Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 97 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1446
  1. מורחקים
    לוקאס-
    לא רצית להשתמש בספירו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רטיקייט של טסה רץ לעברו של אלקיד שלך, המצליח לחמוק מהמתקפה עם שובל של אור לבן ובהיר אחריו ותוך כדי הוא ידיו זוהרת באור שחור והוא ומנסה לגנוב לרטיקייט חפץ כלשהו, אבל רטייקיט מתחמק בקלות וקופץ אחורה.
    "רוצה לראות מהירות?" שואלת טסה "קדימה מתקפה מהירות ואז ניב היפר!" קוראת במהירות ורטיקייט שלה מתחיל לרוץ במהירות מדהימה, ואתה ואלקיד מופתעים מהמהירות שלו כשהוא פשוט נעלם במהירות ובשתי מכות בודדות מעלף לגמרי את אלקיד, הנופל על האדמה מסוחרר.
    "אמרתי לך שאנחנו לא באותה רמה" אומרת בחיוך ומחניקה ציחקוק מלראות את אלקיד הולך בזיגזגים עד שהוא נופל על האדמה. "קח" היא אומרת ומגישה לאלקיד תרופת פלא שמחזירה אותו למצב חדש.
    "כן, אני מניח שאין לנו הרבה סיכוי על פוקימון שמאומן כל כך הרבה זמן" אומר לה.. טוב, את יודעת לאן אני יכול להמשיך מכאן? אולי שטח אימונים טוב או לעיר הבאה? אני ממש לא מוכן עוד לקרבות מכון"

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [B]
    קארון-
    כי היא טיפה יותר חזקה :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צודק" אומרת "משתמשים במה שארכוס נתן" מוסיפה ואתה מחניק מעט ציחקוק מהמשפט המפואר שלה. "קדימה מיני דחיפה!" קוראת שוב תמי. אבל מיני שלה מתעלמת ושוב נכרכת סביב טורטוויג בחיבה עזה. והוא בתורו מתעלם ממנה ושוב פותח את פיו ושואב את שאריות האנרגייה של מיני.
    תמי מגלגלת את עינייה ומחזירה אותה לכדור שלה.
    "כל הכבוד" אומרת בחיוך ומתיישבת על האדמה ליד הבריכה ומטבילה את רגליה במים הקרים.
    אני אומר לטרטוויג:"כל הכבוד חבר, היית מעולה". לאחר מכן אוריד נעליי ואתיישב ליד תמי ,אכניש גם רגליי לבריכה, כשאני מלטף את טרטוויג לידי. "אז" אומר, "מאמנת כל כך חזקה כמוך עם אוניקס כזו עוצמתית... מה את עושה בדרך הזאת, עם הפוקימונים החלשים שבה?" אשאל אותה, ספק מסקרנות וספק מניסיון להתחיל שיחה
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    אתה קופץ במהירות כשאתה שומע רעש נוסף, אבל שוב הקול נעלם לגמרי.
    אתה מהסס מעט ומתחיל לרוץ משם 'מה שזה לא יהיה לא כדאי לי להסתכן' אתה חושב לעצמך. אחרי כמה שניות של ריצה אתה מבחין במרכז קטן לצד הדרך.
    "קדימה ארון בואי ניכנס לתוך המרכז פה, נוכל לנוח טיפה ולאכול" אני אומר לארון מתנשף מהריצה ומתחיל להתקדם אל עבר המרכז.
    כאשר אני מגיע למרכז אני שואל בקול "יש מישהו פה?" וממתין לקבלת תשובה תוך כדי הסדרת הנשימה שלי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    לוקאס-
    "אתה הולך לאתגר את דני?" שואלת טסה בחיוך "לא יזיק לך עוד קצת אימונים. דני נוטה קצת להמציא טכניקות מיוחדות בקרב" מוסיפה וקורצת לך. "אבל אם אתה רוצה אתה יכול להתאמן מול פוקימון אחר שלי. לכדתי אותה ממש לא מזמן, אז היא תהיה ברמה שלך" אומרת בחיוך וזורקת פוקדור נוסף ומתוכו יוצאת אילומיס .
    "היא דיי חדשה אצלי בצוות לכדתי אותה לפני כמה ימים אם אתה רוצה"

ג'ון-
    אתה נכנס לתוך המרכז ומקדמת את פניך אישה בהירה בעלת שיער ורוד הקשור בשתי קוקיות ארוכות על גבה והיא לבושה שמלה ורודה בהירה.
    "שלום במה אוכל לעזור לך?" שואלת בחביבות האחות ג'וי.

קארון-
    "אהה זה.." אומרת ומביטה בכדור של אוניקס "האמת שמעתי שיש באזור פה איזה פוקימון מיוחד שאני רוצה לנסות ללכוד" אומרת מבלי להוסיף דבר. "אני רוצה להיות מאמנת מספר אחת בתחום של פוקימוני האדמה" אומרת כאילו לעצמה ונראה שמשהו מפריע לה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מורחקים
    לוקאס-
    "אתה הולך לאתגר את דני?" שואלת טסה בחיוך "לא יזיק לך עוד קצת אימונים. דני נוטה קצת להמציא טכניקות מיוחדות בקרב" מוסיפה וקורצת לך. "אבל אם אתה רוצה אתה יכול להתאמן מול פוקימון אחר שלי. לכדתי אותה ממש לא מזמן, אז היא תהיה ברמה שלך" אומרת בחיוך וזורקת פוקדור נוסף ומתוכו יוצאת אילומיס .
    "היא דיי חדשה אצלי בצוות לכדתי אותה לפני כמה ימים אם אתה רוצה"
    "וואו תודה, באמת לא יזיקו לי קצת אימונים" אומר "אלקיד חזור, הפעם אני אתחיל עם קצת יתרון" אחזיר את אלקיד ואומר לה "צא ספירו, תשתמש בפזילה ואז בניקור!"

6. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    קארון-
    "אהה זה.." אומרת ומביטה בכדור של אוניקס "האמת שמעתי שיש באזור פה איזה פוקימון מיוחד שאני רוצה לנסות ללכוד" אומרת מבלי להוסיף דבר. "אני רוצה להיות מאמנת מספר אחת בתחום של פוקימוני האדמה" אומרת כאילו לעצמה ונראה שמשהו מפריע לה.
    אני שם לב שהיא מוטרדת ממשהו, ושואל אותה:" זה בטח לא ענייני, אבל את נראית מוטרדת מאוד. קרה לך משהו?"
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    פי'צו מורידה בזהירות את הפרח מראשה ומסתכלת נחושה על ספינראק, משפשפת את לחיה בזעם ואז משחררת מכת ברק ענקית על ספינראק, אשר סופג את כל המכה ונראה מעט מסוחרר, אבל נראה שגם הוא נחוש בדעתו ולפתע עיניו השחורות הקטנות זוהרות באור אדום, אשר מקיף את פיצ'ו ואז נעלם.
    פיצ'ו מסתכלת עלייך מבולבלת, וגם את לא מבינה בדיוק מה קרה. בדיוק שפיצ'ו מנסה לראות מה לא בסדר היא מוטחת אחורה ממטר ענק של עוקצי רעל. המצב לא נראה מזהיר לפיצ'ו. את צריכה לחשוב על אסטרטגיה מהר!

"אוקיי בלו-ריכוז. את יכולה לעשות את זה!" אמלמל לעצמי בנחישות. "פי'צו, תשתמשי בהקסמה-זה יגרום לו להיות הרבה פחות מוכן להתקפות שלך. ישר אחר כך תתקפי בסטירה כפולה!" אומר לפיצ'ו בתקווה שהמהלך יצליח. 'את יכולה לעשות את זה'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון-
    אתה נכנס לתוך המרכז ומקדמת את פניך אישה בהירה בעלת שיער ורוד הקשור בשתי קוקיות ארוכות על גבה והיא לבושה שמלה ורודה בהירה.
    "שלום במה אוכל לעזור לך?" שואלת בחביבות האחות ג'וי.
    "שלום לך, קוראים לי ג'ון ומי שפה לידי זו ארון" אני מציג את עצמי ואת ארון בחיוך מבויש ומגרש עם היד מאחורי הראש "האחות ג'וי את יכולה לטפל בארון ובווידל שלי?" אני שואל אותה בתמימות ומכין את הפוכדורים שלהם למסירה.
    "אה ועוד דבר אחד!" אני נזכר לפתע לפני שאני מגיש את הפוכדורים "יצא לך לשמוע ביער כל מיני רעשים מוזרים?" אני שואל אותה בחשדנות "בדרך לפה שמעתי המון רעשים שהופיעו ונעלמו ומפחד רצתי משם הכי מהר שיכולתי יחד עם ארון, זה נתן לי הרגשה כאילו משהו עוקב אחריי" אני אומר לאחות ג'וי ומצתמרר
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    אתה שולח את הופיפ לעבר הפוקימון, שאתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה סנטרט, הפוקימון הצופה.
    הופיפ מסתובבת במהירות עם גל של אוויר ומתחילה להצליף בפרצופו של הסנטרט שלא נראה משפיעה עליו יותר מידי והוא בתגובה מסתובב בכעס וציפורניו בוהקות באור בהיר והוא שורט את הופיפ בחוזקה הישר בפניה.

.
    "הופיפ, השתמשי בדחיפה!" אורה לה, בתקווה שהמתקפה זו תצליח להשפיע יותר.
    'מעניין איך אוכל להשתמש בהתקפות הללו בתחרויות' אחשוב לתומי

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    לוקאס-
    אתה משחרר את ספירו מהפוקדור שלו והוא צוהל מאושר ומנקר בעדינות את ראשך. בינתיים טסה מתיישבת בצל ומלטפת את ראשו של רטיקייט ובצידה השני יושב אלקיד שלך משחק באבנים.
    אילומיס עומדת במקום ופורסת את כנפיה באלגנטיות ומחייכת אליכם. אתה מורה לספירו מה לעשות והוא מזנק מראשך בטיסה מהירה ועיניו בוהקות באור צהוב אשר גורמת לאילומיס מעט לחשוש ונפגעת ישירות ממתקפת הניקור של ספירו, אשר מקורו בוהק בלבן וחותך אותה בחוזקה.
    אילומיס מצידה פורסת את ידיה ומחבקת את ספירו. בהתחלה אתה מבולבל ואז מבין שהיא משתמשת במתקפה מיוחדת ששמה 'משחק יפה' משחק הגורם לפוקימונים להפוך לחברים. ספירו, אשר מתחיל לחבבה גם הוא, לא מוכן בכלל למתקפת הדחיפה שלה ונפגע קל מהמכה.

קארון-
    "סתם מחשבות" אומרת ופולטת אנחה "אתה מבין, אין הרבה נשים בתחום הזה של מאמנות פוקימוני אבן ואדמה בכללי. רובם גברים וזה מעצבן אותי שבגלל שאני אישה, כולם שופטים אותי! אתה יודע כמה פעמים שאלו אותי למה אין לי פוקימונים חמודים כאלה כמו ג'יגליפאף או איווי? זה מתסכל כל כך! ישנן ממש מעט נשים הנמצאות בתחום הזה ורק אחת באמת הצליחה, והיא מנהיגת מכון בהואן וגם אז, היא לא באמת מוצלחת! וזה החלום שלי להיות מנהיגת מכון האדמה והאבן!" אומרת בנחישות ונראה שהיא מרגישה חזקה יותר ובטוחה יותר בעצמה. "אבל החברה שלנו מצפה שאישה שמאמנת את הסוג הזה תהיה גברית וחסונה ולא בחורה כמוני.. אחת שבאה משושלת של מתאמות על שכל הפוקימונים שלהן הם ורודים ופרוותים" אומרת ואתה מרגיש כמעט את הכאב בקולה.

בלו-
    פיצ'ו ממצמצת בעינייה בחינניות ושולחת נשיקה לאוויר, מה שמקסים את ספינראק והוא נראה שלו יותר ועוצר את תזוזתו. מה שנותן לפיצ'ו היזדמנות מעולה לנתר מעליו ולהזיז את ידה אחורה, אשר זוהרת באור ורדרד וחמוד והיא חובטת בו עוד ארבע פעמים.
    ספינראק מתאושש מהר ושולח שוב עוקץ רעל מפיו ופוגע בה במהירות, אבל נראה שהיא צפתה לזה ולכן לא הועפה אחורה, ונראה שספגה את עצמת המכה.

ג'ון-
    לאחר שאתה מביא לה את הפוקדורים שלך, האחות ג'וי מקשיבה בקשב מלא לדבריך. "ובכן, עכשיו שאתה אומר את זה, לאחרונה באמת יש איזה משהו באזור שעוקב אחרי אנשים. אבל אף אחד לא ראה כלום. אתה לא הראשון שמיידע אותי את זה. אבל אני וצ'אנסי ייצאנו מספר פעמים לראות את העניין וכלום!" היא מספרת לך "אני חושבת שזה אולי פוקימון מהיר וסקרן פשוט. בהתחלה חשבתי שאלה אולי אחת מהתנועות האלה, אבל הם לא פועלות פה באזור והן מתמקדות בעיקר בערים הגדולות ולא בדרך קטנה יחסית" מוסיפה בקול רגוע. אתה מעט חושש שזה משהו שהיא שיננה כמה וכמה פעמים ולא משהו שבא ממקום כנה, אבל אתה מניח לזה. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את שני הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.

אלון-
    הופיפ גולשת על הרוח ותופסת תנופה ואז עפה במהירות לעבר סנטרט ודוחפת אותו בדיוק במרכז בטנו, בעצמה שמפתיעה אותך במיוחד. אתה פותח את הפוקידע שלך ומגלה להפתעתך, שהופיפ הם יצורים שההתקפה הרגילה שלהם נמוכה מהרגיל בכלל. אבל משום מה, שלך נראית חסונה במיוחד.
    סנטרט מנער את ראשו ויוצא שוב עם מתקפת שריטה וציפורניו זוהרות בלבן בוהק.
    גיל! 3>

11. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    קארון-
    "סתם מחשבות" אומרת ופולטת אנחה "אתה מבין, אין הרבה נשים בתחום הזה של מאמנות פוקימוני אבן ואדמה בכללי. רובם גברים וזה מעצבן אותי שבגלל שאני אישה, כולם שופטים אותי! אתה יודע כמה פעמים שאלו אותי למה אין לי פוקימונים חמודים כאלה כמו ג'יגליפאף או איווי? זה מתסכל כל כך! ישנן ממש מעט נשים הנמצאות בתחום הזה ורק אחת באמת הצליחה, והיא מנהיגת מכון בהואן וגם אז, היא לא באמת מוצלחת! וזה החלום שלי להיות מנהיגת מכון האדמה והאבן!" אומרת בנחישות ונראה שהיא מרגישה חזקה יותר ובטוחה יותר בעצמה. "אבל החברה שלנו מצפה שאישה שמאמנת את הסוג הזה תהיה גברית וחסונה ולא בחורה כמוני.. אחת שבאה משושלת של מתאמות על שכל הפוקימונים שלהן הם ורודים ופרוותים" אומרת ואתה מרגיש כמעט את הכאב בקולה.
    אני אומר לה:" וואו, תמי. לא תיארתי לעצמי. תאמיני לי, שמהיום והלאה, אפיץ את השמועה על תמי, מאמנת פוקימוני האבן והאדמה. ומי יודע, אם יום אחד אגיע לליגה, האמיני לי שאמליץ עלייך כמנהיגת מכון האבן והאדמה!" אומר לה, בניסיון לעודד אותה. לאחר מכן אזרוק לטרטוויג מנה אחת של אוכל פוקימונים ואשתה בקבוק מים. אוכל כריך ואציע לתמי חצי.
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל

אלון-
    הופיפ גולשת על הרוח ותופסת תנופה ואז עפה במהירות לעבר סנטרט ודוחפת אותו בדיוק במרכז בטנו, בעצמה שמפתיעה אותך במיוחד. אתה פותח את הפוקידע שלך ומגלה להפתעתך, שהופיפ הם יצורים שההתקפה הרגילה שלהם נמוכה מהרגיל בכלל. אבל משום מה, שלך נראית חסונה במיוחד.
    סנטרט מנער את ראשו ויוצא שוב עם מתקפת שריטה וציפורניו זוהרות בלבן בוהק.
    "הופיפ, נסי להתחמק!" אורה לה, "נסי להתחמק בעזרת הרוח!" אוסיף.
    "לאחר מכן השתמשי בדחיפה אחת נוספת" אורה לה, 'נראה כי הופיפ שלי היא משהו מיוחד' אחשוב לעצמי.ץ

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    קארון-
    תמי מחייכת אליך "תודה" אומרת בקול רגוע ולוקחת לך חלק מהכריך ובולסת אותו במהירות "אז כבר לכדת עוד משהו לפני שאתה מגיע למכון?" שואלת בנחמדות תמי ומסתכלת על הבריכה "אתה יודע שאתה חייב שני פוקימונים בשביל להכנס למכון כן?"

אלון-
    מאוד ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מסובבת את עלי הראש שלה ומצליחה לתפוס משב רוח שמעלה אותה גבוהה לענפי העצים, משם היא מכוונת אותם מחדש ונראה כאילו היא נופלת במהירות, שמפחידה גם אותך, אבל במקום זה היא צברה תאוצה ופוגעת בחוזקה בסנטרט וגורמת לו להתעלף על המקום, לפני שהספיק בכלל להגיב.
    גיל! 3>

14. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    תמי מחייכת אליך "תודה" אומרת בקול רגוע ולוקחת לך חלק מהכריך ובולסת אותו במהירות "אז כבר לכדת עוד משהו לפני שאתה מגיע למכון?" שואלת בנחמדות תמי ומסתכלת על הבריכה "אתה יודע שאתה חייב שני פוקימונים בשביל להכנס למכון כן?"
    "לא ידעתי, למרות שהנחתי ככה" אומר לה. "אני מנסה לחפש פוקימון מספיק טוב וחזק, לא איזה וורמפל או משהו. מי יודע, אולי אפילו אמשיך אל מעבר לעיר הבאה ואחפש בהמשך שם פוקימונים. בכל מקרה, אם כבר מדברים, מה הפוקימון אדמה המיוחד שאת רוצה ללכוד? אל תדאגי, לא מעניין אותי לתפוס אותו, אני סתם שואל מתוך סקרנות".
    Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    אלון-
    מאוד ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מסובבת את עלי הראש שלה ומצליחה לתפוס משב רוח שמעלה אותה גבוהה לענפי העצים, משם היא מכוונת אותם מחדש ונראה כאילו היא נופלת במהירות, שמפחידה גם אותך, אבל במקום זה היא צברה תאוצה ופוגעת בחוזקה בסנטרט וגורמת לו להתעלף על המקום, לפני שהספיק בכלל להגיב.
    יא אללה כמה שאני אוהב אותה
    --
    "מעולה!" אצעק, וארוץ אל הופיפ, אחבק אותה.
    לאחר מכן אגש אל הסנטרט המעולף, ואלטף את ראשו. "נלחמת היטב" אומר, ואוציא קצת אוכל לפוקימונים מהתיק לעברו. "מקווה שתאהב את זה" אומר בחיוך, ואוסיף במהרה "בואי הופיפ, יש לנו דרך ארוכה לעשות", ואמשיך בדרך בעודי מסמן לה לשבת על הכתף שלי

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 97 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •