וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק
ג'ף-
אשתדל כמה שאפשר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה ממשיכה לשבת ליד ראלטס ומציירת אותה עוד שלוש פעמים בזמן שהיא אוכלת את הצלחת שהבאת לה. "אין כזאת מרשימה ומלכותית" ממלמלת לעצמה הנערה בזמן שהיא שולפת עיפרון חדש ומוסיפה הצללה לציור. "ידעת שההתפתחות הסופית ראלטס יכולה ליצור חורים שחורים בשביל להגן על המאמנים שלהם?" אומרת לך בקולה המקרקר "הם כאלה פוקימונים נאמנים ומיוחדים" מוסיפה.
בינתיים שלושתכם סיימתם לאכול והפוקימונים שלך נראים מוכנים לאימון רציני.
"אפשר לבוא לצפות בכם מתאמנים? אני כל כך אשמח לראות את ראלטס בפעולה!" אומרת הנערה ואתה מבחין בכתם צבע ירוק על לחיה "דרך אגב איפה הנימוסים שלי!" אומרת ומורחת את הצבע עוד יותר עם גב ידה "שמי לונה!" מוסיפה ומושיטה לך את ידה המרוחה בצבע.
אלון-
"אתה יודע שהפוקימונים שלך לא באמת מאומנים לקרבות כאלה נכון?" שואל אותך בראד בזמן שאתם מתרחקים מהבקתה "אתה מאמן אותם לקרבות תיאום.. וגם את זה אם יורשה לי לומר לא עשית אפילו לרגע מאז שעזרתי לך מהבחורה הזאת" עוקץ אותך, ואתה מבחין בליבך שבאמת לא עבדת איתם על כלום מאז שזכית בתחרות. "כשאמרת לי בעיר ג'נטה שאתה רוצה לעצור את הכתות האלה, חשבתי שתיקח את זה ברצינות! בינתיים אתה רק עושה שטויות! אתה בכלל באמת רוצה לעצור אותם? או שטוב לך תחת השליטה שלהם?!" נוזף בך בקול מטלטל וכאוב.
לוקאס-
"מי הרג? מי נהרגה? איפה ביער?" שואל אותך האיש בזמן שעוד ועוד אנשים נעצרים לראות על מה המהומה "ילד בוא ספר לי הכל מההתחלה! מה קרה בדיוק?" ממשיך לשאול אותך ובו זמנית פונה לאישה שעוברת עם הטלפון "התקשרי לשוטרת ג'ני!" מפציר בה במהירות והיא מסתכלת עליו מופתע. "ג'ורג' אתה יודע טוב מאוד כמוני שכולן בכינוס השנתי שלהן במחוז ג'וטו!" אומרת בפליאה ובבהלה.
"אנחנו חשופים! רצח ביער! להסתתר! הצללים הגיעו!" אלו רק חלק מהצרחות של האנשים הנכנסים לפאניקה ברחוב והם מתפזרים במהירות חוזרים בחזרה לביתם, בתקווה למצוא מכסה מהרוע השולט במחוז.
אוסטין-
ג'ניפר דוחפת אותך מעט אחורנית. "אל תעשה שום דבר פזיז ותכופף שאתן לך סימן" לוחשת לך בשקט ואוחזת בידך בחוזקה, אפילו יותר מידי.. בידה השניה היא שולחת אותה לחגורתה ונראה שהיא אוחזת במשהו.
במהירות שיא, אחד מהפוקימונים קופץ לעברכם, והיא דוחפת אותך על האדמה בחוזקה ושולחת מחט קטנה ועדינה לעבר הוימפיבלים אשר מסתערים עליה במהירות. בתנועות אמן, ובמהירות מדהימה, היא קופצת לכל הצדדים, נאבקת בלהקה בעצמה, שולחת עליהם מחטים, אשר מרדימה אותם אחד אחד.
למרות המראה המרשים, המחטים נגמרים לה ואילו עוד ועוד חברי להקה מצטרפים אליה. ביניהם גם כמהאשר מצטרפים לקרב, ואילו ממש מרחוק אתה מבחין בשלושה ויקטירבלים אשר משקיפים עליכם
ומבט רעב בעיניהם.
"טוב החברה האלה לא משאירים לי ברירה" אומרת בזעם ג'ניפר ועומדת זקוף, מרימה פוקדור לאוויר. 'אז זה הפוקימון שהיא לקחה איתה' אתה חושב לעצמך. מתוך הפוקדור משתחררת פוקימון ענקית ושחורה, בעלת מראה מרושע ונחשי. "זאת סוויפר!" אתה פולט מהפה מבלי ששמת לב בכלל. 'היא לכדה אותה אחרי הפגישה הראשונה שלנו במערת הרעל' אתה חושב לעצמך.
"סוויפר קדימה יהירות( swagger)!" קוראת במהירות וסוויפר המרושעת והענקית למראה פותחת את פיה וצורחת בקול אדיר ונורא, מה שגורם ללהקה להתבלבל לגמרי והם מתחילים לתקוף את עצמם, אבל זה פשוט לא מספיק.
"קדימה תעזור!" צורחת מפוחדת לעברך כשעוד ועוד מהפוקימונים מתקרבים אליכם.
קארון-
פשש השקעת בהמשך >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'וליטאון רצה לעבר מיני וקופצת על ראה, מנסה לבעוט בה, אבל אוניקס פשוט מעיפה אותה לאחור עם זנבה. "נתחיל בקל! דחיפה!" קוראת תמי בהתלהבות ומיני שלה מסתערת על ג'ולטיאון שלך עם ראשה ודוחפת אותה בחוזה על האדמה הקשה."עכשיו תעברי לזריקת אבנים!" קוראת תמי.