Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 135
  1. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי הנפש המתמטית צפה בהודעה
    מייקל
    אתה מסתלק עם הפרופסור ופיפלאפ. תוך כדאי הליכה אתה משוחח עם הפרופסור. ודן איתו בנושאים שונים. אתה מתחיל לצעוד איתם בשביל 201 . השביל בעל צמחייה רבה , עצים שונים וגבוהים . השביל מלא בחיים , ויש בו מספר רב של פוקימונים , בינהם : ( תראה למטה ), מה תעשה ?

, , ,
    ~ אשמח אם תוכל להפגיש אותי עם בויזל (קישור) < כמובן רק אם זה תאפשר מבחינת עלילה.

"וואו, מורקרו" אני אומר ונרגש מאושר, "אני חייב אחד כזה!" אני מסתכל על פיפלאפ ואומר לו "פיפלאפ, עכשיו זה הזמן שלנו לצרף עוד חבר למסע, השתמש בבועות על מורקרו תוך כדי תזוזה משום שמורקו הוא פוקימון שיכול לעוף ויש לו ייתרון מהירות עלייך, צא!"

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עדכנתי את זה שלכולם יש חמש פוקדורים
    אלברט
    פשוט לא יכולתי להשאיר את הפרופסור לבדו אז ניצלתי את ההזמנות הזאת xd

אתה לוחץ את ידו של השותף שלך. ושואל את הפרופסור מה קרה :. " האנשים האלה רצו מידע מסווג , כנראה החליטו לבדוק את המעבדה לפני שיפנו אלי. אחרי שגילו שהמידע לא היה שמור במעבדה החליטו לאיים עלי כדאי שאתן להם אותו. ג'ייק בא לעזור לי , והציל אותי , אותך ואת העולם כולו. קיצר כדאי שתזהר מהם , אני מניח שהם עוד יחזרו" משיב הפרופסור . מה תעשה ?

אייס
    אתה מתלהב מהראקרוס ומוציא את מ'אצופ מהפוקודור שלו . הם משוחחים בינהם ונראה שהם מתיידדים אך לאחר כמה דקות . הראקרוס מתחיל לתת למא'צופ מספר סטירות . כנראה שהם התחילו לריב או שהראקוס פשוט דורש קרב , מה תעשה ?
    "קרב אתה דורש, קרב תקבל! מאצ'ופ בעיטה נמוכה, תפיל אותו לרצפה ואז תשתמש בפזילה!"

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עדכנתי את זה שלכולם יש חמש פוקדורים
    אלברט
    פשוט לא יכולתי להשאיר את הפרופסור לבדו אז ניצלתי את ההזמנות הזאת xd

אתה לוחץ את ידו של השותף שלך. ושואל את הפרופסור מה קרה :. " האנשים האלה רצו מידע מסווג , כנראה החליטו לבדוק את המעבדה לפני שיפנו אלי. אחרי שגילו שהמידע לא היה שמור במעבדה החליטו לאיים עלי כדאי שאתן להם אותו. ג'ייק בא לעזור לי , והציל אותי , אותך ואת העולם כולו. קיצר כדאי שתזהר מהם , אני מניח שהם עוד יחזרו" משיב הפרופסור . מה תעשה ?
    [/COLOR]
    "אני מניח שאני חייב לך תודה, ג'ייק" אומר לעברו. "טוב, אז מה אתה מתכנן לעשות מכאן?" אשאל אותו.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    מייקל
    אתה שואל את פיפלאפ אם הוא מוכן והוא מהנהן. אקנס ובידוף מתקרבים לעבר פיפלאפ אך פילפאפ ישר קופץ ושולח בועות לעברם. בידוף משתמש בהתקלה ופיפלאפ קופץ הצידה בשביל להתחמק ישירות לאקנס שנושך אותו בעוצמה בבטן. מה תעשה ?

אייס
    אתה שואל את הפרופסור אם הוא בסדר . " בזכותך אני בסדר ויותר חשוב המידע לא הועבר אליהם." הוא משיב. אחר כך אתה מחמיא למצ'אופ ואתה שם לב שהוא מסמיק. מה תעשה ?
    בר
    אתה מחזיר את דרטיני לפוקודר שלו ומתחיל ללכת בשביל 201 . השביל ברובו הוא דשא . יש בו הרבה עצים גבוהים וכמה שיחים. אתה מצליח להבחין בהמון פוקימונים שונים. ביניהם : (תראה למטה) , מה תעשה ?

, , ,
    ג'ון
    אתה מרים את אחד הפוקדורים וזורק הכי רחוק שאתה יכול , מתוכו יוצא צב ירוק עם עלה על ראשו. הוא מתבונן בך במבט קצת חושד אך לאחר כמה שניות המבט החושד נעלם ובמקומו צץ חיוך קל.
    " נו , נו .... עוד מישהו חושב שיכול לנצח אותנו. " אומר החייל . " כנראה הוא עדיין חי בהזיות " משיבה החיילת . שני החיילים זורקים פוקדור , מהפוקודר של החיילת יוצא בונה קטן ומשל החייל נחש סגול. מה תעשה ?

אלברט
    אתה מושך אתה שומת הלב של הפרופסור ." אהה, כן... מצטער שלא שמתי לב אלייך . פשוט הייתי קצת עסוק . מה רצית ?" הפרופסור משיב. אתה אומר לו:" היי, אני אלברט מהעיר טווינליף, ובאתי לקבל פוקימון לפני שאני יוצא למסע". הפרופסור מהנהן , פותח את המזוודה שבידו ואומר : " אתה יכול לבחור כל פוקודר שיש לי במזוודה . באיזה פוקדור תבחר ?"" מה תעשה ?
    'שניים על אחד?! זה לא הוגן!' אני חושב לעצמי בכעס וזה ניכר על פניי 'איך אני עומד לצאת מהצרה הזו???' אני ממשיך לחפש תשובות.
    "טרטוויג אני אצטרך שיתוף פעולה מלא ממך, תשתמש בהתקלה על הנחש הסגול ובספיגה על הבונה הקטן, מהר!" אני פוקד על טרטוויג בלחץ
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מורה לדריטיני מה לעשות. הוא מתקרב אל סוובלו כדאי לקשור אותו . סוואבלו עף גבוהה לשמיים כך שדרטיני לא מגיע אליו לאחר מכן סוואבלו משתמש בהדהמה . דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע. לפני שהוא מספיק להגיב סוובלו עף לעברו. מה תעשה ?
    "תשתמש בציקלון כדי שיהיה לו קשה לעוף וזה יפגע בו על הדרך" אגיד

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    מייקל
    בוודאי אני אפגיש אותו איתך, נ.ב פתחת את עמוד 5 ועוד מעט תקבל את הפרס
    ---------------------------------------------------------------------
    אתה מתלהב ממורקרו , ושולח את פיפלאפ להילחם מולו. מורקרו עף במהירות לעבר פיפלאפ תוך כדאי צעקה מחרשת אוזניים . פיפלאפ לא מצליח לשמוע את ההוראות שלך , מה שמרתיע אותו. מה תעשה ?

אייס
    אתה מורה למ'אצופ להשתמש בבעיטה נמוכה כנגד הראקרוס . מאצ'ופ בועט בהראקרוס . מהבעיטה הראקרוס נופל. מ'אצופ מנסה לפזול אך הראקרוס מקדים אותו ופוזל גם . לאחר מכן הראקרוס מתחיל לתת המון סטירות ברצף למא'צופ עד שמא'צופ מתאושש. מה תעשה ?

אלברט
    זכיתי במצטיין השבועי על זה שאתה היחידי שהתנהג אחרת בסיפור עם הפושעים
    אתה שואל את ג'ייק מה הוא מתכנן לעשות : " אני תכננתי להיות אלוף המחוז אבל לא ממש חשבתי איך להתחיל , אתה יודע... " אומר ג'ייק "אני בטוח שלך יש רעיון טוב או שניים." ממשיך לאומר ואתה לא בטוח אם יש נימה קלה של בחנופה בקולו.
    לאחר כמה דקות אתה רואה מישהו יוצא מין המעבדה . צבעו כחול ויש לו בבטן מין תחבושת לבנה . מה שמפתיע אותך שלא שמת לב אליו קודם כשהיית במעבדה , מה תעשה?

ג'ון
    אתה מתלונן על הקרב הלא הוגן ושולח את טרטוויג להילחם. אקנס ,הנחש הסגול מתפתל מאחורי טרטוויג ומנסה לנשוך אותו . למרבה המזל טרווטג קולט בזמן שאקנס נעלם ומסתובב שניה לפני שאקנס נושך אותו, הוא משתמש בהתקלה ומעיף אותו אחורה. לאחר מכן בידוף , הבונה הקטן מתקיל את טרטוויג . אחרי ההתקלה טרוויג שולח זרעים על בידוף, הזרעים מחלילים בגופו , מה שמרפא את חיוו של טרטוויג בחזרה. מה תעשה ?

בר
    סוואבלו נוחת במהירות על דרטיני תוך כדאי צעקה , דריטני לא יכול להתחמק בגלל היותם קרובים . דרטיני משתמש בציקלון וסוחף את סוואבלו המופתע לתוכו בסוף המערבולת , סוואבלו מתרסק בעוצמה חזקה על העץ . לאחר שהתאושש הוא מתכונן להתקיף שוב . מה תעשה ?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה מתלהב ממורקרו , ושולח את פיפלאפ להילחם מולו. מורקרו עף במהירות לעבר פיפלאפ תוך כדאי צעקה מחרשת אוזניים . פיפלאפ לא מצליח לשמוע את ההוראות שלך , מה שמרתיע אותו. מה תעשה ?

אייס
    אתה מורה למ'אצופ להשתמש בבעיטה נמוכה כנגד הראקרוס . מאצ'ופ בועט בהראקרוס . מהבעיטה הראקרוס נופל. מ'אצופ מנסה לפזול אך הראקרוס מקדים אותו ופוזל גם . לאחר מכן הראקרוס מתחיל לתת המון סטירות ברצף למא'צופ עד שמא'צופ מתאושש. מה תעשה ?

אלברט
    אתה שואל את ג'ייק מה הוא מתכנן לעשות : " אני תכננתי להיות אלוף המחוז אבל לא ממש חשבתי איך להתחיל , אתה יודע... " אומר ג'ייק "אני בטוח שלך יש רעיון טוב או שניים." ממשיך לאומר ואתה לא בטוח אם יש נימה קלה של בחנופה בקולו.
    לאחר כמה דקות אתה רואה מישהו יוצא מין המעבדה . צבעו כחול ויש לו בבטן מין תחבושת לבנה . מה שמפתיע אותך שלא שמת לב אליו קודם כשהיית במעבדה , מה תעשה?

ג'ון
    אתה מתלונן על הקרב הלא הוגן ושולח את טרטוויג להילחם. אקנס ,הנחש הסגול מתפתל מאחורי טרטוויג ומנסה לנשוך אותו . למרבה המזל טרווטג קולט בזמן שאקנס נעלם ומסתובב שניה לפני שאקנס נושך אותו, הוא משתמש בהתקלה ומעיף אותו אחורה. לאחר מכן בידוף , הבונה הקטן מתקיל את טרטוויג . אחרי ההתקלה טרוויג שולח זרעים על בידוף, הזרעים מחלילים בגופו , מה שמרפא את חיוו של טרטוויג בחזרה. מה תעשה ?

בר
    סוואבלו נוחת במהירות על דרטיני תוך כדאי צעקה , דריטני לא יכול להתחמק בגלל היותם קרובים . דרטיני משתמש בציקלון וסוחף את סוואבלו המופתע לתוכו בסוף המערבולת , סוואבלו מתרסק בעוצמה חזקה על העץ . לאחר שהתאושש הוא מתכונן להתקיף שוב . מה תעשה ?
    "קדימה מאצ'ופ, תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בעיטה נמוכה, לאחר מכן תעלה על העץ הקרוב וכל פעם כשיתקרב אלייך תשתמש בבעיטה נמוכה."

8. משתמש מנוסה
    בר
    "תשתמש בגל רעם כדי לשתק אותו, ואז תתקרב במהירות אליו שהוא משותק ותשתמש בקשירה" אגיד

9. מנהל ראשי
    מייקל

[/COLOR]
    ~תודה ולגבי הפרס, איך זה עובד? אני יכול לבחור את הפוקימון עצמו?
    --
    "תתעשת על עצמך פיפלאפ" אני מורה לו וצועק זעקה חזקה על מנת שישמע אותי. "שוב פעם" תוך כדי צעקה אני אומר "השתמש בבועות תוך כדי תזוזה כדי שמורקרו לא יוכל להגיב"

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אייס
    הראקרוס ממשיך לתת סטירות למאצ'ופ בלי הפסקה תוך כדאי המתקפה מא'צופ אוגר אנרגיה רבה. לאחר מכן הראקוס משתמש בסלאש , למרות מהירותו של מאצ'ופ הוא לא מצליח להתחמק ונפגע . מא'צופ מתאושש מהר מאוד ובמהירות רבה בועט בעיטה נמוכה ברגליו של הראקרוס , הראקוס נופל על הרצפה , מאצ'ופ מצליח לנצל את המצב הזה ומטפס על ענפי אחד העצים. הראקוס מתקרב לעץ שבו נמצא מ'אצופ , נבעט מרגלו של מאצ'ופ ומתרסק על הרצפה מעולף. מה תעשה?

בר
    סוואבלו נוחת במהירות לכיוונו של דריטיני אך לפני שמצליח להתקיף דריטני מחשמל אותו . החשמל הכבד משתק את סוואבלו מה שמקשה עליו לנוע . דרטיני מנצל מצב זה וקושר את סוואבלו לאחד העצים , מה שימנע ממנו לזוז גם לאחר שהשיתוק יעבור. מה תעשה ?

מייקל
    מי שמקבל פרס על עמוד יכול לבחור בהבדיל לפרס מצטיין השבוע שאני בוחר. קיצר אתה יכול לבחור פוקימון סוג נורמל , התפתחות ראשונה ולא אגדי
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פיפלאפ משתמש בבועות תוך כדאי תזוזה. לאחר מכן מורקרו מתחיל לרדוף אחרי פילפלאפ . לצערו של מורקרו המים מרטיבים את נוצותיו , מה משקשה עליו לעוף. ולכן הוא עובר מקרב בשמיים לקרב באדמה אך עדיין ממשיך ברדיפה. מה תעשה ?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    [
    בר
    סוואבלו נוחת במהירות לכיוונו של דריטיני אך לפני שמצליח להתקיף דריטני מחשמל אותו . החשמל הכבד משתק את סוואבלו מה שמקשה עליו לנוע . דרטיני מנצל מצב זה וקושר את סוואבלו לאחד העצים , מה שימנע ממנו לזוז גם לאחר שהשיתוק יעבור. מה תעשה ?
    "תנסה לסיים אותו עכשיו בציקלון!" אגיד
    "אתה מעולה, תמשיך ככה, אתה בדרך הבטוחה לניצחון"

12. מנהל ראשי
    [COLOR=#0000cd][U]
    מייקל
    מי שמקבל פרס על עמוד יכול לבחור בהבדיל לפרס מצטיין השבוע שאני בוחר. קיצר אתה יכול לבחור פוקימון סוג נורמל , התפתחות ראשונה ולא אגדי
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פיפלאפ משתמש בבועות תוך כדאי תזוזה. לאחר מכן מורקרו מתחיל לרדוף אחרי פילפלאפ . לצערו של מורקרו המים מרטיבים את נוצותיו , מה משקשה עליו לעוף. ולכן הוא עובר מקרב בשמיים לקרב באדמה אך עדיין ממשיך ברדיפה. מה תעשה ?
    אני אשמח לקבל את הפוקימון Aipom-אייפום
    "פיפלאפ השתמש בבועות על האדמה"! אני אומר וחושב לעצמי שמורקו לא יכול לעוף ויכול להיות רק באדמה ככה שזה יהיה עבורו נזק גדול! "שוב פעם, בועות ואז צא אליו בדחיפה! סיים את זה פיפלאפ!" אני מורה לו ומחכה בקוצר רוח לראות מה יקרה

13. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR=#800080][U]
    אלברט

כיף לי
    איך כל האחרים הגיבו?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "מה... זה?" אשאל. אם יש לי פוקדקס אסרוק אותו ואם לא אחקור אותו במבטי
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אייס
    הראקרוס ממשיך לתת סטירות למאצ'ופ בלי הפסקה תוך כדאי המתקפה מא'צופ אוגר אנרגיה רבה. לאחר מכן הראקוס משתמש בסלאש , למרות מהירותו של מאצ'ופ הוא לא מצליח להתחמק ונפגע . מא'צופ מתאושש מהר מאוד ובמהירות רבה בועט בעיטה נמוכה ברגליו של הראקרוס , הראקוס נופל על הרצפה , מאצ'ופ מצליח לנצל את המצב הזה ומטפס על ענפי אחד העצים. הראקוס מתקרב לעץ שבו נמצא מ'אצופ , נבעט מרגלו של מאצ'ופ ומתרסק על הרצפה מעולף. מה תעשה?

בר

מייקל

"עבודה יפה מאצ'ופ, צא פוקדור!" אומר ואזרוק את הפוקדור בשביל לתפוס את הראקרוס.

15. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    מייקל

אייס

אלברט

ג'ון

בר
    "מצוין טרטוויג, עכשיו תשתמש בהתקלה על בידוף וכל אקנס ובשאיבה שוב פעם על בידוף, אל תוריד הילוך ותמשיך להתקיף!" אני פוקד עליו במהירות 'הקרב מתקדם בנתיים טוב' אני חושב לעצמי ומעלה חיוך קטן על פניי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •