Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1446
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה

אוסטין-
    גרובייל מזנק לאחור, משאיר אחריו שובל של אור לבן ובהיר והוא מצליח להתחמק מעשרות עליו תער אשר נשלחים לעברו.
    "סוויפר יהירות!" קוראת ג'ניפר יחד איתך כשאתה מורה לגרובייל להשתמש במשרוקית הדשא.
    שילוב המתקפות יוצר שילוב מיוחד ויעיל נגד עדר הפוקימונים הפראיים. חלקם נרדמים מהשריקה הנעימה והמרגיעה של גרובייל ואילו חלק אחר מסתחרר מהצרחה האיומה של סוויפר של ג'ניפר. המהומה שייצרתם נותנת לכם הזדמנות מעולה לברוח משם והתרחק מהמקום.
    "אני לא מאמינה שהם נדדו עד לכאן" אומרת ג'ניפר בלחץ "הם אמורים להיות בחלק המזרחי ביותר ביער! מה הם עושים באזור כאן?" ממלמלת לעצמה מאשר אליך ונראית מבולבלת ממשהו.
    "ממה את חושבת שזה קרה?" אתפרץ למחשבותיה כאשר אשמע אותה מודאגת וממלמלת. ואז אוסיף "אולי קרא משהו בחלק בו הם חיים. שמעי זה סיכון אבל... את רוצה להיכנס לעומק הבעיה ולבדוק אתזה?"

.

2. היכל התהילה
    ג'ף-
    לא נורא.. פעם הבאה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא החוצה בעקבותך רצה גם לונה "חכה לי!" צורחת אליך. אתה נעצר, מסתכל עליה וחוטף את כובעה וזורק אותו לעבר סידוט והוא נופל לו על הפרצוף.
    "ראלטס בלבול!" אתה מורה לה ומצביע לעבר עץ פיקוס קטן "תנסי להרים אותו באוויר!" אתה מוסיף. לונה מתיישבת זעופה על האדמה וממשיכה לצייר את ראלטס בפוזיציות שונות בזמן שהיא מלמלת לעצמה בהתלהבות. רלאטס מרימה את ידייה לצדדים ובוהקת באור כחול ומכוונת אותן לעבר העץ הנמוך, אשר בוהק גם באותו אור כחול בהיר.
    אתה רואה את המאבק של ראלטס לנסות להזיז אותו, אבל היא מצליחה במקום זאת להרים את כל העלים מהענפים הקטנים והעלים מסתחררים באוויר במראה מהמם ומיוחד של מערבולת עלים ירוקים הבוהקים באור כחול.
    אבל לצערך היא לא מצליחה לנתק את העץ מהאדמה.
    לעומתה סידוט קופץ על הכובע של לונה בראשו ומצליח להדוף אותו מעט לאחור.
    ״כל הכבוד סידוט״ אעודד אותו ״תמשיך להתאמן על הכובע ותכף נעבור למטרות גדולות״
    ״רלטס, תנסי אולי על אובייקט קטן יותר״ אחפש שיח או עץ יותר קטן שהיא תוכל להתאמן עליי

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka[font=arial
    kun;1491127]
    אלון-
    סורסקיט יוצא מהפוקדור שלו וצוהל בהתלהבות ושולח עשרות בועות כתומות מהפתיל הקטן על ראשו לעבר הפוקימון הצהוב. הבועות מסתחררות סביב פוקימון חלת הדבש ואז בשנייה, מתפוצצות אחת אחרי השנייה עליו, אבל לא נראה לך שהמתקפה הזיזה יותר מידי ליריבך.
    [/font]"אוקיי.. אז בוא ננסה את זה, ריח מתוק!" אורה לסרסקיט.
    "ואז, משאבת היידרו!" אוסיף.

Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    ג'וליטאון שלך רצה מבין האבנים, מנתרת עליהם עד שהיא מגיעה לעבר מיני, קופצת על ראשה העצום, מנסה לבעוט בה, אבל ללא הצלחה ומיני תופסת אותה בפיה הענקי, מרימה אותה באוויר וזורקת את ג'ולטיאון על האדמה בחוזקה, שם היא נשכבת פצועה.
    היא נעמדת בחולשה ושואגת קלושות ומסתערת שוב על מיני, אבל היא מטיחה אותה עם זנבה עם גזע עץ.
    ארגיש מתוסכל: 'מה קורה כאן? ג'ולטיאון היתה עם כל כך הרבה מוטיבציה לקרב מקודם, מה השתנה?'. "בוא נעצור לרגע" אומר לתמי ואקרא לג'ולטיאון אליי, כשהיא תתקרב, אכרוף את שתי ידיי סביבה ואלטף אותה (כמו שעושים לכלב ככה) ואומר לה:" מה קורה? אני יודע שאת יכולה הרבה יותר (מעבר ללחישה) והאמת, שגם אותי מיני קצת מתחילה לעצבן. בואי נתאמץ עוד קצת, ונצליח לגרום לה נזק אמיתי, טוב?" אחכה לתשובה חיובית ממנה ואומר:" בוא נמשיך את הקרב!" "ג'ולטיאון, תבעטי בה! רכזי את כל אנרגית הכוח שלך בה! בכל הכוח, את כל הזעם והתסכול מכל מה שאת מרגישה עכשיו!". אצפה במה שקרה, ואעודד אותה בכל תוצאה.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי במרכז הסמוך ותוך כמה דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים. אתה משחרר את שלדר הצוהל באושר "שלדרר!" צורח בעליזות. אתה יוצא יחד איתו מהמרכז ומתחיל לחפש בעקבות המערה שעליה שמעת.
    "הלוואי והייתה לנו מפה" אתה אומר לשלדר המהנהן בראשו מתוך הקונכייה שלו.
    כעבור כמה רגעים של הליכה מהירה, אתה שומע רעש קליל ומבחין בפוקימון צבעוני וקטן שנראה כאילו ראשו מעוצב בצורת תו מוזיקה
    [/FONT]
    'איזה פוקימון מצחיק' אני חושב לעצמי ומגחח כאשר אני רואה כיצד מעוצב ראשו "שלדר, נראלי שזה הזמן לקרב הראשון שלנו ביחד!" אני אומר לשלדר עם חיוך מלא ביטחון "אם נלחם כמו שנלחמת איתי קשה לי להאמין שלא נצליח להתגבר על האויב!" אני אומר לו בביטחון "תשתמש בחניתות קרח ובעל קולי!" אני פוקד עליו במהירות ושולף את הפוקידע שלי כדי לגלות את שמו של הפוקימון שמולי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    שתוק :X
    the bitch had to die!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה?" שואלת האחות ומרימה את ידיה על פיה "טסה?" אומרת שוב ודמעות מתחילות להצטבר סביב עינייה והיא קמה במהירות ממקומה ורצה לחדר אחורי בוכה בהיסטריה.
    כל המרכז מסתכל עליך במבט חצי מאשים. אתה מתעלם מהם, מסתגר בתוך עצמך ומוצא את עצמך יושב על הכיסא כמעט שעתיים שלמות לפני שאתה נזכר לזוז. אתה אפילו לא שמת לב שאנשים כאלה ואחרים ניסו להזיז אותך או לדבר איתך. שקוע במחשבות ובתמונות הקשות שראית."טסה" אתה מלמל לעצמך שוב ושוב.
    "צא מזה" אתה שומע, אבל מתעלם לחלוטין עד שיש שכבדה צונחת על פרצופך ומטלטלת אותך בחבטה עזה. אתה מרים את פרצופך ורואה את מורגן ולצידו הבחורה ששמה ג'וליה.
    "מה עובר עליך?" הוא שואל בקול מרוגז ואתה שוקע שוב בהרהורים משלך "טסה" אתה אומר לו בשקט. הנערה מתכופפת מעט על רגליה האחוריות ומניחה את ידה על רגלך "אתה בסדר?" שואלת אותך בקול רך.
    יש רגליים לא אחוריות?
    ~~~
    "לא" אומר ואסיים בזה
    "אני לא יודע מה לעשות.. הם הרגו אותה, איך אני יכול לחזור לשם.." אומר במלמול חצי לעצמי חצי להם
    "אני צריך קצת זמן לחשוב מה אני עושה הלאה, סליחה" אומר ואקום משם ואצא בסערה מהמכון..
    'אני חייב לחזור לשם, אין לי ברירה.. למרות שאין לי סיכוי מול מה שזה לא יהיה שם'

7. the bitch is back
    אוסטין-
    טוב אני יודע מה בחרת כבר :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני לא בטוחה" אומרת ומשפשפת את סנטרה "מה שלא קרה שם.. אני בטוחה שזה משהו שהסעיר אותם במיוחד אם הם נדדו עד לכאן" מוסיפה. "זאת הטריטוריה של רובי להשגחה. אולי כדאי שנשאל אותו" אומרת וחשש עולה בקולה.
    "אני חושבת שכדאי שנניח לזה. כל מה שאני יכולה לומר לך מבלי לחשוף יותר מידי.. יש סיבה שהם שם" אומרת ורצינות נשמעת מקולה החד והברור.

ג'ף-
    הגבת שני! תוכל לבחור מבין שניים מההתחלתיים של קאנטו.
    סקווירטל או באלבאזור.
    אתה שוב עושה את זה.. תגיד להם מה לעשות! זה לא יתקדם לשום מקום ככה >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט קופץ שוב ושוב על הכובע של לונה, אבל לא נראה שיש על הכובע השפעה גדולה מידי.
    ראלטס לעומת זאת עוברת לשיח קטן ובוהקת באור באור כחול ומצביעה עם ידייה הקטנות והלבנות לעבר שיח קטן ועוד מהרה הוא בוהק אף הוא באותו אור כחול בהיר והוא רועד מעט באוויר ואז בכוח עצום נשלף מהשורש לאוויר ונופל על האדמה, אבל נראה שהמעשה התיש לגמרי את ראלטס.

אלון-
    אתה זוכה במה שנשאר p:
    סורסקיט שלך מפזר אבקה ורודה וריחנית לעבר קומבי הפראי, אבל הוא מנופף בכנפיו במהירות ויוצר סופת רוח לעבר הריח ומעיף את האבקה בחזרה לעבר סורסקיט, אשר מתעופף בנעימים מהריח הקסום.
    למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון מים ענקי נשלח מפיו לעבר קומבי ומטיח אותו לאחור, מעיף אותו על האדמה.

קארון-
    אתה מתיישב ליד גוליטאון והיא מניחה על רגלך את ראשה בזמן שאתה מלטף את פרוותה הקוצנית ומדבר אליה בנעימים.
    לאחר כמה דקות שאתה מנסה לחזק לה את האגו השבור, היא מלקקת בעדינות את כף ידך ואז נעמדת מוכנה לקרב המחודש.
    תמי בינתיים ליטפה את מיני בידייה בחיבה. "מוכן?" שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. תמי אז קופצת על ראשה של תמי והן מתרוממות גבוה באוויר.
    "בוא נראה מה אתה מסוגל" אומרת ברצינות מהמרומים. ג'וליטאון שלך רצה לעבר מיני אוגרת עצמה ברגליה ומסתערת לעבר מיני. לעומתה האוניקס הענקית מסתובבת במהירות ושולחת עשרות אבנים לעבר ג'וליטאון הקופצת אחד מהשני במהירות אדירה ואז מנחיתה בעיטה היישר מתחת לפיה של מיני ואז עוד אחת בצידה השני של ראשה.
    "מה?" צורחת תמי בזעף "סופת חול ואז דחיפה!" קוראת ברצינות תמי וגופה של אוניקס מתחיל להסתובב במהירות במקום, מפזרת מסך כבד של חול דקיק ועוקץ.

ג'ון-
    שלדר קופץ מול צ'אטוט ואז פותח את צדפתו במהירות ושולח עשרות חניתות קרח דקות ושקופות, אשר פוגעות בפוקימון הקטן ומעיפות אותו לאחור. צ'אטוט מזנק לעבר שלדר, אבל הוא נסגר בתוך הצדפה בחוזקה ומגן על עצמו מניקור של הפוקימון. שלדר פותח שוב את צדפתו ושולח שוב חניתות קרח לעבר הפוקימון פעם נוספת, אבל צ'אטוט פותח את פיו וצורח בחוזקה וגל של טבעות קול לבנות נוצרות באוויר מפוצצות את הקרח לברד של ממש.
    שלדר שלך מנצל את הבילבול וצורח קלות אף הוא, אבל לא נראה שזה משפיע על צ'אטוט.

לוקאס-
    אופס :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה קם במהירות בורח משניהם ומדהדה לעבר היציאה ויוצא בחזרה לרחוב שעד לפני מספר שעות היה עמוס והומה אדם. אתה מסתכל מצד לצד, ורואה שבאמת אין נפש ברחוב. לפתע, צללית של משהו נעלמת באופק, אבל אין לך מושג מה זה יכול להיות.
    כל מה שהבחנת זה בד אפור ארוך מתנסנס ברוח.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. היכל התהילה

ג'ף-
    הגבת שני! תוכל לבחור מבין שניים מההתחלתיים של קאנטו.
    סקווירטל או באלבאזור.
    אתה שוב עושה את זה.. תגיד להם מה לעשות! זה לא יתקדם לשום מקום ככה >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט קופץ שוב ושוב על הכובע של לונה, אבל לא נראה שיש על הכובע השפעה גדולה מידי.
    ראלטס לעומת זאת עוברת לשיח קטן ובוהקת באור באור כחול ומצביעה עם ידייה הקטנות והלבנות לעבר שיח קטן ועוד מהרה הוא בוהק אף הוא באותו אור כחול בהיר והוא רועד מעט באוויר ואז בכוח עצום נשלף מהשורש לאוויר ונופל על האדמה, אבל נראה שהמעשה התיש לגמרי את ראלטס.

צ'רמנדר אפ הוא לא לוקח
    סקווירטל אם כן
    --
    ״רלטס כל הכבוד, תנוחי מעט״ אחזיר אותה לפוקדור ואפנה אל סידוט ״אני חושב שכדאי לנסות על מטרה חיה, תזכור לקחת תנופה שהנגיחה תהיה חזקה״
    אסתכל על לונה ואעצור את עצמי מהדחף לפקוד על סידוט לנגוח בה, ואחפש פוקימון בסביבה באוכל להלחם מולו.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    טוב אני יודע מה בחרת כבר :x
    "אני לא בטוחה" אומרת ומשפשפת את סנטרה "מה שלא קרה שם.. אני בטוחה שזה משהו שהסעיר אותם במיוחד אם הם נדדו עד לכאן" מוסיפה. "זאת הטריטוריה של רובי להשגחה. אולי כדאי שנשאל אותו" אומרת וחשש עולה בקולה.
    "אני חושבת שכדאי שנניח לזה. כל מה שאני יכולה לומר לך מבלי לחשוף יותר מידי.. יש סיבה שהם שם" אומרת ורצינות נשמעת מקולה החד והברור.
    אשמע לדבריה ואתרגז, ארים קולי בזעף קל "טוב נו מה? להזיכרך אני לא כזה ילד... ואני גם ממש לא טיפש, את יכולה להסביר לי מה מתרחש כאן? מאיזה סיבה הם שם? למה הם ברחו? מיזה רובי? חלאס לפטפט מבלי להסביר דבר! כשותפים אנחנו צוות, חברים, ואין צורך להסתיר דברים זה מזה. במיוחד לא כאלה שנשמעים מאוד רציניים"
    ואתבונן בה במבט חודר ורציני מאוד. אקווה שהמילים שהטחתי בה ישנו משהו.

.

10. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [font=verdana][color=#000000][b]

קארון-
    אתה מתיישב ליד גוליטאון והיא מניחה על רגלך את ראשה בזמן שאתה מלטף את פרוותה הקוצנית ומדבר אליה בנעימים.
    לאחר כמה דקות שאתה מנסה לחזק לה את האגו השבור, היא מלקקת בעדינות את כף ידך ואז נעמדת מוכנה לקרב המחודש.
    תמי בינתיים ליטפה את מיני בידייה בחיבה. "מוכן?" שואלת בחיוך ואתה מהנהן בראשך. תמי אז קופצת על ראשה של תמי והן מתרוממות גבוה באוויר.
    "בוא נראה מה אתה מסוגל" אומרת ברצינות מהמרומים. ג'וליטאון שלך רצה לעבר מיני אוגרת עצמה ברגליה ומסתערת לעבר מיני. לעומתה האוניקס הענקית מסתובבת במהירות ושולחת עשרות אבנים לעבר ג'וליטאון הקופצת אחד מהשני במהירות אדירה ואז מנחיתה בעיטה היישר מתחת לפיה של מיני ואז עוד אחת בצידה השני של ראשה.
    "מה?" צורחת תמי בזעף "סופת חול ואז דחיפה!" קוראת ברצינות תמי וגופה של אוניקס מתחיל להסתובב במהירות במקום, מפזרת מסך כבד של חול דקיק ועוקץ.
    תמי עלתה על תמי?
    אני מבולבל
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד ג'ולטיאון!" אומר לה בהתלהבות. "אני יודע שאת מסוגלת! עוד פעם אחת! תבעטי בה בכל הכוח, בחוזקה ועם כל הזעם שלך! אל תיתני לחול להשפיע!" אמשיך לומר לה בהתלהבות. ארגיש את ההתרגשות והגאווה בג'ולטיאון בתוכי: 'אני לא יודע למה זה, אבל אני מרגיש כל כך גאה ומחובר אליה אחרי שהיא הצליחה לעשות את זה, למרות שהכרתי אותה לפני זמן קצר. מה יכולה להיות הסיבה לכך?' אתהה בזמן שאצפה בה בגאווה.
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל

אלון-
    אתה זוכה במה שנשאר p:
    סורסקיט שלך מפזר אבקה ורודה וריחנית לעבר קומבי הפראי, אבל הוא מנופף בכנפיו במהירות ויוצר סופת רוח לעבר הריח ומעיף את האבקה בחזרה לעבר סורסקיט, אשר מתעופף בנעימים מהריח הקסום.
    למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון מים ענקי נשלח מפיו לעבר קומבי ומטיח אותו לאחור, מעיף אותו על האדמה.

מזתומרת זוכה? במה? למה? 0:
    --
    אבדוק אם לקומבי יש כתם [כלומר היא נקבה] או לא. אם היא נקבה, אורה לסרסקיט להשתמש בבועות בעודו מסתובב.
    אם כן.. משאבת היידרו פול פאוור!!!!!!!!111אחד

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אופס :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה קם במהירות בורח משניהם ומדהדה לעבר היציאה ויוצא בחזרה לרחוב שעד לפני מספר שעות היה עמוס והומה אדם. אתה מסתכל מצד לצד, ורואה שבאמת אין נפש ברחוב. לפתע, צללית של משהו נעלמת באופק, אבל אין לך מושג מה זה יכול להיות.
    כל מה שהבחנת זה בד אפור ארוך מתנסנס ברוח.
    'זה מוזר, אבל זה די רחוק לא נראלי אני אגיע לשם לפני שהוא יעלם' אחשוב
    'אולי כדאי לי לבדוק מה עם האחות ג'וי, אולי היא תוכל לתת לי עצה איך להשיג עזרה' אחשוב ואסתכל סביב לבדוק אם הדמות מתקרבת אלי
    אם שום דבר לא קורה אחזור ואבדוק מה עם האחות ג'וי ואבקש ממנה עזרה

13. the bitch is back
    ג'ף-
    סקווירטל it is...
    תקבל בהמשך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מסתכל סביב ומחפש משהו מעניין להלחם מולו ואכן אתה מבחין בפוקימון קטן וסגול רץ ליד אחד מהפחים. אתה מסתכל מקרוב ומבחין שזה לא אחר מאשר רטטה .

אוסטין-
    תקבל בקרוב :ס
    "טוב! אני אספר לך הכל רק תפסיק לקטר!" נוזפת בך מעט "אני לא יודע אם אתה יודע את זה אבל לכל מנהיג מכון במחוז יש עוד תפקיד חשוב. מקום שהוא בתחום ההגנה שלו" מתחילה לספר לך "התפקיד האמתי של מנהיגי מכון הוא לא לחלק תגים למאמנים זה שמירה על מקום מסוים לרוב שיש בו משמעות למחוז. אני כמו שבטח כבר הבנת היא השומרת של מערת הרעל. דני לדוגמה הוא המגן של מרכז הרבייה ורובי הוא מנהיג המכון השני ביער. הוא שומר על מקום סודי במעמקי היער. לפי השמועות יש שם מקדש לאיזה פוקימון. חלק מהאחריות שלנו בנוסף למקומות האלה הוא על כל היער כולו. לכן, אני ורובי הבאנו את הלהקה של שושלת הבלספראוט. הם המגנים של המקדש שבנוי אי שם במעמקי היער" אומרת לך ברצינות ומשלבת את ידייה ואתה מרגיש שיש עוד משהו שהיא אינה אומרת לך, אבל לא בטוח שאתה רוצה להיכנס לזה יותר מזה.
    "תקשיב, אני לא יודעת מה קרה אבל אסור לי להתקרב לשם זה חלק אסור מבחינתי ולכן אני לא אוכל להתקרב לשם יותר מידי, אבל אני אשלח הודעה לרובי שילך לבדוק את זה" מוסיפה.

קארון-
    עולה על אוניקס :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר שוב את ג'ולטיאון, אבל היא נפגעת מעט מהחול העוקצני אשר מקשה לה לראות איפה היריבות שלה. "קדימה לא מוותרים מיני" אתה שומע את תמי מצידה השני של סופת החול המשתוללת סביבכם. ג'ולטיאון מנערת את ראשה והיא מזנקת לעבר מיני בזעם ורגליה בוהקות באור לבן ובהיר והיא מסתובבת באוויר ומנחיתה בעיטה חזקה היישר בבסיס גופה של אוניקס הענקית ואז באותה מהירות, היא מנחיתה בעיטה נוספת בדיוק באותו מקום ומעיפה אבן ענקית לאחור, מרסקת את גופה של מיני לחתיכות של סלעים בגדלים שונים.
    "מה!" פולטת תמי בזמן שהיא נופלת מראשה של מיני המפורקת ועוד לפני שאתה מספיק לעצור ג'וליטאון קופצת לאוויר ותופסת את תמי על גבה ונחותת באלגנטיות על האדמה ואז מפילה את תמי ממנה.
    "איך היא עשתה את זה? מיני!" היא רצה לעבר ראשה של אוניקס "היא פירקה אותה! איך לכל הרוחות היא הצליחה לעשות את זה?" שואלת בפליאה תמי ומלטפת את ראשה של אוניקס.

אלון-
    זכית בבאלבזאור... הגבת שלישי :X
    עמוד 60 מוזמן לראות את רשימת הפרסים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל לראות אם יש לקומבי כתם במרכז מצחו, אבל אין שם שום כתם ואתה מורה לסורסקיט לשלוח שוב משאבת הידרו. סורסקיט הקטן פותח שוב את פיו הקטן וסילון ענקי של מים כחולים וצלולים נשלחים במהירות לעבר הפוקימון המעופף אשר מנסה להגן על עצמו, אבל אין לו שום סיכוי נגד מתקפת המים הקטלנית והוא נשטף במהירות על האדמה מחוסל.

לוקאס-
    אתה מסתכל סביב. מה שזה לא היה הוא נעלם. אתה חוזר למרכז לראות איפה האחות ג'וי, אבל אתה מבחין רק בצ'אנסי עצובה למראה. "איפה האחות ג'וי?" אתה שואל אותה והיא מרימה את ידייה הקטנות כלא יודעת, אבל נראה שגם צ'אנסי מעט מצוברחת ממה שקרה לטסה.
    אתה מסתכל סביב ומבחין שכמה מהאמנים שיושבים במקום מסתכלים עליך במבט מעט עקום, חלקם מפוחדים וחלקים נראים זועמים, עליך או על מה שקרה לא ידוע לך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. היכל התהילה
    ג'ף-
    סקווירטל it is...
    תקבל בהמשך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מסתכל סביב ומחפש משהו מעניין להלחם מולו ואכן אתה מבחין בפוקימון קטן וסגול רץ ליד אחד מהפחים. אתה מסתכל מקרוב ומבחין שזה לא אחר מאשר רטטה .

״אוקיי סידוט, בוא ננסה״ אגיד לסידוט בשקט ״תרוץ ותיקח תנופה, בסופה תזנק ותנגח ברטטה״
    ״צא!״ אתפלל בליבי שזה יצליח לו
    --
    תביא לי אחד מאגניב מהכנופיה עם משקפי שמש

15. לא ברור בכלל

אלון-
    זכית בבאלבזאור... הגבת שלישי :X
    עמוד 60 מוזמן לראות את רשימת הפרסים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל לראות אם יש לקומבי כתם במרכז מצחו, אבל אין שם שום כתם ואתה מורה לסורסקיט לשלוח שוב משאבת הידרו. סורסקיט הקטן פותח שוב את פיו הקטן וסילון ענקי של מים כחולים וצלולים נשלחים במהירות לעבר הפוקימון המעופף אשר מנסה להגן על עצמו, אבל אין לו שום סיכוי נגד מתקפת המים הקטלנית והוא נשטף במהירות על האדמה מחוסל.

אומגדדדדדדדדד בלבאזור?
    פאקקקקקקקקקקקקקק איזה כיףףףףףףףףףףףףף מבין כולם בלבאזור?
    ישששששששששששששש תעשה שתהיה נקבה אני רוצה לקרוא לה פטאל ושתדע ריקוד עלי כותרת
    -
    "נהדר סורסקיט, חזור" אורה לו ואחזיר אותו לפוכדור, מבואס מכך שקומבי זכר ולא נקבה. 'ובכן, מוטב שנעשה אימון אחרון' אחשוב לעצמי, ואביט אחורה על בראד.
    "לוטאד, צא החוצה!" אורה לו ואוציא אותו מהפוכדור. "לוטאד, תעלה על הפרח של סקיפלום" אומר לו בחיוך, ואבדוק אם סקיפלום מצליחה להרים אותו.
    "עכשיו, השתמש באקדח מים כלפי מעלה!" אורה לו, "סקיפלום, רוח פיות, פזרי את ניצוצות המים!" אורה לה.
    לאחר הביצוע, אורה להם דבר מה אחר במידה ויוכלו. "לוטאד, בועות! ג'אמפלאף, פוצצי את הבועות בעזרת אס אווירי, בעודך לוטאד קופץ למטה ומשתמש באקדח מים על הזירה כדי שלא תחטוף מכה ולאט את הנפילה!"

Spoiler ספוילר

עמוד 60 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •