אלון-
סגור. אז בינתיים אני רושם אותך כמתאם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולח לידיים להופיפ ומצליח לתפוס אותה, שניות לפני שהיא עפה הרחק ממך. 'צריך למצוא פתרון לריחוף הזה' אתה חושב לעצמך ונזכר באחד מהספרים שקראת בהם שהופיפ פשוט עפים ברוח ואין להם יכולת אמתית לשלוט בזה.
הופיפ קוראת באושר שאתם מתחילים ללכת בזמן שאתה מחזיק אותך בשתי ידיך כמו תינוק. כעבור זמן מה, אתה מוצא את עצמך באמצע דרך 25, מוקף בחורשה גדולה 'לפחות פה אין כזאת רוח' אתה חושב לעצמך בחיוך ומרפה מעט מהופיפ והיא מתעופפת לידך ומזיזה את העלים שעל ראשה ודוחפת את עצמה אחריך.
אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בפוקימון חום עומד באמצע הדרך.
לוקאס-
טסה מסתכלת עליך "אתה חושב שזה כזה פשוט?" שואלת אותך "הנהורים האלה כאילו צדקנים, אבל אתה לא יודע מה הולך שם. הם חולי נפש! והצללים אל תתן לי להתחיל לדבר עליהם! הם פסיכופטים על כל הראש!" צווחת בקול צורם טסה ונראה שמשהו גואה בה.
"אני לא רוצה לבאס, אבל במיוחד שרק התחלת את המסע שלך. כדאי לך להתחבא ושהם לא יראו אותך" ושוב אתה שומע רעש מאחורייך. שניכם מסתובבים ושוב הסטנטלר עומד שם מסתכל על שניכם ומזיז את אוזניו לצדדים.
ג'ון-
אתה יודע שרעל לא הכי משפיע עליה כן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שריונה הקשיח של ארון זוהר ומחזק בזמן שהיא רצה ומתנגחת בעצמה בעץ הענק. ווידל טיפה רועד אבל זה לא משפיע כל כך. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל ווידל נשאר על העץ.
ארון מסתכלת למעלה, ואתה רואה את הזעם והאש בעיניה, ולפתע ראשה בוהק והיא רצה במהירות לעץ ופוגעת בו כל כך חזק שווידל נופל על האדמה כשהעוקץ שעל ראשו נתקע באדמה והוא לא מצליח לקום. לסיום סיומת ארון שולחת מפיה גוש בוץ גדול העוטף את ווידל ומעלף אותו לגמרי.
ארון למדה ראשייה- headbutt