אני לא זוכר אם היה אי פעם כפתור כזה, אבל יש אופציה להכניס אחד כזה? לא אישית זה יהיה הרבה יותר נוח במקום לגלול עד למעלה פשוט ללחוץ על כפתור @YoRt3m
ספוילר ספוילר Diamond: ספוילר Heart Gold: ספוילר White: ספוילר X: ספוילר Alpha Sapphire: ספוילר
ספוילר Diamond: ספוילר Heart Gold: ספוילר White: ספוילר X: ספוילר Alpha Sapphire: ספוילר
ספוילר
יש את זה
כפי שאמרו מעליי
חתימה אנימציה אייל גולן | החתימה הקודמת שלי | החתימה הקודמת קודמת שלי
אה לא שמתי לב לא משנה תודה בכל מקרה אבל האמת שאם היה אפשר להוסיף בכל תגובה כדי שאם אתה באמצע עמוד נגיד זה היה ממש טוב @YoRt3m
pg up במקלדת
פורסם במקור על ידי the charetard pg up במקלדת ה pg up מעלה במקטעים, אם היה כפתור שהיה בכל הודעה שהיה מעלה ישר למעלה, כמו החץ למטה רק בכל תגובה
פורסם במקור על ידי TheHeliolisk ה pg up מעלה במקטעים, אם היה כפתור שהיה בכל הודעה שהיה מעלה ישר למעלה, כמו החץ למטה רק בכל תגובה תלחץ ארוך, כזאת קריטית השנייה הזאת?
פורסם במקור על ידי The Charetard תלחץ ארוך, כזאת קריטית השנייה הזאת? בדפים ממש ארוכים כמו שאני בסוף עמוד אצלי במ"ת אז זה כמה שניות, ואז זה סתם מעצבן
פורסם במקור על ידי TheHeliolisk בדפים ממש ארוכים כמו שאני בסוף עמוד אצלי במ"ת אז זה כמה שניות, ואז זה סתם מעצבן בדקתי עכשיו בדף הכי ארוך שזה 15 תגובות זה פחות משנייה
פורסם במקור על ידי The Charetard בדקתי עכשיו בדף הכי ארוך שזה 15 תגובות זה פחות משנייה עמודים יהיו 15 תגובות, אבל יש תגובות אורכות יותר. זה 3 שניות אצלי בדף פתיחה במ"ת, ויש דפים בערך באותו אורך
פורסם במקור על ידי TheHeliolisk עמודים יהיו 15 תגובות, אבל יש תגובות אורכות יותר. זה 3 שניות אצלי בדף פתיחה במ"ת, ויש דפים בערך באותו אורך זה אותו זמן בכל מקום אם אתה מחזיק את זה
פורסם במקור על ידי The Charetard זה אותו זמן בכל מקום אם אתה מחזיק את זה כנס לדף הראשון במ"ת שלי, רד למטה ותלחץ ארוך. תספור כמה זמן.
פורסם במקור על ידי TheHeliolisk כנס לדף הראשון במ"ת שלי, רד למטה ותלחץ ארוך. תספור כמה זמן. שמתי סטופר בול שניה
פורסם במקור על ידי The Charetard שמתי סטופר בול שניה אצלי בול 3, איך?? 2:15 עם סטופר
פורסם במקור על ידי TheHeliolisk אצלי בול 3, איך?? כנראה המחשב שלך לא משהו.. ואני עוד מלפטופ מעפן :3
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום