פורסם במקור על ידי
NivX10
רובי:
מביט על כלל הצוות ומתנשף בכבדות, ׳איי רובי... מה שוב חשבת לעצמך, מגזימן הייתי ואשאר. בקושי יצא לי להילחם עם חלקם, והינה הם מקבלים ממני רשימות לביצוע׳.
ותוך טפיחה לא כלכך עדינה בפנים, מתפרס לו חיוך המציץ אל כולם כששורות עליך תחושות גאווה וסיפוק עצומות, נחת של ממש. צפית בכל אחד נותן מעצמו 110%. לא מוותר וזה עושה אותך למאמן מאושר!
לאחר שקדרת האוכל התבשלה כהלכה ושלל האוכל של הפוקימונים מפוזר בצלחות (מתכלות כמובן), אתה קורא לכולם להגיע ולסעוד את ארוחת הצהריים. אולי אלפית שניה לוקחת לכל המתעמלים התשושים שנוהרים ודוהרים כחיות המשחרות לטרף, גם נד בינהם, וזה גורם לך להתפקע מצחוק.
קרוקודייל ומגבי בעבודת צוות מרשימה מהנדסים משברי הסלע שניפץ פלריאון קערה עמוקה נוספת ממלאים אותה מים וכך הופכים את פיבאס לניידת ומניחים אותה במרכז עם כולם. ״בתיאבוווןןןןן!״ אתה נד וכל אחד מהסועדים שואג בשפתו בהנאה רבה ואתם מתחילים לזלול...
מחליפים הערות וצוחקים זה עם זה ועם הפוקימונים שלכם!
״מקווה שאתה לא מתבאס, אתה יודע? אני מאמן המון זמן, וראיתי מאמנים בודדים שמסוגלים להתשלט באימון על כמות פוקימונים כזו לאמן אותם בצורה כה אינטנסיבית, ועוד 4 פוקימונים שלך למדו מתקפות ושולטים טוב יותר בקודמות! מדהים״ מגלה לך נד בהסבר ארוך בקול קצת ׳סתום׳ מלעיסות.
אתה שואל אותו מה היה פשר האימון שהוא ביצע קודם והוא בולע ומסביר ברצינות ״זה 1 מתוך 5 סוגי אימונים שאני מעביר להם, זה פשוט עבודה אינטסיבית של כולם על כולם בה אתה צריך להוציא את כל המתקפות שלך בכל המהירות ובכל העצמה!״ ומוסיף ״זה עובד עם הפוקימון על המהירות שלו האינסטינקית, והיכולת להתמודד עם מאמץ עצים לאורך קרב ממושך...״ ונותן עוד ביס בכריך השמנוני והמלא שלו.
אתה מתעניין ושניכם ממשיכים בשיחת החולין על האימונים, ומידי פעם אתה מביט על כולם, כלפתע משהו מקומם אותך ומדליק נורה אדומה!
נידורן מסתכל לכיוון מסויים כשאוזניו הגדולות כמו חיישנים שמעו משהו מרחוק, אינך שומע כלום, כנ״ל כל השאר אך נראה ששמיעתו החזקה קלטה דבר מה... הוא מגרגר בכעס ועומד מוכן לתקוף שפתאומיות "נידו!!!" הוא מתחיל לרוץ בין השיחים לעבר משהו, מתרחק מיכם במהירות.