[10-12, 22:01] LordAbizi: אתה יכול לפתוח משחק
וואן פיס אי הכבוד המלחמה והדם
טיזר:
הים המערבי ,הים הידוע ביותר בשל אירגוני הפשע המאורגן שבו יצא מכלל איזון כשהפיראט קאפון ביג'י הפליג לעולם החדש אחרי שהוא רצח את ראשי ארבעת המשפחות ששלטו בעולם התחתון והשתעמם מחוסר בתחרות.
הצעד הפזיז שלו גרם לכאוס ואפילו היום כמעט 3 שנים מאז שהוא הרים עוגן הכאוס עוד קיים.
ללא שליטים ברורים החלו מלחמות בעולם התחתון כאשר פושעים רבים נלחמים כדי לקבל שליטה, המארינס עושים את כמירב יכולתם בכדי לשמור על הסדר ואזרחים שהרגישו שהם סבלו מספיק היצתרפו למהפכנים ונחמים בכולם בכדי להחזיר את השליטה לאזרחים.
ואיפה אתם נכנסים? בין כל הכאוס שנוצר יש גם הרבה מקום לרווח באי המרכזי של העולם התחתון פאפינו שהכסף זורם בו כמו הדם.
דיברי השה"מ:
אז שלום לכם שחקנים עתידיים שלי בין אם אתם מהפורום או בין אם שכנעתי אותכם להירשם למשחק דרך האמינו (אביזי/רותם אני יודע שאנחנו לא הכי מכירים ואני לא הכי פעיל פה אבל אני רוצה פרס על זה שהבאתי אנשים לפורום XD)
טוב אז אני בטוח שזה הולך להיות פעם ראשונה של לפחות אחד מכם במשחק תפקידים וחלקחם אפילו שואל את עצמו מה זה הש"מ הזה שמדבר?
אז שה"מ זה שליט המבוך בכל משחק תפקידים יש אחד ואני בעצם זה שקובע מה קורה במשחק התפקיד שלי הוא להזיז את השחקנים והעולם שהוא לא אתם התפקיד שלכם זה להגיב למה שקורה לחקור לקחת יוזמה והכי חשוב להינות!
מה שאומר שהמשחק תמיד יעבוד בצורה כזו- תגובה שלי ואז תגובה שלכם תגובה שלי ואז שלכם וחוזר חלילה לנצח!
בבקשה תסלחו לי אם יש לי שגיעות כתיב פה ושם ואז עוד קצת פה אני משתדל שהיה כמה שפחות אבל יוצא לי...
חוץ מזה קצת עליי הייתי שחקן פה בפורום והפעלתי משחקים גם פה וגם בעוד אתרים ככה שיש לי נסיון בעולם משחקי התפקידים למרות שלא ממש הרצתי או שיחקתי במשחק הרבה זמן אז אני חלוד, למרות זאת אני מקווה שיהיה לנו משחק מהנה! ואני יעשה את כל המאמצים שזה יקרה ואני מצפה מכם לאותה השקעה!
עכשיו בגלל שאני יודע איך הולכים המשחקים האלה אני הולך לקבל למשחק רק 4 שחקנים אני יודע שזה אולי מתסכל לא להתקבל אבל תבינו שיש השקעה מאוד גדולה על כל שחקן ואם יהיה יותר מידי שחנים אני פשוט לא יוכל לעמוד בזה והמשחק יעצר אז תשקיעו בטופס ההרשמה כי הוא קובע אם תתקבלו או לא.
בכל מקרה אני מאחל לנו משחק מהנה ופורה ויאללה תתקדמו יש עוד הרבה מה לקרוא!
חוקים:
-כל חוקי הפורום תקפים במשחק ואם אתם לא מכירים אותם אז תקראו לפני.
-לא להגיב פעמיים ברצץ (זה בחוקי הפורום אבל אני יודע שלא יקראו..)
-תגובות יגיעו רק אחרי שאני נתתי לכם המשך למה שעשיתם קודם.
-אם אתם רוצים לפנות אליי פרטית אפשר בהודעה פרטית או לרשום OG:ואז לרשום מה שאתם רוצים ושאתם רוצים לחזור ולהגיב לי בתוך המשחק תרשמו לפני זה IG:ואז את המשך של המשחק.
-בבקשה לא סתם להספים או לשאול מתי אני יגיב פה אפשר לשאול בפרטי.
דברים חשובים על וואן פיס:
פירות שטן:
פירות שטן מחולקים לשלושה קטגוריות לוגיה,פרמיסיה וזוהן.
לוגיה משנה את הגוף של המשתמש לאלמנט מסויים למשל אור,מגמה,קרח וכ'ו הוא גורם לזה שאי אפשר לגעת או לפגוע במשתמש בדרך כלל והמשתמש יכול להפוך את הסביבה שלו לשלוט באלמנט שלו.
זוהן מאפשר למשתמש להיות באחת מתוך שלוש צורות הצורה האנושית שלו הצורה של חיה מסויימת או צורה שהיא חצי אנושית וחצי חייתית, אומנם זו הקטגוריה הכי פשוטה אבל משתמשי זוהן נהנים מהעלייה המשמעושית ביותר בשילוב של כוח פיזי ומהירות.
פארמיסה זה בערך כל כוח שלא נכלל בשתיים למעלה למשל לופי הדמות הראשית של וואן פיס הוא בעל גוף שיש לו תכונות גומי, יש דמות בסדרה שיכול לחלק את הגוף שלו אז חרבות למשל לא יכולות להזיק לו, יש למשל מישהו שהפרי שלו החזיר אותו לחיים כשהוא מת אז עכשיו הוא שלד חיי בקיצור תשתמשו בדמיון עם האחד הזה.
החולשות של משתמש בפרי שטן:
לא יכולים לשחות בכלל למעשה אי אפשר בכלל לזוז כשאתה מתחת למים.
אם מים מכסים אותך עד הברך אי אפשר להשתמש בכוח פרי השטן ונחלשים משמעותית.
יש אבן מיוחדת שנקראת אבן מי ים אם היא נוגעת בבעל פרי שטן הוא לא יכול להשתמש ביכולות שלו והוא הופך לחלש ועייף.
דרכי לחימה אחרות:
בוואן פיס יש הרבה אנשים שהם פשוט על אנושיים מבחינת כוח מהירות או אומניות לחימה.
בעוד שיש כאלו שמעדיפים פירות שטן יש את אלו שיאמנו את הגוף שלהם יהפכו אומני לחימה/סייפים או צלפים וכמו חבריהם משתמשי פירות השטן הם יכולים להיות קטלניים באותו המידה והם יכולים לשחות שזה תמיד נחמד...
זנים:
וואן פיס הוא עולם ובו זנים רבים של בעלי חיים בעלי תבונה הינה רשימה קצרה שלהם ומה מיחד אותם.
בני אדם: דומים מאוד לבני אדם בעולם שלנו חוץ מזה שיש להם תוחלת חיים גובהה יותר זה לא מחזה נדיר לראות אדם בן 100 בוואן פיס למשל והם לפעמים בגודל רגיל ולפעמים גדולים יותר כגובהה של 4 מטרים עוד מחשב הגיוני.
אנשי דג: נראים כמו שילוב של בני אדם ודגים הם חזקים טבעית פי 10 מבני אדם ויכולים לנשום מתחת למים אבל הם נחשבים ע"י רבים כדגים ולא בני אדם.
בנות ובני ים:המין ששוחה הכי מהר גם הם יכולים לנשום מתחת למים יש להם סנפירים במקום רגלים וגוף אנושי והם גם נחשבים כדגים.
שבט הטונטטה: שבט של גמדים בגודל של חרק, למרות הגודל שלהם הם מאוד חזקים ומהירים אך הם תמימים מאוד על סף הטיפשים.
שבט ארוכי הידים: יש להם ידים ארוכות ובדרך כלל חזקות
שבט ארוכי הרגלים: יש להם רגלים ארוכות ובדרך כלל חזקות
ענקים: הם ענקים אפילו בסטנדרטים של וואן פיס ש4 מטר זה נחשב הגיוני הגובהה הממוצע שלהם הוא 15 מטרים הם מאוד חזקים פיזית אבל יחסית אטים חוץ מזה שתוחלת החיים שלהם מעוד ארוכה והם יכולים להגיע לגיל 300+.
מינקס:שבט של לוחמים שכל החברים בו הם יונקים שיכולים לדבר יש להם את היכולת להוציא חשמל סטטי מהידים כוח פיזי רב ומהירות אבל רוב האנשים פוחדים מהם כי אומרים שהם קניבלים (למרות שזה לא נכון הם אפילו לא אוכלים אף יונק)
אנשי סקייפיה: תאכלס יש שני סוגים אבל יש להם כנפיים קטנות ולא שימושיות חוץ מזה הם לגמרי אותו דבר כמו בני אדם רגילים ולפי הסוג חלק מהכנפים פונים למעלה וחלק למטה.
מלכי ים: מפלצות עצומות שמשתנות בצורתם ובגודלם שממלאות את הימות של וואן פיס חלקם גדולים מספיק כדי להיות אי שלם ובעוד שאחרים בגודל של כמה עשרות מטרים בודדים, הם בעלי תבונה אבל כמעט אף אחד בעולם לא מסוגל לתקשר איתם.
המארינס והממשלה העולמית:

המארינס הם במובן מסויים הגוף המבצע או המשטרה בעולם של וואן פיס, הם משרתים את הממשלה העולמית שהיא הגוף ששלוט ברוב המדינות בעולם של וואן פיס. מין הסתם בגלל שאתם פושעים המארינס ירדפו אחריכם ואחרי כל מי פושע שיכלא בדרכם, חלק מהמארינס הם חיילים חדשים ויחסית חלשים אבל כל מארין מדרגת קפטן ומעלה הוא לוחם די חזק ואסור לזלזל בהם אחרת אתם עלולים להגיע לגליוטינה.
העולם התחתון:

העולם התחתון בוואן פיס מורכב ממאפיות וצוותים של פיראטים, הם אחראים לכל עולם הפשע בעולם בין אם זה הברחת יצור סמים וכלי נשק ועד לחיסולים ממוקדים ככה שקשרים בעולם התחתון יכולים להיות דבר עצום לפיראט ולכן יש תחרות כל כך גדולה בשביל הכיסא הראשון בעולם התחתון בים המערבי.
צבא המהפכנים:

צבא שבנוי מאזרחים שמתנגדים לממשלה העולמית ורוצים להדיח אותה, למרות שהם לא באמת פושעים ולרוב ילחמו נגד פיראטים שבאים לתקוף כפרים או ילחמו בחוסר צדק הם נחשבים לפושעים בעיני המארינס והם ילחמו בהם כמו בכל פיראט ואף יותר כי הם מאיימים על הדיקטטורה שבה הממשלה העולמית דוגלת.
טופס הרשמה:
שם: איך שתרצו שאני אקרא לכם
שם במשחק: איך שתרצו להיקרא במשחק
גיל מין וזן : הגיל במשחק המין שלכם ממשחק והזן שלכם במשחק
מראה: תתארו בקצרה איך הדמות נראת
רקע:סיפור קצר על הדמות שלכם שתספר לי מאיפה היא מגיעה לאן היא רוצה ללכת מה האופי שלה זה לא חייב להיות ממש ארוך אבל שיהיה לפחוץ 5 שורות ושיהיה אפשר להבין מי זו הדמות שנכנסת לי למשחק.
שותפים:בנתיים להשאיר ריק
פרי שטן/דרך לחימה מועדפת:תרשמו איזה דרך לחימה אתם מעדיפים אתם סייפים אתם אומני לחימה אתם צלפים אתם משתמשי פירות שטן? אם כן אנא לא להיות לוגיה,פרמיסיה מיוחדת או זוהן מיטולוגי או פרייהיסטורי.
הערות/הארות:פה אתם יכולים לרשום לי מה שאתם רוצים אם יכול להיות שפספסתי משהו חשוב או שאתם רוצים לשאול שאלה אם ככה מצויין זהו המקום!
שחקנים: