Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 135
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי הנפש המתמטית צפה בהודעה
    מייקל
    עדכני לך את המתקפות של פיפלאפ
    ---------------------------------------------
    אתה בוחר את הפוקימון שעליו כתוב פיפלאפ . מתוך הפוקודר יוצא פינגווין קטן וכחול . פילאפ מסתכל עליך , אתה שם בהבעות פניו שהוא חש חיבה אלייך
    אחד החיילים אומר בזילזול : " נו , נו . רואים שיש פה מאמן רציני . אני רק מקווה שלא תרוץ לאמאלה שתפסיד ." שני החיילים מגחכים ובתיאום מושלם שניהם זורקים פוקדור לאוויר. מאחד יוצא בונה קטן ומהשני יוצא נחש סגול . מה תעשה ?
    פיפלאפ -
    היריבים -

אייס
    אקנס מזחל מאחורי מצ'אופ, ,מוציא מזרק רעל ודוקר את מצאו'פ בצוואר . מא'צופ עף קצת אחורה . אך לאחר מכן בועט מספר פעמיים באקנס , אקנס מנסה לבורח אך בגלל קרבתו למצא'ופ הוא לא מצליח להתחמק. לאחר כמה דקות , אקנס מתעלף.
    : " נראה שאתה חזק יותר משחשבנו . טוב היינו כאן אבל תזכור אנחנו עוד נשוב " אחד החיילים אומר והם מסתלקים. מה תעשה ?

בר
    אתה מסלק את החיילים והם מסתלקים. אתה אומר לפרופסור אם עזרת . הפרופסור משיב : " עזרת מאוד, לא ידעתי שאפשר שיהיה כזה כוח אצל מאמנים מתחילים." ,מה תעשה ?

אלברט
    אתה הולך בזהירות לעבר הדלת שלפי זכורנה משם בקעו צעקותיו של הפרופסור . ככל שאתה מתקרב , אתה מופתע לגלות שאין יותר צעקות . אתה פותח את דלת המעבדה , אתה מבחין בילד בהיר עור , בעל שיער חום קצר לידו פוקימון סגול מעופף שסביבו מין ערפל.
    אתה שומע את הפרופסור אומר לו : " בלעדיך עוד הייתי מעביר מידע , שהם היו מגיעים הלא נכונות , לך תדע מה היה קורה " , מה תעשה ?

ג'ון
    אתה צועק על החיילים שלא תיכנע. החיילת אומרת : " אם לא תיכנע ברצון , כנראה נצטרך להכניע אותך בכוח !" . " אני לא חושב שתצליח לבד, אולי כדאי שתיקח את אחד הפוקימונים ההתחלתיים " אומר הפרופסור ומשיט לך את המצודה שלו. אתה פותח את המצוודה ורואה שישה פוקדורים. מה תעשה ?
    "תסתלקו!" אצעק לעברם בזמן שהם רצים מהאיזור "איך אתה מרגיש פרופסור? הם פגעו בך?" אשאל בדאגה "המאצ'ופ הזה הציל את שנינו, מי שיקבל אותו יהיה בר מזל." אומר ואחייך לעברו של מאצ'ופ כאות תודה על ההצלה שלו.

2. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מסלק את החיילים והם מסתלקים. אתה אומר לפרופסור אם עזרת . הפרופסור משיב : " עזרת מאוד, לא ידעתי שאפשר שיהיה כזה כוח אצל מאמנים מתחילים." ,מה תעשה ?
    "יכול להיות שכן, אני מאמין שדרטיני יהיה אפילו יותר חזק, ונהפוך לצמד יותר טוב" אגיד לפרופסור.
    "תודה פרופסור, עוד נשתמע, חזור דרטיני" אגיד אחזיר את דרטיני ואלך לכיוון הדרך הראשונה

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    מייקל
    עדכני לך את המתקפות של פיפלאפ
    ---------------------------------------------
    אתה בוחר את הפוקימון שעליו כתוב פיפלאפ . מתוך הפוקודר יוצא פינגווין קטן וכחול . פילאפ מסתכל עליך , אתה שם בהבעות פניו שהוא חש חיבה אלייך
    אחד החיילים אומר בזילזול : " נו , נו . רואים שיש פה מאמן רציני . אני רק מקווה שלא תרוץ לאמאלה שתפסיד ." שני החיילים מגחכים ובתיאום מושלם שניהם זורקים פוקדור לאוויר. מאחד יוצא בונה קטן ומהשני יוצא נחש סגול . מה תעשה ?
    פיפלאפ -
    היריבים -

אייס
    אקנס מזחל מאחורי מצ'אופ, ,מוציא מזרק רעל ודוקר את מצאו'פ בצוואר . מא'צופ עף קצת אחורה . אך לאחר מכן בועט מספר פעמיים באקנס , אקנס מנסה לבורח אך בגלל קרבתו למצא'ופ הוא לא מצליח להתחמק. לאחר כמה דקות , אקנס מתעלף.
    : " נראה שאתה חזק יותר משחשבנו . טוב היינו כאן אבל תזכור אנחנו עוד נשוב " אחד החיילים אומר והם מסתלקים. מה תעשה ?

בר

אלברט
    אתה הולך בזהירות לעבר הדלת שלפי זכורנה משם בקעו צעקותיו של הפרופסור . ככל שאתה מתקרב , אתה מופתע לגלות שאין יותר צעקות . אתה פותח את דלת המעבדה , אתה מבחין בילד בהיר עור , בעל שיער חום קצר לידו פוקימון סגול מעופף שסביבו מין ערפל.
    אתה שומע את הפרופסור אומר לו : " בלעדיך עוד הייתי מעביר מידע , שהם היו מגיעים הלא נכונות , לך תדע מה היה קורה " , מה תעשה ?

ג'ון
    אתה צועק על החיילים שלא תיכנע. החיילת אומרת : " אם לא תיכנע ברצון , כנראה נצטרך להכניע אותך בכוח !" . " אני לא חושב שתצליח לבד, אולי כדאי שתיקח את אחד הפוקימונים ההתחלתיים " אומר הפרופסור ומשיט לך את המצודה שלו. אתה פותח את המצוודה ורואה שישה פוקדורים. מה תעשה ?
    "תודה פרופסור!" אני מגיב לפרופסור במהירות ומרים את אחד הפוכדורים שבמזוודה "צא פוכדור!!" אני צועק בקול וזורק את הפוכדור הכי חזק שאני יכול קדימה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [U]
    אלברט

"אממ פרופסור?" אומר לעברו ואנסהל משוך את תשומת לבו. כישים לב אליי, אומר לו:" היי, אני אלברט מהעיר טווינליף, ובאתי לקבל פוקימון לפני שאני יוצא למסע"
    Spoiler ספוילר

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    מייקל
    אתה שואל את פיפלאפ אם הוא מוכן והוא מהנהן. אקנס ובידוף מתקרבים לעבר פיפלאפ אך פילפאפ ישר קופץ ושולח בועות לעברם. בידוף משתמש בהתקלה ופיפלאפ קופץ הצידה בשביל להתחמק ישירות לאקנס שנושך אותו בעוצמה בבטן. מה תעשה ?

אייס
    אתה שואל את הפרופסור אם הוא בסדר . " בזכותך אני בסדר ויותר חשוב המידע לא הועבר אליהם." הוא משיב. אחר כך אתה מחמיא למצ'אופ ואתה שם לב שהוא מסמיק. מה תעשה ?
    בר
    אתה מחזיר את דרטיני לפוקודר שלו ומתחיל ללכת בשביל 201 . השביל ברובו הוא דשא . יש בו הרבה עצים גבוהים וכמה שיחים. אתה מצליח להבחין בהמון פוקימונים שונים. ביניהם : (תראה למטה) , מה תעשה ?

, , ,
    ג'ון
    אתה מרים את אחד הפוקדורים וזורק הכי רחוק שאתה יכול , מתוכו יוצא צב ירוק עם עלה על ראשו. הוא מתבונן בך במבט קצת חושד אך לאחר כמה שניות המבט החושד נעלם ובמקומו צץ חיוך קל.
    " נו , נו .... עוד מישהו חושב שיכול לנצח אותנו. " אומר החייל . " כנראה הוא עדיין חי בהזיות " משיבה החיילת . שני החיילים זורקים פוקדור , מהפוקודר של החיילת יוצא בונה קטן ומשל החייל נחש סגול. מה תעשה ?

אלברט
    אתה מושך אתה שומת הלב של הפרופסור ." אהה, כן... מצטער שלא שמתי לב אלייך . פשוט הייתי קצת עסוק . מה רצית ?" הפרופסור משיב. אתה אומר לו:" היי, אני אלברט מהעיר טווינליף, ובאתי לקבל פוקימון לפני שאני יוצא למסע". הפרופסור מהנהן , פותח את המזוודה שבידו ואומר : " אתה יכול לבחור כל פוקודר שיש לי במזוודה . באיזה פוקדור תבחר ?"" מה תעשה ?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    [/COLOR]בר
    אתה מחזיר את דרטיני לפוקודר שלו ומתחיל ללכת בשביל 201 . השביל ברובו הוא דשא . יש בו הרבה עצים גבוהים וכמה שיחים. אתה מצליח להבחין בהמון פוקימונים שונים. ביניהם : (תראה למטה) , מה תעשה ?

, , ,
    'ואוו סוואבלו, תמיד רציתי אלטריה!' אחשוב לעצמי בשמחה
    "קדימה דרטיני מתקפת קשירה על סאוובלו" אגיד והוציא את דרטיני

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה שואל את פיפלאפ אם הוא מוכן והוא מהנהן. אקנס ובידוף מתקרבים לעבר פיפלאפ אך פילפאפ ישר קופץ ושולח בועות לעברם. בידוף משתמש בהתקלה ופיפלאפ קופץ הצידה בשביל להתחמק ישירות לאקנס שנושך אותו בעוצמה בבטן. מה תעשה ?

אייס
    אתה שואל את הפרופסור אם הוא בסדר . " בזכותך אני בסדר ויותר חשוב המידע לא הועבר אליהם." הוא משיב. אחר כך אתה מחמיא למצ'אופ ואתה שם לב שהוא מסמיק. מה תעשה ?
    בר

, , ,
    ג'ון
    אתה מרים את אחד הפוקדורים וזורק הכי רחוק שאתה יכול , מתוכו יוצא צב ירוק עם עלה על ראשו. הוא מתבונן בך במבט קצת חושד אך לאחר כמה שניות המבט החושד נעלם ובמקומו צץ חיוך קל.
    " נו , נו .... עוד מישהו חושב שיכול לנצח אותנו. " אומר החייל . " כנראה הוא עדיין חי בהזיות " משיבה החיילת . שני החיילים זורקים פוקדור , מהפוקודר של החיילת יוצא בונה קטן ומשל החייל נחש סגול. מה תעשה ?

אלברט
    אתה מושך אתה שומת הלב של הפרופסור ." אהה, כן... מצטער שלא שמתי לב אלייך . פשוט הייתי קצת עסוק . מה רצית ?" הפרופסור משיב. אתה אומר לו:" היי, אני אלברט מהעיר טווינליף, ובאתי לקבל פוקימון לפני שאני יוצא למסע". הפרופסור מהנהן , פותח את המזוודה שבידו ואומר : " אתה יכול לבחור כל פוקודר שיש לי במזוודה . באיזה פוקדור תבחר ?"" מה תעשה ?
    "מה דעתך שאני אשמור על מאצ'ופ פרופסור? אני מרגיש שאני והוא התחברנו בקרב הזה מאוד.
    לאחר שיענה לי אתחיל להתקדם לשביל 201.

8. מנהל ראשי
    מייקל

[/COLOR]
    "פיפלאפ, הישאר חזק" אני אומר לפיפלאפ כדי לעלות לו את הביטחון. "השתמש בהתקלה לעבר בידוף ותעיף אותו על אקנס ומיד לאחר מכן רוץ לעברם בזמן שאתה משתמש בבועות במלוא העוצמה פיפלאפ!"

9. היזהרו מחיקויים!
    [COLOR=#800080][U]
    אלברט
    אתלבט, ובסופו של דבר אבחר בפוקדור האמצעי מבין הפוקדורים שבמזוודה
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    בר
    אתה מורה לדריטיני מה לעשות. הוא מתקרב אל סוובלו כדאי לקשור אותו . סוואבלו עף גבוהה לשמיים כך שדרטיני לא מגיע אליו לאחר מכן סוואבלו משתמש בהדהמה . דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע. לפני שהוא מספיק להגיב סוובלו עף לעברו. מה תעשה ?

אייס
    אתה שואל את הפרופסור אם אתה יכול לשמור על מ'אצופ. " אתם באמת צוות מצוין " אומר הפרופסור. אתה ומאצ'ופ מתחילים לצעוד בשביל 201 . אתה שם לב לצמחייה העשירה ומבחין במספר פוקימונים , ביניהם : (תראה למטה ). מה תעשה ?

, , ,
    מייקל
    פיפלאפ מקשיב לך ועושה את מבוקשך . אקנס מנסה להרעיל את פיפלאפ בעזרת זנבו שמתחיל לזהור בסגול אך לפני שהוא מספיק לפגוע פיפלאפ עושה התקלה על בידוף ומעיף אותו עליו. לפני ששניהם מתאוששים פיפלאפ משתמש בבועות מה שמעלף את שניהם . מה תעשה ?

אלברט
    אתה מתלבט ובסופו של דבר בוחר את הפוקדור האמצעי . אתה זורק אותו ומתפלל שיצא משהו טוב. מתוך הפוקדור יוצא כלב חום. הוא מתבונן סביבו כנראה כדאי לבדוק את הסביבה לאחר כמה רגעים הוא רואה אותך ומסתכל עלייך במבט חושש.
    הנער שליד הפרופסור, אותו אחד עם הפוקימון המעופף הסגול , פונה אלייך : " איזה פוקימון מגניב יצא לך. תמיד רציתי אחד כזה . טוב לא נורא גם גסטלי אחלה פוקימון." לאחר כמה רעים ממשיך : " אהה... כן שחכתי להציג את עצמי , קוראים לי ג'ייק ." מה תעשה ?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. היזהרו מחיקויים!
    [COLOR=#800000][U]
    אלברט
    אתה מתלבט ובסופו של דבר בוחר את הפוקדור האמצעי . אתה זורק אותו ומתפלל שיצא משהו טוב. מתוך הפוקדור יוצא כלב חום. הוא מתבונן סביבו כנראה כדאי לבדוק את הסביבה לאחר כמה רגעים הוא רואה אותך ומסתכל עלייך במבט חושש.
    הנער שליד הפרופסור, אותו אחד עם הפוקימון המעופף הסגול , פונה אלייך : " איזה פוקימון מגניב יצא לך. תמיד רציתי אחד כזה . טוב לא נורא גם גסטלי אחלה פוקימון." לאחר כמה רעים ממשיך : " אהה... כן שחכתי להציג את עצמי , קוראים לי ג'ייק ." מה תעשה ?

"נעים מאוד, אלברט" אומר בחיוך ואגיש את ידי ללחיצת יד. לאחר שאסיים את ההיכרות איתו אשאל את פרופסור רואן:"יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני יוצא? ואם כבר מדברים, מי היו אלה שהיו בתוך המעבדה?"
    ~~~~~~~~~~~~
    זאת היתה ההיכרות הכי מהירה עם שותף שחוויתי ever
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מורה לדריטיני מה לעשות. הוא מתקרב אל סוובלו כדאי לקשור אותו . סוואבלו עף גבוהה לשמיים כך שדרטיני לא מגיע אליו לאחר מכן סוואבלו משתמש בהדהמה . דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע. לפני שהוא מספיק להגיב סוובלו עף לעברו. מה תעשה ?

אייס
    אתה שואל את הפרופסור אם אתה יכול לשמור על מ'אצופ. " אתם באמת צוות מצוין " אומר הפרופסור. אתה ומאצ'ופ מתחילים לצעוד בשביל 201 . אתה שם לב לצמחייה העשירה ומבחין במספר פוקימונים , ביניהם : (תראה למטה ). מה תעשה ?

, , ,
    מייקל
    פיפלאפ מקשיב לך ועושה את מבוקשך . אקנס מנסה להרעיל את פיפלאפ בעזרת זנבו שמתחיל לזהור בסגול אך לפני שהוא מספיק לפגוע פיפלאפ עושה התקלה על בידוף ומעיף אותו עליו. לפני ששניהם מתאוששים פיפלאפ משתמש בבועות מה שמעלף את שניהם . מה תעשה ?

אלברט

"וואו הראקרוס, בתור חובב ג'וטו מושבע תמיד חלמתי על אחד כזה, צא מאצ'ופ ותנסה להתחבר אליו ולהציע לו להצטרף אלינו למסע." (יש לנו פוקדורים?)

13. משתמש על פעיל
    עדכנתי את זה שלכולם יש חמש פוקדורים
    אלברט
    פשוט לא יכולתי להשאיר את הפרופסור לבדו אז ניצלתי את ההזמנות הזאת xd

אתה לוחץ את ידו של השותף שלך. ושואל את הפרופסור מה קרה :. " האנשים האלה רצו מידע מסווג , כנראה החליטו לבדוק את המעבדה לפני שיפנו אלי. אחרי שגילו שהמידע לא היה שמור במעבדה החליטו לאיים עלי כדאי שאתן להם אותו. ג'ייק בא לעזור לי , והציל אותי , אותך ואת העולם כולו. קיצר כדאי שתזהר מהם , אני מניח שהם עוד יחזרו" משיב הפרופסור . מה תעשה ?

אייס
    אתה מתלהב מהראקרוס ומוציא את מ'אצופ מהפוקודור שלו . הם משוחחים בינהם ונראה שהם מתיידדים אך לאחר כמה דקות . הראקרוס מתחיל לתת למא'צופ מספר סטירות . כנראה שהם התחילו לריב או שהראקוס פשוט דורש קרב , מה תעשה ?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. מנהל ראשי
    [/U]

מייקל

[/
    "פיפלאפ, עבודה טובה". אני פונה לפרופסור ואומר לו "בוא נסתלק מכאן מהר, המקום הזה מסוכן למדיי, בוא בוא, לפי שהם יקראו לתגבורת". אני תופס את פיפלאפ ביד אחת, וביד השנייה את הפרופסור ואומר מתחיל לרוץ לעבר דלת היציאה.

15. משתמש על פעיל
    מייקל
    אתה מסתלק עם הפרופסור ופיפלאפ. תוך כדאי הליכה אתה משוחח עם הפרופסור. ודן איתו בנושאים שונים. אתה מתחיל לצעוד איתם בשביל 201 . השביל בעל צמחייה רבה , עצים שונים וגבוהים . השביל מלא בחיים , ויש בו מספר רב של פוקימונים , בינהם : ( תראה למטה ), מה תעשה ?

, , ,

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •