פורסם במקור על ידי Bard תודה תודה מטוס זעיר ללא טייס
פורסם במקור על ידי Bard לא קיבלתי מספיק מזלטים אני עצוב מזל טוב! פורסם במקור על ידי The Charetard מה הבעיה בthe brotherhood of steel ניב הטעה אותי חשבתי שהגבת בראד מזלט ניב הטעה אותי וחשבתי שהוא מצטרף למשחק
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי ritsuka kun מזל טוב! ניב הטעה אותי וחשבתי שהוא מצטרף למשחק ניב הטעה אותי וחשבתי שהגבת o_o אין לך מקום במשחק.. וחשבתי גם שפלופי חזר
פורסם במקור על ידי The Charetard ניב הטעה אותי וחשבתי שהגבת o_o אין לך מקום במשחק.. וחשבתי גם שפלופי חזר הלוואי שתומר יחזור ולניב תמיד יהיה מקום במשחק שלי!
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun מזל טוב! ניב הטעה אותי וחשבתי שהוא מצטרף למשחק תודה רבה!! צריטארד אני רוצה להירשם למשחק שלך אבל אין לי רעיון לרקע xD
פורסם במקור על ידי Bard תודה רבה!! צריטארד אני רוצה להירשם למשחק שלך אבל אין לי רעיון לרקע xD לא צריך להיות יצירתי מידי, רק תירשם אני לא בררן בימינו
פורסם במקור על ידי The Charetard לא צריך להיות יצירתי מידי, רק תירשם אני לא בררן בימינו כנראה ארשם מאוחר יותר אז.
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun הלוואי שתומר יחזור ולניב תמיד יהיה מקום במשחק שלי! מה זה התפוחים הזה זה ביער? האיש הזה לוקח אותי לשם עכשיו?
פורסם במקור על ידי The Charetard מה זה התפוחים הזה זה ביער? האיש הזה לוקח אותי לשם עכשיו? תקרא במפה :ם
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun תקרא במפה :ם חחח עומר יא מוגבל הרגע קראתי מה זה פרדס תפוחים? פרדס זה לפירות הדר תפוחים גדלים במטע -_-
פורסם במקור על ידי the charetard חחח עומר יא מוגבל הרגע קראתי מה זה פרדס תפוחים? פרדס זה לפירות הדר תפוחים גדלים במטע -_- אהמממ... וכמו שאתה מכיר אותי.. נראה לך שזה ככה סתם? -___- דרך אגב, אם אני נרשם למשחק שלך אפשר שוט? Xp
פורסם במקור על ידי ritsuka kun אהמממ... וכמו שאתה מכיר אותי.. נראה לך שזה ככה סתם? -___- דרך אגב, אם אני נרשם למשחק שלך אפשר שוט? Xp אממ... טוב? אתה יכול לרשום את זה בסגנון לחימה.. או שאתה רוצה להיות כוכבת פורנו הארדקור או משהו o_o
פורסם במקור על ידי The Charetard אממ... טוב? אתה יכול לרשום את זה בסגנון לחימה.. או שאתה רוצה להיות כוכבת פורנו הארדקור או משהו o_o לא חשבתי על כוכבת פורנו.. :ם אבל אין ספק שזה נותן לי רעיון לרקע חחח
פורסם במקור על ידי Ultron מה זה טלי את בצבע של הפקח הירוק איפה הירוק הכהה שאל את רותם פורסם במקור על ידי totodile אני גם רוצה להיות בצבע של טלי! גם אני רוצה! פורסם במקור על ידי Hitman טלי מה זה לא רואים לא שומעים תביאי נשיקה כן אוף היא ירוקה, ירוקה כמו בלבאזור, סנייבי ושייני טריקו. =פוקימוני עשב הם אהבה קבל נשיקה
פורסם במקור על ידי Ritsuka kun לא חשבתי על כוכבת פורנו.. :ם אבל אין ספק שזה נותן לי רעיון לרקע חחח יש מקום שקוראים לו okama island בnew world אתה יכול להגיד שההורים שלך באו משם (google it) אני אמות מצחוק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום