Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עברה איזה שנה מאז שOmega Ruby & Alpha Sapphire יצאו, ועדיין אין למשחקים האלה תת-פורום. זה בתכנון בכלל?
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עברה איזה שנה מאז שOmega Ruby & Alpha Sapphire יצאו, ועדיין אין למשחקים האלה תת-פורום. זה בתכנון בכלל?
    יש פורום רובי וספיר
    אין בשביל מה לפתוח עוד פורום חדש.

כאילו- כן, זה די מגניב כשנפתח פורום והכל ריק, וגם הם לא כלכך זהים ש'חייב' אותו הפורום, אבל במקרה הזה ממש אין בשביל מה, אין פעילות/הורדות/מדריכים.
    אולי ברגע שיראו השקעה, שאלות ומדריכים אז אולי. אחרי הכל, אפילו אימולטור אין, לא חושב שיש יותר מידי סיבות לפתוח.

Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    זה יכול לפתוח מקום להמון שאלות, או אפילו לדיוני ספקולציות וכל מיני כאלה סתם בשביל הכיף
    Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לא רואה סיבה לפתוח עוד פורום שיגמור שומם...

5. היכל התהילה
    אני הצעתי את זה לרותם והוא אמר לא.

הסברתי לו את ההיגיון מאחורי ההצעה - אם אנשים מוצאים בדרך פלא את המקום הזה והם רואים שהוא נתקע אי שם במשחקי דור 5, אז הם לא ירשמו ולא יפתחו טופיק. אם היה פורום למשחקי דור 6 בכלל ולoras בפרט, זה היה מביא את הפעילות בכוחות עצמו. ומכאן שאנחנו סוללים את הפורום לבינוניות.

לראיה, אני מכיר פורום שהעיצוב שלו הוא בינוני במקרה הטוב, כפתור העריכה והציטוט כבר אינם נמצאים, אי אפשר לעבור לדף 2 מבלי ללכת קודם לדף 3, ועדיין הוא מצליח לייצר פעילות ברמות שלא נראו פה במשך חודשים ארוכים.

אם שואלים לדעתי, אני בעד פתיחת פורום לoras.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •