Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 20 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 296
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ניק -
    הדרטיני הזה טומן בחובו סוד.
    -
    דרטיני יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט מעט מודאג, אך צ'ימצ'אר עומד על ידיו ומצלחיק אותו. סך הכל הוא נראה בסדר והרבה יותר טוב מהרגע שתפסת אותו.
    "אני ממש גאה בך בן." אומרת אמך "אני מבינה שאתה מעוניין לצאת למסע ואני באמת חושבת שאתה תהיה מאמן טוב, זה פשוט שקשה לי להיפרד זה הכל!" היא נפרגת ממך ואתה יוצא לעבר דרך 001. אתה הולך לך בנחת ואז אתה רואה נערה בת גילך שרועה על הרצפה, פצועה ומעולפת! (שלא תעז לחזור לאמא שלך כדי לרפא אותה שמעת?! חח)

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=The Charmander;1485624][COLOR=#008080][B]טיפ -
    אקנס חומק מעלי התער במהירות מדהימה ושולח חיצים סגולים זעירים לעבר צ'יקוריטה שנראה שהיא קצת נפגעת מהם אבל לא קורה משהו רציני בגללם.

"צ'יקוריטה, תשתמשי בריח מתוק ואז נסי דחיפה!" אומר לצ'יקוריטה בתקווה שזה יפעל.
    'וואוו, האקנס הזה מדהים! אני בטוחה שהוא יהיה תוספת אדירה לצוות שלנו!' אחשוב במוחי בהתפעלות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    ניק -
    הדרטיני הזה טומן בחובו סוד.
    -
    דרטיני יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט מעט מודאג, אך צ'ימצ'אר עומד על ידיו ומצלחיק אותו. סך הכל הוא נראה בסדר והרבה יותר טוב מהרגע שתפסת אותו.
    "אני ממש גאה בך בן." אומרת אמך "אני מבינה שאתה מעוניין לצאת למסע ואני באמת חושבת שאתה תהיה מאמן טוב, זה פשוט שקשה לי להיפרד זה הכל!" היא נפרגת ממך ואתה יוצא לעבר דרך 001. אתה הולך לך בנחת ואז אתה רואה נערה בת גילך שרועה על הרצפה, פצועה ומעולפת! (שלא תעז לחזור לאמא שלך כדי לרפא אותה שמעת?! חח)
    אל תדאג חח. אני נקרע פה מצחוק ד"א
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אגש אליה במהירות. אבדוק אם דרטיני מפגין רגש כלשהו לעברה. אם כן, אתחיל לדאוג ואסטור לה קלות כדי לנסות להעיר אותה. אם לא, אירגע מעט ואנסה להעיר אותה בעזרת סטירות קטנות וטלטולים חזקים של גופה.
    Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    טיפ -
    אקנס נראה מאיים מאוד ומביט במבט מפחיד למדי בצ'יקוריטה שנבהלת ומתחבאת מאחורי העלה שלה, היא מפזרת ניחוח מתוק שגורם לאקנס להתקרב ואז היא נושמת עמוק ודוחפת אותו בהפתעה, הוא לא ראה אותה מסתתרת מאחורי העלה שלה ובטח ולא ציפה ממנה לתקוף. הוא ניער את ראשו וזינק אליה ולפט אותה בעוצמה!

ניק -
    אני ממש מקווה שאתה לא עובד בעזרה ראשונה, מה זה הטילטולים האלה, היא בטח מתה עכשיו...
    -
    "אני בסדר!" מתעוררת הנערה ועיניה היו תכולות ובוהקות. היא קמה על רגליה ומיד החלה לנקות את עצמה. "אני ממש מודה על הכל. מה שמך? לי קוראים סאמר (אהבתי את השם מה אעשה.) ואני בדיוק התחלתי את המסע שלי. אשמח לדעת את שמך..." היא נראת מעט מבולבלת ולא מסודרת כנראה בגלל הקורות אותה...

5. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=The Charmander;1485645]טיפ -
    אקנס נראה מאיים מאוד ומביט במבט מפחיד למדי בצ'יקוריטה שנבהלת ומתחבאת מאחורי העלה שלה, היא מפזרת ניחוח מתוק שגורם לאקנס להתקרב ואז היא נושמת עמוק ודוחפת אותו בהפתעה, הוא לא ראה אותה מסתתרת מאחורי העלה שלה ובטח ולא ציפה ממנה לתקוף. הוא ניער את ראשו וזינק אליה ולפט אותה בעוצמה!

"צ'יקוריטה, תנסי להשתמש בגפנים שעל הצוואר שלך כדי להשתחרר, אם את לא מצליחה תנסי עלי תער-זו תהיה פגיעה מטווח 0 אז זה אמור לגרום להרבה נזק" אומר לצ'יקוריטה בתקווה שתצליח להשתחרר במהירות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    טיפ -
    צ'יקוריטה נאבקת לנשום ומתקשה להתרכז במתקפה חדשה, עם זאת היא מצליחה לירות עלי תער שמחלישים את אקנס מאוד מאוד. הוא נוחת על גבו ומסתובב ואז מחליט לנסות וללפות את צ'יקוריטה שוב!

7. היזהרו מחיקויים!
    ניק -
    אני ממש מקווה שאתה לא עובד בעזרה ראשונה, מה זה הטילטולים האלה, היא בטח מתה עכשיו...
    -
    "אני בסדר!" מתעוררת הנערה ועיניה היו תכולות ובוהקות. היא קמה על רגליה ומיד החלה לנקות את עצמה. "אני ממש מודה על הכל. מה שמך? לי קוראים סאמר (אהבתי את השם מה אעשה.) ואני בדיוק התחלתי את המסע שלי. אשמח לדעת את שמך..." היא נראת מעט מבולבלת ולא מסודרת כנראה בגלל הקורות אותה...
    איזה עזרה ראשונה? אדם מתעלף ברחוב ואני ממשיך ללכת= הצלת חייו ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אבדוק אם דרטיני מגיב אליה. אם לא, אומר :" שמי ניק ווראת'. גם אני בדיוק התחלתי" אם דרטיני מגיב אליה, אומר:"שמי מייק פיורי. בדיוק אני בדרך חזרה לסטונוויל". לאחר מכן בשני התרחישים אומר לה:"האם את בדרכך לעבר העיר סטונוויל?"
    Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    טובי -
    אני לא מתאר לך מה יש במקום כי אין שום דבר שבאמת יכול לעזור לך. תחשוב על דרך אחרת להזיז פוקימון ממקום למקום...
    -
    סיל לא מצליח לזוז, אתה סורק את האזור שבו אתה נמצא ורואה שמלבד השלט יש שביל רחב ונוח להליכה, הצמחייה לא צפופה וסך הכל שקט. ישנם זרדים על הרצפה והעצים גבוהים למדי...
    טורצ'יק מיהר להקשיב לך אך אחרי כמה דקות הוא חוזר שאחריו רודף זעוף...
    נו סעמק אבל לא רוצה לתפוס אותו..
    ~~~
    ״לעזזל... סידוט ועוד זעוף. אין לי זמן עכשיו לקרב נוסף!״ אמלמל לעצמי עצבני ומתוסכל.
    אנסה לפנות לסידוט בלחץ ומתוך דאגה לסיל, אתייצב ליפני טורצ׳יק ואנופף עם ידיי ״סידוט בבקשה לא, אני מבקש ממך. טורצ׳יק רק חיפש אחר פוקימון מים שיוכל לעזור לסיל שכאן״ ואצביע על כלב הים.
    ואז יעלה במוחי רעיון ׳היי פוקדור יכול לשמר חיים ולספק צרכים של כל פוקימון וגם קל לנשוא אותו׳
    ואז אשלוף פוקדור ומלא תקווה אזרוק על סיל

9. מנהל ראשי
    ניק -
    דרטיני לא נראה כאילו הוא מזהה אותה או משהו. היא מביטה אליך בחיוך ואומרת לך. "אני בדיוק הגעתי לפה אבל אשמח ללכת לשם איתך מיד, אני פשוט חיפשתי לי פה באזור פוקימונים." היא נראית מבולבלת מתמיד, כאילו חסרה לה פיסת מידע... "אתה יודע, אני לא ממש בטוחה מה קרה לי, אבל כואב לי כל הגוף ומרגיש לי כאילו משהט נורא קרה..."

טובי -
    סידוט נעצר ומקשיב לך, אז קורה דבר מופלא ביותר. הוא שולח כדור אנרגיה לעבר סיל ובמקום להכאיב לו, הכדור נספג בתוכו. סילד בוהק באור ירוק והוא נראה יותר טוב. חלוש וחולה, אך טוב יותר. אתה מכניס את סיל לפוקדור שנלכד מיד. לכדת סיל
    סידוט ממהר לקוד קידה לעבר טורצ'יק ומתחיל ללכת לעבר אחד השיחים, לאט למדי...

10. היזהרו מחיקויים!
    ניק -
    דרטיני לא נראה כאילו הוא מזהה אותה או משהו. היא מביטה אליך בחיוך ואומרת לך. "אני בדיוק הגעתי לפה אבל אשמח ללכת לשם איתך מיד, אני פשוט חיפשתי לי פה באזור פוקימונים." היא נראית מבולבלת מתמיד, כאילו חסרה לה פיסת מידע... "אתה יודע, אני לא ממש בטוחה מה קרה לי, אבל כואב לי כל הגוף ומרגיש לי כאילו משהט נורא קרה..."
    אשאל אותה:" נסי לשחזר את צעדייך. ה הדבר האחרון שאת זוכרת?" בינתיים אתפוס בה ואחפש עץ לשבת לצלו.
    Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניק -

טובי -
    סידוט נעצר ומקשיב לך, אז קורה דבר מופלא ביותר. הוא שולח כדור אנרגיה לעבר סיל ובמקום להכאיב לו, הכדור נספג בתוכו. סילד בוהק באור ירוק והוא נראה יותר טוב. חלוש וחולה, אך טוב יותר. אתה מכניס את סיל לפוקדור שנלכד מיד. לכדת סיל
    סידוט ממהר לקוד קידה לעבר טורצ'יק ומתחיל ללכת לעבר אחד השיחים, לאט למדי...
    טוב נמצא איך להיפטר ממנו בהמשך... הוא לא פוקימון שמעניין אותי.
    ~~~~
    אסיר דאגה מליבי, אנשום לרווחה וארגע שסוףסוף סיימנו עם המקרה. הזה, ארים את סיל לא בהתרגשות מרובה מידי ואחשוב לעצמי ׳יופי בהמשך נמצא מקור מים כלשהו ונשחרר אותו שם׳. אלחץ על הכפתור בכדי לקווץ את הפוקדור ואשים אותו בחגורת הפוקדורים.
    אמשיך בדרכי יחד עם טורצ׳יק

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון -
    כסף 25$
    -
    בלבאזור ממש מתרגש מהשמחה שלך ומקפץ מאושר. בזמן שאתם מאושרים יחד טוני נראה קצת מודאג. "אני אניח לכם, הנה הכסף שאני חייב לכם." הוא נאנח ומתחיל ללכת לאיטו מהמקום, פולט אנחה ארוכה, כביכול מנסה לראות אם תוכל לעזור לו במשהו...
    "היי טוני, מה דעתך שנמשיך ביחד?" אשאל אותו.
    במידה ויסכים אשאל אותו לשלומו ומה קורה.

Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    ניק ~
    "אמרתי לך. אני סוכרת שהגעתי לפה וחיפשתי פוקימונים ואז אתה הערת אותי. זה כל מה שיש לי לצערי... או שאולי, יש לי הרגשה שיש לזה קשר לסייטר, הפוקימון. אני לא יודעת למה, אבל החתכים שעל גופי דווקא תואמים לפיסת הזיכרון הזו. אני לא בטוחה למה הותקפתי כלל..."
    אמרה סאמר ספק לך ספק לעצמה..

טובי ~
    מיקום דרך 002 א
    כסף 40$
    -
    אתה ממשיך עם טורצ׳יק המאושר והמפזז כשלמזלך הטוב אתה מוצא שק מטבעות קטן. אתה מגלה ר0 דולר ומרגיש כי מזלך רק משתפר. אתה רואה שלט שמבשר לך כי הגעת לדרך 002 א. הצמחייה הרבה יותר צפופה פה ואתה שומע קולות של פוקימונים רבים. בעודך מקשיב בסבלנות אתה שומע התקהלות של מאמנים שמעודדים קרב. הם עמדו מספר מטרים ממך...

אלון -
    "אני לא יכול להצטרף אליך למסע, כי אני לא בשום מסע. אני גר עם הוריי פה באיזור ואני לא יורשה לצאת." הוא אומר בעצב. "אולי אתה יכול לשכנע אותם?!" עיניו לפתע אורו.

14. student of Gakuen Alice
    טיפ -
    צ'יקוריטה נאבקת לנשום ומתקשה להתרכז במתקפה חדשה, עם זאת היא מצליחה לירות עלי תער שמחלישים את אקנס מאוד מאוד. הוא נוחת על גבו ומסתובב ואז מחליט לנסות וללפות את צ'יקוריטה שוב!
    "תתחמקי! תמשיכי לזוז ממקום למקום. תוך כדי תנסי להשתמש שוב בעלי תער, הכי חזקים שאת מצליחה!" אומר לצ'יקוריטה ואעודד אותה. "את יכולה לעשות את זה!"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    ניק ~
    "אמרתי לך. אני סוכרת שהגעתי לפה וחיפשתי פוקימונים ואז אתה הערת אותי. זה כל מה שיש לי לצערי... או שאולי, יש לי הרגשה שיש לזה קשר לסייטר, הפוקימון. אני לא יודעת למה, אבל החתכים שעל גופי דווקא תואמים לפיסת הזיכרון הזו. אני לא בטוחה למה הותקפתי כלל..."
    אמרה סאמר ספק לך ספק לעצמה..
    אומר לה:" אל תדאגי, אני אגלה" אומר ואתחיל להסתובב בדרך 001, לצעוק עם כל הזעם שלי:" סייתררר!!!! סיתררר!!!" עד שהוא יגיע. אחר כך אשאל אותו:" למה?!!"
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 20 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •