Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 97 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1446
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון-
    "אוי אתה עומד לבכות?" מקניט אותך הנער בזמן שארון מנסה להתחמק, אבל עדיין משותקת מהמתקפה ומועפת אחורה בחוזקה.
    נראה שהמתקפה שלו הייתה סופר יעילה עליה. "אוי איזה לוזר!" מתפוצץ מצחוק המאמן. "אתה יודע? אני חושב שאולי אני אגאול אותך מיסורייך אם אתה רוצה" והחיוך הזדוני עולה שוב על פניו.
    אתה מביט קדימה ורואה שארון מנסה בכוח להזיז את עצמה לעבר אחד מהשיחים, מה שגורם לנער וקקליאון להתפרק מצחוק "היא מנסה לברוח!" קורא הנער וקקליאון שולח את לשונו הארוכה והורודה, מצליף בארון ומעיף אותה על השיח בחוזקה.
    "עכשיו חסל אותה! כוח עתיק!" קורא. אתה מסתכל בחששות לעבר השיח, אבל אין זכר לארון.
    'ארון!' אני חושב לעצמי בעצב ומחפשת אותה עם העיניים 'אני מקווה שאת בסדר, אני מצטער שאני מאמן כל כך גרוע שלא מסוגל לעזור לך ברגעים שאת הכי צריכה אותי...' אני חושב לעצמי בעצבות ועצבנות ומסיט את המבט שלי מכיוון ההתקפה של קקליאון ואז חושב על משהו בראשי 'אולי אני אנסה לשלב מתקפה?' אני מתחיל לחשוב על האפשרויות שיש לי בזמן הקצר שיש לי לפני שקקליאון תוקף 'ארון יודעת ראשייה שזו מתקפה פיזית ממש חזקה, עכשיו אולי אם נשתמש בהתקשחות כדי לחזק לה את הברזל שעל גופה אז הראשייה שלה גם תתקשח ואולי תגרום ליותר נזק?' אני תוהה לעצמי ואז צועק בעיניים סגורות לכיוון שאליו ארון עפה "ארון מהר תשתמשי בהתקשחות ואז בראשייה על קקליאון, תנסי לנצל את זה שהגוף שלך מתקשח כדי לגרום ליותר נזק עם הראש שלך!" אני אומר בחשש
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    [b]
    קארון-
    אתה יוצר כמה אדוות קטנות המתפשטות על הבריכה ומחכה כמה דקות. מידי פעם אתה יוצר עוד אדווה עד כשלפתע, אתה מבחין בזוג עיניים גדולות מסתכלות עליך במבט תמוהה. אחרי כמה שניות אתה מגלה שהפוקימון הוא קורפיש .
    הוא מסתכל עליך חצי במים וחצי מעל ונראה שנהנה מהאדוות היפות שאתה יוצר.
    yes
    ~~~
    אני אגש לעברו ואלטף אותו קלות בראשו. "שלום לך קורפיש. אני קארון. אשמח שתצטרף אליי. תרצה בכך?" אשאל אותו, בתקווה שהוא מבין
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה צועק בעיניים עצומות לעבר ארון, שבאופן מפתיע יוצאת למתקפה ונראה שמה שעבר עליה, חלף כלא היה. וגופה מתקשח בכזאת צורה שלא ראית והיא ממש הגדילה את שריונה ונוגחת בחוזקה בקקליאון ומטיחה אותו במאמן שלו.
    "מה?!" קורא בזעם הנער ואז מסתכל לעבר השיח "שיט קקליאון יא טיפש אחד! העפתי אותה על שיח של תותים!!" צורח בזעם ונראה שהוא מתחיל לאבד שליטה ולא היה יציב מנטלית.
    "קדימה תראה לה מה זה ליקוק שוב! תחסל אותה!" צווח בקול צורם ורם בצורה מפחידה.

קארון-
    אמן שתפרגן לי ככה במשחק שלך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קורפיש מתעלם משאלתך וצולל מתחת למים ומשם יורה בפניך כמה בועות היישר מפיו.
    "אתה יודע שלהיות נחמד לא תמיד עוזר נכון?" שואלת תמי בתמימות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    קארון-
    אמן שתפרגן לי ככה במשחק שלך חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קורפיש מתעלם משאלתך וצולל מתחת למים ומשם יורה בפניך כמה בועות היישר מפיו.
    "אתה יודע שלהיות נחמד לא תמיד עוזר נכון?" שואלת תמי בתמימות.
    "אני יודע, אבל היה שווה לנסות" אומר לה. "טרטוויג, בוא נראה לקורפיש איך קרב אמיתי נראה! ספיגה!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ולא היה לי מושג שאתה לא אוהב פאנפי. בכלל, אני לוקח איזה שישה אופציות ומגריל מביניהם. ננסה 6 אופציות יותר טובות פעם הבאה
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה צועק בעיניים עצומות לעבר ארון, שבאופן מפתיע יוצאת למתקפה ונראה שמה שעבר עליה, חלף כלא היה. וגופה מתקשח בכזאת צורה שלא ראית והיא ממש הגדילה את שריונה ונוגחת בחוזקה בקקליאון ומטיחה אותו במאמן שלו.
    "מה?!" קורא בזעם הנער ואז מסתכל לעבר השיח "שיט קקליאון יא טיפש אחד! העפתי אותה על שיח של תותים!!" צורח בזעם ונראה שהוא מתחיל לאבד שליטה ולא היה יציב מנטלית.
    "קדימה תראה לה מה זה ליקוק שוב! תחסל אותה!" צווח בקול צורם ורם בצורה מפחידה.
    'משהו מאוד לא בסדר בבן אדם הזה!' אני חושב בפחד וזה ניכר על פניי, "עבודה מעולה ארון!" אני אומר לארון בשמחה עם חיוך "עכשיו כשאנחנו שוב בעיניים אין מצב שנפסיד לו!" אני מכריז בקול מלא ביטחון ועם אש בעיניים "ארון תחמקי מהליקוק בכך שתתגלגלי הצידה ותשתמשי בסטירת בוץ על קקליאון ותקנחי את זה עם ראשייה בכל העוצמה!" אני מכריז לארון בקול מלא ביטחון עצמי וחיוך של ניצחון עולה על פניי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון-
    הופיפ קופצת מראשך ושטה על האוויר בניסיון לדחוף את סאנקורן, אבל משב רוח נגדי נושב בדיוק ומעיף אותה אחורנית לפני שהיא מספיקה לנסות לעשות משהו. סאנקורן בינתיים, מבחין בכם ומסתובב עם פנים כועסות. סאנקורן מנער את עלי ראשו במהירות, ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת באוויר. הוא השתמש בניחוח מתוק. הופיפ מתלהבת מהריח ושטה בחולמניות באוויר ולא שמה לב עד שהיא נתקעת בענף גבוה על עץ מבודד.
    .
    ״הופיפ, נסי לההשתמש בהצלפת זנב על הענף על מנת להשתחרר, לאחר מכם יום תשלום!״ אומר לה, בתקווה שזה יצליח.

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בלו-
    פיצ'ו ממצמצת בעינייה בחינניות ושולחת נשיקה לאוויר, מה שמקסים את ספינראק והוא נראה שלו יותר ועוצר את תזוזתו. מה שנותן לפיצ'ו היזדמנות מעולה לנתר מעליו ולהזיז את ידה אחורה, אשר זוהרת באור ורדרד וחמוד והיא חובטת בו עוד ארבע פעמים.
    ספינראק מתאושש מהר ושולח שוב עוקץ רעל מפיו ופוגע בה במהירות, אבל נראה שהיא צפתה לזה ולכן לא הועפה אחורה, ונראה שספגה את עצמת המכה.

