוד. "ספינראק מהר, נסה שוב פרצוף מפחיד. הבהל אותה ממש! השקע בכך!" אפקוד עליו ואקווה שזה ישתק אותה לעת עתה.
    אחשוב מעט ואומר "עכשיו בוא נפחיד אותה אפילו יותר, השתמש בהתגנבות צללים.... השתגר ממקום למקום ותפגין נוכחות מאיימת ומלחיצה... ואז כשסוואבלו תאבד את העשתונות תירה מטר עוקץ רעל חזק עליה ישירות!"
    'פוקימון חרק מול מעופף... ועוד אחד קשוח, באמת כל הכבוד לך ספינראק. זה אומר שעלית מדרגה רצינית חבר'

.

15. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    "באמת זה קרב מעולה!" אני משיב לרובי בחיוך רחב "בידריל חזור!" אני אומר ומחזיר את בידריל חזרה לפוכדור שלו "נלחמת היטב, מגיע לך לנוח כמו שצריך" אני לוחש לו.
    "ארון עכשיו הכל תלוי בך, אני סומך עלייך!" אני אומר לארון בחיוך קטן "תשתמשי בהתקשחות כדי להתגונן בצורה טובה יותר כנגד עלי התער והסופה ואז תשתמשי בקבר אבנים ותפריי מתכת על טרופיוס!" אני פוקד עליה במהירות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 56 מתוך 97 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •