שם בפורום: Sharpedo
שם במשחק: פלינט
רקע: פלינט נולד וגר בעיר ניו טורטיק כבן למשפחה עמידה שחיה בכבוד בעיירה הקטנה.
אביו של פלינט היה סוחר של אביזרי פוקימונים למאמנים ומתאמים והקים חנות קטנה בעיירה שזכתה להצלחה רבה,אמו של פלינט עבדה כקופאית של אותה החנות,זהו היה עסק משפחתי מצליח מאוד.
האמנם,פלינט לא התרשם במיוחד מהעסק המשפחתי,כל הזמן חיפש דברים אחרים להתעסק בהם,מדי יום היה מטייל סביב העיירה ובין העצים,לחפש את הדברים שהעסיקו אותו הכי הרבה,פוקימונים.
מגיל קטן מאוד אביו של פלינט היה מראה לו תמונות של פוקימונים שונים ממחוזות רבים,פלינט הוקסם מן היופי וההדר והתחבר במיוחד לקרבות הפוקימונים,"יום אחד פלינט,אתה תוכל לצאת למסע משלך" אמר אביו בנחישות יום אחד ומאז פלינט הרגיש שכל יום הוא מאין התכוננות לאותו היום שיבוא.
הרבה מחבריו של פלינט בעיירה הכירו אותו כילד עם ביטחון,נחוש,שלא יוותר ללא קרב.
לפלינט אחות גדולה,שמה לוסי,לוסי כבר הייתה מאמנת חזקה מאוד, ההפרש בין פלינט לאחותו הוא 3 שנים,כמו אחיה פלינט,גם לוסי התחברה מאוד לקרבות הפוקימונים וחלומה היה להיות אלופת מחוז קולומביה,בכל שעות הערב היה צופה בטלוויזיה בקרבות של מאמנים עם אביו ועם לוסי בפעמים שהיא ביקרה בבית,פלינט צפה בסקרנות רבה בקרבות ורצה ללמוד כמה שיותר,למד לאט לאט איזה פוקימון חזק על מי,טקטיקות שונות והכיר מגוון של מתקפות.
יום אחד ששלושתם צפו בקרבות בטלוויזיה,נערך קרב בין אינפרנייפ לבין נידוקינג,לוסי החמיצה פנים ואמרה בקול מר, "אינפרנייפ כזה ניצח את האספיון שלי,זה היה קרב ארוך,באמת פוקימון ששווה לתפוס",פלינט שמע את דבריה של לוסי המום מלשמוע שמישהו ניצח את אחותו המאמנת המיומנת,ומאז תמיד שם עין על אינפרנייפ.
"פלינט אני מקווה שתלמד טוב מאוד על קרבות פוקימונים,כי כשנילחם אני הולכת לנצח אותך!" אמרה לו כל הזמן אחותו וצחקה, "עוד נראה" השיב לה פלינט בקריצה,הקשר בינו לבין אחותו היה מאוד חזק.
השנים חלפו והחיים בעיירה היו שקטים ונעימים,החנות עדיין הצליחה והביאה כבוד למשפחה של פלינט.
אך יום אחד בערב יום שלישי,לוסי ביקרה בבית המשפחה באותו יום אחרי שחזרה מטיול ארוך במחוז,המשפחה צפו בחדשות באותו הערב, "ערב טוב וברוכים הבאים לחדשות ערוץ 10,אנו מדווחים על בזיזה קשה של חנויות ובתי קפה בעיר נאמור,מספר אנשים אף נהרגו בניסיון לעצור את הפושעים,רבים סבורים כי תנועת הצללים עומדת מאחורי הטבח" אמרה השדרנית, "המזיקים האלה.. כמה שאני שונאת אותם" הגיבה לוסי על דבריה של השדרנית בכעס, "הלוואי והייתי יכולה לעשות משהו" אמרה לוסי.
ביום חמישי,יומיים אחרי,בשעות הערב המוקדמות הגיעו חבורת אנשים במדים שחורים לעיירה ניו טורטיק ושדדו את חנותו של אביו של פלינט,זאת הייתה מכה קשה למשפחה,אביו שהיה מתוסכל מאוד לא ידע מה לעשות,בלילה ההוא,פלינט גילה מכתב על מיטתו,הוא פתח אותו וראה את שמו כתוב על גב המכתב, "פלינט אחי היקר,אם אתה יודע או לא,המחוז שלנו נמצא בהרבה מאוד קשיים,פשע וטבח באנשים נהיה יותר ויותר השגרה של המחוז וחייבים לשים לזה סוף,אני יוצאת למסע ארוך,בדרכי אל הליגה,בדרך אני אעשה כמיטב יכולתי לעצור אותם,אני מנסה להקים מחתרת סודית שתעצור את הטבח באנשים,אני מבקשת ממך לצאת למסע,אתה מוכן ויש לך ראש של מאמן דגול,הגיע הזמן שלך לצאת ולעזור לי,כשתהיה מוכן להצטרף למחתרת,תסמוך עליי שאני ייצור איתך על קשר,בינתיים להתראות אחי היקר,תמסור לאבא ולאמא שלא ידאגו לי והכי חשוב,תשמור על עצמיך...אני אוהבת אותך" פלינט נתקף בסערת רגשות והחליט שהגיע זמנו לצאת למסע,יום למחרת,ביקש מהוריו לצאת למסע,אביו שעבד בשיקום בחנות הביט בו בחיוך, "אתה מוכן,תשמור על עצמיך" אמר וחיבק אותו חיבוק חזק ואוהב,אמו בכתה וחיבקה אותו חיבוק אימהי.
וכך,כמה ימים למחרת,פלינט קם בבוקר וידע שהיום הוא יוצא למסע שלו כמאמן פוקימונים,להקים לו צוות פוקימונים חזק שיום אחד יוכל לשרת את אחותו במסעם להביא שלום למחוז קולומביה...
ספרייט:

פוקימון התחלתי:

תגים:

,
כסף:1700$
ציוד: 1 פוקדורים (

),פוקדע(

),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים(

),פנס(

),שעון (

),
הערות/הארות:
פוקימונים:

- זכר
קיבל כהתחלתי בעיר ניו-טורטיק ~ הפתח ביער איליין ~ ?
יכולת: Blaze
שריטה~ Scratch
פזילה~ Leer
להביור~ Flamethrower
מיקוד אנרגיה~ Focus Energy
סיוע~ Assist
חבטות זעם~ Fury Swipes
אגרוף מאך~ Mach Punch
בעיטה כפולה~ Double Kick

- זכר
נלכד בדרך 25 ~ ?
יכולת: Guts