"כל הכבוד פיצ'ו!" אעודד אותה. "עכשיו תשתמשי בהצלפת זנב כדי שוב להסיח את דעתו ואז במכת ברק!".
    אביט בציפייה בקרב, בתקווה שהמכה הזו תסיים אותו. 'היא מקשיבה לי!' אתלהב בראשי בשקט
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    קארון-
    לא נורא חח נחכה למשהו טוב אחר ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג פותח את פיו ואנרגיה ירוקה וזוהרת נשלחת מפיו למי הברכה, אבל מתפוגגת בשנייה שהיא פוגעת במים באור כחול ומסנוור. קורפיש קופץ מהמים ונעמד על שפת הברכה ורץ במהירות עם צבטו שלוחה קדימה וצובט בחוזקה על ראשו של טורטוויג ומעיף אותו אחורה בחוזקה.

ג'ון-
    לשונו של קקליאון נשלחת במהירות ועושה פיתולים באוויר, אבל מפספסת את ארון אשר מתגלגלת במהירות הצידה ואז היא נשלחת קדימה שאור לבן ובוהק עוטף את ראשה והיא נוגחת בחוזקה בפוקימון הזיקית ומעיפה אותו על המאמן שלו ושניהם מתעלפים על גזע עץ.
    אתה מסתכל סביבך ורואה את התרמיל שלו.

אלון-
    הופיפ מתחילה להזיז את זנבה במהירות ומתחילה לסובב אותו במהירות וככה היא תופסת תנופה ומתחילה לעוף קדימה לעבר סאנקורן. לפתע העלים על ראשה מתחילים לזהור באור צהוב בהיר ונעים לעין והיא מסתובבת במהירות ושולחת עשרות מטבעות לעבר האדמה והם נשלחים בחוזקה על סאנקורן ופוגעים בו בעצמה.
    אתה בינתיים, מצליח לאסוף מהאדמה כמעט 200 מטבעות זהב טהורות ומכניס אותם במהירות לכיס.
    סאנקרון לא נראה שהמתקפה מזיזה לו והוא מתחיל לזהור בירוק בהיר, אשר עוטף גם את הופיפ, והוא סופג ממנה אנרגייה, אבל לא נראה שזה משפיע עליה כ"כ והיא ממשיכה להתעופף בקרבתך עם מבט נחוש בעינייה.

בלו-
    פי'צו מסתובבת ומצליפה כמה פעמים בזנבה בפניו של ספינראק, שלא נראה מתייחס אליה בחומרה, אלה להפך, הוא שולח חוט לבן מפיו ועושה את אותו דבר ומצליף בה בעדינות בפניה.
    פיצ'ו מנסה להשתמש במכת ברק, אבל לא נראה שיוצא ממנה כלום והיא מסתכלת עלייך מבולבלת מעט.
    'אולי זה קשור לאור האדום ממקודם?' את שואלת את עצמך בתהייה. בינתיים ספינראק שולח שוב עוקץ רעל, אבל מפספס את פיצ'ו שזורקת את עצמה אחורה ועושה סלטה מושלמת באוויר.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    לשונו של קקליאון נשלחת במהירות ועושה פיתולים באוויר, אבל מפספסת את ארון אשר מתגלגלת במהירות הצידה ואז היא נשלחת קדימה שאור לבן ובוהק עוטף את ראשה והיא נוגחת בחוזקה בפוקימון הזיקית ומעיפה אותו על המאמן שלו ושניהם מתעלפים על גזע עץ.
    אתה מסתכל סביבך ורואה את התרמיל שלו.
    "מצוין ארון!" אני אומר לארון בשמחה "עשית עבודה ניפלאה למרות המצב הקשה שנקלעת אליו, סליחה שלא יכולתי להיותר יותר מועיל בשבילך" אני משבח את ארון ומתנצל על חוסר היכולת שלי להדריך אותה כמו שצריך.
    'הנה התיק שלו!' אני חושב לעצמי וניגש לתיק 'עכשיו ניקח אותו למרכז הפוקימונים יחד עם הבן אדם הזה והקקליאון שלו ונדאג ששם תבוא השוטרת ג'ני לאסוף אותם' אני חושב לעצמי בשקט ומתחיל לחפש בתיק את הפוקידע שלי וניגש להרים את המאמן המעולף. "ווידל צא החוצה לרגע!" אני אומר וזורק את הפוכדור של ווידל באוויר "אני צריך שתשתמש ביריית חוטים ותקשור את הבחור פה והקקליאון שלו כך שהם לא יוכלו לברוח בזמן שאני לוקח אותם למרכז הפוקימונים הקרוב" אני אומר לו ומתחיל להתארגן לקראת ההליכה למרכז
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    קארון-
    לא נורא חח נחכה למשהו טוב אחר ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג פותח את פיו ואנרגיה ירוקה וזוהרת נשלחת מפיו למי הברכה, אבל מתפוגגת בשנייה שהיא פוגעת במים באור כחול ומסנוור. קורפיש קופץ מהמים ונעמד על שפת הברכה ורץ במהירות עם צבטו שלוחה קדימה וצובט בחוזקה על ראשו של טורטוויג ומעיף אותו אחורה בחוזקה.
    "טרטוויג ,לא!" אומר בדאגה. "ספיגה על קורפיש, בכל הכוח! תראה לו מה אתה שווה!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    ג'ון-
    בזמן שווידל קושר לחלוטין את המאמן ואת הפוקימון שלו אתה מתחיל לעבור על התיק שלו ומוצא שם את הפוקידע שלך. אבל אחרי סקירה נוספת אתה מוצא שם 2 סוכריות נדירות, דיסק עם מתקפת חפירה, חבל הצלה, 2 פוקדורים ריקים ועוד שלושה תרופות מגה.
    בינתיים ווידל סיים לקשור את שניהם ומסתכל עליך לראות את תגובתך.

קארון-
    טורטוויג פותח את פיו ושוב אנרגייה ירוקה נשלחת מפיו לעבר קורפיש, אבל הוא מרים את שתי הצבתות שלו לצדדים וכדור אנרגיה כחול מגן עליו.
    "הוא משתמש בהגנה ( protect)!" קוראת תמי בפליאה "בגלל זה המתקפה שלך לא עבדה כשהוא היה במים" מוסיפה, כמו זריית מלח על פצעיך.
    אחרי עוד אחיזת צבת של של קורפיש, נראה שנמאס לטורטויג והוא נוהם בזעם ועשרות עלים חדים כתער נשלחים לעבר קורפיט ופוצעים אותו קשה.
    טורטויג למד עלי תער- razor leaf!
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    בזמן שווידל קושר לחלוטין את המאמן ואת הפוקימון שלו אתה מתחיל לעבור על התיק שלו ומוצא שם את הפוקידע שלך. אבל אחרי סקירה נוספת אתה מוצא שם 2 סוכריות נדירות, דיסק עם מתקפת חפירה, חבל הצלה, 2 פוקדורים ריקים ועוד שלושה תרופות מגה.
    בינתיים ווידל סיים לקשור את שניהם ומסתכל עליך לראות את תגובתך.
    "עבודה טובה ווידל חזור" אני אומר לו עם חיוך ומחזיר אותו לפוכדור שלו. 'יש פה דברים טובים, מה לעשות?!' אני מתחיל לחשוב לעצמי בלחץ 'אני יכול לקחת ממנו הכל ולהמשיך בדרכי, אבל זה לא מוסרי ולא נכון לעשות!' אני מתחיל להיקרע ביני לבין עצמי ומבט מפוזר עולה על פניי "טוב ארון, אני עומד לעשות משהו מאוד לא נחמד, אבל זו נקמה בו, הוא רצה גם לחסל אותך וזה לא נסלח!" אני אומר לארון וקומץ את אגרופי "אני לוקח את תכולת התיק שלו, לא מגיע לו שישאר לו משהו אחרי שהוא גונב מאנשים, הגונב מגנב פתור" אני משכנע את עצמי ומנסה לשכנע גם את ארון שלקחת את החפצים זה בסדר, אני מרים מה שיש בתיק, מכניס לשלי ומתחיל ללכת עם ארון לכיוון העיר הבאה, משאיר את הגנב והפוקימון שלו קשורים בחוטים של ווידל
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. היזהרו מחיקויים!
    [B]

קארון-
    טורטוויג פותח את פיו ושוב אנרגייה ירוקה נשלחת מפיו לעבר קורפיש, אבל הוא מרים את שתי הצבתות שלו לצדדים וכדור אנרגיה כחול מגן עליו.
    "הוא משתמש בהגנה ( protect)!" קוראת תמי בפליאה "בגלל זה המתקפה שלך לא עבדה כשהוא היה במים" מוסיפה, כמו זריית מלח על פצעיך.
    אחרי עוד אחיזת צבת של של קורפיש, נראה שנמאס לטורטויג והוא נוהם בזעם ועשרות עלים חדים כתער נשלחים לעבר קורפיט ופוצעים אותו קשה.
    טורטויג למד עלי תער- razor leaf!
    בדיוק באתי לתכנן איזה למידת עלי תער
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר:"טרטוויג כל הכבוד! נסה עכשיו, רגע אחרי שהוא השתמש בהגנה, להשתמש שוב בעלי תער. סיים איתו אחת ולתמיד!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון-
    הופיפ מתחילה להזיז את זנבה במהירות ומתחילה לסובב אותו במהירות וככה היא תופסת תנופה ומתחילה לעוף קדימה לעבר סאנקורן. לפתע העלים על ראשה מתחילים לזהור באור צהוב בהיר ונעים לעין והיא מסתובבת במהירות ושולחת עשרות מטבעות לעבר האדמה והם נשלחים בחוזקה על סאנקורן ופוגעים בו בעצמה.
    אתה בינתיים, מצליח לאסוף מהאדמה כמעט 200 מטבעות זהב טהורות ומכניס אותם במהירות לכיס.
    סאנקרון לא נראה שהמתקפה מזיזה לו והוא מתחיל לזהור בירוק בהיר, אשר עוטף גם את הופיפ, והוא סופג ממנה אנרגייה, אבל לא נראה שזה משפיע עליה כ"כ והיא ממשיכה להתעופף בקרבתך עם מבט נחוש בעינייה.
    "זאת ההופיפ שלי!" אקרא בגאווה, ואמהר להוסיף "קדימה הופיפ, השתמשי בדחיפה! נסי להשתמש ברוח ולהסתובב תוך כדי!".
    'מקווה שהיא תצליח, הסיבוב עלול להיות קריט בתחרויות' אחשוב.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    ג'ון-
    אתה משאיר את הגנב השפל מאחורה, קשור לעץ והולך משם בלי להסתכל אחורה. 'גונב מגנב פתור' אתה משנן לעצמך ומוצא עוד עשרות סיבות להצדקה, אבל אתה עדיין לא שלם עם ההחלטה שלך.
    אחרי כמה דקות הליכה בשיחים אתה סוף סוף עובר את דרך 25 ועובר לדרך 26. אם בדרך 25 היה שקט נעים ומלטף, פה השקט הוא שקט מעיק וכמעט מיוצר בכוח. החורשה הנעימה שהייתה בדרך הקודמת, מתפתלת וצומחת פה פראית כאילו זה יער עבות שעומד שם עשרות שנים. אתה עדיין מלמל לעצמך בהצדקתך כשלפתע רעש חזק מקפיץ אותך באוויר. אתה מסתכל וקולט זוג עיניים אדומות וגדולות מסתכלות עליך ממרומי עץ. אתה מצמצם את עינייך ומגלה שזה הוט הוט .

קארון-
    עלי ראשו של טורטוויג נשלחים קדימה ועוד עשרות עלים חדים במיוחד נשלחים לעבר קורפיש, אשר שוב שולח את ידיו לצדדים ומגן על עצמו. אבל טורטוויג שלך לא מוותר ומגביר את כמות העלים ושכבת ההגנה של קורפיש נעלמת והוא סופג את מלוא עצמת המתקפה ומתעלף במקום.

אלון-
    רק שתדע אין רוח באולם סגור :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הופיפ מסובבת את עליה במהירות ועפה במהירות לעבר סאנקורן ומצליחה לעשות שני סיבובים לפני שהיא מטיחה אותו בעצמה אדירה על גזע של עץ ומעלפת אותו במקום.
    גיל! 3>

עמוד 9 מתוך 97 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •