בת'כלס הפורום קיים יותר מ-8 שנים, זה יהיה מגניב אם עוד 5 שנים נכנס לאשכול הזה ונראה מה חשבנו שהעולם והפורום יהיו.
תכתבו מה אתם חושבים שיהיה בפורום ובת'כלס בעולם.
אני אתחיל
בפורום
הוא ישנה עיצוב עד אז, לצערי הפורום ימשיך להיות עם גרעין משתמשים וותיקים כך שהקהילה פה תהיה בוגרת יותר אך מצומצמת. לא בהכרח כל מי שפה עכשיו יישאר, אבל יחזרו כל מיני וותיקים וגם אנשים שירשמו ב-2016 ייחשבו לוותיקים חח.
בארץ
בנימין נתניהו ימשיך להיות ראש הממשלה שלנו, הקרע בעם יהיה ממש גדול בין השמאל לימין, תהיה מלחמה או מבצע שקשורים בצפון (חיזבאללה, סוריה).
בכללי
הטכנולוגיה תתפתח בצורה מדהימה. כל עניין המציאות המדומה יהיה מדהים. פייסבוק וגוגל יהיו דברים עיקריים בחיים שלנו והם יגלשו לתחומים אחרים. ווצאפ ייראה אחרת ממה שאנחנו זוכרים, יש מצב שכבר תהיה תקשורת חדשה מסוג שלא הכרנו, כמו למשל שיחות הולוגרמה וכאלה חח, אבל זה לא יצא בשנת 2020, פשוט כבר תהיה הטכנולוגיה וידברו על זה.
בחיים שלי
אני אתחתן ויהיה לי לפחות ילד אחד. הכסף שיש לי בבנק יתרוקן על הנישואין, הילד והרכב (שברולט קרוז כנראה שחורה, או אולי כחולה). סך הכל אני אהיה מבסוט, אעבוד בבניית אתרים, אכתוב תסריט לסדרה או סרט, אגלוש ב myforum כל יום חוץ מהימים שבהם אהיה ממש ממש עסוק ולא יהיה לי זמן לנשום.
משהו שמצאתי מלפני 6 שנים באחד הנושאים.