טיפ ~
לא רק שהיא חומקת ומבלבלת את אקנס, נראה כי בטחון העצמי שלה מטפס ועולה. לבסוף אקנס מתעלף מהמתקפה העוצמתית בהכנעה.
ניק ~
אתה קורא לסייטר אך לא נשמע או נראה שום סייטר באיזור. סאמר מצחקקת לה ואומרת לך כי אתה מצחיק.
טיפ ~
לא רק שהיא חומקת ומבלבלת את אקנס, נראה כי בטחון העצמי שלה מטפס ועולה. לבסוף אקנס מתעלף מהמתקפה העוצמתית בהכנעה.
ניק ~
אתה קורא לסייטר אך לא נשמע או נראה שום סייטר באיזור. סאמר מצחקקת לה ואומרת לך כי אתה מצחיק.
ניק ~
סיד? יעני ניק וסיד? אפשר לעשות עליכם סדרה קומית
~
סיד מוציא עשן ואתה ממש צורח. בעודכם מושכים אליכם תשומת לב אתה שומע רעש מפחיד. "מהיכן הרעש? נבהלת סאמר. "אולי כדאי להפסיק?" היא שואלת.
ניק ~
אעזה את זה מחר... עכשיו אני מהפון.
~
אגב אם תקרא לו נחשוש עוד פעם אני יורה בו שלוש פעמים והוא הופל באורח פלא לגופת סוויפר מחופשת לאקנס עם תחתונים!
~
סיד ודרטיני מגוננים עליכם דרטיני ממש צעיר ויודע רק דחיפה וזהו. [נקמונת על הפלאש חח סתם. כך יצא בגורל המוזר שעשיתי ב1 וחצי בלילה...]
סיד נראה מוכן לקרב ומולכם ניצב אוניקס עצום ומפחיד!
ניק ~
אתה זה שצרחת כמו קחבה, מה ציפית שאשלח לך על זה שרומיש? יצא באופן רנדומלי חח [עם קצת עזרה שלי והשעה המאוחרת וזה שבכלל שכחתי מי הפוקימון שלך....]
~ מסך העשן מסתיר את הפוקימונים בזמן שדרטיני נראה מאיים ביותר [!] ועומד איתן וקצת מטריד את אוניקס... אוניקס מחליט לסגת לאחר שגילה שאין ממש משהו מעניין שמתרחש שם...
(האמת אני חושב שכדאי שאשן כי אני בעיקר כותב שטויות חחח
ניק ~
אתם מהלכים בשקט מבלי לצעוק ואתה מגלה שיש מעבר סודי ליד אחד העצים. מאידך, אתה רואה את דרך 002 מיד לאחר הפניה, כך שיש לך אפשרות לבחור לאן אתה רוצה ללכת...
ניק ~
סאמר נותנת לך לההוביל ואתם נכנסים למעבר הסודי. ממש חשוך במעבר הסודי מכמות הצפיפות ולפתע מגיח מולך קארטפרי קטן שמקשקש במעין זנב ורוד ורירי...
ניק ~
קאטרפרי חוטף מכה ישירה וסיד מתחיל לאבד עניין שוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)