Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 20 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 293
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    לי

יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס טיום, צהריים
    --
    אתה מוצא צל ליד אחד העצים ליד השביל, ועוצר שם כדי לאכול קצת. גם מגבי וטימבור אוכלים, ולא ניכרים עליהם סימני העייפות המוגזמת ממקודם. כשאתה מסיים, אתה אורז את הפוקימונים שלך וממשיך הלאה. כעבור זמן מה, אתה במרחק מסויים ממך שתי דמויות, רוכבות על איזשהו פוקימון, הם נעים לכיוון אולימריין. מה שמבדיל ביניהם לבין שאר האנשים שחלפו בדרך עד כה זה, זה שהם שניים, ולא שיירה, ושהם אינם רוכבים בצורה מאומצת, כלומר אינם ממהרים לשום מקום.
    אני ארוץ מהר לעבר שני האנשים הללאו, אנסה להשיג אותם ואצעק להם "סליחה אדונים אבל אולי תרצו לערוך נגדי קרב פוקימונים עבור הכיף?".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון

יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, צהריים
    כן. אני לא כבול 100% לחוקי נינטנדו.
    --
    לוטאד וגיבל רצים אחד אל השני, ומתנגשים חזיתית. נראה שלוטאד נפגע קצת קשה יותר כי גיבל כבד יותר (לא טרחתי לבדוק את זה אבל זה נראה לי נכון). גיבל שורט כמה פעמים את לוטאד, ולוטאד מצליח לתפוס את אחת מידיו של גיבל עם הפה שלו. זה קצת מכאיב לגיבל, אך הוא מנער קצת את היד שלו, ולוטאד נאלץ לעזוב ולהתרחק קצת ממנו.
    "שניים יכולים לשחק במשחק הזה!" אקרא, "גיבל, תשעט לעברו ותנשך את לוטאד בחזקה, נער אותו!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש רשום
    [B]
    רודי

יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, בוקר
    --
    יש את העניין של מתקפות טריוויאליות. נכון שלכאורה גסטלי מוקף בגז רעיל אבל זה לא באמת אומר שהוא יודע לעשות עם זה משהו. צריך לפחות איזשהו הסבר גם אם מאוד מוזר למתקפה לא טריוויאלית.
    אז ננסה משהו אחר. אני קורא לגאסטלי שלי: "התגנב מאחורי הגראוליט, תקוף במתקפת 'ליקוק', ותהיה מוכן להתחמק הצידה מיד לאחר מכן, אם תוכל, במקרה שינסה להשיב בנשיכה."

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים
    --

אתה מחליט ללכת לבדוק את מקור העשן. אתה חוצה את השביל, ועובר כמה עצים, עד שנגלה לפניך קו החוף. אתה מבחין במרחק מסויים הריסות ספינה על החוף, חלק ממנה עולה באש, וזה גרם לעשן שראית. הספינה ספגה נזק די קשה: קשה לך לדעת אם זוהי ספינה ידידותית (כאלה ראית הרבה, הרי חלקן יצאו מבארק לקרב ככה שיצא לך לראות אותן) או אוייבת מכאן. מצד שני, כמה כבר סכנה יכול להציב אדם שנותר בספינה כזו הרוסה בכל מקרה?

אלון

כן. אני לא כבול 100% לחוקי נינטנדו.
    --
    לוטאד וגיבל רצים אחד אל השני, ומתנגשים חזיתית. נראה שלוטאד נפגע קצת קשה יותר כי גיבל כבד יותר (לא טרחתי לבדוק את זה אבל זה נראה לי נכון). גיבל שורט כמה פעמים את לוטאד, ולוטאד מצליח לתפוס את אחת מידיו של גיבל עם הפה שלו. זה קצת מכאיב לגיבל, אך הוא מנער קצת את היד שלו, ולוטאד נאלץ לעזוב ולהתרחק קצת ממנו.

לי

--
    אתה מוצא צל ליד אחד העצים ליד השביל, ועוצר שם כדי לאכול קצת. גם מגבי וטימבור אוכלים, ולא ניכרים עליהם סימני העייפות המוגזמת ממקודם. כשאתה מסיים, אתה אורז את הפוקימונים שלך וממשיך הלאה. כעבור זמן מה, אתה במרחק מסויים ממך שתי דמויות, רוכבות על איזשהו פוקימון, הם נעים לכיוון אולימריין. מה שמבדיל ביניהם לבין שאר האנשים שחלפו בדרך עד כה זה, זה שהם שניים, ולא שיירה, ושהם אינם רוכבים בצורה מאומצת, כלומר אינם ממהרים לשום מקום.

דור

יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
    רק מסיר ספק, הפיצול לאגם הזעם ולדרך למאהגונטיום היא קצת בהמשך, ולא מיד בתחילת הדרך (ר' מפה), לכן יש עוד מרחק ממך לאגם הזעם.
    --
    אתה מתחיל ללכת מזרחה מפלירנציה. הדרך מישורית, ומוקפת עצים, אך העצים מתחילים לאבד מהעלים שלהם בתקופה הזו. לאחר הליכה מסויימת אתה רואה באמצע השביל סווינאב, שנראה שמנסה לרחרח משהו, אין לך מושג מה זה יכול להיות. (אם כי זה מה זה כבר יכול להיות? מזון??)
    "מעניין" אומר (החזרתי את ארון? אם כן אני מוציא אותו) "בוא ארון בוא נבדוק את זה" אומר ואלך לספינה לחקור אותה

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    דור

רק מסיר ספק, הפיצול לאגם הזעם ולדרך למאהגונטיום היא קצת בהמשך, ולא מיד בתחילת הדרך (ר' מפה), לכן יש עוד מרחק ממך לאגם הזעם.
    --
    אתה מתחיל ללכת מזרחה מפלירנציה. הדרך מישורית, ומוקפת עצים, אך העצים מתחילים לאבד מהעלים שלהם בתקופה הזו. לאחר הליכה מסויימת אתה רואה באמצע השביל סווינאב, שנראה שמנסה לרחרח משהו, אין לך מושג מה זה יכול להיות. (אם כי זה מה זה כבר יכול להיות? מזון??)
    אני יודע, ראיתי את המפה. סתם הבהרתי מראש מה הכיוון שלי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אפנה אל סווינאב ואמשוך את תשומת לבו:" סווניאב, שלום לך. אני מעוניין לנסות ולהילחם בך עם סולוסיס. מה דעתך?" אשאל אותו.
    Spoiler ספוילר

6. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    לי

אתה מודע לזה שהם נעים לכיוון שלך (כתבתי לכיוון אולימריין) ולכן אתה לא צריך למהר כדי להשיג אותם? ואחרת הם היו באים מאחוריך ובשלב מסויים עוקפים אותך.
    --
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון בני האדם המתקרבים וצועק לעברם. הם מגבירים את קצב הרכיבה לכיוון שלך, ועוצרים כשהם קצת לידך. אתה רואה שהם רכבו על בופלאנטים. אלו הם שני גברים, בערך בגילך.
    "מה העניין, עובר אורח, מה צעקת לעברינו?" ככל הנראה הם שמעו שצעקת, אבל לא שמעו מה, וחשבו שניסית לבקש את עזרתם או להזהיר אותם או משהו כזה.

אלון

--
    גיבל מתקרב אל לוטאד ונושך אותו בעלה הזה על הראש שלו. לוטאד מנסה להיאבק באחיזה הזו, אבל זה די קשה לו, וגיבל מנער אותו כרצונו. בשלב מסויים גיבל עוזב, ואז לוטאד דוחף את גיבל.

רודי

יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, צהריים
    --

גסטלי מרחף לו בקלילות אל מאחורי גראוליט, ומלקק אותו. גראוליט מופתע מאוד מההתקפה, ואינו מספיק להגיב וגראוליט מספיק להתרחק ממנו, אך כעת גראוליט דרוך לקרב.

לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים.
    --
    אתה מוציא את ארון, ואתם מתחילים להתקדם בצעדים איטיים לכיוון הריסות הספינה. אתה רואה גבר אחד, פצוע, בתוך ההריסות. המדים שלו אמנם ספגו נזק קשה, אך כעת אתה מבחין שאילו מדים של מלחי הצי הג'וטרמי. הוא נע קלות כשאתה מתקרב.
    "תעזור..." הוא ממלמל.

דור

--
    סווינאב שומע את מה שאתה אומר, ממהר להתרחק ממך, ונעמד בתנוחה דרוכה (עד כמה שלפוקימון הקטע הזה יכולות להיות... תנוחות שונות..)
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי

אתה מודע לזה שהם נעים לכיוון שלך (כתבתי לכיוון אולימריין) ולכן אתה לא צריך למהר כדי להשיג אותם? ואחרת הם היו באים מאחוריך ובשלב מסויים עוקפים אותך.
    --
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון בני האדם המתקרבים וצועק לעברם. הם מגבירים את קצב הרכיבה לכיוון שלך, ועוצרים כשהם קצת לידך. אתה רואה שהם רכבו על בופלאנטים. אלו הם שני גברים, בערך בגילך.
    "מה העניין, עובר אורח, מה צעקת לעברינו?" ככל הנראה הם שמעו שצעקת, אבל לא שמעו מה, וחשבו שניסית לבקש את עזרתם או להזהיר אותם או משהו כזה.
    אני אומר לבחורים " כן אני צריך טובה מכם, תרצו לערוך נגדי קרב פוטקימונים? או שאתם מכירים משהו שירצה לנלחם נגד הפוקימונים שלי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש רשום
    [B]
    רודי

--

גסטלי מרחף לו בקלילות אל מאחורי גראוליט, ומלקק אותו. גראוליט מופתע מאוד מההתקפה, ואינו מספיק להגיב וגראוליט מספיק להתרחק ממנו, אך כעת גראוליט דרוך לקרב.
    אני מורה לגאסטלי לנסות לפזול עם עיניו בזריזות כמה פעמים, מה שאולי יבלבל את הגראוליט, ומיד לאחר מכן לתקוף עם מתקפת ליקוק מתמיהה, אם גראוליט יושפע מהבלבול או אם יתקרב.

9. Because lizards can swim
    לי

--

אלון

--
    גיבל מתקרב אל לוטאד ונושך אותו בעלה הזה על הראש שלו. לוטאד מנסה להיאבק באחיזה הזו, אבל זה די קשה לו, וגיבל מנער אותו כרצונו. בשלב מסויים גיבל עוזב, ואז לוטאד דוחף את גיבל.

רודי

--

לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים.
    --
    אתה מוציא את ארון, ואתם מתחילים להתקדם בצעדים איטיים לכיוון הריסות הספינה. אתה רואה גבר אחד, פצוע, בתוך ההריסות. המדים שלו אמנם ספגו נזק קשה, אך כעת אתה מבחין שאילו מדים של מלחי הצי הג'וטרמי. הוא נע קלות כשאתה מתקרב.
    "תעזור..." הוא ממלמל.

דור

--
    סווינאב שומע את מה שאתה אומר, ממהר להתרחק ממך, ונעמד בתנוחה דרוכה (עד כמה שלפוקימון הקטע הזה יכולות להיות... תנוחות שונות..)
    "לעזאזל" אמלמל ואמשוך אותו החוצה לכיוון החוף "מה קרה פה, יש פה עוד אנשים?"

10. קיסר מאדים
    לי

--

שני הגברים מחליפים מבט, ואחד מהם קופץ מהבופלנט שלו למטה.
    "אני יכול להילחם נגדך. זה יהיה חימום טוב לקראת אולימריין. אסור לי שהפוקימונים שלי יחלידו יותר מדי אחרי אקרוס טיום. אתה בסדר עם זה אירווין, נכון?"
    "כן, חוזה. אני לא חושב שאני אחליד יותר מדי ביומיים. . ." אומר הגבר השני בשקט.
    "אז כן, אני חוזה, וזה אירווין. אולי תשתף אותנו בשמך?"

רודי

אני לא יודע מה ניסית לעשות עם העיניים.
    ואתה לא באמת מוגבל רק לליקוק.
    --
    גסטלי מתקרב אל גראוליט, ומלקק אותו. גראוליט בתגובה נעמד על רגליו האחוריות, ובועט עם רגליו הקדמיות בגסטלי, ומבריח אותו מעט אחורה.

לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם,צהריים
    --

אתה מחלץ את האיש מההריסות, ומושך אותו החוצה. הוא מתיישב על החוף, ניכרים סימני הפגיעה בגופו. הוא מדבר באיטיות, ועם עיניים עצומות, בזמן שהוא מחזיק את ראשו.
    "אני לא חושב. נפגענו בלילה... אני הייתי בתורנות, ער, כל השאר... אני לא יודע. הספינה התפרקה, מצאתי משהו להחזיק בו, והחלק הזה נסחף. אני לא יודע מה עם השאר. אוח זה כל כך מטומטם! למה לעזאזל לא ערקנו קודם?? זה כל כך אבוד. . ."
    ארכימדס מדבר.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    לי

--

"אני יכול להילחם נגדך. זה יהיה חימום טוב לקראת אולימריין. אסור לי שהפוקימונים שלי יחלידו יותר מדי אחרי אקרוס טיום. אתה בסדר עם זה אירווין, נכון?"

רודי

אני לא יודע מה ניסית לעשות עם העיניים.
    ואתה לא באמת מוגבל רק לליקוק.
    --
    גסטלי מתקרב אל גראוליט, ומלקק אותו. גראוליט בתגובה נעמד על רגליו האחוריות, ובועט עם רגליו הקדמיות בגסטלי, ומבריח אותו מעט אחורה.

לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם,צהריים
    --

אתה מחלץ את האיש מההריסות, ומושך אותו החוצה. הוא מתיישב על החוף, ניכרים סימני הפגיעה בגופו. הוא מדבר באיטיות, ועם עיניים עצומות, בזמן שהוא מחזיק את ראשו.
    "אני לא חושב. נפגענו בלילה... אני הייתי בתורנות, ער, כל השאר... אני לא יודע. הספינה התפרקה, מצאתי משהו להחזיק בו, והחלק הזה נסחף. אני לא יודע מה עם השאר. אוח זה כל כך מטומטם! למה לעזאזל לא ערקנו קודם?? זה כל כך אבוד. . ."
    "מה זאת אומרת אבוד" אומר לו "ומה זאת אומרת לערוק? אנחנו מפסידים במלחמה?"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי

--

אני אומר להם בנימוס רב " השם שלי הוא לי ואני מעיר אולימריין. אז מי מכם רוצה להיות הראשון שילחם נגדי? או שנעשה קרב כפול בינינו?".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. קיסר מאדים
    לוקאס

יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם, צהריים
    --

"אני לא יכול לדבר על כל המלחמה כולה, אין לי מושג מה קורה שם. אני יודע רק מה קורה פה, מול בארק וצ'רלוגם. ומה שאני יודע שקורה פה שאנחנו לא נוכל להחזיק את זה לנצח... הייתי שם כשנלחמנו בקוטורים, אתה יודע? הם משתמשים בספינות דומות לשלנו וטקטיקות דומות לשלנו, אז הקרב היה די מאוזן. הווארנדים... הספינות שלהם והטקטיקות שלהם זה משהו שונה לגמרי. אני חושב שאולימריין ואורמגאפר יחזיקו מעמד, אחרי הכול הן ערים גדולות, והן ליד הבירה, אז בטוח משקיעים שם יותר משאבים, וגם בטח היחידה המוטסת עוזרת שם יותר. אבל פה? איך אפשר לתגבר בכלל את הצי במקום הזה? וזה כל כך ברור... למה לעזאזל לא זרקנו את הקצין האידיוט הזה ואת הקדברה שלו ו... אה..." הוא משתתק לפתע, כאילו הוא מבין משהו, והוא חושב עליו.

לי

יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, צהריים
    לא קוראים לך קרל?
    --
    "נעים מאוד, קרל/לי. ולא, אירווין אמר הרגע, הוא לא מעוניין להילחם כרגע. קצת ביישן הבחור. אני אלחם. אחד על אחד. קצת לשמור על כושר, אבל לא לעייף את הפוקימונים יותר מדי לקראת אולימריין." הוא מוריד את גלימת המסע שלו ומניח אותה על הבופלאנט שלו. יש לו בגדים די טובים. "נרד מהדרך, מה?"
    ארכימדס מדבר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

--
    'אני רוצה ללכוד את הלוטאד הזה.. אבל הוא מסרב להתעייף' אחשוב לעצמי, 'צריך לחשוב על משהו אחר..'
    "כמובן!" אקרא בקול, "גיבל, תחפור מתחת לאדמה.. ותתחיל להתקדם אל עבר לוטאד, כשתהיה מתחתיו תצא במהרה, ותשרוט אותו בעודו באוויר!" אורה לו, שמח מהרעיון שמצאתי.

Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]

דור

--
    אקח את זה כהסכמה ואומר" אוקיי סולוסיס, הקרב הראשון שלנו! תתנגש בסווינאב!"(הדבר הטריוויאלי היחיד שעולה לי בראש בשביל בלוב ירוק)
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 20 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •