מחשב 98 מסך+מקלדת+עכבר
מוכר ביותר מ200
מחשב 98 מסך+מקלדת+עכבר
מוכר ביותר מ200
פנטיום ? מעבד ? Ghz ?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
פינטיום:2
לא יודע ולא יודע
אני לא יודע איזה
מערכת 98
וחברה לא יודע
לא יודע את החברה קנו לי אותו כשהייתי ילד ואני כניראה מעביר אותו לXP מישהו רוצה?
אחי המחשב שלי גרוטאה (בלי להעליב) אני חושב שאף אחד לא יקנה אותו.Originally posted by Blaziken King@Jul 2 2007, 05:43 PM
לא יודע את החברה קנו לי אותו כשהייתי ילד ואני כניראה מעביר אותו לXP מישהו רוצה?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
שווה לי לנסות אני חייב כסףOriginally posted by Dj Xeno@Jul 2 2007, 07:11 PM
אחי המחשב שלי גרוטאה (בלי להעליב) אני חושב שאף אחד לא יקנה אותו.
תנסה למכור לכאלה שצריכים חלקים ..Originally posted by Blaziken King@Jul 2 2007, 07:15 PM
שווה לי לנסות אני חייב כסף
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)