מייקל
אתה שואל את פיפלאפ אם הוא מוכן והוא מהנהן. אקנס ובידוף מתקרבים לעבר פיפלאפ אך פילפאפ ישר קופץ ושולח בועות לעברם. בידוף משתמש בהתקלה ופיפלאפ קופץ הצידה בשביל להתחמק ישירות לאקנס שנושך אותו בעוצמה בבטן. מה תעשה ?
אייס
אתה שואל את הפרופסור אם הוא בסדר . " בזכותך אני בסדר ויותר חשוב המידע לא הועבר אליהם." הוא משיב. אחר כך אתה מחמיא למצ'אופ ואתה שם לב שהוא מסמיק. מה תעשה ?
בר
אתה מחזיר את דרטיני לפוקודר שלו ומתחיל ללכת בשביל 201 . השביל ברובו הוא דשא . יש בו הרבה עצים גבוהים וכמה שיחים. אתה מצליח להבחין בהמון פוקימונים שונים. ביניהם : (תראה למטה) , מה תעשה ?
,
,
,
ג'ון
אתה מרים את אחד הפוקדורים וזורק הכי רחוק שאתה יכול , מתוכו יוצא צב ירוק עם עלה על ראשו. הוא מתבונן בך במבט קצת חושד אך לאחר כמה שניות המבט החושד נעלם ובמקומו צץ חיוך קל.
" נו , נו .... עוד מישהו חושב שיכול לנצח אותנו. " אומר החייל . " כנראה הוא עדיין חי בהזיות " משיבה החיילת . שני החיילים זורקים פוקדור , מהפוקודר של החיילת יוצא בונה קטן ומשל החייל נחש סגול. מה תעשה ?
![]()
אלברט
אתה מושך אתה שומת הלב של הפרופסור ." אהה, כן... מצטער שלא שמתי לב אלייך . פשוט הייתי קצת עסוק . מה רצית ?" הפרופסור משיב. אתה אומר לו:" היי, אני אלברט מהעיר טווינליף, ובאתי לקבל פוקימון לפני שאני יוצא למסע". הפרופסור מהנהן , פותח את המזוודה שבידו ואומר : " אתה יכול לבחור כל פוקודר שיש לי במזוודה . באיזה פוקדור תבחר ?"" מה תעשה ?
בר
אתה מורה לדריטיני מה לעשות. הוא מתקרב אל סוובלו כדאי לקשור אותו . סוואבלו עף גבוהה לשמיים כך שדרטיני לא מגיע אליו לאחר מכן סוואבלו משתמש בהדהמה . דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע. לפני שהוא מספיק להגיב סוובלו עף לעברו. מה תעשה ?
אייס
אתה שואל את הפרופסור אם אתה יכול לשמור על מ'אצופ. " אתם באמת צוות מצוין " אומר הפרופסור. אתה ומאצ'ופ מתחילים לצעוד בשביל 201 . אתה שם לב לצמחייה העשירה ומבחין במספר פוקימונים , ביניהם : (תראה למטה ). מה תעשה ?
,
,
,
מייקל
פיפלאפ מקשיב לך ועושה את מבוקשך . אקנס מנסה להרעיל את פיפלאפ בעזרת זנבו שמתחיל לזהור בסגול אך לפני שהוא מספיק לפגוע פיפלאפ עושה התקלה על בידוף ומעיף אותו עליו. לפני ששניהם מתאוששים פיפלאפ משתמש בבועות מה שמעלף את שניהם . מה תעשה ?
אלברט
אתה מתלבט ובסופו של דבר בוחר את הפוקדור האמצעי . אתה זורק אותו ומתפלל שיצא משהו טוב. מתוך הפוקדור יוצא כלב חום. הוא מתבונן סביבו כנראה כדאי לבדוק את הסביבה לאחר כמה רגעים הוא רואה אותך ומסתכל עלייך במבט חושש.
הנער שליד הפרופסור, אותו אחד עם הפוקימון המעופף הסגול , פונה אלייך : " איזה פוקימון מגניב יצא לך. תמיד רציתי אחד כזה . טוב לא נורא גם גסטלי אחלה פוקימון." לאחר כמה רעים ממשיך : " אהה... כן שחכתי להציג את עצמי , קוראים לי ג'ייק ." מה תעשה ?
![]()
עדכנתי את זה שלכולם יש חמש פוקדורים
אלברט
פשוט לא יכולתי להשאיר את הפרופסור לבדו אז ניצלתי את ההזמנות הזאת xd
אתה לוחץ את ידו של השותף שלך. ושואל את הפרופסור מה קרה :. " האנשים האלה רצו מידע מסווג , כנראה החליטו לבדוק את המעבדה לפני שיפנו אלי. אחרי שגילו שהמידע לא היה שמור במעבדה החליטו לאיים עלי כדאי שאתן להם אותו. ג'ייק בא לעזור לי , והציל אותי , אותך ואת העולם כולו. קיצר כדאי שתזהר מהם , אני מניח שהם עוד יחזרו" משיב הפרופסור . מה תעשה ?
אייס
אתה מתלהב מהראקרוס ומוציא את מ'אצופ מהפוקודור שלו . הם משוחחים בינהם ונראה שהם מתיידדים אך לאחר כמה דקות . הראקרוס מתחיל לתת למא'צופ מספר סטירות . כנראה שהם התחילו לריב או שהראקוס פשוט דורש קרב , מה תעשה ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)