Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 97 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1446
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    לאחר שאתה מביא לה את הפוקדורים שלך, האחות ג'וי מקשיבה בקשב מלא לדבריך. "ובכן, עכשיו שאתה אומר את זה, לאחרונה באמת יש איזה משהו באזור שעוקב אחרי אנשים. אבל אף אחד לא ראה כלום. אתה לא הראשון שמיידע אותי את זה. אבל אני וצ'אנסי ייצאנו מספר פעמים לראות את העניין וכלום!" היא מספרת לך "אני חושבת שזה אולי פוקימון מהיר וסקרן פשוט. בהתחלה חשבתי שאלה אולי אחת מהתנועות האלה, אבל הם לא פועלות פה באזור והן מתמקדות בעיקר בערים הגדולות ולא בדרך קטנה יחסית" מוסיפה בקול רגוע. אתה מעט חושש שזה משהו שהיא שיננה כמה וכמה פעמים ולא משהו שבא ממקום כנה, אבל אתה מניח לזה. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את שני הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.
    "אוקיי תודה רבה האחות ג'וי" אני מודה לאחות ג'וי בחיוך ונפרד ממנה לשלום כשארון שוב הולכת לצידי.
    "ארון אני עדיין חושב שמשהו לא כשורה פה" אני אומר לארון בחשדנות ומתחיל להסתכל סביב שוב "בואי נתחיל לחפש את מקור הרעש המסתורי, לא הגיוני לי שזה רק פוקימון מהיר וסקרן, אנחנו נרד לשורש העיניין הזה!" אני מכריז לארון בהחלטיות ושולף את הפוקידע של ווידל "צא ווידל!" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו באוויר, "תקשיב ווידל, אני צריך שתשתמש ביריית חוט ותעלה לעץ הכי גבוה שאתה יכול ותעזור לי ולארון למצוא תא מקור הרעש המסתורי" אני אומר לווידל ומתחיל ביחד עם ארון לחפש את מקור הרעש החשוד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    קארון-
    "ובכן אמרו לי שאפשר למצוא פה קיובון" אומרת ומסתכלת על המים "אבל כשאני בודקת באפלקצייה בפוקדע, אני מגלה שהם בכלל לא מסתובבים פה" מוסיפה "הם צריכים מזג אוויר יותר מדברי מאשר חורשה יפה. סתם הטעו אותי" אומרת ונשענת אחורה ומתחילה לקלוע את שערה לצמה ארוכה.
    "אבל עזוב אותי. אני כבר מסודרת מבחינה של פוקימונים. איזה סוג אתה רוצה למצוא? אולי אני אוכל לעזור לך למצוא!" מוסיפה וקמה מהבריכה ונעמדת ומושיטה לך יד.

אלון-
    הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת ומשאירים את סנטרט מאחורה עם ערימה מכובדת של אוכל. אחרי כעשר דקות הליכה, אתה מבחין בגוש פרוותי ושחור המתהלך לו באושר לצד הדרך. אתה מזהה בקלות את פוצ'יאנה .

ג'ון-
    ווידל שולח חוט גבוהה לעצים ומעלה את עצמו במהירות מדהימה למעלה. 'ואולי אם ווידל קטן יכול להיות כל כך מהיר?' אתה חושב לעצמך. אתה וארון מתחילים להסתובב באזור ומחפשים את מקור הרעש כשלפתע ווידל קורא בקול ומסמן לך ממרומי העץ על כיוון מסויים. אתה מתחיל ללכת כשארון לצידך ווידל קופץ מענף לענף עדץ שלבסוף מגיע לכתפך ומצביע לך על הכיוון הכללי. לאחר כמה שניות הליכה, אתה מבחין ביצור החמקן . אתה פותח את הפוקידע ומגלה שזה קקליאון.
    'זה מסביר למה לא רואים אותו. הוא הופך להיות בלתי נראה' אתה חושב לעצמך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    "ובכן אמרו לי שאפשר למצוא פה קיובון" אומרת ומסתכלת על המים "אבל כשאני בודקת באפלקצייה בפוקדע, אני מגלה שהם בכלל לא מסתובבים פה" מוסיפה "הם צריכים מזג אוויר יותר מדברי מאשר חורשה יפה. סתם הטעו אותי" אומרת ונשענת אחורה ומתחילה לקלוע את שערה לצמה ארוכה.
    "אבל עזוב אותי. אני כבר מסודרת מבחינה של פוקימונים. איזה סוג אתה רוצה למצוא? אולי אני אוכל לעזור לך למצוא!" מוסיפה וקמה מהבריכה ונעמדת ומושיטה לך יד.
    אני חושב קצת לפני שאני עונה לה, ואז אומר:" משהו שיוכל לגבות את טרטוויג טוב. מים, או לחימה, או פלדה אולי. יש לך רעיון היכן אוכל למצוא אחד מסוגים אלו?"אשאל אותה
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת ומשאירים את סנטרט מאחורה עם ערימה מכובדת של אוכל. אחרי כעשר דקות הליכה, אתה מבחין בגוש פרוותי ושחור המתהלך לו באושר לצד הדרך. אתה מזהה בקלות את פוצ'יאנה .
    אוף איתך, מביא לי פוקימונים שלא עוזרים בתחרויות.
    ---
    'הוא נראה מאושר, לא נפריע לו' אחשוב לעצמי.
    אמשיך בדרכי, בעודי אומר להופיפ המתוקה "את הולכת לנצנץ על במת התחרויות! נעבוד על זה יחדיו", בחיוך.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ווידל שולח חוט גבוהה לעצים ומעלה את עצמו במהירות מדהימה למעלה. 'ואולי אם ווידל קטן יכול להיות כל כך מהיר?' אתה חושב לעצמך. אתה וארון מתחילים להסתובב באזור ומחפשים את מקור הרעש כשלפתע ווידל קורא בקול ומסמן לך ממרומי העץ על כיוון מסויים. אתה מתחיל ללכת כשארון לצידך ווידל קופץ מענף לענף עדץ שלבסוף מגיע לכתפך ומצביע לך על הכיוון הכללי. לאחר כמה שניות הליכה, אתה מבחין ביצור החמקן . אתה פותח את הפוקידע ומגלה שזה קקליאון.
    'זה מסביר למה לא רואים אותו. הוא הופך להיות בלתי נראה' אתה חושב לעצמך.
    "אוקיי תעלומה נפתרה!" אני מכריז בקול "כל הכבוד ווידל, הוכחת שאתה מאוד שימושי לצוות ואני גאה בך על כך" אני אומר לווידל עם חיוך ואז פונה לקקליאון "תקשיב לי קקליאון, אתה לא יכול לעקוב ולהפחיד בני אדם, אתה עוד תגרום לבלבול באזור ותגרום לכך שיחשבו שיש פה איזה ארגון שפועל וזה יכול לגרום לבלגן שלם באזור, אני לא מאמין שאתה רוצה שיתחילו לבוא לפה מלא שוטרים וארגונים שונים וילחמו באזור הבית שלך" אני אומר לקקליאון בצורה ברורה "אני מקווה שהבנת אותי ושעכשיו תפסיק עם המעקב שלך אחרי אנשים" אני אומר לו ומסתובב ומחזיר את ווידל בחזרה לפוכדור שלו ויוצא לכיוון העיר הבאה יחד עם ארון לצידי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    קארון-
    "טוב פלדה או לחימה לא כל כך מסתובבים פה.. אבל אתה ליד בריכת מים. בטוח יש פה כמה פוקימונים באזור" מציעה תמי ומצביעה על הבריכה "אנחנו צריכים רק חכה, או לחכות עוד קצת לראות אולי משהו יצוף!" מוסיפה בחיוך.

אלון-
    הכל יכול לעזור לך בתחרות. העיניין הוא איך אתה משתמש בהם בשביל זה
    אתה צריך להתחיל לעבוד איתה על תחרויות ועל הצגה. לנסות ללמד אותה מתקפות מיוחדות או דרך אחרת להציג אותן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת ועוזב את פוצ'יאנה מאחור רק בשביל לגלות פוקימון אחר מנתר לו בצד הדרך. הפוקימון הצהוב נראה כמו גרגר תירס מנופח ועליו כמה פסים שחורים החוצים את גופו . אתה מזהה אותו כסאנקורן. וגם הוא פוקימון עשב.

ג'ון-
    למרות שמבחינתך העניין סגור, לא נראה שקקליאון חושב אותו דבר וברגע שאתה מסתובב הוא מצליף בך עם לשונו, רץ אליך במהירות וחוטף מהתיק שלך את הפוקידע ובורח במהירות, כשגופו מתחיל להסתוות בשיחים.
    גיל! 3>

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    הכל יכול לעזור לך בתחרות. העיניין הוא איך אתה משתמש בהם בשביל זה
    אתה צריך להתחיל לעבוד איתה על תחרויות ועל הצגה. לנסות ללמד אותה מתקפות מיוחדות או דרך אחרת להציג אותן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת ועוזב את פוצ'יאנה מאחור רק בשביל לגלות פוקימון אחר מנתר לו בצד הדרך. הפוקימון הצהוב נראה כמו גרגר תירס מנופח ועליו כמה פסים שחורים החוצים את גופו . אתה מזהה אותו כסאנקורן. וגם הוא פוקימון עשב.

.
    סבבי.
    ולא יודע הם בינתיים פשוטים כאלה חח
    ---
    "קדימה הופיפ, השתמשי בדחיפה! נסי להסתובב תוך כדי!" אורה לה בציפייה לבלימה עוצמתית וחזקה.
    'אני ממש מקווה שהיא תצליח', אחשוב.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    למרות שמבחינתך העניין סגור, לא נראה שקקליאון חושב אותו דבר וברגע שאתה מסתובב הוא מצליף בך עם לשונו, רץ אליך במהירות וחוטף מהתיק שלך את הפוקידע ובורח במהירות, כשגופו מתחיל להסתוות בשיחים.
    "היי!" אני אצעק בכאב "זה ממש לא היה יפה!" אני אומר לקקליאון בעצבנות "קדימה ארון אחריו!" אני צועק לארון ומתחיל לרוץ אחרי קקליאון "מהר ארון תשתמשי בסטירת בוץ וכסי את כולו בבוץ כך שהוא לא יוכל להסתוות פה עם השטח!" אני פוקד על ארון במהירות בעודי משתדל להישאר מפוקס על קקליאון ההולך ונעלם בתוך הסביבה.
    'ארר למה עכשיו מכל הזמנים זה קורה לי!!' אני חושב לעצמי בעצבנות 'אני כולה מנסה למצוא את אחותי הגדולה, למה הכל לא מתנהל כמו שאני רוצה?!' אני ממשיך במחשבות הזועמות שלי ורץ אחרי קקליאון
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. מורחקים
    לוקאס-
    אתה משחרר את ספירו מהפוקדור שלו והוא צוהל מאושר ומנקר בעדינות את ראשך. בינתיים טסה מתיישבת בצל ומלטפת את ראשו של רטיקייט ובצידה השני יושב אלקיד שלך משחק באבנים.
    אילומיס עומדת במקום ופורסת את כנפיה באלגנטיות ומחייכת אליכם. אתה מורה לספירו מה לעשות והוא מזנק מראשך בטיסה מהירה ועיניו בוהקות באור צהוב אשר גורמת לאילומיס מעט לחשוש ונפגעת ישירות ממתקפת הניקור של ספירו, אשר מקורו בוהק בלבן וחותך אותה בחוזקה.
    אילומיס מצידה פורסת את ידיה ומחבקת את ספירו. בהתחלה אתה מבולבל ואז מבין שהיא משתמשת במתקפה מיוחדת ששמה 'משחק יפה' משחק הגורם לפוקימונים להפוך לחברים. ספירו, אשר מתחיל לחבבה גם הוא, לא מוכן בכלל למתקפת הדחיפה שלה ונפגע קל מהמכה.
    "ספירו תשתמש בנהמה כדי להפחיד אותה ותעוף לכיוון שלה עם נהמה וברגע שאתה לידה תתקוף בכנף ברזל!" אומר לו

10. the bitch is back
    אלון-
    הופיפ קופצת מראשך ושטה על האוויר בניסיון לדחוף את סאנקורן, אבל משב רוח נגדי נושב בדיוק ומעיף אותה אחורנית לפני שהיא מספיקה לנסות לעשות משהו. סאנקורן בינתיים, מבחין בכם ומסתובב עם פנים כועסות. סאנקורן מנער את עלי ראשו במהירות, ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת באוויר. הוא השתמש בניחוח מתוק. הופיפ מתלהבת מהריח ושטה בחולמניות באוויר ולא שמה לב עד שהיא נתקעת בענף גבוה על עץ מבודד.

ג'ון-
    ארון , אשר רצה לצידך, פותחת את פיה ויורה כמה כדורי בוץ לכל עבר, אבל נראה שהיא פספסה בכולם. הקקליאון הזה נעלם מהר. אתה ממשיך לרוץ לכיוון הכללי שאליו ראית את קקליאון. אחרי כמה דקות ריצה, שבמהלכן אתה מתחיל כבר להיתייאש, אתה שומע רחש קל עמוק יותר בתוך החורשה.
    אתה מתקרב מעט ורואה בחור גבוה לבוש שחורה וג'ינס קרעים, שערו חום ופרוע והוא מדבר עם קקליאון, אשר מביא לו את הפוקידע שלך!
    "איזה טמבל הוא היה! הא קקלי? בבקשה תפסיק לעקוב אחרי אנשים!" אומר ומתחיל לצחוק וקקליאון יחד איתו.
    לא נראה שהם שמים לב אליך. "באמת היה שווה להתנחל פה. כל המאמנים המתחילים המעפנים האלה טרף ק-ל!" ממשיך.

לוקאס-
    ספירו מעיר את גרונו ונוהם בקול צווחני ומחריד לעבר אילומיס, שרק מכסה את אוזניה בשביל לנסות להשתיק את הרעש הנוראי הזה. אתה מחייך בתחושת ניצחון כשכנפו של ספירו מתחילה להאיר בלבן, ומתחילה להתקשות והוא עומד להגיע לאילומיס. אבל היא בתגובה מייצבת את עצמה, תופסת בשתי ידייה את הכנף של ספירו ופשוט מסובבת אותו לצד השני וגורמת לו להתרסק על גזע עץ.
    אתה וספירו נראים מעט מופתעים. "לכדתי אותה ליד מכון כושר ואולם ג'ודו בקנטו. יכול להיות שהיא למדה כמה טריקים" אומרת לך טסה ומצחקקת קלות.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    ארון , אשר רצה לצידך, פותחת את פיה ויורה כמה כדורי בוץ לכל עבר, אבל נראה שהיא פספסה בכולם. הקקליאון הזה נעלם מהר. אתה ממשיך לרוץ לכיוון הכללי שאליו ראית את קקליאון. אחרי כמה דקות ריצה, שבמהלכן אתה מתחיל כבר להיתייאש, אתה שומע רחש קל עמוק יותר בתוך החורשה.
    אתה מתקרב מעט ורואה בחור גבוה לבוש שחורה וג'ינס קרעים, שערו חום ופרוע והוא מדבר עם קקליאון, אשר מביא לו את הפוקידע שלך!
    "איזה טמבל הוא היה! הא קקלי? בבקשה תפסיק לעקוב אחרי אנשים!" אומר ומתחיל לצחוק וקקליאון יחד איתו.
    לא נראה שהם שמים לב אליך. "באמת היה שווה להתנחל פה. כל המאמנים המתחילים המעפנים האלה טרף ק-ל!" ממשיך.
    'אררר אז זה בן אדם שאחרי לכל מה שהולך פה!' אני חושב בעצבנות וקומץ את אגרופי 'אני מנסה להיות נחמד והוא צוחק עליי?! אני אראה לו מה זה!' אני עוד יותר מתעצבן כאשר הוא צוחק עליי ואני קורא לעברו "היי! אתה שם!" אני ממשיך "תחזיר לי מיד את הפוקידע שלי! באיזו זכות אתה חושב שאתה יכול לשלוח את הפוקימון שלך לגנוב ממאמנים מתחילים חפצים! אתה עומד לשלם על זה כשהשוטרת ג'ני תשמע עלייך!" אני מאיים עליו "לבנתיים אני אקח בחזרה את הפוקידע שלי ממך! ארון צאי ותשתמשי בראשייה על קקליאון שלו!" אני פוקד על ארון בעצבנות
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    ג'ון-
    "מה? איך מצאת אותי?" זועם הנער "קקליאון מהר ליקוק!" אומר הנער וחיוך זדוני עולה על פניו. ארון רצה במהירות לעבר קקליאון, והוא מתגובה שולח את לשונו הארוכה ומעביר ליקוק על פניה ועוצר אותה בתנועתה.
    ארון נראית כאילו גל צמרמורת חולף על גופה הקטן והיא נעצרת במקום ולא מסוגלת לזוז."עכשיו כוח עתיק!" קורא המאמן וכדור של אנרגיה לבנה-שחורה נוצרת לפני פיו של קקליאון והוא מתכוון לשחרר אותה על ארון.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "מה? איך מצאת אותי?" זועם הנער "קקליאון מהר ליקוק!" אומר הנער וחיוך זדוני עולה על פניו. ארון רצה במהירות לעבר קקליאון, והוא מתגובה שולח את לשונו הארוכה ומעביר ליקוק על פניה ועוצר אותה בתנועתה.
    ארון נראית כאילו גל צמרמורת חולף על גופה הקטן והיא נעצרת במקום ולא מסוגלת לזוז."עכשיו כוח עתיק!" קורא המאמן וכדור של אנרגיה לבנה-שחורה נוצרת לפני פיו של קקליאון והוא מתכוון לשחרר אותה על ארון.
    "לא ארון!" אני צועק בלחץ "את חייבת לזוז, אם את לא מסוגלת תשתמשי בהתקשחות כדי לחזק את ההגנה שלך!" אני אומר לה בלחץ 'רגע! כוח עתיק זו מתקפה מיוחדת, לא יעזור לי לחזק לה את ההגנה הרגילה!' אני מבין לפתע שגם הפקודה שלי לא שימושית, "ארון את חייבת לזוז, אין ברירה, תנסי להתגלגל הצידה מהתקפה הזו ואז תשתמשי עליו בדחיפה!" אני אומר לה בחשש רב שהיא לא תצליח לחמוק מהמתקפה של קקליאון, 'חייב להיות משהו שאני יכול לעשות!' אני חושב לעצמי בעצבנות וחוסר אונים
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    קארון-
    "טוב פלדה או לחימה לא כל כך מסתובבים פה.. אבל אתה ליד בריכת מים. בטוח יש פה כמה פוקימונים באזור" מציעה תמי ומצביעה על הבריכה "אנחנו צריכים רק חכה, או לחכות עוד קצת לראות אולי משהו יצוף!" מוסיפה בחיוך.
    "כן, הנחתי לעצמי" אני אומר לה. "אבל אולי יש עוד שיטה" אני אומר ומכניס ידי למים. אני מייצר אדוות על פני המים, בתקווה למשוך פוקימון כלשהו מקרקעית האגם
    Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    ג'ון-
    "אוי אתה עומד לבכות?" מקניט אותך הנער בזמן שארון מנסה להתחמק, אבל עדיין משותקת מהמתקפה ומועפת אחורה בחוזקה.
    נראה שהמתקפה שלו הייתה סופר יעילה עליה. "אוי איזה לוזר!" מתפוצץ מצחוק המאמן. "אתה יודע? אני חושב שאולי אני אגאול אותך מיסורייך אם אתה רוצה" והחיוך הזדוני עולה שוב על פניו.
    אתה מביט קדימה ורואה שארון מנסה בכוח להזיז את עצמה לעבר אחד מהשיחים, מה שגורם לנער וקקליאון להתפרק מצחוק "היא מנסה לברוח!" קורא הנער וקקליאון שולח את לשונו הארוכה והורודה, מצליף בארון ומעיף אותה על השיח בחוזקה.
    "עכשיו חסל אותה! כוח עתיק!" קורא. אתה מסתכל בחששות לעבר השיח, אבל אין זכר לארון.

קארון-
    אתה יוצר כמה אדוות קטנות המתפשטות על הבריכה ומחכה כמה דקות. מידי פעם אתה יוצר עוד אדווה עד כשלפתע, אתה מבחין בזוג עיניים גדולות מסתכלות עליך במבט תמוהה. אחרי כמה שניות אתה מגלה שהפוקימון הוא קורפיש .
    הוא מסתכל עליך חצי במים וחצי מעל ונראה שנהנה מהאדוות היפות שאתה יוצר.
    גיל! 3>

עמוד 8 מתוך 97 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •