Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 97 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    אלון-
    סגור. אז בינתיים אני רושם אותך כמתאם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולח לידיים להופיפ ומצליח לתפוס אותה, שניות לפני שהיא עפה הרחק ממך. 'צריך למצוא פתרון לריחוף הזה' אתה חושב לעצמך ונזכר באחד מהספרים שקראת בהם שהופיפ פשוט עפים ברוח ואין להם יכולת אמתית לשלוט בזה.
    הופיפ קוראת באושר שאתם מתחילים ללכת בזמן שאתה מחזיק אותך בשתי ידיך כמו תינוק. כעבור זמן מה, אתה מוצא את עצמך באמצע דרך 25, מוקף בחורשה גדולה 'לפחות פה אין כזאת רוח' אתה חושב לעצמך בחיוך ומרפה מעט מהופיפ והיא מתעופפת לידך ומזיזה את העלים שעל ראשה ודוחפת את עצמה אחריך.
    אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בפוקימון חום עומד באמצע הדרך .

לוקאס-
    טסה מסתכלת עליך "אתה חושב שזה כזה פשוט?" שואלת אותך "הנהורים האלה כאילו צדקנים, אבל אתה לא יודע מה הולך שם. הם חולי נפש! והצללים אל תתן לי להתחיל לדבר עליהם! הם פסיכופטים על כל הראש!" צווחת בקול צורם טסה ונראה שמשהו גואה בה.
    "אני לא רוצה לבאס, אבל במיוחד שרק התחלת את המסע שלך. כדאי לך להתחבא ושהם לא יראו אותך" ושוב אתה שומע רעש מאחורייך. שניכם מסתובבים ושוב הסטנטלר עומד שם מסתכל על שניכם ומזיז את אוזניו לצדדים.

ג'ון-
    אתה יודע שרעל לא הכי משפיע עליה כן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שריונה הקשיח של ארון זוהר ומחזק בזמן שהיא רצה ומתנגחת בעצמה בעץ הענק. ווידל טיפה רועד אבל זה לא משפיע כל כך. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל ווידל נשאר על העץ.
    ארון מסתכלת למעלה, ואתה רואה את הזעם והאש בעיניה, ולפתע ראשה בוהק והיא רצה במהירות לעץ ופוגעת בו כל כך חזק שווידל נופל על האדמה כשהעוקץ שעל ראשו נתקע באדמה והוא לא מצליח לקום. לסיום סיומת ארון שולחת מפיה גוש בוץ גדול העוטף את ווידל ומעלף אותו לגמרי.
    ארון למדה ראשייה- headbutt
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    אתה יודע שרעל לא הכי משפיע עליה כן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שריונה הקשיח של ארון זוהר ומחזק בזמן שהיא רצה ומתנגחת בעצמה בעץ הענק. ווידל טיפה רועד אבל זה לא משפיע כל כך. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל ווידל נשאר על העץ.
    ארון מסתכלת למעלה, ואתה רואה את הזעם והאש בעיניה, ולפתע ראשה בוהק והיא רצה במהירות לעץ ופוגעת בו כל כך חזק שווידל נופל על האדמה כשהעוקץ שעל ראשו נתקע באדמה והוא לא מצליח לקום. לסיום סיומת ארון שולחת מפיה גוש בוץ גדול העוטף את ווידל ומעלף אותו לגמרי.
    ארון למדה ראשייה- headbutt
    כה אני יודע אבל אני חושש מהרעלה חחחחח זה כבר סיפור אחר
    ---------------------------------------------------------
    "וואו ארון למדת ראשייה!" אני צועק בשמחה ורץ להרים ולחבק את ארון באושר "ידעתי שאת מסוגלת לעשות את זה!" אני אומר לה בהתלהבות "עכשיו שלא נשכח, פוכדור צא!" אני מועק בהתרגשות וזורק את הפוכדור בכל כוחי על ווידל המעולף 'שיילכד,שיילכד!' אני חושב לעצמי בלחץ ומסתכל על הפוכדור בעודו זז על הריצפה.
    "בכל מקרה עבודה מצויינת ארון" אני ממשיך לשבח את ארון בזמן שאני מסתכל על הפוכדור במתח וחשש
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    לוקאס-
    טסה מסתכלת עליך "אתה חושב שזה כזה פשוט?" שואלת אותך "הנהורים האלה כאילו צדקנים, אבל אתה לא יודע מה הולך שם. הם חולי נפש! והצללים אל תתן לי להתחיל לדבר עליהם! הם פסיכופטים על כל הראש!" צווחת בקול צורם טסה ונראה שמשהו גואה בה.
    "אני לא רוצה לבאס, אבל במיוחד שרק התחלת את המסע שלך. כדאי לך להתחבא ושהם לא יראו אותך" ושוב אתה שומע רעש מאחורייך. שניכם מסתובבים ושוב הסטנטלר עומד שם מסתכל על שניכם ומזיז את אוזניו לצדדים.
    "אל תדאגי אני מסוגל לדאוג לעצמי" אומר לה "זה שוב הסטנטלר הזה, מה הוא רוצה?" אמשיך ואפנה בחזרה לטסה "אם את לא רוצה עזרה, שיהיה אבל עם הגישה שלך אני לא רואה איך תסתדרי מולם בעצמך"

4. the bitch is back
    ג'ון-
    אל תדאג, אתה רק מתחיל חח היא לא תגסוס לך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הכדור נשלח לאוויר וקרן אור בהירה עוטפת את ווידל ושואבת אותו פנימה וחוזרת בחזרה לכדור. הכדור מסתובב מספר פעמים ונעצר. ווידל נלכד.
    ארון קופצת בשמחה ומגישה לך את הפוכדור בפיה ונראית מאושרת במיוחד.

לוקאס-
    "הוא שלה" אומרת טסה בחשש ומנערת את שערה ומרימה במהירות אבן וזורקת אותה במהירות לעבר סטנטלר ופוגעת לו באחת מקרניו, ומצליחה לשבור לו חלק מהם. סטנטלר נבהל ובורח משם במהירות בין השיחים הגבוהים. "זה יראה לה" אומרת טסה ופניה מקרינות ניצחון.
    "צודק, אבל אני לא רוצה שתסתבך בבלגן שלי" אומרת וחיוך כנה עולה על פניה "אתה רק עכשיו התחלת, למה לך בכלל להסתבך איתם?" שואלת אותך.
    גיל! 3>

5. מורחקים
    ג'ון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הכדור נשלח לאוויר וקרן אור בהירה עוטפת את ווידל ושואבת אותו פנימה וחוזרת בחזרה לכדור. הכדור מסתובב מספר פעמים ונעצר. ווידל נלכד.

לוקאס-
    "הוא שלה" אומרת טסה בחשש ומנערת את שערה ומרימה במהירות אבן וזורקת אותה במהירות לעבר סטנטלר ופוגעת לו באחת מקרניו, ומצליחה לשבור לו חלק מהם. סטנטלר נבהל ובורח משם במהירות בין השיחים הגבוהים. "זה יראה לה" אומרת טסה ופניה מקרינות ניצחון.
    "צודק, אבל אני לא רוצה שתסתבך בבלגן שלי" אומרת וחיוך כנה עולה על פניה "אתה רק עכשיו התחלת, למה לך בכלל להסתבך איתם?" שואלת אותך.
    "יש לי סיבות משלי" אומר לה "ולמרות שרק התחלתי הייתי השולייה של הפרופסור בעיר שלי כבר כמה שנים, אני יודע הרבה על פוקימונים, אז מה את אומרת? רוצה לבחון אותי בקרב?"

6. the bitch is back
    לוקאס-
    טסה מחייכת "אני בטוחה שאתה טוב. אבל לא בקטע רע, אתה לא ברמה שלי" אומרת בקול רציני ומראה לך קופסה עם לא יותר מ- 30 תגים שונים. "כבר ניצחתי את הליגה בג'וטו, הואן וסינו. עכשיו חזרתי לפה כי הבנתי שיש קשר מאחד חברי האליט פור לאחת מהתנועות" מוסיפה ברצינות.
    "אבל אם אתה רוצה לנסות אותי בכל זאת? אני אשמח למשהו מרענן" אומרת בחיוך.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש!עשינו את זה!" אני צועק וקופץ משמחה ואז מרים את ארון יחד עם הפוכדור בפיה ומחבק אותה "כל הכבוד ארון, את הכי טובה שיש!" אני משבח אותה עם חיוך רחב ומאושר.
    "בואי נכיר את ווידל טיפה" אני אומר לארון כאשר אני מוריד אותה וזורק את הפוכדור שכרגע ווידל נלכד בו לאוויר "צא החוצה ווידל!" אני אומר תוך כדי הזריקה.
    "שלום לך ווידל, לי קוראים ג'ון ואני המאמן החדש שלך, לצידי זו מי שנלחמת מולה, זו ארון והיא השותפה שלי למסע בחיפוש אחר אחותי" אני מציג את עצמי ואת ארון בפני ווידל עם חיוך "אני שמח לצרף אותך לצוות שלי ואני מקווה שתשתף איתי פעולה בחיפוש אחר אחותי הגדולה שנעלמה לפני 7 שנים, ראיתי שאתה מאוד חזק ובעל רוח לחימה, לא ויתרת לרגע גם כשהמצב שלך היה קשה ואני אשמח אם תסכים לשתף איתי פעולה, מה אתה אומר?" אני שואל את ווידל ומתחיל להתכונן לקראת הליכה עם ארון לכיוון העיר הקרובה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    לוקאס-
    טסה מחייכת "אני בטוחה שאתה טוב. אבל לא בקטע רע, אתה לא ברמה שלי" אומרת בקול רציני ומראה לך קופסה עם לא יותר מ- 30 תגים שונים. "כבר ניצחתי את הליגה בג'וטו, הואן וסינו. עכשיו חזרתי לפה כי הבנתי שיש קשר מאחד חברי האליט פור לאחת מהתנועות" מוסיפה ברצינות.
    "אבל אם אתה רוצה לנסות אותי בכל זאת? אני אשמח למשהו מרענן" אומרת בחיוך.
    אסתכל על התגים בפליאה "וואו, מדהים" אומר לה "אבל תגים זה לא הכל, גם רטטה יכול לנצח אוניקס, בואי נילחם אחד על אחד ונראה אם אני יכול לנצח, מקסימום אני אלמד משהו." אומר לה 'אולי זאת תהיה הזדמנות לראות עד כמה טוב ספירו'

9. the bitch is back
    ג'ון-
    ווידל הוסף לדף רשומים שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ווידל בחזרה והוא מסתכל עליך במשך כל השיחה והוא מהנהן בראשו, אבל נראה עדיין מסוחרר מהקרב שעבר כרגע והוא מחזיר את עצמו לכדור שלו. אתה מסתכל על ארון וגם היא נראית מעט תשושה מהקרבות שעברה. אתה מסתכל לאופק ומרגיש ביטחון גבוה.
    אתה וארון מתחילים ללכת אחרי הליכה ארוכה, ממש כשהשמש זורחת בדיוק על ראשך, אתה שומע רעש מאחורייך. אתה מסתובב ולא רואה כלום. אחרי עוד כמה צעדים, שוב רעש הנשמע קרוב אליך במיוחד. אתה מסתכל על ארון אבל היא מושכת בכתפיה ומפהקת קלות. זה לא מוצא חן בעינייך הרעש הזה.

לוקאס-
    "אם אתה מתעקש" אומרת טסה בחיוך "אני אהיה רגועה איתך" אומרת בחיוך וזורקת פוכדור מכיסה לאוויר "צא רטיקייט!" קוראת בהתלהבות ומשחררת פוקימון חום ועכברושי עם פנים זועפות .
    "רטיקייט תתחיל עם ריקוד חרבות ואז לחבטות זעם!" קוראת טסה ורטייקיט שלה קופץ קדימה ומתחיל לפזז מצד לצד כשציפורניו מתחילות לזהור באור אדום ומסוכן.
    גיל! 3>

10. מורחקים

לוקאס-
    "אם אתה מתעקש" אומרת טסה בחיוך "אני אהיה רגועה איתך" אומרת בחיוך וזורקת פוכדור מכיסה לאוויר "צא רטיקייט!" קוראת בהתלהבות ומשחררת פוקימון חום ועכברושי עם פנים זועפות .
    "רטיקייט תתחיל עם ריקוד חרבות ואז לחבטות זעם!" קוראת טסה ורטייקיט שלה קופץ קדימה ומתחיל לפזז מצד לצד כשציפורניו מתחילות לזהור באור אדום ומסוכן.
    חחחח אין לי פוקימון בחוץ עדיין
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צא אלקיד" אומר בזמן שאוציא את אלקיד מהפוקדור שלו "מתקפת מהירות כדי לחמוק! ותשתמש עליו בגניבה!"

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי [b
    בלו-[/b]
    את נעמדת וחושפת את ידייך לספינראק אבל, לא נראה שהוא מעוניין בך ושולח מפיו חוט לבן ודק וקושר את רגלה של פיצ'ו, וכמו שוט שולף אותה קדימה ומעיף אותה על בטנה. פיצ'ו מזעיפה פנים, מסדרת את הפרח הורוד שלה ואז רצה לעברו וחובטת בראשו שלוש פעמים עם הסטירה שלה ומעיפה אותו על העץ בחזרה.
    "כל הכבוד! ידעתי שאת מסוגלת" אעודד את פיצ'ו בהתלהבות. "אוקיי, עכשיו תנסי להשתמש שוב במכת ברק. את יכולה לעשות את זה!" אצעק לה בתקווה.
    בינתיים, אנסה לתכן מה יהיה המהלך הבא שלי בראשי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ווידל הוסף לדף רשומים שלך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את ווידל בחזרה והוא מסתכל עליך במשך כל השיחה והוא מהנהן בראשו, אבל נראה עדיין מסוחרר מהקרב שעבר כרגע והוא מחזיר את עצמו לכדור שלו. אתה מסתכל על ארון וגם היא נראית מעט תשושה מהקרבות שעברה. אתה מסתכל לאופק ומרגיש ביטחון גבוה.
    אתה וארון מתחילים ללכת אחרי הליכה ארוכה, ממש כשהשמש זורחת בדיוק על ראשך, אתה שומע רעש מאחורייך. אתה מסתובב ולא רואה כלום. אחרי עוד כמה צעדים, שוב רעש הנשמע קרוב אליך במיוחד. אתה מסתכל על ארון אבל היא מושכת בכתפיה ומפהקת קלות. זה לא מוצא חן בעינייך הרעש הזה.
    'אהמ...' אני חושב לעצמי בחשדנות 'משהו פה לא מסתדר לי' אני ממשיך במחשבותיי ומתחיל להסתכל סביבי מבלי לעורר חשד 'משהו או מישהו עוקב אחריי, זה לא מוצא חן בעיניי' אני חושב בעצבנות ואז מתכופף לרגע ללחוש לארון "תקשיבי ארון, את שומעת את הרעשים הקטנים האלה?" אני שואל אותה בשקט "אני ממש לא אוהב אותם, בואי נתקדם עוד טיפה ואז נסתובב בהפתעה לראות מה זה, תהיה מוכנה בכל מקרה לקרב" אני אומר לה וממשיך לסרוק את הסביבה "מצטער שאני ככה מתיש אותך אבל אני יודע שאת מסוגלת לעשות את זה!" אני אומר לה במטרה להעלות לה את הביטחון ואז ממשיך כמה צעדים קדימה ומסתובב במכה לאחור תוך כדי צעקה "מי שם?!"
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    סגור. אז בינתיים אני רושם אותך כמתאם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולח לידיים להופיפ ומצליח לתפוס אותה, שניות לפני שהיא עפה הרחק ממך. 'צריך למצוא פתרון לריחוף הזה' אתה חושב לעצמך ונזכר באחד מהספרים שקראת בהם שהופיפ פשוט עפים ברוח ואין להם יכולת אמתית לשלוט בזה.
    הופיפ קוראת באושר שאתם מתחילים ללכת בזמן שאתה מחזיק אותך בשתי ידיך כמו תינוק. כעבור זמן מה, אתה מוצא את עצמך באמצע דרך 25, מוקף בחורשה גדולה 'לפחות פה אין כזאת רוח' אתה חושב לעצמך בחיוך ומרפה מעט מהופיפ והיא מתעופפת לידך ומזיזה את העלים שעל ראשה ודוחפת את עצמה אחריך.
    אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בפוקימון חום עומד באמצע הדרך .
    "הו הופיפ, בואי נראה למה את מסוגלת!" אומר לה בחיוך, "השתמשי בהצלפת זנב אל עבר הפוקימון!" אורה לה.
    בינתיים, אבדוק על הפוקימון בפוקידע.

Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    קארון-
    "לא רע בכלל" אומרת תמי מעט מזועזעת בזמן שטרטוויג פותח את פיו שוב ואנרגייה ירוקה עוטפת אותו ואת מיני.
    "מיני מהר דחיפה!" קוראת תמיד במעט זעף "קצת טריק מלוכלך הקטע של המשיכה" מוסיפה בציקצוק לשון. מיני מנערת את ראשה, ונראה שמכאיב לה לחשוב על זה ובלית ברירה היא מרימה את ראשה ודוחפת את טורטוויג בזנבה ומעיפה אותו אחורה.
    אשאל אותה:"מה הבעיה עם זה? אסטרטגיה בסיסית של מאמן שהתחיל מבע לפני כמה שעות..." אחייך לעברה. "טרטוויג, תנסה להתאפס! תעמוד בעמידה יציבה מאוד על הקרקע, שהוריקאן לא יכול להעיף אותך. לאחר מכן ספיגה אחת, נקווה שאחרונה! ספוג ממנה את כל האנרגיה!" אומר לו בהתלהבות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רציני אוניקס הוא סלע\אדמה איך שלוש ספיגות לא הרגו אותו?
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    לוקאס-
    לא רצית להשתמש בספירו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רטיקייט של טסה רץ לעברו של אלקיד שלך, המצליח לחמוק מהמתקפה עם שובל של אור לבן ובהיר אחריו ותוך כדי הוא ידיו זוהרת באור שחור והוא ומנסה לגנוב לרטיקייט חפץ כלשהו, אבל רטייקיט מתחמק בקלות וקופץ אחורה.
    "רוצה לראות מהירות?" שואלת טסה "קדימה מתקפה מהירות ואז ניב היפר!" קוראת במהירות ורטיקייט שלה מתחיל לרוץ במהירות מדהימה, ואתה ואלקיד מופתעים מהמהירות שלו כשהוא פשוט נעלם במהירות ובשתי מכות בודדות מעלף לגמרי את אלקיד, הנופל על האדמה מסוחרר.
    "אמרתי לך שאנחנו לא באותה רמה" אומרת בחיוך ומחניקה ציחקוק מלראות את אלקיד הולך בזיגזגים עד שהוא נופל על האדמה. "קח" היא אומרת ומגישה לאלקיד תרופת פלא שמחזירה אותו למצב חדש.

בלו-
    פי'צו מורידה בזהירות את הפרח מראשה ומסתכלת נחושה על ספינראק, משפשפת את לחיה בזעם ואז משחררת מכת ברק ענקית על ספינראק, אשר סופג את כל המכה ונראה מעט מסוחרר, אבל נראה שגם הוא נחוש בדעתו ולפתע עיניו השחורות הקטנות זוהרות באור אדום, אשר מקיף את פיצ'ו ואז נעלם.
    פיצ'ו מסתכלת עלייך מבולבלת, וגם את לא מבינה בדיוק מה קרה. בדיוק שפיצ'ו מנסה לראות מה לא בסדר היא מוטחת אחורה ממטר ענק של עוקצי רעל. המצב לא נראה מזהיר לפיצ'ו. את צריכה לחשוב על אסטרטגיה מהר!

ג'ון-
    אתה קופץ במהירות כשאתה שומע רעש נוסף, אבל שוב הקול נעלם לגמרי.
    אתה מהסס מעט ומתחיל לרוץ משם 'מה שזה לא יהיה לא כדאי לי להסתכן' אתה חושב לעצמך. אחרי כמה שניות של ריצה אתה מבחין במרכז קטן לצד הדרך.

אלון-
    אתה שולח את הופיפ לעבר הפוקימון, שאתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה סנטרט, הפוקימון הצופה.
    הופיפ מסתובבת במהירות עם גל של אוויר ומתחילה להצליף בפרצופו של הסנטרט שלא נראה משפיעה עליו יותר מידי והוא בתגובה מסתובב בכעס וציפורניו בוהקות באור בהיר והוא שורט את הופיפ בחוזקה הישר בפניה.

קארון-
    כי היא טיפה יותר חזקה :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צודק" אומרת "משתמשים במה שארכוס נתן" מוסיפה ואתה מחניק מעט ציחקוק מהמשפט המפואר שלה. "קדימה מיני דחיפה!" קוראת שוב תמי. אבל מיני שלה מתעלמת ושוב נכרכת סביב טורטוויג בחיבה עזה. והוא בתורו מתעלם ממנה ושוב פותח את פיו ושואב את שאריות האנרגייה של מיני.
    תמי מגלגלת את עינייה ומחזירה אותה לכדור שלה.
    "כל הכבוד" אומרת בחיוך ומתיישבת על האדמה ליד הבריכה ומטבילה את רגליה במים הקרים.
    גיל! 3>

עמוד 6 מתוך 97 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •