Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25
  1. מייסד האתר והפורום
    בת'כלס הפורום קיים יותר מ-8 שנים, זה יהיה מגניב אם עוד 5 שנים נכנס לאשכול הזה ונראה מה חשבנו שהעולם והפורום יהיו.
    תכתבו מה אתם חושבים שיהיה בפורום ובת'כלס בעולם.

אני אתחיל

בפורום
    הוא ישנה עיצוב עד אז, לצערי הפורום ימשיך להיות עם גרעין משתמשים וותיקים כך שהקהילה פה תהיה בוגרת יותר אך מצומצמת. לא בהכרח כל מי שפה עכשיו יישאר, אבל יחזרו כל מיני וותיקים וגם אנשים שירשמו ב-2016 ייחשבו לוותיקים חח.

בארץ
    בנימין נתניהו ימשיך להיות ראש הממשלה שלנו, הקרע בעם יהיה ממש גדול בין השמאל לימין, תהיה מלחמה או מבצע שקשורים בצפון (חיזבאללה, סוריה).

בכללי
    הטכנולוגיה תתפתח בצורה מדהימה. כל עניין המציאות המדומה יהיה מדהים. פייסבוק וגוגל יהיו דברים עיקריים בחיים שלנו והם יגלשו לתחומים אחרים. ווצאפ ייראה אחרת ממה שאנחנו זוכרים, יש מצב שכבר תהיה תקשורת חדשה מסוג שלא הכרנו, כמו למשל שיחות הולוגרמה וכאלה חח, אבל זה לא יצא בשנת 2020, פשוט כבר תהיה הטכנולוגיה וידברו על זה.

בחיים שלי

אני אתחתן ויהיה לי לפחות ילד אחד. הכסף שיש לי בבנק יתרוקן על הנישואין, הילד והרכב (שברולט קרוז כנראה שחורה, או אולי כחולה). סך הכל אני אהיה מבסוט, אעבוד בבניית אתרים, אכתוב תסריט לסדרה או סרט, אגלוש ב myforum כל יום חוץ מהימים שבהם אהיה ממש ממש עסוק ולא יהיה לי זמן לנשום.

משהו שמצאתי מלפני 6 שנים באחד הנושאים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Lior-X צפה בהודעה
    אני מסכים עם שון חלקית.
    אני מאמין שיצא דור חמישי ושיעשו עליו משחקים אבל לא כזה מוקדם -_- .
    לדעתי, מינימום ב-2012 יצא דור 5, אמצע 2013 יצאו פרטים על משחקים לדור 5, 2014 יוצאו המשחקים, אמצע 2014 תצא צלע שלישית.
    כך שזה מוביל שלדעתי, בערך ב-2016-2017 יצאו חידושים לרובי וספיר עם גרפיקה משופרת יותר משל לב זהב ונשמת כסף ועם המון חידושים.
    כך שאל תפתחו ציפיות לזמן הקרוב אלה לעוד מינימום 5 שנים (למרות שכתבתי שעוד איזה 7 שנים לדעתי)

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    הקרע יהיה כל כך גדול שאני צופה מלחמת אזרחים מתישהו...

כמו תמיד. עמיטריד.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי
    אז הפורום ימות פעם נוספת, וגיבור יעלה מן האפר ויציל אותו, דבר היביא להחייאתו מחדש, וככה זה יחזור חלילה.

בארץ אינלי מושג מניח שכולם יישארו דושים וזהו

בכללי... דור 10 של פוקימון?

Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    ב2020 עדיין לא יהיה פורום oras.
    ב2020 עדיין יתווכחו אם צריך להוסיף עוד דרגה למשתמשים הותיקים.
    ב2020 עדיין התשובה לכל מה שאציע תהיה לא.

זה טופיק כייפי!

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני לא יודע מה יהיה בעתיד, אבל אני יודע שהקהילה פה די נהפכה להיות משפחה. אני מאמין שהמשפחה שלנו עוד תתרחב, מה שבטוח זה שכולנו תמיד נהיה פה אחד בשביל השני.

6. מייסד האתר והפורום
    אלא אם כן אני אמות ואז הפורום ייסגר.
    *זכרו את ההודעה הזאת! אם אני מת תגידו למשפחה שלי ובמיוחד לאחי נריה בגלל שהוא מבין בבניית אתרים (למרות שהוא חרא בן אדם) שיחזיק את הפורום לנצח!*

7. מנהל ראשי
    אתה תימני. תימנים לא נוטים למות כל כך מהר...

8. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אתה תימני. תימנים לא נוטים למות כל כך מהר...
    תימנים גם לא נוטים לשלם על אתר אינטרנט מבלי שיש להם רווח מזה. יש תימנים יוצאי דופן.

9. מנהל ראשי
    חחח אני מסכים איתך...אולי אתה חצי תימני...

10. מייסד האתר והפורום
    הוספתי פירוט על החיים האישיים שלי >< סתם בשביל שיהיה לי

11. היכל התהילה
    לו רק הייתה דרך לעבוד עם חנויות שיתנו חסות כספית לפורום בתמורה לפרסום שלהן פה. אבל מצד שני, אותן חנויות מוכרות משחקי פוקימון כמו oras ואנחנו לא מדברים על הנושא הזה פה. קצת כמו וולדמורט.

12. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    לו רק הייתה דרך לעבוד עם חנויות שיתנו חסות כספית לפורום בתמורה לפרסום שלהן פה. אבל מצד שני, אותן חנויות מוכרות משחקי פוקימון כמו oras ואנחנו לא מדברים על הנושא הזה פה. קצת כמו וולדמורט.

13. Just a prank bro
    שם: דור
    בשנת 2020 יהיו כוכבות פורנו שנולדו ב2002

14. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ultron צפה בהודעה
    בשנת 2020 יהיו כוכבות פורנו שנולדו ב2002

15. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    בפורום:

מילולית: כולם יהיו גדולים מידי, יברחו. רותם יגיד, "אני לא אוותר על הפורום גם אשאר לבד" וישאיר את הפורום קיים, אבל יוסיף עוד ארבעים פרסומות

בארץ:
    הממ יהיו הרבה שטויות. מפלגות כמו הפיראטים יתחילו לקבל אהדה כשהציבור יבין שלא מקשיבים לו ולדרישות שלו, ושהוא רוצה לבחור בעצמו. תהיה לגליזציה והסטלנים יתחילו לרוץ לכנסת בהמוניהם. השמאל יתחיל לסגת, כי המצב הבטחוני ידרדר. כולם יירצו ראש ממשלה חסר פשרות מול הערבים. ביבי ייבחר שוב NO DOUBT.

בכללי:
    זה יהיה כמו ב"מחליפים", הטכנולוגיה תשתלט על היומיום בצורה כ"כ קיצונית, שתקום כת, שמנוגדת לטכנולוגיה. ואני מדבר על מצב שבו ישבטו פוקימונים ויכינו פוכדורים אמיתיים

בחיים שלי:
    יקים חווה ויגדל חסה.
    IMA LADY

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •