לוקאס -
אתה מחליט לנצל את התקרית כד לתפוס לך פוקימון. אתה חוזר חזרה לדרך ומחפש בעקרון קבוצת פוקימונים. לפחות שעה שאתה משוטט ומחפש אחר משהו... אז אתה שומע קרב המתחולל מעבר לשיחים שמצידך. אתה ממהר לשם בהתגנבות ואתה מבחין בשני פוקימונים שנלחמים אחד ברעהו-
למעשה זה נראה יותר כאילו אחד מהם זה אתא חיסל את יריבו!
אתה שולף אתה פוקדע ומבחין ב-2 פוקימונים: היפופוטאסוסקורפי
ניק -
אתה מצליח לעבור בין שני האוניקסים האדירים בזכות מסך העשן של סיד. אתם מצליחים להשתחל ולפלט דרככם לעבר צידה השני של המערה. אתם לפתע רואים אדם לבוש ברדס שחור שיושב על כסא מעץ. כשהוא מבחין בכם הוא מחייך חיוך קטן.
טובי -
טורציק מתרגש ומשחק עם וויסמור תופסת. וויסמור מביט בך בסקרנות לאחר מכן בזמן שאתה סורק אותו עם הפוקדע ומגלה שהוא אכן זכר: הוא גם מכיר את ההתקפות: נגיחת זן, צווחה, דמעות מזויפות וחבטה.
אלון -
לדיבה נפגע מעוצמת הגחלת של פוניטה. הוא קרס והתעלף. המאמן משלם לך כסף ומסתלק לו (אני אעדכן לך את מצב הכסף שלך...)
פוניטה נראה חזק ביותר והוא מסמל לך לטפס על גבו!
עמית -
אתם מסתובבים ברחובות העיר ולפתע אתה מבחין בחבר ילדות שלך נח. הוא רואה את הפוקימון שלך ומתפעל "וואו, קיבלת את הפוקימון ההתחלתי שלך כבר?! אני לא מאמין!" הוא אומר "אילו מתקפות הוא יודע? מה דעתך שנילחם?!"
דקסטר -
צ'ארמנדר לבסוף קם. הוא מקשיב לך ושורט את הופיפ מה שגורם לו לאבד גובה מהריחוף שלו. הוא מביט בצ'ארמנדר ושולח אבקת שינה נוספת, אך צ'ארנדר חומק. הופיפ מחליט לדחוף את צ'ארמנדר שמתגלגל מעט לאחור, אך עדיין מוכן לתקוף.
אביט בפוקדע וארים גבותי מעלה מעלה כמעט עד השיערות, אהייה בהלם ואקרא אל וויסמר "וואוו.. איזה שותף חזק וקשוח אתה! אה ווסימר?" לאחר שאניח להם לשחק עוד כמה דקות אחדול אותם בחיבוק שניהם ואומר "אוקיי חבר'ה זה הזמן לנוח. ממשיכים" ואכניס את וויסמר לפוקדור.
ואמשיך קדימה אסתובב לי מבלי למהר יותר מידי, אך עם כיוון ברור אל העיר סטון-וויל.
ניק -
אתה בודק לשלום כולם שנלחמים באוניקיסים ללא מפריע והגבר מולך נעמד. "אני לא מישהו חשוב בכלל. אבל אתה ידידי, חשוב מאוד. אתה מבין, ישנה נבואה שאומרת שהיום שלושה מאמנים יכנסו למערת הזרף ורק המאמן הזכר יכנס יחד עם הסינדקויל שלו וימצא את מה שהעולם כולו זקוק לו! אני קיבלתי את הנבואה הזו ממונה! הנבואה השתקפה מולי וחרוטה בראשי כבר עשר שנים!
טובי -
אתה ממשיך לעבר העיר ולאחר כמה שעות הליכה אתה מוצא את עצמך בפתח העיר. ממש לפני שאתה נכנס לעיר אתה מוצא אבן משונה. אתה מרים אותה ורואה שכתוב עליה משהו בשפה משונה, אך אתה לא ממש מצליח לקרוא את זה...
אני כזה חשוב? לול
~~~~~~~~~~~~~
"אממ.... אוקיי" אומר לו ברוגע, אך עמוק בפנים אבער מאש. 'אני! מאמן חשוב! אני יכול להציל את העולם! סוף סוף, אולי משהו יצליח להשתנות בי! אולי במקום להיות סתם פקעת עצבים, אני באמת אהיה גיבור!'. אשתדל לא להוציא את התרגשותי החוצה. "רק, איפה מערת הזרף?" אשאל אותו.
ספוילר
אביט בה ואחפש עוד איזה סימן מזהה למה היא בדיוק, בנוסף אשב לרגע על הדשא ואנסה לקרוא לאט ובריכוז... אולי בקריאה שנייה אצליח.
במידה וגם זה יהיה ניסיון כושל אבדוק אם יש אפשרות סריקה/פיענוח. או לפחות לצלם זאת ולשלוח לפרופ' תמונה כדי שיוכל לגלות לי יותר ולהתקשר. לאחר שאנסה את כל אלו, אניח אותה בפינה בתיק כדי לא לשבור כלום!
ניק -
"מערת זרף. המערה שהנך נמצא בה כעת." אומר הזקן "אני רואה שאתה מאוד מתרגש."
טובי -
אתה מנסה לפענח ומשקיע מחשבה רבה. אך הכל רשום בשפה מאוד מוזרה. אתה מצלם ושולח לפרופסורים שבעירך, אך כעת אין תשובה. אתה מחליט להכניס אותה לתיק ונכנס לעיר, מקפיד שלא לשבור שום דבר. "מאמן יקר!" פונה אליך אדם בוגר. "אם אתה בא מדרך 002, מומלץ לך לעבור דרך מרכז הפוקימונים שלנו. שם תוכל לרפא את הפוקימונים שלך ולשכור חדר ולנוח! כבר די מאוחר, רוצה טרמפ לשם?"
ניק -
השתדלת לשמור את הרגשות בפנים, הוא הצליח לקרוא זאת.
-
"אני נכנסתי לכאן מהצד השני, היישר מן העיר סטון וויל. אתה מבין? אני לא ממש יודע מה אתה צריך לעשות או למצוא. אני רק יודע שאתה היית אמור לבוא לכאן, על פי הנבואה כמובן." אמר הזקן ושיפשף את שיערותיו הכסופות בקול נבוך.
ניק -
אתה סורק את המערה. האדם המבוגר מתיישב על כסאו ומביט בך מחפש. לאחר זמן מה שאתה מחפש מה שאין לך מושג בכלל מה אתה מחפש אתה מבחין בקוביה בין שני סלעים גדולים, סיד ממהר לעזור לך להוציא אותה ואתה מנקה אותה ומגלה להםתעתך שזו קובייה הונגרית משונה ועתיקה. במקום צבעים ישנן אותיות בשפה מוזרה. אין לך מושג איך לקרוא את זה אך נראה שזה קיים כבר שנים רבות.
ניק -
"פגשתי במונה רק לפני עשר שנים! אני לא מכיר את הכתב הזה ואין לי מושג כיצד לעזור לך בזה. אני כן יכול להגיד לך שזה נראה עתיק מאוד וזה מזכיר לי חידה. אולי, אני לא בטוח, אבל אולי כדאי לדבר עם החוקרים הידועים שבעיר סטון וויל. תראה להם את זה." אמר הזקן. אתה סוקר את זה בעצמך ורואה שהאותיות אומנם חוזרות על עצמם אך להבדיל מקוביה הונגרית רגילה, אתה לא אמור לבנות דופן העשויה מאותן האותיות. שכן, אין מספיק אותיות לכך.
טובי -
"המזכן שלי תמיד דולק. מזג האויר פה חם ויבש תמיד, זה ממש מדבר פה!" אומר לך הזקן ומראה לך את הדרך למרכז ואז הוא מביט בעצב על תמונה של ילד קטן וחייכני. הוא נאנח בכבדות ואומר לך "אתה, שמור על כצמך. אתה לא מתאר לך עד כמה קל ללכת לאיבוד פה. לכן אני מדריך מאמנים להגיע למרכז בבטחה. הצטייד במפה בבקשה, והמון מים!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)