Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1446
  1. the bitch is back
    אוסטין-
    קטנוני...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציץ לעבר ג'ניפר והיא מגלגלת עיניים לעבר הבחור ומבט בוז עולה על פניה, לא נראה שהיא מתלהבת ממנו במיוחד.
    "בכיף! קרב יכול להיות רעיון מעולה!" אומר ברגש ואש בעיניו "אני אקח אותך ואותה אפילו בקרב! כי אני האלוף הבא!" אומר ומאגרף את ידו חושף את שריריו לג'ניפר שמעלה קול חלחלה.
    "מקובל עליי" אומרת ומחייכת חיוך ארסי במיוחד "מה אתה אומר?" שואלת אותך ומרימה את הפוקדור שלה לאוויר שבתוכו כבר נמצאת הסוויפר הקטלנית שלה.
    הבחור מחייך בהתלהבות ושולח את מאצ'וק לקרב ובנוסף שולח עוד פוקדור לאוויר אשר ממנו יוצא לא אחר מאשר מארוואק קשוח למראה .
    "קדימה ילד" אומר בעוקצנות "בוא נראה למה אתה מסוגל!" ממשיך בזמן שג'ניפר משחררת את סוויפר אשר יוצאת בקול נשיפה מצמרר.

ג'ף-
    לא מתכנן כלום :X
    סתם סטוקרית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סידוט לפוקדור והולך במהירות בחזרה לעבר המרכז מתעלם מהלונה הנשארת במקום מסיבה לא ידועה. ברגע שאתה חוזר למרכז אתה רואה שהאחות ג'וי איננה ובמקומה עומדת הצ'אנסי הידועה שלה. אתה מרגיש מעט מטופש לבקש ממנה חדר, אבל עובר את ההרגשה ומבקש. צ'אנסי מחייכת אליך וניגשת לכוננית גדולה, שולפת מפתח ומביאה לך אותו בחיוך.
    אתה עולה לקומת השינה ומוצא את דלתך. אתה נכנס לחדר יחסית גדול בעל סלון רחב ידיים, מטבחון קטן, חדר אמבטיה ועוד חדר שינה ענקי. אתה משחרר את הפוקימונים שלך לנפשם והולך להתקלח במהירות ומיד נכנס למיטה ישר אחר כך.
    אתה מתעורר לבוקר חמים ויפה ואתה מבחין ברלאטס ששוכבת לידך במיטה הזוגית והגדולה ואילו סידוט קופץ באושר על הספה בסלון.

אלון-
    סקיפלום שלך מתחילה לזהור באור בהיר ובוהק ונראה כאילו היער מחשיך ורק היא הנקודת אור היחידה באזור. אתה משחרר את שאר הפוקימונים שלך וגלום ואודיש יוצאים קודם. גלום נראה כאילו היא פולטת כדור קטן של שמש, המחזק את האור של סקיפלום, בזמן שאודיש מתחיל לרקוד מצד לצד ויוצר מעליו ענני גשם המרטיבים אתכם ויוצרים שילוב של קשת המקיפה אותם.
    מיד לאחר מכן אודיש מתחיל לזהור בורוד והוא רוקד בקפיצות משונות מצד לצד כשעליו מתנענעים עם הקצב ועד מהרה הילה ורודה זוהרת מסביבם. גלום לעומת זאת מיישרת את העלים שלה והם מזדקרים במהירות ואף היא יוצאת בריקוד מוזר, פראי ומיוחד למראה והיא מסתובבת סביב אודיש במהירות.
    להוסיף על השילוב המיוחד של אודיש וגלום, סאנפלורה מוסיף גם את שריקתו המיוחדת ותווים ירוקים מציפים את האזור ויוצרים מראה מרהיב של זוג הרקדנים שלך.
    לסיום, סקיפלום מייצרת עשרות כפילות של עצמה סביב השלישייה על האדמה, מסתובבת במהירות ויוצרת מאות מטבעות זהב אשר נופלות על האדמה כמו זיקוקים.
    מראה משובח ומיוחד.
    אתה מציץ לעבר בראד שמוקסם מהרעיון היחודי והוא מוחא כפיים בהתלהבות. גם סורסקיט נראה נלהב והוא משחרר אבקה ורודה ומתוקה מסביב, אשר רק מחזק את האווירה הקסומה שייצרת.
    לעומתם, לוטד נושף מפיו, מגלגל עיניים ולא נראה שהוא מבין על מה אתם מתרגשים בכלל.

קארון-
    אתה ותמי צועדים היישר לעבר המרכז ונכנסים לאולם גדול, מלא במאמנים ומאמנות בגילאים שונים היושבים בפינות הישיבה או בחדר האוכל, אבל אין שום זכר לאחות ג'וי. במקומה מברכת אתכם צ'אנסי חייכנית שמרפאת לכם בשמחה את הפוקימונים שלכם ומביאה לכם מפתח לחדר. אתה ותמי מודים לה ועולים לסוויטה גדולה בעלת שני חדרי שינה, שני מקלחות וסלון גדול. תמי במהירות פונה למקלחת שלה ונעלמת בתוכה משאירה אותך לבדך בסלון.
    אחרי מחשבה מהירה, אתה פונה גם למקלחת ואחרי כמעט חצי שעה של זרימת המים, אתה מחליט שסוף סוף אתה נקי. כמויות הבוץ והאבק שיצאו ממך היו נוראיות. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת ורואה את תמי בבגדים אחרים יושבת ורואה טלוויזיה בסלון המשותף שלכם ומסרקת את שערה הבלונדיני. "אני לא יודעת אם לרדת לחדר אוכל למטה, או שאולי להכין פה משהו" אומרת לך בקול חלול בזמן שהיא רואה תוכנית טלוויזיה אשר עוקבת אחרי מתאמי על. הפרק הזה הוא במיוחד על בחורה בשם גלורי שזכתה כבר בפסטיבל הגדול שנה שעברה והיא מנסה את מזלה שוב גם השנה.
    לאחר כמה דקות, היא קמה נכנסת למטבח וחצי שעה לאחר מכן שניכם אוכלים ושבעים מהאוכל שהיא מאלתרת לכם.
    "טוב השעה כבר שש בערב.. בא לך לעשות משהו?" שואלת בחיוך.

לוקאס-
    אתה מנגב את עינייך מושך מעט באפך ויוצא מהמכון. אתה מסתכל סביב ורואה את העיר החצי נטושה מתחילה להתמלא מחדש בבתי הקפה והמסעדות. אתה רואה מהצד הדרומי את היער הארור שממנו רק יצאת ואילו מהצד השני אתה רואה את הפרדס הזה ששמעת עליו כל כך, אבל המקום הענקי הזה נמתח עד האופק ואתה לא רואה בכלל את היציאה מהצד השני.
    לבסוף אחרי סיבוב מהיר בעיר אתה סופר שיש כמעט שלושה פארקים גדולים למדי וממש בקרבת היער ישנה חורשה קטנה מלאת דשא.
    אתה מחליט ללכת לחורשה בתקווה להתאמן ואכן לאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון יחסית גבוה וגדול בצבע חום עם פרווה מפספסת וזנב ארוך .
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה

ג'ף-
    לא מתכנן כלום :X
    סתם סטוקרית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סידוט לפוקדור והולך במהירות בחזרה לעבר המרכז מתעלם מהלונה הנשארת במקום מסיבה לא ידועה. ברגע שאתה חוזר למרכז אתה רואה שהאחות ג'וי איננה ובמקומה עומדת הצ'אנסי הידועה שלה. אתה מרגיש מעט מטופש לבקש ממנה חדר, אבל עובר את ההרגשה ומבקש. צ'אנסי מחייכת אליך וניגשת לכוננית גדולה, שולפת מפתח ומביאה לך אותו בחיוך.
    אתה עולה לקומת השינה ומוצא את דלתך. אתה נכנס לחדר יחסית גדול בעל סלון רחב ידיים, מטבחון קטן, חדר אמבטיה ועוד חדר שינה ענקי. אתה משחרר את הפוקימונים שלך לנפשם והולך להתקלח במהירות ומיד נכנס למיטה ישר אחר כך.
    אתה מתעורר לבוקר חמים ויפה ואתה מבחין ברלאטס ששוכבת לידך במיטה הזוגית והגדולה ואילו סידוט קופץ באושר על הספה בסלון.

חחח מטרידה משהו
    ---
    ״בוקר.. טוב?״ אבהה בסידוט המשתולל. אבדוק עם רלטס ערה כבר (בלי להעיר אותה).
    במידה והיא ערה, אקח אותה ואת סידוט איתי, במידה ולא אז אגיד לסידוט להשאר איתה בחדר עד שאחזור.
    אצא מהחדר ואנעל אחריי ליתר ביטחון, הולך בזהירות (כמו סוכן חשאי, מתגנב) כדי לא להתקל בלונה.
    ״בוקר טוב״ אגיד לאחות ג'וי ״תודה על החדר, מה את ממליצה לעשות בעיר?״
    לאחר שתענה אקח את הפוקימונים מהחדר לארוחת בוקר זריזה, שוב כדי להמנע ממפגש עם לונה
    ואז כבר אחליט אם לפעול לפי ההמלצות של האחות ג'וי או ללכת למרכז רבייה כמו שהזקנה הפריקית רצתה ממני..

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    סקיפלום שלך מתחילה לזהור באור בהיר ובוהק ונראה כאילו היער מחשיך ורק היא הנקודת אור היחידה באזור. אתה משחרר את שאר הפוקימונים שלך וגלום ואודיש יוצאים קודם. גלום נראה כאילו היא פולטת כדור קטן של שמש, המחזק את האור של סקיפלום, בזמן שאודיש מתחיל לרקוד מצד לצד ויוצר מעליו ענני גשם המרטיבים אתכם ויוצרים שילוב של קשת המקיפה אותם.
    מיד לאחר מכן אודיש מתחיל לזהור בורוד והוא רוקד בקפיצות משונות מצד לצד כשעליו מתנענעים עם הקצב ועד מהרה הילה ורודה זוהרת מסביבם. גלום לעומת זאת מיישרת את העלים שלה והם מזדקרים במהירות ואף היא יוצאת בריקוד מוזר, פראי ומיוחד למראה והיא מסתובבת סביב אודיש במהירות.
    להוסיף על השילוב המיוחד של אודיש וגלום, סאנפלורה מוסיף גם את שריקתו המיוחדת ותווים ירוקים מציפים את האזור ויוצרים מראה מרהיב של זוג הרקדנים שלך.
    לסיום, סקיפלום מייצרת עשרות כפילות של עצמה סביב השלישייה על האדמה, מסתובבת במהירות ויוצרת מאות מטבעות זהב אשר נופלות על האדמה כמו זיקוקים.
    מראה משובח ומיוחד.
    אתה מציץ לעבר בראד שמוקסם מהרעיון היחודי והוא מוחא כפיים בהתלהבות. גם סורסקיט נראה נלהב והוא משחרר אבקה ורודה ומתוקה מסביב, אשר רק מחזק את האווירה הקסומה שייצרת.
    לעומתם, לוטד נושף מפיו, מגלגל עיניים ולא נראה שהוא מבין על מה אתם מתרגשים בכלל.

.
    אצחק קלות למראה לוטאד, "אתה לא חושב שזה היה נהדר?" אשאל אותו בחוסר הבנה.
    "אני מניח שנצטרך להוכיח את זה בדרך אחרת.." אמלמל לעצמי, בצורה כזו שרק אני וסקיפלום נשמע. "הייתם נהדרים!, מגיעה לכם מנוחה!" אומר לפוקימוניי ואוציא מעט אוכל לפוקימונים, אאכיל אותם בתיאבון רב.
    "מה דעתך סרסקיט? תרצה להשתתף בתחרות בסרט הבאה?" אגש אליו ואשאל בנימה אופטימית, מחוייך, תוך כדי שאגיש גם לו מעט אוכל.
    לאחר מכן אחזיר את כל פוקימוניי פרט ללוטאד וסקיפלום, סקיפלום לצידי ואת לוטאד אחזיק בידיי כתינוק. "דרך ארוכה עוד לפנינו.." אמלמל ללוטאד, ואמשיך עם בראד בדרכינו אלא אם יהיו לו תכניות אחרות ומפתיעות.

Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה מנגב את עינייך מושך מעט באפך ויוצא מהמכון. אתה מסתכל סביב ורואה את העיר החצי נטושה מתחילה להתמלא מחדש בבתי הקפה והמסעדות. אתה רואה מהצד הדרומי את היער הארור שממנו רק יצאת ואילו מהצד השני אתה רואה את הפרדס הזה ששמעת עליו כל כך, אבל המקום הענקי הזה נמתח עד האופק ואתה לא רואה בכלל את היציאה מהצד השני.
    לבסוף אחרי סיבוב מהיר בעיר אתה סופר שיש כמעט שלושה פארקים גדולים למדי וממש בקרבת היער ישנה חורשה קטנה מלאת דשא.
    אתה מחליט ללכת לחורשה בתקווה להתאמן ואכן לאחר כמה דקות הליכה אתה מבחין בפוקימון יחסית גבוה וגדול בצבע חום עם פרווה מפספסת וזנב ארוך .
    "אוקיי צא אלקיד" אומר ואוציא את אלקיד "אגרוף מגה עכשיו!"

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין-
    קטנוני...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציץ לעבר ג'ניפר והיא מגלגלת עיניים לעבר הבחור ומבט בוז עולה על פניה, לא נראה שהיא מתלהבת ממנו במיוחד.
    "בכיף! קרב יכול להיות רעיון מעולה!" אומר ברגש ואש בעיניו "אני אקח אותך ואותה אפילו בקרב! כי אני האלוף הבא!" אומר ומאגרף את ידו חושף את שריריו לג'ניפר שמעלה קול חלחלה.
    "מקובל עליי" אומרת ומחייכת חיוך ארסי במיוחד "מה אתה אומר?" שואלת אותך ומרימה את הפוקדור שלה לאוויר שבתוכו כבר נמצאת הסוויפר הקטלנית שלה.
    הבחור מחייך בהתלהבות ושולח את מאצ'וק לקרב ובנוסף שולח עוד פוקדור לאוויר אשר ממנו יוצא לא אחר מאשר מארוואק קשוח למראה .
    "קדימה ילד" אומר בעוקצנות "בוא נראה למה אתה מסוגל!" ממשיך בזמן שג'ניפר משחררת את סוויפר אשר יוצאת בקול נשיפה מצמרר.

'זה מוואק? פוקימון אדמה... אני חושב שזה הזמן המושלם לבחון את סוואלבו' אחשוב לעצמי ואשלוף את הפוקדור שלה. בחשש מעט מכך שהיא עוד חלשה כמעט אוציא אותה החוצה ואחליט שכדי לוותר כרגע. הריי רק עכשיו סיימנו את הקרב.
    'גרובייל הוא פוקימון עשב, גם הוא הסתדר כאן' אומר אחשוב לעצמי ואסמן לו להתייצב בקרב. "ג'ניפר, אני בנתיים אקח את מאווק, ואת את מאצ'וק. נסי להרעיל אותו כמה שיותר מהר. ואז הקרב יהיה שלנו" אלחש לה.

.

6. the bitch is back
    ג'ף-
    אתה מתחמק בשקט מהחדר ואחרי סריקה מהירה, אתה רואה שאין זכר למטרוללת מאתמול ורץ לחדר הקבלה. אתה במקום אחות ג'וי אתה רואה אישה כבת שלושים עם שיער שחור גלי אשר אסוף בקוקו גבוה ועל ראשה כובע אחות קטן.
    "שלום" אומרת לך בקול ידידותי למדי "שמי האחות האפי. אני מחליפה לתקופה קצרה את האחות ג'וי עקב מקרה אישי" מוסיפה כשאתה מסתכל עליה במבט שואל ומבולבל.
    "ובכן אם אתה מחפש לעשות משהו מעניין בעיר יש לך את מרכז הרבייה" אומרת בחיוך "ויש לך גם פארק בצידה הצפוני של העיר. הבנתי שיש שם כמה מאמנים מידי פעם" מוסיפה בחיוך. אתה מודה לה ועולה לחדר שלך וטורף ארוחת בוקר זריזה יחד עם הפוקימונים שלך.
    בהתחשב בעבודה שאין משהו מיוחד לעשות בעיר הזאת, אתה מחליט להיפטר מהשטות שהפילו עליך מהנהורים והולך היישר למרכז הרבייה.
    אתה מגיע למבנה גדול יחסית, אשר מזכיר לך גן ילדים. הכל צבעוני ופרוותי ועל כוורת ענקית העשויה מעץ, אשר מקובעת לקיר ובכל תא שלה מונחת ביצה כזאת או אחרת. במרכז החדר עומדת אישה זקנה ומקומטת "כן?" שואלת במבט בוז ואתה מביא לה את הכרטיס שק'תרין מהנהורים הביאה לך.
    "אה הבנתי" אומרת וחיוך עולה על פניה, מותחים את הקמטים החרושים על פניה "מכאן" אומרת בחיוך ומובילה אותך לחדר לא פחות גדול ובו אתה רואה עוד כמה מתנדבים יושבים והם מחזיקים בקבוקים קטנים של אוכל ומחזיקים פוקימונים קטנים ומאכילים אותם כמו תינוקות.
    האישה מפנה את ידה לקומץ פוקימונים קטנים היושבים באזור מגודר ונראה שהם ממש לא מזמן בקעו מהביצים שלהם "הנה לך בקבוק" אומרת ומגישה לך בקבוק מלא "בהצלחה!" אומרת וחוזרת לחדר הראשי משאירה אותך יחד עם הפוקימונים הקטנים.

אלון-
    לוטד לא נראה נלהב במיוחד מהפעלולים שלהם, אבל אוכל בתאבון את האוכל שאתה מגיש לו. לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם, אוסף לזרועותיך את לוטד ומתחיל ללכת באיטיות יחד עם בראד לעבר הלא נודע.
    לאחר כמחצית השעה של הליכה בשיחים הדוקרים אתה מבחין במה שנראה כמו ירח צהוב מאונך המבצבץ מאחורי שיח. בראד מסמן לך לעצור ומסתכל עליך במבט שואל ומצביע על הירח. אתה מסתכל עליו בחזרה, ומניח שזה כנראה סוג של פוקימון השוכב לנוח ליד השיח. אתה והוא מחליט להקיף את השיח משני הצדדים ולקפוץ מול הפוקימון מקדימה.
    אתה מקיף את השיח, אבל המראה שנגלה אליך הוא לא פוקימון בכלל, אלא ילד הלובש בגדים ארוכים עליו במידה ניכרת והוא יישן עמוקות .
    בראד מכחכח בגרונו, מה שגורם לילד לקפוץ בבהלה "נראה אותך מנצח אותי!" צורח לעבר בראד ומכוון עליו פוקדור אדום ונוצץ. לפתע הוא נעצר וקולט גם אותך. "מי אתם?" שואל בהפתעה ומכוון את ידו גם אליך ומתחיל לצעוד אחורנית עד שנופל על ישבנו.

לוקאס-
    אתה משחרר את אלקיד שקופץ החוצה במהירות לעבר הפוקימון הענקי ואגרופו בוהק באור לבן והוא אוגר אנרגיה מרובה וחובט ישירות בראשו של הפוקימון, מעיף אותו לאחור. פארט מתפתל במהירות אדירה וציפורניו נשלחות קדימה, מתחילות לזהור באור לבן ולצמוח לאורך אדיר, ובתנועת שיסוף מהירת שורט את אלקיד ישירות בפרצופו.
    מיד לאחר מכן פארט קופץ אחורנית, צובר תנופה ואז רץ במהירות אדירה, משאיר את זנבו להתנפנף ברוח, לעבר אלקיד ודוחף אותו במהירות אדירה.

אוסטין-
    מארוואק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אנסה.. אבל אני לא חושבת שזה יהיה רעיון חכם" לוחשת לך ג'ניפר ונראה שהיא חושבת על משהו. "קדימה סוויפר צאי במהירות השתמשי באובך לכסות את המגרש ואז תקפי את מאצ'וק בזנב רעל!" קוראת במהירות ג'ניפר.
    הבחור מחייך "מארוואק בומרנג! מאצ'וק בעיטה נמוכה על גרובייל!" קורא הבחור. שני הפוקימונים שלו קופצים קדימה ממוקדים אך ורק בגרובייל שלך, אשר נעמד ומצליח לחסום את העצם המסתובבת במהירות אדירה לעברו ומעיף אותה אחורנית, בחזרה לעבר מארוואק.
    מהצד השני סוויפר, פותחת את פיה ועננת עשן כבדה יוצאת ממנה מכסה על האזור, גורמת למאצוק להחליט על בטנו ולפספס את גרובייל בכמה מטרים.
    לאחר מכן, זנבה של סוויפר מתחיל לזהור באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה במהירות במאצ'וק ופוגעת בו בגבו בחוזקה.
    לפתע, משהו כבד פוגע במרכז ראשה של סוויפר ומטיל אותה לאחור.
    "אל תשכחו שבומרנג תמיד חוזר!" צוהל בהתלהבות עצמית הבחור.

גיל! 3>

7. היכל התהילה
    ג'ף-
    אתה מתחמק בשקט מהחדר ואחרי סריקה מהירה, אתה רואה שאין זכר למטרוללת מאתמול ורץ לחדר הקבלה. אתה במקום אחות ג'וי אתה רואה אישה כבת שלושים עם שיער שחור גלי אשר אסוף בקוקו גבוה ועל ראשה כובע אחות קטן.
    "שלום" אומרת לך בקול ידידותי למדי "שמי האחות האפי. אני מחליפה לתקופה קצרה את האחות ג'וי עקב מקרה אישי" מוסיפה כשאתה מסתכל עליה במבט שואל ומבולבל.
    "ובכן אם אתה מחפש לעשות משהו מעניין בעיר יש לך את מרכז הרבייה" אומרת בחיוך "ויש לך גם פארק בצידה הצפוני של העיר. הבנתי שיש שם כמה מאמנים מידי פעם" מוסיפה בחיוך. אתה מודה לה ועולה לחדר שלך וטורף ארוחת בוקר זריזה יחד עם הפוקימונים שלך.
    בהתחשב בעבודה שאין משהו מיוחד לעשות בעיר הזאת, אתה מחליט להיפטר מהשטות שהפילו עליך מהנהורים והולך היישר למרכז הרבייה.
    אתה מגיע למבנה גדול יחסית, אשר מזכיר לך גן ילדים. הכל צבעוני ופרוותי ועל כוורת ענקית העשויה מעץ, אשר מקובעת לקיר ובכל תא שלה מונחת ביצה כזאת או אחרת. במרכז החדר עומדת אישה זקנה ומקומטת "כן?" שואלת במבט בוז ואתה מביא לה את הכרטיס שק'תרין מהנהורים הביאה לך.
    "אה הבנתי" אומרת וחיוך עולה על פניה, מותחים את הקמטים החרושים על פניה "מכאן" אומרת בחיוך ומובילה אותך לחדר לא פחות גדול ובו אתה רואה עוד כמה מתנדבים יושבים והם מחזיקים בקבוקים קטנים של אוכל ומחזיקים פוקימונים קטנים ומאכילים אותם כמו תינוקות.
    האישה מפנה את ידה לקומץ פוקימונים קטנים היושבים באזור מגודר ונראה שהם ממש לא מזמן בקעו מהביצים שלהם "הנה לך בקבוק" אומרת ומגישה לך בקבוק מלא "בהצלחה!" אומרת וחוזרת לחדר הראשי משאירה אותך יחד עם הפוקימונים הקטנים.

׳אוי איכס׳ אחשוב ׳אני מקווה שהבנתי אותה לא נכון׳
    ׳לפחות תנו לי משהו בתמורה.. טוב אם אני אראה שאין תגמול אני אצור לי אחד׳
    אקרב את הבקבוקון בגועל אל הפוקימונים הקטנים ואאכיל אותם מתפלל שזה יעבור מהר

8. לא ברור בכלל

אלון-
    לוטד לא נראה נלהב במיוחד מהפעלולים שלהם, אבל אוכל בתאבון את האוכל שאתה מגיש לו. לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם, אוסף לזרועותיך את לוטד ומתחיל ללכת באיטיות יחד עם בראד לעבר הלא נודע.
    לאחר כמחצית השעה של הליכה בשיחים הדוקרים אתה מבחין במה שנראה כמו ירח צהוב מאונך המבצבץ מאחורי שיח. בראד מסמן לך לעצור ומסתכל עליך במבט שואל ומצביע על הירח. אתה מסתכל עליו בחזרה, ומניח שזה כנראה סוג של פוקימון השוכב לנוח ליד השיח. אתה והוא מחליט להקיף את השיח משני הצדדים ולקפוץ מול הפוקימון מקדימה.
    אתה מקיף את השיח, אבל המראה שנגלה אליך הוא לא פוקימון בכלל, אלא ילד הלובש בגדים ארוכים עליו במידה ניכרת והוא יישן עמוקות .
    בראד מכחכח בגרונו, מה שגורם לילד לקפוץ בבהלה "נראה אותך מנצח אותי!" צורח לעבר בראד ומכוון עליו פוקדור אדום ונוצץ. לפתע הוא נעצר וקולט גם אותך. "מי אתם?" שואל בהפתעה ומכוון את ידו גם אליך ומתחיל לצעוד אחורנית עד שנופל על ישבנו.

"אנחנו?" אשאל מופתע, "אני הלורד אלון. וזה הוא סוחב הכלים שלי, בראד"
    "מי אתה?" אשאל ואחכה שיציג את עצמו. "התרצה קרב פוקימונים?" אשאל אותו ברגע שיענה על השאלה הראשונה, במידה ויסכים.. אשלח את לוטאד קדימה.

Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [FONT=verdana][COLOR=#000000][B]

קארון-
    אתה ותמי צועדים היישר לעבר המרכז ונכנסים לאולם גדול, מלא במאמנים ומאמנות בגילאים שונים היושבים בפינות הישיבה או בחדר האוכל, אבל אין שום זכר לאחות ג'וי. במקומה מברכת אתכם צ'אנסי חייכנית שמרפאת לכם בשמחה את הפוקימונים שלכם ומביאה לכם מפתח לחדר. אתה ותמי מודים לה ועולים לסוויטה גדולה בעלת שני חדרי שינה, שני מקלחות וסלון גדול. תמי במהירות פונה למקלחת שלה ונעלמת בתוכה משאירה אותך לבדך בסלון.
    אחרי מחשבה מהירה, אתה פונה גם למקלחת ואחרי כמעט חצי שעה של זרימת המים, אתה מחליט שסוף סוף אתה נקי. כמויות הבוץ והאבק שיצאו ממך היו נוראיות. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת ורואה את תמי בבגדים אחרים יושבת ורואה טלוויזיה בסלון המשותף שלכם ומסרקת את שערה הבלונדיני. "אני לא יודעת אם לרדת לחדר אוכל למטה, או שאולי להכין פה משהו" אומרת לך בקול חלול בזמן שהיא רואה תוכנית טלוויזיה אשר עוקבת אחרי מתאמי על. הפרק הזה הוא במיוחד על בחורה בשם גלורי שזכתה כבר בפסטיבל הגדול שנה שעברה והיא מנסה את מזלה שוב גם השנה.
    לאחר כמה דקות, היא קמה נכנסת למטבח וחצי שעה לאחר מכן שניכם אוכלים ושבעים מהאוכל שהיא מאלתרת לכם.
    "טוב השעה כבר שש בערב.. בא לך לעשות משהו?" שואלת בחיוך.

]
    תגיד רגע מעניין אותי: ביחד לשחקנים אחרים, אני יחסית מאחורה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אולי נצא, נחפש משהו מעניין לעשות בעיר" אציע לה בחיוך. "את יודעת על משהו מיוחד שיש כאן? או משהו שאת רוצה לעשות?" אשאל ואחכה לתשובתה.
    Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    ג'ף-
    אתה נוראי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את קלפה הקטנה בגועל ברור ומקרב אליה את הבקבוק והיא מתחילה לאכול אותו במהירות ועד מהרה הבקבוק נרדם וקלפה מתחילה להיות ישנונית למדי ואתה מחזיר אותה ללול שלה יחד עם שאר הפוקימונים שנראים גם הם רעבים.
    אתה מסתכל מסביב ורואה שולחן ועליו כמה בקבוקים מלאים, ובחוסר רצון מובהק אתה עובר לפוקימון הבא, כשהם כולם שבעים וישנים, אתה יוצא בחזרה לעבר הזקנה "סיימתי" אתה אומר ומחכה לראות איזו תגובה ממנה.
    "תודה רבה על עזרתך במרכז! אשמח אם תבוא שוב" אומרת בחיוך וחוזרת לפנקס גדול ולמחשבון שלה ומתעלמת ממך לחלוטין.

אלון-
    "הלורד אלון?" שואל הילד במבט מבולבל "נעים להכיר אותך!" אומר בהבעה ובקול מתלהב "שמי אמרלד ביירט! אני מאמן פוקימונים ממחוז הואן. הואן הוא אחד מהחוזות היותר ותיקים בעולם! אם אתה לא יודע שם נוצרו השמים, האדמה והים" אומר בקול יודע כול.
    "התרצה קרב פוקימונים?" אתה שואל אותו והוא מביט בך בהתלהבות "ברור! אני חי בשביל הקרבות! ועוד יותר מזה, אני עם בגדי המזל שלי, אין סיכוי שאפסיד!" אומר בהתלהבות ומכוון אליך את הפוקדור שלו.
    אתה בתגובה משחרר את לוטד לאדמה, והוא מסתכל על אמרלד במבט משועשע בזמן שהוא משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ואדום שמפה ושם יוצאים ארבע זרועות צהובות וראש קטן וצהוב גם הוא .
    "קדימה שאקל סופת חול!" קורא אמרלד. גופו של שאקל חוזר לתוך אבן הקונכייה שלו ועד מהרה סופת חול אימתנית מתחילה להסתובב סביבכם, גורמת לראייתך להיטשטש.

קארון-
    דווקא אתה מבין המובילים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב יש פה את כל הבתי קפה והמוזיאונים" אומרת לך תמי בחיוך "ויש כמובן את המכון בצידה הצפוני של העיר" אומרת וחוזרת לתוכנית הטלוויזיה.
    גיל! 3>

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס-
    אתה משחרר את אלקיד שקופץ החוצה במהירות לעבר הפוקימון הענקי ואגרופו בוהק באור לבן והוא אוגר אנרגיה מרובה וחובט ישירות בראשו של הפוקימון, מעיף אותו לאחור. פארט מתפתל במהירות אדירה וציפורניו נשלחות קדימה, מתחילות לזהור באור לבן ולצמוח לאורך אדיר, ובתנועת שיסוף מהירת שורט את אלקיד ישירות בפרצופו.
    מיד לאחר מכן פארט קופץ אחורנית, צובר תנופה ואז רץ במהירות אדירה, משאיר את זנבו להתנפנף ברוח, לעבר אלקיד ודוחף אותו במהירות אדירה.
    שמע אני מרגיש קצת תקוע עם כל העניין הזה, להעמיד פנים שכלום לא קרה ולהמשיך הלאה? כי אין לי ממש מושג מה לעשות עכשיו o_o
    ~~
    "אלקיד תשתמש במתקפה מהירה! תרוץ סביבו במעגלים כדי לבלבל אותו" אומר ואחכה כמה זמן שפארט לא יבין מה קורה ואז "עכשיו תיכנס למעגל עם בעיטה נמוכה!"

12. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ף-
    אתה נוראי xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את קלפה הקטנה בגועל ברור ומקרב אליה את הבקבוק והיא מתחילה לאכול אותו במהירות ועד מהרה הבקבוק נרדם וקלפה מתחילה להיות ישנונית למדי ואתה מחזיר אותה ללול שלה יחד עם שאר הפוקימונים שנראים גם הם רעבים.
    אתה מסתכל מסביב ורואה שולחן ועליו כמה בקבוקים מלאים, ובחוסר רצון מובהק אתה עובר לפוקימון הבא, כשהם כולם שבעים וישנים, אתה יוצא בחזרה לעבר הזקנה "סיימתי" אתה אומר ומחכה לראות איזו תגובה ממנה.
    "תודה רבה על עזרתך במרכז! אשמח אם תבוא שוב" אומרת בחיוך וחוזרת לפנקס גדול ולמחשבון שלה ומתעלמת ממך לחלוטין.
    נאמן לדמות
    הבקבוק נרדם? Xd
    אתה מרשה לי לגנוב ביצה? חחחחחחחחחחחחחחחח
    --
    'יופי של בזבוז זמן' אצא משם בלי להביט לאחור (אלא אם אתה מרשה לי ואז אגנוב אחת לפני חחח)
    "טוב, אז נראה לי שזה הזמן לנסות את מזלנו במכון" אגיד אל הפוקימונים שבפוקדורים שלי ואלך אל מכון העיר ג'נטה

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוסטין-
    מארוואק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אנסה.. אבל אני לא חושבת שזה יהיה רעיון חכם" לוחשת לך ג'ניפר ונראה שהיא חושבת על משהו. "קדימה סוויפר צאי במהירות השתמשי באובך לכסות את המגרש ואז תקפי את מאצ'וק בזנב רעל!" קוראת במהירות ג'ניפר.
    הבחור מחייך "מארוואק בומרנג! מאצ'וק בעיטה נמוכה על גרובייל!" קורא הבחור. שני הפוקימונים שלו קופצים קדימה ממוקדים אך ורק בגרובייל שלך, אשר נעמד ומצליח לחסום את העצם המסתובבת במהירות אדירה לעברו ומעיף אותה אחורנית, בחזרה לעבר מארוואק.
    מהצד השני סוויפר, פותחת את פיה ועננת עשן כבדה יוצאת ממנה מכסה על האזור, גורמת למאצוק להחליק על בטנו ולפספס את גרובייל בכמה מטרים.
    לאחר מכן, זנבה של סוויפר מתחיל לזהור באור סגול ומרושע למראה והיא מצליפה במהירות במאצ'וק ופוגעת בו בגבו בחוזקה.
    לפתע, משהו כבד פוגע במרכז ראשה של סוויפר ומטיל אותה לאחור.
    "אל תשכחו שבומרנג תמיד חוזר!" צוהל בהתלהבות עצמית הבחור.

אתעצבן מעט ואומר אליו "ואתה אל תשכח שגם רברבנות יכולה לחזור לך ישר לפרצוף!" ואנסה להשתיק את הג'ינג'י המרגיז.
    "גרובייל, נתר על ענף גבוה אתר את מארוואק מעל עננת האובך וחזור למטה. טוס בתוך האובך אל מארוואק אם מתקפה מהירה חבוט אותו ואז מיד השתמש במגה שאיבה!"

.

14. לא ברור בכלל
    [B]
    אלון-
    "הלורד אלון?" שואל הילד במבט מבולבל "נעים להכיר אותך!" אומר בהבעה ובקול מתלהב "שמי אמרלד ביירט! אני מאמן פוקימונים ממחוז הואן. הואן הוא אחד מהחוזות היותר ותיקים בעולם! אם אתה לא יודע שם נוצרו השמים, האדמה והים" אומר בקול יודע כול.
    "התרצה קרב פוקימונים?" אתה שואל אותו והוא מביט בך בהתלהבות "ברור! אני חי בשביל הקרבות! ועוד יותר מזה, אני עם בגדי המזל שלי, אין סיכוי שאפסיד!" אומר בהתלהבות ומכוון אליך את הפוקדור שלו.
    אתה בתגובה משחרר את לוטד לאדמה, והוא מסתכל על אמרלד במבט משועשע בזמן שהוא משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן ואדום שמפה ושם יוצאים ארבע זרועות צהובות וראש קטן וצהוב גם הוא .
    "קדימה שאקל סופת חול!" קורא אמרלד. גופו של שאקל חוזר לתוך אבן הקונכייה שלו ועד מהרה סופת חול אימתנית מתחילה להסתובב סביבכם, גורמת לראייתך להיטשטש.

״אז שאקל, הא?״ אמלמל ואביט בסופת החול האימתנית. ״לוטאד, השתמש בבועות סביבך!״ טורב לו, ואנסה למצוא את שאקל.

15. the bitch is back
    לוקאס-
    תעשה מה שבא לך :ם
    העולם פתוח, אתה רוצה לחזור אל היער אתה יכול.. רוצה להמשיך לבכות אתה גם יכול...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד, אשר היה להוט לקרב, רץ במהירות אדירה, משאיר אחריך שובל של אור לבן והוא מסתחרר במהירות מדהימה סביב פארט המסכן, אשר נראה מבולבל לגמרי. וציפורניו בוהקות,שוב, באור לבן וצומחות לאורך והוא מנסה לשסף את אלקיד, אשר מתחמק במהירות, מגיח מאחוריו ובועט בו בחוזקה, מפיל אותו על פרצופו. פרט מנער את ראשו בזעף וקופץ על רגליו, בזמן שזנבו בוהק באור כסוף ומתכתי, מסתובב באוויר ומנחית חבטה עזה בראשו של אלקיד בעזרת מתקפת זנב ברזל.

ג'ף-
    עולם פתוח..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל סביב, זועף מעט על בזבוז הזמן הגמור, מציץ סביב, אבל מבחין בזקנה ממקודם יושבת עדיין בחדר מדברת עם בחור גבוה ושחום מאוד, משהו בו מוכר לך, אבל אינך מסוגל להיזכר מהיכן . אתה בוחן אותם משוחחים, ולפתע אתה מבחין במשהו אדום ובוהק מתחת לשולחן בצד הכניסה. אתה מתיישב על הכיסא הסמוך ומזייף שנפתחו לך השרוכים ומרים את החפץ ובורח במהירות החוצה. אתה ממשיך ללכת וממש בכניסה למכון, אתה מחליט להוציא את החפץ ומגלה שזה הוא פוקדור נוצץ. אתה מהסס אם לפתוח אותו, אבל מחליט לחכות עם זה ולדפוק בדלת המכון, אבל נראה שהוא ריק לגמרי ואף אחד לא שם.

אוסטין-
    גרובייל מנתר במהירות, מנצל את הסביבה הטבעית שלו ביער כדי להתמקם במהירות על ענף גבוה והוא מחפש את מארוואק בעשן הסמיך.
    בינתיים ג'ניפר ממשיכה לתדרך את סוויפר שלה ואף היא מתמקדת במארוואק. "סוויפר קדימה התכרכות ואז השתמשי בזנב רעל לאורך כל הגוף" קוראת ג'ניפר במהירות.
    "מאצ'וק אתה יודע מה לעשות. מארוואק השתמש בחפירה להתחמק ממנה!" קורא הבחור ברצינות. אתה כבר מרגיש את הקרב זורם בעורקייך ומסתכל לעבר גרובייל שכנראה מבחין במשהו בין העננות עשן והוא קופץ במהירות למטה, אבל מה שהוא מוצא זה לא מארוואק. מתוך הערפל ידו של מאצ'וק תופסת היישר בפרצופו של גרובייל ובתנועה מהירה מרים את גרובייל באוויר ואז מטיח אותו בחוזקה על גבו.
    גרובייל נפצע קשה מהמתקפה. לפתע, העשן מתפזר במהירות אדירה המפתיעה אותך ואת ג'ניפר. אתה מסתכל ומגלה שמארוואק צץ מתוך האדמה והוא פיזר את העשן של סוויפר.
    "עכשיו!!" צועק הבחור ומאצ'וק ומארוואק שלו כל אחד מהם מטעין אגרוף מסוכן למראה. מאצ'וק נראה כאילו אגרופו קופא והוא בוהק באור כחול ולבן- אגרוף קרח. ואילו מארוואק מטעין באגרופו מה שנראה כמו עשרות ניצוצות חשמליים והאגרוף שלו, אגרוף ברק, מכוון לגרובייל.
    גרובייל חושף את שיניו ונוהם בזעם וכמה קרני אור ירוקות נשלחות לעבר מארוואק, אשר נכרך בקרניים, נפגע מעט, אבל מתאפס במהירות ושני הפוקימונים של הבחור מתמקדים בגרובייל, אשר נפגע בעצמה אדירה משני האגרופים אשר מכוונים ישירות לבטנו.
    "סוויפר עכשיו! זנב אקווה!" צורחת בבהלה ג'ניפר וסוויפר שלה קופצת במהירות סביב מארוואק וזנבה מתלפף עליו בזמן שהוא מתחיל להגיר מים אשר עוטפים את הזנב ופוצעים בחוזקה את מארוואק.

אלון-
    לוטד מסתכל סביב ופותח את פיו ומקיף את עצמו בבועות מים, אבל הן מתפוצצות במהירות מהחול הדוקרני. "צוות כפול ואז פצצת רפש" קורא אמרלד מבעד לחול, ואכן אתה מבחין לפתע בצורה שזזה במהירות מבעד סופת החול, אשר מקיפה במהירות את האיזור. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך במעט חשש כשלפתע משום מקום גל של רפש סגול ומסריח מתיז על לוטד היישר בפרצופו וגורם לו להשתטח על האדמה הקשה, והוא נפגע מעט מהחול העוקצני.
    גיל! 3>

עמוד 62 מתוך 97 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •